Sziasztok!!
ZombiZsuzsu jelentkezik.......
Most épp Ábel kínlódik, náthás lett és fél óránként felsír. Előfordul, h Konsti is felébred Ábel sírására, olyankor zeng a ház..... Virrasztok.......
Az elmúlt napokban Konsti sírta át az éjszakákat. A fogára tippelünk.......
[b]Veronika![/b]
Nálunk apa fürdet....Konsti nyáron sokat pancsolt, de a melegben jólesett. biztos most is pancsol, de apa nem panaszkodik, h úszik. ( a fürdőt is feltakaírtja utánna apa...mintaférj
)
Ha már hűvösebb lesz, befűtenék a fürdőben és ott öltöztetném fel, h ne fázzon meg.
Fürdetőnek is gyors átöltözés...jobb ötletem nincs.
Marek!
Az iwiwről vettem a névnapos infót.
Ildi!
Jobbulást Lottinak!!
Szupi a videó! Konsti is szereti a taxit, de nem ér le róla a lába és nem halad vele. Így vagy tologatom rajta, vagy Ő szereli....
A cipő is csinos!!!
anyós: ha másképp nem megy Zoli beszéljen vele. Az nagyon gáz, ha nem engeded be csütörtökön???
szülinap: négyesben.........
Borkaby!
Köszi a kérdésed, az óvónők falatkázzák a kenyeret és szórakoztatják a csapatot evés közben. Így megesznek mindent. Azóta szóltak, h nem csúszik a reggeli ital (tea, tej, kakaó..) csak a víz. Vittem be szívószálat, azóta mindenki megissza az italt, szürcsölnek, de édesek. kreatív anyuka.....
Tegnap paradicsomleves volt. Na a pari az, amit Ábel alapból utál, annyira, h elszalad...Azt mondta az óvónő, h annyira egyértelműen elutasította, h nem is erőltette. Valamikor októberben lesz fogadóóra, ott kell kitöltenünk majd valami kérdőívet a gyermek szokásairól...na a pari szepel benne az tuti.
alvás: délelőtt 20-30 perc, ebéd után 30-60 perc, éjjel 6 óra több részletben....felnőttnek is kevés.......
L
.Kata!
Konsti pár napja kap vajaskenyeret. Falatkázva a szájába. (másképp nem merem, mert nincs kedvem hajatmosni reggeli után
)
Kalácsot nem próbáltam, de ha lenne itthon adnék. A kifli nagy kedvenc.
7 kor tápszer, 8-kor vajaskenyér, 9:30 körül gyümölcs. így van nálunk mostanság....
oltás: bízom a doktornéninkben. Ő már említette ezt az új oltást, így amikor szól megkapják a fiúk, sőt mi szülők is beadatjuk. nekem is van már egy pici tapasztalatom beteg gyerekkel, kettővel is és ahogy Emma írta nagyon kemény. Az még csak tetézi a bajt, h mi felnőttek is lebetegszünk, az pedig már katasztrófa....
Az oltások ellenére lehet influenzás-barihimlős....., de enyhébb lefolyású. És ez is számít!!!!!!
Tücsök!
Jobbulást Áronnak!!!!!!!!
Én pont amiatt hozom el délben Ábelt, mert nem akarom Kosntit ébreszteni azzal, h menni kell a tesóért.
Bár amennyit Konsti mostanában alszik.........
Emma!
Én még nem is láttam Ábeled!! Nagyon sármos kispasi!!!!!!!
Emma pedig bájos!!
kérdésem: tésztát aki ad milyet és milyen formában??????