Új privát üzeneted érkezett!

Akire: Mária Babadiszkont - www.bebibolt.hu

Kép

puszi Trix
trix78
 
 


Koszi a biztatast!!!Nem is emlekesztem arra,hogy neked is lent volt a lepeny Trix!!!csakhat nekem eddig elvileg jo helyen volt,most van lent...emiatt aggodom!!!Na de probalok en is pozitiv lenni!!!Klassz,hogy tudtatok borzezni a multkor,en is mentem volna,de innen azert,nem olyan kozel volt!!Amugy mar en is szereztem be dolgokat,nagyon edik,majd teszek fel kepet!!! Puszi
zoe33
 
 


Köszi Trix a linket.
Ez már nekem is be volt téve kedvencek közé, csak én azt hittem valamiért, hogy ez a bolt a Mária utcában van és azért emlegetitek Mária-nak :cry:
Hát nem hiába, :cry: eredetileg szőke vagyok! :lol:

Kép
akire79
 
 

 
 

Noki
Épp ma írt Bikmakk.....megszületett Danika egészségesen, csak sajnos Bikmakknál voltak komplikációk, ezért nem tudott eddig jelentkezni !
(Neked meg várom a mailedet, rég írtál :wink: )

Kép
Kép
rilla_
 
 


fotóztam:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

dita75
 
 


HATALMAS GRATULA BIKMAKKNAK DANIKÁHOZ!!!!!
Remélem azóta minden rendben van vele!

AKIRE
Te tényleg szőke vagy? Amúgy már voltál abban a boltban vagy még csak a neten nézelődtél? Én csütörtökön délután megyek oda vásárolni, úgy 3 körül csak te még akkor nem fogsz végezni a melóhelyeden igaz? Pedig találkozhatnánk mert pocisan még nem is láttuk egymást! :lol: :lol:

ZOÉ
Örülök hogy szmöre már nem kínoz. Ne izgulj nálam is mindig van valami, eddig szinte az összes jellemző kismama-betegséget megkaptam ajándékba: cukor, magas vérnyomás, szeméremcsont-fájdalom és társai. De úgy néz ki hogy sorra meg-megoldódik minden ha az ember odafigyel és hoz egy kis áldozatot. Persze valami nem múlik, de ez ellen nem lehet nagyon tenni. Pl. a fájdalom. Nő a súly a has nyomja az idegeket, de talán ez a két hónap már elmegy gyorsan.

TRIX
Nagyon irigyellek a tanfolyam miatt. Ilyenkor nagyon sajnálom hogy itt élek az Isten háta mögött és kimaradok ilyen szupi dolgokból! Attól félek ha itt "falun" lesz is már le fogok maradni róla mert addigra megszületik Miló!
Annyira gáz hogy nem indítanak folyamatosan tanfolyamokat ha az egyiknek vége rögtön a következőt.
Még ezért is utazgasson fel az ember pestre nem??? Elkeserítő.
Amúgy lesz még ezután tudomásod szerint? Hetente van keddenként? Mennyit kellett érte fizetni és hol tartják pontosan?
Elgondolkozom rajta hogy ha itt tényleg nem lesz akkor felmegyek pestre mert engem nagyon érdekel, és te is olyan jókat mondasz.

dita75
 
 


Bikmakk: gratulálok Danikához és jobbulást kívánunk!
Köszi Rilla a híreket!!!

Dita: nagyon-nagyon szupi a kiságy, a mici-macis ágyneműgarnitúrával és a kiegészítőkkel!!! :lol: De ez még nem a babaszoba, ha jól látom... Jópofa a kis body is, sikerült beszerezni???? :wink:

A tanfolyam teljesen ingyenes, nincs létszámkorlát, nem kérdezik ki hol fog szülni, viszont adnak egy listát mit kell a kórházba vinni (persze a Jánosba), szülésre és a bent tartózkodásra.
Folyamatosan megy, bármikor lehet csatlakozni és igen, keddenként van 17 órától, kb. 1,5-2 óra időtartamú.
Ez a jövőheti téma, a baba kimaradó légzésével kapcsolatban nem tudom, hogy szokott-e mindig lenni, de most tuti lesz, többször is elmondta a szülésznő. Egyébként nem tartozik az anyaghoz.
Nyílván vannak speckó a János kórházra vonatkozó infók, de símán lehet hasznosítani szerintem bárkinek. Van jegyzet is, nemrégiben Remény feltette ide a topikba.
Ja és a János kórházban van az Auditórium épületében.

Szerintem meggondolandó, ha megtudod oldani valahogy, szerintem érdemes elmenni. Esetleg Anyudéknál aludhatnál aznap este.

Kép

puszi Trix
trix78
 
 


Dita!
Látom rajtad is teljesen kitört a Micimackó őrület!
Nagyon sok, szép holmija van Milónak! És az a rugi azzal a szöveggel....

Igen, sajnos nem végzek addig. Még csak összeállítottam a listámat és nézelődök, alternatívákat keresek....
Úgy gondolom majd november körül veszek meg mindent (vagyis a BNV-s Bababörzéig mindenképpen várok).
Ruhák már nagyjából megvannak, de minden más várat még magára....
Majd kárpótlásul teszek fel pocakfotót :lol:

Tanfolyam:
Nálunk van tanfolyam és szeretnék is menni, de most kezdődik és sajnos keddenként van 14:00-tól, amikor pedig nem tudok eljönni a munkahelyemről. Nem értem miért ilyen hülye időpontban vannak ezek a tanfolyamok, miért nem lehet délután vagy hétvégén????? Azokra abszolút nem gondolnak, akik dolgoznak..... :cry:
Ha még lesz decemberben és januárban óra, akkor talán arra majd elmegyek :shock:

BIKKMAKK!
Nagyon sok gratula Nektek! Daninak pedig nagyon sok egészséget és felhőtlen, boldog babanapokat kívánok!
Remélem már jobban vagy, ha tudsz, akkor gyere és mesélj, mert nagyon izgultunk ám érted!

Kép
akire79
 
 


Trix: Igen, hétfőtől dolgozom megint. Nagyon rossz reggelente felkelni.

Remény: Ádámnak boldog névnapot!

Aggódás: Nekem majdnem minden parám elmúlt a 12. hét után. Miután a kombinált teszt is jó lett, már gondoltam hogy az afp-vel sem szabadna problémának lennie. Most még egy genetikai uh és utána már csak a cukrom marad. Még jó, hogy nem parázok. :)

A bababörzére szokott lenni belépő, vagy csak annak, aki árul?
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Sziasztok!

Dita!
Nagyon cuki, gyönyörű a kiságya Milónak ezzel a sok sok Micimacis cucokkal. És nagyon szép a házatok is, az egyiken látszik a háttérben, tök jó!!!

Akire!
Én is tök azt hittem, hogy a Mária utcában van a Mária bolt :lol: ( pedig én nem vagyok szőke :lol: ) Bizti lemaradtunk annál a résznél :lol: :lol: :lol:

Húúú Trixikém!
Most látom csak, hogy már a 31.hétben vagy. Annnnyyyáááám, hogy elment az idő, még csak most újságoltad, hogy nagyon terhes vagy. Nem értek hozzá, de kb 4-5 hét és szülhetsz is, nem???

Hát csajok ma rakottkrumpli lesz nálunk, és esküszöm nem bírom ki, hogy ne egyek belőle :shock: :shock: :cry: :cry: :cry: Még majnem össze is vesztem Attilával, hogy miért azt eszünk, mikor tudja, hogy az a kedvencem, de mostanság nem ehetek belőle. Na mindegy mára leszarom a diétát, holnapra meg inkább majd becsomagolom neki az egész maradékot, hogy ne is lássam meg itthon, mert a végén, még megint kísértésbe esnék!!!!
Amúgy elvagyok, és irgykedve nézlek benneteket, hogy mire esetleg végre idejutok ti nem lesztek itt, mert addigra mindenki megszül :cry: :D
Ki fog nekem segíteni???

Lilypie Pregnancy tickers
heni77
 
 


heni: A rakott krumpli mehet a szénhidrátos diétában. Csak a krumplira, a tojásra és a tejfölre kell számolni, a kolbászban nincs ch.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


SZASZTOK KISMAMIK!!!!


CSINÁLTAM EGY PICASSA ALBUMOT,AMIBEN A GYEREKERIM KINŐTT RUHÁI VANNAK!HA ÉRDEKEL VALAMI VALAKIT,ÍRJON PRIVIT VAGY MÉLT!ÁRAK ÉS MÉRETEK BENNE!
TOVÁBBI JÓ POCAKOSODÁST NEKTEK ÉS GYERTEK MÁR ÁT A BABÁSBA IS LÉCCI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

A NEVEM ALATT VAN A LINK!!!!!!!!!!!!!
Vendég
 


TRIX
Akkor előrébb hozom a pesti felmenetelt.
Megírod hogy hol lesz akkor pontosan a felkészítő?
Mindenképpen meg akarom hallgatni már csak azért is mert én is úgy tudom hogy a légzésfigyelős rész az külön kategória, nem szokott beletartozni a szülésfelkészítő témáiba.
De jó akkor találkozunk megint? Colin te is jössz? De szuper! :lol:

Nem ez még nem a babaszoba, a Ricsi még erősen be van költözve a szobába. Most hozták meg az ágyat és épp csak összedobtam egy fotó erejéig hogy láthassátok. Még festeni kell úgyhogy csak vasárnap lesz kész a szoba ha minden jól megy.

AKIRE
Hát igen, szeretnék megadni neki minden szépet és jót.
Már néha nagyon túlzásba viszem a dolgokat, de végülis most hogy diétára vagyok fogva kicsivel több pénzt el tudok venni a kosztpénzből, és nem járok sehová mert nekem mindennél többet ér hogy Milónak mindene meglegyen, és másképp nem tudom megoldani csak úgy hogy ha megvonok magamtól szinte mindent.
Nemrég a fodrász barátnőmnél jártam mert hozott egy kuncsaftjától babaholmikat - és felajánlotta hogy ingyen megcsinálja a hajamat, biztos bántotta a szépérzékét, meg nem ezt szokta meg tőlem, hisz régebben volt hogy hetente jártam hozzá hogy tökéletesen be legyen szárítva, most meg csak úgy líg-lóg, meg copfba van legtöbbször.
De végülis ki látja itthon mikor szinte egész nap egyedül vagyok.

A 17 órás előkészítő is korai még neked?

HENI
Én is szeretem a rakottburit pedig nálunk nem sokszor szokott lenni mert a család nem komálja. A diéta miatt meg úgy vagyok vele hogy akkor nem is csinálok.
Ha megszületik Miló egy ideig biztos ritkábban fogok tudni jönni de itt fogok maradni ebben a topicban és az inszemes babásban.
Nem akarok sehová sem költözködni. Úgyhogy ha más nem is de én itt leszek neked, oksi???

Mindenkinek köfi a dicséreteket, hétvégén remélem a teljes szobáról tudok feltenni képeket. Bár még hiányzik a szőnyeg meg a függöny, de majd megsürgetem.

dita75
 
 


Henikém Drága: én is itt leszek majd Neked, nyugi! :lol: Csak már most is itt lennél velünk állandóan!
Ja és igen, nagyon elment az idő február óta! :wink: 8)
Igazából az ikreseknél ilyenkor már bármikor megindulhat a szülés, de én szeretném a dokkerrel együtt minél tovább bent tartani Őket, mondjuk a 38. hétig. :wink: :lol: igaz már ez is csak 7 hét, ami pikk-pakk le fog telni!!!

Ditus: mellékelek egy kis térképet a János kórházról. A 2-es számmal jelölt épület az auditórium, remélem kivehető.
Ha nem túl jó a kép, akkor ha gondolod mailben email-címre is el tudok küldeni egy normál méretűt!
Jaaaaaaa, nagyon jó lenne ismét talizni, lestírölhetnénk egymás pociját!!! :lol:

Kép

pusza

Kép

puszi Trix
trix78
 
 


trix78 most vettem rá Apát is,hogy eljöjjön úgyhogy mi megyünk. Hol van pontosan a kórház területén??
4,9 lett a cukorszintem.
dita sajna valószinü én nem tudom megvenni a fülis ágynemüt mert nagyon pénz szükében vagyunk.
heni77 szeretettel gondolok arra az időre mikor majd segithetek neked babavárás úgyben. Persze amit tudok.

Kép
Kép
colin
 
 


Lányok, lehet én is csatlakozom kedden csak az inzulin miatt vagyok gondban, hogy adom be 6-kor és fél 7-kor hogy eszek ott? Mert ugyebár tömegben nem illik enni...

Köszi Brigi a talit, remélem nem bántad meg sem a ruhákat, sem a talit :)

Colin, gratula a jó cukorhoz.

Dita szép Miló ágya feldíszítve...én is ma hoztam haza a függönyeire a dekorcsipeszeket, nekem tetszik.

Bikmakk, gratulálok Danikához, remélem minden ok most már és mindketten jól vagytok. Ha tudsz jönni, várunk a hírekkel...

Vicky köszi Ádám nevében :)

remény73
 
 


Colin: gratulálok a jó cukker eredményedhez!!! :lol:
A helyszínről mellékeltem egy térképet, ha nem tudsz elmenni rajta mailben szívesen elküldöm nagyobb méretben és magyarázattal, ha megadsz egy email-címet.

Remény: nyugodtan csatlakozhatsz Te is!!! :) A tömegtől meg ne tarts, mivel bármikor kimehetsz az ajtó nyitva szokott lenni előadás közben. Majd max. nem a legelső sorba ülsz be. Mások is kiszoktak menni, ha dolguk akad, senki sem fog Rád szólni, hiszen terhes kismamákról van szó!!! :)
Ja és pl. a tegnapi órának már vége lett 18:30-ra! :wink:

Egyébként jó fárasztó ám felmászni oda, ahol az előadóterem van, de mi is szép komótosan szoktunk menni és akkor nincs gond ezzel. A hely egyébként nem valami szívderítő látvány, csakhogy mondjak valami negatív dolgot is! 8)
Omladozó falak stb. :wink: De hát, nem a szépség miatt megyünk oda, nemigaz?

Kép

puszi Trix
trix78
 
 


Bikkmakk:
Most olvastam, hogy már igazán szabad GRATULÁLNI!!!! :lol: :lol: :lol:
Jobbulást kívánok neked, a csöppségnek pedig csodás életet idekinn! :D
Kép

Pá Drágáim!
sajt@
 
 


Sziasztok!

Most jöttem meg a fogorvostól. Érdekes maszek alapon be lehetett tömni a fogamat. Az egyiket gyökérkezelni kellett így két fogam került kb. 20 ezerbe, és még van kettő a másik oldalon amit még nem tudok hogy mennyi lesz de akkor sem több mint 100 és rendesen kezelve van. Ennek a körzetinek itt a mániája az hogy mindenre koronát akar húzni, persze mert az neki pénz a többit ingyen kell csinálnia. Kurva nénikéjét felül már csak koronám van az összes fogamra ráhúzott ami volt. Alul már nem akartam. Szerintem hülye pénzéhes lett ez a doki és nem végzi már rendesen a munkáját. Most kiadhattam volna több mint 100-at így meg lehet hogy csak 40 és nem lesz korona hanem rendesen betömve, ellátva, gyökérkezelve meg minden.
Nem mindegy!!! Főleg hogy egy vasam sincs, ezt is most úgy tudtam kifizetni hogy ebben a hónapban volt villany és gázelszámolás és szerencsére túlfizetésünk volt így most nem kell fizetnem egy hónapig a számlát.
Tök király!

TRIX
Biztos megtalálom!

COLIN
Tök jó lett a cukkered, látod hiába aggódtál miatta! :)

REMÉNY
Milyen függönye lesz Ádinak?

Örülök hogy többen leszünk, Remény akkor hozod a cuccaimat is? Mert akkor én is viszem a tiédet.

Más nem csatlakozik? Rendezünk egy gyors mini-topic-talit! 8)

dita75
 
 


Sziasztok Kismamik!!Hatalmas Gratula Bikmakk!!!Ha tudsz,jelentkezz,varunk a hirekkel,sok-sok tejcsit Danikanak!!Dita!Az biztos,hogy nemcsak anyagilag,de mindenkeppen jobban jartal a tomessel,ameddig belehet tomni,egyszerubb!!Nagyon klassz Milo kisagya! Mar nem emlekszem,megkerdezhetem hol vetted a szettet??Amit en kineztem a szopiparnas oldalon,ami eddig nagyon tetszett,az nagyon kisfius,de hat mar masodszor is kislanyt mondtak,most mar csak nunisra keszulunk.Ahol eddig nezelodtem,meg veletlenul se volt olyan,ami igazan elvarazsolt.Azaz az egyik boltban mutattak egy katalogust,abban nagyon aranyosak voltak,valami olasz ceg gyartja,kukorica csuhaj van a paplanjaba,moshato,es olyan 30000ft korul van,de jo lenne eloben megnezni.Es ebben az arban,meg a szopoparna sincs benne,szoval azert draga.Akire!Hogy alltok a lakasfelujitassal???Rony!!El vagy tunve!!Colin! Jo,hogy tul vagy a cukros eredmenyen!!!Puszi Mindenkinek
zoe33
 
 


ZOÉ
Az nagyon drága akármilyen szép is.
Én mindent a teszveszen de legalábbis az interneten veszek mert már nem bírok nézelődni, hamar elfáradok.
Ez a szett 4 részes és majdnem a harmada volt annak ami neked tetszik. Házhoz hozta a postás így volt 13ezer.
A paplan pihe-puha. Ennek a csajszinak csak micimacis, tigrises és füleses szettje van de láttam már a teszveszen nagyon szép új garnitúrákat. Amúgy az elején nem is lesz nagyon szüksége rá, mert a hálózsák praktikusabb, de 2-3 éves koráig tudja használni a szettet mert a paplanja elég nagy.
A szopipárnát én 3000ért vettem, nincs hozzá póthuzat de most jött meg a micimacis anyagom és jövő héten ha megyek anyához varr rá belőle póthuzatot.
Szóval sokat kell nézelődni hogy az ember kifogjon jó dolgokat.
Én továbbra sem akarok nagyon fiús dolgokat venni mert nem mondtam le arról hogy lesz egy lányom is és akkor neki már nem kell mindenből újat venni mert simán használhatja majd Milóét.

dita75
 
 


Sziasztok!!

remény73 képzeld ami szombaton rajtam volt nadrág ma már nem jön rám!! :? :? :? :? Jó mi??
Mi megyünk kedden az biztos. Jó lesz a tali. Majd viszek fényképezőgépet aztán majd csinálunk csoportképet!!!
Most már nincs mit felvennem lassan. :? :? :?

Kép
Kép
colin
 
 


Dita, megyek, s viszem a cuccaid is.

Colin nem megyünk együtt? Nem baj, hízzál csak, de ne vidd túlzásba :)

Képzeljétek. Napok óta 7 felett volt a cukrom, tegnap vettem update kakaóst, és reggel 2,5 dl tejet ittam, s 6,2 lettem. Szerintem a kenyerekre emel a szervezetem, most reggelire hanyagolom...

Trix, vasárnap megyünk a Máriába, múlt hétvégén hazamentünk, így kimaradt.

remény73
 
 


Dita, én varrtam a függönyt, még nem az igazi, de egy kép róla:
Kép

Lányok, utolsó alkalommal kérdezem meg tőletek, kell valakinek valami az utolsó ruhákból? Farmerekből? Ha nem hétvégén azt is visszaadom a tulajdonosoknak, mert már pakolgatom a lakást

remény73
 
 


Sziasztok!

Bikmakk!

Gratulálok Danikához! Neked gyors felépülést, neki pedig boldog életet kívánok!

Tegnapi orvosi hírek:
Elvileg minden rendben. A méhszáj nem nyílt tovább, a baba jól van.
Sajnos most haránt fekvéses, így még mindig császáros lenne (A 4D-n fordították el, és azóta sem fordult tovább). De még mindig lent van a méhlepény, úgyhogy a doki szerint nem nagyon fog tudni megfordulni. Én azért minden nap biztatom, hogy legyen ügyes és furakodjon be :)
A pocakom a doki szerint kb. 33 hetes méretű, de állítólag ez azért van, mert én kicsi vagyok, és a baba meg haránt fekvésű.
Már majdnem a bordámig ér a méhem. Kérdeztem viccesen, hogy akkor a 36. héten már a torkomban lesz? Nőni sajnos nem tudok, úgyhogy számíthatok a hordó effektusra.

Egyébként megkérdezte a doki, hogy nála akarok-e szülni. Mondtam igen. De egy szóval nem említette, hogy csak xxx Ft-ért vállalja.
Úgyhogy annyit adunk, amennyit gondolunk.
Ezenkívül sokat kell pihennem, ezt kb. 100-szor elmondta. (Nem mintha olyan rengeteget dolgoznék... Mindentől eltiltott a párom.)

Még egy utolsó dolog, aztán megyek: jövő héten megyünk apás szülés felkészítőre (hátha megfordul a bébi). Szolnokon ez csak 1 alkalom. Lesz egy előadás az őssejt megőrzésről, aztán megmutatják a szülőszobát. Mondjuk van egy csomó kérdésem, azokat összeírom, és felteszem nekik.

Kép

Kép
vevikk
 
 


Még valami eszembe jutott.
Apa mondta a dokinak, hogy akkor kezdheti berendezni a babaszobát? Mert már csak egyszer kell a dokihoz menni, utána csak NST-re.
Erre lelombozták, hogy az még ráér a következő ellenőrzés után, ami 4 hét múlva lesz.
Szegénykém most olyan távolinak látja a születést megint. :)

Kép

Kép
vevikk
 
 


Remény: Örülök, hogy most jó lett a cukrod. Lehet hogy tényleg a kenyér nem tetszik neki.

Vevikk: A dokid szerint a 32. hétig ne rendezz be gyerekszobát? :shock: Akkor nekem már jövőre lesz.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


remény73 nem otthonról megyek oda mert elötte van még dolgom a városban. De a bejáratnál találkozhatunk,hogy egymást feltoljuk oda fel. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
colin
 
 


Sziasztok!
Eladó az alábbi: Kép csomag 4000 Ft-ért + pkg A szundikáló dekoráció nem része az ajánlatnak. :lol: :lol:

Tartalma:
- baldachin függöny
- baldachin tartó vas
- 140x70-es kiságyhoz
33 cm magas rácsvédő körbe, végigéri a kiságyat
- zsebes tároló
- pelenkatároló zsák
+ pelenkázó feltét 67x67 cm egyik oldalán
ovális bevágással (széllel)
Ha valakinek megtetszik tudok még fotókat küldeni, csak nem akarom itt szétoffolni a topikot!

Körforgó 3000 Ft-ért Kép

Bébiőrző Sencor SBM 141 típus (3000 Ft) Keveset használt, kiváló állapotban. Kép

Ha valakit érdekelne még valami a képek közül, tudok priviben több fotót és részletes leírást is küldeni.

Üdv: Kata
torolve_20130114141731
 
 


REMÉNY
A Suska barátnőmnek is a kenyérfélék vitték fel a cukrát. Max. két szelet teljes kiörlésű kenyeret tudott megenni inzulin mellett hogy ne vigye fel a cukkert. Nekem nem viszi fel szerencsére mert mindkét alkalommal amikor mérték kenyeret ettem reggelire.

Szerintem én negyed annyira sem vagyok cukros mint ahogy azt a vizsgálat kimutatta. Szerintem csak elcsesztem előző este a sütivel meg a szőlővel a kérdést. De most már mindegy. Visszacsinálni nem tudom!

Tök jó a függöny, ügyes vagy!
Örülök hogy újra találkozunk!

VEKIKK
Még van ideje befordulni nem? Mekkora kilóra a baba?
A szobát megcsinálhatjátok ahhoz miért kell orvosi engedély. Mi is most fogjuk elkezdeni.

Hánykor lesz a tali a bejáratnál??? Én is csatlakoznék, legalább együtt tévedünk el! Meg ez a feltolás is jól hangzik mert nem bírom az emelkedőket, lehet hogy fél órával előbb ott kéne lenni hogy időben felérjünk??? Kéne 4 tolókocsit kérni nem??? Csak engem nem tudom ki tol fel mert egyedül megyek! :(

dita75
 
 


Dita, örülj neki, lehet diéta nélkül is minden ok. Mérj 1-2 alkalommal olyankor, mikor a normál étrendedben, a megszokott mennyiséget eszed. Ha 7 alatt vagy jóval, akkor nálad minden ok.

Én is örülök a találkozásnak...

Colin, a János bejárata nekem tökéletes, csak mikor is legyen? Majd viszem az inzulinom, meg a vacsimnak a kajcsit.

remény73
 
 


Akire, ha minden igaz hétfőn jön a csomagom, ma adja fel a ruhákat a csajszi. Hétfőn kiderül mikor kell mennem dokihoz, szerda vagy csütörtök, neked melyik nap lenne jó jövő héten?

remény73
 
 


REMÉNY
Hétvégén lehet hogy megpróbálom hogy rendes kajával mérek egyet a papáéknál. Nagyon kiváncsi vagyok hogy mit mutatna.

Majd ne felejtsünk egyeztetni hogy mikor találkozunk a bejárat előtt.
Bár kedd még odébb van, de hétvégén elég nagy pangás szokott lenni a topicon!

Mennék vásárolni de nem tudok, reggel óta folyamatosan esik.
:twisted:

dita75
 
 


Sziasztok!!

Szerintem ha 4-kor kezdödik akkor érdemes lenne fél 4-kor találkozni a bejáratnál. Hátha elég lesz fél óra,hogy felcipeljük oda magasra magunkat, bár én hozzom az emberem is aki remélem felhuz majd engem.
trix78 kb mikor lesz vége szerinted?? Az nap még el kell mennem a dokimhoz aki most áttelepült a MOM parkba.
dita75 fel tudom neked ajánlani ha elfogadod a párom másik kezét és akkor kettönket huzna. Mégis írtam a csajszinak a teszveszesenek,hogy ha jó neki akkor novemberben fízetném és már vissza is irt,hogy oké elrakja.
kérlek áruljátok el,hogy kell felrakni képet??

Köszi

Kép
Kép
colin
 
 


Remény!
Nekem csak a hétvége jó,mert akkor van itthon a párom és a kocsi...
Addig várhat? Kiszámolnád nekem, hogy mennyivel jövök (a csaj cuccai 2200 Ft körül vannak + amiket Tőled kértem)?

Colin!
Amikor hozzászólást írsz, akkor az ablak alatt van egy melléklet feltöltése, arra kattints rá, majd keresd ki a képet a gépedet és OK.
Előtte valamilyen képszerkesztő programmal át kell méretezni 600x600 -asra, mert ez a legnagyobb, amit enged.

Kép
akire79
 
 


Csajszikák!!!!

Ne ijedjetek meg ennyire a távolságtól ill. az emelkedőtől. :)
Nem kell ám fél óra hozzá, annyira nem vészes.
Max. 10 perc elég és amíg nem nyitják ki az előadó ajtaját, állni kell ám. :lol: Szerintem sokkal előbb nem érdemes oda menni.
Ha gondoljátok, majd mi a párommal mutatjuk az irányt, de mi biztos nem megyünk 15:45-nél hamarabb.
Gondoljátok meg.

Szerintem max. 18:30-18:45-ig tart majd, mármint a szülésfelkészítővel együtt :lol: Ha csak a különelőadásra jöttök az 16:00-17:00-ig tart.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára trix78 2009.09.11 10:57-kor.

Kép

puszi Trix
trix78
 
 


Oké trix78 meggyöztél 15.45-kor találkozunk.

Kép
Kép
colin
 
 


Colin, ok, akkor 15:45-kor találka a János kórház főbejáratánál. Vagy a felső bejáratnál? Ezt még pontosítsuk. Vagy a 2-essel jelölt épület bejáratánál?

Dita, már félretettem a cuccaid. Ezek szerint akkor van a 2 sapi, az 500, meg a vatelin, ami 400, így lógok még 200-zal kp. , ugye?

remény73
 
 


Szerintem a Diósárok u.-i bejáratnál talizzunk 15:45-kor :lol:

Kép

puszi Trix
trix78
 
 


Dita: Honnan is vetted a Tesóm eladaó-s bodyt? Apának a jövő héten lesz a szülinapja és nem akrtam nagy ajándékot venni, mert olaszban már kapott egy órát. Van valami olyan is, ami jó lenne neki, biztos tetszene neki.

Én is szívesen mennék veletek kedden a szülésfelkészítőre, már csak a társaság miatt is. De nem vagyok én a 18 hetemmel még korai ehhez? Aznap kell mennem a diabos dokinőhöz és talán még oda is érnék. Majd megpróbálom, figyelem hogy hol találkoztok és Reményt úgyis ismerem, meg a telefonszámok is meg vannak (Ditáé is). De jó lenne.

Tegnap vettem egy tök jó hálózsákot a neten. Olyan aranyos, maci van rajta. 1000-ért vettem és tök jó bélelt.

Kép
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Vicky, szerintem nem túl korai. Bízz a babában, s akkor nem érzed korainak. De jó lenne egy nagy közös találkozó....

Aranyos ez a cherokee-s hálózsák, nekem nyuszisom van, én a Hada-ban túrtam anno. Mivel nekem ez a legnagyobb hálózsákom, gondoltam majd a fűtés utáni időszakban úgyis hideg lesz akkor ez talán elég melegnek fog bizonyulni, ha a takarót lerúgja, akkor is...

Trix, mivel én BKV-val megyek, nekem a másik két bejárat könnyebb lenne, de a többség dönt, hol talizzunk. Oda megy fel BKV jármű? A másik 2-höz ha jól tudom van, azaz a főbejárat közelében villamos, a másik bejáratnál busz.

remény73
 
 


Ja Vicky, a Moszkva tér közelében van egy bababolt, ott rengeteg hasonló feliratú bodyt láttam, amiket mikor ott jártam végignézegettem. Biztos ott is találnál megfelelőt, de lehet Dita olcsóbban vette. Sajnos nem emlékszem árra...
http://babyfun.axiomarket.hu/item/dupla ... hosszuujju

remény73
 
 


VICKY
Máshol eleve 20. hétig kell jelentkezni a szülésfelkészítőre.
Én már Fehérvárra nem is mehetek emiatt. Most még a szomszéd kismamit is úgy próbálják betolni valahogy pedig nemrég töltötte a 20. hetet. Várunk szeretettel téged is, és semmi sem korai, lehet hogy később se időd se energiád nem lesz ilyesmire.

A bodyt attól a csajszitól vettem akitől az ágyneműt is. A teszveszen árul vadi új cuccokat. Amúgy vannak olyan helyek ahol rányomnak pólóra, párnára, bögrére amire csak akarsz olyan szöveget amit te akarsz. A haveromnak is ilyen boltja van, az inszemes csajoknak náluk csináltattam a pólókat. Asszem 1500 Ft pólóval együtt, de már nem vagyok benne 100 % biztos, lehet hogy a pólókat már én vittem.
De ha érdekel kérdezek árakat úgyis nekem is szükségem lesz nemsokára az árakra mert karácsonyra a nagyszülőknek Milós naptárt készíttetek. :)

Tecc a hálózsák!

REMÉNY
Én villamossal megyek, úgyhogy ha gondolod mi ketten találkozhatunk a főbejáratnál, és akkor a csajoknak nem kell lemászni értünk.
Amúgy pedig egy matekzseni vagy! :lol: :lol: :lol:
Hétfőn emlékeztess hogy ne felejtsem bepakolni a holmidat. Nagyon kihagy az agyam mostanában!

COLIN
Örülök hogy mégis lesz szép fülis ágyneműtök. Én totál beleszerettem a micimacisba. Olyan jó hogy összeraktam az ágyat mindig megcsodálom és megsimizem amikor elmegyek mellette.

Sajnos a szobaprojekt úgy néz ki hogy nem akar összejönni. Apa azt ígérte hogy hétközben összerakjuk a szekrényeket. Ma már péntek van de nem történt semmi mert a garázst vakolta.
Hétvégén meg az utcafronti kerítésről hadovált hogy azt akarja megcsinálni, úgyhogy sztem esze ágában sincs a gyerekszobával foglalkozni. :(
Az ágyat is egyedül raktam össze, mondjuk nem volt nagy kunszt.
De min. a szoba kipakolásához kell a párom sőt még kevés is. Nem tudom mikor lesz végre erre is idő. Tuti hogy utolsó pillanatban akarja megcsinálni a hülye kölyök miatt. Mindent kitalál csak hogy erre ne legyen ideje. :cry:

dita75
 
 


Jól van Csajszik, igazatok van, abból a szempontból, hogy a főbejáratnál találkozzatok. :wink:
Én kocsival megyek, sajnos "helytelenül" nekem már a fenti bejáratra állt rá az agyam.
Viszont én nem megyek azért le a főbejárathoz, hogy utána visszasétáljak. 8)
Mi kb. 15:45-kor leszünk a fenti bejáratnál v. legalábbis annak közelében.

Akkor kedden Csajszikák!!! :lol: pusssz

Ja és Vicky, gyere Te is nyugodtan, ha éppen ráérsz és van kedved hozzá! :wink:

Kép

puszi Trix
trix78
 
 


remény: Köszi a linket, majd megnézem. Ezek sem olyan drágák.

dita: Megnézem amit Remény ajánlott és szólok, ha nem kaptam olyat amilyet szerettem volna.

Ha megyek a talira, akkor én is villamossal mennék, de félek hogy nem érek oda. Ha megyek, akkor kb. 15:40-re ott leszek valahol a főbejáratnál. Sajnos nem bízom a sikerben nagyon, mert ahhoz, hogy 2-re a dokinőnél legyek már 12-kor el kellene indulnom a munkahelyemről. 3 órára meg már minek menjek be? De a kollégám a jövő héten szabin van és szerdán már így is otthon leszek a védőnő és az uh miatt.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Sziasztok kismamik!
Megint töltötem fel a picassába ruhákat és cipőket,játékokat,csörgőket!
Ha gondoljátok nézzetek be és ha kell valami írjatok mélt vagy püt!
Vendég
 


Sziasztok!

Dita!

Még megfordulhat, de ha a lepény nem megy feljebb, akkor nem lesz helye, úgyhogy sanszos, hogy így marrad.
Nem kell orvosi engedély a szobához, és nem is tiltotta meg a doki, csak annyit mondott, hogy szerinte még ráér. És igaza is van, mert tök kényelmetlen lenne, ha már most átköltöznénk a nappaliba. Csak egy kihasználatlan szobánk lenne a babaszoba.
Meg én be sem akarom vonzani, hogy előbb jöjjön.

Azt nem tudom, hogy most pontosan mekkora a pici, de kb. 1,5 kg, hiszen 2 hete 1,2 kg volt, és ennyit biztos nőtt azóta.
Pl: a fej átnérője akkor 7,01 volt, most már 7,5 cm.

Kép

Kép
vevikk
 
 


VEKIKK
sztem az itteni kórházban szar a gép, vagy nagyon pici a fiam.
Én is kb. két hete voltam és akkor 850 gr. mért!!! :shock:
Kiváncsi leszek csüt-ön mennyit fog! Direkt rá fogok kérdezni ha nem mondja vagy nem írja be a kiskönyvbe.
Abból gondolom hogy szarabb a gép mert amikor Áfonyával voltunk a 12. héten kombinált teszten hétfőn ott a MArgitban volt uhu és csüt-ön meg itthon és tök eltérő volt a tarkóredő mérés, igaz mindkét adat teljesen jó volt, de akkor sem lehet 3 nap alatt kisebb adatot mérni, mert még ha nagyobbat mért volna. Cm-re is kevesebbet mért a gyerek méretére mint a pestiek. A kép is nagy kaki. Pesten akkora élmény volt az egész ultrahang itt sosem látok semmit csak foltokat.
Na mindegy. Majd nézegethetem eleget ha kibújik nem??? :lol:

Apa nem nagyon mozgósította magát a gyerekszobával kapcsolatban de én elkezdtem összepakolni a cuccokat. Kirámoltam a szekrényt is ezzel nyomatékosan közöltem vele hogy nincs mentség, holnap pakolás van. Megkérdezte hogy akarom rakni kint a fiának a szekrényt mert nem érti és mikor elmondtam totál ki volt akadva hogy milyen hülye ötleteim vannak.
A végén már azt mondtam neki hogy oké vigye az összes cuccát az öreganyjához rendezzék be maguknak az emeletet és mi majd elleszünk itt ketten Milóval. Meg van oldva a szobakérdés. Kurvára elegem van már hogy egy-egy hétvége miatt ilyen hacacárét csinál a szobakérdésből. Képes lenne megszűntetni a hálónkat hogy a Ricsinek legyen szobája, tényleg nem értem. Mi legyünk kényelmetlenül egész héten egy-egy itt töltött hétvége miatt.
Már néha tényleg úgy érzem hogy jobb is lenne ha elmennének mind a ketten mert kicsit tele van a púpom hogy a picinek semmi a nagynak minden, és ugyanúgy én is mindig háttérben vagyok.
Pedig ez az én házam mi lenne ha közös lenne??? :roll:

dita75
 
 


Jó reggelt csajszik!!!

Én ma nagyon friss voltam és üde mert 3.50-kor ébredtem fel és már nem is birtam visszaaludni. Na mindegy!!
dita75 hát nem egyszerü az életed az biztos. Még mi sem állunk sehogy. Tegnap kaptam az apósomtól egy nadrágot a C&A-ból úgyhogy ha jön a rossz idő lesz mit felvennem éljen!!!!
Ja és tegnap elmentünk a babahordozóért is és kaptunk 3 cumisüveget a sógornőmtől és a lányától meg 6 pár édi kis zokni+micimacis sapikát na már ez is valami. Csak még a szobába nincs semmi.
vicky jó lenne ha te is jönnél kedden.
tigriske merre vagy???
remény73 tegnap sokat gondoltam rád délután,hogy mi lehet veled. Cukorszínt???

Puszi

Kép
Kép
colin
 
 


Sziasztok!

Hát Dita esküszöm nem értem a párodat. Már néha felmerül bennem a kérdés, és ne hari meg érte, hogy akarta ő egyáltalán ezt a babát????? Na de mit is mondhatnék, FÉRFI bammeg :evil: :evil: :lol:
Kitartást neked, és NE HAGYD MAGAD!!!!! Még jóhogy nem a pincébe kell laknotok, hogy Ricsike jól érezhesse magát a szobájában hétvégenként. Tényleg és neki, hogy is mondtad, a nappaliból választotok le egy kis részt? Mert úgy adja elő, mintha a kertbe a csirkeudvarra akarnátok kitenni!!!!
Brrrrrrr, ideges lettem, nem elég, hogy a másikban is felhúzott egy csaj, még itt is gondok vannak :roll: :lol: :lol: :lol:

Puszi mindenkinek, és nem ér idegeskedni, főleg nektek kismamik!!!

Pusszancsss

Lilypie Pregnancy tickers
heni77
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?