Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Csöre, Krisz: sok boldogságot nektek!!!!

Kriszti: nagyon édes Ágnes a szemüvegben!!!! Elhiszem, hogy még nem sokat viseli el. Egyébként a felnőtteknek is nehéz hozzászokniuk, hát még nekik!

Bartika: én is benevezek a talira, ha Bianka addig meggyógyul!
Egyébként Bianka napközben max. 3 órát alszik összesen, délelőtt kb. 2 órát, délután max. 1-et, és az éjszaka többször is ébred. Csak akkor alszik el 8-9 felé, ha a délutáni alvást kihagyja. Ha nem, akkor kínszenvedés az esti altatás. Úgyhogy szerintem ne aggódj!

Rólunk: ma megint az ügyeleten kötöttünk ki. Tegnap már nem volt lázas Bianka, csak hőemelkedése volt. Délután egy nagy piros foltot vettem észre az arcán, úgy fél tenyérnyi nagyságú lehet. Este fürcsinél láttam, hogy a mellkasán is van. Ebből mára kiütések lettek, az arcán a folt megmaradt. Az ügyeleten azt mondták, valószínűleg 3 napos láza volt, ami a láz elmúltával kiütésekkel jár.
Ez állítólag járhat náthával is. Hát... nem tudom. Nem mondom, hogy megnyugodtam. Hétfőn azért felhívom a dokinőnket is.
Csakhogy tényleg ne legyen egy nyugodt pillanatunk se, a kutyánkhoz is ki kellett hívni tegnap az állatorvost. Egyszercsak azt látom, hogy a kutya szó szerint szédeleg, dőlőngél jobbra-balra. Majd összesett és húzta magát, remegett, nyüszített, nem bírt talpra állni. Azt hittem megmérgezték, most van vége a
kutyának. Ez tarthatott olyan 5-10 percig. Mire kijött az orvos, már semmi baja nem volt. Kiderült, hogy valószínűleg epilepsziás és bármikor lehet rohama. Hát... kikészültem rendesen ettől is. Nagyon megijedtem, ilyet még sosem láttam.

Kép
jandrea
 
 


Sziasztok!

Borzasztó éjszaka van mögöttünk, Benedek szokása szerint másfél óránként felkelt, nekem pedig 11kor olyan hasmenésem kezdődött gyomor és bélgörccsel körítve, hogy csak na. Alig aludtunk. A hasam még mindig begörcsöl néha.

Kriszti: Ági imádnivaló a szemüvegben! Jól áll neki nagyon.

Csöre, Krisz: boldog évfordulót nektek. Nemsokára nekünk is lesz.

Enyém gyerek nem marad meg a fürdetőkarikában... :(

És ma felállt egyedül az ágyában, azóta mindent kapaszkodónak néz.

Szilvi
Kép
xania9
 
 


Sziasztok.
Tegnap óta elég rendesen hasmenése van a Joelnek, tegnap 3X-4X kakilt, így biztos vagyok benne, hogy a foga miatt nem aludtunk olyan jól. Most éjjel sem volt már fönn olyan sokat, remélem hamar kibújik neki a foga.
A párom meg volt dokinál és megbeszélte vele, hogy megcsinálja neki azt az elkötési műtétet.

manocskak
 
 

 
 

Jó reggelt!

Zéténynek is hasmenése van igaz napok óta....remélem a foga jön nem más a gond. Igaz látta tegnap őt is orvos, semmi baja...jól eszik, vidám...látszólag minden rendben van.
SOma összeszedett az oviban egy ilyen vírusos torokgyulladást amihez társul egy kis nehézlégzés (SOma asztmás), orrfolyás, nem alvás..........meg a para, hogy Zéti is elkapja.....
Szóval mi sem alszunk :cry: .

KépKép
peni
 
 



sziasztok,

megjöttünk mi is, szuper volt a nyaralás, Levente imádta a tengerpartot, ment volna bele mindig a vízbe 8) :lol:

Csak átfutottam tegnap, amit írtatok :oops: Nagyon ügyes, okos, szép babákat láttam!!!!!!!!!!

Bartika, Ádám nagyon cuki a képen! Tali tök jó ötlet, aranyos vagy, hogy felajánlod újra a lakásotokat. A csütörtök jó is lenne. Annyi bajom van, hogy Levi délelőtti alvása eléggé "szent", ha az kimarad, akkor el van cseszve az egész nap. Úgyhogy emiatt még átgondolom, hogyan tudnánk elmenni :roll:

Kriszti, sajnálom az újabb rosszllétet :( Ágnes viszont tényleg gyönyörűséges szemüvegben!!!!!!!!!! Remélem hamar megszokja, elhiszem, hogy nem könnyű, mi L-re a napszemcsit próbáltuk rátuszkolni, zéró sikerrel :lol:

Nagyon édi Zétény baba és Eszter baba is!!!!!!!!!!!! És persze mindenki más is, csak róluk láttam még képeket az utsó oldalon :roll:

Eszter, Abtronic-ról még nem tudok beszámolni, mert hiánycikk volt, mikor meg akartam venni. Mikor megérkezett, akkor meg pont indultunk nyaralni, a 14 napos pénzvisszafizetési garanciát meg maximálisan ki akarom használni, úgyhogy talán jövő héten beszerzem :wink: :lol:

Csöre, boldog évfordulót!!!!!!!!!!!! :lol: Nekünk is a héten volt, hárommal kevesebb, mint Nektek :wink: :lol:

Hanna, milyen vizsgákat csinálsz? És elkezdtél dolgozni is már?

Kata, a többiek mindent leírtak, ne okold magad! Pont hogy jó, aggódó anyuka vagy, hogy így körüljártad a témát!!!! Remélem Martinnak tetszik majd a játékos torna és hamar szaladni fog! :lol:

Betegeknek gyors jobbulást!
Valaki kérdezte az orrszívó pucolást. Én is szenvedek vele, beáztatom vízbe aztán öblögetem. Egyszer valahol láttam olyan kis kefét, ami direkt orrszívó pucolásra való. Én hülye nem vettem meg, pedig jól jönne :roll: Talán gyógyszertárakban érdemes megkérdezni...

megyek, mert fölébredt a drágám, majd még hozok képeket is!

Kép
vickybabe
 
 


Krisz, Nektek is nagyon boldog évfordulót!!!! Sehol senki ma? :roll:

Kép
vickybabe
 
 


Én itt bár elég kómásan!

Zille estére belázasodott :cry: 10-kor 38,4 volt kapott lázcsillapítót, de éjfélre felment 39,1-re. kapott hűtőfürdőt, szerencsére jól viselte, nevetgélt közben, csak a végére lett nyűgös, Éjféltől 1/2 3-ig 20-30 percenként felébredt, majd aludt 2x 1 órát 1/2 5 kor 38 volt a láza, kapott egy germicidet , de innentől is kelt óránként. Reggel óta csak hőemelkedése van. Kicsit folyik az orra de amúgy nem nyűgösebb mint máskor. Remélem csak valami enyhe kórság és amilyen gyorsan jött olyan gyorsan megy is. Holnap azért megmutatom a dokinak! Talira remélem már kutya baja, mert szeretnék menni!!

Vicky hol voltatok? Repülő utat hogy viselte Levente?

Peni, Móni sajnálom nálatok is a hasmenést, rossz éjszakát!

Kép

Kép
lucus16
 
 


Hanna! mi újság a tanulással?

fürdéssel kapcsolatban. szerintem nincs olyan baba aki nem áll fel a kádban. Petra is feláll, kavar ezerrel. Egyszer kétszer elcsúszott, belefordult a vízbe, azóta nem áll fel. Szépen megtanulta, hogy a kádban óvatosan kell közlekedni. Ennyi. Ott álltam és figyeltem, ha kell el tudjam kapni. És ugye ketten fürdenek egyszerre így még könnyebben el tud, tudnak esni. Nem akartam megbántani senkit aki használja de nálam ez a karika a kutacsvédő sapkával van egy szinten....mindenbe bele lehet magyarázni, hogy miért szükséges.

Talival kapcsolatban még mindig tudom ajánlani valamelyik kalandpark játszóházat. Hatalmas terület, ingyenes a belépés, szabadon garázdálkodhatnak a feltétel ,hogy az ottani büfében kell vásárolni. Itt a 17-ben ami zuglótól nincs messze, az örsről a busz ott tesz le és kocsival is közel van hétfőnként 1 éves kor felett csak egy ezres egész napra és délelőttönként üres az egész!

Erika! igen így kell, kínálgatni kell folyamatosan és rájön, hogy finom, hogyha megeszi nem lesz éhes:)
katuska79
 
 


gyógypussz a beteg babáknak!

Andrea rendesen rátok jár most a baj.
katuska79
 
 


Sziasztok :) Megint csak gyors bekukk, visszaolvasni sem nagyon olvastam, de ígérem, fogok :wink: :wink:

Viki, Krisz: Nektek is boldog évfordulót!
Én köszönöm a gratulákat és a jókívánságokat!!! :lol: :lol: :lol:
Ó, nem volt extra ünneplés, vacsi, torta, vidámkodás a gyerkőcökkel :wink: :lol: :lol: :lol:

Luca: jobbulást Zillének! Remélem, hamar elmúlik!

Tali: nem tudok menni csütörtökön :( Fogadni tudok, de most, hogy beindult a suli, elég megszervezni a nagyok rendezését, csütörtökön nem ér rá Papa, tehát menni nem tudok :( de valamelyik nap/héten szívesen látom a csapatot én is, már írtam korábban is :) Bár tudom, hogy nem vagyunk közel.
Majd legközelebb igyekszünk mi is menni :).
Jövő utáni héten megyünk a hordozós hétre, szerdán valszeg.

Fürdőkarika kontra hancúr: én is hagyom Sacit, de teljesen megértem azt is, aki nem szeretné, ha a gyerkőce orral esne a vízbe. Sacival már fordult elő. Nem mondom, hogy nem volt sírás, de hamar megvígasztalódott. Viszont a feje felér már a csap magasságába, én attól vagyok frászban, hogy beveri a fejét. Ennek ellenére hagyom felállni is, ott szokta "gyakorolni" az állásból lehuppanást :D Mondjuk, hogy csüccs, és csücsül :D

Na, megyek, megcsinálom a kukoricadaráját :D :D Majd még jövök :) És vissza is olvasok.

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Ó, most olvasom, mennyien vagytok betegek!
Jobbulást mindenkinek! Babáknak is, mamáknak is!

Nappali alvás: hát, elég hektikus, alapesetben 2x alszik, mindkét alkalommal 1,5-2 órát, de van, hogy csak felet, vagy 3-at, szóval nem mondanám, hogy marha rendszeres. Ha korán van az első alvás, akkor néha becsúszik egy harmadik. Egyébként Saci 3/4 7-kor kel minden reggel, rendezzük a nagyokat, ha adok neki reggelit, akkor nem alszik, ha szoptatom, akkor alszik 8-kor.
Tegnap annyira édes volt, nem aludt délután (hiába próbáltam), este az etetőszékben a paradicsomát majszolva bóbiskolt. Kezében-szájában a paradicsom, Saci meg hátradőlve, csukott szemmel evett :lol: :lol: :lol:
Az éjszakáink továbbra is botrányosak, ez van, ha majd kibújik a fogacska, remélem, jobb lesz. Még csak a hegye látszik, napok óta semmi előrehaladás.

Ágnes nagyon édes a szemüvegben :) Tényleg nagyon nagylányos :)

Kiket láttam még: Jaj, tök jó, hogy jöttél, Petne, Julcsi nagyon édes, vidám baba :D
Eszter a kenyérhéjjal :lol: :lol: :lol:
Ádám tiszta huncut :D
Zéti meg nagyon gyanakodik arra a karikára :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nagy házátalakítás: nincs tévénk, nem láttam, de a mi házunkat hagyják békén :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


HAlihó! VAgyok...

Lucus! Zillének jobbulást!

Viki! Örülök, hogy itthon vagytok! Képeket!!!!

Katuska! Sehogy nem haladok. Hulla vagyok.
Ingatlan jog vizsga. :(

Tali!
Csajok! Én most extra bunkó leszek, de Csöre szerdán Pesten lesz.
Én találkozok vele, aki kedvet érez akkor hozzánk jönni is jöhet.
Persze, Bartika tali időpontjába nem akarok beleszólni!!!
Egyenlőre úgy néz ki, oda is megyünk.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


[quote="hanna30"]
írta:
hanna30Tali!
Csajok! Én most extra bunkó leszek, de Csöre szerdán Pesten lesz.
Én találkozok vele, aki kedvet érez akkor hozzánk jönni is jöhet.
Persze, Bartika tali időpontjába nem akarok beleszólni!!!
Egyenlőre úgy néz ki, oda is megyünk.


Így van... megyek fogorvoshoz :? :? :?. Ezzel ellőttem a heti Papa-napot, tehát csütörtök tuti nem fér bele.
Hanna: viszont akkor még nem tudtam a vizsgádról. Nem kavarunk be? Tudsz készülni?

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Csöre! ez még így olvasva is vicces lehetett ahogy alszik evés közben.
A kukoricadarát miből csinálod és hogyan? beáztatod a darát és ízesíted? Nekem nem lett puha valamiért.

Én most keltem fel, aludtam vagy 4 órát! kicsit mínuszban voltam már vele. Péntek éjjel aludtam fél órát mert Petra fél kettőkor aludt el, fél 3-kor meg indultunk Ausztriába...vasárnap meg kettőkor értünk haza persze Petra felébredt és hajnal 4-ig játszott...

Én nem tudok előre nyilatkozni talikkal kapcsolatban mert nem tudom még a jövő hetünket. De szívesen mennénk az tuti!
katuska79
 
 


Katus: sajnos nem csináltam darát, mert kiderült, hogy mind a 4 zacskó daránk molyos lett :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: egyébként vízben szándékoztam megfőzni (a husi és a répa kissé ízes főzőlevében) és köretnek adni. Így kölest kapott köles magocskákból. Hát, nem evett rekord mennyiséget. Igaz, mostaNÁBAN nem nagyon eszik semmit. A kézbe adósokkal egész jó vagyok, de a kanál az mumus.
Alvás: rám is rámférne :wink: :lol:

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


lehet az volt a baj, hogy én csak áztattam.

Tök jó mert most meg Petra alszik apával így még lébecolhatok egy kicsit. Talán Máté is eldől :wink:
katuska79
 
 


Móni: Soma az asztmájára aerius szirupot kap és singulair minit. Ha beteg akkor ezek mellé napi 3-szor Pulmicortot. Rohamoldónak Ventolint.

Én ezekkel a talikkal kapcsolatban már nem is írok........ahányszor nekikészültem, hogy megyünk mindig közbejött valami úgyhogy úgy vagyok vele, hogy ha netán egyszer véletlneül nem jön semmi közbe és jó lesz az időpont megyünk........mi leszünk a meglepetés:-). Szóval majd egyszercsak látjuk egymást :lol: .

KépKép
peni
 
 


Sziasztok!

Csak gyors bekukk, mert mindjárt indulunk vásárolni. Betegek babáknak, mamáknak jobbulást!

Csöre: pont a napokban láttam a Brendon honlapján csapvédőt, egy állatfigurás kesztyűféle. Az árára nem emlékszem, de ha pl. egy mosdatókesztyűt ráhúzol a csapra, az is megvédi a kis buksiját egy esésnél.

Na megyek is, talikkal kapcsolatban még nem tudok nyilatkozni, még alakul a jövő hét.

Edit + Bálintbaba

KépKép
bálintanyu
 
 


vagy rátekersz egy törölközőt ha nincs mosdókesztyű. Szegényeknek a feje még oylan sokáig veszélyben van...a legkirályabb mikor pont akkorák, hogy beférnek állva az asztal alá és még nem verik be de a szívbajt hozzánk ránk mikor látod, hogy közelít a sarka felé...és simán bemegy alá:)
VAgy amikor megtanulják, hogy az ágyról, székről, magas helyekről tolatva kell lejönni és elkezdenek a szőnyegről is letolatni:)
katuska79
 
 


Sziasztok!Gyors bejelentkezés!!!Keresztelő buli jól sikerült,Zéti nem sírt mikor megkeresztelték,sikitozott,és kiabált!!! :wink: :oops:
Már mindent elmosogattunk,elpakoltunk,holnap csak fel kell mosnom...És olyan jó,hogy este van...Majd holnap teszek képet,még a gépen van!!!
El sem hiszem,hogy ennyi volt,olyan gyorsan elmúlt!!!Annyira izgultam!!!Megyek fürdeni,és bedőlök az ágyba!!!

Holnap szopis tali,délután jövök,de már lehet reggel az első alvás alatt!!!

Jó éjszakát!!!

u.i. Nekünk kedden lesz a 2-ik házasságink!!! :D

KépKép KépKép
zeteny
 
 


HELP!
Csajok, gyors segítséget kérek, ha van még itt valaki!
Ágnes egy aktív, szupervidám nap végén, fürdetés-szopi-altatás után 1 órával felébredt, és 6 pelust kakált össze. Közben keservesen nyöszörgött, de nem tudtam rájönni hogy fáj valami, vagy egyszerűen ennyire fáradt, mert szinte két kakálás közben is bealudt. Most végre letettem újra, ismét alszik. Láza nincs, kutacsa átlagos.
Pánikoljak, hívjak ügyeletet, vagy simán ráér holnap orvoshoz vinni?
kisbogacs
 
 


Sziasztok

Tali:nagyon szerettem volna menni,de jövő hét közepén elutazunk rokonokhoz.Pedig Tominak is kellett volna babatársaság.Következőre megyek,minden más programot félredobok

Jandrea,nálatok jól elhúzódik ez a láz.Úgyhogy Biankának gyógyulást és természetesen Zillének is.

Móni, jól meggondoltátok ezt a műtétet?Azért ez elég komoly döntés.Bocsi hogy ezt kérdezem,csak hát ez visszafordíthatatlan,nem?

Csöre,ezt a kukoricadarát mivel kevered össze?Ilyet én is kipróbálnék a Tamásnak

Kriszti,Ági nagyon édes a szemüvegben.Biztos szokatlan érzés lehet neki

Rita,hát igen a gyerekorvos ezt mondta hogy nincs gond,de már eldöntöttem hogy ha visszajöttem,elviszem a kicsit dévény tornára.Elvégre 9 hónapos,nem vagyok teljesen nyugodt hogy nem kúszik.Olyan jó lenne ha nálunk is lenne eredménye a rendszeres megmozgatásnak.Már csak az árától fogok hanyatt esni

Kis bolondom ma olyan szinten volt sírós,dehát meg van az oka,előjöttek az első fogacskák,igaz még csak a hegyük látszik
liuska
 
 


Kriszti,ha nem hasmenés és azért folyadékot iszik,akkor szerintem nagyon nagy baj nincs,de esetleg telefonálj be nekik,és ha nem is kell őket kihívni,de megnyugtatnak
liuska
 
 


Kriszti: jaja, nem mindegy, hogy hasmenés, vagy szimpla kaksi, csak az eleje eldúgította a kijáratot, és amiatt jött utána olyan hirtelen sok. Szerintem se aggódj, egy telefont megér, ha még nyugtalan vagy ;)

Hanna: hát mi lehet benevezünk hozzátok is, igaz oda BKV-zunk, de arrafelé nem bonyolult közlekedni, és megy alacsonyplatós busz ;)
Küldtél e-mailt? (Hálózsák ügyben.) Nem jött még semmi, de tőled nem mindig jönnek át :(
Ettől függetlenül Bartiék talija is oké nekünk!

biga.csiga
 
 


Kriszti! lehet tényleg csak fáradt volt és nem sikerült neki egy adagban a kaki, ilyen előfordul! Mit evett ma és tegnap? Lehet valami megfogta kicsit a hasát ezért erőlködött! Ha nem hasmenés akkor csak szimpla sok kaki volt a hasmenéstől sírni is szoktak mert az kellemetlen, csavarja a pocakjukat is.
Ne aggódj ha nyugodtan alszik!

Liuska! de jó fogacskák! szerintem sem veszítesz semmit ha elmentek dévény tornára! Az árára én is kíváncsi vagyok! Mágnes, Petne Ti mennyit fizettetek ha publikus?
katuska79
 
 


Ja, még annyi, hogy enyém gyerek nem akar állni a kádban, mi még az OK babys kialakított kádban fürdünk, és felüléssel sem próbálkozik, néha oldalra akar fordulni benne, de tök jól elvan a játéjaival, ebben a "félfekvésben". Igazából sehol nem próbálkozik az állással, és felülni sem próbálkozik, úgy látom ő a nagykönyv szerint óhajt fejlődni, és egyelőre a kúszást fejleszettük tökéletesre, és már elvagyunk alkartámaszos négykézlábbal is, mindent szép sorjában, semmit nem elkapkodva :D

tescós pelust használók: tudtátok, hogy cserélik? Jobb minőségű lesz, és zöld csomija, de árban állítólag ugyanannyi :roll: Ami szerintem nem mindig a legjobb, épp néztem, hogy amikor akcióban nyomják a Pamperst, meg a Liberót, akkor a darab áruk jobb :shock:

biga.csiga
 
 


Biga.Csiga! akkor az is lehet, hogy majd elkezdik akciózni a lila csomagost.
katuska79
 
 


Ma egész nap csak hőemelkedés volt estére kicsit feljebb ment 37,8-ra. Tudom ez még nem láz de biztonságból azért kapott egy kúpot.
Viszont az orra rendesen elkezdett folyni. És annyira utálja ha porszívózom, nálatok is ordítás van közben?? Annyira sajnálom szegényt, de ő meg nem jött még rá, hogy neki ettől jobb lesz.
És a a szokásos össz. 3 óra helyett aludt 2x felet :? Voltak nagyon sírós félórák, lehet a foga is közre játszik, az egyik már kint van a másik meg jön kifelé. De én úgy tudom, lázasok azért nem szoktak lenni a fogzástól.

Ja és tökre kiakadtam. Nekünk digitális hónalj lázmérőnk van. De kaptunk egy fülhőmérőt ajándékba így azóta azt használtam, tényleg tök gyors meg egyszerű. Tegnap 37,2-t mértem vele, és gondoltam biztos a fogától van hőemelkedése. De valahogy melegebbnek éreztem, és erre a hónalj mutatott 38,4-t egy másik meg 38,1-t!!! :shock: :shock: :shock: Azért egy fok az már durva különbség!! Ma többször mértem mindkettővel és ma is mindig 1 fok volt az eltérés!!

Tali - Hanna tali nekünk megint kimarad :( Bartikához meg akkor megyünk ha jól lesz Zille. BÁr szerintem mi csak 11-re tudunk odaérni.

Én natur kukorica pelyhet vettem, azt tényleg csak áztatni kell! Mondjuk nem volt érte nagy lelkesedés, pedig kevertem hozzá gyümit is.

Kriszti - remélem mostanra már minden rendben van, és tényleg csak sok kaki volt.

Móni/Peni - Az asztma nálatok mióta van és az hogy alakul ki?

Kép

Kép
lucus16
 
 


Batkata Borijának és Erzsébet Nellijének Boldog 8. hónapot!!

Kép

Kép
lucus16
 
 


Lucus! ezekkel a "vegetális" hőmérőkkel nekem is mindig bajom van éppen ezért mindig ugyanott mérek és mindig minimum kétszer egymás után. és még így is előfordul különbség. Olyankor mérek egy harmadikat is.
Az orrszívózás meg sajnos iylen. Nekem a szívem szakad meg közben, legszívesebben sírnék én is de megpróbálok természetes maradni. Van aki megszokja...gondolom sokat szívják az orrát és azért hozzászokik.
katuska79
 
 


Kép a teríték

Kép mi

Kép keresztelés

Kép keresztszülők ajándéka

Bocs,ha sok vagyok!!! :wink:
Jó éjszakánk volt,Zéti nagyon elfáradt.meg mi is!!! :D
most is alszik!!!

KépKép KépKép
zeteny
 
 


Kriszti: Majd szólj mi lett Ágnessel....csak ma olvastam amit írtál
Orrszívás: Nekem Soma nagyon fülfájós volt állandóan orrot szívtunk...megszokta. Jobban viselte ha magának szívta, úgyhogy ült a szőnyegen és szívta magának...szegényem :wink:

KépKép
peni
 
 


Peni
Mi csak a Pulmikort sprét és a Ventolint használtuk, Hála Istennek, hogy a Pulmikortot már nem kell használnia, a Ventolint is csak tesi óra előtt kell fújnia, mert terhelésre néha még köhög ez miatt.
Meg a Dávid nekem elég sok mindenre allergiás így Cetirizin tablettát is kell szednie rendszeresen.

Liuska
Igen ezt jól meggondoltuk, mert már, ha úgy vesszük 6 gyerek van. A párom előző házasságából 2 (1 lány, 1 fiú), nekem 2 két fiam az előző házasságból és most 2 közös fiú. Mondtam a páromnak, hogy többet nem szeretnék szülni és ezt ő tiszteletben tartja. És azért vállalta magára a párom ezt a műtétet, mert nem akarja, hogy ezzel is én "szenvedjek", mert nekem, ha megcsinálják a műtétet, akkor 37 000Ft és 3 napig kellene bent lennem a kórházban. A páromnak drágább lenne, de annyira jó fej a dokija, hogy megoldja, hogy nem kell fizetni és neki, csak helyi érzéstelenítve megcsinálják, és egyből haza is jöhet 1-2 napot kell csak pihennie.

Lucus
Az én fiamnak, ovis korában kezdődött, sokat köhögött (5 héten keresztül), minden héten más és más antibiotikumot írt föl a doki, elküldött minket tüdőröntgenre ott megállapították, hogy a fiamnak csecsemő tenyérnyi folt van a tüdején (a doki erre azt mondta, hogy most már tudja miért köhög hetek óta a fiam, ja és a Gergő fiam is köhögött már hetek óta és neki is foltot találtak a tüdején, egyszóval kihordtak egy tüdőgyulladást).
Berágtam a dokira mondanom sem kell, elvittem fül-orr-gégészetre onnan küldtek minket a Svábhegyre, ott megállapították, hogy allergiás, de mivel még mindig köhögött a légzésfunkció vizsgálatot később csinálták meg neki. Már kezdett kilábalni a köhögésből akkor kezdett el éjféltől hajnal 3-ig öklendezésig köhögni, rögtön hívtam a svábhegyi kezelőorvost aki azonnal be is hívott akkor derült ki, hogy az allergiája ment át neki asztmába. Akkor már a légzésfunkció vizsgálatot is meg tudta neki csinálni. Kb most már 10 éve van ez neki, most rendszeresen 6 havonta viszem őt kontrollra, de Hála Istennek ennyit már javult, hogy az egyik sprét már nem kell használnia.

Ma vihetem a Joelt dokihoz, éjjel sokat kelt föl elég meleg is volt a kis feje, de 37,3 volt a láza és folyik az orra, így megint elővettük, az orrszívó porszívót. Apropó készüléktisztítás mi a zuhany rózsát levesszük és annak a csövével mossuk ki a csöveket, és elég jól ki mossa belőle a kiszívott váladékot.

manocskak
 
 


Zétény Kriszta: Nagyon jók a képek! Szépek voltatok! A teríték is nagyon különleges,te csináltad? Nagyon tetszik!:-)

KépKép
peni
 
 


jó reggelt!

ez a kerszetelő gyönyörű lehetett! nagyon szép tényleg a teríték, igazán különleges!

nálunk megint nem jó dolog: tegnap délután amíg néztük a forma 1-et feltörték a kocsinkat...
az elmúlt 2 évben már harmadszor. a "kedves" rabló elvitte a cd tartónkat az írott cd-kel, meg a férjem napszemüvegét. ezért megérhette ... ...

mivel az ablakban van a babakocsi napellenzője, láthatta hogy gyerekesektől lop, így még jobban kívánok neki sok olyat amit nem írok inkább le... iszonyú kiborító...
czzsofia
 
 


Zsófi: ez de gáz.............el tudom képzelni miket kívánsz neki, én is azt kívánom neki........törne le a keze az ilyennek...... :twisted:

KépKép
peni
 
 


Jó reggelt!

Köszi mindenkinek az aggódást és a segítséget. Úgy tűnik, semmi bajunk, az éjjel a szokott ütemben simán zajlott, és most is jókedvűen szótagol az ölemben :)

Z-Krisz, szuperek a képek!

Móni, Joelnek jobbulást!
kisbogacs
 
 


Zsófi, sajnálom a kocsit :evil: :evil: :evil:
kisbogacs
 
 


Kriszti! Te, Ti, Te.,Ti :) édes lehet Ágnes:) jó, hogy nincs baj!

Z-Kriszti! nagyon hasonlít Zétény az apukájára! Jópofa az asztalon az a virágcsík! (gondolom virágok...)

Zsófia! ó ne! ezeknek semmi se szent! ennyiért feltörni????? Eszükbe sem jut, hogy mennyi kárt okoznak! A zárat nyomták fel vagy ablakot törtek ki? Nekünk a proskpektusokkal teli táskát lopták ki belőle az ablakot betörve....hova jutunk??? Kinyílik a bicska a zsebembe.

Én már látom a sorsom. Ezek itt ketten már most szövetkeznek....sikítoznak egymásnak meg együtt mennek huncutkodni.
Ja és reggel Máté bútort ápolt. Míg mosogattam addig Ő kézkrémmel bekente a konyhaszekrény fogantyúit.
katuska79
 
 


Katuska: Máté hihetetlenül jó fej! Kézkrémmel a bútor fogantyút???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nekem tegnap Zétény szerezte meg a popsikrémet és elkezdte felkenni a kandalló üvegajtajára....hamar észrevettem mert sikongatott közben annyira élvezte az alkotást :lol: . Azóta foltos az üveg pedig gondoljátok, hogy már párszor nekimentem hol ilyen hol olyan szerekkel......... :roll:

KépKép
peni
 
 


Reggelt!
Zsófi:Nem semmi... :evil: :? Nekünk is volt,hogy nyitva volt a kocsi éjszaka és betörték a szélvédőt...Nagyobb kárt csinált,mint értéket el lopott...Szakadt volna a feje az anyjába...És mondom,nyitva volt. :evil:
Kriszti:Akkor Ági jól van,mint szokott!?Hálisten! :P
Z-Kriszta:Jók A képek,gondolom jó volt a keresztelő is!
Vettünk végre Eszternek etetőszéket,meg ilyen 3in1 Járás segítő,bébitaxi,járgányt!Nagyon komolyul néz ki!Majd csinálok képet.
Nálunk is az volt tegnap este,hogy elaludt és 1 óra múlva felkelt és sírdogált.De ez tuti a foga,mert nemsokára át törik a másik alsó metsző is!Aztán elaludt,majd megint felkelt,megint elaludt,majd megint felkelt és sírt.Aztán háromnegyed10kor bealudt és csak fél8kor kelt,mint,ahogy szokott.Szegénykém. :( Át vállalnám minden fájdalmát ha lehetne.Én bírom... :roll:

Eszter

Kép
eszterem
 
 


Sziasztok!

Bocs, kérlek nézzétek el nekem hogy ide írok – kezdő lévén nem boldogulok egyik aukciós oldallal sem egyenlőre.

Egy többfunkciós újdonságot, az 5 az 1-ben formapárnát szeretném a figyelmetekbe ajánlani!

Próbáltam képet tenni, de nem tudom lekicsinyíteni.

Készülőben van a "csúcs" párna is, amelyet ikrek szopiztatására (is) ajánlanék.

Valamint sok egyéb hasznos újdonságot. (nyakba „szerelhető” nyálkendő, pelenkatartó, zsebes fejvédő, stb)

Bővebb info: marikogold@citromail.hu

Üdv

MarikoGold
marikogold
 
 


Katus: legközelebb a viaszt kéne Máté keze ügyében hagyni :wink:

Kriszti: örülök, hogy nincs gond :)

Zsófi: :evil:

Kriszta: örülök, hogy jól sikerült a keresztelő
Én továbbra sem tudom, mikor lesz Sacié :(

Luca: bizony szokott lenni hőemelkedés, láz is a fogzástól, ha nem is közvetlen a fogtól, a gyulladástól, amit az ínyen okoz. Sacinak is brutális volt az egyik foga helye, véraláfutás, genny.... ha hajlamos rá a baba...
Ettől függetlenül lehet, hogy nem a foga. Remélem, nem nálunk szedtetek össze valamit. Igaz, mi lázasak nem vagyunk, és Saci taknya is tiszta, nyálszerű továbbra is, csak sokkal kevesebb. Áááááááááááá.

Na, rohanok, mert lehet, éhes a Csajszi.

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Biga.Csiga! Nem küldtem el, még a gépen vannak a képek.
Bocsiiiiiii.

ZKriszti!
Nagyon szuper lehetett a keresztelő.

Móni! 37,3 még nem láz! Simán folyhat az orra a fogzástól, a sok nyál miatt is. 38 fölött beszélünk lázról.

Kriszti! Örülök, hogy jól van Ági baba.

Zsófi! Sajnálom a kocsit. :(
A belvárosban a gyerekülésekre pályáznak a gépkocsi feltörők.
Szóval nem bent hagyni!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Katuska:Máté :lol: :lol: Nagyon ügyes!!! :lol:
Peni:Zétény sem semmi!! :lol:

Eszter

Kép
eszterem
 
 


Eszter! Szegény Eszter. :(

Peni! Popsitörővel mosd le az üveget, majd ablaktisztító.
Nekem Olivér a szőnyeget intézte el és popsitörlővel sikerült megoldani.

Katuska! :)

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Sziasztok!

Jól telt a hétvége, az évfordulós kaja is jól sikerült.

zsófi: de gáz! Nagyon felhúzom magam ezeken a lopásokon. Megdolgozol valamiért, más meg egyszerűen csak elveszi, tönkreteszi stb. ÁÁÁÁÁÁÁ!

Z-Kriszta: látom megkapta Zéti a járgányt! :wink: Csak a színe más, mint az Ádámé. Tetszett neki? Szép volt a teríték is. Jó túllenni rajta, igaz?

Katuska: Máté :lol: :lol: :lol:

krisz78
 
 


Sziasztok!

Kriszti, örülök, hogy az éjjel megoldódott nálatok, most olvastam csak, hogy mi volt.
Áginak csinos a szemüvege. A barátnőmmel pont azt beszéltük, hogy neki is kellett hordania gyerekként kb 2 évig, és most egyáltalán nincs rá szüksége. Még az is lehet, hogy nálatok is ez lesz. Megerősödnek a szemizmai, és rendbe fog jönni, ha pedig mégsem, hát ez legyen majd a legnagyobb bajotok. (bár ezt már pár oldallal ezelőtt írtuk :lol: ) Csini szemüvegek vannak ma már forgalomban.

Barti, küldesz nekem egy címet?

Katuska, Máté :lol: :lol: Jó fejek a gyerekeid.

Nekem tegnap volt egy kis szabadságom, blogban bővebben. :lol:

Képzeljétek el, tegnap du mozidélutánt tartottunk, úgy gondoltam, hogy Zsófitól nem nagyon fog menni.Erre ez a lány haláli vot.
Volt olyan, hogy pár percig csak a hátán feküft és nézte a nagyanyját, aki így fejjel lefelé volt neki. Közben röhögött. Aztán megmászott mindent amit lehetett. Végül valamitől úgy megijedt, hogy nagyon sírt. Kicsit meg is ijedtem, mert fél percig csak befelé ment a levegő, meg kellett ráznom, hogy kifelé is jöjjön. :shock: De utána jött a nagy ordítás.

Tényleg, ilyenkor mit kell csinálni. Valahol olvastam, csak elfelejtettem. Mintha valami olyat olvastam volna, hogy le kell locsolni :shock: . Csak éppen víz nem volt a kezem ügyében, hát kicsit megráztam.

Kép
Kép
cs_erika
 
 


Zsófi kocsi :cry:

Hanna, viszont hogyan ne hagyjuk a belvárosban a gyerekülést a kocsiban. Vigyük magunkkal amikor kiszállunk. :lol:

egyik hónunk alatt a gyerekülés, másik alatt a gyerek. :lol: :lol:

Kép
Kép
cs_erika
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?