Új privát üzeneted érkezett!

Adri, hogy van Dóri? Kint vannak az őrlőfogai? Szerintem a béres és a flavon lekvár is nagyon jó, biztosan jót tesz majd Dórinak is! Én Marcinak tél végén kezdtem adni a bérest és valamikor nyáron a lekvárt, és március-április óta egyszer sem volt beteg (akkor is beteg gyerekektől kapta el a takonykórt...)

Reni, a jövő héten mi lent leszünk a fiúkkal Anyámnál (egy egyedül töltött nap után rájöttem arra, hogy a gyereknevelés két gyerekkel most nekem még nem megy :shock: ), de utána itthon leszünk és visszaadnám az övet! Kijöttek időközben Ati fogacskái is?

Judit, a vérnyomásom nekem is hasonló, de most nem merek kávézni, pedig lehet, hogy jobb lenne utána a közérzetem még akkor is, ha Zalán esetleg elkezdene tőle pörögni... (Marcival egyszer kávéztam, amit egy 3-4 órás ordítás követett az alvás helyett, úgyhogy azóta nem mertem kipróbálni szoptatás alatt). Szép nagy lesz a kistesó! Akkor végülis Tamara lesz a neve?

Töltök fel néhány képet:
Hörcsög Zalán:
Kép

Mosógépszerelő:
Kép

Éhes-morcos:
Kép

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 


Sziasztok,

Tegnap meg ma már jobb volt nálunk a helyzet, csak akkor folyt Levi orra ha sírt, úgyhogy így már szinte tuti biztos, hogy a foga miatt náthás. Viszont sírdogálás volt bőven, mert a bal felső 1-es fogánál az ínye mát nagyon fehér, ebből azt gondolom, hogy napokon belül ki fog bújni az a fogacska :roll:

A múlkor már kérdeztem, csak nem írtatok rá, TUD VALAKI ALOE VERA-S CUCCOKAT SZEREZNI? Nekem még mindig összesen csak 3-4 db szőlőzsirra lenne szükségem....

Orsi, Levi és Boti Baba

KépKép

KépKép
mondokorsolya
 
 


Kata,

Zalán nagyon édes a képeken :-) Hihetetlen, hogy pár hónapja még Levi is ilyen kis mini-manó volt...

Orsi, Levi és Boti Baba

KépKép

KépKép
mondokorsolya
 
 

 
 

Sziasztok!!

Orsi!!

Nem akarok piszok lenni, de Adri nem tud rendelni?? :wink: :wink: Ha senki nem tud, akkor én rendelek a szomszédasszonyomtól! Nekem is kellene pár dolog.

Adri!!

Melyik játszón voltál kint?????? Mert mi Anitáékkal kint voltunk a Halmyn 6-ig :? :?

Kata!!

Gyönyörűen hízik Zalán!!! Nem semmi!!! :lol: :lol: :lol:

Judit!!

Húú, mekkora gyermek lesz a tesó (is) :shock: :shock: Akkor császárral kecsegtetnek?

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Gyöngyi!
Én nagyon hülye vagyok, mert a Martinkára mentem!!! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Tudjátok be, annak, hogy már lassan két éve (terhességet is belszámítva) alig aludtam át egy-két éjszakát, és kissé hülyülök.

Aloét elméletileg tudok rendelni, csak két bajom van, hogy nincs megrendelőm (ez a kisebbik), és három-négy szőlőzsírból nem jön össze a minimum összeg (50.000 ft). De ha van akinek több minden kellene akkor esetleg összehozhatjuk!

Kata!
Most egy hétig szedtük a cataflamot is, és ez idő alatt kibújt két őrlőfogacskája is. Az egyikből már három csücsök is, a másikból még csak egy. Ráadásul a szerintem a jobb felső is mindjárt kint lesz, úgy érzem, mintha márcsak egy vékony hártya lenne azon is.
Így végül is nem bántam meg, hogy a doktornő a cataflamot jvasolta, mert lényegesen nyugodtabb éjszakáink voltak, mint előtte. Tegnap este már nem kapott, de szerencsére most is csak egyszer voltunk fent egy rövid időre. És a nátha is hirtelen elmúlt, így ma még úszni is voltunk.
Nem lehet, most könnyű a két picurral, de lassan biztosan összerázodtok. Bár belegondoltam én is, hogy míg esetleg a kistesót szoptatnám, a Dóri szétszedné a lakást, ami még haggyán, de lehet, hogy a szekrény tetejéről kellene leszedegetnem. Gondolom Marci is most fedezgeti fel a világot maga körül.
Lenne egy kérdésem: A bérestől neked a Marcid nem hízott meg úgye (nekem nem tűnt úgy a múltkor, mikor láttunk titeket), mert nekem most azt mondták, hogy vigyázzak vele, mert nagyon sokan meghíznak tőle. Te erről hallottál valamit?

Adrienn
Lilypie - Personal picture  Lilypie Second Birthday tickers
KépKép
jul24
 
 


Gyöngyi,

Nem, egyelőre nem fenyegetnek császárral. Elvégre én is jó nagy darab vagyok, majd csak kijön valahogy az a gyerek:) Meg azért reménykedem benne, hogy ha eléri a bűvös 4 kilot akkor csak kikéredzkedik, dec 17. ide vagy oda:) Meg a dokim UH-ja szerintem kicsit felfelé saccol, Zorkára két nappal a szülés előtt azt mondta, hogy 4300 gr, ehhez képest csak 4080 volt. Úgyhogy remélem most is csal egy kicsit:)

Azt hiszem én is el kezdek Béres cseppet nyomni Zorkába, kicsit felturbózni az immunrendszerét így ovi előtt.

Anitáékkal együtt voltunk ma a cirkuszban, meg Ildiékkel találkoztunk még, de senki mást nem láttam. Zorka élvezte, egyfolytában a bohócnak kiabált:) És benyomott egy hatalmas vattacukrot... :shock: Hogy bírják ezt a gyerekek megenni???Rémes egy találmány.
Vendég
 


Ja Kata Neked akartam még írni;

Én úgy tudom, hogy napi 1 kávé szoptatás alatt is mehet, nem fog tőle pörögni a gyerek.
Zalán hihetetlen mekkorát nőtt, úgy néz ki, mint egy 2-3 hónapos gyerek!!!
És jobb, ha mosás előtt belenézel a mosógépbe, mert én például szoktam benne éééérdekes dolgokat találni, ahogy elnézem hamarosan Te is fogsz:) Az egyik barátnőm meg így mosta ki a mobiltelefonját. :?
Vendég
 


Judit, jók a képek, tetszenek az új vonalzók :). Én ma is kávéztam, mert délben már olyan álmos voltam, hogy koffein nélkül bárhol el tudtam volna aludni (ha a gyerekek nem táncoltak volna a fejemen :))

Adri, nem hallottam, hogy híznának a bérestől a gyerekek... Én reggel és este adok neki 5-5 cseppet. Az utóbbi időben tényleg hízott, de ez inkább anyám főztjének köszönhető :).

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 


Sziasztok!

Adri!!

Sejtettem :lol: :lol: :lol:
Tudom miről beszélsz, amikor a kialvatlanságot említed. Volt úgy, hogy a babakocsiban kapaszkodtam, hogy ne essek ösze a séta alatt :? De két gyerekkel nem éreztem ilyet - érdekes. Hozzászokik az ember lánya. Bár én jobban jártam mint Te, mert én másodikra kaptam az örökmozgó, nyughatatlan gyereket :lol: :lol: Marival könnyű volt, mire már tesója született. Ő a kínzásomra csak az első évet szánta! :lol: :lol: Vagy még ne kiabáljam el? :? :?
Béresről én sem hallottam, hogy hízást okozna, be ha megtalálod azt a szert, ami igen, csak szólj, mert vannak ismerőseim, akik mindent megadnának ezért az infóért! :lol: :lol:


Judit!!

És jó volt a cirkusz??? Mi nem régen voltunk a Fővárosiba, az nagyon jó!! Vattacukor?? Én szeretem! :oops: :oops: :lol: :lol:
Ja, és tényleg szuperek a vonalzók
:lol: , de az avatarod is klassz!!! :lol: :lol: :lol:

Tegnap voltun céges bulin (hugomén):
Kép Kép Kép

Ma pedig megtarottuk a Sára szülinapi buliját! Végreeee! :lol:
Szuper lett a tortája!! (Anita féle)
Kép Kép Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Csajok ! Miért nem tudok képet felrakni a babafalvás vonalzókra? :twisted: :twisted: :oops: :oops:

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Sziasztok!
Kata, köszi! Akkor ha itthon lesztek a legénykékkel... Marci a mosógépben :-) Ati 8. foga továbbra sem jött ki, de most egy picit enyhébbek a tünetek, és az étvágya is a régi. Gondolom pihenő fázis.

Ez a gyerek annyit eszik, hogy már alig győzöm! Szíve szerint napi 3 nagy adag főzelék, reggel délben, este. Mellette majszolás, reggel babapiskóta, délelőtt gyümik, délután egy zsömi vagy kifli, ja és ebéd után túrórudi. Hihetetlen mekkora bele van :shock: (Pedig csak 9,2 kg) :lol: Aludni nem alszik nappal 2 óránál többet, és átlag reggel 6-tól este 9-ig pörög. A hétvégén megtanult stabilan lemászni az ágyakról, csak sajna ma fel is sikerült már neki. Így állandóan résen kell lennem.

Judit! Nem semmi méretekre számíthatsz :shock: Zorkának mekkora volt a fejecskéje amikor megszületett? Kompletten volt nagy baba, vagy csak golyó lett :-) ? Könnyen meg tudtad szülni?

Adri, látod én is ezért gondolkodom a kistesó témán. Ati akkora csibész! El sem tudom képzelni hogy lehet megoldani két picivel. Ezért érdeklődök mindenkinél, hogy milyen praktikák vannak. Vagy csak simán túl kell élni. (Én többnyire csak magamra számíthatok, nagyszülők dolgoznak...) Már elindult a visszaszámlálás nálunk. Még 2 hónap a szülinapig! Hacsak addig át nem gondolom még1szer a dolgot :-) De azt sem tudhatom mennyi idő, mire sikerül. Ahogy az előzményeket figyelembe veszem nem számíthatok pikk-pakk fogantatásra :-( No, mindegy....


Kávé: szerintem ha kell, mert jól esik, akkor picit szabad. Én a tejeskávét szeretem, és ittam is terhesség alatt is a vérnyomi miatt. Nekem azt mondta a doki, hogy ha a pocakban is kapott, akkor ua. mehet utána is. Inkább az elhagyással kell vigyázni, mert könnyebben bealhatnak - főleg a fiúcskák...

Jó éjt!

Kép Ritka szép pillanat, Ati alszik. Nem ám kiságy, neki saját nagy ágya van :-) Nem lehet rácsosban altatni, ezért így megy ez nálunk.
almi
 
 


Még azt akartam írni, hogy imádom a vattacukrot! Képes vagyok kimenni a Városligetbe érte :-)

És Gyöngyi! Nekem is! Én is örülnék a kilóknak!!! (3 kéne és lennék 40 :shock: )
almi
 
 


Gyöngyi!
Tényleg jól néz ki ez a torta :) .
Húúúú, akkor lehet, hogy én a Bérestől vagyok ekkora?????? :D :wink: Hol a vonalzód???

Lányok, nekem a kávé annyira nem használ, hogy most is azt kortyolgatom de majd leesik a fejem csak vasalnom kell egy csomót. NEM TUDTOK EGY JÓ VASALÓNŐT???? :wink:

szandrakiss
 
 



Sziasztok!

Gyöngyi, az a torta fantasztikus. Most, hogy vége az édességundoromnak, megkívántam :-)

Adri, én is adok Ábelnek béres cseppet (naponta egyszer 6 csepp) és nem hízott, inkább fogyott, persze nem a cseppektől :-)

Reni, mi is így voltunk. Úgy terveztük, hogy ha Ábel betölti az 1 évet, akkor elkezdünk próbálkozni, mert ha annyit kell a kistestvérre várni, mint rá, akkor majdnem 3 év lesz a két gyerkőc között. Háát elsőre összejött :-) De így legalább mindkettő a 35.születésnapom előtt érkezik, igaz a tetsvérke épp hogy :-)
Hogy mi lesz márciustól, nem tudom, de nem is stresszelem ezzel most magam. Ábel is örökmozgó, egyszer alszik egy nap ebéd után 1-2,5 órát.

Judit, nem semmi lehet azért ilyen apróságokat a világra hozni.

Mi jól vagyunk. Lassan vége az émelygésnek. Nagyon legyengültem a sok kötelező pihenés miatt, így most lassan próbálom visszaszerezni az erőmet. Amíg Ábel banánt etetett velem (nem szerettem, addig egyet nem bírtam megenni) most
Picurka szalonnáztat :-) Amíg túlzásba nem viszi nincs gond. :-)

Emőke

Kép


Kép
birdie
 
 


Gyöngyi,

Én se tudtam képet felrakni a babafalvás vonalzóra, azért gyártottam Lilypie-n másikat.
A cirkusz hát felnőttfejjel nézve kicsit gagyi volt helyenként, de a gyerekek élvezték és ez a lényeg:) Zorka állt a padon és ha bárki más volt a porondon, mint a bohóc, akkor teli torokból üvöltött, hogy "HAHÓÓÓ BOHÓÓÓÓC GYERE VISSZA!!!"
Sára pillangója nagyon szép lett, egyszer mi is sorba álltunk vagy egy órát ilyen arcfestésért és mire sorra kerültünk Zorka meggondolta magát és nem engedte...

Hú Reni jókat kérdezel, már nem emlékszem mekkora volt Zorka feje, de nem volt kicsi, az biztos:) És nem volt egyszerű szülésem, de nem a mérete miatt. Reggel 8-kor elfolyt a magzatvizem, bementünk a kórházba, de egy fél fájásom nem volt ergo nem is tágultam, úgyhogy üldögéltünk sétáltunk délután 3-ig, sehol semmi. Akkor bekötötték az oxitocint, amitől csillagokat láttam, úgyhogy kértem egy EDA-t, amit jól elcsesztek. Túladagolták és félre is szúrták, úgyhogy sikerült lebénulnom nyakig, beleértve a légzésemet is.Oxigénmaszkot kaptam és újabb órákat kellett várni, mire kimegy az EDA hatása, hogy nyomni tudjak. De ekkor már Zorka jött volna kifelé szegény, csak én nem éreztem semmit. Na és este fél 11-re meg is született...Szegénykém úgy nézett ki, mint a padlizsán, mindkét szeme hetekig be volt vérezve, stb...Úgyhogy most nem fogok EDA-t kérni az tuti biztos.
Vendég
 


Judit, akkor én maradjak csendbe, hogy a doktornőnek 3. alkalommal sikerült bekötnie (Feri szerint ez volt a szülés legdurvább része, ezt már nem bírta nézni) és 2 hétig fájt a fejem utána :-( (persze 1 óra múlva a szülőágyról felkeltettek, a császárosokat 12 órán át mozdulatlanul fektetik eda után :-( )Ha feküdtem akkor elviselhető volt, így a gyermekorvos első látogatását úgy bírtam ki, hogy ültem a fotelben, fejem a karfán és így beszélgettünk :-( Vasárnap szültem, kedden sírva fakadtam, hogy ilyen fejfájás mellett hogy fogom ellátni a babát. A kórházban pedig vagy koffeint akartak adni, amitől az alapból magas vérnyomásom 160 lett vagy csak azt hajtogatták, hogy hát előfordul, hogy vki így reagál rá és akár 1 hónapig is fájhat a fejem utána. Így most én is mindenképpen megpróbálom elkerülni az eda-t.

Emőke

Kép


Kép
birdie
 
 


Kismamák, Nektek nem ajánlotta a gyerekorvos az első gyerkőc influenza (régi nem az új H1N1) elleni beoltását? Részben a kistesó védelmében. Nagyon sok minden szól ellene-mellette, még nem döntöttünk. Érdekelne a véleményetek. És nem csak a kismamáké :-)

Emőke

Kép


Kép
birdie
 
 


Emőke,

Hú a fejfájást ne is említsd. Én is 10 napig szenvedtem utána. El nem tudtam addig képzelni, hogy egy hülye fej így tud fájni:)))
A nyakamat nem bírtam mozgatni, csak derékból tudtam fordulni, és ahogy felálltam olyan érzés volt, mintha egy 20 kilos zsákkal hátba vágtak volna. Rettenetes volt. Azt hittem már örökké fájni fog a fejem:(( Én tutira nem fogok kérni EDA-t. Inkább szenvedjek fél napot, mint ilyen veszélybe sorolni magamat, a gyerekemet és még 2 hétig szenvedni utána...

H1N1:

Szerintem az egész dolog úgy fel lett fújva, hogy csak na. El kell adni a védőoltást, ami mostanra lett kész, és milyen érdekes egybeesés, hogy már májusban megjósolták, hogy szeptemberre fog ideérni a járvány. Hmmm...
Egyébként meg semmivel sem rosszabb, mint egy mezei influenza. Pont annyian halnak bele abba is, mint a H1N1-be.
Úgyhogy én nem oltatom be sem magam, sem Zorkát. Én a kötelezőkön kívűl nagyon kevés oltást adattam be Zorkának.
Pneomococcust ellen kapott, Meninghitist és asszem ennyi...
Vendég
 


Ja bocs Emőke most nézem, hogy azt írtad NEM a H1N1-re gondoltál. Hát én sima mezei influenza ellen sem oltatom be a gyereket. Szerintem Gyöngyi ugyanezt fogja mondani, de azért kiváncsi vagyok a véleményére...
Egy millió féle vírus okoz influenzát, ezek közül egy ellen van védőoltás. a többi 999 999 vírust nem ismeri fel a szervezet az oltás ellenére sem és ugyanúgy megbetegszik tőle a gyerek...
Szegény nagymamám minden évben beoltatta magát influenza ellen és két hét múlva rendre influenzás volt...
Vendég
 


Szandra, vasalónőt tudok :lol: . Nem is drágán csinálja (pontos összegre nem emlékszem), ha érdekel, átküldöm az elérhetőségét (Judit is ismeri)

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 



Szandra,

Igen,a vasalónőt ismerem, elég univerzális típus:) Vasalást ugyan még nem kértem tőle, de takarítást igen, sőőőőt amikor vezetni jártam nálunk baby sitterként tevékenykedett és nagyon-nagyon bejött!:)
Vendég
 



Szandra,

Rendben, köszi.
Egy újabb?:) Most kell visszaadni, vagy majd amikor kezdjük az ovit?
Vendég
 


Köszönöm a Béres cseppes infókat!

Gyöngyi!
Hízás nagyon egyszerű, csak rá kell nézni egy tortára, és meginni egy pohár vizet! Nálam bevált! :lol: :lol: :lol: :lol:

Néhány kép arról, hogy mostanában miket csinál a csajszi: (mászni, mászni, mászni,... "írni, olvasni, számolni, szeret takarítani, és úszni")

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Ja, és a hisztizés is remekül megy:
Kép

Adrienn
Lilypie - Personal picture  Lilypie Second Birthday tickers
KépKép
jul24
 
 


Sziasztok :D

Basszus, Dóri jobb térképet rajzol, mint én :D

Reni,
ha Kata visszaadja az övet, esetleg benevezhetnék rá??? :oops: :oops: :oops:

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata
 
 


Adri! Remek!!! Dóri nagyon ügyes! Átviszem Atit, hogy megtanulja a seprű használatát a lányodtól :-) Néhány képen ráismertem az én gazfickómra. A biztonsági lépcsőzáró nálunk is erre való. Ati mászna ki rajta, sajnos. Rázza, mint egy kismajom a ketrece ajtaját. A porszívó is kedvelt dolog, bár mi még csak ülve dolgozunk vele. A lépcsőn való közlekedéstől pedig egyenesen kapom a frászt! Ati járni nem akar, de a lépcsőn fel-le azt persze igen :-( (Lent mi oda tettük a rácsot, ahol Dóri áll a porszívóval.) A számítógépen ki kellett iktatni az újraindító gombot.... Szóval találékonyak nagyon :-) Dóri nagyon ügyesen fogja a tollat!!!

Katus! Szívesen oda adnám, már Évi is kérdezte, de a barátnőm 16 hetes, és már néhány hete elkérte.
almi
 
 


Reni,
köszönöm.

Esetleg valaki más, akinek van elfekvőben övterelője, megszánna vele ? :D

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata
 
 


Katus!
Én kaptam egyet, amit aztán ahúgom használt. Szerintem nem kellett visszaadnunk, és ha megtaláljuk, szívesen odaadjuk!

Reni!
Gyertek át nyugodtan egy kis tovább képzésre, főleg ha szeretnél még pár őszhajszálat magadnak! :oops: :lol: :lol: :lol: :lol:

Judit!
Szép nagy lányod lesz megint!

Ezeke után után én örülök, hogy egyik szülésemnél se kaptam EDA-t. Pedig az elsőnél már a tű is a hátamnál volt, mikor rájöttek, hogy nem sokkal korábban kaptam vérhigítót, és akkor nem lehet adni!

Adrienn
Lilypie - Personal picture  Lilypie Second Birthday tickers
KépKép
jul24
 
 


Sziasztok,

Judit, Emőke,
hát nem semmi milyen jó kis rémtörténeteitek vannak az EDA-ról, én is kaptam, de nálam tök szuper volt, minden simán ment, nagyon jól adták be, és utána meg sem érezetm, hogy matattak valamit a gerincemnék, úgy látszik én szerencsés vagyok :-)

Gyöngyi,
igen ahogyan már Adri írta (mert már neki is rágtam a fülét) összeghatár van, és hát az a 3-4 szölözsír közel sem elég hozzá, ezért nem rendeltünk....
Ja, nagyon szuper Sára pillangó tortája én is elfogadnám :-)

Nálunk megint zajlik az élet, LEVIKÉNEK TEGNAP KIBÚJT A BAL FELSŐ 1-ES FOGA :-) :-) :-)
Én meg lerobbantam egy kicsit, pár napja rettentően fáj a gyomrom, állítólag kezdődő hasnyálmirigy gyulladásom van... de kérdem én honnan a fenéből lehet ilyet összeszedni????!!!!

Orsi, Levi és Boti Baba

KépKép

KépKép
mondokorsolya
 
 


Olyan komoly dolgokról beszélgettek itt :lol: teszek hozzá én is :lol:
Bogi:- Anya, nekem nem lesz férjem!
- :shock:
-De gyereket sem szeretnék...
:-shock: Miért nem?
-Hát én bizony nem fogok nekik minden nap főzni...azt amit
te csinálsz meg pláne nem!
-Majd én főzök nektek minden nap és csak el kell jönnöd érte.
-Na jó így rendben van!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Anita
putyu
 
 


Anita,

Na tessék, kell ennél nagyobb elismerés?:))
Vendég
 


Nagyszerű dolgot vettem észre Atinál! Képzeljétek el, néhány napja megfigyeltem, hogy amikor elálmosodik felmászik a matracára és eldől. Persze el nem alszik egyedül, de oda fekszek mellé, és 2 perc múlva már szunyál. Ezek a nappali alvások nem tartanak sokáig, ált. max. 1 óra, de nagyon megkönnyíti a dolgom, hogy nem kell a próbálkozásra pazarolni az időt. Először azt hittem csak véletlenről van szó, de már 4. napja csinálja. :P Úgy örülök!

Kép Ati "motorozik", közben azt nézi mi rotyog a tűzhelyen...

Kép Ati eszi a sajtos perecet
almi
 
 


Anita! Bogit megértem! Ma valahogy nekem is megfogalmazódott a kérdés a fejemben: hogy a fenébe lehet mindig kitalálni valami kaját ennek a gyereknek. Szeretném változatosan etetni, és rájöttem, hogy mi a férjemmel eddig a túlélésre mentünk. Főzés főleg hétvégén, lehetőleg kevés pepecseléssel, hétköznap munka, mindenki egyen, amit talál :-) Ez már nem működik, és az egyik legnehezebb feladatom agyalni a kaján!!! :shock: :oops:
almi
 
 


Reni, én erre használom a különböző "kifőzdék" szórólapját. Nagyon jó ötleteket adnak akár több hétre is :-)

Anita, nagyon jót nevettem. Nem semmi Bogi :-)

Emőke

Kép


Kép
birdie
 
 


Sziasztok!!

Emőke, Reni!

Húú, megértelek benneteket!! :? Nekem ez még bonyolódik azal, hogy munka után kell főzni. Szerencsére az uram (ezen a téren) igénytelen, gyorsan összecsapok neki valamit. De amig a csajok otthon voltak se volt könnyebb, mert ők nem voltak hajlandók megenni a bébikajákat :? :? Amikor festettünk, akkor a mamánál ettek, és megjegyezték szegénynek, hogy az anya sokkal finomabbat szokott főzni! :lol: :lol: Örültem, de ciki volt :lol: :oops:

Reni!

milyen szőke Ati!!!! :shock: :shock: és milyen gyönyörű :lol: :lol:
szuper, hogy ílyen könnyen elalszik!!

Anita!!

Nekem is van egy Bogás sztorim :lol: Valami sorozatot néztünk közösen, amiben a kisláynnak el kellett döntenie, hogy a 6 tagú családból ki lesz az az egy, akit elvisz magával egy nyeremény koncertre. Sanyi megkérdezte a Marit, hogy ő kit vinne el? Gondolkodott, gondolkodott, nézte a várakozó arcunkat és kinyögte, hogy a Bogit!! :lol: :lol: :lol: pofára estünk rendesen :lol: :lol:

Orsi! (és a többiek)

Akkor rendelek a szomszédasszonyomtól aloet, ha kértek!!

Adri!!

Nagyon jók a képek!!! Hihetetlen milyen nagy már Dóri: most született :roll: :lol: :lol:

Judit!

Nálunk is a bohóc volt a favorit a cirkuszban..és a kötéltáncosok :lol: De nálunk a bohóc lefröccskölte a nézőket, meg spagettivel dobálta - gondolhatod: szakadtak a gyerkek a röhögéstől :lol: :lol:
Arcfestés nálunk már nagyon régen megy, imádják, de csak akkor vagyok hajlandó sorban állni, ha nincs sor :lol: :lol: :lol:

Judit, Emőke!

Na, én pont emiatt rettegtem az EDA-tól, nem is akartam, szerencsére nem is volt szükség rá, mert csak akkor egyeztem volna bele, ha császározni kell.

Emőke!

Én nem vagyok oltáspárti - semmi kötelezőt nem adatok be a gyerekeknek. Mari 4. éve jár oviba, egyszer volt influenzás: Három napig valóban lázas volt, de utána mintha elvágták volna. Én soha nem voltam influenzás, pedig gyerekekel foglalkozom. Sőt a légkondis munkahelyemen sem kaptam el. Nem mondom a téli, tavaszi taknyok nem kímélnek, de azok ellen nincs oltás.
Én az immunerősítésben hiszek. De mint tudod én bárányhimlő ellen se oltattam :lol: :lol: :lol:

Sőt, és nekem ez a példa volt a legmeggyőzőbb az oltás ellen, amikor elkezdtem dolgozni januárban, akkor lettek a csaajok influenzásak és elkapta a Sanyi is. Dolgoztam 4 órába , aztán jöttem haza ápolni a 3 beteget, főztem, rohangáltam és nem kaptam el. Ezt az oltás is tudja garantálni??? :lol: :lol: :lol:
Szerintem is sok olyan van, amikor az oltás betegít meg - főleg időseket, pedig őket akarjuk megvédeni. Egyetértek Judittal.

Remélem mindenre reagáltam amire szerettem volna. :oops: :oops: :?

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Gyöngyi, Ati szőke, de mitől??? :shock: :oops: :shock: Majd elmúlik :wink:

Adri, ma láttam, hogy Jenő megint épít. A mi utcánkban már kijelölték a házat, itt 2 lesz még, tesódék mellett 1. Lassan útburkolatot is ledobhatnának...
almi
 
 


Reni!
Már pár napja látjuk őket mozgolódni, de ma már halljuk is! :twisted: :twisted:
Egyrészt örülök, másrészt megutálom! Lassan három éve lakunk itt, de pár hétnél több nyugalmunk nem volt még, de hát ezzel gondolom ti is így vagytok. Egy jó van benne, hogy megszüntetik a nagy dzsumbujt, és így a sok gazt is kiírtják. De ezt most nem is értem, hogy hogyan lesz az Orsiék előtt még egy ház, mert amit most felőletek elkezdtek, az szinte belóg az Orsiék házának a vonaláig, és ráadásul a teraszuk fog felénk nézni. Lehet, hogy Orsiék előtt megcsinálják a játszóteret, amit a kezdetekben ígértek :?: :?: :?: :roll: :roll: :roll:

Gyöngyi!
Megtudod kérdezni esetleg, hogy mennyibe kerül kb. egy First, és egy ajakír? Köszi!

Adrienn
Lilypie - Personal picture  Lilypie Second Birthday tickers
KépKép
jul24
 
 


Sziasztok!

Gyöngyi,
engem is érdekelne, hogy mostanában kb mennyibe kerül az ajakír, előre is köszi, hogy megkérdezed.

Reni,
ahogy már Adri is írta, ma már "áskálódtak" is remek volt mert egész nap zajongtak... A házak alaprajza elvileg olyannak tűnik mint a miéink, csak fura, hogy kimaradt egy teljes telekrész az építkezés és közöttünk, és tényleg teljesen el van csúsztatva az egész, abszolút nincs egyvonalban a Ti házsorotokkal... na mindegy majd kihoznak belőle valamit :roll:

Képzeljétek, ma elmentem a körzeti dokihoz a gyomrommal, mert a diétázás miatt esélyes hogy Levinek nem elég tápláló a tejem, de csak egy helyettesítő doki volt, azt hiszem a Horváth Doktor, Ő szinte rám se nézett, csak annyit mondott, hogy sok a savam, egyek savlekötőt, ezzel el voltam intézve... hát ennyit az orvosi ellátásról!

Orsi, Levi és Boti Baba

KépKép

KépKép
mondokorsolya
 
 



Orsi,

Ki amúgy a körzetid? Én eddig 3 dokinál jártam az itteni körzetik közül (helyettesítés miatt) de egyik sem jobb a másiknál. Szerintem:) Az egyik közölte velem, mikor Algopyrint irattam fel vele, hogy azt terhesen nem szedhetem. Nekem pedig azt mondta a nőgyógyászom is, védőnő is, meg eddig mindenki más, hogy az az egyetlen fájdalomcsillapító, amit alkalmanként napi 2-t terhesen is bevehetek. És bármilyen problémával mentem oda eddig, mindig el lettem küldve valami hasonló bölcsességgel, mint amivel Te is:)
Vendég
 


Reni, úgy néz ki, hogy mi holnap Anyámtól egyenesen megyünk Anyósékhoz Győrbe, és csak jövő hétvégén megyünk haza. Ezért ma reggel beadta az Uram Emőkének az övterelőt, és mivel Emőkéék ma találkoznak Adriékkal, vele visszaküldeném hozzátok (Péter kimosta tegnap este, bocs, ha nem száradt meg még teljesen... :oops: ). Nagyon köszönöm, nagyon jó szolgálatot tett! És ettól függetlenül persze bandázzunk majd, ha otthon leszünk! (Emőke, Adri, köszi a közreműködést! :))

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 


Kata, köszönöm! Megkaptam!

Adri, Emőke, nektek is köszi a közreműködést!
almi
 
 


Kata, Reni!
Nincs mit! Nagyon szívesen segítünk, ha tudunk.

Képzeljétek!
Ma este Dóri közölte, hogy nem kell a cici. A kézében szorongatta az egyik nyugi cumiját (amit eddig csak játéknak használt, és sose cumizott rendesen), majd lefeküdt mellém az ágyba, míg néztem a tévét. Persze vagy húsz percig keze-lába egyfolytában járt, aztán egyszer csak bekapta a cumit, és szépen elaludt. Arra se kelt fel, hogy beraktam az ágyába. Remélem, azért nem nagyon lesz cumi függő, ha már eddig nem volt!

Adrienn
Lilypie - Personal picture  Lilypie Second Birthday tickers
KépKép
jul24
 
 


Sziasztok!

Szandra,
igen az állítólagos hasnyálmirigy gyulladás miatt kell diétáznom, kaptam egy papírt amin rajta van, hogy mit lehet enni és mit nem... mondhatom szuper izgalmas étrend :?
Jó ötlet a homeós bogyó, utána fogok járni.

Judit,
én a Végh Katalin doktornőhöz járok, elvileg nem hozzá tartozunk, de mikor ideköltöztünk Vecsésre Őt ajálották, és nekünk eddig még semmi gondunk nem volt vele. Igaz, hogy nem is voltunk betegek, csak a terhesség alatt a táppénzes papírért mentünk mindig hozzá. De ez a Horváth doktor, hát ettől kész vagyok, már a múltkor is mikor a mellgyulladás miatt elmentem, akkor is Ő helyettesített, és már akkor sem volt ott a toppon, akkor csupa hülyeséget tanácsolt, na hát most sem volt jobb!
Egyébként az én nődokim is azt mondta, hogy Algopyrint nyugodtan be lehet venni bármikor, semmi baj nem lesz belőle!!!

Orsi, Levi és Boti Baba

KépKép

KépKép
mondokorsolya
 
 


Judit!
Nekem is az algopyrint mondta anno a dokim, hogy szedhetem. Az újszülötteknek az oltások után a germicidet kell adni (legalábbis azt is lehet) és annak állítólag ua az összetétele.

Orsi!
Ma nagyon korán jelentkeztél be :lol: , Levi ilyen jó fiú volt, hogy már szunyál is? :wink: Azt hiszem nekem meg a doki váltást kell fontolóra vennem mert az én háziorvosom soha nem elérhető. A rendelési idejét cca 1 órával kezdi később, sokszor van ha megyek (rutinosan a vége előtt 1 órával) akkor kint van betegnél (csak anyósomhoz nem jött ki mikor fuldoklott :cry: ), most legutóbb is ez volt. Majd mikor visszaért nem folytatta a rendelést egyből hanem (ikerszomszédságban lakik a rendelőjével) még otthon volt egy darabig. Azt nem tudom meddig mert elfogyott a türelmem és ott hagytam a sunyiba. Gondolom ez volt a cél!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Nálunk ma nagyon de nagyon erős front volt, Tami mindenen hisztizett, hülyébbnél hülyébb dolgokat csinált, szóval igencsak az agyamra ment.

Nekem ez a 3dik fejfájós napom egymás után így remélem holnapra semmi bajom nem lesz :roll: .

Jó éjt mindenkinek

szandrakiss
 
 


Sziasztok!

Szandra,
most már tényleg alszik Levi, viszont délután olyat csinált amit még soha! Egy ideje napközben összesen kétszer fél órát alszik csak (ez azért tök jó, mert nem tudok ennyi idő alatt semmit sem csinálni), de ma aludt 12-től 1-ig, majd 1/2 5-től 1/2 6-ig, ekkor elkezdtem szopiztatni, és eközben újra bealudt 6-tól 7-ig, na ezért tudtam délután bejelentkezni :lol:

Képzeljétek, most este elugrottunk még a Tescoba, mert akciós a lila csomagolású Tesco-s pelenka 1.799,- Ft csak most a hétvégén. Még jó, hogy az Adri szólt, hogy már alig van pelenka, méretek meg már csak 2-es, pár db 4+ -os, és 5-ös. Szóvak ha valakit még érdekel, akkor siessen, mert elfogy a készlet, ja és egyszerre csak 2 csomagot lehet megvenni...

Orsi, Levi és Boti Baba

KépKép

KépKép
mondokorsolya
 
 


Hűha, a lap tetejére kerültem :lol: :lol: :lol:

Orsi, Levi és Boti Baba

KépKép

KépKép
mondokorsolya
 
 


Orsi,

Mi is vettünk pelust (éjszakára még mindig kell sajna) bár volt még itthon egy bontatlan csomag, de ennyiért muszáj volt. És nagyon remélem, hogy decemberig most vettem utoljára pelust:)))
Most bezzeg hegyekben állt a 4+ méret, amikor Zorkának még az kellett, akkor az nem volt soha :)
Vendég
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?