Új privát üzeneted érkezett!

Ja, AndrisMarcinak puszi mindkét combijára.

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Sztem ez a tv dolog neveles kerdese :wink:
En azert nem kapcsolom be,mert en amugyse kapcsolom be.. :lol:

Netti
Kép
maumau
 
 


Gyöngyi
semmi nincs azóta. Terv véglegesítésén dolgozik az építész.
pumuklii
 
 

 
 

Fabri, milyen progival próbáltad a kicsinyítést?

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


jelentem: apával visszavitetem a mérleget elegem van belőle kész punktum 8)

ja mindenki talin... :roll: még mindig irigy-irigy

Kép

Kép
Kép
mniki84
 
 


Niki :lol: :lol: :lol:

Gyöngyi, én attól paráztam, hogy lekakilja a dokinénit, de (sajna) nem... :lol:

Én fiam ma még egyszer sem bírta ki a 3 órát kaják között. Mint egy újszülött... :roll:

Jaj, az én hajam is csomókban hullik, nagyon gáz. Adri Te írtál egyszer vmi Vichy sampont, ugye?! Az tényleg használ? Mert akkor beruházok 8) AndrisMarci nagyon hős volt akkor! :D

Holnap felkerekedünk Zsombóval, és elmegyünk tesómékhoz busszal és vonattal. Nagyon izgulok, hogy mi lesz. :oops: 1 órán belül megjárjuk háztól-házig, de még sose tömegközlekedtünk. :roll:

Szofi jobban vagy?

Taliról képeket kérünk!!!

Ancsi

KépKép
k.ancsi
 
 


Ancsi!
az én hajam is nagyon hullik, de Mátéval is így volt. Hiába, ez a 3 hó vízválasztó.

Nem tudom mi van, de Samu már 6. napja nagyon rosszul alszik éjszaka. Először a hétvégén a frontra gondoltam, de a front elmúlt, Samu meg ugyanolyan rosszul alszik. Tegnap vettem neki dentinox-ot, hátha a foga ... mintha valami készülődne, és nem is tudom másra fogni. Éhesnek biztosan nem éhes éjszaka (legalábbis annyiszor), és nem sokat szopizik, és alszik is tovább. Lehet, jó az ínyének, hogy "rághat" valamit. Na de másfél-2 óránként? éjfél-1 után ilyen sűrűn kel. Én meg kezdek hulla lenni ...

Tv: Samu előszeretettel nézi, Máté nagyon szereti a meséket. De vele sem volt mindig így. Sokáig nem érdekelte. Hétfőtől meg megy az oviba, úgyhogy lehetősége sem lesz nézni.
Akkor majd mi is kevesebbet nézzük (persze egyik másik mese már a könyökömön jön ki ...)

KépKép

KépKép

KépKép
gerbomoncsi
Andocs
 
 


hmm, lili újabb produkciója...oldalán alszik általában napközben, ő fordul be ha álmos és már alszik is...most is ezt csinálta...kimentem wc-re nyöszörgés majd ordítás...wcről hopp fel...bakker Lili hason..viszafordít cumi be...alszik...wc-re hupp le...végre nyugi....nyöszörgés ordítás....megint hason van...szóval LILI TUD HASRA FORDULNI! 8) sajnos...jelenleg...5 részletben nagywc-zni nem mókás!

Kép
Kép
mniki84
 
 


Niki!

Ügyes Lili! Samu nem produkálja magát e téren. 2 hetesen egyszer hasról hátra fordult, aztán semmi. Bár igaz, Máté is 5 hónaposan fordult először hasról a hátára, és utána is majd 2 hóig megint semmi. azt hiszem nem késtünk még el.

Az előbb elfelejtettem: van még valaki úgy, hogy szörnyen fája háta? Na nem az egész, hanem mindkét oldalon egy egy ponton. De nagyon. Tegnap apa megmasszírozta, hát majdnem sírtam. Pedig nem nyomta erősen. De muszáj valamit csinálni vele, mert ez szörnyű. Lehet, nem jó pózban szoptatok, mindig egy kicsit elfordulva vagyok. A sok cipelés nem jöhet szóba, annyit nincs karon Samu. Esetleg valami krém nincs rá? Vagy csak masszíroztassam?
Tegnap éjjel nem tudtam eldönteni, hogy a szívem szúr-e, vagy a hátam sugárzik mindenfele ...

KépKép

KépKép

KépKép
gerbomoncsi
Andocs
 
 


Ügyes kisLili!

NagyLilinek meg én is boldog hófordulót kívánok! :)

Mindenki a talin, tök jó lehet! De én meg ALUDTAM délután!!! :lol:

Nekem is irtóra hullik a hajam... Már alig van... :roll: Ha nem válik be, amivel most kísérletezem, akkor kipróbálom a Mozza-receptet. Köszi, Mozza!

Na, megyek is fejni... Pussz.

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Moncsi, ez rosszul hangzik... Nincs ötletem...

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


nekem a derekam szakad le folyamatosan, de olyan szinten hogy multkor szólnom kellett apának hogy vegye el Lilit tőlem mert nem t udok felállni, éjszakánkéntmeg inkább oldalra gurulva állok fel mert simán nem menne... :shock: nemmókás ez sem

Kép
Kép
mniki84
 
 


bakker lehet rossz a lázmérőnk is? Kép olyan fura hogy mindig 37,1 popsiban...

Kép
Kép
mniki84
 
 


MOncsi, lehet tényleg a szopipóz a ludas. Máshogy nem jó? A masszírozás szerintem jó, a krémek nem tom mennyire mennek be a tejcibe.

Niki, nekem is inkább a derekam szokott fájni, de az nagyon. Egyébként a kismedencei szervek szempontjából jobb, hogy oldalra gurulva kelsz fel, nem terheled a hólyagod. :wink: Lili ügyi! Kár, hogy az időzítése rossz :lol:

Ancsi

KépKép
k.ancsi
 
 


A 37,1 az jó. 0,5 le kell vonni belőle ugyanis!
Miért méred állandóan?

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Na én már itthon, de képekkel nem tudok szolgálni, mert itthon hagytam a gépet. Tali megint nagyon jó volt, Annusnak köszi. :D Barbinak hála gazdagodtunk néhány extra Next rucival. :lol: :P

Kép
Kép
g_reny
 
 


eddig ugye a nátha miatt kellett amikor úgy érzetme hogy meleg most meg a szuri miatt...de az én gyerekem feje mindig meleg!!!!!! szegényként meg egyfolytában análisan zaklatom emiatt, de hálisten még le sose kakkantott 8)

Kép
Kép
mniki84
 
 


Gyöngyi!Painttel szoktam,azzal hogy beférjen az itteni méretbe, :? :( De ha beférne,már naonn picike lenne.

Üdvözlettel:Hanna és Hajna
Kép
fabri
 
 


Annus: a fél hátizsákomat nálad hagytam. :lol: Két takarót, a nyálkendőt :lol: , és a Kresz könyvet is... Még jó, hogy ott toporogtam percekig, hogy mit nem raktam el. :wink:

Kép
Kép
tinu
 
 


Fabri!
Lehet, hogy csak úgy, magában tűnik picinek, itt pont jó lenne. Legalábbis én mindig így vagyok vele: olyan pici, aztán mégsem.

KépKép

KépKép

KépKép
gerbomoncsi
Andocs
 
 


Reni: Amina hogy viselte az ottalvást az oviban?

Kép
Kép
tinu
 
 


Sziasztok!

Na mi is itthon...

Annus,
köszi mégegyszer a vendéglátást!!!

Bogi szegény nagyon kész volt ma, igazából kb. fél óra volt, mikor nem nyüglődött :? hazautat végiga aludta, itthon kakált két szép adagot (még jó, h nem egybe...), evett, játszott kicsit, most alszik...

Nikiknek boldog névnapot!!!

Niki,
nyugi :) Bogi fejét is melegnek érzem, de kutya baja :) biztos rendben van Lilkó!

emese1979
 
 


Mi is itthon!

Köszönjük Annus, nagyon jól éreztük magunkat!

Dóri, mikor lesz nálunk a ringató kb? Melyik melyik hétre gondoltad? Vagy ennyire még nincs konkrétum?

Mozza, elfelejtettem, mit kell a hajra szedni? Enyém is hullik!

Nikiknek boldog névnapot!

Használt ruha: enkünk a többsége mindig is használt volz: a barinőm kisfiától örököltük. Most ez ugyanaz, egy másik kisfiú anyukájától vettük, csak ő hordta. Egykutya. Mi lenne vele a gond...? Jó, ok, őket nem ismerem. A turi meg ennél még egy fokkal meredekebb: ki hordta, hány ember, milyenek...? De én ezzel nem foglalkozom! Kimosom, csókolom!
Ennyi erővel ki tudja, hol, ki tudja milyen bőrbetegségű munkások gyártották, és ki tudja milyen eladók kezén ment át, nem?

Puszi mindenkinek!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Most Mira is alszik. Még vagy 10 percig...

Tinu! Kb. fél-háromnegyed 1 körül fektetik őket, 2-ig aludt vagy pihent (nem tudom, nem én mentem érte) Aztán felriadt és 2-től 3-ig ordított. 3-kor meglátta az Apját, azért lett csend. Remélem ez nem lesz mindennap így. Szerinted melyik a jó stratégia? Hagyjam ezt az ottalvást, és próbáljam késöbb vagy ha elkezdtük ne hagyjuk abba, mert sosem fogja megszokni? Én kicsit inkább az utóbbi felé hajlok.

Kép
Kép
g_reny
 
 


Töltöttem a blogba képeket. Felirat nincs szokás szerint. :wink: A többit majd felteszem a picasa-s albumomba. Nem csináltam nagyon sok képet, de azért jóval többet, mint amennyit a blogba tettem.

Kép
Kép
tinu
 
 


Reni: hát próbáljátok még, aztán ha pár nap múlva is ugyanúgy csinálja, akkor érdemes átgondolni. Amúgy nem volt rosszkedve, mikor hazaért? Jól érezte magát napközben?

Kép
Kép
tinu
 
 


Felébredt. :) Vicces ez a gyerek.

Kép
Kép
g_reny
 
 


Nem volt rossz kedve, és mikor rákérdeztem azt mondta, hogy jó volt az oviban,csak Apukáját akarta és azért sírt.

Kép
Kép
g_reny
 
 


Na utcsó vendég is elment!

pont akartam kérdezni h kié pléd!De látom írta Tinu!
nálam mosatja a cuccokat :lol: :lol: :lol: ja a pelus is a tied :lol: :lol: :lol: és a köny is itt maradt,az hamarabb feltűnt :wink:

na megyek a dolgomra,aztán hozok pár képet..párat 8)

annus11
 
 


Reny!
Ugye Amina otthon is aludt délután?
Én is dilemmában vagyok, hogy mi legyen alvást illetően, de nálunk Máté már február óta nem alszik délután.Azért még reménykedem, hogy a többiek által kedvet kap, vagy ott szűkebb helye van és nem mozoghat, talán elnyomja az álom, de nincsenek nagy elvárásaim. Legfeljebb ebéd után hazajön. Nekem ez nem okoz gondot, de a férjem nem nagyon akarná. (pedig nem ő van vele itthon) Az alvásidőben ébren, aztán uzsonna után haza: ezt meg tök feleslegesnek tartom. Akkor minek legyen ott?
Betegség után ment már oviba?

Használt ruha: Máténak is volt egy csomó (kaptunk, és börzén vagy teszveszen vettem is), soha nem okozott gondot. Samunak meg még több van (szomszéd kisfiú révén). Tényleg lehet nagyon jókat olcsón szerezni. És sajnálnék is annyi pénzt kiadni, főleg, amikor csak pár hétig, 1-2 hónapig hordják.

KépKép

KépKép

KépKép
gerbomoncsi
Andocs
 
 


Annus: ne mosd ki! :lol:

Kép
Kép
tinu
 
 


Remelem jo volt a tali!! kepek szupik, remelem lesz meg tobb is :wink: Nagyon csinos volt minden babooo, meg szep :D

szofi, apa kedvence Csani, mindig mosolyog h milyen cuki, erre most olyan ruciban volt,amiert mar nyuz egy honapja,h vegyunk Boronak.. a szornyecskes. na de az fius... :lol:

Netti
Kép
maumau
 
 


ja, Tinu!! Csongi kemeny, hogy kinyomja magat!!!!! nagyon durva :lol: van benne eroo :shock: :roll:

Netti
Kép
maumau
 
 


Niki, akartam írni, hogy örülök, hogy kiderült a turpisság, és nincs semmi baj Lilivel és a növögetésével! :)

Kutyafüle, neked meg, nem tudom, végeztél-e már, de kitartás a sok teendőhöz!!!

Na, most olvasok is... :)

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Boldog névnapot, Niki!!!

Na most ugrik a majom a vízbe! Akinek megvan az albumhoz a linkje, nézze meg, hogy be tud-e menni az újba! Feltöltöttem a képeket oda!

Kép
Kép
tinu
 
 


Tévézéshez akartam még írni, hogy különösebben sose tiltottuk Tücinek a tévézést, volt egy rövid idő, mikor nézte a Minimaxot, de ma már egyáltalán nem nézi a tévét. Viszont imádja a youtube-ot. Mesét néz rajta, Elmót, gyerekdalokat, meg az Anna és Peti honlapját szokta nézni. Elég sokat netezik, de mit is csinálhatna, mikor anyja-apja állandóan a gép előtt ül. :roll:

Kép
Kép
tinu
 
 


Hajna, ha átküldöd nekem, megpróbálnám Irfanview-val. Ha most net előtt vagy, küldd át nekem az eredeti fotót (persze csak ha akarod). Megpróbálok segíteni (ha sikerül). Holnap viszont elmegyünk Bodajkra és csak vasárnap leszek újra.

Örülök, hogy megint jól sikerült a tali, Boginak meg jó pihenést kívánok :-)

Használt ruha. Én valahol a Brendon közepén - a terhességem félidején - tettem esküt (amikor már vörös volt a fejem az árak láttán), hogy én ugyan nem hizlalom tovább ezt az amúgy is eszméletlenül felpuffadt bébi-bizniszt. Így aztán pár kivételt leszámítva MINDENT használtan vettem meg. És mivel fekvőterhes lévén, időm aztán volt bőven, addig kutattam itt-ott, amíg mindenből a LEGJOBB használtat meg nem találtam. Érdekes, nálam viszont most érkezett el az idő, hogy igényem van egy-két új bébiruhára is. Ezeknél a 74-es méreteknél már ritkábban lehet olyat találni, ami nem bolyhosodott ki (hiába, ebben az időszakban már pörögnek-forognak, valaki meg mászik), így Marcinak is több új rucija lesz. Nem mintha ez őt olyan nagyon érdekelné :lol:

Na, elköszönök. Legyetek jók, vigyázzatok magatokra, vasárnap jövök. A képeket persze még megnézem. Pusz.

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Tinu, nekem nem küldtél kulcsot a picasad-hoz :-( Léccilécci, ha még van egy perced.
gyongyi_kabai@yahoo.co.uk

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Gyöngyi pü ment,köszi előre is!Látom,küldöm. :D

Üdvözlettel:Hanna és Hajna
Kép
fabri
 
 


Na, akkor elküldtem e-mailben megint a linket. :) Nem tudom, hogy kéne másképp, ha új embert veszek fel a listára... Ha tudja valaki, majd szóljon. :)

Kép
Kép
tinu
 
 


Tinu! Nekem is küldd el légyszi! g.renata313@gmail.com Köszönöm!

Kép
Kép
g_reny
 
 


Hali!
Na, nagy nehezen kinyomoztam hol van a babatornázónk!
Állítja a posta, hogy megkísérelték a kiszállítást...őőőő, na ja, aznap eg.nap itthon voltam Lilivel és se értesítés, semmi....
Legalább megvan, hogy melyik postán van a csomag...slattyoghatok be holnap Lilivel még az oltása előtt.
(ja, újrakiszállítás 800Ft...menjenek a .......majd azt is ilyen jól abszolválnák...marha dühítő!!!!)
(és persze pont a posta előtti úton totál szétszedték az aszfaltot, még járda sincs, lámpák sárgán villognak és no járda....fasza lesz az autók között cikázva Lilivel a kenguruban...és persze csak én vehetem át, még anyám sem! HIHETETLEN!!!!! :x :x :x )
De azért az eladó is turpicsek....azt mondta m.héten adta fel...azt hiszem keddet mondott, na, most kiderült, hogy 7-én, azaz most hétfőn.....nem értem miért kamuzott, totál megértettem volna...vagy lehet hogy a posta kamuzik....ááááá....na mind1.
Holnap megkaparintom, ez a lényeg-koppkopp- ha addig el nem küldik véletlenül Szibériába....

Kép
mozza
 
 


Nagyon szépek a babatalis képek :D ,Tinuét láttam.
Mééég!PLS! :oops: :)
Sajnálom,hogy nem tudtunk menni. :(
Na,megyek,Hanna már alukál.
Jóéjt!Pusza!

Üdvözlettel:Hanna és Hajna
Kép
fabri
 
 


Tinu!
Galéria kiválaszt, megosztás, csoportok, ott van mellette, hogy szerkesztés, beírod az új címeket és kész! :D

Kép
mozza
 
 


Tinu!
Ha van esetleg az előző taliról (Anikós)Picasa album, akkor légyszi küldj rá meghívót! :roll:
A mailemet a blogba beírom a képeid alá kommentbe. (hiperszupertitkos :lol: )

Kép
mozza
 
 


Mozza: de ha beírok egy új címet, akkor neki automatice elküldi a linket? Mert én mindig rányomom, hogy küldje el e-mailben, de gondolom, akkor az összes tagnak elküldi, nem? Nemcsak az újaknak. És ha már te így tudod a Picasat. Minden új albumnál el kell küldeni mindenkinek ahhoz az albumhoz a linket? Vagy aki egyhez megkapja a beavatást, annak a többihez is jár automatikusan?

Kép
Kép
tinu
 
 


Igen, akkor az összesnek megy újra! :?
Még a megosztás előtt kell szerkeszteni...már én is szívtam meg ezzel.... :?

Kép
mozza
 
 


Ja, Gyöngyi, most néztem, hogy már fel voltál véve a lisátra, mikor megírtad először a címed! Mert most kétszer voltál fenn, szóval levettem az egyiket. :lol: Ezek szerint nem kaptál rá meghívót?

Kép
Kép
tinu
 
 


Mozza: hát előtte nem tudom szerkeszteni, mert persze mindenki egyesével küldi el az e-mailjét. :lol: De sebaj, legfeljebb a "régiek" sok e-mailt fognak törölni. :P

Kép
Kép
tinu
 
 


Ja, a 2. kérdést átfutottam. :roll:
Na, szóval, minden új albumnál kell megosztást csinálni. Így nem mindegyik albumodat láthatja mindenki.
És mindegyik album más-más linken is van.
Hogy csináltad az albumot?
Nyilvánosra raktad, vagy lelakatoltad???

Kép
mozza
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: