Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!


Csak gyorsan, anyóséknál vagyunk, Manó alszik már 2 órája :shock:
Na, igaz a délelőtti alvása kimaradt...

Moffli: mi is kaptunk a borotyánhoz valami papírt, de nem is néztem... :oops: Köszi az infót... Eddig nem is csináltam ezt :roll:

Katuska: vaterát nézted bödön ügyben? Házalakítást szoktam nézni, Apa is, ő meg csak szimplán szörnyülködik, hogy Ámerikában milyen papír falak vannak.... :roll: Tök jö meg minden, de nem tudom egy 1 hét alatt felhúzott házban minden tökéletes-e... Csodálkoznak, hogy jön egy hurrikán aztán annyi a kecónak, ahogyan építkeznek nem is csodálom :roll:

Hanna: jó tanulást!! Milyen vizsgák? (Azért ha van majd időd, írj az eladó hálózsákokról, légyszí!)

Kriszta: jó a link ;) Anno nekem is Siestám volt, annyuék erre összespróolták a pénzt (aranyárban volt akkor is). Szép íve is van a lábamnak (:roll:), Apácska imádja, mert neki sajna teletalpa van, mondja is mindig reméli a gyereknek nem olyan lesz, mint az övé :)

Csöre: örülök, hogy használ a homeós cucc ;)

Lesz mostanában valami nagyobb tali? Milánra ráférne egy kis gyerektársaság, rám meg egy csajos :roll: :D

biga.csiga
 
 


Rita jó,hogy ezt leírtad,mert 1 kicsit azért szíven ütött hogy herpesz!!! :cry:
lehet a fogzás is közrejátszik,meg fáj a torkom és náthás vagyok,lehet ez hozta ki nála!!!

Hanna vizsgák,hajrá!!! :D mit tanulsz,hova jársz?
még én is úgy szeretnék tanulni,csak sajnos sok pénzbe kerül,és ugye most nem ez az első!!! :cry: majd,eljön még az én időm!!! :wink:

KépKép KépKép
zeteny
 
 


ja,megjött a fürdetőkarika!este már azzal fürdünk,majd fényképezek!!!
Zéti alszik,ha felébred,megyünk vásárolni,kell még 1-2 dolog a keresztelőre!!!
este,ha tudok,jövök!!! :wink:

KépKép KépKép
zeteny
 
 

 
 

Biga.csiga! pont erre gondoltam én is, hogy milyen semmi falakból vannak azok a házak. De akik iylen környéken élnek ahol nagy viharok, hurrikánok vannak azért építenek fából mert könnyebb, olcsóbb, gyorsabb újra felhúzni.
Egyébként elég sokfelé elterjedt már ez a könnyű szerkezetes építkezés, nagyon nagyon sok házról meg sem mondanánk, hogy így épült. Az utcánkban is van egy cég aki ezzel foglalkozik, ha nem mondják azt hinnénk az Ő házuk is téglából van.

Minden esetre királyak a pecók...nem semmi cuccok amiket belevesznek.

Rita! az állaga vagy az íze nem tetszik Attilának? Csináld egész hígra a kaját hátha úgy jobban csúszik.

Petra ma rekordot evett spenótból. 300ml-t pedig azt hittem nem fog neki ízleni. Sima krumpli, spenót plusz tápszer.
katuska79
 
 


Sziasztok!

Még mindig csak futólag...

Julcsi álomszép!

Hanna, kéz és lábtörést a vizsgákhoz!
Lehet pszichés oka a rosszulléteknek :? Bár most az első számú gyanúsított a vékonybélfekély.

Éjszakai fény: sosem használtunk.

Kata, fel a fejjel, nem lesz baj! És nem vagy hibás!!!

Biankának jobbulást!

Otthonra kiscipő: nem fogunk használni, csak zokni, mezítláb...

Ágnes szemüvegben:
Kép
kisbogacs
 
 


Kriszti! de édes Ágnes! először azt hittem egy nagyobb kislány! Hogy viseli? nem piszkálja? Gondolom neki is jó, hogy lát rendesen ezt észreveszed rajta?

Láttátok már ezt? Tök jó faltetkók! meg is mutatom LAcinak hátha dob egy hátast, hogy iylet szeretnék:)

http://www.faltetovalas.hu/index.php?com=product&id=204
katuska79
 
 


Katuska - tegnap elfelejtettem, nekünk is újfajta már a vigantolunk, csak ebből meg sokszor kettő csepp jön! :shock:
Én is szoktam volt nézni az átalakítós műsort, hát ide is jöhetnének, de tényleg nagyon szuper házakat csinálnak.

Petne Julcsi nagyon tüneményes!!

Hanna - azért időnként gyere táviratilag egy-egy bekukkra, vagy csak Olivérről fotót tegyél fel!!

Nekem meg el kéne kezdenem a nyelvvizsgámra tanulni, szeptembert tűztem ki célul, de most semmi lelkierőm nincs hozzá, de muszáj lesz, különben fizethetem vissza a tanulmányi szerződésem szerint a pénzt a munkahelyemnek

Csörétől kaptunk rizs tallért - na ezt végre elnyammogja!!

Jövő hét csütörtökön tali?? Csak azt nem tudom, hogy hol!!

Kép

Kép
lucus16
 
 


Hello LÁnyok!
Áruljátok már el, kinek mennyit alszik összesen a kölke, ebből mennyi éjjeli és nappali??? Azt mondták az okosok nekem, hogy majd h elkezd mászni, meg aktívabban mozogni, akkor beáll a normális alvás... hát enyim kölyök, csak kevesebbet alszik. :(
Felkel minden nap halál pontosan fél 7-kor. Két órára rá, már tennem kell le aludni, mert elájul. :roll: jobb esetben alszik egy órát, rosszabban fél órát. Persze ebédre már kezelhetetlen, annyira fáradt, hogy nem viszi túlzásba az evést... Majd elájul fél egykor és alszik megint egy órát, másfelet. Majd még 4 után nagy nehezen el tudom altatni kendőben, ilyenkor kint vagyunk a játszin, kertben Pötyivel. Nem kevés ez egy 8 hónaposnak????? :shock: Mondjuk este 8-tól már alszik és nem kel fel éjjel, na de akkor is!!! Régen jobb volt az alvókája, tehát nem azért ilyen, mert mindig is keveset aludt. :(

Jesszuskám, ne is említsétek a tanulást. Képtelen lennék rá két gyerek mellett! Aztán van olyan, akinek simán sikerül... :oops: :roll:

Csöre! Én nem tudom egyik hátul kötést sem megkötni normálisan, olyan nehéznek tűnik benne Ádi, nehezebbnek, mintha elől kötöm fel. Azért gondoltam hátra kötöm, mert ott hátha könnyebb a 9 kg-ja, de nem, görnyedek előre, hogy tartson. :( Valamit elrontoK????

Jaj de cuki Ági baba! Mint egy kisdoktornéni, úgy néz, nem??? :)

Csajok, most akkor lehet adni teljeskiörlésű kenyeret a babának, vagy nem????? Ádi tegnap betolt egy egész szelet kenyeret mackósajttal. :shock: Szerintem azért nem eszi a főzelékeket mostanában, mert kanállal kell enni, és amióta elkezdtem darabosat adni (falatkákat, kölesgolyó, keksz, stb), nem kell neki, csak amit kézzel be tud venni. Na de ebből nem lehet MENNYISÉGET megenni, nem???? :roll: :shock: AMint a szájához ér a kanál, olyan szájzárat kap, hogy dinamit kéne szétrobbantani. :x

Zeteny! Honnan jött meg a fürdetőkarika? Én is vettem egyet a teszveszen, én is ma kaptam meg, hát kíváncsi leszek benne marad-e. :roll: Mostanában áll fel mindenhol, még a kádban is, alig bírom tartani. :?

Csak úgy teoretikasan kérdezném, hogy ha itt lehetne nálunk, akkor hányan jönnének el babatalira??? Zuglóban lakunk, annak aki nem tudná. Most nehéz ugyan megállni felénk, mert az Uzsokit építik és a Korong utcáról átállt ide mindenki, de azért hátha találna mindenki helyet. Vagy továbbra is javaslom az IKEA-t. Ott etetni is tök jól lehet, vannak székek, mikro, stb.
Na?
Rohanok, uzsi van.
Puszi:
Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31
 
 


Bartika
A Joel, bár most újabban megint fölébred éjjel (nem tudom miért), eddig az alvása úgy zajlott, hogy este 9-kor fürdetés vacsora (tápszer), reggel 5-ig aludt akkor megint kapott tápszert, így aludt 8-1/2 9-ig.
Akkor tejpépet adok neki 10 óra felé megint alszik 1 1/2-2 órát, 12-13 óra felé főzelék és utána kb délután 2-3 óra felé alszik megint 1-2 órát, uzsonnára gyümölcsöt adok neki , de igazából utána már nem igen akar aludni, ha mégis akkor 5-1/2 6 felé alszik kb 1 órát.
De már amikor ebéd után alszik akkor később csak azért próbálom most ki, hogy nem "hagyom" őt aludni, hogy hátha estére kifárad és jobban alszik, de sajna ez sem jött be. :?

manocskak
 
 


Alvas: hat nalunk most kezd beallni a nappali alvas, ha a gyerek velem van egesz nap, nagyieknal maskep alszik (sok az inger, a jatszas stb es nem tud elaludni)
REggel 8-9 korul kel, aztan 11 fele egy ket ora alvas, utanna meg delutan negykor 1-2 ora alvas. Ezzel kihuzza altalaba este 10-ig amikor alvas van megint, ha nem akkor 8-9 kor alszik egy 20 percet, kidol a faradsagba.
Aztan 10-kor fekves es keles 1-3 ora kozott (meg meg utanna jo parszor).
Kepzeljetek este probaltam belenyomni jo ejt tapszert, na hatha alszunk. Max mennyiseg amit megeszik 120 ml. Hihetetlen ez a gyerek. Ha anyatejcit adok lefejve abbol is ennyi a mennyiseg, cicibol nem tudom mennyit sziv ki. Sosem iszik 150ml tobbet (meg mindig a kis 125ml cumis uveget hasznaljuk). Csak azt nem tudom, hogy akkor mitol olyan hasgyuro, ha nem eszik iszik tobbet 100ml-tol. Apa szerint mert este megallas nelkul eszik (szopi persze). Hat nem tudom, lehet a tejem zsiros es kesz.
Na mar megint sok lettem :oops: megyek a fiam a nagybacsijaval jatszik, rajuk nezek

Kép
brestovsky
 
 


Sziasztok.

Nekem ez a szabi dolog abból áll, hogy mág semmit nem tudtam pihenni a héten, többet dolgozom mint a munkahelyen de legalább a lakás kezd kinézni valahogy. Na meg persze az ekcémám (háziasszonyekcéma) jövő szerdára kaptam időpontot bőrgyógyászatra, az a baj amíg szoptatok nem írnak fel csak gyenge vacakot.

Nátha úgy néz ki jön helyre mindkét gyerek.

Moffi jó hogy mondtad ezt a dolgot a lánccal mert én sem csináltam eddig. Nálunk is kezd a szopi már így működni és ő még harao is de nagyon, mondjuk van is mivel már régóta.

Az alvás nálunk is brutál, hajnal 5-kor felkel és kezdi a napot, nem érti hogy anya szabin van és aludni akar. :x

Ágnes nagyon édes a szemüvegben, tündéri, nekem nagyon teccik :D

Z-Kriszti drukkolok a keresztelőhőz minden jó legyen. Biztos már várjátok.

Kata az a lényeg hogy időben észrevettétek és szakemberhez került Martin meglátod hamar rendbejön és már szalad is.

Ági és Levi
Kép
kupi
 
 


PIszkosul el vagyok maradva a visszaolvasással......de igyekszem pótolni.

Krisz: köszönöm, nagyon kedves vagy:-)

Edit: 20-21-es méretűt vettem a H&M-es kiscipőből...a 16-ost én sem vettem volna meg, az szerintem is kicsi. Igaz ez a 20-21-es kb 1 centivel hosszabb mint a lába de mivel egyenlőre úgysem megy csak "melegítésre" használjuk a lábbelit tökmindegy.-szerintem:-).

Kriszti: Annyira édes Ágnes ebben a kis kukkerben
:) :) :) . Olyan nagylányos benne.....észrevettél valami változást a viselkedésében, érzed, hogy jobban lát?

Barti: Zétény napközben kétszer alszik nagyon keveset! Délelőtt alszik 2 órát, délután 1 órát!!! Este 7 órakor megy aludni (nem tudom tovább ébren tartani) és reggel 6-ig alszik. Éjjel egyszer ébred éjjel 1 és 3 között, iszik kb 100-150 ml vizet és alszik tovább. HÁt kb ennyi..........

KépKép
peni
 
 


Ágnes nagyon édi!!!Mini doktornéni!!! :D :D :D

Katus ez az oldal már nekem is megvan!!!nagyon tetszenek nekem is,de elég húzós az áruk!!!Te ügyi vagy,festhetsz ilyet sk.

barti nálunk 6-6.30-kor indul a nap,8-kor már szundi,1 órát,aztán11.30-kor kb. 13.00-ig,és 14-15-ig még egy utolsót,utána már csak este,én 19.00-kor fürdetek,szopi,és alvás,éjjel ébred ven hogy többször,van hogy kevesebbszer!!!Egyre kevesebbet fognak majd napközben aludni,1-1,5 évesen alszanak 2-szer,2-3 évesen már csak 1-szer!!! :cry: :wink:
fürdetőkarika tesz-vesz-es!!!rakok majd képet!!!Te mennyiér vetted!!!Te happoltad el előlem 1550-ér???

kupi köszi,már kitőr a frász!!!(keresztelő)

KépKép KépKép
zeteny
 
 


Kép Karika,karika...


Kép Már nem kell a kis kád,nagyfiú vagyok!!!

KépKép KépKép
zeteny
 
 


Kupi! már akartam kérdezni az ekcémával kapcsoltban, hogy ez olyan, hogy pl vegyszerektől jön ki főleg a kézen és viszket és apró pici hólyagok? Erre mit adnak? Én most gumikesztyűzök de az nem megoldás...

Zétény hogy megvan illetődve :)

Nálunk olyan hancúr van fürdéskor, hogy egy ilyen karika szerintem játéktárolónak lenne jó:)
katuska79
 
 


Kriszti: milyen komoly nagylány lett Ágnesből a szemüveg hatására! Tényleg, hogyan viseli?

Otthonra kiscipő: szerintem mi sem nagyon fogunk használni, én sem tűröm meg a papucsot a lábamon, állandóan mezítláb (zokniban) szaladgálok.


Peni: melyik H&M-ben vetted? A Vörösmarty téri teljesen ki van fosztva.

Katuska: tényleg nagyon klasszak ezek a faltetkók. Azért az árára kíváncsi lennék.

Petne: nagyon aranyos, huncut kislányod van! Gyere gyakrabban, ne titkold előlünk Julcsit :-)

Barti: Bálint sem alszik többet, mint Ádám (1/8-8 körül kel, délelőtt alszik kb. fél órát, majd délután jóesetben másfelet. Aztán megy aludni este 8-kor, és egy felkeléssel húzza a lóbőrt reggelig). Én nem látom rajta, hogy fáradt lenne. Talira én mennék csütörtökön.

Z-Kriszta, Kata: remélem szép idő lesz a keresztelőn és minden rendben lesz. Hozzatok majd képeket.

Z-Kriszta: klassz ez a fürdetőkarika!

Ma este kettesben vagyunk Bálinttal, Apa elment borfesztiválozni a Várba :cry:

Edit + Bálintbaba

KépKép
bálintanyu
 
 


Bevallom, nem olvastam, csak átfutottam, gyors reakció, holnap ígérem, bővebb leszek:

Barti: feszesebbre!!!!

Megyek ünnepelni :D Ma vagyunk 10 éves házasok :D

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Csöre: sok boldogságot és jó ünneplést!

Edit + Bálintbaba

KépKép
bálintanyu
 
 


Jó estét!

Ismételten régen voltam de próbálok bekapcsolódni.

Babák gyönyörűek. Áginak szerintem nagyon kis aranyos szemcsije van. Eszembe jutott a gyerekkorom,Nekem is hasonló volt.

Bartika: Nálunk még mindig nincs szabályos alvási rend, de általában így szokott lenni. Reggeli ébredés 1/2 7 körül, utána reggeli majd 1/2 11 körül, a tízórai után 1-1/2 1 óra szundi. Délután max. 1 órát szokott aludni. Vacsi 1/2 9 körül, utána alvás. Mostanában mi is ébredünk egyszer éjszaka :?

Talira mennék én is szívesen Hozzád :)

Katuska: 300 ml nem semmi, jó étvágya van Petrának.

Én októberben megyek szakvizsgázni. Tiszta para vagyok pedig nem kellene, dehát Nálam ez mindig is így volt.

sahli
 
 


Csöre: Sok Boldogságot! :D

sahli
 
 


Csöre sok boldogságot ! Hogy ünnepeltek ?

Ekcéma a kéz olyan jellegű kiszáradása, hogy megvastagszik a bőr, szétreped és pikkelyesen hámlik, és írtózatosan viszket főleg melegben. Főleg tenyér, nekem most a kézfejemen az ujjbütyköknél, meg a két térdemen, szoptatás miatt két könyök. Apa éjszaka már le szokta fogni a kezem mert álmomban is vakarom és serceg. Nekem is gumikesztyűznöm kéne de én abba nem érzek semmit, általában mindig eltörök v.mit. Nekem eddig gyógyszertári krémet meg mosakodókrémet adtak.

Ági és Levi
Kép
kupi
 
 


Zéti nagyon édi, jó a karika !

Ági és Levi
Kép
kupi
 
 


Csöre - még sok-sok 10 évet együtt boldogságban! Arccal a 4. gyerek felé!! :lol: :lol:

Nekem is van ilyen ekcémám az ujjaim alatt, nekem azt mondta a bőrgyógyi, hogy kismama ekcéma, mondjuk nekem tényleg csak azóta van és csak a jobb kezemen mióta Zillét pelenkázom, ő is azt mondta, hogy kesztyű, de én sem használom. Én a homeos Halicart szoktam rákenni kicsit segít rajta, de nem múlik el.

Barti én is megyek szívesen hozzád.

Kriszti - hú hogy bepózolt Ágnes! Nagyon aranyos!

Zéti baba nagyon édesen fürdik!!

Nekem az IKEÁ-val az a bajom, hogyha kb 10-en odamegyünk szerintem nem tudunk figyelni a babákra sem igazán és beszélgetni sem. Meg gondolom más babák és anyukák is vannak ott. Az 2-3 emberes talira jó.

Szerintem eleget alszik Ádám, ráadásul nem is kel fel éjszaka.
Zille legtöbbször kel 8 körül alszik 11-13-ig és 5-6-ig, majd 9-1/2 10 körül kezdődik az éjszakai alvás és kel 2x minimum.
De azért ez nem minden nap van így. Az megfigyeltem, hogy összesen a 3 óra mindig megvan valamilyen bontásban.

Kép

Kép
lucus16
 
 


Csöre, sok boldogságot! :D :D :D

Szemüveg: Ma kezdtük el a szoktatást, halasztottam pár napot míg én helyrejövök. Látszik hogy jobban lát tőle, mert nem akarja azonnal levenni, amint ráteszem. Viszont nagyon kényelmetlen lehet, mert 1-2 percnél tovább sosem bírja. Majd meglátjuk hány nap, hány hét, hány hónap...

Lucus, Halicar-t honnan tudsz beszerezni?
kisbogacs
 
 


Kriszti - Gyógyszertár, de állítólag a dmben is szokott lenni.
Pont ma láttam a Ráckevei gyógyszertárban a polcon és gondolkoztam hogy vegyek-e mert sokszor hiánycikk, de az enyémben még van így nem vettem.
De ha kell Neked megveszem!!

Szegény kicsi Ágnes!!

Kép

Kép
lucus16
 
 


Sziasztok!

Jó sokat irtatok alig tudtam vissya olvasni,s már névszerint nem is reagálok :oops: hig az agyam.

Disznóvágás volt téma mi minden évben vágunk legalább 2db-t mi tartjuk,az élelmezésük meg ugy történik,hogy mindent megtermelünk nekik(gabona,krupli,ősszel hullott alma,körte stb.)nem igazán szeretem én sem a szagokat de elviselem mert igy tele lesz a fagyasztom.Disznon kivül tartunk még nyulakat,tyukot,csirkét,aporsomék juhokat igy nagyon változatos dolgok kerülhetnek az asztalra annélkül,hogy pénzt költenénk.

Éjszakák változok van,hogy(az utobbi napokban)1x máskor 2x költ van,hogy cicivel vissza alszik ,máskor kéretteti magát, másfél 2 orán keresztül de ugy is többet pihenek mint az első szülötemmel.

Mozgás aktivan ül és ül és most ordit majd folytatom.

Tetyk& a fiúk
tetyk
 
 


tetyk
Szia.
De legalább az ember tudja mit eszik, ha a saját állatait vágja le.

Most éjjel a Joel egész tűrhető volt, bár tegnap este Gyülibe voltunk este 10-re értünk haza, de addigra a Joel már aludt. Aztán 1/2 1-kor kelt akkor kapott teát és 1/2 4-ig aludt, de nem kellett fölkelnem hozzá magától vissza aludt és 5-kor kelt akkor kapott tápszert, bár most 1/2 7 óta fönn van.

manocskak
 
 


Jó reggelt!

Szonját ma fél 6-kor kidobta az ágy. nagy sírás volt, de nem volt se éhes, se a foga... egyszerűen csak bújni akart, meg hogy sétáljak vele. apa sem volt jó, meg ha leültünk, az sem... aztán megreggelizett negyen 7-kor, most meg alszik.
megyünk ma Szilvásváradra kirándulni, már alig várom. mondjuk jó lett volna kipihenten...

Katuska: de jó hogy belinkelted ezt a falragaszos dolgot, én elég régóta keresek ilyet, csak amiket tesco auchan ikea stb árulnak, az elég kevés fajta, és nem is illene ide, de ezek között fogok biztos találni. Ha nagyon drága lenne, akkor majd 'csináld magad akcióba' kezdünk :)
Ha jól emlékszem te írtad, hogy van mei tai szabásmintád? elküldenéd majd nekem?

Hanna: sok sikert a vizsgákhoz, azért gyertek néha a játszóra, jó lenne majd még összefutni.

Bújom a vaterát meg a teszveszt, autósülést keresek. elég tanácstalan vagyok...

A keresztelősöknek gratulálok, kívánom, hogy legyen nagyon szép minden ezen az alkalmon.

És egy picit még rólunk: Szonja folyton ülni akar, tegnap már szinte bármilyen testhelyzetből felült, és játszott egy jó darabig. Aztán van hogy sikerül visszakászálódni hasra, de ált. előre vagy oldalra dől. Előbbi alkalommal beüti a kis orrát, szegénykém annyit esett az elmúlt pár napban :?

Nem írtam túl sokat ugyan eddig ide, de olyan jó olvasni is titeket, jó hogy van élet a babán túl is. Hiányzik egy kicsit a társaság, jó hogy ti vagytok.

Szép napot mindenkinek!

Zsófi
czzsofia
 
 



Na tehát folytatom,most éppen egy puderes dobozzal játszik,mert meg unta a pelenkát tépászni.Ülésen kivül mást nem igen csinál,bár olyan 2-3 napja ülésből probál hasra fordulni ,hol pofára esik ,akkor visit mint akit nyuznak hol meg sikerül négykéz lábon maradni és akkor hintázik egy pár percet és az után esik.Kiprobáltuk a járokát a lábait nem teszi egymás után, csak löki magát de igy is eljutott az egyik szoba növényemhez és sikeresen szét is tépte,igy nem aggodok, a kezeit rendeltetés szerüen használja,mondjuk ha ilyen tehetséges lesz még a tavasszal is akkor legfeljebb ő gyomozhatná meg ,mit tudom én a sárga répát? :wink: Különben az egész se perc alatt történt azt hittem evet is belőle de gondolom a zöld szin nem a kedvence mert nem evet belőle, szerencsére,a spenotot is festésre használja szépen szét keni az etető szék asztalán.Mondom kézügyességben nagyon jó.

Képek nagyon aranyosak a gyerkőcök mind :!:

Februári 1 éves nagy tali nagyon jó ötlet lélekben veletek leszünk.

Ruha gyüjtésről ha még is gyül valamennyi amit ide szántok a csángoknak akkor ha Karcfalvára ha Kolozsvára külditek el mind a két helyről meglehet oldani a tovább jutatást mert minden hónapban megy a volt somlyói plébános Rekecsinbe vagy Klézsára igy ő eltudja juttatni nekik.De nem kötelező ,mert igy van, mindannyiunk környezzetében vannak rászorulok akiket támogathat(nánk)unk, bár a közvetlen környezetünket hajlamosak vagyunk olyannak látni amilyenek szeretnénk ,igy nem is vesszük észre ha valaki rászorul a segitségünkre vagy pedig félünk megkérdezni nehogy meg sértsük,hogy segithetünk-e

Viasatos nagyházátalakitás magam es nezem nem semmi amit csinálnak egy hét alatt ,bár az biztos hogy olyan kártyavárakat hozznak létre,hogy itt lehet a fencink befagyna a -25 vagy a -32 fokos hidegben.Amugy még ha időm engedi a discoveri t&l nézem a házépitőket na ott épitnek olyanokat hogy csak kukucskálok ki a fejemből.

Majd elfelejtem Reginának boldog szüli napot, a héten volt valamelyik nap remélem nem késtem nagyon el A hófórdulós babáknak pedig szintén Ádámokat az Isten éltese sok számos évben érjék meg még a névnapjukat.Csőrének pedig érjétek meg a 100-t is boldogságban.Ha elfelejtetem volna valakit annak is sok boldogságot :oops:

Batkatárol tudtok valamit ?Hol van?Hol vagy?

Benci m;g olvasol minket?

Tetyk& a fiúk
tetyk
 
 


Csöre gratula,és még sok 10-est együtt,boldogan!!! :D

Kriszti kitartást nektek a szemüveg szoktatáshoz!!!

Megyek ma fodrászhoz,el kell hoznom a virágokat,tiszteletesnek visszük az ajándékot...jaj legyen már hétfő este!!! :twisted:
Zétinek végre meg van a keresztelős ruhája!!! :D

Tegnap mi is egyedül voltunk,férjem meccsre ment,utána meg bedobtak pár sört a haverokkal!!!

Zétinek már szebb a szája,kenem,remélem minél előbb elmúlik!!! :D :wink:

Szép napot kívánok mindenkinek!!! :D

KépKép KépKép
zeteny
 
 


Hello Csajócák!

Na jóvan, beszéltem Urammal, bevállalom a csütörtöki talit, egy feltétel van, reggel 8-tól délután 1-ig vállalhatom csak, ha nektek így megfelel szívesen látok mindenkit, van kert is, remélem még kapunk egy uccsó vénasszonyos nyarat és lehet hintázni is, stb. A múltkor mondjuk túl sok mindent hoztatok, most mindenki csak EGY valamit hozzon, ok? Mert hónapokig kínálgattam mindenkinek a megmaradt kekszet, csokit, ropit. :lol: :roll:

Megnyugtattatok alvás terén, köszike. :oops: Középmezőnyben vagyunk, azért ez nem rossz. Enyim gyereknek is nappali 3 óra az átlag, de van, hogy vissza kell altatnom érte, hogy meglegyen (különben zizi, ha sírva ébred tudom, hogy még álmos, bebugyolálom és visszaaltatom). Amúgy most hogy fogzunk ezerrel, hőemelkedése is van, taknyos is, ma délelőtt 3 órát aludt... kellett neki, világosan látszik, hogy akkor alszik ha szüksége van rá. :roll:

Zeteny, pont ilyen ülőkét teszveszeltem, de enyim kék és én licit nélkül vettem (1790 foriért), szóval nem én vagyok a bűnös. :lol: Amúgy a tiétek ragad rendesen a kád aljához? Mert miénk mozog rendesen, bár Ádi még nem tanulta el Hanna Olivérjének technikáját (ne is tanítsuk, meg ok Hanna? :wink: ).

Na most ennyire futotta, megyek meglevegőztetem tökit. Nagyot elvitték Mamáék Libegőzni. 8) :lol:

Puszi:
Barti
Kép

KépKép KépKép
Kép
bartika31
 
 


Sziasztok!

Elég gázok vagyunk alvás terén, ezért baromira fáradt is vagyok. Így vissza sem olvasok most, ha nem haragszotok.

Barti, szerintem csütörtök jó lesz a tali, merre laktok?

Szóval alvásunk:

ma éjjel így kelt, 11-2-4-5-5:45, akkor bevittem hozzánk, és ott aludt fél 8-ig.

Nem tudom mi a fenét csináljak. :cry: Szerintem ma oda teszem párnának a feje alá a pólómat. Szerintem csak engem hiányol.

Apa még hét közben megígérte, hogy pénteken ő kel. Szerintetek lett belple bármi is? :roll: Bár gondoltam,, hogy ez lesz. Én nem hoztam fel neki, ő ígérte meg. Szerintem ilyenkor este nem nekem kell akkor ezt megemlítenem. Igazam van?

Kérdés: aki ad tápszert, és előtte szoptatott. (pl.Katuska) Hogyan szoktattátok hozzá? Tegnap vettem vaniliás bebát, hátha a Milupával van csak baja. De ezt sem volt hajlandó enni este. (szerintem a tejem sem elég már neki. Estére azért kemények szoktak lenni a cicik, már nem azok. Vagy beállt, arra hogy kevesebbet eszik napközben?) Adjam folyamatosan, egyszer hátha megissza?

Képzeljétek husosodik a lányom. :lol: Már nem olyan gizda.
Most mértem meg, még mindig 69 cm. (nem nőtt 3 hete) Viszont tegnap este 7340 g volt.
Az ugye nem gáz, hogy nem nőtt?

Ja, nappali alvás: eddig 3 óra volt az átlag, ez tegnap 2 volt. Estére ki is volt purcanva rendesen.

Kép
Kép
cs_erika
 
 


Hú csajok, nem is mondtam. Tesó még csak tervben van, viszont megállapodtunk a nevekről. :lol: ( Zsófit elég nehezen találtuk ki)

Tehát ha fiú lesz, akkor Levente, ha lány akkor Panna.

Részemről már csak 4 hónap és indulunk.

Kép
Kép
cs_erika
 
 


barti nekünk jól odatapad!!! :D nyomtam ezerrel,és jól meg is rángattam,mennyire terhelhető!!! :lol:

KépKép KépKép
zeteny
 
 


Sziasztok!

Biga.Csiga! Délután fotózok és küldöm.

Barti! Fürdetőkarika! Nekem Olivér ezzel a tettel már szétszakította a korongokat. Én bezzeg alig tudom kivenni a kádból, Ő meg ugrál vele. :twisted:

Katuska! Örülök, hogy nálatok jó móka a fürdés. Nálunk is az, de Olivér feláll és azt meg nem akarom. Ezért a karika.
Lehet én túl béna vagyok, hogy álljon, ficánkoljon, megforduljon felüljön fürdés közben.

Kriszti! Nagyon édes szemüvegesen Ági!

Csöreeeeeee! Sok bódogat!!!!!!!!!!! Még 5x ennyit legalább!!!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Hanna! Olvastam a blogodat. Melyik homeos bogyót kaptátok?

Na majd ma este megvizsgálom mennyire tapad a karika, tegnap mama fürdette, elmulasztottam letesztelni. :roll: Mondjuk a tiéteken látszik, hogy jobb minőségű aztán az sem bírta... :shock: én sem merem már elengedni fél percre sem a kádban, pörög, forog, feláll, csúszik a kis teste... szóval inkább üljön.

Zuglóban lakunk, Uzsoki kórház mellett, aki még nem volt és jönne lökjön privit, küldöm a pontos címet.
Hanna, ti el tudnátok jönni? Csöre???

Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31
 
 



Halihó!

Csöre: sok boldogságot! Nekünk holnap lesz (az első), de ma ünneplünk! Holnap vendégeink lesznek, ez meg nem tömegrendezvény. :wink: Úgy volt, hogy étterem, de Ádit nem tudtuk senkire sem bízni, így itthon tartjuk. Már előkészítettem. Mozzarellás, sonkás csirkemell, krémsajttal töltött burgonyák, rizs. Előétel hortobágyi húsos palacsinta. A desszertről a férjem gondoskodik.

Kriszti: Áginak jól áll a szemüveg.

Tali: megint elkunyerálom a kocsit. Azért remélem, most nem kell negyedóráig köröznöm parkolóhelyért.

Barti: nagggyon kemény ez a kép!

krisz78
 
 


Jaj, a lényeget meg kihagytam. Ádám belém kapaszkodva, állásba tornázta magát 2-szer. :D

krisz78
 
 


Sziasztok!

Köszi a sok-sok Julcsi dícséretet!

Katuska, ha eddig vártatok, akkor az az egy hónap talán már nem számít, de Dévényeshez egyébként el lehet menni privátban is. Mi is úgy járunk. Nem olcsó, de mi semmiképpen nem akartuk megvárni, míg ortopédus látja. Így 3 hetes kora óta tornáztatják, úgy meg több, mint 2 hónapot kellett volna még várnunk, és akkor sem biztos, hogy TB-re elküldik (mert ugye amikor mentünk az SZTK-s ortopédushoz, akkor kengyelt írt neki a doktornő, talán emlékeztek a mizériánkra).

Hanna, Andrea, Julcsi ferde nyakkal született.

Kép
petne
 
 


Sziasztok!


Újra itthon, Apa holnap dolgozik.

TALI: Csütörtök tökéletes, Apa el is tud fuvarozni minket, így nem kell BKV-zni, meg parkolóhelyet keresni, csak kilök minket aztán megy haza. A tízórait majd nálatok esszük, lehet az ebédet is :roll: (Mármint Milán.)
Kéne egyeztetni, hogy ki, mit visz, ne az legyen pia van egy rahedli, kaja meg semmi. Ha én sütök muffint, az jó?

Csöre, Krisz: sok boldogat, és még jó sokat ;)

Erika: én úgy löttem be a kistesót, hogy jövő júliustól novemberig bezárólag jöhetne :D Lányban gondolkodunk, a neve is megvan már ;)

Katuska: vannak könnyűszerkezetesek, de nem tudom azokat milyen időtávakra tervezték, pontosan amiatt, mert Amerikában nem 50-100 évre építenek házakat... :roll: A berendezés viszont bármikor jöhetne :D

Most lépek, mert nyíg a gyerkőc. Most csak ennyire futotta... :oops:

biga.csiga
 
 


Csajok, most láttam a Magellánban, hogy egy anyuka a 2 és 5 (!) éves gyerekeit szoptatja :shock:
Azért megnézetném anyucit, mennyire 100-as, arról nem is beszélve, hogy cirka 10-15 év múlva kíváncsi lennék a kissrácra, hogy mégis hogyan alakult a szexuális fejlődése...
Kövezzetek meg, de ez nekem már nem normális... :roll:

biga.csiga
 
 


Edit: Én a Camponában vettem de ma voltam az Arána plázában lévő boltban is és ott is van sokféle nemcsak az amit én vettem. Van 5-6 fajta...nagyon helyesek (legalábbis szerintem :wink: ).

KépKép
peni
 
 


BIga csiga:Nekem van egy ismerősöm aki 4 évesen adta be oviba a kisfiát azért mert szoptatott....és nem akarta TÚL KORÁN ( a gyerek 3 éves korában abbahagyni).
Komoly gond volt a gyerekkel az oviban mert képtelen volt ebéd után elaludni ugyanis 4 éven át mindig cicin aludt el..............4 és fél éves volt a kisfiú amikor nagy kínkeservesen abbahagyták a szopit, az anyuci nagyon megszenvedte.
Az anyuka védőnő :lol: :lol: . Vannak furcsa történetek.

KépKép
peni
 
 


KRISZ, CSÖRE: SOK-SOK-SOK-SOK MINDEN JÓT ÉS BODOGAT NEKTEK!!! :)

KépKép
peni
 
 


Hulla vagyok,olvaslak benneteket,de reagálni nincs erőm!!!Ha túl leszünk a keresztelős mizérián újra bekapcsolódok!!!Talán hétfőn már egyenesben leszek!!!Szorítsatok holnap!!!Pusz!!!

u.i.tök jó,hogy tudtok találkozni,irigykedem!!! :wink: :lol:

KépKép KépKép
zeteny
 
 


Sziasztok!

Szoptatásrol azt hiszem a viasaton volt szintén egy müsor ugy 1 éve hogy Amerikába egy nő szoptata a 8 éves és még talán két kisebb gyerekét a 8 éves ragadta meg a figyelmem ez se semmi

Z. Kriszti hamar tul leszel rajta,ne rágodj :wink:

Tetyk& a fiúk
tetyk
 
 


Mindenkinek csendes jó éjszakát kivánok,sziasztok!

Tetyk& a fiúk
tetyk
 
 


Csöre:Még Nagyon sok ilyen boldogat!Jesszus!Már a tizedik?..Igaz ott vannak a nagy gyerekek! :D Nekünk még csak a 2. volt augusztus 11-én... :D Szóval még vagy 50x ennyit kívánok egészségben,szeretetben! :P
Kriszti:Nagyon cuki Ági szemüvegben is!Tök nagylányos! :wink:
Barti:Édes a kis virgonc Ádi-baba!!!! :P
Hanna:Nem értettem,mire írtad ezt a fürdetéses dolgot a karikával.Mi sem használunk és Eszter is nagyon virgonc a kádban.Imád fürdeni és sztem ezzel le korlátoznám.Ő egy kis vizicsíbor. :lol:Ő is feláll,meg alapból ülve fürdik.De ott van vele az apja,gondolom ti sem hagyjátok egyedül.Mi baja lehet?
Katuska:Megnéztem ezeket a faltetkókat.Rendeltél valamelyikből?Mekkora a legkisebb méret,amire az ár -tól- vonatkozik?Nálunk tapéta van,nem nekem kellene...
Eszter ma kapott először kenyérhéjat.Olyan kis cuki volt.Addig fogta míg beszopogatta,aztán azzal cumizott.Itt vannak anyukámék,tegnap este jöttek.Jövőhéten repülnek 1 időre nyaralni,aztán gondolták biztos-ami biztos elköszönnek...Hát noooooormális???Ilyen hülyeséget!Mindig ezt csinálja. :roll: :D
Kép Kép Kép Kép

Eszter

Kép
eszterem
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?