Sziasztok!
Lányok, köszi a gratulációkat az évfordulóhoz!
Gégéé, Emma naggyon édes!
Jó sok játszóházat kikerestél, én a Katinkásban voltam zsúron, elég pici a hely, inkább nagyobbaknak van benne mászós-ugrálós rész. A mikkamakkát ismerem, de még nem voltunk. A gekko meg ilyen fejlesztős dolog húzós áron, múltkor kaptam, tőlük levelet, nem tudom, rendes játszóházuk is van-e.
Játszótérnek meg szerintem a Halesz jó lenne, ott van park is, ahol letelepedünk, homokozó, mini csúszda, rugósok, mondjuk csak egy bébihinta, a másikat rég ellopták. Bár ott viszont délután sokan vannak. De Mancsa odatalálna, mert a kórháznál van.
Lara: szerintem Hannus pikk-pakk szaladni fog, most ráérzett az ízére. Jó szórakozást a búcsúhoz!
Beze, ügyi vagy ezzel a kétnyelvűséggel.
Egy munkatársam csinálta olasszal, bejött nekik.
Zsófi: sajnálom az ovit, ez elég gáz így.
Szerencsére Lili már ovis volt, amikor Nati született, így nem volt gond. Helyesek nagyon a lányok!
Ancsi: nekünk a Köfémes játszi is közel van, tényleg, voltunk is már Lilivel régebben, az is jó. Piros bugyi
Szösz: meddig tart a szigetelés? Szegénykék!
Összehozhatunk ám hétközben bármikor talit (akár a Haleszban is), ha menekülnétek. Mi mobilisak vagyunk, Apának meg lesz egy kis nyugi addig. De jó, nemsokára nyaraltok. Jó volt Zalakaroson nagyon, bizti Nektek is az lesz.
Mancsa, ha Levi jön a talira, akkor én is hoznám Lilit, biztosan jól eljátszanának együtt. Kazánprobléma megoldódott? Egyébként ismerem ezt a minidg elromlik valami dolgot, annyira bosszantó. Télen mi is kéthetente hívtuk a szerelőt a kazánhoz.
Jaj, Tünci, Neked meg úgy örülök, hogy minden rendben van a Babóval és Veled is.
És persze annak is örülök, hogy jó volt a babákkal. Gyere még máskor is talira!
Képzeljétek, tegnap Nati annyira belejött a hinta-dologba, hogy egyszer szépen ki is mondta, hogy hintaaa. Egyébként inkább "ntaaa", tök édi, odamegy a hintához, amikor szeretne beülni, és mondogatja, meg mutatja, hogy tegyem fel.
Na, megyek teregetni, végzett a mosógép...
Szép vasárnapot!
Katinka