Új privát üzeneted érkezett!

Kitty,
nagyon szép kiskutyák! Körbekérdezek majd, hátha valakit érdekelne. Mennyiért adják a kicsiket?

Niki,
lehet front van, azért nyűgös... Én mindig erre fogom :)

Csajok,
tudja valaki a rózsaszín csekkes befizetés lényegét? Eladtam vmit teszveszen, és a csaj így akar fizetni... ez nekem mit jelent? dunsztom sincs....

emese1979
 
 


Trixi,
Persze, ki voltak fosztva, mert búcsú volt :D Azért nem volt sütijük. Lassan már senki nem süt otthon, viszik a cukiból a sütit :-) Ha legközelebb arra jártok és lesz, ne hagyjátok ki :-)

Egy ismerősöm azt mondta, ne hagyjam, hogy Marci a babatükröt nézegesse, mert az árt neki :shock: Kérdeztem miért, de nem kaptam egzakt választ, csak hötyögött valamit, hogy az elviszi az álmát, meg mittomén :roll: Még jó, hogy nem vagyok babonás...

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


30ezer ft semmi egy ilyen kutyaert!! joval dragabban mozognak a piacon amugy!!

Niki, kisLili tenyleg nagyon ugyes!! Boro nem aktivizalja magat mostanaban 8)
kerdeseidre valaszt nemtudok... de en 7-tol vennek am!!

Gyongyi, drukkolok, en is hasonlokeppen tettem tegnap, de nem lett gond :D

en nem tudom mit mosok ennyit, de meg van ket sotet es ket gyerek ..... es mostam hetvegen vagy 4et? na mindegy....

Netti
Kép
maumau
 
 

 
 

gyöngyi: apája se engedni hogy azt a tükröt odategyem elé, mert szerinte torzul az önképe ha azt nézegeti :D mondjuk van benne valmi...nézz bele, szépnek látod magad szívesen nézed??...na akkor meg?? 8) mindegyik babatükör ilyen gáz? hogy eldeformálja a képet?

Kép
Kép
mniki84
 
 


Emese, ezt találtam neked:
"Postai rózsaszín csekk:

A legkevésbé ajánlott pénzfizetési mód. A rózsaszín csekken történő fizetésnek ugyanis van egy összegtől függő díja, így ez a fizetési mód neked mindenképpen többletköltséget jelent. Számomra is rosszabb, hiszen nem biztos, hogy éppen itthon vagyok, amikor a postás hozza az összeget. Rózsaszín csekken csak e-mailben történő előzetes egyeztetést követően van mód, és csak a lakcímemre, bankszámlára semmiképpen. Rózsaszín csekkel bankszámlára való fizetés esetén ugyanis tőlem (a fogadótól) nagyon magas összegű telepítési díjat von le a számlavezető bankom, másrészt rendkívül hosszú az átfutási ideje, akár 3-4 hét is lehet."

Sztem jól összefoglalja a lényeget. Én is elkezdtem az eladást :-) Így kisebb bűntudattal vásárolok :-)

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


mniki, sztem ha karcsú a babád, akkor jó a 6 kg-ig máéret, ha husis a feneke :D akkor a 7 kilótól méret is jó már. Olyan nagy különbség nincs a pelusoknál, hogy fél kiló gondot okozzon, inkább tastalkat és pisimennyiség függő, hogy milyen méret kell. DM sajátmárkásat vagy Libero úszót nézted már?Mondjuk sztem babaúszásra nem ezek valók, mert a pisit átengedik azonnal, csak kakadarabot szűrnek, medencébe speckó pelus kell, nem tom biztosan, csak mintha olvastam volna.

Vizsla.Nekünk volt, a világ legaranyosabb kutyája, szeleburdi, lökött vizslák :D

Vírust illetően lehet, hogy felhívom a házidokinbávsit. Nem mindegy, ha esetleg AZ volt, akkor asszem simán megúsztuk, le is lenne tudva...Azért ha már át kell eseni rajrta, jobb a nagy járvány elején, aszonta egy virológus, hogy egyre súlyosabb szövődmények várhatóak és 2-3 év alatt mindenkit meg fog bfertőzni. Azt is mondta, ilyen vírussal még nem taklálkozott, nagyon nagyok tud valamit ez a kórokozó, hatalmas az alkalmazkódóképessége.

Kép
Kép
zili
 
 


Felénk azt mondják,hogy ne nézzen a baba tükörbe,mert nem nő meg!Érdekes. :)
Betegeknek jobbulást!
Lili ügyes nagyon!
Álmi nagyon sokat nőtt!!!Fú,ma nekem is a nagy kádban kéne locsiztatni a lányokat egyszerre.Úgy könnyebb lenne ha egyedül vok.Mert ugye holnaptól Apa nincs.Jó lehet épp hazaér,de ha nem???
Én nekem még ilyen gyerekem nem volt! :lol: Útálja a krumplit!Tegnap magában-ok megértem.
Ma almával,barackkal,többféle arányban.Már vagy 10 féle kis piklibe volt mindenhogy kutyulva minden.De nem eszi,inkább hányna. :roll: Sőt brokkolival sem.Láttatok már ilyet???
Megyek,lejárt a gépem......én is sokat mosok.

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Gyöngyi, nekem azt mondták, nehogy töükörbe nézzen egy 1 évesnél fiatalabb gyerek, mert ha igen, akkor nem fog megszólalni. :shock: :shock: :D :DPersze, megijed. Vagy valami antibeszéd démon van a tükörben..Bahh...Ostoba hiedelmek.. A férjem nagymamája szülés után 6 héten át naponta 10 percet a küszöbön(!)ült, hogy elmúljon a gyerek arcáról a folt. El is múlt. Mert a gólyacsípésnek is nevezett folt 6 hét alatt tűnik el...

Kép
Kép
zili
 
 


lili nagyseggű így 7kilósat kap... :D

Kép
Kép
mniki84
 
 


Liba vok...
Borónak puszi a kis combijaira!!!
Rózsaszín csekk....izé,sokszor én is úgy fizetek....mivel Apával közös a számlánk.Így ha van olyan,amiről nem kell tudnia,jó ez a megoldás :oops: :wink:

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Anita, Boronak a repa nem izlik :lol: olyant fejet vag ra.. fintornal az durvabb, ki is loki, ha sokaig probalkozok emg uvolt :lol: pedig apa is bekapta!! es arra is fintorgott :D

tenyleg Eszto, hogy csinalod a repat h Almi megeszi?? :D

Netti
Kép
maumau
 
 


az mennyire lehet igaz hogy a babák látják a szellemeket meg az aurákat? :roll:

Kép
Kép
mniki84
 
 


es mi a helyzet a rendes tukrokkel, ha abba nez belE?? :D

Netti
Kép
maumau
 
 


Bocs a sok elütésért.

Anita, éspetim az összes zöld kaját utálja csecsemőkora óta.Borsó, brokkoli, spenót, sóska, fejessali, jégsali, akármi.

Kép
Kép
zili
 
 


Szép napot!

Esztó, Pumukli, Zili jobbulást!
Vírustipizálást nem tudom, lehet-e pénzért. Gondolom igen. Mint mindent. De tul.képpen mindegy, hogy az-e, úgysincs speckó gyógymód, nem? Influenza megelőzésre egyébként jó az Oscillococcinum. Kicsit drága, de minden fajtája ellen hatásos. Állítólag. :)

Tinu, minden elismerésem a Tiéd az éjszakák miatt! Nagyon szorítok, hogy mielőbb javulás legyen etéren. A tejciden nem érzel változást egy-egy extra rossz éjjel után?
Nagyon jók a tigrises képek! Olyan szép, karakteres gyerkőceid vannak! :D

Izus nagyon édes. Kis szakácsnő :lol:

Álmi szokás szerint cuki.

Gyöngyi, Zsombi is kb ilyen fejet vág a mei taiban. No de megszoksz, vagy megszöksz - szoktam neki mondani. Az utóbbira még gyúrnia kell, szóval marad a megszokás 8) És nagyon szépek vagytok!!!

Anita, grat Sanyinak a munkához. Neked meg kitartás a családhoz. Nem irigyellek. És amennyire megismertünk, szerintem nem ezt érdemled! :(

Babakocsi: szombaton szembesültünk vele, hogy Zsombó pár centi híján végigéri a mózest :shock: Pedig úgy szeret benne hason szuszizni. No meg én azt hittem, a telet kihúzzuk vele... :?
Vanni, nekünk Chicco-kocsink van, és mindkét irányba fel lehet rá szerelni a sportrészt. A Peg peregonak van átfordítható karú. Én ezeket ismerem.

Szombaton tök jó volt a lagzi. Az étterem épp nem használt borozó részében szoptattam-móki volt. Zsombi kicsit nehezen aludt el, de aztán nem volt gond, szuszizott a nagy hangzavarban simán. 1-kor jöttünk el, mert én már nem bírtam. Aztán itthon felébredt a vetkőztetésre- nem akartam, hogy farmerben, ingben aludjon. Megszoptattam, de így is még fél órát sírt :( Aztán tegnap nagyon fájt a fejem, úh csak döglöttem. Biztos megártott a sok ásványvíz 8)

Kisregény vége :oops:

Ancsi

KépKép
k.ancsi
 
 


mniki ez sztem igaz-féle, vagy legalábbis nálunk vannak/voltak furcsa dolgok...Mondjuk Peti időnként a sarokban fixíroz vmit, majd megkérdi tőlem, hogy ki az...A frászt hozza rám. Mondjuk neéha én is érzem, hogy van még ott valaki...Na mindegy, ebbe ne menjünk beele, van aki nem hiasz benne, én ezt elfogadom, de - nagyképű leszek- sok dolgot én pl előre látok, meg fémizék, tányérok tapadnak meg rajtam, karórát már nem hordok, mert egy idő után mindnek a mutatói VISSZAFELÉ kezdtek járni, szétdurrannak az izzók a lakásban, ha idegesebb vagyok, sistereg a tv..

Kép
Kép
zili
 
 


Niki,
Lili ügyibügyi :)

Trixi,
Steve is 6 oltást kapott 3 hós koráig, 1 veszettség ellenit, és 5 oltást az egyebek ellen (szopornyica, leptospirozis, parvo stb, kennelköjögés, stb. - ezek egy részét kombinált oltásként adják be, de ismételni kell, míg a védettség kialakul a kiskutyában..), ill. ezen kívül leglább 3 féreghajtást. Az oltások ára oltásonként 3-5 ezer ft, a féreghajtás még alkalmanként amíg Steve kicsi volt, egy ezres.. de ő ugye kissúlyú volt, a féreghajtó súly szerint van - tehát egy vizslánál biztos van egy adag 2000 ft. Szóval sztm a 30.000 ft nagyon baráti ár!
Mi Steve 1 évese koráig oltásokra meg féreghajtásra tuti kifizettünk vagy 50-60 ezret (és ebben nincs bent az első 3-4 oltást, amit még a tenyésztő adatott be neki...), chippre 30 ezret... És akkor még ott van a kaja is... Szóval sztm 30.000 egy fajtatiszta vizsláért nagyon baráti ár!!

Gyöngyi,
köszi! :) jó eladát Neked is :)
Múlt héten fel lett szerelve 2 szekrény még, így rendet raktunk, egy csomó vacak előkerült így... ezeket pakolgatom fel, ha elviszi vki, ok, ha nem,a kkor nem vesztettem vele semmit :)

emese1979
 
 


Borónak gyógypuszik!!! :cry:

Mniki, Zsombi már rég közlekedik így. Ellenben nem forog. Lustazsák :D Viszont ha hanyatt van, folymamatosan jár keze-lába, és most már sikongat is! Pelenkalelőhelyet csak itt Pesten tudok sajna.

Rikinek nagyon jó az új sérója :D

Zsófi :lol: :lol: :lol:

Csilla üdv itt! Én is sokáig zugolvasó voltam. Azóta meg be nem áll a szám... :roll:

Ancsi

KépKép
k.ancsi
 
 


Niki!

Ez igaz! Többet látnak mint mi!

Netti!
A kutyáról csak annyit még, hogy ennyiért törzskönyvel kapsz!

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


k. ancsi, köszi, fel is fogom hívni a háziorvost ezügyben. Nem is a gyógymód miatt lenne jó tudni, hanem, hogy ezzel átestünk -e rajta és pont.Nem kellene félni a későbbi, keményebbnek ígérkező fertőzési hullámkor..

Kép
Kép
zili
 
 


Zili, ez nagyon hátborzongató :shock:

Ancsi

KépKép
k.ancsi
 
 


hello csajok,

tagnap elég sűrű napunk volt, sétálás az erdőn, főzés. A férjem volt boltban és vitte Marcit is. :lol:

Ja és átfordult hátról hasra is! :lol:

Iza nagyon édes a képeken! Szerintem is szép fotók, ez a gép mennyibe került, ha nem titok, mert a férjem kinézett egyet nemmondommeg hány forintért... :evil:

Ági, remélem Jázmin ügyi lesz az oviban!

Esztó, Álmi éééédes! És Lili is! Az a kalap! Ügyi a tornáztatóval, AM ugyanígy rángatja!

Tinu, tarts ki, csak alakul valahogy ez az alvás.
AM reggel negyed7-kor kelt enni, aztán a férjem nem akarta visszavinni a szobájába, mondván, hogy fel akar kelni... Na persze, attól, hogy neki készülődnie kell, nekem meg a gyereknek nem kötelező ehhez asszisztálni. Visszavittem, egyből elaludt. Fél 9-kor kelt. Mindjárt másabb, mint a n7. :roll:

Gyöngyi, szépségesek vagytok a képeken! Örülök, hogy jó volt a 7vége!

Borónak puszi, biztos ügyes csaj lesz!

Kép

Kép
adraci
 
 


Trixi, de annak neked kell beadatnod ezeket es ugyanennyire jon ki :wink: egyebkent mi tobbert vettuk.
30ert barati sztem is ahogy Emese is irta.

Ancsi, Zsombirol nagyon reg hoztal kepet :lol: ugyetudod?? :D

Niki,Boro is kozlekedik ugy, jobban bejon neki mint a forgolodas!! :D

Netti
Kép
maumau
 
 


Én is gondolkodom, hogy most akkor be kéne adatni a gyerekeknek a H1N1-es oltást is??? 6 hós kortól lehet, a szezonban már a mieinknek is beadhatók... Tüci meg jár közösségbe... Meg magunknak is kéne, nem? Mármint a szülőknek.
Zili???

Anita: én néha úgy fürdetek kettőt, hogy Csongit este, TÜcivel meg együtt zuhanyzok reggel.

Kép
Kép
tinu
 
 


koszonjuk, remelem csak alukalni fog eslazas nem lesz!!! :roll:
sztetek ha megis lenne laza mindenkepp kupot adjak neki? a fogara mar kapott ketszer nurofen szirupot. az laz es fajdalomcsillapito, bejott neki tokre! 10-15p alatt mindig jobb lett es tudott szundizni. vagy ha oltastol lazasodik akk minden esetben kup??

Netti
Kép
maumau
 
 


Hú mennyit írtatok, míg főztem :shock:

Pumukli , Zili nektek is jobbulást.

Netti,
nem tudom mivel készül. kinéztem múltkor egy filmet a moziban, és mondtan neki,hogy nem bánom ha el akar vinni hát majd megoldom vhogy :) szóval lehet mozizás is lesz.

Répapürét eddig üvegeset adtam, de most épp pároltam, turmixoltam és úgy adom. a sütőtököt egyenesen zabálta tegnap. 200gr-ot benyomott.

Mi is vizsglát szeretnénk, de akkor oda a kert...úgyhogy lehet hogy nem lesz. Nagyapónak volt vizslája, Basának hívták. nagyon szerettük, igen okos kutya.

Tinu,
akartam írni neked, hogy hihetetlen mennyire hasonlít Csongi és Tündi. éédesek.

na visszaolvasom ami kimaradt :)

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Mozza
közben rájöttem hogy már raktál a tornáztatóról képet :) sorry :oops:

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Eszto, en is most keszulok majd gyartani ennivalot.. de repabol csak uvegeset kostoltattam vele. biztos az nem izlett neki :lol:
sutotokot Boro is zabalja! sir ha elfogy :roll:
De azthiszem mi a kismalac kategoriaba tartozunk, vhogy a vegere minden kajas 8)

Tinu, en nem is tudtam h van erre oltas... 6hotol lehet akkor nekik beadatni?

en kicsit tartok ettol a betegsegtol.. :roll:

Netti
Kép
maumau
 
 


Tinu, én egy kicsit védőoltás szkeptikus vagyok, ( nem ennyire :D :shock: :shock: http://index.hu/tech/hoax/2009/09/12/ha ... m_vakcina/

ne engem kérdezz. :oops:
Én tuti nem adatom be.íNem biztos, hogy bölcs döntés...Gyerekdokitokat kérdezd.A miénk azt mondta, hagyjuk..

Kép
Kép
zili
 
 


Jajj, nekem a vizsla a kedvenc kutyum!

Erre a h1n1 oltásra én is kíváncsi lennék, egyáltalán, hogy lesz-e belőle valami. Hasznos-e? Mikortól lehet kapni?

Kép

Kép
adraci
 
 


elso par mondat utan abba hagytam az olvasasat a linknek, ez nekem sok :D

Netti
Kép
maumau
 
 


És milyen az az üveges répa püré?

Úgy értem milyen márka?
Nem is hallottam még sima répáról!

Kép

Kép
adraci
 
 


Netti, Nurofent nyugodtan, ha bevált, nem muszáj a kúp.Ez a h1n1 védőoltás még most "tesztelődik"Főoldalon van egy cikk:http://www.babanet.hu/lazi/hetrol_hetre/index.php?id=090909


Esztó, neked is jobbulást, párodnak is.Pumukli, neked is.

Kép
Kép
zili
 
 


Jaj, annyi mindenre akartam reagálni, igyekszem :oops:

pumukli: jobbulást!

Boró: 3 oltás :shock: Zsófi is egyszer kapott ennyit, de ő már nagy volt, és büszkén mesélte mindenkinek, hogy "Óóótás, háááom!" :lol:

Tinu: az jó, hogy Tüci alszik :) Zsófi felkel éjjel hol pisilni, hol inni :roll: Mondjuk most pont egyszer sem ébredt :D

Anita: nálunk egyszerre fürdenek a lányok a nagykádban.
Kaptunk kölcsön egy ilyet:
http://brendon.hu/ProductSearch/viewer. ... =1&whid=25

Ezen fekszik Fruzsi, Zsófi meg fürdeti :lol: Aztán Fruzsi ki, felöltöztetem, megy a pihenőszékbe, aztán Zsófi ki, felöltözik és kész. ha együtt fürdetünk, akkor Fruzsi az enyém, Zsófi Apáé :)
Vendég
 


Netti!

Sztem meg sok, mert tk-el ennyiért veszek bárhol, és az oltásokat ha beadatom nem kerül ennyibe. Max 20ezerbe,(arról nem is beszélve, hogy egy valamire adó TENYÉSZTŐ nem adja ki úgy a kezéből a kutyát,hogy az első oltását minimum meg ne kapná)de ez nem vitatéma, uh részemről le is zártam.
Sokat foglalkoztam kutyamentéssel, és ismerem az árakat. Nekem ez gáz. Legfőképpen az, hogy ha ELADNI akarok,akkor nem úgy hirdetek, hogy gazdit keres! A kettő nem ugyanaz,és ez itt a lényeg! Ez nem pénzkérdés!

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Hahó!

Zili, Esztó, nektek is jobbulást! :(
Álmi cuuukiiiiii! :)

Maumau! Ha esetleg nem fér be, mondd meg Apának, hogy nyugodtan tegye le a kerítés kert felőli oldalára, akár az aszfaltra, ami vezet le a garázsba! Lényeg, hogy belül legyen a kerítésen. :) Borónak puszi, remélem, nem szenved!

Aerfen! Karvezető vagyok (ének-zenetanár; szolfézstanár; valamint zeneelmélettanár diplomáim vannak), de énekelek is a kórusban. :) Szombaton épp tenort énekeltem, mert tenorjaink (1 kivételével) vidéken voltak. Férjemmel közösen vezetjük a kórust, de éeneklünk is benne, még nem olyan nagy, hogy ne legyen időnként szükség ránk is. :) Különben is, mi is szeretünk énekelni. :) Drukkolok, hogy ne legyen szép batikolt minden!

Hogy mi lesz ringatón, Vanni, még nem tudom, vannak ötletek, de várom nagyon Annus küldeményét, és akkor mjad kigondolok egy szép kis félórát. Azt hiszem, ennél több nem nagyon kell 1 alkalommal, de még ebben sem vagyok biztos, csak az ovisokkal ennyo volt 1 foglalkozás. SZóval meglátjuk. :)

Ancsi, miDaninksokat közlekedik így, már mászott le az ágyról is így... :roll: Pedig akkor még csak pár hetes volt...

AndrisMarci, kisLili is ügyesek! :) Lilinek mindenképp 7 kilótól vennék én is (Danónak is azt fogok), mert kb 10 db van 1 dobozban, nem használnátok el, míg kinövi teljesen. Annyira a 7 kilóstól meg nem nagy. Mi DM-eset használtunk anno. És lehet ezt használni az uszodában. Tőlünk nem kértek speciálisat. Van néhány magán-hely, ahol elmondják, mit szeretnének, de ahol csak simán úszópelust írnak elő, erre gondolnak. Mi is megyünk úszni, ha már nem leszünk betegek. Papírt Dokinéni nekünk ingyen írt... :roll: Ez nem munkaügyi orvosi vélemény, meg nem is vezetői engedélyhez kéritek... :roll:

Na, persze, nekem is tetszik, hogy Zsófi zsoptat, de már meg sem lepődtem... :lol:

Az 1 órás alvás után nem volt sem jobb, sem rosszabb, mint a már nem tudom mennyi ideje történő 3 órás éjszakáknál... És ez nem is a gyerekek miatt van, csak éjjel, nyugiban tudom végezni a saját feladataimat... :) Vizsont jutalmul mostanában sikerül picit aludni délután. Na, nem szombaton, mert akkor rohangáltunk, de általában. :)

Na, nem tudom, mit szerettem volna még...

Ja, tükör: mi rettentő jól elszórakozunk a tükrökkel... Nem is értem, mi lehetne ezzel a gond. Dani tökre élvezi, dumál magának, Samu ugyanígy cselekedett... :)

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Huh, ennek az új influenzának mi a lényege? Bele lehet halni? Kapta már el valaki Mo-n?

Zili, a frász kitört ahogy írtad a paranormalitásodat! :shock:

Gyöngyi, miket fogsz árulni, hol és milyen néven?

Niki, a DN-ben van úszópelus kisméret: 4-9 kg, mi azt használjuk.
Az igazolás konkrétan 0Ft-ba került!! Mi ez a baromság, hogy 3000Ft - ne hagyd m,ár magad! Írja már le az orvos ingyér, hogy egészséges a gyerek!!!

Nem is tudom, hogy ezzel a randa BCG-vel menjünk-e a héten babaúszni...

Gyöngyi, Dóri, én ének-zene általánosba jártam,. és egy 100 tagú, 4 szólamú lánykórusban énekeltem alt I.-t...

Csilla, üdv, nagyon gratulálunk Gergőhöz! Várjuk a képeket!

Zsófit isten áltesse a szülinapjára!

Vanni! Húú, én nagyon szeretem a filmeket, és sok-sok kedvencem van! Egy pár: Hair, Esőember, Igazából szerelem, Schindler Listája, Anne, Disney mesék, Majdnem híres, Star Wars, Indiana jones, Abigél, Katyi, Tangó és tulipán, Paulie, Ben Hur, Forrest Gump, na ennyi jutott eszembe. Ebből van, amit akár kölcsön is tudok adni...

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Csilla, üdv itt!

Niki, Blanki is így közlekedik: popsi és hát fel, előrelök. Pillanatokra négykézláb "áll".

Vanni, a mi babakocsinkra mindent két irányból lehet feltenni.
http://bababolt.echt.hu/babakocsi/pierrec?cid=58377

H1N1- hát, nem tudom, h beoltassuk-e magunkat. Jó lenne orvosi vélemény, h hogyan fejlesztik ki az oltást, h műxik. Olyan kevésnek tűnik, h aug. vége óta tesztelik. :shock: Amúgy meg mire Blanki 6 hós lesz, rendesen benne leszünk a szezonban, addig megkaphatjuk. Férjem le akar tiltani a mászkálásról, nehogy összeszedjük. :roll:

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


Igen, Szofi, már sokan elkapták, de egyelőre nálunk semmi különleges, ugyanolyan, mint a közöndéges influenza. Csak másik vírustörzs.

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Ma van egy éve, hogy megtudtam: babát várok. Hihetetlen, olyan, mintha tegnap lett volna, közben meg ha belegondolok mennyi minden történt!!!!
A fórumhoz meg 16-án csatlakoztam!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Dóri, köszi.

Szofi, már az országban ezres nagyságrendű a betegek száma, 1 haláleset volt.
A csepeli iskola, tatai gólyatábor, Váci úti irodaház..
http://sertes-influenza.info/kategoria/ ... enza-hirek

Paranormalitás..Hát igen. Hejcei repülőbaleset ismerős?A szlovák katonai gép?Na.Előző este ezt "láttam".. Bevillantak a képek.. Másnap elképedve néztem a híradót..

Kép
Kép
zili
 
 


Szofi, Csepelen bezártak egy iskolát, ill. ELTE gólyatáborban is megbetegedtek a vírustól. Egyelőre nem tűnik erősebbnek, mint egy sima influenza, viszont meleg száraz időben durván terjed, fiatalok a veszélyeztetett réteg és ki tudja, mi lesz, ha mutálódik... Tegnap azt mondták a tvben, h 2 év alattiakra nagyon veszélyes. :shock:

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


Hű,mennyit írtatok,míg próbáltam itt szépülni.Jelentem,nem sikerült... :lol: :lol: :lol:
Zili,ez ijesztő.Én ugyan ilyet csak egyszer éreztem, hogy van ott valaki,mikor a legjobb barátom elment, és a székre letett dosszié,csukott ajtók és ablakok mellett leesett onnan.Nem találtam rá magyarázatot.Szerintem akkor velem volt.... De érdekes lehet ilyet érezni....Bár én mindenben szkeptikus vagyok, ugyanakkor nyitott is bizonyos dolgokra és ez olyan dolog.
Én is erősen gondolkodom mindannyiunknál az oltáson.Dani ugye melóból bármikor hazahozhatja.Én meg télen nagyon-nagyon szeretnék babás lenni. És az egy veszélyeztetett réteg.
Bizony,az oltások nagyon drágák.Stellát mikor évente visszük oltani,akkor 7-8 ezret otthagyunk,és csak két oltást,meg féregtelenítést kap.
Ja Esztó Neked akartam.Ne féltsd az udvart a kutyutól!!!!Minden nevelés kérdése. Stella soha sem ásott ki vagy rágott szét semmit a kertben,míg otthon laktunk. Ha mégis kiskutyára adjátok a fejetek,szívesen adok tanácsot priviben A kutyákhoz jobban értek,mint a babákhoz.
:oops:
Ha már kutyák...Nagyon bejött a furminátor. Eltelt mostmár két hónap,mióta használjuk,és most már érződik a hatása a lakáson.Nyilván mindig lesz néhány kóbor szőrszál,de nem olyan drasztikus a helyzet,mint eddig volt.
Na megyek,mert éreztem a hátamban egy könyörgő tekintetet.Megfordultam és bizony stírölt manó, hogy tejcsi kéne anya...Most ébredt a drága,de hangja sem volt.A kis ravaszdi! :wink:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Szofi drága!
Igen,sajna már haltak meg avírus miatt!Most már Budapesten is felütötte a fejét,több suliban is tömeges megbetegedések voltak/vannak.De azt hiszem h itthon még nem volt halálos áldozata...vagy ha igen akkor max 1-2.

Én se tom h mit csináljak,Izáról majd nyilatkozik a gyerekorvos,az uram megkapja a munkahelyén,én meg passz!Azt se tom ha én megkapom az nem e elég Izusnak is ha szoptatok,vagy ez nem így van?
Ma reggel a reggeliben volt szó róla,egy pasi azt mondta h fél milliárd ember meg fog halni...kicsit túlparázta szerintem...Meg h jönnek majd a durvább változatok,amire a mostani védőoltás nem is hat...Szóval remélem h nem kapjuk el,többet nem tudom h tehetek e.... :roll:

Én is kórusos voltam,szintén ének-zenés ált iskolában.Altos voltam,mi is sok versenyre jártunk :wink:

Ma én is mosok ezerrel,de még soha nem fehérítettem.Öblítő helyett van ecet,ennyi.

Eszter!
Ti már 2 kaját is kiváltottatok?Huu,jó gyorsak vagytok! :shock: Mennyi idő volt míg 1 kaját sikerült kiváltani?Én egyenlőre még azt sem kezdtem el h a natúr pépbe gyümit teszek.Da ma szerzek és lehet holnap megpróbálom.Bárnem hiszem h gond lenne Izának!

Kismalac evésről is tegyetek már videót!!! :lol:

Zili!
Arra nem gondoltál h esetleg csak allergia?Rajtam is kijött kb 2 hete,most már javul a helyzet.Szemem majd kifolyt,foylton fújtam az orrom,viszketett ezerrel stb.Csak elfelejtettem a csodaszerem beszedni,de most már szedem! :wink:

annus11
 
 


Annus, állítólag a szoptatott babák az anyatejbe átkerült immunitással védettek, ha az anya megkapja az oltást.
Sajnos nem allergia, bocs a képszerű leírásért, de masszív trutyi a fejemben, orromban, torkomban, gyengének érzem magam- mondjuk tegnap sokkal rosszabb volt..Rekedten köhögök, szétszakad a tüdőm-torkom..

Kép
Kép
zili
 
 


Szofi: látszik, hogy nem nézel Híradót. :lol:

Hát nem tudom, hogy a gyerekeknek mennyire súlyos ez az infu, de az tuti, hogy magamnak beadatom, mert ha én lebetegszem, akkor ki fogja ellátni a gyerekeket??? Főleg, hogy szoptatni is kell(ene). Még Tücinek csak-csak el lehet magyarázni, hogy anya épp kidőlt, de Csonginak nem hiszem, hogy be lehetne ezt adni. :P FŐleg, ha őt is védi az anyatejen keresztül, akkor már megérte. Na ezt jól el is döntöttem. :)

Kép
Kép
tinu
 
 


nah csak gyorsan,Boro meg alszik.. fel8kor reggelizett..
varom h ebredjen.
kozbe megy a huza vona eskuvo ugyben megint....
zili, koszi, akkor nurofent kap ha lesz laz!

Annus, teszek majd videot, ma nem zaklatom a gyereket :D
Mi is kivaltottunk egy etkezest mar! delutan is szivesen enne vmi finomat,majd meglatom mivel folytatom.

Dori, akkor holnap viszi,mert ma mar nem megy be az irodaba :)

en tokre felek ettol az influenzatol.
:oops:

Netti
Kép
maumau
 
 


Panndi, tetszik h ketten furdenek a lanyok!! ajjj en is akarok meg egy kis csajt!! :lol:
amit linkeltel, haat lehet beszerzunk egy ilyet.. Boro kinotte a mostanit!! :shock:


hiradot en se nezek! de ma bekapcsolom tenyleg a tvt, akarok vmit hallani errol az influenzarol mostmar..

Netti
Kép
maumau
 
 


Zili!

Vannak emberek,akik érzékenyebbek a "túlvilági" dolgokra! Én sem hittem ezekben a dolgokban, míg a saját bőrömön meg nem tapasztaltam őket!

http://www.expressz.hu/allat_noveny/kut ... -16276607/
Ez csak a legelső volt a sok közül, amit találtam! :D

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


H1N1-re én is kiváncsi vagyok..én soha nem voltam influenzás, vagy csak nem tudtam róla, de most Bogi miatt nem kockáztatnék...

Trixi,
ezek a kutyák 2szer vannak oltva, gondolom 6-7 hetesen lehet vinni őket. még 4 oltás hozzá 4000 ft-al számolva, és 2 féreghajtás megvan 20 ezer Ft...
Egy veszettség elleni 4400 Ft a csepeli dokinál (a Szt
Imre térnél), a kombinált 6000 ft.
Nekem Steve a 4. kutyám, két almot neveltünk fel, nem olcsó mulatság 3 hónapos koráig tartani egy kiskutyát....

emese1979
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: