Új privát üzeneted érkezett!

Esztókám, miért vagy rosszul?

Tinu, de jó, csak beindul ez a dög!!!
Tényleg, ez eszembe se jutott, az nem gáz a gyerek hátának, hogy totál nem tartja az Ergo???

Szegedről nincs senki?

Erzsi, Nagyim puszil!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Netti,nyugodtan adhatsz!Grétinek volt hogy 5-6 foga jött egyszerre.És miután 1 kibujt,reggel,délután a másik.Szóval úgy törtek át hogy egy nap 2.Tudom milyen rossz.Grétinek hőemelkedése is volt,meg akadt olyan is mikor folyt róla az orra.
Remélem most megússzuk.Kitartás!Borónak puszi!!!!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


zSÜCI! ugyan 2 lapja kérdezted, de most értem oda, hogy válaszoljak.... Nekem Gyöngyvirágnál a hasról hátra és hátról hasra forgás között 3 hónap telt el!!
Vendég
 

 
 

koszi lanyok!! ugy nez ki elaludt most minden nelkul, vagyis alszik 40perce, 5 perce felsirt de nem ebredt fel.. nyugtalanul alszi, ha ejjel gaz lesz kap nurofent! azt mondtak 2-3nap max, na hat csak remelni merem mostmar...... brutal az inye..... ja doki szerint nem sokat fog utana pihenni ha ez a 4 kijon,mert keszulodik mar a kovetkezo adag.
apjanak meg nekem is igy jottek :(

Netti
Kép
maumau
 
 


en lanyom hatrol hasra tud .. hasrol nem megy neki! :roll:

Netti
Kép
maumau
 
 


Bobi, nagyon szepek lettek a vonalzoooooid!!!!!!! 8)

Netti
Kép
maumau
 
 


Netti,
hű, 4 fog egyszerre? Ez kemény! :?

Anita,
nem semmi! Reggel egy, meg du mégegy fog! Ennyire gyorsan nőnek ezek a fogacsák! Szegény Gréti, akkor Őt is jól megviselte...

Ilyet használ(t) valaki?
http://www.teszvesz.hu/item727250102_2d ... irozo.html

emese1979
 
 


Nem emlékeztek, hogy miután megigényeltétek az anyasági segélyt, mennyi idő múlva jött meg?
Én 2 hónapja adtam fel postán, de még sehol semmi.
Vendég
 


Netti, köszi! Általában az első fogak a leghúzósabbak (persze van kivétel), utána már nem kínozza annyira.

Nekem meg 7 óra alszik Iringó, nem ébredt fel vacsorázni. :roll:
Vendég
 


Bobi, az akkor jott meg mint amikor a csaladi potlek. szoval tok hamar, igenyles utan ketto het!
az az egyszeri,ugye?

Emese, hat nem aprozza el Boro a fogakkal! mindent vagy semmit :D amugy jo h mutattad, en anno vettem ilyet, holnap elo is keresem.. hatha bejon neki :roll:

Netti
Kép
maumau
 
 


Böbi,
nekem kb 2 hét...nagyon gyorsan küldték! (ez az az egyszeri 62500 ft vagy menniy támogatás, ugyi? bár nekem férjem személyesen beslattyogott az államkincstárhoz, meg adtak telszámot, ahol érdeklődhetünk...) Próbálj meg majd elérni vkit, mert lehet, elkutyulták...

A vonalzói nekem is tetszenek, szépen harmonizál egymással a kettő :)

emese1979
 
 


Sziasztok!

Talis képek szupik, mindenki csudaszééép! :lol:

Mi voltunk ma Tesókáméknál, Zsombi nem sírt az úton, pedig csak az utolsó 10 percben aludt be 8) Nagyon jó volt kimozdulni, dumcsizni :) Holnap meg lagzizunk...

Szegény Boró :(

Szofi, nekem narancssárga pántos, virágos mei taiom van, az absz. nem fiús. De végülis én hordom, nem ő :lol: És alig látszik ki belőle :wink:

Böbi, én sajna nem emlékszem. Mint mostanában semmire sem :oops:

Esztó, Álmi olyan cuki :lol:

Anita, Te meg néha pihenj is! Ennyi pörgés 2 embernek is elég lenne! :shock:

No :arrow: aludni!

