Új privát üzeneted érkezett!

Én átengedem a laptetőt!!!!!!

Köszi a szobadcséreteket!!!!! Már a függönyt várom nagyon, hogy megvegyük. Akkor lesz teljes. no meg még pár apróság, mint a pelenkázó, meg az ágynemű, de majd azt a jövő héten!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska!
Nem baj,bármire jó lehet ez a laptető! :lol: :lol: :lol: :wink:

phpBB: Kép
belluska

Bocs a laptetőért :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska!
Ha jól látom a képen már van szopis párna is!Nekem nagyon bevált Barninál!Imádtam! :P

belluska

Igen, azt kaptam szülinapomra anyuméktól. Még nem használtam, de már ki van mosva a huzatja.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

A kis jegesmedve kérdezi az Anyukájától:
- Én jegesmedve vagyok?
- Igen, kisfiam, te jegesmedve vagy.
- És te is és Apu is jegesmedvék vagytok?
- Igen, kisfiam.
- És a nagymami és a nagypapi is jegesmedvék?
- Igen, kisfiam.
- És minden ősöm jegesmedve volt?
- Igen, kisfiam. De miért kérdezed?
- Mert egy kicsit fázom.

Két szentjánosbogár találkozik. Az egyik teljesen be van kötözve.
- Mi történt veled? - kérdezi a másik.
- Tudod, gyenge már a látásom. Tegnap este megláttam egy gyönyörű nőt, leröppentem, és magamhoz szorítottam. Ekkor derült ki, hogy csak egy eldobott cigarettacsikk volt.

A medve épp meg akarja verni a nyuszikát, amikor megjelenik egy fekete álruhás, fekete kalapos idegen álarcban, és egy karddal.
Elkergeti a medvét, de mielőtt távozik, egy z betűt beleír egy fába a kardjával.
Mire nyuszika:
- Köszönöm Zuperman.

Az őzikét megtámadja a farkas az erdőben. Az őzike ijedten szólal meg:
- Fontos üzenetet küldött mindenkinek az oroszlán. Ha érdekel olvasd el a jobb patámon. Amikor a farkas odahajol, hogy elolvassa, az őzike kegyetlenül fejen rúgja. Mikor a farkas magához tér az ájulásból így szól:
- Hiába, mire eszembe jutott, hogy nem is tudok olvasni, már késő volt!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Az egérke és az elefánt egy motoron utaznak. Az elefánt vezet, majd így szól:
- Félsz, egérke?
- Nem félek én! - hangzik a válasz.
Az elefánt gázt ad, majd kis idő múlva megint megkérdezi:
- Félsz, egérke?
- Én? Ugyan!
Az elefánt csutkáig nyomja, mígnem elfogy a benzin. Leállnak az első kútnál, és feltankolnak. Visszafelé az egérke vezet, és ő is megkérdezi:
- Félsz, elefánt?
- Nem én! - válaszolja.
Az egérke padlóig nyomja a gázt, majd újra megkérdezi:
- Félsz, elefánt?
- Nem én! - hangzik a válasz.
Mire az egérke:
- Pedig félhetnél, mert nem érem el a féket.

A fókafiú udvarol a fókalánynak, de az erősen kéreti magát.
- Ez nem igaz! - dühöng a fókafiú - Rajta vagyunk a kihaló állatok listáján, ez meg itt kéreti magát!

A baromfiudvarban fél kilós tojást tojik az egyik tyúk. Egy riporter megkérdezi tőle:
- Megmondaná, hogy hogyan sikerült?
- Ez családi titok.
- Tervei a jövőre nézve?
A riporter faggatja a sikeres kakast is:
- Megmondaná, hogy hogyan sikerült?
- Ez családi titok.
- Tervei a jövőre nézve?
- Szétverem a strucc pofáját!

Új kiskakas kerül a baromfiudvarba, és azonnal lendületesen munkához lát. Nem kíméli a pulykákat, gyöngytyúkokat, kacsákat, libákat sem.
- Nem lesz ennek jó vége fiacskám! - figyelmezteti az öreg kakas az ügybuzgó fiatal társát aki rá se hederít.
Másnap reggel az öreg tarajos szomorúan látja hogy a buzgó kiskakas ott fekszik a szemétdomb tetején, és fölötte már ott köröz egy keselyű.
- No lám -csóválja fejét az öreg- megmondtam én, hogy ez a sok szex nem vezet jóra!
- Csönd -suttogja mérgesen a kiskakas egyik szemhéját felnyitva- mindjárt leszáll!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Három bagoly ül a fán. Megszólal az egyik:
-Kaptam egy órát.
-Az semmi -tromfol a másik -én kaptam egy tehenet.
-A francba is -mérgelödik a harmadik -én nem kaptam semmit.
Másnap ismét ott ül a három bagoly ugyanazon a fán.Megszólal az elsö:
-Ellopták az órámat, nem tudom mi lesz.
-Nekem meg a tehenem, zabos vagyok.
Mire a harmadik:
-Már fél hat? Gyerünk fejni!

Két kutya sétál az utcán. Az egyik odaszól a másiknak:
- Te ez a ház nem a Vágó Istváné?
- De.
- Megjelöljük?

Bolháné délben telefonál Bolhának: "Fiacskám, hazaugrasz ebédre, vagy érted küldjem a kutyát?"

Egy, nő elmegy a paphoz azzal, hogy van egy dilemmája. Vett két nőnemű papagájt, valószínű nem jó helyről jönnek, mert nem tud velük semmit megtanítani, állandóan csak azt hajtogatják, hogy "He', mi kurvák vagyunk Akartok b*szni?"
A pap egyetért, hogy ez egy nagy probléma, de mondja a nőnek, hogy neki meg van két hím papagája, akik egész nap csak imádkoznak. Ha elhozza a nő az öveit, biztos megtanuljak az imádkozást a csúnya beszéd helyett.
A nő tényleg elviszi a papagájait a paphoz, és egymás mellé teszik a két ketrecet.
A két nőnemű papagáj elkezd kiabálni:
-He', mi kurvák vagyunk. Akartok b*szni?
Erre az egyik hím odafordul a másikhoz:
-Francis, tedd le a rózsafűzért! Az imánk meghallgatásra talált!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Egy csiga feljelentést tesz két teknősbéka ellen, azt állítva, hogy hazafelé menet megerőszakolták. A nyomozó az áldozatot faggatja:
- Most mondja el szépen, nyugodtan, mire emlékszik.
- Sajnos, nem tudom. Olyan gyorsan történt minden...

Két barackvirág beszélget:
- Szeretsz?
- Szeretlek.
- Akarod?
- Akarom.
- Akkor hívjuk a méhecskét!

A sündisznóbébi eltéved a sötétben és bekeveredik az üvegházba. Hosszas bolyongás után, amikor nekimegy egy kifejlett kaktusznak, boldogan tárja szét mancsocskáit: - Mama !
- Hogyan szeretkeznek a sünök?
- Nagyon óvatosan!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!Nem jövök pár napig,és tessék,oldalakat irtok...Nem nagyon nezteztem,mert elkezdődőtt a sulim,és utolért napok óta róka koma is...De nem akárhogy,volt hogy felkelni is nehezemre esett.Tegnap b6-ot vettem,azt szedem,most enyhült.Azt hittem meg úszom ezt a dolgot Embikével,de nem.Épp csak kicsit később,de elkezdte.Dezsi!Szerintem jól döntöttél,és hidd el,ez jó igy,és most ez a sorsod!:)Igy nem volt időd enni a kefét,és most kiegyensulyozott,mosolygós tudtál maradni....Szerintem most mindenki érted izgul,meglátod,ez most sikerülni fog!:)Zsuzska!Olyan jó igy látni téged,és szépséges a szoba is...Belluska,szia,hogy vannak a gyerkőcők te drága!?Tücsök,én is üdvözöllek az oldalon!Minnie,utólag is boldog névnapot!Remélem jól vagy,és tudsz alukálni...:)Krisztikém el kellenne mennem ugye a cd-ért ugye végre? :oops: Kata!Ne legyen lelkiismeret furdallásod,szerintem jogosan jártál el.

salygabó

Szépen termelünk mostanában :lol: Nagyon felpörgött a "banda" :lol:

Baby,
örülök, hogy rólatok is lehet hallani! Feküdjél csak, hamarosan már úgyis ritkán lesz ilyesmire időd. :wink:

Zsuzska,
nagyon csini vagy és mekkorát nőtt már megint a hasad :shock: :lol: A babaszoba is nagyon tetszik! :lol: Ügyik vagytok, mostmár te is csak pihizzél!

