Új privát üzeneted érkezett!

Magdii,
nagyon klasszak a fotók!

Kép
benta
 
 


Sziasztok!

Fotók nagyon édesek :wink: !

Preta!
Gratulálok a lakáshoz!!!! :wink: Tök jó lehet saját kégliben....
Amit a véleményekről írtál, azzal nagyon egyet tudok érteni!

Nóri nem alszik fürdés előtt. 5- fél7 között séta, 7-kor fürdés, utána vacsi és 8-kor már alszik. Igaz, az éjszakát még nem alussza át, általában 3 körül ébred...

Hozzátápival kapcsolatban én is bizonytalan vagyok....még nem sütöttem ki mi lenne a nekünk ideális megoldás...

KépKép
amadea
 
 


Hú, de klassz Dávidos fotók. Mi lesz kérem, ha érkezik a műtermi dömping?

Preta: ujjé, majd mikor pezsgőbontás lesz, egy korttyal igyatok a Babanetes csajok-babák és családjaik egészségére is.
Legyetek mindig nagyon boldogok benne.

Tutter lehetett Niki a cumis cuppogásával.
Gézu persze ma széles körívben köpte ki a cumit, hiába próbálkozott miden csaj. Jól működik a rugó a kiscsákó nyelvében.

Voltunk állatkertben. Grétinek bejött, Gézut utolérte a "nyomja a babakocsi a hátam, de az apa ölében sem jó" szindróma. Végül nehezen, de bekómált.

Kata: szerintem is mehet több csatolmány egymás után, s akkor nem muszáj annyira kicsinyíteni.

Na mék, mett apa követeli, hogy csináljam meg a paradicsomszószt, a többit ő elköveti.

Kép
kissmanó
 
 

 
 

Oké Kissmanó!Szóval akkor meg vagyok dícsérve? :lol:
Hu de jóóóóóóóóóóóó!!!!!!!!!!!!!
Várom a képeket.

Kép
kata840725
 
 


Kata: ha meglesz a végeredmény, akkor jön a dícséret. :wink:
Addig meg az elmélet dícsérendő. :wink: Lássuk a gyakorlatot. :wink:

Na jó, akkor én meg elmegyek, megkeresem a telefonom adatkábelét. Van egy tök jó kép, azt akarnám (na jó, inkább szeretném) másodiknak.
S az nagyon gáz, ha nem teszek szülőszobásat? Egy kedvencem van, de ott már 50%-ra megvan a segítség is hozzá. Azaz nem kell csajokban gondolkozni :?

Kép
kissmanó
 
 


Preta!

El is felejtettem!! Gratulálok én is a saját kéglihez!! :wink: Sok-sok boldogságot nektek, és sok-sok babucit még bele! :wink: :lol:

Húha, én milyen boldog leszek majd, ha ugyanezt leírhatom, mint te a napokban!! Elhiszem, hogy milyen jó érzés lehet!! :D

Kép
Kép
tabati
 
 


Tökmag,
zongora :lol

Amadea,
hogy vagy? Teljesen felépültél? Diétáznod kell még egy darabig, ugye? Nóri mit eszik?

Preta,
gratula a lakáshoz! Nagyon jó lesz, meglátod!

Manó,
"nyomja a babakocsi a hátam, de az apa ölében sem jó" - ezt nem az én fiamról írtad? Nagyon röhögtem, találó.

Nekünk ma kellemes napunk volt, már csak az éjszakának kellene takonymentesnek lennie. A pasim vett egy hidegpárásítót, tettünk bele Salvus vizet, valószínű sokat, most kijöttünk a kertbe, mert a ház ködös lett. Remélem nem tettük tönkre a cuccost.

Benta

Kép
benta
 
 


Próba, bocsi.

Kép
benta
 
 


Benta: köszi a választ! :wink:

Petrussal nem tudom mi van, ma csak 10-20perceket aludt az etetések között, viszont most kidőlt.... ugyanez volt tegnap is és csak hajnalban kelt. :roll:
cosmopolita
 
 


Benta: párásítónak semmi baja nem lett, csak legközelebb a párakibocsátást vegyétek kisebbre. Síma szabályozás.
Oszt ha szabad kérdezni, milyenre ruháztatok be?
Nekem mániám (többek közt ez is egy ilyen) a párásító masinkák.
Elférne minden szobában egy nálunk, de van egy ultrahangos (hideg) meg egy meleg, amit el kéne vinni a javítóba.

Cosmo: néhanap Gézus is bedobja a nem alszom csak nyúlfarknyikat. Ezek a mai fiatalok.....Gréti a délutáni alvását 17 órakor kezdi. Reggel 8-kor már ébren van, de már nyűgös.

Kép
kissmanó
 
 


Manó,
ilyet:

http://www.kirakat.hu/parasito_es_legtisztito_berendezesek/avair_silver_588/#adatlap

Vettem azt a homeos orrcseppet, amit írtál, remélem bejön.

Cosmo,
mikor mentek?

Benta

Kép
benta
 
 


Benta: nem ismerem ezt a fajtát.
Miénk ultrahangos már megvan egy pár éve, pontosabban akkortól, mikor Gyurcsány a külhonba szakadt magyar atyafiak ellen szavaztatta az ország állampolgárait.

Ez a homós orrcsepp azért is jó, mert most a nagyokosok a patikában (nekem spéci itt Brassóban meg Szegeden is mondták) kitalálták, hogy a Sterimar nem mindenik változatát (de én akkoris csak egyetlen fajtájút láttam eddig, s állítólag épp azt nem) lehet nyomatni 1 éves kor alatt.
Namármost, ha ez tényleg igaz, akkor szerintem nem síma tengervíz (vagy tengervizes oldat) ez a cuccos. Mert ha az lenne, akkor miért lenne ellenjavalt pár hónapos gyereknek?
Aki tudja a választ, ossza már meg velem is.
Addig nyomatom a fiatalúrnak a homeósat, remélem csak beszáradt cuccosra kell alkalmazni (bár most jön ugye a közösségből bármit hazahordunk jó szívvel időszak)

Kép
kissmanó
 
 


Sziasztok!

Tegnap megfőztem életem első gulyáslevesét, egész ehető lett. :)
Ma pedig palacsintát sütöttem!
Jójó, tudom, hogy nem nagy szám, de én nem szoktam főzni. Utálok is, viszont a baba miatt szeretnék megtanulni. Csak nem nőhet fel zacskós levesen szegény?? :)
(ismerős gyerkőc négyévesen is babakaját eszik mert anyja nem főz neki...)

Kata: én még nem döntöttem el, hogy melyik képeket küldöm át, de igyexem hamar kiválasztani!

Benta: nálunk is volt már köd a párásítótól (pingvin formájú… :) ). De ami még gáz volt utána: olyan szinten megkötötte a port, hogy nem győztem takarítani. :?

Manó: „bár most jön ugye a közösségből bármit hazahordunk jó szívvel időszak”- én ezért vagyok kiakadva, hogy nagy családi banzáj lesz Adél keresztelőjén. Szűk körben terveztük, erre anyósom meghívott mindenkit… Tuti lesz szüttyögős gyerek is! :evil:

A közelünkben nagy banzáj volt ma, csomó gyerekprogramot szerveztek a Magyar Dal Napja tiszteletére. Jövőre már Adél is élvezni fogja!
tökmag79
 
 


Szép estét!

Nagyon aranyosak vagytok, hogy így örültök a költözésnek Ti is :D Akkor belevágunk az Ikeás bútortervezésbe, most ez tűnik a legolcsóbbnak itt. Meg van egy új bútorcsaládjuk, és nagyon tetszik is.
Fürdés körüli alváshoz is köszönöm, hogy leírtátok a tapasztalatotokat. Végülis azt szűrtem le, hogy nem nagyon zavar be, ha elszenderedik este. Ha 8kor fekszik, ő is 3-kor kér enni, mint Nóri, aztán 6-kor, 9-kor és így tovább. Végülis van benne egy 6-7órás időszak, mit akarok?
Benta, ha nálatok is csak a hozzátápival múltak el az éjjeli ébredések...hajjaj, akkor még sok van hátra nekünk is a 6 hónapból. Csak azt nem értem, hogy volt már 3-4 nap egyhuzamban többször is, amikor 8-9 órát is aludt, de ez elmúlt... :(
Lehet az a baj, hoyg este nem tudom jóllakatni, mert olyan álmos??

Magdi, nem azért, mert annyian dicsérték a fiadat, de Dávid elmenne Rafael féltestvérének, van bennük annyi hasonlóság :) a párom szemüveg nélkül idenézett, és kérdezte, ki az a szőke nő Rafi mellett? :P

Vett vki a Rossmannban gipszkészletet, amivel kiönthető a baba keze? Csak mert mi vettünk többet is, de a forma anyaga olyan hamar megkötött, hogy mire belenyomtuk a baba kezét, kőkemény :evil: Mit rontottunk el?

Szép hetet mindenkinek!
preta
 
 


Sziasztok!

Bocs, kérlek nézzétek el nekem hogy ide írok – kezdő lévén nem boldogulok egyik aukciós oldallal sem egyenlőre.

Egy többfunkciós újdonságot, az 5 az egyben formapárnát szeretném a figyelmetekbe ajánlani!

Próbáltam képet tenni, de nem tudom lekicsinyíteni.

Valamint sok egyéb hasznos újdonságot. (nyálkendő, pelenkatartó, zsebes fejvédő, stb)

Bővebb info: marikogold@citromail.hu

Üdv

MarikoGold
marikogold
 
 


Valaki írjon már. Nincs kinek panaszkodnom. Sikerült megint egy pocsék éjszakát összehozni, aludtam 5 órát, azt is 5-6 darabban. A tesz-veszen elhappoltak az orrom elől egy cumisüveg-melegítőt. Sebaj, megvettem egy másikat 500-zal többért.

Noémi,
az IQ-sat is megtaláltam, de meghagytam neked :D !

Manó,
milyen a full család?

Kép
benta
 
 


Sziasztok!

Fáj a fejem, tuti megint jön az eső. :?

Benta: miért volt gáz az éjszaka?

Preta: de jó, hogy mondod ezt a gipszet, anno még nagyon akartam venni, aztán elfelejtődött!
Lehet, hogy kicsit hígabbra kellett volna keverni...?
tökmag79
 
 


Tökmag,
nem haragszol, hogy elloptam a vonalzódat? Majd kicserélem a méhecskét, bocsi. Gáz, mert B. vagy a takonytól, vagy passz, de nem alszik még annyira se, mint szokott. Már volt, hogy beállt 2 evés/ éjszakára, annyira jó volt, de most megint milliószor ébred, és nehezen alszik vissza. Már egy bő hete tart, és minimálisat alszom, 4-5 óra/éj, az is több darabban. Kezdek kipurcanni.

Kép
benta
 
 


Preta: Téta 1 éves szülinapjára kapott, de nem tom milyen a Rossmannos. Ez is hamar kötött, épp úgy csináltam ahogy írta, de azért volt időm belenyomni a csajomat :wink:

Benta: sajnálom a licitet, de akkor jó, ha a másik legalább összejött.

Edinám örökölte az anyját :lol: most szereli a görkoriját, mióta nem használta, nőtt a lába. most magának állítgatja.

mai program kissé érdekes, apa nem ébredt, Gézu 1/2 7-kor kajált, így én vittem Adriámat "obiba" (a lá Téta). Aztán ismét szopi, majd mentünk a suliba. Négyesbe, mert apa is jött, egy tornatanárral akart beszélni. El is csípte, az tovább irányított. Edinát valami sportra akarjuk adni, nem jó nézni ahogy hájasodik (bár sajna Adria még inkább). Aztán a 2 kicsivel játszótér, majd mire a templomi tanévnyitó végetért, s szinte a suli udvaron tartott is, visszaértünk. Majd le az osztályterembe, ott Gézu bepróbálkozott az akusztikával, ami elég okés volt, de időben leállítottam a hagja élezéséről. Aztán sok duma nem volt, hamar végeztünk, irány haza. Ismét szopi, majd 1 óra múlva rinyálás, nemtommért. Edó pátyolgatta az öccsét míg az ebédet összelöktem.
Most Téta van bedugva a kiságyába, s öcskös kezdi az énekórát, uhhó léptem is.

Kép
kissmanó
 
 


Jaj, babaképek egytől egyig zabálnivalók!!! Én tuti, hogy Nikit és Dávidot felismerem majd! :lol:

Tegnap volt a keresztelő. Csak 11en voltunk össz, de ez is elég volt... Örülök, hogy ma mindenki hazahúzott! 3 gyerkőcöt keresztelktek, mindegyik nagyon jól bírta, Borcsa úgy vigyorgott, amikor leöntötte a pap a fejét, mintha mindig erre várt volna! :lol:
Most meg alszik, mert voltunk a Dévényes tornán. Háát, az egészet végigbömbölte, mert ugye ott kell masszírozni, ahol fáj, nagyon szívszorító látvány volt! Begane, Marci is Dévényesre jár? Gondolom, Neked is rossz nézni... Most pedig alszik, mint a tej, mert ugye kimnerült. Kíváncsi vagyok, mert azt mondják, már az első alkalom után látszik a javulás. Persze gyakorolni is kell, vettünk is hengert, jó, hogy volt a néninél, mert István múlt héten nem hozott. Azért jó, hogy most már én voltam, mert nekem is mindent elmondott a gyógytornász, és így már nem aggódom annyira Borcsa miatt. Kb 2 hónapig kell járni, múlt héten azt mondta, de persze függ attól, hogy mennyire indul be a fejlődése. Hetente egyszer megyünk.

IKEÁS cuccok nekem is nagyon tetszenek, sajnálom, hogy Miskolcon nincs IKea. Tavalyelőtt még Pesten laktam, és el is mentem volna dolgozni is az IKeába, csak pont nem hirdettek olyan helyet, ahova jó lettem volna én is. :(

Cumisüvegmelegítő: nekünk egy ősrégi van, vizet melegít fel, múltkor barátéknál gőzölős volt, na abban kb 3x annyi idő alatt melegedett meg a tejcsi...

Ruhák: ajaj, rajtam még mindig öt kiló plussz van, szóval, egyelőre elég rosszul állok a ruháimmal, főleg nadrág terén, mert a fenekem maradt nagy. Ami pedig Borcsát illeti, neki van olyan pólója, ami még newborn, rugiban voiszont egyes 62-esek kezdenek kicsik lenni. Főleg a tappancsa nagy, ott növi ki legelőször a cumót.

Az ősrégi mellszívós körkérdésre válaszolva, én fejek a férjem előtt is, persze nem örömteli ez az egész cucc, de az első időkben eszembe se jutott semmi szégyellősség, vagy mi, örültem, hogy nem alszom el... Ja, a legmeredekebb az ,hogy amikor Szombathelyre mentünk muszáj volt a mozgó kocsiban az autópályán fejnem :oops: végül is senki nem figyeli az autók belsejét... (remélem :oops: )

Mi holnap megyünk tanácsadásra, megkérdezem e hozzátápit, mert el akarom kezdeni, lévén a tejcsi ki tudja, meddig üzemel, és OK, hogy most még csak kóstolgatás lesz és nem főétkezés, de akkor is, örülnék, ha ismerkedne már, mert ha esetleg tényleg csökken a tejcsi, és táp kell, ne kelljen már annyit adni belőle!

Kép

Kép

Kép
csillagtancos
 
 
 
 


Kata, elküldtem a képeket a mailcímedre!

Benta, írtam Neked privit.

Kép

Kép

Kép
csillagtancos
 
 
 
 


Kép Keresztelőn Apával

Kép keresztelő

Kép

Kép

Kép

Kép
csillagtancos
 
 
 
 


Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk!

Fotók nagyon édesek!

Preta: Gratula a saját lakáshoz!

Csillag: Igen mi is Dévényesre járunk. És valóban már az első alkalom után lehetett javulást látni. Hát igen elég rossz nézni mikor sír. Az elején alig, sőt mindíg meg lett dícsérve, hogy milyen ügyes, mostanában (az utóbbi két alkalommal) majdnem végig sírt . Ja és mi is hetente 1x járunk.
Borcsa nagyon édes a képeken.

Mi már jobban vagyunk. Azaz Marci már jól van, viszont én és a párom is a hétvégén elég carul voltunk. Torokgyulladás, orrfolyás és persze láz. Remélem Marci ebből semmit nem kap vissza.

További szép napot mindenkinek!

Puszi

Éva

KépKép
begane
 
 


Ja és a múltkor írtátok az iwiw-et. Aki szeretné, ha bejelölném, az írjon privit.

KépKép
begane
 
 


becs szó, felmondok.
nyújtsa fel a kezét az, aki tudja (mert én nem), hogy az elmúlt 1 hónapban mit kértem apától, ami kizárólag engem érintett.
ma kértem tőle, hogy vegyen a Plusban alkeszmentes sört, de a Plus este 8-ig van nyitva.
Erre hív 8 óra 10 perckor, hogy a sörön kívül még valamit vegyen-e, mert most megy a Plus fele.
ááááá, asszem kicsin fog múlni, ha ma nem zárom ki a házból.
a középső csajom is 2 rendben extra hisztit vágott le ma, vevők voltak, Edina azalatt csak könyörgésre volt hajlandó az öccsével foglalkozni, Gréta mindent egyedül akar csinálni, semmit nem tudok neki segíteni, mert jön a balhé, kisfiam ma a sokszor keveset elven kajált.
le akarok feküdni.
ááááááááá

Benta: gyere, panaszkodj, mert én már elindítottam a sort.

Kép
kissmanó
 
 


Manó,
kitartás, mindjárt mehetsz aludni, téged legalább hagy a kisfiad. Képzeld el, ha egy ilyen nap után még aludni se tudnál. Ugye, hogy nem is olyan rossz neked :lol: ? Panaszomat lásd a délelőtti bejegyzésnél, + felmondott a takarítónő. Annak örülök, hogy rendes állást talált, annak nem, hogy kereshetek másikat. Na ezért a problémámért nem kell sajnálni. Ja, és kiderült, hogy a pasim munkatársa mégse tbc-s, ez azért jó.

Itt van apósom, nem kellett a picit magammal hurcolnom az isis körökre.

Csillag,
Borcsa nagyon cuki! Nekem is neki kéne állnom a keresztelőt megszervezni, de még várok egy kicsit.

Begane,
gyógyuljatok hamar!

Benta

Kép
benta
 
 


Sziasztok!

Csak gyorsan benéztem. Eddig itthon volt Viktor, holnap megy dolgozni, akkor már ideférek! :) De olyan jó volt végre együtt! :)

Benta, köszi! :)
Leveleztem is a csajjal, hogy zárja le előbb az aukciót, vagy tegyen fel licit nélküli árat, mert úgy volt, hogy holnap megyek Szigetszentmiklós felé...de megváltozott a programom, szóval kivárom a végét...már nem is tudom, hogy akarom e...5000-ig igen, a felett most már nem...

Tökmag, gratulálok a leveshez! Ezek olyan jó dolgok!
Én ma brokkolikrémlevest csináltam. A második: cukkini rajta csirkemell filé (sózva, borsozva) és az egész leöntve besamellel.

Megyek is, mert most vacsizunk!

Jó éjt!

KépKép
KépKép
kfnoémi
 
 


Na gyülnek a képecskék.Már le is vannak kicsinyítve.Huhhhhhhhh ne tudjátok meg hogy parázok hogy sikerül-e megcsinálni.

Kép
kata840725
 
 


Peti szabadnapos volt, olyan jó napunk volt ma! Semmi rohanás, gyors elintéznivaló, úgyhogy lustiztunk egy csomót. :)
Aztán szépen kényelmesen lesétáltunk az Elefániba, Adél kapott egy hálózsákot + egy elefántot, amin mindenféle szín és anyag van. Imádja. :)
Aztán sétálgattunk még Petivel és láttunk egy anyukát aki két kisfiúval kínlódott: egyik babakocsiban, másik fogantyús bringával. Úgyhogy az egyik csávót átvettem tőle, mentünk két kört a tó körül, dumálgattunk. Láttuk rajta, hogy tök jólesik neki a segítség.

Benta: szerintem nagyon cuki ez a vonalzó, úgyhogy csak tessék. :)
Az orrdugulás nálunk is bejátszott, de csak kaja közben volt hiszti, úgyhogy végül kiszívtam neki és azóta ok. Ajjaj, gondolom mennyire kilehetsz, szegény, és még ott van a két nagyobb is…
Tényleg, középsőd hogy bírja a sulit? Még mindig lelkes?

Manó: templomi tanévnyitó? Az milyen? Vallásos suliba jár a kislányod?

Csillag: és mit mondtak, kb. mikor gyógyul meg Borcsa baba, meddig kell járnotok? Nagyon dögös volt a csaj a keresztelős ruciban! És milyen jól áll férjed kezében a babó! :)

Noémi: örülök, hogy nektek is szép napotok volt együtt!!
Jajj, úgy ennék brokkolit, de felfúj! A cukkinit is imádom. ;)
Képzeld, elkevertem valahova Kata számát, úgyhogy mailt írtam neki. De szinte minden nap bejelentkezik gmailre, úgyhogy tuti válaszolni fog. Rákérdeztem a masszázsra is, hogy nem- e lehetne előtte… :)
tökmag79
 
 


Na próba!!!!!!!!!


Kép Kép
Kép
Kép

Kép
kata840725
 
 


Huppszika!Igy nem az igazi!De nem adom fel.Rá fogok jönni.
Puszi minden mamának és babának.

Kép
kata840725
 
 


Sziasztok!

Tökmag, hozzánk most ért ide az eső, remélem a fejfájásod már régebben elmúlt :)

Csillag: Borcsa nagyon szép! Édes a sapija is :)

Noémi: most volt Viktor meglepi bulija? Ha igen, hogy sikerült? Nézd, mit találtam, csak, hogy a feliratokat se feledjük :)

http://retrotek.shp.hu/hpc/ws_member_2g ... o=retrotek

A cukkinis kaja nagyon jól hangzik. Brokkolit én is ennék, egyik kedvenc zöldségem, főleg rántva. De még nem merek... jah, a hasfájás három hónaposan sem múlt el Dávidnál :( persze, jobb a gripewaterrel, de gondoltam, hátha lassan elhagyhatjuk...

Kata, már próbálom válogatni, hogy melyik fotót küldjem, de még nem értem a végére :)

Ma szinte egész nap mostam meg vasaltam... erre este bemegyek a hálóba, és megláttam még egy adag vasalni valót (még délután raktam be, és elfelejtettem...) na ez az ami már holnapra marad... vagy holnaputánra, holnap ugyanis megyünk be a munkahelyemre. Kicsit tartok tőle, hogy viseli majd Dávid, ha ezren ugrálnak körülötte, de remélem minden rendben lesz.

Jó éjt!
magdii
 
 


Sziasztok!

Magdii, tök jó a link. Egyre gondoltunk! Van itthon olyan papírom - HP - amire nyomtatni lehet, majd azt egy pólóra vasalni.
Gondoltam csinálok egyet Viktornak - emlékbe elteszem ajándéknak...csak nem tudom milyen felirat kerüljön rá?
Valami olyan kéne, ami a 30. szülinapjára emlékezteti...nem is tudom.
Van ötletetek?

Kata, én is ma válogatok, és küldöm a képeket! :)

Tökmag, majd írd meg mit válaszolt Kata.

Megyek, pelenkát kell vasalnom!

Ma ráérek, úgyhogy még jövök!

Benta, hogy telt az éjszaka?

KépKép
KépKép
kfnoémi
 
 


Sziasztok!

Ma koránkelős napunk volt: el kellett mennem doktor nénihez a Rotás receptért. A váró tele volt beteg gyerekkel (hányós- hasmenéses vírus most a menő...), úgyhogy nagyon díjaztam, hogy a nőci elsőként engem hívott be. Tök jó fej, hogy odafigyel arra, ne hurcoljam haza a betegséget!

Noémi, visszaírt Kata: "Örülök nektek. Gyertek akkor fél órával korábban (negyed 4-re) és lesz lehetőség (másfél óraként számoljatok akkor)."

Magdi: szerintem nem lesz gáz a melóhelyeden, ideje sem lesz bömbizni, ha mindenki körülugrálja a fiatalurat. :)
Én is szívesen bevinném, de egy kollégám elkapta a H1N1- et és karanténban van az egész családjával együtt... :(

Kata: jó lesz ez, csak próbálkozz még. Ügyi vagy. :)
Gyerekek hogy veszik az akadályt az új suliban? Minden ok, jól kijöttök? És Te hogy bírod?
tökmag79
 
 


Noémi: nyomtathatnál mondjuk három db X- et a pólóra. :)
Meg valami feliratot alá.
tökmag79
 
 


De jó Tökmag!

Akkor mi mikor találkozzunk?
Kalkuláljuk bele, hogy még át kell öltöznünk, ill. a babákat is át kell öltöztetni, szóval 3-ra oda kéne érni.
3/4 3-kor a mcdonalds előtt jó lesz?

KépKép
KépKép
kfnoémi
 
 


Noémi,
hát, jobban, mint eddig, de van mit fejlődni. Este 6 óta alszik, folyamatosan, most is. De felébredt 8, 11.30, 1.30, 4, 5.15-kor, ekkor kakilás volt a program 6.45-ig. Ekkor visszaaludtunk, erre a pasim bejött a cuccáért 7-kor :twisted: . Meg tudtam volna fojtani, mert pont visszaaludtam, utána meg már persze nem ment :cry:

Nem értem, miért ébred ennyiszer. Éhes nem lehet, a rutin dolgok kipipálva. Nappal sem százas, folyton szórakoztatni kellene, elfelejtett nézelődni.

Mellette turbó mód forog, és a legújabb, hogy felül az ölünkben, a pihiszékben, mindenhol.

Pólóra:

http://www.felkerek.hu/kresztablak.pdf

Itt nézd meg a KRESZ-táblák 6-t.

Benta

Kép
benta
 
 


És szeretném, ha más is panaszkodna néha a kisbabájára, mert azt hiszem, csak az enyém ilyen :cry:

Kép
benta
 
 


Hát Benta, én sem értem miért kel ennyiszer...
És eszik is, vagy csak ébred, de aztán visszaalszik?

A nyaralás után Áront is folyton szórakoztatni kellett, de hál isten visszaszoktunk a régi kerékvágásba. Ma pl. kb. 1/2 11 óta egyedül elvan. Az este is jól alakult: sétáltunk, majd mire hazaértünk Áron elaludt. 8-ig aludt, aztán 1/4 9-ig tornáztunk, fürdés, kaja, és 9kor lefeküdt. 3/4 6-kor keltünk enni, aztán 10 ig visszaaludt. Én keltettem, nem tudom hogy mi volt, miért volt ilyen fáradt...
de az tuti hogy neki bejön a délutáni séta.

Átraktuk a babakocsi sport részét, mert a mózest kihíztuk. Egészen jól ki tudtam párázni a feneke alatt - majd hozok képeket!

Sajna nem tudom megnézni amit küldtél...:(:(

KépKép
KépKép
kfnoémi
 
 


Noémi: én abban tornáztatom Adélt, amiben megyünk, nem akarok ott kínlódni az öltözéssel. De ha Te át szeretnéd öltöztetni Áront, nálunk is megteheted (előtte vagy utána)!
De a 3/4 3 jó a Meki előtt! Igyexem nem késni. :P
Ja, arra nem válaszolt Kata, hogy mit vigyünk magunkkal, ezért viszek egy takarót, és sok pelenkát, meg pelenkázó alátétet.
Akkor ugye utána feljössz hozzánk? :)

Benta: és ha nem hagyod aludni napközben? Remélem hamar túl leszel ezen az időszakon, nem lehet egyszerű fáradtan/álmosan helytállni! Hú, én tuti kipurcannék + idegbeteg lennék, de Te fantasztikus vagy! Három pasi + kispasit ellátni...!
tökmag79
 
 


Hát én szerintem farmerban és pulcsiban viszem Áront (holnapra már borús időt mondtak) és majd ott csak leveszem róla a pulcsit és a farmert és egy kényelmes nacit adok rá. Ennyi...

Utána akkor felugrunk hozzátok! :) Köszönjük szépen! Megetetem Áront, olyan 1/2 6 - 3/4 6 környékén pedig majd elindulunk haza, mert holnap Viktor itthon van. :)
De a Feneketlen tónál fogunk parkolni, ha gondolod elkísérhettek minket az autóig - séta gyanánt...sőt akár ott is találkozhatunk. (én babakocsival viszem Áront)

Tényleg Benta, napközben alszik sokat Beni? Én Áront akkor is felébresztem enni, ha alszik...nehogy az éjszakai alvás rovására menjen..

KépKép
KépKép
kfnoémi
 
 


Sziasztok!
Tökmag!Köszi jól bírjuk.Még.Remélem ez igy is marad.Ricsinek ma van a 13.szülinapja ugyhogy hétvégén buli.
Én találtam babakocsira rendszámtáblát.Erősen gondolkozom rajta hogy beruházok egyre.

Kép
kata840725
 
 


Kata, menni fog ez!! De tényleg nagyobbb képek kellenek.

Borcsa jól hízott a hat nap alatt, így megdícsért a dokinéni. Azt mondta, hogy jól néz ki, nem lett gond, hogy picit állt a súlya. :lol: Rákérdeztem a gyümire, almalevet már adhatok. Védőnő meg valószínűleg besértődött, hogy nem tőle kérdeztem a gyümit, mert odajött hozzám, miután kijöttünk a dokitól, hogy most úgy érzi, hogy kölcsönösen lelkiismeretfurdalást okoztunk egymásnak. Csak néztem, h mi a baja, erre, akkor csak én neki, mert ő ki akart ám jönni hozzánk (2 hónapja nem volt, mondjuk nem hiányzott, de ha ki akart volna jönni...). Mondtam, hogy jó, ha nagyon akar, szerdán vagy csütörtökön eljöhet. Megbeszéltük a csüt 11-et, erre: "Most indultam valahova, majd ha visszaérek, felírom, jaj, csak el ne felejtsem addig" (István kommentje: most már biztos, hogy kioperálták a nőci fél agyát) :lol: :lol: :lol:

Tegnap képzeljétek, tolvajt fogtam. Épp evett Borcsa, amikor látom az ablakon keresztül, hogy egy c gyerek az almafánkon van a ház előtt. Na, gyerek gyorsan le, fényképezővel lekapom a kölyköt, kutyával rohanunk ki,2 kölyök volt, az egyik már épp mászott ki, mivel két nagy szatyrot már teleszedtek, a másikat viszont megfogtam, a kutya majdnem megharapta :D Letetettem velük az almát, a fogoly gyereket őriztettem a kutyával, és kihívtam a rendőrt. És még meg is kötöttem a kutyát, h ne harapja ,meg a kölyköt... Na, az úgy rimánkodott, h eresszem el, de mondtam, majd a rendőr elereszti.
jött a zsaru, annak úgy hazudott szemrebbenés nélkül, h mi a neve, hol lakik stb... persze bebukott az ellenőrzéssel... Mondta a rendőr, h ha magyargyerek lenne, már rég felpofozta volna. És vsemmit nem tehetnek, mert kiskorú, még a szüleit se büntethetik, pedig előkerültek, m vki leadta nekik a drótot. :twisted: :twisted: azért ez felháborító, h tehetetlenek vagyunk velük szemben!! de legközelebb, ha ilyen lesz, nem fogom visszahívni a kutyát, mert úgy látszik, csak ennyit lehet tenni...
Ma hallom ám, h a téren beszélik az esetet, úgyhogy egész nap járőrözünk a kutyával... Meg pár cgyerek bekiabált, h adjak neki almát, de mondtam, h nm kap, és ha bejönne, akkor ott lesz a kutya is...

Kép

Kép

Kép
csillagtancos
 
 
 
 


http://www.trefagyar.hu/termekkategoria ... zerek.html
Noémi!Ha gondolod egy kis ajándéknak.

Kép
kata840725
 
 


Noémi: szerintem maradjon a Meki előtt, mert Adél 2- kor szokott szunyálni és változó, hogy mennyit. Utána még össze is kell készítenem, örülök ha nem kések el 3/4 3 -kor. :)
De visszafelé lekísérünk a Tóhoz!

Kata: rendszámtábla? :lol:

Csillag: most komolyan, mit csodálkoznak a védőnők, hogy nem kérünk tőlük tanácsot?! Az enyém már fel sem hív, és emiatt a szívem szakad meg. :P
Az a baj, hogyha nem fogod vissza a kutyákat, akkor is Te járhatsz rosszul. Tudod: csak begurult a pöttyös labdánk, mi nem lopni akartunk. Aztán még fajgyűlölet miatt esnek neked.
Ja, a kutyura is nagyon vigyázzatok, nehogy beetessenek vele valamit...!
tökmag79
 
 


Tökmag!
Igen.Babakocsira rendszámtábla,rajta a baba neve.De évek múlva ha már lesz saját autója abba is beleteheti. :lol:

Kép
kata840725
 
 


Kata!

Rendszámtábla!! :lol: :lol: Jópofa lehet! :lol: Én is küldöm este a képeket, ha sikerül. :wink:

És milyen buli lesz a hétvégén? Házibuli a barátokkal, vagy csak úgy családiasan? Anyuka vajon fel fogja azért köszönteni?

Csillag!

Nálunk is laknak az utca végében ilyenek sajnos, de nálunk nagyon félnek a kutyától, mindig el van engedve, úgyhogy nem mernek bemászni. 8) Annyi eszük meg nincs, hogy megmérgezzék, meg reménykedem is, hogy annál okosabb a kutyink, hogy minden furaszagú bigyót megegyen... :roll:

Mellgyuszid meggyógyult teljesen? Hogy alakult ki megint? Észrevétlenül? Vagy nem masszíroztál ki egy csomót véletlen?

Tökmag, Noémi!

Olyan jó nektek, hogy már programot szerveztek!! Nekem még mindig nem alakult ki a babamasszázs, pedig azt mondták szeptemberben indul...csak a bölcsiben lesz, és ott egyeztetni kell még, hogy mikor szabad a terem stb...

Benta!

Én panaszkodtam már eleget eddig. :lol: Mostanában jobb a helyzet, de azért az esti sírás (úgy másfél óra) csak úgy hobbiból még mindig megvan. Plusz az, hogy állandóan sírásba alszik bele, mert még játszana, de nem bírja elfáradt. Küzd az alvás ellen, pedig leragad a szeme. Nagyon ritka, hogy csendben elalszik. Pedig már az ujját is bevetette, úgy altatja magát.

Magdi

Én papírokat intézni mentem be a munkahelyemre, de természetesen vittem magammal Noét, akik végigaludta az egészet. :lol: Ha már így alakult, akkor nem keltettük fel, így nem kellett bent is szoptatnom, hanem hazaértünk evésidőre. Majd bemegyek még babamutogatóba. :lol:

Kép
Kép
tabati
 
 


Oké, Tökmag akkor a MC előtt 3/4 3-kor!

Csillag, ez szörnyű! Egyébként sajnos ezért tartunk itt ahol, mert nem lehet mit tenni.
Azt hallottátok, hogy egy c. párt 10 hó letöltendőre ítéltek, mert a gyerekeik 150 napot hiányoztak a suliból? 150 nap, az szinte e teljes tanév! És akkor csodálkozunk, hogy miért van az, hogy a tankötelezettség végéig még csak a 4. osztálynál tartanak??
Erre egy civiljogi szervezet fellebbez, mondván ez túl súlyos büntetés. Az eszem megáll!
Az iskolát is mi fizetjük, hiszen ők nem adóznak, akkor legalább be kéne járni, és valahogy átbukdácsolni. :evil: :evil: :evil: :evil:

KépKép
KépKép
kfnoémi
 
 


asszem megvan métt evett tegnap sokszor a kiscsákó. ismét apad a tejecske mennyisége :twisted: :twisted: pedig ez még csak a 2-ik nap volt a tanévből :evil: Most találtam valami urtica-t, benyalom, hátha. Jövő 7 végén lakókocsizás, nem kéne cumisüvegezni. Ráhajtok, aztán elválik. Úgy is még tuti van 2 hétre való a fagyókban, szal ha táp lesz, kénytelen leszek elfogadni a ránk mért csapást.

voltunk a rendőrségen, papírozni. csak így jellemezném :twisted: :twisted: :twisted:

Kata: tudom, még nem küldtem a második képet.

Csillag: tényleg igaza van Tökmagnak. Még a saját kerítéseden belül is szívhatsz. Avagy legközelebb kérdezd meg a rendőrt. (esetleg dugiban vett fel azt amit mond, nehogy utólag letagadja, bár az sajna nem véd téged)

Kata, tényleg klassz a tréfagyáras oldal.

Nálunk az éccakai alvás nem függ a nappali alukáktól (szerencsére). Bár az is igaz, hogy nappal nem teszi tönkre magát az alvásokkal.

Benta: hmmm....az igaz, hogy jobb lenne keveset ébredni éccaka, no de este 6-től míg a hsz-t írtad, azért elég sok aluka jön összeadva.

Kép
kissmanó
 
 


Sziasztok!

Noémi: erről az oldalról rendeltem Tibinek A világ legjobb apukája feliratú pólót, nemsokára szülinapja lesz, ez az egyik meglepije :) (ja, és szóltam, hogy ha lehet, az apukája szót ne ly-vel írják már, ahogy a honlapon...)
A három X-es felirat is poén nagyon. Mikor lesz a buli? Ezek szerint még jövő időben jól kérdezem? :)

Benta: én is panaszkodtam ám sokszor, csak mi a hasfájással szívunk... :? Igaz, szerencsére éjszaka végig alszik, de a nappalok elég gázosak, hogy ha aludna is, nem tud a hasfájástól... nálunk is sokszor van, amit Tabati ír, hogy majd leragad a szeme, de nem tud aludni, ettől tök ideges és sír :(

Tabati: mi sem tudunk menni babamasszázsra, itt sem jön össze öt anyuka, hogy induljon :( Eddig négyen vagyunk, jó lenne, ha csatlakozna még valaki...

CSillag: borzasztó, ami történt, és egyáltalán, ami ebben az országban folyik ilyen téren :? :evil:

Manó: ismét hajrá tejcsi! Remélem a homeós segítség beválik!

Na megyek, Dávid nyűgös... megjártuk a munkahelyet, hááááát mondjuk nem igazán díjazta a sok nőt maga körül, sokat cirkuszolt, aztán bealudt... na megyek megnyugtatom, egyre jobban nyűglődik...
magdii
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?