Ancsi

KépKép
k.ancsi
 
 


Mesi,mi Grétinek vettünk anno,Hanna is kap.
Ilyet vettem,dm-es Baby love,max egy ezres volt a 3db.
http://kep.index.hu/1/0/285_2f2b265625d ... eaf_wm.jpg

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Na,elküldtem véletlen.Nekünk nagyon bejött,Gréti szerette.
Megyek alszom én is picit.Szép álmokat!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Ancsi,ok! :lol: Jó lagzizást,hozz képeket!!!!
Puszi :arrow:

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


éN IS EGYSZERRE küldtem be a családi pótlékkal, azt már régen megkaptam, ezt meg nem. Újból be sem tudom küldeni, mert a dokim igazolását is csatoltam, az meg ugye kéne. Olyan bosszantó, hogy állandóan a pénzem után kell rohangálni, táppénz, a gyásom ugye 9900 FT, nevetséges, elszámolták, most ez, ezen kívül az APEH visszatartotta a lakáshitel után járó pénzt - jogtalanul. :twisted:
Vendég
 


Ancsi, egyetértek veled, végül is te hordod! :-) Úgyhogy Szofi a bordót simán bevállalhatod!
Na jó, lelövöm magam, dógozom még éjfélig, aztán megyek szunyálni.
Vendég
 


Netti, reméljük azért nem kínlódja végig Boró az összes fogát! Szegénykém, 4 fog, az nagyon durva lehet :( Sógornőm a Chamomilla homeós mutyit ajánlotta, nekik nagyon bevált, azt mondta, hogy a használatával teljesen megszűntek a problémák.

Osanit-ot lehet már nálunk is kapni???

Jajjj Szofi, én is puszilom őt, milliószor. Tegnap akartalak kicsit fagatni a felmenőkről meg a mohácsi kötelékekről, de sajna el kellett jönni. Na, majd legközelebb :)

Esztó, Álmi nagyon édes. Ákoskám is szokott így aludni van, hogy az egyik tenyerével takarja az arcát, meg kell zabálni :lol:

Böbi, vedd fel velük a kapcsolatot, mert ez nagyon sok idő! Nekünk is 2 hét volt köbö.

Mozza, nyugi, nem selejtes, előfordulnak apró hibák, de ettől nem veszít az élvezeti értékéből. :lol: Nekünk mindent visz, abszolút favorit. A gyöngyöket amúgy teljesen átvizsgáltam, amikor megvettük, és teljesen stabilnak tűnt a dolog. Ja, mi is nagyjából egyben kaptuk, csak a középső hidat kellett a két oldalsó állvánnyal összecsavarni.

Leragadnak a szemeim, megyek aludni. Jó éjt!

KépKép
novygirl
 
 


Erzsi, köszi, csak az a baj, hogy nem veszik fel soha a telefont. Valaki nem tud hozzájuk egy normális tel.számot?
Vendég
 


Na még ébren persze... :? picit borozgattam itt bánatomban :)

Szofi,
donaldkacsa hangom van, megfáztam vagy nem tudom. lehet arcüreg gyuszi mert az arcom is nagyon fáj, a fülem is, és tele a fejem... :?

Novygirl,
igen, olyan édesek :)
Álmos is állandóan eltakarja a szemét , "besötétít", akárcsak az apja. de itt épp a nagy olvasásba aludt bele :)

Böbi,
én elég hamar megkaptam az anyaságit, miután beadtuk. Nincs vmi hiánypótlás???

Ancsi,
jó lagzizást :)

Netti,
remélem jó éjszakátok lesz.

nah, tényleg megyek aludni.
szép álmokat.

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Anikó: persze, van egy pályázat, magamtól nem tudnék kiutazni, ahhoz pénz is kéne. :)

Esztó: igen, csakis családostul. Majd meglátjuk az angolt, ha már beadtam minden papírt. Nagyon telik az idő, a határidő meg közeledik és még mindig nem intéztem semmit. Még írni kéne egy pöpec kutatási tervet is! :roll:

Böbi: milyen volt a SZF?

Fogzáshoz: Tücinek még mindig csak 18 foga van. :lol: Nem is tudom, mikorra fog kinőni a többi...

Lányok, én már kezdek bekattanni. :cry: Lassan szerintem már több, mint egy hónapja kezdte Csongó ezt az éjszakai óránkénti ébredést. Én már ülve elalszik szoptatás közben, ami nem vicces, félek, hogy leejtem. És fogalmam sincs, hogyan szüntethetném meg. Se cumi, se cumisüveg nem jött be eddig Csongornál. HA nem veszem ki az ágyból, akkor ordít. Akkor is, ha kiveszem, egész addig, míg cicire nem cuppantom. Eddig ilyet sem csinált, csak finoman nyüszögött, de ma éjjel még TÜci is felébredt rá. Nem hagyhatom tehát sírni se, hogy nem veszem ki, mert felverem vele a másik gyereket is. Patthelyzet.

Kép
Kép
tinu
 
 


Szofi: szerintem nem az a lényeg, hogy kemény legyen a hordozó anyaga, hanem az, hogy szorosan meg legyen kötve, húzva, mert akkor tartja a hátát a babának. Szerintem jobb is, ha nem merev az anyaga, mert jobban tud idomulni a babához és nem áll el tőle. Ettől függetlenül az ergó szerintem nem is túl jó nagyon pici babáknak. Bár (megint szerintem) a többi kenguru sem.

Kép
Kép
tinu
 
 


Jó reggelt!

Esztó,
Álmi :lol: Izgi lehetett a könyv :D

Tinu,
nekem sincs jobb ötletem a cuminál. Bogi kb. 2-2,5 hónapos koráig nem fogadta el, aztán valahogy megszerette...Esetleg napközben próbálkozzál vele sokszor, ha kiköpi, vissza stb., hátha megszokja annyira, hogy éjszaka be tudnád vetni ilyen helyzetekben, aztán szépen leszokna az éjszakai ébredésről!

Aztán lehet, hamar megszűnik már Csonginál ez az éjszakai ébredezés... én mindenesetre már totál összezuhantam volna :)
Mire szokott megébredni, azt ki tudtad figyelni? Pukikat írtad, meg lehet, h már annyira sajtkukac, hogy ez ébreszti meg álmában is. Ő tud/szeret hason aludni? Esetleg meg lehetne azt is próbálni, hátha...

emese1979
 
 


Emese: CSongi csak hason tud aludni. :) Ha háton alszik el, abból hamar felébred. Szerintem az van, hogy míg más baba nem ébred fel a pukikra, csak forgolódik, meg hullámzik, addig Csongó felébred és jelez. Amúgy egyre rosszabb lett a helyzet, mert eleinte nem egészen ébredt fel, mikor kivettem az ágyából. Úgy volt, hogy mivel általában mozgolódás után felébredt, ezért már mikor elkezdett mozgolódni, nem vártam meg, míg jelez is, nehogy felébressze Tücit, hanem kivettem és megszoptattam. De most már nincs az a nagy, diszkrét forgolódás, amit hagyni lehetne. Hanem felemeli a fejét és ordít. Lehet persze, hogy ez csak akkor van, mikor jobban fáj a pocija...

Kép
Kép
tinu
 
 


Tinu,
Bogi is a pukikra kel fel... érdekes, h kb. 1 hónapja, előtte nem zavarta.. mondjuk ő csak mocorog, sokszor látom, h szeme is nyitva, de cumival visszaalszik (általában...)
Még mikor Bogi hasfájós volt, nálunk az Espumisan vált be. Esetleg próbáljatok ki vmi homeopátiás bogyeszt. (én mondjuk annyira nme hiszek a homeopátiában, de egy próbát megér, hátha!)

emese1979
 
 


Jo reggelt!
ugy latszik Boroka elfaradt az esti iny fajasaba! par percre ebredt.. :D most epp a barataival tarsalog, a zsiraffal leginkabb,ahogy latom!

Tinu, durva,h egyaltalan meg birod!!
Tudom,h igeny szerint szoptatsz, de nem gondolkodtal azon, h ha mar Csongi nem akar maganak kialakitani egy kicsit tagabb rendszert,akkor besegitesz neki? Biztos ugyanugy ebredne ejjel is, gondolom azzal amugy sincs gondod, de talan nem orankent, hanem 3-4 esetleg! Eleg nagy fiu mar, neked is kene azert pihenni!

Ma megyunk vasarolni :roll: Meg ami nincs meg az eskuvore most beszerezzuk..
Irok majd blogba, h h is lesz.. azota tortent par durva dolog, ugyhogy nem lesznek zavaro tenyezok..........

Netti
Kép
maumau
 
 


Jó reggelt!

Böbi, köszi a nyugtatást, már tökre aggódtam, hogy Csibével nem stimmel valami. Ráadásul mostanában ha hasra fordul, elég gyorsan bedühödik, hogy nem tud haladni, mozogni, aztán elfárad és ordít. :? Gondolom ha megtanul visszafordulni, megoldódik a probléma.

Tinu, az óránkénti kelés durva. Adod még Csonginak az Infacolt este? Lehet, h hagyni kéne egy éjszaka (nem felvenni, nem megszoptatni), bár nyilván ha ordít, akkor ez nem kivitelezhető... :roll: Hát, minden tiszteletem a tiéd...

Mindig mondtam én, h kicsi a világ (és benne Magyarország még kisebb). Én mindig örülök, ha "földivel" találkozom, és szerintem a hevesiek és nógrádiak extra kedves emberek! :lol: :lol: (és most nem magamat fényezem)

Friss hírek: Csibe ma is kétszer kelt éjjel, éjfélkor és 1/2 4-kor. A 1/2 4-es kelésnél csak cumit kapott meg simit és visszaaludt. Nem tudom, miért csinálja ezt... Lehet, h este nem lakik jól? :roll: :roll:

Kép

Kép
zsüci
 
 


Netti: ahhoz, hogy rendszert akarjak kialakítani, az kéne, hogy lemondjak a szopival való altatásról. De nem akarok. Egyrészt nem hiszek az egyedül alvás tanításában, nincs hozzá kitartásom és motivációm. Járkálni meg nem fogok vele, ahhoz nehéz, nem akarok úgy járni, mint Tücivel, akit másfél éves koráig így altattam. Már pedig ha szopival akarom altatni, akkor óhatatlan, hogy hamarabb eszik, mint az x óránkénti.

Kép
Kép
tinu
 
 


Zsüci: Infacol volt este. :roll: Nem sokat használ...

Kép
Kép
tinu
 
 


Zsüci,
ha éhes lenne, vagy kevés lett volna neki a kaja, akkor sztm cumival nem aludna tovább :wink: :)

emese1979
 
 


Tinu: miert? ha este akarod altatni ugyanugy megtehed szopival!
Mondjuk nalunk apa jarkal vele,igy nem nehez nekem :roll:

Netti
Kép
maumau
 
 


Tinu,
Bogi is vagy cicin, vagy járkálva alszik be. A cicin elelavást kiváltotta a cumi.

emese1979
 
 


Netti: a nappali altatásra gondoltam. :wink:

Kép
Kép
tinu
 
 


Na mindegy, nem panaszkodom többet. Csonginak még adok egy hónapot, talán annyit még kibírok. Ha nem változik a helyzet, akkor majd bekeményítek és lesz itt minden. :lol:

Kép
Kép
tinu
 
 


Jó reggelt!
Még csak most értem el eddig.
Tinu,nem semmi, hogy bírod???Én már kibuktam volna,nekem az a 8 hét is elég volt míg nem aludta át az éjszakát.
Nekem is csak a cumi ötletem van,csak ugye gond hogy nem hagyhatod sírni.Persze ismerős a szitu,azért gáz lenne ha Tünci is felébredne.
Nálunk az alvás nappal olyan,ha látom hogy fári,puszi,berakom a kiságyba,cumi és bújós ,így 2 percen belül alszik.Este is eszik,picit bújik,beszél,aztán ugyanígy be a kiságyba és reggelig csend van.
Drukkoljatok,Sanyi állásinterjún.Igaz 2 hetes munka,Románba,minden este jön haza.De napi 7-10 ezret keres elvileg,bár most dumálják meg a pénzt is.
Netti,muti a rucid!!Vagy csak esküvő után?????Írj a blogba kíváncsi vok,
Nekem is kéne már írnom,de időm semmi.Talán ma.Kíváncsi vok mit szóltok majd!
Mozza????Kész a tornáztató?
Annus?Iza hogy utazott???
Böbi???? :)
Álmi baba nagyon édes,és persze alszik! :lol:
:arrow: etetni!!!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Irok majd mindenkepp Anita!!
Hat lehet,h mostmar cask eskuvo utan lesz kep, ma megyunk erte mondjuk,csak beszukitettek kicsit, mert kozben fogytam vagy mi?!

Tinu: akkor kitartas! en biztos neznem a sajat erdekeimet is, h kipihent legyek.

Netti
Kép
maumau
 
 


Emese,
ha felvenném, és adnék neki cicit, bőszen enne hajnali négykor is, de valahol azt olvastam, h visszaaltatjuk etetés nélkül, akkor leszokik róla, mert rájön, h hiába ébred fel, akkor sincs kaja... De arra is gondoltam, hogy az éjféli evés után ugye egyből visszaalszik, és hiába fektetem hasra, nem tud böfizni rendesen, és ez ébreszti fel hajnalban. Csak a hajnali kelés gyanúsan pont 3-4 órányira van az éjfélitől... :roll: :roll: [/b]

Kép

Kép
zsüci
 
 


Sziasztok!

Csak gyorsba!
Nagyon jók a képek,és itt tényleg mindn baba gyönyörű!!!! :lol:
Jönnek délután anyukám és nővéremék.
Az új sütőben sütök ostoros rétest(kelt tészta,csak a neve rétes).
Remélem sikerül,már régen gyúrtam.A másik lakásban Sz*rsütőm volt. :(
Tejfölös csirkét rendelt apa,így ezerrel pörgök.Már az is fő,csak a nokedlit kell kiszaggatnonm.Hanna persze,pont ma szinte semmit nem aludt vissza,most is itt fogja le a kezem,nem enged írni... :)
Remélem jó lesz a süti,sorítsatok4

Szép napot Mindnekinek!Pusza!

Üdvözlettel:Hanna és Hajna
Kép
fabri
 
 


Hát Tinu, ez nagyon metál... Jó, ordítani hagyni szerintem se szabad, meg azért ennek kell, hogy valami oka legyen, hogy éjjel óránkét kel egy 4 hós gyerek... És ugye nem az éhség. Valahogy fokozatosan kéne átállni arra, hogy vissza tudd altatni máshogy: pl. hátsimi, vagy fenékrázás - így a derekad se szekad le... Persze én se vagyok okos.
Meg böfizik rendesen? Amióta Csanit nem tesszük le böfi nélkül, sokkal kevesebb a puki...

Novygirl, mi szept. 26-án megyünk Mohácsra!

Ancsi, tök igazad van, végül is én lány vagyok! - micsoda felfedezés...

Borónak jobbulást a fogaihoz. Viszont Netti, ti már foggal teli szájjal röhögni fogtok, mikor mi még csak kezdjük majd a szenvedést...

Zsüci, minden OK Kamillával! :wink:

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Jajj, most látom, hogy 601. oldal???

Tinu, Te mikortól raktad Csongót az Ergóba? Én már tehetem Csanit, nem?

Na menünk az Auchanba fini alkoholmentes-gyümis sörökért!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Hahó!

Böbi, én júliusban küldtem el a papírokat, anyasági gyorsan megjött, de a csp csak egy hete kb. (Közben volt a félreértés, h szerintük Mo. nem EU tag, meg átküldték a váci kirendeltséghez stb.)

Tinu,....hogy a fenébe bírod? Kinyúltam volna rég. Az első pár hétben, mikor ez ment, hisztis voltam ezerrel. Fokozatosan próbáld vhogy, mert nappal se leszel magadnál, úgy meg nem lehet két gyerekkel! 8)

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


Szofi, rákattantál a gyümisörre? :D Radler is jó, a bodzás, igaz annak van min. alkoholtartalma. De este belefér, nem igaz? :wink:

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


Tinu, még eszembe jutott: Gripe Water? Eszel vmit, ami puffaszt? Pl. szőlőtől Blanki pukkant (azért eszem, csak nem sokat). De sztem ez csak részben lehet oka a kelésnek.

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


Na, még egy utsót aztán :arrow:
Tinu, arra is gondolj, h vleg Csongi sem piheni így ki magát rendesen.

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


Szofi
Én is nagy almás Holsten fogyasztó vagyok. És amit eddig csak az auchanban láttunk, ezért mindig tizesével vesszük, az az erdinger alk.mentes búzasör. Ha szereted a búzát, ne hagyd ki!!

Mindjárt újraírom az irományomat, ami az előbb elszállt.
pumuklii
 
 


Anikó: CSongi kipiheni magát rendesen, csak én nem. :lol: És hát nappal is tud aludni, velem ellentétben. Neki nincs alváshiánya láthatólag. Nem nyügi, vagy ilyesmi.

Szofi: szerintem már rakhatod Ergóba. Én eleinte még fogtam a buksiját, de most már látom, hogy nem leng ki, tartja rendesen. Csak a buszon fogom még, mert amilyen állat módra fékeznek... :shock:

Na majd igyekszem valamit próbálgatni.

Kép
Kép
tinu
 
 


irtam blog :arrow:

Netti
Kép
maumau
 
 


Eltüntem 1 napra.
Megvolt tegnap a temetés. Fél órás állástól úgy megfájdult a hátam, derekam... Kolosra meg Majára addig a nagynéném vigyázott. Amikor vége lett, akkor telozott, h Kolos sír és nem tud mit csinálni, rohantunk hozzá, kb 10 percembe tellett megnyugtatni. Szegénykém. Aztán a halotti tor alatt aludt egy nagyot a babakocsiban. Szopi után indultunk haza, ahogy beraktam az ülésbe már elkezdett bömbölni. Dehát indulnunk kellett, gondoltuk majd csak elalszik. De nem. Csak sírt. Maja meg elaludt, a bömbölő Kolos sem zavarta. Igy megállni nem akartunk, mert akkor Maja is felébred, 2 ordító gyerek rosszabb mint 1. Szörnyű volt, ott ültem mellette és nem tudtam mit csinálni. Aztán végül mégis megálltunk, megint kb 10 perc alatt elringattam, megnyugtattam, Maja nem ébredt fel, hagytuk járni a motort. A hátralévő 10 perben már aludt mindkettő. Szóval szörnyű egy nap volt.
De majd ma kipihenem. Apa elvitte magával Maját. Révfülöpön vendégül látja pár munkatársát, Maja meg addig nagyszülőzik, holnap jönnek vissza.

Böbi
durva, h még nem kaptál anyaságit. Nekem feladás után 1 hétre a számlámon volt. Csp-nél meg emailt küldött egy nő, h vmit rosszuk küldtem és javítsam majd scannelve küldjem újra. Meg is lepődtem :-)

Tinu
Nekem a barátnőm járt így. Rengetegszer kelt éjszaka a fiához, és nagyon sokáig. Pedig ők nem is aludtak egy szobába, meg egy idő után leköltözött vele a földszintre, h ne zavarja a többi alvót. Most 1 éves és már csak 1-2 szer kel. Elég gáz. Remélem nálatok fogzás miatt és hamar elmúlik, mert ezt tényleg nem lehet bírni. Ha nem javul a helyzet én tuti beáldoznék 1-2 sírós éjszakát, nem adnék neki óránként... (tudom-tudom, h nehéz)
pumuklii
 
 


Böbi,
még annyit akartam csp meg anyasági ügyben, hogy engem most másodjára szólítottak fel hiánypótlásra, ugyanazon okból... :roll: :roll: Első alkalommal elküldtem nekik mailben, most postán, egy kedves kísérőlevéllel. :twisted: :twisted: Szóval sok jóra ne számítson az ember... Amúgy a honlapjukon talán van elérhetőség az illetékes kirendeltséghez, vagy ha kaptál írásbeli határozatot a csp-ről, akkor próbáld megkeresni az azon szereplő ügyintézőt személyesen! (ált. elérhetőség is van a levélben)

Szofi,
nos, nagy baja szerintem sincs a bébinek, bár ezt minden éjszaka megkérdőjelezem magamban némiképp, amikor épp félájultan, behunyt szemekkel négykézlábazok ki az ágyikómból... :lol: Csak kicsit fura, hogy 3 hónap "rendes" alvás után most kezdi megint a kelést... De elég csak Tinura gondolnom, és máris elszégyellem magam a nyafogásom miatt, úgyhogy téma dugó! :wink:
Btw: milyen volt a második babaúszás? Csani élvezte? Miket csináltatok?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zsüci 2009.09.12 10:12-kor.

Kép

Kép
zsüci
 
 


:lol: Laptetű! :lol:

Kép

Kép
zsüci
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: