Hy Everybody!
Én lenni itten
Van 5 percem és hát nem tudtam nélkületek elképzelni
Angyalkrisz- Szijja!!Jó, hogy jöttél megint, de most aztán nem eltűnni, mert most már jelenléti ív van....Csak igazoltan lehet hiányozni
Zsu, Angyalkrisz - Mind a kettőtök pasija rendőr??
Waooo!!Gratula!!És milyen rendőr feleségnek lenni??
Az én párom, mint már írtam is, focista volt 2007-ig....Vagyis profiként ebből élt.Aztán kijöttünk ide, dolgozott 1 évet egy cégnél, ahol éttermeknek a szagelszívójának a cseréjét, tisztítását végezték....Aztán abba hagyta, mert mindig úton voltak és nem tudott edzésre járni miatta....Aztán most úgy néz ki, hogy ugyanannál a cégnél fog dolgozni, mint én, ő is véreket fog begyűjteni a dokiktól
Egyébként 11 éve ismerem, először csak nagyon jó barátok voltunk, aztán kb 3,5 éve vagyunk szerelmetesek
Kertesházra pályázunk mi is, idén akartunk építkezni, de persze a válság miatt az otthoni lakásunkat nem sikerült eladni, így nem jött össze.....De nem panaszkodom, mert bár most lakásban lakunk, de a földszinten és van egy 60m2-es kertünk, ami csak a miénk
Betty - Nagyon nagy ölelés neked!!!Titeket szépen próbára tesz a Jóisten....De biztos baromi nagy lesz a jutalmad érte
Ez a spermium szám nagyon kevés??Mennyinek kéne lennie??Azért kell a herebiopszia??
Onlány, Joli, Sellon, Anita, Kírus - Nagy pusszantás mindenki pocakjára!!
Zsu- A lagzi jót fog neked tenni, kikapcsolódsz
Táncolj helyettünk is!
Gtunde75 - Ezek nagyon Jolis ( terhes) tünetek....Bár én ugyanilyen vagyok ,mint te ....nem merem beleélni magam soha semmibe, csak ha már tuti
Ediii - Szevassssz!!
Réka - Mennek az adataim neked privibe ( az iwiw féle)!!Cuki vagy, hogy így intézed a szétküldést...megmondom őszintén én is nagyon kiváncsi vagyok rátok lányok, úgyhogy majd megyek kukkolni
Mindenkinek szép napot!
Szeretettel:
Ancsa