Belluska, :lol:
felolvastam páromnak, amit írtál, jól mosolygott, és én is :lol: Tündériek a gyerkőceitek, de azért Katának nem hagyom hogy lecsapja az uramat a kezemről :lol: :wink:

Dezsina,
hát, nekem is mostanában hányingerem van, de szerencsémre még a hőhullámok nem jöttek elő. Bezzeg az előző ciklusban nagyon szenvedtem a decától. Korábban is kaptál már fostimont?

i.kata

Gabó,
:lol: ölelgesd csak a wc csészét :lol: (jajj, olyan kis gonosz vagyok) :lol: :lol: Már én is szeretném közelebbről szemügyre venni, csak nem egy gyomorrontás miatt :lol:

i.kata

Gabó!
Végül is most van itt az ideje a róka komának,de örülök is meg nem is(a nem is ,azért mert sajnállak),az öröm meg hát természetes,mert ez szuper jel!Persze van aki e nélkül is megússza,de nem sokan! :?
Pihenj ha csak van rá lehetőséged és reméljük fog enyhülni a dolog!
Pocak simi!!!!!! :P
Mi jó vagyunk köszönjük!Nyúzzuk az állatos könyvet ezerrel amit kaptak tőletek!Már kívülről fújom,hogy 113. oldal LOVAK! :lol: :wink: stb....! :lol:

Kata!
Nem engedem,hogy korán kezdje lánykám! :lol: :wink:

belluska

Gabó!
:D nem tudod, hogy mennyire irigyellek a hányásért :D Én szívesen bevállalnám :D

Kata!
kaptam, de csak két Merional mellé, néha néha egyet. Szerintem, attól vagyok ki!

Zsuzska!
nagyon jók a viccek :lol: :lol:
dezsina

Sziasztok csajszik!

Szép hétvégét mindenkinek!Pihenjetek sokat!!!!! :P

belluska

Sziasztok !

Zsuzska, már vártalak a babaszobával, nagyon jó lett ! :D :D :D
És tényleg mekkora lett a pocid, (szt is lejebb ment, mint az utolsó képeken), hú, kíváncsi leszek mekkorával fog születni :D :D :D és majdnem már csak 1 hónap van hátra :) Lassan izgulhatunk Értetek :!: :) És most már tényleg csak pihizzél !
Én is valami bordűrt tervezek a mi baba szobánkba.

Belluska, tündéri lehetett, amikor Katád mondta a neveket, hogy kibe szerelmes :) :) :)

Gabó, kívánom, hogy mihamarabb elkerüljön a róka koma :!: :lol:

Dezsina, jobban vagy már ? Elmúlt a szuri mellékhatása ?

Minnie, utólag is Boldog névnapot, és remélem, hogy jól telik a kikapcsolódás ! :) ( remélem, nem lőttem mellé és most vagytok pihizni a pároddal :oops: )

Ladiva, Hbzs, jó olvasni az eszmefuttatásotokat :D

Kata :)

Baby, én is kíváncsi vagyok a baba nevekre! :)

Mindenkinek kellemes hétvégét ! :lol:
ui: a mostani nők lapjában van Sipos doktor, és tényleg megható a kép róla !
wepe

Wepe!

Nem érzel még mocorgást???? :P Kíváncsi leszek mit mondasz majd milyen érzés!Ámbár nem kétséges számomra,hogy mit fogsz mondani! :D :wink:
Húúúú,akkkor tényleg megyünk újságért még hátha kapunk! :lol:
Pocak simi! :P

belluska

Belluska, még nem :( pedig nagyon figyelek :shock: :shock: :shock:
Olyasmit érzek, hogy nem egyedül vagyok, de szt ez inkább pszihés dolog :oops: :wink:
wepe

Wepe!
Napok kérdése meglátod!!!!!! :wink:
Még szép,hogy nem vagy egyedül,olyan édesen ugrándozik már a pocidban! :P Egyre aktívabb lesz,na és persze nagyobb is a drága!Gondolom még kicsit mindig felfoghatatlan számodra is ez a csoda! :P

belluska

Köszönjük a jókívánságokat!!!
Abba a Nők Lapjában van ,amelyik elején a Bombera Kriszta van.
A nevek már megvannak, mindenki beleszólt,hogy neki ez nem tetszik,meg az nem... :roll: :roll: :roll: De babonából csak ha megszülettek, akkor írom le,ha nem haragszotok csajok.
Jó hétvégét mindenkinek!!!

Kép
babyonboard77

Baby!
Óóóó,akkor valahonnan meg kell szereznem,mert megvettem a mostanit,de abban nincs benne! :( :D
Persze,hogy nem haragszunk,Barninál én sem mondtam volna el! :wink:
Vigyázni magatokra! :P

belluska

Baby, nagyon kíváncsi vagyok a nevekre, de megértem, ha csak akkor írod le, ha már világra jöttek a kicsik. Vigyázz magatokra nagyon!
Vendég

Hú Belluska, rossz nők lapja infót mondtam, pedig 09.09.-i számra emlékeztem :oops: :oops: :oops: Ne haragudjál ! :)
Lehet, hogy kicsit hülyén írtam le, hogy nem vagyok egyedül, de olyan megfoghatatlan érzés, körül írni is nehéz, talán nem is ilyennek gondoltam a babavárást. :) Igen, tényleg felfoghatatlan, hogy itt van a pociban.

Baby, tiszteletben tartjuk, ha még titokban tartod ! :)

Szerintetek, lehet mézet enni babavárás alatt ? Semmi tiltót nem olvastam :shock:
wepe

Sziasztok!

Akinek megvan az a Nők lapja, nem tudná beszkennelni a cikket? Nekem egy száma sincs meg és ha nem a mostaniban van, akkor azt már meg sem lehet venni. Néztem az NLCafén, de nem találtam meg.

i.kata

Kata!
Én már a szomszéd néniket ugrasztottam a cikkért,ígérték,hogy megszerzik! :lol: :wink:

Wepe!
Ne viccelj már,még jó,hogy nem fogok rád haragudni,hogy véletlenül nem jól mondtad!Megszerzem! :wink: :D
Mikortól mozogni fog a babád,akkor még nagyobb lesz a "kapocs" köztetek érzelmileg!Legalább is engem onnantól végképp földöntúli boldogság árasztott el! :P

belluska

Kata!
A Cafén én is kajtattam utána! :lol: :lol: :lol: :wink:

belluska

Wepe!
Ugyan nem sokszor,de én ettem mézet a kismamiság alatt!

belluska

Szép jó reggelt mindenkinek!

Bocsi hogy nem jöttem, de hirtelen nagyon sok teendőm akadt.
Zsuzska
Nagyon szép a pocid, és a szoba szuper. Nálunk mind a két ismerősöm előbb szült 3 kg körüli babákat, 36 és 38 hétre. De mindegyikük jól van és már otthon vannak. Amikor ki szeretne bújni hidd el kifog. De most már szerintem is pihenjél, ne hajszold túl magad. Nagyon szorítok nektek :lol: :lol:

Gabó
Akkor téged is utolért :lol: :lol: Pocaksimi nektek.

Dezsi
Annyira szurkolok nektek :lol: :lol:

Tücsi
Üdv közöttünk, és persze érted is mennek a drukkok. Örülök hogy írsz nekünk. :lol: :lol:

Minnie
Remélem ninden rendben veletek, pocaksimi :lol: :lol:

Wepe
Szerintem is nemsojkára érzed majd a buborékmozgásokat. Nagyon klassz lesz. :lol: :lol: Vettetek már valamit?

Kata
Elviszem a cd ket de még nem tudom mikor, mindjárt leírom miért is nem tudom :lol: :lol:

Rólunk
Hétfőn megszúrták a hasamat Chorion biopsziát csináltak, mert a korom miatt javasolták. 3 nap szigorú fekvés, ugye 1 % a vetélési esély. Egyébként talán 5 percig tartott. És pénteken megtudtuk az eredményt. Minden rendben van semmi baja a babának és KISLÁNYUNK lesz :!: :!: :!: :!: Lánykám nagyon boldog egyből sírva is fakadt. Nagyon lányt szeretett volna. :lol: :lol:
Szóval még egy hét kímélő üzemmód, de nem éreztem idáig semmit, hogy gond lett volna. Legközelebb csak a 18 héten kell mennünk a kötelező uh ra.
Bocsánat hogy ilyen hosszúra sikerültem, és mindenkinek üdv.
Vendég

Sziasztok csajok!

Kriszta!
Tiszta szívemből gratulálok a kislányhoz és nagyon örülök, hogy minden rendben ment és van is!!! :D :D :D
Pocaksimi a hercegnőnek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ha már "működőképes" leszel egy pár hét múlva, beiktathatjuk azt az elmaradt nyári fagyizást, ha van kedved?! Remélem addig még jó idő lesz! :)

Wepe!
Sajnos nem most vagyunk pihenni, majd csak október 16-18-ig, pedig nagyon ránk férne már. :P
Pocaksimi nektek is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Én egyébként amióta a pollengrape teát iszom kb. 1 hete naponta 2* a teámba teszek 2 kiskanál mézet, mert azzal lehet ízesíteni, egyébként pocsék íze lenne. :?
Én nem hallottam arról, hogy mézet nem szabad enni terhesség alatt, de majd rákérdezek.

Zsuzska!
Nagyon szép a babaszoba, tetszik a macis szegély. A pocakod is nagyot nőtt már és lejjebb is ment, ahogy írtad. :D Pihenj sokat és sok-sok pocaksimi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dezsina!
Remélem most már jobban vagy a szuriktól, én kombinálva kaptam a Fostimont és a Merionalt, úgy nem volt problémám velük. Kitartás, a végeredmény mindent megér!!! :lol: :lol: :lol:

Gabó!
Átérzem a rókakomás helyzetet, nekem is csak ilyen tájt jelentkezett először, de szerencsére a 12. hét után elmúlt, addig viszont kínzott rendesen. Most már te is betöltöd a 8. hetet és gyorsan eltelik az a pár hét meglátod!!! :)
Pocaksimi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Baby!
Örülök, hogy jól vagytok, pihenj sokat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)
Pocaksimi a babáknak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Belluska! Kata! Ladiva!
:D :D :D :D :D :D :D :D :D

Szép hétvégét mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P

Ne álmodd az életet, hanem éld az álmaidat...

KépKép

Kép
minnie manó

Kriszta!
:D :D :D :D :D :D Gratulálok a kis pici lányhoz!!!!!Tudom,hogy lánykád lányt emlegetett"Adél" lesz?Lánykád ezt mondta! :wink: :wink: :wink: Lényeg,hogy egészséges a baba és minden rendben legyen veletek végig!Őrangyal folyamatosan őrködik felettetek! :lol: :wink: Puszi!!!!! :P

Minnie!
Pocak simi nektek!Na vajon nektek mi lesz,kis barátnő vajon Kriszta hercegnője mellé?De izgi!
Jó lesz kikapcsolódnotok októberben! :P Puszi!

belluska

Sziasztok!

Kriszta,
Szívből gartulálok! :lol: Valami spéci vizsgálat volt ez, hogy ilyen gyorsan meglett az eredménye? Nem erre kell várni 2-3 hetet?
A cd-ért eljövök a héten egyik délután, ne fáradjál vele. :wink: Most úgyis mászkálós hetem lesz, majd útbajetelek Titeket :lol:

Belluska,
ok, akkor remélem szomszédok elő tudják túrni :lol:

i.kata

Kata
Az Istenhegyin csinálták és egy hét múlva telefonáltak. Persze fizetős. Ennek a vizsgálatnak náluk ennyi idő múlva van eredménye. Persze ez nekünk csak jó volt, mert nem kellett annyit izgulni. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Vendég

Dezsi!
Ha megírod hány számba kell,akkor elviszem a cd-t,itt van nálam!
Ha van postaláda bedobom,nagyon szívesen! :P :wink:Tudom,hogy most van ezer teendőd!

belluska

Kriszta,
igen, aztán gondoltam hogy fizetős. De jó hogy gyorsan megvan, nem kell idegeskedni hetekig. Tényleg, anniyra mázlisták vagytok, hogy már tudjátok is a nemét :lol:

Belluska,
látod, a halacskám mindjárt kiúszik a koralloktól :lol:

i.kata

Kata!
Látom,figyelem! :lol: :wink:

belluska

Jó reggelt!

Dezsina,
ma mész uh-ra? Ha igen, akkor majd gyere a hírekkel :wink:

i.kata

Sziasztok !

Dezsina, kíváncsi vagyok én is hogy mi volt ma ! :shock: :)

Kata, nemsokára péntek, addig repítjük Neked az időt :wink:

Kriszta, gratulálok a pici lánykátokhoz, és örülök, hogy minden rendben :!: :) Olyan jó Neked, hogy már tudod, hogy kislány :D
Már én is annyira kíváncsi vagyok, ezért nem is vettünk még semmit.
Ti vettetek már valamit ?

Kismamiknak pocaksimi !

Ladiva, Belluska :) :D és Mindenkinek kellemes napot ! :)
wepe

Jó reggelt mindenkinek!

Kriszta!
Gratulálok az újabb hercegnőhöz! :D De aranyos lehetett Kata, amikor sírva fakadt örömében! :D

Az egyik rokonunknak biztos, hogy megvan a Sipos dokis Nők Lapja. Igyekszem mielőbb beugrani érte, s ha addig másnak nem sikerült beszkennelni, akkor majd én megteszem. :wink: Az intézetben nincs kitéve? :roll: :lol:
hbzs

Dezsi, majd gyere, hogy mi volt az UH-n.

Kata, te pedig most pénteken mégy az intézetbe? És már akkor ugye kezdesz is?

Kriszta, gratulálok a kislányhoz! Örülök, hogy semmi gondot nem okozott a biopszia. Olyan brutálisnak hangzik. Nem fájt nagyon?

Zsuzska, nagyon helyes a kis babaszoba, igazi lakosztálya lesz a kicsinek.

Én is szeretném kérni, hogy aki meg tudja szerezni a cikket és be is tudja szkennelni, küldje el nekem is. Körbeérdeklődtem, de sajnos nincs meg a szülőknek sem és már a férjem nem kapott az újságosnál. Előre is köszi.
Vendég

Sziasztok csajok!

Dezsi!
Ha ma mész uh.-ra várunk nagyon a fejleményekkel! :P

Kata!
Remélem hatnak a csodaszerek,mert csuriban vagyok érted!!!!! :P :wink: Puszi!
Még "szomszéd asszonyok" nem tudtak segíteni Nők lapja ügyben! :( :D

Kismamik!
Pocak simi! :P

Lilla!
Úgy el vagy tűnve,pedig olyan kíváncsi lennék Kirusra! :P

belluska

Sziasztok!

Dezsike, voltál ma az intézetben? Én félnyolc előtt értem oda, a kazán vagy nem tom mi alatt ültem (Tanár úr még fel is állított, hogy arrébb húza a fotelt nehogy beverjem a buksim;-))

Velem minden ok, már be is adtam magamnak 3 Fostimont! Én is ezt kapom most aztán a pénteki Uh után meglátjuk, valószínüleg Merional lesz (a Tanár úr kérdezet, hogy mi legyen én meg mondtam, hogy eddig ez a páros volt a legjobb;-))

Puszi mindenkinek, bocsánat hogy nem sűrűn jövök de el akarok mindent intézni mielőtt Tp-re megyek!
Vendég

Ladiva,
igen, pénteken negyek, de akkor már javában benne leszek a ciklusban és az lesz az 1. uh. Elvileg mér az azt követő (1 hét múlva) hétfőn is megyek uh-ra, és ha minden jól megy, ekkor jövőhét végén lesz a beülti.

Belluska,
ok, nem baj. Amúgy ez melyik szám? Hányadikai?

Tücsi,
hajrá szurik! :lol:

i.kata

Sziasztok!

Mi hétvégén Balcsiztunk, sok névnap, meg szülinap volt. Nagyon jó időt fogunk ki, marha nagy szerecsénk volt.

Ma voltam a pénteki vérvételem és vizetelem eredményéért.... minden a legnagyobb rendben van velük.

Köszi mindenkinek a szoba és pocakdícséreteket!!!!

Gabőkám!
Ölelgesd csak a wc-csészét!!!!

Balluska!
Hajrá lovak!!!
Puszi a gyerekeknek!!!

Wepe!
Szerintem is napok kérdése, és érezni fogod, ahogy mozog a picike!!!
Boldog 17. hetet!!!!
Szerintem méz mehet. Én legalábbis ettem, nekem nem tiltották.

Baby!
Dehogy haragszunk.... azért nagyon kíváncsiak leszünk a neveitekre!!!!
Vigyázz magatokra és pihenj!!!

Kriszta!
Gratula a kislányhoz!!!! Pihenj sokat te is!!!! Pocaksimi!!!!

Minnie!
Pocaksimi!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Helló!Kriszti elismerésem a vizsgálat miatt,fájt?Azért jó,hogy minden rendbe,és gratulálok a kisasszonyhoz! :lol: Hanyadik héttől lehet csináltatni?Én szerdán megyek a védőnénihez,és csütörtökön a Forgácsba egy utolsó uh-ra.Puszi Hbzs,Katám,Belluska,Minnie,Zsuzska...Ja,és Tücsök! :lol:

salygabó

sziasztok!

bocs, hogy ilyen későn jöttem, de addig nem akartam írni, amig el nem készültem a halaszthatatlan feladataimmal! :)

Kriszti!
óriási gratula a kicsilányhoz! nagyon irigykedem ám!!!! :) És tényleg megható, hogy picike kislányod elsírta magát! :D
pihizz jó sokat, mert nagyon bruttán hangzott ez a szúrkálás, még akkor is ha csak 5 percig tartott!!!!

Baby!
Akkor nagyon várjuk a neveket a csodás babák érkezésekor!!!! Drukkhegyek, hogy minden rendben legyen!!!

Zsuzska!
légyszi, most már pihenj!!!! Ekkora hassal nem is tudom, hogy egyáltalán hogy tudsz mozogni :D :!:

Kata!
drukkok péntekre!!!! :wink:

Tücsikém!
:D csak melletted ültem :D a két ajtó között :D és már nagyon vártam, hogy végre elhúzhassak :lol:
Jó szurikázást és intézd a táppénzed!!! :wink:

Belluska!
hagyd csak, beugrom érte, ne fáradj :) Nagyon kedves Tőled, hogy ilyen angyalka vagy!!!!

Ladiva!
:D

Hbzs!
a megszerzed, kérlek skenneld be!!! :wink:

Minnie!
köszi, megvagyok, de nem tudok jól aludni, klimaxolok tőle. Ugyis mindjárt vége.... :)

Wepe!
nagyon várom már, hogy mikor érzed meg a mocorgást! biztosan felemelő érzés lesz!!!!

rólam:
nos 4+4 petikém van, ne kérdezzétek hány millis, mert örültem, hogy megjegyeztem ezt a két számot :evil: Iszonytatóan rossz memóm van. (talán 9 és 12mm közöttiek, de nem esküszöm meg rá) A mny 9mm körül. Merionallal folytatom, szerdán UH. Nagyon izgulok! Bizakodom :)
dezsina

Dezsikém!
Apa néha röhög rajtam nagyokat.... pl. mikor a kanapéról kelek fel. Elég nehezen mozgok már, de majd nemsokára remélem, te is megtapasztalod!!!!!
Drukkhegyek drága!!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Dezsina,
hééé, ha így haladsz, akkor nem is lesz közös uh-unk :roll:
De nem baj, a lényeg hogy sikerüljön!!!!!

Zsuzska,
örülök, hogy nálatok is minden rendben. Már csak a napokat kell számolni :wink:

i.kata

Zsuzska!
:D köszi! Én is ebben bízom!

Kata!
én is ettől félek. Arra tippelek, hogy pénteken lesz a leszívás! Most 3 Merionalt nyomatok!
dezsina

Dezsi!
Minden rendben lesz!!!!!!Nagyon felpörögtek az események!!!! :P :wink:
Akkor majd csörizzél ha jössz! :D Puszi és csak így tovább!!!!Így van,nagyon is bizakodónak kell lenni! :P

Zsuzska!
Nekem főleg Barninál eszembe jutottak L.Claudia szavai amikor azt mondta,hogy úgy érzi magát mint egy "partra vetett bálna",hát én a 6. hónaptól így voltam vele néha,főleg az ágyban való megforduláskor meg kiszállásnál. :lol: :wink: De már nem tart sokáig még ha gyönyörű is ez az állapot,de a vége nehéz tud lenni! :)
Súlyra hogy saccolták mostanság?Már nem is emlékszem,lehet hogy írtad! :oops: :)

Gabókám!
Pusszantás!Pocak simi! :P

Tücsi!
Szurok hegyek!!!!!!!!!Puszi!

belluska

Belluska!
Sajna a 28. hét óta nem volt uhu, így nem tudom, hogy mekkora lehet most Bencuskám.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?