Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Csak az utolsó oldalra futja, bocsánat :oops:

Gyöngyi, szépek vagytok :)

Annus, Iza cuki :)

szofi: Csaninak legalább kifakadt, Fruzsi újra kapja :?

Hétvégén megünnepeltük Zsófi születésnapját, a babát váró keresztanyukája miatt előrehoztuk, hát jól elfáradtunk, de Zsófi mindennek örült. Mi majd csak pénteken köszöntjük fel ;)

Érezhetően kevesebb volt a tejem hétvégén a nagy rohangálásban. Most este itthon nyugiban megszoptattam Fruzsit, szegénykém is totál kidőlt :D Remélem pár nap alatt helyreáll a rend :roll:
Vendég
 


Jaj, szofi: Fruzsi nagyon ritkán sír, viszont ha sír, akkor nagyon. Reggel nyolckor szokott enni, akkor is kel. A múltkor Zsófi felébresztette hétkor, egy órán át nézelődött a kiságyban, játszott, stb, nyolckor közölte, hogy: "Höööheeeeeööö!" (Anya, ide tejet nekem!), és ennyi :lol:
Vendég
 


Panndi,Zsófinak boldog szülinapot!
Biztos minden ok lesz a tejjel,pihenj!Grétike is újrakapta sajna.Pedig rosszabb.Neki csúnyább maradt,mint most Hannának.Meg Grétinek utána vagy 8hónapig csúnya volt és gyulladt.Vittük dokihoz is már vele,azt mondta ez jó. :roll:

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 

 
 

Sziasztok!

Visszaolvasni esélytelen, uh meg sem próbálom! :(
Pénteken este Anyuméknál aludtunk, mert így volt praktikus, Szombaton ugyanis mentünk Fehérvárcsurgóra, találkozóra,ami nagyon jól sikerült. Nagyot kirándultunk az erdőben. Hihetetlen szép helyeken jártunk. Petya nagyon szépen viselte egész nap, estére azonban iszonyat nyügi lett. Éjjel megint 45 percenként ébredt. Nem tudom mi lehetett/lehet a baj, mert ma is nagyon nyugtalan volt a szentem. Kíváncsi leszek az éjszakára.
Az a baj, hogy az előzmények után ha ennyire fájdalmasan sír, már hajlamos vagyok azt hinni, hogy az a csúnyaság jött vissza,de rá kell jönnöm, hogy az gyakorlatilag lehetetlen, hiszen még mindig kapja az antibiotikumot!
Így azt gondolom, hogy ő az a fajta bébi,akinek nagyon kell a megszokott időbeosztása,és környezete. Ha kiszakítják,az nagyon megviseli, és napokig nyűglődik utána.
Hát ez van!
Remélem holnap jó hírekkel jövök az éjszakát illetően!

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Trixi,bizti csak a környezet miatt.Ma Hanna is ilyen volt!

Szép álmokat!!!!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Sziasztok!

Szeretnék betársulni hozzátok, ha szabad. A kisfiam, Gergő májusi baba. És számomra (is) óriási élmény anyucinak lenni! :D

A terhességem alatt is benéztem néha hozzátok, de aztán valamiért úgy gondoltam, hogy a szüléssel vége is lesz a "várandósság" alatti topicnak,
(nemtom, miért gondoltam így :oops:, talán mert sosem látogattam ilyen oldalakat a neten), és mert hogy a csúcstermelést úgysem tudnám követni...

De látom, hogy megszűnésről szó sincs, sőt!!

Nagyon megnyugtató, hogy hasonló szitukkal, kihívásokkal szembesülünk, :wink: és a tapasztalatok megosztása mindig nagyon hasznos.
Szóval nem szeretnék kukkolószerepben tetszelegni, :roll:
és eztán jönnék többet is.

KépKép

Kép
hase
 
 


Estet!!

Udv Csilla!!! Meselj magatokrol ha mar elobujtal :P es persze hozhatnal kepet is Gergorol ha gondolod :D
Itt mindenki imad kepeket nezegetni :lol: :lol:

Boro ma nagyon jo kedvu volt, most jutott eszembe,h bele kellett volna neznem a szajaba, lehet kijott a foga es azert :lol: :lol: elalvasnal se volt uvoltes semmi....... tiszta hulye vagyok 8)
na holnap 3 oltas. alig varom.. :roll:

:arrow:

Netti
Kép
maumau
 
 


Sziasztok!

Na Bogi nemrég aludt be, első altatás után felriad, kellett megint altatni :)

Gyöngyi,
szépek vagytok a képeken!! Hol szoktatok menni Ergóban, ill. mikor nyüglődik benne Marci? Mert pl Bogi bkv-n, utcán sétálva, boltban elvan - ahol tud nézelődni, meg az állandó mozgás miatt álomba szenderül. Ha egy helyben állok vele pl. kutyasétáltatásnál, akkor nem tetszik neki, és jelzi is :) Ringatni szoktam, meg forgolódni vele, beszélni hozzá, sétálgatni, az bejön neki:)

Szofi,
ahogy Anita is írta, ne piszkáld, ne kenj rá semmit! z ajó, ha begennyesedik :)

Trixi,
reméljük jobb éjszakátok lesz most...
Remélem Bogi jól bírja a környezetváltozást, majd okt. elején megyünk 3 napra Egerbe...

Csilla,
üdv itt! Mesélj magatokról, hány éves vagy, mikor, hogyan született Gergő, hol laktok, stb.

emese1979
 
 


Hahó!

.....

Alakul az első foga, így már tudjuk, miért nyűglődött néha olyan nagyon. Pedig alapjában véve nagyon pajkos, jókedvű, kommunikatív kissrác :)

Igyekszem képet is tenni hamarosan, én is vizuális típus vagyok.
Addig is jó éjt!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hase 2009.11.19 00:33-kor.

KépKép

Kép
hase
 
 


Csilla, hahó! :) Áldottak legyetek Gergőtökkel! Azért, kedves csak olvasó üzemmódban lévő májusi anyukák, lassan előbújhattok mind! :) Senkinek nem harapjuk le a fülét! :lol: De olyanjó, hogy mindig jön vki új! :)

Panndi, milyen izgi, Zsófi mindjárt 2 éves. Na, meg a mi Samunk is... :shock: Tök jó, hogy örült mindennek, boldog szülinapot neki! :) Keresztmaminak mikor lesz babája? Nálunk is lesz közös szülinapi parti, ahol lesz a család apai és anyai része, meg a keresztszülők. :)

Kutyafüle, jó Riki sérója! ÉS: NE tartsd magad rossz anyának emiatt!!! Nagyon sokat bírnak ezek a babák! És nem is rossz nekik! Picit megijedt Riki, de 1-2 hónap múlva ugyanezen nagyot fog nevetni! Ma sem okoztál semmi rosszat, csak még nincs hozzászokva az ilyesmihez. Dani nagy kiképzésben, általam is, de bátyus által is, neki meg sem kottyan egy ilyen malőr, teli szájjal vigyorog. Szokni kell neked is ezeket az eseményeket, főleg ha hamar szeretnétek kistesót, mert a 2 gyerek majd jól fogja egymást "szeretni"... :lol:

Trixi, remélem, jól fog aludni Petya!

Szofi, énDanim is ilyen nemnormális baba. :) Tök jó, hogy nálatok is ilyen nyugi van, mert így nem hiszem én sem, hogy vmi nagy gond van velünk. :)

A tegnapunk azért volt ilyen nagyon zaklatott, mert szerepelt a kórusunk az Albert Schweitzer Otthonban reggel (gyerekeket itthon hagytuk, de nagyon ki volt centizve, épp hazaértem, mire Daninak enni kellett), aztán délután mentünk Danó eresztszüleinek az esküvőjére, ahol szintén énekeltünk, még előtte próbáltunk. Szombatra virradólag 1 órát aludtam, mert 2ig fejeztem be minden teendőt (pl. sütit sütöttem a menyegző utáni szeretetvendégségre), és pont mire készen lettem, felébredt Samu a nagy és ez órában szokatlan zsivajra, és 6ig ébren volt, én meg, mivel szegény nem bart aludni, és nyüszögött, mindig nyugtatgattam, hogy Apa és Dani ne ébredjenek. 7kor meg már keltem, Danit etettem, és indult a nap... :)

No, most megyek aludni. Jó éjszakát!

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Edua,
Lara és azén Marcim egy az egyben ugyanaz a napirendje... :) Mintha én írtam volna... érdekes... :) Kelés, evés, alvás....

Annus, mondtam, hogy vasutas gyerek:)

Tinu,
nagy tiszteletem az éjjeli kelésekhez! Én nem bírnám ilyen gyakran.. vagy legalábbis akkor napközben állandóan arra várnék, mikor aludhatok.. és sehova nem mennék.... ellentéteben veled, aki nekiindul tömegközlekedéssel, Csngival a hátán!:)

Anita,
én is azt hiszem sportkocsival fogom kihúzni a telet... merthogy olyan a kocsink... tartok attól, hogy fázni fog, ezért szereztem be lábzsákot... és lesz takarója is... tudnál a ti kocsitpkról téliesített formájában küldeni nekem képet priviben? Mit jelent az, hogy meg lehet emelni a mózest? Nem értem... Lehet másik kocsi kellene nekünk... a mienkkel még az a bajom, hogy nem lehet megfordítani, azaz nem tud felém nézni a baba... van olyan kocsi amiben a sportos résszel is tudna engem látni a baba?

Szofi,
tényleg milyen kis nyugodt Csani:) te mázlista! Szerintem ez alkat kérdés...
Film: jó, jogy mondod,akkor nem nézem meg.. azaz nem szevezem be, adok az ízlésedre... Ha már itt tatunk, mi a kedvenc filmed, vagy filmjeid?

Mozza,
kérdezted, hoghy milyen volt az út a talira: hát, kocsival mentünk, pont az etetés után, azaz a büfi után.. így klassz volt, nyugodt volt Marci, még a dugóban is csak nézelődött. azaz várta, hogy mikor nézek hátra..
Neked is nagyon hálás vagyok, hogy kirobbantotál bennünket otthonról... Voltunk kenguruval közértben, DM-ben, és piacon is, lapult rendesen, gondolom a sok új dolog láttán.. és a kis nyelvét folyamatosan kinn tartotta, hegyesen ráadásul... :) csupa nyál lett a kenguru... legközelebbi túrára kreálok valami kendőt oda... Lili nem nyalja? :)
A tornáztató alatt tündérke... és a kalapos képen ... juj... de komolyan.. na, majd remélem személyesen is meglátok egyszer egy talin:)


Zdori,
én már nagyon várom a ringatót... milyen dalokat fogunk énekelni? Lesz szöveg az elején? Én nehezen tanulok dalszövegeket...
vanni
 
 


Csilla,
Üdv közöttünk:) Képet is kérünk szépen, ha lehet? :)
vanni
 
 


Na szép jó reggelt!
Iza nem kelt éjjel...de nem tom mért.Mármint a foga miatt kelt eddig v azért mert nem lakott jól??!!2 napja nemordít a foga miatt...de még mindig nem tört át,szerintem.

Anita!
Akkor anyós após is egy "nagy segítség" számotokra :roll:

Szofi!
No para!Semmi baj,tökéletes az oltásotok!Örülj h nem kell újra oltani.Egyenlőre nálunk még nem fakadt ki,csak piros dudor van,majd meglátjuk mi lesz!
És Csani tényleg egy kis nyugi baba!Izához képest meg pláne,ő egy kis sajtkukac! 8)

Babakocsi!A képen még nincs rajta a kupola elöl a kapaszkodó.De ebbe is lehet alá egy plédet tenni,meg betakarni stb.Nem hiszem h fázna :wink: Ja és sajna az enyém se átfordítható,de van olyan aminek a megfordítható a karja...mivel ezt ugye "örököltük",így ez van és kész!(hozzáteszem h egy 120ezres babakocsin ciki ha nem lehet legalább az alapvető dolgokat állítani....)

Vanni!
Tök ügyik vagytok,nem is kell folyton otthon lenni!Szerintem Marci is jó baba,nálunk olyan szépen aludt a kiságyban!!!Csodálkoztam is :wink:

Panndi!
Köszönjük a fordítást!Képeket majd dobjál már!!!!

Dóri!
Nem semmi hétvégétek volt!!!Ma reményeim szerint postázom neked a DVDt!Írtó rendes gyerkőceid vannak ha bírják ezt a tempót! :wink: :lol:


Csilla!
Üdv itt!Gratulálok Gergőhöz!Örülök h még mindig jön vki!Amiatt ne aggódj h megszűnik a topik!A 10.szülinapra már lélekben készülünk 8) :lol: :lol:

annus11
 
 


Jó reggelt :)

Zsófi játszik, Fruzsi még alszik, én egy kávé mellett ébredezem 8)

Azt álmodtam, hogy megjött :roll:
Vendég
 


Csilla, üdv köztünk :) Tök jó, hogy még vannak zugolvasók :)

TÖBBI ZUGOLVASÓ, ELŐ, ELŐ! :wink:
Vendég
 


Annus: jaj, de jó képeket tettél fel magatokról! Hiába no, nagyon jó a gépetek. :wink: Is. A fakanalasak a legjobbak. :lol:

Szofi: akkor Csani és Álmi nagy csatában vannak a nyugi-bébi kategóriában.

A ma éjjel még rosszabb volt, mint az előző kettő. :cry: Totál kivagyok. De tuti, hogy ma fájt valami Csonginak, mert éjféltájt bőgőrohamot is kapott. Szerencsére nem tartott sokáig, gondolom, mert fáradt volt, aztán újra bealudt. De az uram azt mondta, inkább ne járkáljak a két szoba között 10 percenként, költözzünk ki a kanapéra Csongóval. Úgyhogy az éjszaka második felét ott töltöttük. Ugyanolyan sokat keltünk, de egy picit kevésbé fárasztó nekem. Meg kétszer bejött, hogy csak a popsiját paskoltam és visszaaludt.

Kép
Kép
tinu
 
 


tinu, kitartás, nem lehet könnyű! Tüci legalább jól alszik?
Vendég
 


Tinu!
Köszi!Hát kezdem megszokni a gépet!De még rengeteg dolog van...
Nem akarsz esetleg éjszakára adni neki vmit?Pl a viburcol kúp?Ez nyugtalanságra van és homeós-Én a fogzás miatt adtam néha Izának.Lehet h Csonginak is a foga fáj már!

annus11
 
 


Szép reggelt!

Annus! Tényleg nagyon aranyosak a képek! Nekem a fakanál -evős tetszik legjobban. Annyira vicces! :)

Panndi, de ha így lenne, és tényleg megkezdenéd a "normális" működést, akkor már volna reális esélyetek a kistesó-projektre! :wink:
Én meg azt hiszem, nálem valóban készülődik vmi, vmi nagyon furi velem... :roll: Meg a tegnapi napon majdnem 4 decivel volt kevesebb a tejem, mint eddig... Gondolom, nem ennyivel többet evett Dani... :roll: Szóval, meglátjuk...

Tinu, sajnálom az éjjelt! De azért jó, hogy popsipaskolástól is vissza tud aludni Csongi!

Vanni, ügyik vagytok!!! Sztem, mire arra kerül a sor, hogy sportkocsiztok, addigra Marci is nagyon kíváncsi lesz a világra, és talán nem is szeretné (ó, dehogynem nézné szívesen Anyát, de mégis), ha nem tekintgethetne kifelé. :) Én legalábbis, mikor olyasmi idős voltam, mint a mi babáink késő ősszel lesznek, ki voltam akadva, ha nem nézelődhettem. :lol:

Mindenkinek kellemes ébredezést! 8)

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Szia Csilla! Hidd el sokkal jobb így, mint kukkolóként. :wink: Csak vigyázz nehogy függő legyél :lol: Gratulálok Gergőhöz. Szép nagy legényke.

Trixi, azt ugye tudod, hogy a hétvégén kb. 3 kilométerre voltunk egymástól? :-) Fehérvárcsurgó és Bodajk szomszédos települések. Ugye milyen szép vidék? IMÁDOM! No para, Petyánál biztos a környezetváltozás okozta a nyűgösködést.

Vanni, szerintem Annus (mindig Izát akarok írni :-)) úgy értette az emelhető mózest, hogy valahány fokba megemelhető a fejénél, így jobban kilát. A mi merev mózesünk pl. nem emelhető, így max. a kupolát tudom neki lehajtani és akkor nézegetheti a fákat (ezt mondjuk imádja). De nincs mese, pár hét és mi is előszedjük a sportrészt. Annak kb. 150 fokban dönthető a háta. Szerintetek abban már nyugodtan rakhatom az akkor kb. 4 hónapos Marcit?

ERGO. Köszi a tippeket Emese, nagyjából megpróbáltam már mindent. Ha álmos, akkor pikkpakk bealszik és alszik kb. egy órát benne. De nézelődni nem hajlandó (ha mozgásban van, akkor sem). Még próbálom szoktatni, mert tényleg marha kényelmes és praktikus dolog (és a hátam abszolút nem fáj tőle).

Hű sírás van, mennem kell. I will be back 8)

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Na most már megnézem, mi az az ergo :roll:

Fruzsi eszik, Zsófi is szoptat Fruzsi pihenőszékében :lol:

Dóri, hát igen, lenne előnye is :wink:
Vendég
 


Jó reggelt!

Annus,
nagyon szép képeket csinálsz, én a kis kompaktommal elbújhatok :) Nekem a szakácssapis tetszik a legjobban :)

Gyöngyi,
na akkor drukkolok, hogy Marci majd belejöjjön az ergózásba! :wink:
Mi már kivettük a mózest, mert elég kicsi volt, és nem fért el benne Bogi rendesen... így kicsit döntve van a hátánál, nem 180 fokos...

Vanni,
mivel kivettem a mózest, a mi kocsinkat már csak úgy lehet tolni, hogy Bogi nem felém néz, hanem menetiránynak. Sokkal jobban elvan benne, mint amíg velem szemben feküdt!

Dóri,
1 óra alvás :shock: atyaég!! És hogy bírtad így a napot?

Tinu,
akkor bizti alakul Csonginál majd! Sztm idővel máshogy is megnyugszik majd éjjel, és akkor leszokik az éjszakai evészetről, és szépen lassan egyre többet fog aludni :)

Na leviszem a kutyát.

emese1979
 
 


Sziasztok!

Itt vagyok én is ám olvaslak titeket mindig még ha nem is irok túl sűrűn.

Nagyon izgatott vagyok, hisz ma vittem Jázmint első nap oviba, ő nagyon jól viselte sőt alig várta.A tejcsijét sem kérte reggel azt mondta ő már nagylány megyen oviba!:))Még jó hogy ott majd kapnak.Jaj annyira hiányzik szerintem én jobban izgulok mint ő.

Annyira édesek a képek a babókkal!
Lili édes a kis gödröcskéivel,Izus a fakanállal. Meg az ősszes többi baba is a talin mind szép és mindenkinek már olyan karakteres arca van.

Szofi,Dóri nagyon ügyi babáitok vannak nekem ilyen volt Jázmin nem is éreztem hogy baba van a háznál.

Vanni, jó az ha Marci szeret igy sétálni és a lényyeg rajtad érezze a nyugit.

Csilla, üdv itt igen tegyél képeket!!!

Anita, örülok én is Sanyi meló helyének és mit talált hol?

Az én Árminom aki eddig el tudott egyedül simán aludni pár napja sehogy sem sikerül neki nyüglődik és sir ordit ha leteszem, csak az őlemben nyugszik meg...és ha megint le akarom rakni orditás van de nagyon ha felveszem pedig vigyorog, nagyon huncut már most.
És megyen már neki mind két oldalra fordulás, sőt a kezét is ki tudja már venni.De aztán sir mert visza ugyanez nem megyen még.
És ahogy lerakom hátára ő már hason van, szóval érdekes dolog ez.Ja és este eddig cumit be és el aludt na de mostmár csak a cicin akar el aludni.

Megyek takaritok picit még.

Szép napot nektek!

Kép
Kép
agi25
Nagyvarad
 
 


Jó reggelt,

én is csak olvasó üzemmódban...de azért bejelentkezek :)

Csilla,
üdv köztünk. képetképet :)

Annus,
Izus haláli a fakanállal. Néztem a videot , nagyon szépen eszik, Álmos kismalac hozzá képest :) és gyakorlatilag állandóan evés közben hapcizik, igy a sütőtök, sárgarépa mindíg rajtam landol :)
De azért tegnap már egész jól evett. Ebédre répa püré, uzsira sütőtök püré, így kiváltottam két tápit.

Mozza,
Lilko gyönyörű. tornáztatóról kép??

Panndi,
Zsófi is szoptat? :D :D :D

Tinu,
sajnálom hogy ilyen szar éjszakáitok vannak...nem lehet hogy tényleg a foga? csodálom, hogy még magadnál vagy. én biztos kidőltem volna már.

Szofi,
tényleg, ahogy Tinu írta Csani és Álmi versenyezhetnek :)
az egyik bnőm volt múltkor nálunk és megjegyezte hogy mekkora nyugalom van itt :) Álmi játszik a járókában, dumál vigyorog, majd elalszik. Nem tudom mit hitt, hogy mi lesz itt, ha jön :)

Dóri,
nem raksz képet a gyerkőcökről? akár a blogba? olyan rég láttunk DanósSamus képet.
Abban az otthonban van a nagypapám ahol szerepeltetek :) a hermina uton voltatok?

Gyöngyi,
nagyon szépek vagytok a képen, Marci pedig le se tagadhat Téged:)

Anita,
grat Sanyinak a melohoz, és kitartást a másik dologhoz :roll:

Én még mindíg full beteg. Most már Zoli is kezdi,remélem Álmos kimarad...nem is nagyon netezek, csak elvégzem amit nagyon múszáj és döglök.

Netti,
neked is kitartást.... :evil: Mikor is lesz az esküvő? már nagyon kiváncsi vagyok Rátok :)

Böbiiii???

Niki,
Rikinek király lett a sérója :)

Névnaposok, szülinaposok, hófordulósok boldogságosat nektek :)

Jövök egy 4 hónapos képpel, tegnap töltöttük :) hihetetlen ...
az kevésbé hogy alszik :) no meg egy nagykádaselsőfürcsis kép

Kép Kép

szép napot

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Netti,
Látom már mikor lesz az esküvő :) ooooo akkor leszünk 6 évesek hüpp hüpp :D
Zoli vmi meglepit tervez. azt mondta tegyem szabaddá magam, Álmit meg lepasszoljuk.

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Jó reggelt!
Csilla üdv itt!!Kérünk képet Gergőről! :)
Ági,Nagyváradon lesz a cukorgyárban.Hegesztenie kell.
Vanni,reggelit adok a családnak,aztán hozok képeket!
Alig aludtam,cikáztak a gondolataim.Rémálmom is volt.Sőt Hanna is sokat forgolódott.

Szép napot!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Sziasztok!

Bocs, kérlek nézzétek el nekem hogy ide írok – kezdő lévén nem boldogulok egyik aukciós oldallal sem egyenlőre.

Egy többfunkciós újdonságot, az 5 az 1-ben formapárnát szeretném a figyelmetekbe ajánlani!

Próbáltam képet tenni, de nem tudom lekicsinyíteni.

Valamint sok egyéb hasznos újdonságot. (nyálkendő, pelenkatartó, zsebes fejvédő, stb)

Bővebb info: marikogold@citromail.hu

Üdv

MarikoGold
marikogold
 
 


Igen, Esztó, ott! :lol: Akkor nagypapád hallhatott is minket talán??? Juj, nem volt vmi fényes... :oops: De talán rossz sem. :)

Na, megyek, gyerek itt szereli a gépet... :lol:

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Annus: kipróbálom a Viburcolt, van még itthon pár darab még Tüncitől. Neki nem használt anno, de most hátha. Egy próbát megér. Aztán szerdán megkérdem a dokinőt, hogy ha ilyen ordítós sztori van, esetleg megpróbálhatom-e a Nurofent, mert már eszembe jutott, csak nem mertem végül. Nézze meg egyáltalán az ínyét, mert én nem látok semmi különöset rajta.

Pandi: igen, Tüci már végigalussza az éjszakát szerencsére. Mondjuk ezt sem gondoltam volna soha, mert neki meg későn jöttek a fogai, és egy évesen még simán volt, hogy egy-egy rossz éjszaka 3x keltem hozzá. Most elfogadnám azt a háromszori kelést. :roll:

Esztó: szépek vagytok!!!

Emese: tök jó, hogy ilyen pozitív vagy! :)

Kép
Kép
tinu
 
 


Sziasztok,
már másfél napja dögrováson, láz, hasfájás, -menés. Tegnap egész nap ágyban döglöttem, ma már muszáj volt kimásznom, mert Apa dolgozni ment. Enni nem nagyon tudok, 1-2 kifli per nap, remélem tejcsivel nem lesz gond....
pumuklii
 
 


Sziasztok! Kicsit más téma, de hátha tudtok v.kit..
Egy barátnőm küldte az előbb:

Kis vizslák gazdit keresnek!
Mamijuk meghalt, cumisüvegből kell sajnos etetni őket...
Aki be tud fogadni kis vizslát, jelentkezzen!



Kép kisvizslak

Kép kisvizslak1

Kép kisvizslak2

Kép
szkitty
 
 


Pumuklii! JOBBULÁST!

Jaj, Kitty, nagyon aranyosak ezek a picuri kutyák! Reméle, otthonra lelnek, megkérdezem én is itthon, de nem hiszem, hogy nálunk szóbajöhet... :roll:

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Pumukli: jobbulást! Igyál sokat!++++++++++++++++++++++++

Nekem is kapar a torkom. :?

Kitty: jaj, de szomorú! :cry: De nagyon édesek!

Kép
Kép
tinu
 
 


Gyöngyi!

Bodajra mentünk át a táborba, bográcsozni, meg kajálni!!! :)
Voltunk ám a sarki nagy cukiban is!!! :D

Kitty!
Egyet bevállalok, jöhet bármikor!!!!

A többieket mindjárt visszaolvasom!

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Sziasztok!
Álmi tündéri!!!Nagyon nagy már a kezedben ő is.Hogy nőlnek!!!!!!! :cry:
Anita!De jó, gratulálok!!Ebből is kimaradtam, hogy Sanyinak lett melója!!De jó,de jó!!!!!!! :lol:
Pumukli, jobbulást kívánok!!Azért ne erőltesd meg nagyon magad!!!!
Csilla, üdv itt!!!Van akkor egy másik faros is itt a társaságban!!!Gergőnek nincsen hangos légzése a fekvése miatt???
Az éjszaka jól telt.Igaz manócska kétszer is felsírt álmában, én meg rohantam át hozzá bűntudattól hajtva.De aludt mindkétszer.Lehet még az esti hülyeségemről álmodott. Köszi a megnyugtatásokat, akkor még nem lövöm főbe magam. :lol: :?
Annyira elemi látvány vagyok most.Ezt muszáj leírnom.Ülök itt a Mozza féle pakolással a hajamon,és egy másik maszkkal az arcomon. Manó alszik a nagyágyon.Még jó, hogy nem lát így!Mit is gondolna az anyjáról... :roll:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Kutyafüle
RIki nem ijed meg tőled. Maja mindig szétröhögi magát, ha van az arcomon pakolás :-)
1 élesztőt kell belerakni? Olyan rövid az agyam mostanában
pumuklii
 
 


Jajj a lényeg!!!Kitty meseszépek ezek a kiskutyák!!!!! Ahogy ott ül szomorúan, megzabálnám!!!Én szívem szerint minden kutyát magamhoz vennék,akinek nincs gazdija, de ez 35nm-en nem épp kivitelezhető. :oops: De azért kiteszem az iwiwre,hátha valakit érdekel.Mennyibe kerülnek???

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Na szóval Petya éjjel csak éjfélkor kelt egyszer a cumiért, utána meg 1/4 5-kor enni. Aztán 1/4 8-ig aldut. Kb így szokta, csak negyed órákkal később, de ez így nem annyira gáz. Remélem most már így is marad!

Gyöngyi!
Bodajkról a patak mentén kirándultunk az erdőben csurgó felé. Az Ádám-Éva fához csak páran mentek el, mi előbb visszafordultunk, mert nem akartunk sötétben bumlizni az erdőben babakocsival!!!
Mufflonokat látunk. Gyönyörű, szinte érintetlen az az erdős rész!

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Sziasztok. Ollvason többen betegek vagytok, én is döglök itthon, viszket az orrom , folyik, tüsszögök, fejem teli, gyenge vagyok, melegem van, de lázas az nem vagyok..A gyerekeknek is szöcsög az orruk..Kíváncsi vagyok, ez már a h1n1-e?......Bár a láz, végtagfájdalom hiányzik..Nem tudja valaki, magánszorgalomból- esetleg fizetősen nem lehet vírustipizálást kérni?

Kép
Kép
zili
 
 


...olvasom...Bocs.

Kép
Kép
zili
 
 


jó reggelt!

nálatok nem úgy van hogy egyik nap nyugi a másik nap nyügi??? én mér minden 2. naptól rettegek...pff és ma 2. nap van... :?

Csilla üdv, mi vagyunk a "legkisebbbek" k.ancsi babájával ezen a fórumon 8) mi vagyunk a júniusba átcsúszottak :D

Lilkó látványosan egész nap pörög. mindenoldalra megállás nélkül... :roll:

no nyűűűg van menek

Kép
Kép
mniki84
 
 


Niki,este eszembe jutott h nem dicsertem meg Rikit,pedig nagyon szep!!!! es sztem teljesen rad hasonlit, annyira teged latlak benne :shock: :lol:

Eszto, edesek vagytok Almival :D az nem is furcsa h alszik,de milyen nagy lett!! nagyon repul az ido...... boldog hovfordulot tegnapra!! nekunk meg 2 nap :lol:
Hozok majd eskuvos kepeket! Remelem a fotos gyors lesz :D
Jo napot valasztottunk ugy latom 8) Zsofinak is akkor lesz a szulinapja :lol:
Izgi,Zoli vajon mit tervezhet?? nem kivancsiskodtal? en nem birnam :oops: :lol:

Nalunk apa meg itthon, lehet nem is megy be,csak holnap, volt a doki is. 3oltas...
gyerek uvoltott! verzett msot jobban a combija :cry: :cry:
de mar csicsizik!!!!! a rota nem jott be neki :lol:

Dori, ha apa nem megy irodaba,akkor holnap nezd a postaladat :lol: bar azon is gondolkodtam h befer oda?? :lol:

Netti
Kép
maumau
 
 


Jaj, Trixi, ahogy írod, olyan honvágyam lett, pedig csak tegnap jöttünk haza. Persze az az otthon, ez meg az itthon, ahol a nyugalom várt, szóval nemcsak otthon, hanem itthon is nagyon jó. Na jól összekevertem, de csak értitek. :lol: ÓÓÓ az a cukrászda. Remélem nem hagytátok ki a mézeskrémest. SEHOL nem tudnak ilyen finomat csinálni (nem az a több centi vastag vajaskrémes borzalom). Tök jó, hogy arra jártatok :D

Dóri, Tinu, ezekért az éjszakákért, amiket átéltetek, nagyon nem vagyok irigy. Tinu, a Viburcol szerintem is jó ötlet. Ártani nem árthat.

Dóri egyébként te karvezető vagy, vagy kórustag? Melyik szólamban énekelsz? Én imádtam kórusban énekelni (altos vagyok :)) Jártunk különféle versenyekre. Nagyon jó közösségként "megszólalni".

Ági, szorítok, hogy Jázmin lazán vegye az "első nap az óvodában" akadályt :-)

Kitty, kiskutyák :-( Olyan nagyon édesek, de egy vizsla egész embert kíván, ha nincs meg a tere futkározni. Ezt most nem merném bevállalni.

Esztó, nagyon szépek vagytok Álmosoddal. Milyen szuper ez a baby graffiti a gyerekszobában :-) Nagyon tetszik.

Pumukli, jobbulást. Remélem ma már jobban leszel, tényleg kicsit többet kellene enned. De tudom, ha nem csúszik, akkor nehéz erőltetni...

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


jobbulast a betegeskedoknek!!!

ja es Zsofi szoptat :lol: :lol: :lol: :lol:
hat mondjuk mi mast csinalhatna.. vajon lesz amikor Fruzsival egyszerre szoptatnak majd? te meg a harmadikat :roll: :D

Netti
Kép
maumau
 
 


Itt vagyok. Huh! Ismét nem gyűjtöttem be - pontosabban nem kaptam -elég infót!
A kiskutyák már 3 hónaposak, 2en felváltva etették őket, és eddig mindenféle oltást megkaptak. (Én nem vagyok otthon a témában, de v.mi 6féle oltást felsorolt a csaj...) Ezeknek az árát sajna, ki kell fizetni, ami 30ezer pénz kutyánként. (Mondjuk logikus..)
Mondtam is a csajnak, hogy ezeket az aprócska infókat azért odaírhatta volna...
A 8 kutyusból már csak 2 kan kutyus van. A kutyák Zalában vannak, de Bp.re fel tudják hozni.
Ha ezen infók után is érdekel még v.kit, jelezze, e-mailben megírom a többit!

Kép
szkitty
 
 


Nem láttunk mézeskrémest. Igazából alig volt egy pár féle sütike. :(
A helybéliek (gondolom rendelésre) tálcástól vitték a sütiket. Amíg ott voltunk, vagy hárman jöttek, hozták a kis tálcájukat, és megpakolva vitték el. :)
Sajtos masnit akartam enni, de az sem volt... :( Illetve semmilyen sós sütijük,csak valami előre csomagolt izé, de azt bárhol kapok,így nem vettem inkább.
Így én egy kicsit csalódtam. Mindenesetre a barackos-joghurtos szelet, és a fagyijuk jó volt! :D

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


megjött a borostyánlánca Lilinek, olyan csini :D ha már fülcsi ninsc nyaklánc legyen...

és pénteken megyünk babaúszni, voltunk megcsodálni hááát nagyonagyon jó volt annyira élvezték a picik...Lilkót meg mindenki 5 hóaposnak nézte :shock:

két kérdés:
-hol lehet 6,5 kilós gyerekre úszópelust venni (nem neten mert az már nem ér ide) Hádzsisz :wink: ból van 3-6 és 7-11 kilós...a 6,5 kilós melyik kategória???
-hol lehet mini úszónacit venni, aminek össze lehet húzni a szárait?
- na ez már 3: miért 3000 ft az igazolás a dokinénitől hogy Lilkó egészszéges?? 1 papír...meg se viszgálja csak kitölt az asszisztens egy papírt :roll: :twisted:

éééés legújabb tudomány...hasrafordul behúzza a lábait segge az égben és elrúgja magát, így halad pár centi előre, mindezt a mellkasán csúszva...más baba nem csinál ilyet?

lappangó mensim (1 hete) úgy látszik ma megemberelte magát

Kép
Kép
mniki84
 
 


trixi, ezt most hagyd abba :lol: :D folyik a nyálam...

Kép
Kép
mniki84
 
 


Én meg végre összegyűjtöttem minden fehér dolgot itthon (szopis melltartók, párnahuzatok, lepedők, matrachuzatok stb.), hogy jó combos programon kimosom+fehérítő. Erre rájöttem, hogy az IKEÁs frottír törlőkendőknek (amivel a bukikat törölgetem Marci szájáról) színes akasztójuk van. Bakker.... Szorítsatok, hogy ne csupa szürke meg rózsaszín cuccot szedjek ki a gépből :?

Zili, nektek is jobbulást...Hát vírustipizálós ötletem nincs, gyanítom, hogy e téren te vagy a legjáratosabb jelenleg köztünk. Esetleg Ancsinak lesz ötlete...

Borónak puszi a combijára.

Picilili nagyon ügyi :-) Ha most nyár lenne, már egyenletesen tudna barnulni :lol:

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Kitty!

Annyira nem logikus, mert akkor ÁRULJÁK őket,és nem gazdit keresnek! Egyébként nem kerül 30ezerbe az oltás, és nem kell 6 egy ennyi idős kutyának!

Egyszerűbb lett vna, ha eleve azt írják, hogy ennyiért eladó! Nem?
De mindegy!

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: