Új privát üzeneted érkezett!

Tinu!
Nekem is nagyon ismerős a te ested. Máté nagyon sokáig cicin aludt el, Samuval ezt nem akartam. Más is teljesen a két gyerek, de kb. 1 hete Samu is sokszor (nálunk is volt, hogy óránként) kelt (szerencsére csak egy éjszaka,a többin 2- 2+fél óránként). Éhesnek biztosan nem éhes, aztán a frontra gondoltam, de az elmúlt, most a fogára tippelek.
Szörnyen fárasztó, de én sem tudom a Máté miatt sírni hagyni. És nem is bírnám. Úgyhogy veled együtt reménykedem, hogy magától ébred majd ritkábban és nem hónapok múlva.
(én is szeretném megnézni a talis képeket: gerbomoncsi@freemail.hu Köszi.)
Én nappal nem érzem, hogy fáradt lennék, csak éjszaka nehéz felkelni.

Emese!
Máténak is volt ilyen ínymasszírozója és nagyon szerette. Leginkább a buzogányos jött be neki, azt nagyon sokáig dögönyözte. JÓ találmány. A rágókát nem szerette, és amikor a fogai jöttek, még nem is tudta annyira irányítottan fogni. Ez viszont szuper volt!

Szofi!
Ancsihoz hasonlóan nekem is narancssárga pántos, világoskék fehér virágos a mei tai-om, és ugye nekem is fiam van. Először nem tetszett annyira, de aztán nagyon megszerettem, olyan kis vidámak a színek, feldobják az ember hangulatát is.
És bizony én is ráadok Mátéra és Samura is pirosat, narancssárgát is. Egyedül a rózsaszín maradt ki (na meg a lila) ... eddig.

Anita!
Szorítunk Sanyinak!
Kint alvás nálunk is érdekes: Máté rengeteget aludt kint, Samu már nem annyit. És igazából az okát sem tudom, de valahogy így alakult (talán a nagy melegek miatt nem raktam ki annyit). Majd talán most, a szép őszi napokon, aztán jöhet a tél!!!

Netti!
Kitartás, és reméljük, gyorsan kibújnak Boró fogacskái!

KépKép

KépKép

KépKép
gerbomoncsi
Andocs
 
 


Zsüci,
hát még jó, h Kamilla kihasználja az adódó lehetőséget :lol: :lol: mellesleg nem tudom, Te hogy vagy vele, de pl. ha én éjjel kelek Bogihoz etetni, akkor én is megéhezem... :) lehet h igazából kibírnák kaja nélkül ők is, de ha már felébredtünk együnk egy jót! sztm nyugodtan adj neki cumit!

Moncsi, Anita
köszi, akkor majd veszek olyan DM-es ínymasszírozót. Nekem elég meggyőzőnek tűnik! (ma akartam menni DM-be, csak a szükség elszólított... jóformán hazáig igen szaporáztam a lépteimet, nehogy baj legyen :) :)

Anita,
Sanyinak mennek a drukkok! jó kis pénz lenne!! mikor tudjátok meg, h sikerült-e?

Netti,
voltam ma anyud turijában... hát igencsak szelektálnom kellett, mert telepakoltam a kosarat rendesen... A végén ezeket vettem meg egy farmer/rózsaszín kistutyit.
A (mellényke nagyon szép almazöld, a gatyesz meg fehér mikrokord alapon hímzett...)

Na megyek főzni, gyulyásleves lesz meg palacsinta.

Kép Kép Kép

emese1979
 
 


O emese, irigyellek, nagyon szepek!!!!! a dunakeszis uzletukbe most nem jottek tul jo cuccok.. pedig tegnap voltam :? kene par dolog :lol: melegebb cuccoook :roll:

Netti
Kép
maumau
 
 

 
 

Moncsi sorstárs: remélem, tényleg magától megoldódik a helyzet... Na de ami a képeket illeti, menj fel a blogra és ott megtalálod a linkeket az albumokhoz! :wink:

Kép
Kép
tinu
 
 


Emese
tök jók a rucik.
DM-es fogkefe nekünk is volt.

Netti
mit is mondtál, melyik nap érkeznek új cuccok anyud boltjába?
pumuklii
 
 


Moncsi még: egyébként én is gondoltam a fogzásra (is), mert TÜci ugyanilyen szarul aludt olyan 7-8-9 hós korában és neki akkor indultak meg a fogai. Lehet, Csonginak hamarabb jönnek. Igaz, én nem látok belőle semmit. A védőnő is azt mondta még a múltkor, hogy nem lát ő se nagyon semmi fogkezdeményt. Szóval ha ezt veszem, akkor lehet, hogy sokáig fog ez tartani... :roll:

Kép
Kép
tinu
 
 


Hát Tinu, ez nem valami biztató ...
A védőnő nálunk bele sem nézett a szájába, csak annyi mondott, hogy a fogzás még korai ... Ha tudná, itt mennyi babának van, vagy nagyon bújik már ...
Én talán valami fehéredést már látok, ha nagyon akarok, de lehet, hogy a csak nagyon akarom.

KépKép

KépKép

KépKép
gerbomoncsi
Andocs
 
 


Hali!

Tornázót ö.szereltem! 8)
Nem volt egyszerű kép és szerelési útmutató nélkül. Ráadásul a csavarok helyei nem voltak normálisan kifúrva, így a csavar vágta tovább a menetet...a kezem tropa lett...párszor félrement a csavarhúzó...ereimet majdnem felvágta.... :? Nem vagyok nagy szerelő típus.... :?
Inkább lerajzoltam volna, azt legalább tudok. :D
Böbi mit akarsz rajzolni? Én szívesen megtanítalak, ha szeretnéd! :D

Emese!
Gyönyörűeket turiztál! Főleg a mellény tetszik nagyon!
Én is akarok nextes rucikat!!!!
Tegnap bevásároltam Tescoban, kapott Lili pufidzsekit, pufimellényt, kardigánokat, nacikat, tréningeket, pizsiket, farmert, meg egy cicás sapit, amin cicapofi és cicafülek vannak...nagyon cukiiiii.
Tök jó dolgok vannak most a tescoban....őszi kollekció....gyönyörűek.....
Szóval az alapdarabok megvannak, már 6-9 hósakat vettem...simán jók már nyuszkóra! :shock: :lol:

Tinu!
Csongi egyben hány órát alszik????? Szerintem azért ha éjszaka nincs egy nagyobb 4-5 órás etap, akkor nem bizti hogy olyan pihentető az alvása...lehet hogy ezért ébred. :?:
Az LL(L?) site-ján van egy jó cikk erről! Ha nem tud bizonyos alvási szakaszokon átesni, akkor felébred és nem tudja magát rendesen kipihenni. Egy éjjeli alvási etap olyan 3-4 órás szakaszokból áll...aztán jön egy éberebb szakasz, amikor nyüglődhet, forgolódhat, de a cél hogy ilyenkor vissza tudjon alukálni és megint mélyalvás következzen.

Anitához hasonlóan én sem altatom Lilit, sem nappal, sem éjszaka.
Kb. megérzem már hogy mikor nyüglődik és kezd fári lenni...ekkor szépen berakom a kiságyba, és bevágja a szundit. Nappal néha 4-5 percig tiltakozik és nyöszörög, de bekapja szépen a mancsát és pár perc alatt bealszik.

A cicin altatásnak mi a lényege? Mármint a lelki háttere érdekel. Gondolom bizonyos kötődés kialakulásához lehet köze???....nem tudom, csak tippelek, de érdekelne!!!!

Na, lépek. Férjem dolgozik ma is.... :? ...nekem is be kell segítenem....bár zombi vagyok...na, csinálok egy kávét, aztán nekiesem, Remélem Lili hagyja kicsit.

KUTYAFÜLE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
HOL VAGY????????????????????

Kép
mozza
 
 


:lol: :lol: :lol: :lol:
Kép

Kép
mozza
 
 


Zsüci, hát a második babauszit nem élvezte annyira Csani, egy fél óráig jó volt minden, aztán elkezdett máéltatlankodni, nem sírni, csk hangosan reklamálni, úgyhogy 10 perccel előbb kijöttünk... A csaj rendi volt, mondta, hogy gyűjtsük az esetleges kimaradt időket, és ha összegyűlik 40-45 perc, akkor menjünk egy pótlásra vasárnap.
Jövő órán már a víz alá kell nyomni a gyereket, de szerintem azt mi9 még kihagyjuk...

Anikó, én is szeretem a bodzás radlert. És most meg citromos gössert vedelek 2% és nincs este... :oops:

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Mozza: én is olvastam valahol valamit a csecsemők alvásáról. Ott azt olvastam, hogy a csecsemők alvásciklusai rövidebbek, mint a felnőtteké. A 3-4 órás etap egy felnőttre vonatkozik szerintem. Általában a babák egy alvásciklus végén ébrednek. Ez egy felnőttnek kevés ahhoz, hogy kialudja magát, de egy csecsemőnek elég. Szerintem Csongi kialussza magát magát amúgy. Nyilván kevesebbet alszik éjjel, mint egy olyan baba, aki lenyom 10-12 órát egyben, de azok a babák nappal nem alszanak sokat, míg Csongi azért alszik napközben. Főleg, mikor Tüci nincs itthon. :lol:
Én hiába teszem be CSongit az ágyába, nem alszik el egyedül.
Folyt.köv., Tücit viszim aludni.

Kép
Kép
tinu
 
 


Tinu,
Csongi mennyit szokott aludni napközben?
Amúgy Bogi sem tud elaludni egyedül :)

Mozza,
Bogit este altatom cicin. Háterre nálam semmi, csak annyi, hogy így sokkal egyszerűbb, mintha 20-25 percig ringatnám :) Közben halkan megy a tv (ált. a barátok közt alatt bealszik...).
Lilinek odaadtad már a tornáztatót?

Na főzés közben Bogi nyüglődött már a járókában, beraktam a pihiszékbe, konyhában le a földre. Nagyon jól elvolt, sokáig! Még a kutyát is jól megbámulta, mert az ott nézett rá :) :)

emese1979
 
 


Köszönjük a drukkokat!!!Sikerült!!!Igaz a pénz csak napi 5 rugó,de most ez is jól jön!!!3 hetes meló.Reggel megy este jön.
Mozza,édi a cica!Odaadtad a tornáztatót??Mit szólt Lili??
Netti nézem a blogot!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Mozza: nekem sincs köze a kötődéshez a cicin alvás. Így egyszerűbb, mint ringatni, vagy járkálni vele. Ha lenne cumi, akkor biztos azt használná, bár Tüci sem aludt el csak simán cumival anno. Vele járkálni kellett, a cicin nem aludt el már a végén. Legalábbis este nem, az tuti.

Kép
Kép
tinu
 
 


Írtam én is a blogba,kicsit zavaros!Most kelt Hanna,majd jövök!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Emese: fogalmam sincs, mennyit alszik Csongi napközben, majd holnap felírom. De az tuti, hogy nem csak 20 percet. :)

Kép
Kép
tinu
 
 


pumukli, megkerdezem este ujra :D

Tinu, Boro is szundiiit napkozben. du legalabb 2-3 orat, meg delelott is nyom 2orat siman !!

megjottunk a vasarlasbol,

Anita, irok blogba nemsokara,csak ebed :arrow:

Netti
Kép
maumau
 
 


Netti
azt hittem írtad már. Igazából mindegy, mert csak pénteken tudok elnézni.
pumuklii
 
 


irtam pumukli,de elfelejtettem azota mar :D de barmikor mesz, minden nap van friss aru kiteve! szoval tulkepp mindegy, en amugy keddre emlekszem! de hiaba kapnak 70zsak arut kedden,ha csak napi 10-15ot tesznek ki. szoval tulkepp barmikor erdemes :)

Netti
Kép
maumau
 
 


Netti, remélem jobban van Boró! Homeot nem próbáltad még?

Tegnap kiderült, hogy a volt munkatársam február végére várja a babáját. :D A lány vagy 140 cm és kb. 35 kiló. Ilyenkor mi van?

Tinu, hát erre az éjszaki kelésre tényleg kellene találnod valami megoldást. Nem azért ébred Csongi, mert csak olyan keveseket eszik egyszerre és újra éhes? Erre megoldás lehet a késleltetés. Igazából csak 1x kell kidekkolni mondjuk a 3-4 óránkénti szopikat éjjel és nappal egyaránt. Akkor már nagyobb mennyiséget enne egyszerre, ki lehetne zárni, azt, hogy éhes.
AndrisMarci 1 hetes koráig játszotta velünk azt, hogy este altattuk. Persze amikor letettük az ágyába egyből felébredt, aztán újra felvettük. Volt, hogy 2 órán keresztül altattuk. Na ekkor a férjem bemondta az unalmast és azt mondta, hogy ezt be kell fejezni. Vagy 1-2 napig tiltakozott, aztán rájött AM, hogy mi a helyzet. Azóta egyedül alszik el este. Kiságyba be, mosolyog ránk, mondjuk " jó éjszakát" kimegyünk és az ajtót bezárjuk.

Nappal babakocsis tologatással aludt el még ezelőtt 1 hónappal is. A férjem szintén bemondta az unalmast és kért, hogy ne tologassam, hanem tegyem be a kiságyba. Na azóta nappal is egyedül alszik el. Szóval szerintem lehet tanítani.

Kép

Kép
adraci
 
 


Adri: Csongi kibír éjjel 3-4 órát evés nélkül. Mert amikor jobb napja van, akkor alszik annyit egyben simán. Nem azért kel, mert éhes, ebben biztos vagyok. Persze, hogy lehet tanítani az egyedül alvást, de én nem akarom. Úgy gondolom, hogy az egy felülről jövő kényszer, amit nem akarok kikényszeríteni nála, főleg nem azon az áron, hogy "tiltakozik" (ez mit jelent? hogy sír? - na én erre nem is vagyok képes, hogy hallgassam; persze ha sír, és nem tudok rajta segíteni, akkor sír nem esek pánikba, de mikor tudom, hogy tudok tenni valamit, akkor nem tudom nem felvenni).
Amúgy meg Tücinél is teljesen magától múlt el ez a gyakori keléses időszak. Nem csináltam semmit érte. Mint ahogy azért sem, hogy 2 éves kora utántól már nem kel éjjel egyszer sem. Persze történtek dolgok, mint az elválasztás, más szobába költözés, egy ágyban alvás stb., de egyik sem változtatott azon, hogy ébredt éjjel. Egyszerűen elmúlt magától, és most már nem ébred.

Kép
Kép
tinu
 
 


Adraci, ma minden okes, neha felsir,de nyugi van! aludt is vagy 3 orat amig nem voltunk itthon! 2napja kap homeos bogyot is, de hat nemtudom h kene e nagy valtozast eszlelnem?! mondjuk reggel meg este kap ot bogyeszt azt ennyi..
jov heten viszont mar hordani fogja a lancot is.. hat meglatjuk!
Eddig nekunk a nurofen segitett, igaz csak egyszer kapott, a tobbit atveszeltuk.. :roll:

Alvas: sztem szukseges h nagyobb idoszakot tudjon aludni egyszerre!
az altatas kerdesem nagyon nem gondolkodtam meg, en latom napkozben mikor farad el, nagyjabol ugyan addig birja mindig.. akkor leteszem es csicsipihi. Este meg kaja kozben szokott, utana apa meg felveszi az alvo gyereket bufiztetni......... es ennyi :)

Netti
Kép
maumau
 
 


Tinu,külön ágyban alszik Csongi???
Nem lehet hogy anya hiánya van!Ezzel nem azt akarom,hogy nem foglalkozol vele,csak lehet veled szeret aludni.Érzi a közelséged és biztonságban van.Lehet erre vágyik egész éjjel.Nem??Esetleg ha magad mellett aludna lehet nem is kelne éjjel.
Grétikének volt ilyen korszaka.Szegény apa a fotelágyon aludt! :lol:
Netti miket vettél?Babakocsi meg van már?Képet löksz róla?
Mesi nagyon csini rucikat vettél!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Na, Bogi fáradt volt, mondom jöhet az alvás... ágyba berakom, néhány perc múlva valami tompa csapódásokat hallok...legújabb mániája, h a pelenkázófeltétet rugdossa :) szóval most megint itt magyaráz a kiságyban... epilálni akartam pedig, ha eleludt volna. Na megyek, ahogy hallom rotyipotyi volt...

Adraci,
régebben próbálkoztam én is azzal, hogy hagyom sírdogálni, mikor már látom, hogy fáradt..hát én sem tudtam hallgatni :) egyzser-kétszer bejött, mert akkor kb. 5 perc után beájult, de többnyire nem :(

emese1979
 
 


Anita: lehet, hogy mellettem aludna, nem tudom, de nem merem magunk mellé venni, mert Tüci így a fal mellé szorít tisztára, annyit görög jobbra-balra éjjel. :roll:

Kép
Kép
tinu
 
 


Tinu,nagyon szeretnek! :lol: Max faltól falig ágyat kell beszerezni!!! :)

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


A tiltakozás nálunk nem az üvöltés jelenti. Ilyen nyöszizés jellegű. Ugyanezt csinálja pl. mielőtt a pihenőszékben alszik el vagy volt olyan, hogy a kezemben tartottam éppen, akkor is adott ilyen öööö-öööö jellegű hangokat és utána elaludt. Szerintem neki mindegy, hogy elalvás előtt a pihiszékben, a kezemben vagy az ágyában ööö-zik. :D És én alvásra természetesen az ágyat tartom a legjobbnak! :wink:

Anita, az rendben van, hogy valaki egy ágyban alszik a gyerekkel (mondjuk nekem nem, mert én nem csinálnám, de ez most mindegy), de az erről való leszoktatásról mi a véleményed? Mert állítólag minél tovább hagyja ezt a szülő, annál nehezebb lesz, hogy a gyerek a saját ágyában/szobájában aludjon. (van olyan ismerősünk, akinek a gyereke 9 éves és a szüleivel alszik :lol: :? )

Kép

Kép
adraci
 
 


Adraci,
ez érdekes. Mert Bogi pl. a kenguruban így alszik el :) nyöszörgél, aztán szunya. De pl. ha a kiságyába leteszem, ott nem csak nyüszizik, hanem sír :)

emese1979
 
 


Adri,nálunk az ilyen korszak max 2 hét volt.De simán ahogy jött el is múlt.Meg ugye mondtuk neki hogy már nagy okos lány és megértette.
Még külön szoba nincs,de külön ágyban alszik mindkét lány!
Viszont öcsém 10 éves és anyáék szobájában alszik,úgy hogy az ágya odavan tolva az anyámékéhoz.Na ez már nekem is durva.Főleg hogy 2 szoba is üres,ahová mehetne!Csak az a gond,hogy anyu sem szeretné ha menne,ez már beteges nekem!Már Grétike önállóbb mint Ő.
Mi jövőre ha maradunk is,de max akkor toldunk szobát,de Grétike külön megy.

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


férjem másfél órája elment praktikerbe, 1 dologért... 10 perc oda, 10 perc vissza az út. Ember meg sehol :)

emese1979
 
 


Anita, megvan a bkocsi,eltettuk,mert meg nem ulhet benne.. majd 6hos kora utan :D de amugy quinny buzz!! wagtail szinvilagban pompazik.. beleszerettem :oops: :lol:
Boronak vettunk feher harisnyat, kinotte az eddigieket.. meg nekem cipooot,meg egy farmert,meg meg mit is?? szokasosat.. kajat ilyesmit itthonra :roll: de olyan meleg volt, h szoliba nem is mentem,de majd most este kene, huu most jutott eszembe :shock: pedig muszaj lesz... de gyerek elaludt es most megy a tanakodas h ebresszuk e vagy mi legyen, mert h 7kor pancsi utana van alvas.. igaz csak 15perce alszik,na de akkoris :roll: mi les zigy este..

ÖÖÖ sztem ha a lehetoseg engedi akkor a gyereknek kulon agyban a helye! kivetel amikor pesze nincs hely kulon lennie. de ha van akkor mindenkepp.
Mondjuk engem nehezen pateroltak ki anyuektol..... pedig mindig volt kulon szobam :roll: ugy aludtam el h anya hajat felcsavartam az ujjamra :lol: h ha el akarna menni ejjel akkor eszre vegyem!!!! :lol:

Netti
Kép
maumau
 
 


Netti,ha vittétek magatokkal,akkor csak lefárasztotta a sok élmény!
Ettől ugyanúgy alszik este is majd!
Szép kocsi!És féléves koráig miben lesz??

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Vittuk de o aludt vegig Anita :lol: :lol: akkor volt ebren mig a kocsiba betettuk meg mikor kivettem a hazban.. szoval sok uj dolog nem erte :lol:

A vaz reszet hasznaljuk, arra teszem az autosulest ha olyan helyre megyunk.. de fugg attol h epp merre jarunk, ha szr az ut akkor kenguru, ha nem akkor nem cipelem a hordozot,csak rateszem a vazra azt ennyiii :D de a sportresz nagyon szep..

http://hyperinzerce.cz/x-cz/inz/2082/20 ... mimi-1.jpg

ilyen alabzsak meg a sportresz! mozesunk nincs, mert Boro amugy is utalta..

Netti
Kép
maumau
 
 


Anita: faltól falig ágyunk van. :lol: Elvileg elférnénk együtt, de csak úgy lenne a jó, ha a két gyerek közé tudnék feküdni. Csak egyelőre ezt nehéz, mert én a falhoz vagyok nyomva, míg TÜci a másik oldalamon. Valahogy ki kéne cselezni a kiscsajt. :wink:

Adri: a leszoktatás nem gond szerintem. Most úgy van nálunk is, hogy Tüci velem alszik. De kb. fél év és ezt meg akarom szüntetni. Most ugyanennyi erővel fel lehet tenni a kérdést, hogy minek a cumi, ha utána le kell róla szoktatni a gyereket; minek a pelenka, ha utána úgyis vécébe kell majd pisilni stb. :lol:

Na én innen vettem a "tudományomat" az alvásról:
http://www.babazo.hu/bebi/20090215-kisb ... redes.html

Kép
Kép
tinu
 
 


Huh, elkészültem anyukám ajándékával: egy szép slide show-t csinálok az életéről az 50. szülinapjára. Szivesen meg is mutatnám, ha érdekel valakit, de nem tudtam ppt file-t feltenni a blogba...
Rengeteget szívtam vele, ráment a nap, de most nagyon boldog vagyok, hogy kész van!

Csani nappal elalszik hanyatt, cumival, játék közben. ezek ilyen kis 20-30 perces szunyák. Éjjel 10-11 órát alszik, cicin bekómál, aztán 5 perc séta, kiságy, alvás. Néha felébred negyed óra múlva, hogy böfizinie kell még, akkor 5 perc szopi, sétza, újra ágy... Hát minálunk így van.

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


szofi, engem erdekelne ha meg tudod oldani! anyukam szulinapja lesz jov honapban, kap olyan tappancsos izet :roll: de amit te csinaltal is nagyon jooo otlet!!

Netti
Kép
maumau
 
 


Hali!
Lili imádja a tornázót!
Félórákat szórakozott vele! Nagyon élvezte. :D
Ő egyből rájött hogy az az izé az egét farka...nem úgy mint süsü anyja! :roll: :lol:
Kép Kép Kép ráadás :) Kép Édesem :)

Kép
mozza
 
 


mozza

lenyeg h Lili tudja mi micsoda :lol: :lol: nagyon edeeeees :D a harmadik kepen tiszta apukaja !!!

Netti
Kép
maumau
 
 


Szofi engem is érdekelne!
Mozza,Lili tündéri!Imádom hogy mindig mosolyog!!!!Az utolsó képen meg gyönyörű!!!!
Tinu,akkor nincs mese Tüncit kell kicselezni!! :lol:
Grétike elment Apjával tüzijátékot nézni!Hú nagyon összenőttek!Mi lesz vele ha Sanyi dolgozik majd!De legalább este velünk lesz!!!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Mozza, az utcsó képen olyan Lilinek a szemvobala, mintha felül ki lenne húzva tussal! Majd biztos jól fog állni neki!!!

Nemtom hogy mutassam meg... Annus?? Nincs ötleted?
Ilyen Google tárhelyre nem lehet feltenni?

Na majd még agyalok!
Puszi!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Anita,örülök, hjogy Apának lett egy kis meló! Sok kicsi sokra megy... :D

Nálunk teljesen egyszerű az alvás, és nem is tettem érte szinte semmit. TUti ezt is babája válogatja, hogy hogy van, én el sem tudom vlsz. képzelni, milyen, ha egy kevésbé nyugodt babával hoz össze az élet egy családot... :roll: :lol: Leteszem Danit, és szépen, 1 hang nélkül elalszik. :) Samuval ugyanígy volt. Napközben meg evések után játszik egy darabig, aztán esetleg nyűglődik picit, olyankor nyugtatom, és magától elalszik. Ha felébred, folytatja a játékot. :) De azért nem baj, ugye, Tinu, ha egy baba így "működik", nem azt jelenti, hogy feladta, hogy Anyával legyen, mert úgyis mindig elérhetetlen a számára? Kezdek rettegni... :roll:

Lili nagyon helyes, örülök, hogy meglett a tornáztató, Mozza! És ügyesen összeszerelted! :)

Lányok, nagyon rohanós napokon vagyunk majdnem túl, majd kicist kevésbé zaklatottan jövök talán már holnap.

Üdv, jó éjt!

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Dóri pihenj Te is néha!!!!

Én is megyek alszom!
Grétike is egyből zuhant az ágyba mikor hazajöttek!

Szép álmokat!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Most láttam a világ egik legrosszabb filmjét. Remélem meg nem bántom meg senki érzéseit, ha ezt mondom az Australia-ra. És basszus olyan hosszú volt!!! Megyek is aludni...

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Na jó reggelt!Most tudtam géphez kerlni!

Szóval pénteki utunk príma volt!Izának egy hangja nem volt a vonaton,aludt meg nézelődött!Dlben evett,de a vonaton nem lett éhes,4kor evett itthon!5kor bealudt,és képzeljétek este 9ig nyomta!!!Én már azt hittem fel se kel reggelig!!!9kor evett és 10kor elaludt :shock: Az én lányom este 9kor nem is tudom mikor evett utoljára...Na mindegy :wink:
Szombat reggel szerintem ránk ébredt,ahogy pakolnunk :oops: de lehet amúgy is kelt volna,olyan fél7 kor evett!
Aztán úgy volt h köv etetés után megyek majd utánuk,de itthon hagytak egy hűtőtáskát....pl a hagymávl,ami ugya az elején kel...így gyorsban utánuk mentünk.Aztán egész nap kis angyal volt,vigyorgott mindenkire,oda meg vissza voltak tőle!Mondták h nagyon ügyesen kanalazik!!!4 után értünk vissza.Aztán fürdéskis szünet után pép és aludt reggel 6ig!
2 nagyobb sírása volt.Odakinn nem kart szopizni elsőre,bizti fura volt h a kocsiban próbáltam.Szóval mondtam h melegítsék a tejet.Na mira elkészült...már én éhen akartam halni nem h a gyerek :twisted: pasik...ráadásul az uram nem jól csavarta rá a tetejét a cumisüvegnek....és a fele a gyerekre illetve rám folyt..cseppet sem voltam mérges,öltöztethettem át a gyerkőcöt is :roll:
Illetve itthon a fürcsi előtt volt picit nyűgös,de ezt hamar megoldottam!
A ligetben meg jókat aludt!Bár egész nap azért sok füstöt szívott,ugye több százan bográcsoltak...remélem nem lett baja,bár nem panaszkodott még :wink:

Ma még mamámhoz megyünk,délután meg vissza!

És képzeljétek,Iza külön szobában aludt!!!!Mert csak öcsém szobájába tudtam betenni az ágyát,hozzánk nem fért be,csak ha a virágállványt kivittük volna...Így öcsém kiszorult a nappaliba!Pedig mondtam neki h nyugodtan menjen be aludni...de nem mert 8)

Ja és öcsém meg az uram többször is eltűntek Izussal :lol: Elvitték csajozni 8) Mármint öcsém! :wink: :lol: :lol:

Na mindjárt visszaolvasok vmennyit!


Majd lesz egy kérdésem amúgy,de azt lehet majd holnap,ma úgyse tudnám elolvasni a reagálásokat rá! :wink:

annus11
 
 


Hú, Annus, tök jó lehet ez a program! Iza meg jó kislány! :) Na, jó kíváncsivá tettél!!! :lol:

Köszi, Anita! :) Most kicsit jobban vagyok, mint tegnap. :)

Szofi, én ezt a filmet még nem láttam, de ha szted ilyen rossz, nem nézem meg! :lol: Miről szól?

Megyek vissza aludni, minden nagyon csendes, hátha lehet még vmennyit pihenni. :)

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Dóri: ugyan, ne butáskodj, inkább örülj neki, hogy ilyen jó gyerekeid vannak. :wink: Amúgy most vettem észre, hogy a www.egyszervolt.hu-n a verseknél feltettek egy csomó olyan ölbéli játékot, ami a Ringatókon szokott lenni. Lessél be rá, ha gondolod! Vannak hozzá rajzok is, hogy kell őket csinálni.

Csonginak meg pelenkakiütéses lett a popsija. :? Eddig még egyik gyerekemnek sem volt. Ráadásul nem piros, hanem fehér hólyakocskák! Most épp szellőztetem a popsiját a habtapin... LEhet, tényleg fogzik??? Csak én nem veszem észre? MÁr napok óta szívom is az orrát reggel-este, mert szortyog. Tücinek ilyen reakciói nem voltak a fogzáskor.

Na ma éjjel felírtam, mikor ébredtünk. Tessék mindenkinek együttérzően pislogni! Csongor alvási idői (este negyed 10-kor aludt el véglegesen, onnan számolom, bár előtte is már aludt egy kb. fél órát, csak abból felébredt és vissza kellett altatni): 2és1/4 óra, másél óra, másfél óra, 2 óra, 1 óra, 1 óra (vagyis keltünk fél 7-kor). Na szóval értitek, ennyiket aludt egyben, amit leírtam. Meg én is. Illetve az utolsó órát nem tudtam kialudni, mert Tüci valamiért sírni kezdett, majd onnantól kezdve folyamatosan rugdosta a hátamat. :x Ja és persze este mi fél 10kor mentünk ágyba, de lehetett már 10, mire elaludt Tüci (én lehet, hogy hamarabb :lol: ). Hát kb. 7 óra alvás részletekben. Ennyi jutott nekem mára. :?

Megyek, mert Csongi odakakált a habtapira. :lol: 8) :roll:

Kép
Kép
tinu
 
 


Hú, Tinu, jól bírod! Én így nem bírnám. Inkább alszom éjjel csak 3 órát, de az legyen egyben... :roll: Köszi a linket és a nyugtatást! :) Vicces lehetett, hogy itt írsz, és Csongi meg kakil a habtapin... Mármint nem annyira vicces, csak így leírva az...

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Annus szupi kis nap volt!
Én is kivi vok!

Tinu!!!Minden elismerésem a tiéd!!!!Én már feladtam volna!!!

Én meg nem értem Grétit.Semmi alvásigénye,én meg leesem a székről.Este negyed11kor aludt el,és 7kor kelt!Úgy hogy délután sem alszik!!!! :twisted:

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Na most csak gyorsan.

Anita!
Én azért használom majd a sportrészt(sajna a kupolája még tesóméknál maradt...)mert a hordozóba téen nem fog beférni már...a mózesben meg nem bizti h ellesz,amúgy nem sok híja van és kicsi lesz neki...pedig jó nagy!
És a télen már ülni fog,azt meg mózesben nem lehet....betakarni meg a sportrészben is be tudom! :wink:
Alvás:
Mióta pépet eszi Iza nem kel éjjel...remélem most már visszaáll a rend!
Amúgy én is beteszem és elalszik.Van h1 perc és alszik,van h negyed óra.Nála van a rongyija cumi meg kis zene és kész!

Tegnap odakinn meg úgy "altattam" a sportrészben feküdt,és elmentem sétálni,de olyan hamar elaludt benne, h 2 perc múlva már vissza is értem,kb 20 m-t toltam..a többiek meg csodálkoztak h már alszik is :lol: :lol:

annus11
 
 


Kép Tüci 8 hósan
Kép Csongi ma reggel
:lol:

Kép
Kép
tinu
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: