Új privát üzeneted érkezett!

Húúúú milyen fiu túlerő van! :D

Ami az Imrét illeti. Nekem a kórházzal tök jó tapasztalatom van. Tény hogy rohadt kevés a csecsemős ( 2 / műszak ) de szerintem ez a legtöbb kórházban így van.
Az szerintem mendemonda, hogy 2 nap után kiraknak. Ha akarsz mész, de ha nem akarsz, akkor maradsz amíg jónak látod. Tőlem megkérdezték, hogy meddig szeretnék maradi - mondatm addig míg tutin beindul a tejem. Végül a 4. nap mentem haza, mert akkor már nagyon könyörögtem. Ezalatt 2 szobatársam volt, őket sem küldték haza 2 nap után, sőt!!
Azt viszont már én is hallottam, hogy nagyon nem császárpártiak.
Ezért én majd ha már jobban "összemelegedtem" a dokimmal tuti megmondom neki, hogy a legkisebb gyanus jelre is toljon a műtőbe, mert nem szeretnék még egy oxigénhiányos gyereket.

Kép

Kép

KépKép
honeymoon
 
 


Ma voltam védőnéninél. Hallgattunk szívhangot!!! :D Nem sokáig ugyan, mert a gyerkőc szétrúgta a "ház oldalát" ezért néha úgy berecsegett a gép, hogy majd megsüketültünk.
80/40 -es vérnyomást sikerült produkálnom :shock: , ami
magyarázat arra, miért érzem magam mindig másnaposnak. :)
És nem híztam 1 hónap alatt semmit!!! Juhhhéééé!!! :D

Kép

Kép

KépKép
honeymoon
 
 


ziasztok! Ne haragudjatok, de annyira fáradt vagyok, egész nap alig voltam itthon! Doki után még csomó helyen voltam, szülői meg ilyenek, szoval.
Tök sokára jutottam be, mert ugye nem volt időpontom. Meg ultrahangozott a doki, hát érdekes volt. Először nem mondott semmit, csak a végén közölte, hogy ok, most menjek el sétálni, negyed órára és majd visszahívnak, mert nem jól fekszik a baba :o én még ilyen nehézkes nyaki redő mérést nem pipáltam... ok lementem gyalog a lépcsőn, ittam egy kávét, majd fel gyalog a negyedikig. Na ez meg is tette hatását- mikor visszahívtak, elkezdte mérni, megmérte vagy tízszer (!!!) a nyaki redőt. Nem mondott semmit. De én láttam alul a sarokban, hogy oda volt írva az NT, és hogy folyton ilyeneket mért, hogy 2,1,2,2,2,3....stb. mindig ekörül. Már törölgette a homlokát, összenéztek az asszisztenssel... kezdtem nagyon unni. Mondja egy idő után, hogy hát ő nem érti, de neki meg sem közelíti a 3-at.... mondja max 2.3-at mért idáig. Na mondom, az jobban hangzik, mint a 3.3. Akkor utána elkezdett a gyerek pörögni, kiegyenesedett, akkor is ilyeneket méregetett, majd a lepénytapadásra semmit nem mondott :o, és mikor a gyerek kicsit hátrahajtotta a fejét, na akkor mért 2,8-3-at. És utána mondta, hogy ne haragudjak, de akkor ezt írja be, mert ha kicsit hátrahajtja a fejét, akkor vastagabb. De, szerinte nincs az 3 se, mindenesetre menjek el genetikai tanácsadásra....
Szoval tudjátok mit nem értek??? Nem az a normál állapot, ha nincs a feje hátrahajtva? Mikor pl. magasságot mérnek, akkor sem érvényes, ha hátrahajtom a fejemet,nem? Sőt ha a fejemet hátrahajtom, az én nyakam is vastagabb lesz, és megrövidül nem? Szerintetek másnak a nyaki redőjét is úgy mérik, hogy megvárják, míg hátrahajtja a fejét?!?!? Nem értem az egészet, komolyan... mindegy, a lényeg, hogy még így is kevesebbet mértek. szoval holnap megyek 11:30-ra a Bolgárkerékre a 4d uh-ra és a kombinált tesztre utána.
Kivagyok kissé...
Na Nektek azért szebb napot, majd jelentkezem!
Vivi
Vendég
 

 
 

Heni és többi babafotósok. Hihetetlen, hogy már milyen kis igazi, kifejlődött babácskák vannak bennünk. Gyakorlatilag már mindenük megvan. :)

Heni! Ha a nemét nem tudta megmondani, akkor lányra tippelek! :D

biribon
 
 


jujj vivi ez durva
nem lesz itt semmi gond!!!!!!!!

Kép
yilonne
 
 


Sziasztok Lányok!
Megjöttünk a nyaralásból. Nagyon köszönöm a sok drukkot. Sajnos, akár mennyire is próbálok pozitiv lenni, nincsenek jó érzséseim. Felkészültem a legrosszabbakra is, és elfogadtam a végeredményt, bármi is legyen az.

Vivi!
Nagyon sajnálom, ami veled történik. Ezt a káoszt én nem is értem. A nyakiredőt egyenes testtartásban mérik, ezt az én dokim ki is fejezte. Mondta is, hogy teljesen más értékeket kapnak, ha nem igy mérik. Holnap délelőtt veled leszek gondolatban, és imádkozni fogok érted/értünk!

Bocsánat, hogy most nem irok senkinek külön, de fáradt is vagyok a hosszú út után, meg (gondolom, megértitek) nincs is kedvem. Ha van végleges 100%-os eredmény (jövő hét vége felé), jelentkezem.

Mindenkinek sok egészséget kivánok!
Vendég
 


Vivi!

Rendben lesz minden!!!

Angie!

Veled vagyunk!!!

Márti
borossné becz márta
 
 


Na, nekem úgy ment el a hozzászólásom, hogy csomó előtte lévőt még nem olvastam.

Honey! Nekem is alacsony, 90/50 volt a vérnyomásom. :) Nekem a védőnő azt ajánlotta, hogy igyak sokat, mert az sokat számít, ha nem iszom eleget.

Vivi! Hát, borzasztó ez a bizonytalanság! És hihetetlen, hogy ennyire megbízhatatlan lenne a tarkóredő mérés... :o
Nagyon drukkolok!

Angie! Örülök, hogy jelentkeztél! Nagyon nehéz napok lehetnek ezek míg a bizonytalanságban várakozol! :( De azért ne add fel a reményt! A 75% jóval nagyobb, mint a 25%. Remélem, hamarosan fellélegezhetsz és nyugodtabban (mert teljesen nyugodtak már soha nem leszünk a gyerőcöket illetően, mindig lesz vmi ami miatt izgulhatunk :)) várhatod az egészséges pocaklakó érkezését!

biribon
 
 


Sziasztok!
Angie, ha az Istenhegyin csináltatod a lepénybiopsziát, akkor szerdán már tuti lesz eredmény, egyik lány a házból ugyanitt, ugyanezt csináltatta, és már MÁSNAP volt eredménye!!!! Már 3 hetes a picurka.
Szoval nagyon várjuk az eredményt!
Köszi lányok, hogy gondoltok ránk!
Megyek is, mert nem bírok rendetrakni, tegnap egész nap rohangáltam, és ma is ez lesz. anyósom jön vigyázni a gyerekekre, azért gyerekekre, mert a fiam belázasodott!
Már enyhül a hányingerem pár napja, valamikor nincs is. Jaj de jó!!!
szerintem 14 órakor már tuti itthon leszek, ha nem előbb!
Sziasztok!
Vendég
 


biribon írta:
Engem a dokim még meg sem vizsgált. 2db pár perces ultrahangon voltam nála és elküldött vérvételre, EKG-ra. Ennyi. Legközelebb AFP miatt megyek. Az én dokim a kórházban fogad, így nem kell neki fizetni. És nagyon nem várja el, hogy magánba menjek.
A leváltott dokim alkalmanként 10.000-et kért (nagyon sokalltam), pár perces vizsgálat volt és beszélgetés, UH nélkül. Nem is tudott ultrahangozni. Az utolsó hónapokban már lementünk 5000-re (de csak mert több közös ismerősünk volt, akik őt ajánlották, na meg mindannyian erdélyi származásúak vagyunk) és a kórházban már nem fizettem a vizsgálatokért.



Dejó, örülök, még egy földi, én is erdélyi származású vagyok. Esetleg ajánlhatnád a dokidat? Valamikor csak szeretnék egy "saját" dokit is, egyelőre az SZTK-ban megvizsgálnak és ,megcsinálnak minden kötelező vizsgálatot, szerencsére.
Én szerencsémre államilag finanszírozott vagyok, és levelezős, így tudom folytatni a tanulmányokat, amúgy én sem bírnám, hidd el.

És hová valósiak vagytok, ha nem titok?


Vivi, ne aggódj, minden rendben lesz!!!!

Angie, neked is sok lelki erőt, és bízz nagyon, gondolok rád!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ktouch 2009.09.11 07:43-kor.

Kép

Kép
ktouch
 
 


Vivi!
Nagyon drukkolok, meglátod, ki fog derülni, hogy semmi baj nincs! És én is úgy tudom, hogy a babának egyenes tartásban kell lennie ahhoz, hogy jó nyaki redőt mérjenek. Hihetetlen, hogy ilyen orvosok vannak...

Angie!
Kitartás, gondolunk Rád!!!

A betegeknek jobbulást!

Kép
Kép
detty74
 
 


Vivi: szegénykém, sajnálom, hogy ezen mész keresztül... Remélem a genetikán minden rendben lesz.

A pólót a lucky vampire webáruházban rendeltem, nem volt olcsó, de szerintem nagyon jópofa. :-)

Angie: nagyon várom hogy meglegyen az eredményed!!!!

7végén nekem is muszály körbenéznem nadrág ügyben, mert már nagyon nem jók a gatyák. Biztosítótűvel fogom össze őket, már nem tudom begombolni. :oops:

viggi79
Kép
viggi79
 
 


Sziasztok! Tegnap mikor voltam vizsgálaton, nem tudtak nyaki rendőt mérni, de erről már beszámoltam. Viszont a CRL is csak 49 mm lett, és az 11+4-nek felel meg, eddig mindig tarotta a méretét és a korát, ez nem baj, hogy most 3-nappal kisebb?
Nincs valami jó ötletetek a gyomorégésre, puffadásra?

Kép + 1 nap
Kép
szabccsi
 
 


Szabccsi!
A 3 napos eltérés egyáltalán nem baj, a méret pár nappal szinte mindig csúszkálni fog, hiszen nem lehet tudni, hogy mennyire volt kinyújtózva a baba. Ezen nem kell aggódni!

A gyomorégésre próbáld ki a pattogatott kukoricát (én még a gyomorfekélyes időszakból tudom, hogy használ), a puffadásra pedig nagyon jó az Espumizan gyöngy. Nekem a dokim javasolta Alexánál, terhesen is nyugodtan lehet szedni.

Viggi!
A bandage-t nem próbáltad? Nekem sokat segít, még a cipzárat sem mindig tudom összehúzni, de teljesen takar, és tényleg nem csúszik le a nadrág. Amíg nem találsz nadrágot, jó lehet (meg utána is). És ami nagyon jó benne, főleg télen, hogy melegíti a derekat!

Kép
Kép
detty74
 
 


vivi,

Hidd el, én már nagyon sok paráztatást átélt kismama vagyok. NEM LESZ ITT SEMMI GOND!!!! é

Kép

Kép

KépKép
honeymoon
 
 


Vivi!
Biztos minden rendben van, bízom benne!!

Angie!
Gondolunk Rád, sok drukk!

Kép
anicca
 
 


Detty! Még nem próbáltam a bandázst, de ez tényleg jó ötlet!! Köszi!, nézek is egyet!

viggi79
Kép
viggi79
 
 


Sziasztok csajok.

20 perc alatt végeztem reggel a kórházban, megvolt a 12.heti genetikai uh, illetve kiderült hogy a picur már 13+1 naposnak felel meg, szóval tök jó, minden rendben volt, volt orrcsont és rendben a nyaki redő.
Legközelebb 3 hét múlva megyek AFP-re, aztán utána 1 hét múlva genetikai uh, az már csak 4 hét és megtudom hogy minden oké-e teljesen a bébivel / én csak utána fogok teljesen megnyugodni / és a nemét is ha minden igaz, úgyhogy nem megyek addig 4D-re mert 4 hét az már hipp hopp itt van, akárhogy kibírom.

Olyan cukin nézett ki az ultrahangon, keze lába mozgott,kis ujjacskáit is láttam, és a két talpacskáját is, úszkált vígan a drágám.
Köszi a tippeket a kismamaruhákra!
Kisbaba ruhákat hol vesztek? tudom még korai, de kíváncsi vagyok. Mi az első babánknak a Kenguruban vettünk, tök jó puha pamut nagyon meg voltunk elégedve, a Brendonban is vettünk de ott szerintem horror árak vannak, esetleg aki tud olcsóbban csinosat az írjon. Bár ez majd csak az utolsó 1-2 hónapban lesz aktuális.

Angie!

Örülök hogy jelentkeztél.minden rendben lesz.
csézjang
 
 


A védőnőnél nem gáz ha csak jövőhéten a 14.héten jeletkezem először? :roll: A dokim mondta hogy ráér, és akkor már vihetem az első vér és vizelet eredményeket is. ti már sokszor voltatok a védőnőnél??? :roll:
csézjang
 
 


én 6. héten voltam először, akkor azt mondta, hogy elég 6 hét múlva újra mennem. De ő is kérte volna a vérvétel eredményét, ami nekem még nem volt akkor.

viggi79
Kép
viggi79
 
 


Csézjáng!

Asti szerintem szuper és csini magyar babaruhákat gyárt. Soroksári úton találod meg az üzletet. Gyönyörű, jó minőségű és nem túl drága ruhák. Ott pl. mindig van elöl végig gombos-patentos body!
és nagyon jó akcióik is vannak! kismamaruha is akad náluk, ha nem is sok, de van.
Eredményekhez nagy gratula!

Vivi, Honey!

Szoríííítok!

Márti
borossné becz márta
 
 


Csézjang:
Én egyszer voltam eddig védőnőnél, pont a 12. heti UH előtt. Nem volt semmi különös, mérte a vérnyomásomat, kaptam azt a kiskönyvet - de olyan érzésem volt hogy ráért volna később is menni. Azt mondta újra majd kb. 18-19. hétben mnjek, amikor megvan már a két genetikai UH eredménye stb.
Szóval sztem teljesen jó 14. héten menni először.

Engem is érdekel hol lehet kapni csini kisbabaruhát...Az a baj, hogy én annyira nem szeretem a rózsaszinűeket/világos kékeket, jó lenne más szinűeket is venni. De ez még szerencsére ráér, meg remélhetőleg sokat fogunk kapni használtan barátoktól...

Kép
anicca
 
 


Én ma megyek harmadszor a védőnőhöz, de ehhez hozzátartozik, hogy azért, mert 7 napnál régebbi védőnői bejegyzést nem fogadnak el nálunk terhestanácsadáson, én pedig 08.19.-én voltam a védőbe utoljára és 09.11-re kaptam időpontott terhesgondozásra. Ugyhogy ma mehetek újra és csak jövő héten tudok terhesgondozásra menni.

Kép + 1 nap
Kép
szabccsi
 
 


sziasztok

én babaruhát remélem kapok sokat
én nem költenék nagyon rá, úgyis pár hét alatt kinövi

magamnak meg megpróbálok a meglévőből okoskodni (sok kismamás ruhám volt eddig is) csak a téli nacit kellene szerezni
majd megpróbálok túrni
szeretnék kötni magamnak egy derékaljat, de az is lehet h simán kendővel fogom körbetekerni télen a pocakomat, nehogy megfázzon Manócska
jujj, lehet h nem fogok beleférni a kabátba?
van egy sportosabb kabim...de szerettem a nőies fazont téliben...hmmm jujj nem vennék egy télre kabátot
yilonne
 
 


én arra gondoltam kölcsönkérem anyukám egyik télikabátját :-)
nem gáz, elég lazán, divatosan öltözködik! :-)

viggi79
Kép
viggi79
 
 


Igen, ez a bandázs nekem is tetszik, veszek egyet én is télre, főleg, hogy nagyon fázós vagyok és szeretem, ha a derekam melegben van :)


Ti szedtek-e magnézium B6-t és milyet?

Kép

Kép
ktouch
 
 


én sima B6-ot szedek, a rosszullétem elmúlt tőle.

viggi79
Kép
viggi79
 
 


Hű, a télikabáttal nekem is gondjaim lesznek, mert csak ilyen szűk kabátom van, talán a kiskabátomba egy ideig beleférek, de sokáig nem....lehet túrok majd egyet :)

Kép

Kép
ktouch
 
 


Csak magunkról, mert apa 5 percet engedélyezett (vissza se olvastam, bocsi)
Tegnap este elkezdtem vérezni. Spuri a kórházba, ahol megállapitották, hogy 5x2 cm haematoma látható, az okozta a vérzést. Most szigorú ágynyugalomra vagyok itélve, azóta nem is véreztem (kopp-kopp-kopp) Ha addig nem lesz semmi gond, akkor csak hétfőn kell mennem a dokihoz magánba.
A baba egyébként jól van, 2 nap alatt 8 mm-t nőtt, dobogott a szíve és integetett.

Pusz mindenkinek, vigyázzatok magatokra!

Kép
Kép
Kép
minyu
 
 


minyu!

Jaj, én úgy megijedtem volna ha vérzést látok...gondolom te is! Ne izguljl, tuti minden rendben lesz, ez átmeneti, több ismerősöm is vérzett sokszor terhesen és egészséges babát szültek!

Ktouch!

Én most abszolút nem szedek magne B6-ot, a kisfiamnál szedtem napi 6 szemet orvosi utasításra, de mivel tök ugyanúgy voltam és ugyanúgy sz..rul voltam, és sokszor hánytam úgy is ha szedtem, utólag rájöttem akkor tök fölöslegesen szedtem szülésig a napi 6 db-ot, így most nem szedek egyáltalán magne B6.-ot csak elevitet.

Biztos nem árt, de nekem nem jött be, szerintem mindenki úgy szedi ahogy gondolja, ha te szeretnéd mert úgy érzed, hogy jobban vagy tőle akkor szerintem szedd.Sajna nekem nem jött be.... :?
csézjang
 
 


Tegnap nem bírtam jönni, most olvasok és reagálok, remélem arra is jut időm...persze, csak ha nem írtatok sokat :lol:
danyuci
 
 


Voltam dokinál éééééés van KUKAC!
Szóval Holka megérze jó volt!!!
Amikor apának mondtam a telóban, hallottam, hogy ugrál úgy kiabált! pedig ügyfelekkel volt...
Ami engem illet.... hát semmi konkrét választ nem kaptam.
Tény, hogy azon a ponton van a méhlepény. Van rajta egy "luk", ami durván hangzik de állítólag (szonigráfus szerint ) semmi gondot nem okoz. Viszont ez nem fájhat, mert ugye a méhlepényben nincsenek érző idegek.
Azt mondta, TALÁN lát itt egy pici hematómát is, de erre sem merne megesküdni.
Minden esetre a mióma kizárt és a hematóma is csak esetleges. meg kell még mutatnoma dokimnak és más szonográfusnak is.

Kép

Kép

KépKép
honeymoon
 
 


Kép

Kép

Méhlepényen a sötét folt a szövethiány, mögötte meg az esetleges hematóma:

Kép

Kép

Kép

KépKép
honeymoon
 
 


ÚÚÚ, Honey, gratula! Ez jól összejött nektek :) Kislány, kisfiú, csodálatos :D és gyönyörűek a fotók is!!!! Nem győzök csodálkozni!

Csézjang, én nem szedek sem elevitet, sem más vitamint, mert nincs rá szükségem, sohasem szedtem vitaminokat, folsavat szedek még amíg el nem fogy a doboz, az kb. még 3 hét, és abbahagyom, és egy kevés magnézium B6-t, azt én azért gondoltam, mert vega vagyok, és azért az jó, csak érdeklődöm, hogy ti miért és mit szedtek. És milyen típusú magnéziumot....
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára ktouch 2009.09.11 13:30-kor.

Kép

Kép
ktouch
 
 


Jaj csajok!! Annyira jó látni a szebbnél szebb babákat már. :) Éééss még egy fiú!!!!!! :D


Ktouch, én is magne B6-ot szedek, eleinte nekem 4x2-t kellett a görcsök miatt, most 3x2-t szedek. Elvileg a Mg ellazítja a méh simaizmait a B6-ot pedig nekem akkor adták injekcióban, amikor sokat hánytam. Érdekes, mert amióta tudom, hogy babát várok, szedem és émelyegtem ugyan, de sosem hánytam.

Én sem bírtam ki és vettem egy szép hosszú ujjú őszi kismama felsőt. Akár most is hordhatom, senki nem mondja meg, hogy kismama cucc, csak annyi, hogy a mell alatt van a varrása. Szóval későbbre is jó lesz. Bandage-t is vettem, a 4D UH melletti üzletben 1900 Ft. volt, kinézetre nagyon tetszik, de nekem nem igazán fogja meg a nadrágom. Lehet, hogy még kicsi a hasam ehhez? De tuti hordani fogom!

Védőnőnél én sem voltam még.... Jövő kedden viszem az eddigi eredményeket a dokimhoz, akkor kérek beutalót a védőnőhöz. Azt olvastam, hogy ez 'csak" amiatt kell, hogy GYES-t, stb. kapjunk, ugyanis egészséges baba mellett 5-ször vagy 6-szor kell megjelenni védőnőnél, koraszülés esetén kétszer, hogy járjanak ezek a juttatások. Így szerintem nem vagyunk még elkésve.

Kép
Kép
ginnie
 
 


Honey, tök jók a képek, gratula a fiúhoz! Akkor tényleg be kell már indulnunk, hogy legyen akinek udvarolhatnak a tieitek!!! :lol:

Hol voltál vizsgálaton, ahol ilyen szép képek születtek?

Én magnerot-t szedek, azaz már egy hete elfogyott és még nem jutottam gyógyszertárba... majd a hétvégén, valamikor... szörnyen elfoglalt lettem az elmúlt időben. Tegnap a fogorvostól is fél 10-re sikerült hazaérnem. Szegény párommal a liftben futottunk össze egy üdv-bucsú csókra és aztán már csak este találkozunk, mindketten kimerülve...

Remélem a jövő héten én is megtudhatom, hogy milyen neven törjü ka fejünket... egyre jobban izgat! :oops: :)

KépKép
stike
 
 


Jaj, bújik a bölcsességfogam, kissé fáj, ilyenkor mit szabadna bevenni, ha nagyon fájna?

Kép

Kép
ktouch
 
 


Na...becsületesen végigolvastam...

Ennyi kukac...bele kell húznunk, hogy egy-két kislány is legyen :lol:

Vivi, már bocs, de már kezdi a vicckategóriát súrolni ez a história...NO KOMMENT, szorítok és persze Anginek is...ez természetes :wink:

A poló nekem is nagyon tetszett...állati jó :lol:

A képek nagyon jók, milyen kis fejlettek már :roll:

A bandázs jó ötlet, lehet én is kipróbálom, bár egyenlőre beleférek az összes nadrágomba, pedig 2x akkora hasam van, mint anno Gabussal...hát hiába a lufi sem lesz ugyanaz, ha leengedik :lol:

Én úgy vártam ezt a jó kis őszi időt...végre a Balaton parton is nyugi van...bár az eső várhatna még este Apa bográcsozást ígért...behajtom rajta-AZ TUTI!

Jó hétvégét mindenkinek, aki tud pihenjen sokat! Danyuci :D
danyuci
 
 


Ktouch,
várandósság alatt algopirin, szoptatás alatt panadol, de csak kék!!!
FOrdítva nem lehet, nekem a doki ezt mondta...szerencsére nem volt rá szükségem, úgyhogy jobban nem mélyedtem bele!

Mindenesetre a fogfájás nagyon szar tud lenni...szegénykém...
danyuci
 
 


ktouch
Nekem kb. 1 éve kezdett el fájni a bölcsesség fogam, nekem is most nő, de csak felül lesz, viszont nincs helye, és nyom.
Nekem semmit nem tudtak rá ajánlani, ha találsz valami jót, azt oszd meg velem is! :)

Kép + 1 nap
Kép
szabccsi
 
 


Honey!
Tényleg látszik a kukac! Nagyon jók a képek!!! Gratulálok!

Eddig tényleg nem izgatott, hogy fiú vagy lány lesz-e a tesó, de most már egy picit kezdek kíváncsi lenni. Én hétfőn megyek a dokimhoz, és ő csinál UH-t is, bár a gépe nem tökéletes, azért hátha látszani fog valami. Igazából én reménykedem a kislányban, hogy ne kelljen új rucikat venni, de csak emiatt. Egyébként mindegy, csak ne legyen olyan hisztis, mint Alexa.

Én is Elevitet szedek, és ha picit görcsöl a hasam vagy a vádlim, akkor a Béres Magne B6-ot. Nekem a dokim írta elő az Elevitet, főleg azért mert elég gyorsan lettem terhes az előző óta, és még nincs rendben a szervezetem (meg nem is eszem épp példásan).

Alexa felébredt, ma nem viszi túlzásba az alvást!

Kép
Kép
detty74
 
 


stike,
én "mozizni" mindig a 4D genesisbe járok. Jók a szonográfusok, nagyon kedvesek, imádják a babákat és hihetetlen készségesek.
Úgy kell rájukszólni, hogy ok elég lesz már!
:D
Én nem szeretem, ha 15-20 percnél tovább uh-znak. Látszik, hogy a babákat zavarja. Rögtön bebújnak a méhlepénybe, takarják az arcukat, fülüket stb.

Kép

Kép

KépKép
honeymoon
 
 


bocsi, de még 2-t fell kell tennem.
:D
Kép mind az 5 meg van. :)

Kép Na jól van, most már elég volt!

Kép

Kép

KépKép
honeymoon
 
 


Vivi ez tök gáz amit veled csinálnak, de nem hátra hajtott fejjel kel mérni a nyaki redőt az tuti.....

Bandázs: nagyon jó dolog, én már a régi gatyákba csak így férek bele, majd megkérem a párom csinájon fotót a hasamról, lehet el is ájultok....


Nekem ez még midnig fura, hogy a doki nem vizsgál meg, de hát mondjuk utálom ezeket a vizsgálatokat, csak mégis megnyugodtam volna ha most megnéz...

Védőnő: nekem szerencsém van ezzel, Bálinttal is hozzá jártam mindig minden rendben volt, így egyszer voltam eddig csak és majd a 19 héten megyek legközelebb

Ma beszéltem a főnökömmel, 29én reggel 9re megyek először dolgozni, milyen fura lesz újra munkába állni

Kép

Kép
andrea001
 
 


ja a képek nagyon nagyon jók lettek, én is akarok most már minél jobban:)

Kép

Kép
andrea001
 
 


Sziasztok!
Csatlakoznék én is, ha befogadtok. Első babámat várom, 33 éves vagyok. Most tartunk 13+1-nél, március 16-ra vagyok kiírva.

Már kb. 3 napja olvasgatom a topikot (bocsánat), de most muszáj hozzászólnom:

Vivi:
szerintem ne ijedj meg. Én ugyanezt átéltem a múlt héten. A Margit Kórházban 3 mm-t mértek (nem orvos csinálta, hanem csak szonográfus), jól kiborultam, aztán 3 nap múlva a Bolgárkerék utcában voltam UH-n, ott 1,8 mm-t mértek, többször is megnézték, és a doki nagyon hozzáértőnek tűnt. Kerek perec kimondták, hogy a Margitban elmérték.
Szóval előfordul az ilyesmi.
jbarbi
 
 


Hát, tényleg nem semmi, hogy mennyire szépen látszódik a baba! Bízom a jövő hétben, hogy nekünk is már jól kivehetők lesznek a részletek... és a lényeg!!! :oops:

Aggódó kismamáknak, kitartás, Viv, Angie, veletek vagyunk!! Minyu, neked meg nyugalom, pihenés!!! Várunk vissza Benneteket a megnyugtató hírekkel.

Ma már unom a melót, lassan össze kellene szednem magam és lelépni... de még nagyon korán van. Már mint mihez, kérdeznétek páran... :oops:

KépKép
stike
 
 


csak most olvastam vissza!

jaj Minyu!!!! :shock: Jobbulást és vigyázz magadra!!!

Tudja valaki, hogy a hematóma mi a fenétől alakul ki?

Kép

Kép

KépKép
honeymoon
 
 


Barbi,

üdv köztünk!
Na azért ez sem sámli, ekkorát tévedni!!! 3mm helyett 1,8?! :shock:

Kép

Kép

KépKép
honeymoon
 
 


Sziasztok :D:D:D
Minden ok!!! Voltam az MDK-ban. Profi gép van ott, tényleg!
Adatok:
Lepény helyzete mellső falon, magasan a méhszáj fölött.
Magzatvíz mennyisége átlagos
Szívműködés ritmusos, 156/min frekvencia
Ductus venosus flowmetria eltérés nélkül
Ép koponya, szabályos arc, normál agyszerkezet.
Jól telt gyomor és hólyag
Zárt hasfal és mellkas
Négy végtag ábrázolódik
Orrcsont látható
Magzati anomália nem látható
Fej átmérő: 22 mm
*NYAKI REDŐ: 1,5 MM!!!!!*
Fej körfogat: 78 mm
Has körfogat: 61 mm
Combcsont: 9 mm
Ülőmagasság: 68 mm
Becsült súly: 64 g :)
Számított terhességi kor 12 hét 6 nap
Biometriai adatok alapján a magzat 13 hét 1 napos.

Na lányok, mit szóltok????
Ja és Dr. Kondér Béla uh-zott. Barbi, üdv itt! Téged ki uh-zott? Én is itt voltam ma! Mondta a doki, hogy sem akkor nem lehet mérni, amikor előre, sem pedig akkor, mikor hátra hajtja a fejét!!! Azért a 3.3 és az 1.5 között brutál nagy a különbség!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: