Új privát üzeneted érkezett!

Tinu, nagyon helyesek a srácok! Ha Csongó kinövi esetleg ezt az atomfaja tigrisest, és eladnád, akkor szólj! :wink:

Alvás: én nekem ez nem menne. Egyszerűen egy hisztéria voltam, mikor nem tudtam 2 óránál többeket aludni! Ha legalább hat óra nincs meg egyben, egyszerűen türelmetlen és utálatos vagyok! Plusz rendszeresen bealszok napközben: szopi alatt, játszószőnyeg mellett, stb...
Tinu, ez hosszútávon neked se működik. Nem akarsz megkérdezni valami altatási tanácsadót? Ha szopitanácsadó van, akkor tutira az is van...

Annus, örülök, hogy ilyen jól éreztétek magatokat!!!

A ppt-t nem tudtam feltenni se a picassára, se google webhelyre, se youtube-ra!!! :evil: :evil: :evil: :evil: Feladom!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Szofi: á, nem érdemes megvenni. Intersparban vettem anno, de szar minőség, már a lábán kilyukadt, megvarrtam, és ki is van bolyhosodva, pedig ez csak hálóruha volt! Ez van, cuki, de egyszerhasználatos. :roll:
Hát már elég hosszútávon csináltam eddig is a nemalvást. Azért van egy-egy nap, amikor nem ezt csinálja, és akkor tudok 3-4 órát is egyben aludni. :lol: Mondom, adok még neki egy hónapot, aztán nincs kecmec, valamit kitalálok. TOvább nem fogom csinálni. De hátha tényleg fog, és jobb lesz a helyzet. Tüci sem csinálta ezt nagyon hosszú ideig, csak pár hónapig, ha jól emlékszem. Vagy megtanulok fekve szoptatni és együtt alszunk. :P

Kép
Kép
tinu
 
 


Tinu! Tünci meg Csongi nagyon hasonlítanak! Mira is Amina 74-es ruháit hordja. :? Mitől lettek ekkorák ezek a gyerkőcök?

Szofi! Ha esetleg emailben küldenéd át annak aki kéri? Pl. nekem is. :lol:

Kép
Kép
g_reny
 
 

 
 

sziasztok

látom alvás a téma: nálunk így alakult: nem altatom, éjszaka cumi nélkül visszaalszik, kaja után, nappal cumi a szájába hason be a kiságyba és elaltatja magát sírás nélkül, legfeljebb nyöszörög, de ez is ritka, nálunk is a gyerek alakította így, nem nekem köszönheti :)

leghosszabb alvása, este kb 8 fél 9-től van 2-3 óráig, aztán kaja és alvás újra kb 6-7 óráig, aztán meg össze-vissza napközben, de úgy dél tájékán van még egy hosszabb 2-2,5 órás szunya neki :)

tinu együttérzek veled, Édua nekem is sokat és sokáig kelt éjszaka csak cicizni :)

annus nagyon ügyes Izus :)

Csongi gyönyörű, milyen érdekes, hogy a 2. gyerekek mindig nagyobbak :)

Lara kedvence most egy liberos textil "könyv", csörög zörög, színes és lehet gyűrni és rágni és dobálni :)

Lara még mindig csak oldalra fordulgat, illetve gurulgat :)

Talis képek szupik, kár, hogy a legtöbbet nem tudom megnézni. :(

tinu elküldöm neked priviben az e-mail címem :)

Szép napot!
Ildi

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Sziasztok!

Tinu,
kitartást az egy hónaphoz. Én tényleg nem tudnám ezt csinálni, csoda, hogy még nem esel össze :) De legalább Csongi ügyes, erős fiú, nem látszik nem kipihentnek a kis akrobata :wink:

Szofi,
az Australia a Nicole Kidmenes marheterelős film? Én láttam, de nekem bejött :)
Sztm is mehezt mailben, akit érdekel! (nekem is :) :)

Annus,
Iza akkor ügyi :)

emese1979
 
 


tinu szerintem nem megy át a privi, na mindegy az e-mail címem: virag25@freemail.hu

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


tinu nem értem, mégiscsak meg tudom nézni :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Annus értem!Kérek képet a sportkocsis Izáról!!!!!Nekem a mózes kupoláját lehet téli kupolának a sportra rakni.Meg a mózes is emelhető valameddig,ezért bízom hogy ellesz benne.
Tinu,annyira tündériek!!!Úgy megpuszilgatnám őket!!!!Hanna is Grétinek azokat a rucijait hordja,amiket Grétike 6-7 hósan hordott.
Édua,nekünk is van olyan könyv,csak nem lelem :roll: Pont ma akarom a nagy játékost kiborítani!
Én lányom ma evett elöször burgonyát,hát útálja!!!!!Mi lesz így???

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


joreggelt! Boro 8 kor kelt es azota aludt meg es most sutotokoznek apaval. vagyis kostoljak :D a repa nem izlett neki :roll:

Netti
Kép
maumau
 
 


Reni: én pont azt néztem, hogy nem is hasonlítanak egymásra. :lol: Amúgy ez még csak 68-as méret. Szerintem Csongi azért nagyobb, mert fiú.

Blogból meg lehet nézni a képeket, már nem kellenek e-mailcímek. :)

Anita: keverj a krumplihoz almát, hogy édesebb legyen! Magában nem túl felemelő, valóban. :wink:

Kép
Kép
tinu
 
 


ja Annus, milyen a sportreszetek?

Netti
Kép
maumau
 
 


Kép 2009. május 9-én Kép tegnap

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Tinu,az lesz!Meg uncsim most hozott egy nagyon jó kis könyvet,tök szupi.Jó kis babakajákkal tele!
Lara nagyon sokat nőtt!!!Olyan kis cuki!!!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Ildi: de jó a két kép! Össze lehet hasonlítani tényleg mennyit nőtt!

Kép
Kép
tinu
 
 


Sziasztok!
Hű, nem is tudom hol kezdjem. :roll: Az elmúlt héten nagytakarítottam,meg rohangáltunk folyamatosan.így Erik mellett semmire sem maradt időm.Nincs esélyem visszaolvasni, de néha be-bekukkantottam evés vagy fejés közben. De láttam, hogy néhányan hiányoltatok.Annus írt mesire is. Nagyon aranyosak vagytok, jól esett.
Amúgy nincsen túl sok különös.Jól vagyunk. Még a múlt hét végén voltunk a C und A-ban, és vettünk téli overált.Felhasználtuk a DM-es 50%-os kedvezményt.Annyira aranyos,nekem nagyon tetszik.
Kép
Voltunk fodrásznál is.Nagyon hosszú volt már a haja a manónak.Ilyen volt Kép és ilyen lett: Kép
Nagyon aranyos, kispasis lett. :lol: :lol:
Kóstolgatjuk továbbra is az almát.Már egy fél alma levét megeszi manócska.Az első falatnál mindig fintorog kicsit,de aztán szépen eszi. Képzeljétek, az elmúlt két napban annyira jól volt tejem, hogy tudtam még eltenni is egy kicsit. :lol: :lol: :lol: Minden etetés után fejek, meg napi legalább 1l baracklevet iszom. Annyira örülök, hogy pár napig jó volt a tej.Kíváncsi vagyok, hogy lesz tovább.Nem bánnám, ha elég lenne csak kóstolgatnunk 6 hónapos koráig. Jövő héten elkezdjük kóstolgatni a barackot. A husijával még várunk egy picikét.Egyelőre csak a leveket eszegetjük.
Hát most hirtelen ennyi jutott eszembe.Igyekszem felvenni a fonalat a továbbiakban.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Kutyafüle,
jó lett Riki sérója! Tényleg nagyon hosszú volt neki! Gondolom hullani sem hullott... riki sztm egy az egyben Te vagy...
Az overáll mennyi volt így 50%-kal olcsóbban? Nekünk is kéne majd télire...

Ildi,
jó a két kép :)

Bogi most evett... se puszi, se pá, beájult
büfi nélkül :)

emese1979
 
 


Emese!Riki tipikusan olyan, hogy arra hasonlít, aki mellett látják. :lol:
Az overál 3500 volt így féláron.Nekem ez tetszett, mert a turiban is 3000-be kerül. Na életem első karalábéfőzelék evése volt. Hmmm, nekem ízlett. :wink:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Helló!

Emese, igen, a marhaterelős... :oops: Dóri, nekem az nem jött be, hogy kb. összelopták a filmet 5 másikból (Elfújta a szél, Indiana Jones, Oroszlánkirály, Távol Afrikától, meg még 1-2.) És ezekből is az orbitális kliséket montázsolták össze... :shock:

Tinu, kár, nagyon cuki ruci!

Reny, sajnos e-mailben nem megy, ugyanis a képek miatt 81 MB nagyságú! És a tökmörítő program se tud vele mit kezdeni...

Na, voltam Szoigethalmon, megvan az Ergo, az egyentornáztató, és találtunk a csajnál egy olyan körforgót, ami végre bejött (a tiny love-osnak nem tetszettek a figurái a férjemnek, és nekem se annyira)
http://www.chicco.hu/product.php?item_id=CH069191&age=0
Ilyesmi, nem pontosan ugyanezek a figurák vannak rajta...
Meg még vettem állatkás árnyékolót a kocsiba, hogy ne örökké pelus lógjon a gyerek arcába...
Szóval sikerült is eltapsolni 30 ropit, most egy darabig mehúzom magam...De végül is szept. 6-án volt Csani névnapja...

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Érdekesek a gyerekek ...
Máténak tegnap elkezdett folyni az orra, kicsit köhög is. Éjszaka azt lestem, hogy nem lázasodott-e be. Szegény nagyon felületesen aludt, csak azt mondogatta, hogy folyik az orra, na meg félálomban végigdumálta az egész éjszakát. Legalábbis nekem úgy tűnt, hogy éppen elszundítottam, már megint hallom, hogy beszél.
De!!! Samu tudja mikor kell jól aludni: csak fél 1-kor és 4-kor volt fent. Az előzményeket ismerve ez nagyon jónak számít!
Úgyhogy ilyet is tud! Tinu! Kitartás! (kíváncsi leszek, a mai éjszakára)

Most nem tudom, vigyem-e Mátét holnap oviba? Ma talán már nem folyik az orra annyira, láza nincs, ma köhögni sem hallottam. Jó így beszoktatni? Vagy ez még belefér?

KépKép

KépKép

KépKép
gerbomoncsi
Andocs
 
 


Elfelejtettem:
Vettem Máténak marslakócskás vitamint, de nem hajlandó megenni. Még ökölődni is képes tőle. Létezik szirup formában is valami multivitaminos készítmény? Ismer esetleg valaki valamit?

KépKép

KépKép

KépKép
gerbomoncsi
Andocs
 
 


Szofi,
akkor jól bevásároltatok :) Reméelm Csaninak is bejön az egyentornáztató :wink:
Én most vettem teszveszen olyan tiny love-osat 5200-ért, meglátjuk, meddig köti le Bogit... ha nem jön be, sztm ennyiért el tudom majd passzolni.

Netti,
most már Bogi is sokszor a szélső rudakba kapaszkodik.. ha jól emlékszem, Boró is a először az egérke farkát szorongatta, utána a felső állatkákat, majd a szélét :) Mondjuk totál bedühödik, mert a tetejéről megfogjaaz egérkét, húzná a szájába, de ugye nem megy...

emese1979
 
 


Szofi,
az epres stb sör Holsten???

emese1979
 
 


OTTHON ÉDES OTTHON!!!!!!

Na, hazaértünk...Minden OK volt, de totál K.O. vagyok. Búcsúra mentünk haza Bodajkra, így aztán tegnap hajnali kettőig ezt hallgattam az ágyban forgolódva:
"ez itt a vidám lánckörhinta széplányoknakduplaamenet. Gyertek fiúk-lányok a vidám lánckörhinta vár rátok" vááááááááááááá. Teljesen ki vagyok ütve. Marci is kétszer ébredt enni, szóval nem vagyok valami fitti.

Majd olvasok vissza, csak most látom, Szofi, te is boldog ERGO tulajdonos lettél. :lol: Kérlek, küldj fotót, hadd nézzelek meg titeket. Olyan kíváncsi vagyok. Teszek én is kettőt.
Tinu, csekkold le lszi, jól ül-e a gyerek benne.
Kép Kép
Marcipán pillantása kissé még szúr :lol:, de alakulunk...

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Na, Bogi megtanult hátról hasra fordulni, már a kezét is ki tudja húzni :) :)

emese1979
 
 


Moncsi! A Vitacolan az szirup és fincsi. Én is azt ettem gyerekkoromban. 1600 ft körül van.

Emese! Bár Szofitól kérdezted, de Holsten. :lol: Én is akarok venni.

Tinu! Szerintem hasonlítanak. Max. a fejformájuk nem, de arcra igen. :lol: Szerintem.

Kép
Kép
g_reny
 
 


Reny,
köszi! Ember elment az auchanba :) hozatok vele mangósat is :) Amúgy a Dreft 3l-es most 1990, ha vkit édekel :)

emese1979
 
 


...éééééés végeztem a visszaolvasással.

Emese, nagyon édes rucikat szereztél, majd szeretnénk látni Bogin is az új szerzeményeket :-)

Larás, CsongisTüncis fotók döbbenetesek. Alig pár hónap micsoda változást tud hozni a babáink életébe. :shock: Nagyon helyesek voltak az összehasonlítós fotók.

Riki az első hajvágós babánk :-) Nagyon édes lett az új frizkóval. Hagyta magát könnyen borbélykodni?

Mozza, Lili is tündéri. Gratulálok a tornáztatóhoz, végül csak sikersztori lett belőle :-) Talán ti "szenvedtetek" meg érte a legjobban.

Annus, akkor ti bátran tervezhettek mindenféle kirándulásokat még az őszre, Iza nagyon strapabíró, ügyes kiscsaj.

Ja, és ma jelentette be anyósom, hogy ő tulajdonképpen tegnap este óta lázas és fáj a torka, úgyhogy reméli nem fertőzte meg az unokát (aki persze agyon lett puszilgatva és ölelgetve...) Szóval drukkoljatok...

Megyek elindítom a mosógépet.

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Tudom még mit akartam.

Anita hiphiphurrá a férjednek a munkához. :-)

Tinu, tényleg valahogy növelni kellene az alvással töltött óráid számát. A szemednek is árthat. Bár gondolom a teória nálad is fel van építve a helyzet normalizálására, csak a praxist nehezebb befolyásolni. Úgyis te ismered legjobban a saját határaidat. Minden elismerésem (és ha éppen szükséged van rá, akkor a sajnálatom is) az eddigiekért.

Tényleg megyek.

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Reny! Köszi a linket!

Tinu! Hát tényleg kemény éjszakáitok lehetnek! Én amúgy nem nagyon hiszek abban, hogy nagyon lehetne befolyásolni egy gyerek alvását. Alízt míg pici volt ringatni kellett, aztán mellébújni, de 2,5 éves korától simán alszik egyedül. Nappal Áront is ringarni kell, és így sem alszik 15 perceknél többet, de este csak beteszem az ágyba és elalszik egyedül.
Áron is azt hordja, amit Alíz 8-10 hósan.

Kép

Kép
hean
 
 


Anita! gratula férjednek a melóhoz!

Moncsi! Cebion 2x multi multivitaminos szirup.

Szofi! biztosan örölni fog anyukád! Apu juliusban volt 60. én is ilyesmit szerettem volna neki csinálni, de nem volt elég iőm és energiám, lelkifurdalásom is van miatta.

Kép

Kép
hean
 
 


Gyöngyi: szerintem tökéletes a beülés. :D Marci tiszta te!

Emese: gratula Boginak!!!

Nekünk is lesz egyentornáztatónk! 8) Visszaírt a csajszi és már csak be kell ugranunk érte Csepelre. Vagyis majd apukám beugrik érte.

Reni: igazad van amúgy, hogy hasonlítanak, de az én anyai szemem inkább a különbséget látja. A fejformájuk tényleg tök más.

Kép
Kép
tinu
 
 


Hean, Reny!
Köszi a multivitaminis tippet!

Ovikezdés:
Vigyem vagy ne, ha kicsit folyik az orra, de nem lázas, és ma nem is köhögött.

KépKép

KépKép

KépKép
gerbomoncsi
Andocs
 
 


Moncsi: szerintem telefonálj oda reggel az oviba, hogy ők mit mondanak!

Kép
Kép
tinu
 
 


Csaninak nagyon begyere az egyentornáztató, jajj, de örülök!

Na, majd rakok ergo-s fotót. Szerintem marha jól néz ki ez a bordó, örülök, hogy rábeszéltetek!

Emese, Holstein, de látom, Reny már írt! Az almás a legjobb sztem, de mind fincsi

Hean, csináld meg a 61-re, annál nagyobb lesz a meglepi!!!!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Tinu!
Ez nekem miért nem jutott az eszembe?

KépKép

KépKép

KépKép
gerbomoncsi
Andocs
 
 


Hahó! :)

Nekem is nagyon tetszett az 50. szülinapi ajándék ötlet, csak még nem írtam... .)

Meg Bogi ruhácskái. :)

Üdv itthon Bodajkról, meg remélem, nem lesz baja Marcinak!

Nem tudom, írtuk-e akkor, én biztos nem, de Csaninak nagyon boldog névnapot utólag! :oops:

Jaaaaaj, denagyon hasonlít (meg nem) Tünde és Csongor!!! És igen, mennyit nőttek ezek a kölkök!!!!!! Nálunk Dani nem sokkal nagyobb Samunál, talán ha 100 g-mal. De picit nagyobb, mint Samu ekkorának.

Megyek, mert kell a gép másnak... Üdv!

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Halihó!

Szépek a túrt és új rucik, Rikinek jó az új sérója, Lara mekkorát nőtt!
Anita, szupi, h van meló!
Gyöngyi, üdv itthon, nagyon szépek vagytok! Drukk, h ne legyen betegség!
Iza ügyi!
Lili meseszép!
Tüci és Csongi hasonlítanak, de persze nem egyformák! :wink:
Szofi, Australia nekem se jött be, ráadásul olyan volt, mintha 2 film lett volna. Legalábbis úgy éreztem az első szakasz után, h vége, utána meg új sztori... Hahhh. Kicsi Nicole injekciós szája és botox miatt egyre kevesebb mimikája meg blö... De a kisfiú szép nagyon benne.

Tegnap mentünk sokat: Apa elvitt ebédelni, aztán Állatkert, végül Római parton buli. F9-re értünk haza.
Ma meg főzés (Szofi, tudom, h lógok egy recepttel :oops: ), sütés, kis takarítás és el is fáradtam...

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


Gyöngyi!Hát nem volt boldog tőle.Kicsit nyűgösködött, de anyum eléguggolt és bohóckodott vele,és az lekötötte, míg vágták a haját.
Ez a mi formánk!!!Esik az eső,pedig menni akartunk golfozni.Hurrá.... :cry: :cry: :twisted: :evil:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Na ismét csak helyzetjelentés!
Itthon vagyunk,és igen,hallottuk h szakadt az eső Szolnokon :lol: Ezt megúsztuk! :wink:
Iza a vonaton is egy kis angyal volt!A kallernek még köszönt is!Dobott neki egy heőt!Úgy röhögtünk!Kis jól nevelt lányom van! :lol: :lol:


Na megyek,mert talán éhes már :wink:

annus11
 
 


csináljunk már egy egyentornáztatós montázst :D

Kép
Kép
mniki84
 
 


Azt elfelejtettem írni, h Blanki megfordult hasról hátra. Volt már olyan kb. 2 hete, kétszer is, h furcsállottam, mintha nem így raktam volna le... Persze most se láttam, megfordult de. egyszer meg az előbb, de sikerült másfele néznem arra a pillanatra. :D

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


Forduláshoz gratula Boginak és Blankinak is!!!

Ruhák tök jók!!!

Gyöngyi!
Szupi a kép Marciról és az ergóról!

Én is hamarosan jövök képekkel! :wink:


Anita!
A mi mózesünknek is állítható a fejrész,szóval nem csomagoltam még el,de jó lenne ha azt nem kellene már cipelni...

Amúgy a vonaton is most kivettem a hordozót és átettem a sportrészre,a huzat már rajta van!És ott "játszottunk" :wink:

annus11
 
 


Akkor képek!
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

annus11
 
 


Helló!

Izán látszik, hogy jól érezte magát!

Kipróbáltuk az ergót, Csaninak begyere. De neki minden jó, hát ez is. A lába tényleg valószerűtlenül szétfeszül... :shock:

Sütöttem muffint, és a fele elégett....

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Akkora egy vágnivaló marha vagyok!!! :evil: :evil: :evil: Azt a megveszekedett ..... agyamat. :evil: :evil: :evil: Manót szopiztattam,el is aludt közben.De én úgy éreztem keveset evett, így hát gondoltam megkínálom azzal a 70g-al,amit napközben lefejtem. Nem kellett neki,kiköpte.Erre én csak kényszerítettem tovább. 30g-ot belé is tuszkoltam,mire felébredt. :evil: Nyűgösködni kezdett,felvettem hát, hogy ringatom picit.Erre kihányta a beletuszkolt 30g-ot. :evil: És elkezdett keservesen sírni.Mikor már édesen aludt.Ráadásul ki kell önteni a nagy nehezen lefejt, de meg nem evett tejet is.:(Hogy lehetek ekkora barom?????? Nem akaródzik ez a mennyi kaja kell neki dolog menni. Én csak jót akartam, hogy jól lakjon.Erre bajt okoztam neki. :? :cry: Ilyenkor úgy tudom rühellni magam..... :evil: :evil: :evil:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Na,sikerült szegény Cicómat elaltatni. Cumi a szájában, szorongatta a rongyi macit,és simiztem a hátát.Pedig milyen édesen elaludt szopi közben.Kérlek lőjetek le!!!! :cry: :cry: :cry: Valamelyik nap is mit csináltam?Tenném be a babakocsiba,megcsúszott a kezem,és kb 10cm-ről beleejtettem. Anyum szerint nem fájt neki, de ő olyan keservesen elkezdett sírni(anyum szerint az ijedtségtől), hogy majdnem én is rákezdtem.Kezem lábam remegett,amikor kivettem a kocsiból, hogy megöleljem, bocsánatot kérjek tőle,és megvigasztaljam. Remélem nem fog ezekre a dolgokra emlékezni,mert elsüllyedek szégyenemben, hogy ekkora loser vagyok.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Kutyafüle, nyugi...kárt, bajt nem okoztál. A lényeg, hogy végülis jól lakott Riki és elaludt. Tudom, bosszantó a tejkiöntés, de 2 nap múlva már nem is fogsz rá emlékezni. Minden első babás sokat tanul a saját hibájából, így van kitalálva :wink:

Szofi, azt mondod, hogy Csaninál semmi nyügi, semmi tiltakozás, amikor betettétek az Ergóba? Jó gyerek, tartsátok meg :D Igaz, ő mondjuk a kenguruhoz már szoktatva volt, szóval nem érte olyan nagy "trauma". Marci ma is sírt benne, nem is erőltettem nagyon. Szerintem itt is van vmi hót egyszerű megoldás, csak még nem jöttem rá :?

Annus, Iza tündér, de azért arról nem volt szó, hogy a hozzátáplálást gulyászsírral folytatod :lol:

Anikó, Blankának egy nagy HEÖ-t küldünk átfordulása alkalmából :-)

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Én is itt....írtam a blogba az én témámhoz megjegyzést!
Kutyafüle,nem csináltál vele rosszat.Én is jártam már így nem is egyszer.Sőt kocsiba is ejtettem.De tuti csak meglepődött és ezért sírt!Nagyon csini kis pasi az új frizurával!!!
Gyöngyi,csinik vagytok!!!Üdv OTTHON!!!!
Blank baba ügyes!
Na meg Bogi is!
Szofi jókat vettél!
Annus,Izu jól megtölti a sport részt is!Kis cuki!
Ma elöször vittük anyósék Hannit.Hát többet sem mostanában visszük......Üvöltött.Após koppon hallgatta a Tv-t.Ha szóltunk lejebb vettte,de 2 perc múlva vissza.Enni sem akart.Jó nincs nálunk sem csend,de nem ordít a Tv.

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


ÁÁÁÁ, Gyöngyi, ismerned kéne Csanit. Szerintem megszavazhatjuk neki a topic legnyugisabb babája címet. A kenguruban is 2 perc után bealudt, mikor először próbáltuk. Tényleg jó gyerek. A talikon, ahol látom a többieket, akkor mindig kezdek aggódni, hogy az enyém nem is normális, hogy csak fekszik, meg nézelődik, sokszor egy hang nélkül, órákig...
Marcinak van cumija? Ha odaadod neki ergózás közben nem alszik be?

Kutyafüle, nyugi, mindenki pontosan ekkora loser. Kb ugyanezeket csináljuk mind...

Anita, menek a blogba.

JAJJJ! És amiért jöttem! Csaninak ma elkezdett a BCG-jéből genny szivárogni, és meg odaszorítottam egy vattapamacsot, hát erre kezdett csak el dőlni, aztám meg vér is... De nem fakadt fel rendesen, nem sebesedett ki, csak egy ponton jött a cucc, és így a vér beszorult alá, tök vöröses-lila az egész, mintha bevérzett volna - ahogy ez is történt. Elég csúnya, majdnem sírtam. De a lényeg, hogy nem szabad alkohollal lefertőtleníteni? vagy Bepanthannel, vagy valamit nem tudnék tenni??

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Szofi!!!NE NYÚLJ HOZZÁ!!!!!!Majd magától elmúlik.Tudom csúnya,de ez a jó :lol:

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: