Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Olvaslak ám mindig benneteket, és szorítok de nagyon, csak az írásig nem mindig jutok el. Most mind a két gyerekem alszik, apa a kádban, úgyhogy van egy kis időm.

Bikfy,
Pedig jó gyerek ám Levi :lol: Bár ma nyűglődés volt, a babásban leírtam, hogy miért. De ez volt az első ilyen nap, és már 27 napos :lol:
Amúgy jobban vagy már???? Szerencsére nekem nem volt ilyenben részem.

Nati,
meg még nem jött, ugye??? Tudod, mindenkinek írom, hogy nekem Lili a 36. napon lett csak pozitív, pedig előtte is teszteltem.

Rodina,
mikor lesz az inszemed???

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Sziasztok!

Rani!
Csá itt is! Török prof. mit mond? Néha nekem is vannak ilyen hónapjaim. De hogy mitől? Nem tudom. 2 hónapja reggel megjött mensi és itt volt. Előző hónapban 1,5 héttel előtte már barnáztam. Ma a 30. napon vagyok és semmi. 32 naposak a ciklusaim. És az utóbbi időben volt peteérésem és jó volt a progi szintem. Nem tudom, mitől van ez a hülye barnázás-vérzés. Tanácstalan vagyok. De magammal szemben is.

KépKépKép
bikfy
 
 


sziasztok!

bikfy: ez nagyon jó jel nem??? Én nagyon szorítok!!!! Tesztelni mikor fogsz? Megvárod még azt a két napot! Annyira izgulok már!

Én mint mindig most sem bírtam ki, és csináltam egy tesztet. :oops: Ma van a 28. nap. De mint mindig most sem csalódtam, mert olyan negatív lett, hogy..... Szóval sajna én már nem reménykedek. Csak akkor minél hamarabb jönne Piroska és akkor elkezdhetnénk a dolgokat.
Köszönöm mindenkinek aki szorított nekünk! De ezek szerint tényleg csak orosi segítséggel juthatunk valamire.

Kép
babicsek
 
 

 
 

Megjöttünk a nyaralásból. Tettem fel a babásba képeket. Majd megpróbálok visszaolvasni.



vicky79
 
 


Sziasztok!

Linácska,
most leszek a ciklusom végén, pár nap és jön a mensi. Bár úgy érzem, hogy ebben a spontán hónapban is volt megtermékenyülés, de a progi szintem miatt biztos, hogy nem marad meg. Iszom szorgalmasan a palástfű teát, de az azért kevés. Agyilag meg már az inszem jár az eszembe. A beavatkozásra kb. 24-e körül kerülhet sor.
Levikén annyira látszik, hogy nyugodt, csendes gyerek. Olyan jó kisfiú, és emellett csodaszép! Bárcsak nekem is ilyen kis pöcsös babám lenne!

Babicsek,
amíg nem jön mensi, addig tessék pozitívan gondolkodni! Sosem lehet tudni! Azért én még szurkolok!

Bikfy!
Hogy van a lelked? Jobban érzed már magad? Mensi még sehol? Hátha meglepetést kapsz a sorstól! Szurkolok, nagyon!

NAti!
Hogy vagy? Teszteltél azóta? Amíg nem jön mensi, addig én szurkolok!

Van egy kérdésem, ami most az inszem előtt foglalkoztat. A clostytól eddig 1-2 tüszőm volt. Mikor ittam mellé a málnalevél teát 4 is lett, bár 2-3 mm-re kisebbek voltak. Nem tudom, hogy nem jobb-e 1-2 nagy tüsző, mint 3-4 kisebb. Az lehet, hogy a kisebb tüszőkben a pete esetleg gyengébb, sérültebb is lesz? És ha a következő hónapban nem iszom a málnalevél teát, lehet, hogy egy sem lesz? Bárkinek van erről tapasztalata vagy véleménye, kérem ossza meg velem.

rodina74
 
 


Rodi!

Köszi kérdésed, ki vagyok cserélve. Túl vagyok rajta. Legalábbis remélem. Most már sokkal jobb.
Nem ettél sohasem barátcserje kapszulát? Azt mondják nagyon frankón emeli a progi szintet. De kb. 2-3 hónapig kell enni. Én jövő hónapban kezdem.
A málnalevél? Hát nem tudom. Én a cickát ittam, és gyönyörű tüszőim lettek tőle. 2!!! Az orvos nem hisz benne, én igen. Előtte nem volt se peteérésem, se mérhető progim. Cicka után lett. Most akkor mit mondjak Neked? Én nem mondom meg a dokinak, de köv. hónaptól eszem a barátcserjével együtt.

Nekem bizti meg fog jönni, bár őszintén szólva már nem is érdekel. Olyan hitetlen lettem..... Viszont hiszek a dokimban, talán ő majd segíteni fog. Valami oka csak van a sikertelenségemnek, remélem nem nagy a baj és ő gyorsan rátalál.
Szóval várom pirit, nyugodt szívvel. Ha nem jön mégse, az meg csak extra öröm. De nem én vagyok a termékenység istennője, úgyhogy sok bizodalmam nincs.

KépKépKép
bikfy
 
 


Rodina,
én csak annyit tudok mondani, hogy nekem a clostitól mindig 1 tüszőm lett. Amikor szurikat is kaptam, akkor lett 4 meg 6, és nem lett baba. Amikor csak 1, abból fogant Levi :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


sziasztok,
hát, nekem sajna negatív :cry: :cry: . De már nem is nagyon vártam mást, bár tegnap lett egy pozitív clear blue tesztem :shock: . Ne kérdezzétek hogyan :shock: :shock: . de ma az is negatív...

Rodina,
Te ma mész vérvételre igaz?? Én meg ma megyek a háziorvos beutalókért :P :lol: . Én se tudok a fenekemen ülni és várni... Holnap utántól kapható a gynevac, én ma iratom. dr Lázár Erika azt mondta, a patikusok valószínű csak akkor rendelnek, ha van recept, ezért szerintem vidd el a patikába, hogy megrendelhessék. Csak decemberig hosszabbították meg a lejárati időt, új gyártás most bizonytalan.

Bikfy,
azért tessék még bizakodni, és tesztelni!!!

Babicsek,
ez neked is szól!!!!

Málnalevél tea: nekem kevesebb tüszőm lett tőle :shock: . Bencével 4 tüszőm volt, és egy lett jó :wink: . Én nyugisabb vagyok, ha több van, de lehet, hogy ez csak lelki nyugalom és valóban jobb a kevesebb nagyobb...

Rodina,
most milyen érzéseid voltak, hogy gondolod, volt megtermékenyülés? Nem tesztelsz?
Vendég
 


Sziasztok!

Most jöttem meg vérvételről. Nem is volt olyan borzasztó az a lötty, sikerült egy húzásra meginnom. Majd szerda délután lesz eredmény.

NAtikám,
nagyon sajnálom. Bár még nincs mensi, addig lehet egy picit reménykedni. Lásd Linácska esetét!! Mégis, hátha... sosem lehet tudni.

Köszönöm a véleményeket. Lehet, hogy nem fogok inni most teát. Az ikrek is 1 tüszőből lettek volna.

Nati kérdésre válaszolva már tudom milyen, ha valami történik a pocimban. Enyhe mensiszerű görcsölgetés, derékfájás. Ez máskor soha nincs, májusban sem volt. Na, most is ezt éreztem, és bizseregni is szokott a hasam alja. De a hőm már nem jó, így nem is mérem, és nincs is értelme, hogy teszteljek. Szóval a megtermékenyülés meg van, csak nem ágyazódik be,vagy nem marad meg, valószínű a progi szintem miatt.
Csak azt sajnálom, hogy a kevés progi szintre nem jöttek rá hamarabb. :cry:
Sőt arra is rájöttem, hogy már máskor, évekkel ezelőtt is voltam terhes, mert hasonló vérzéseket már egy párszor produkáltam, mint amilyeneket vetéléskor szoktam. Csak akkor nem gondoltam rá, nem volt összehasonlítási alapom.

Bikfy!
Teszt?

A terheléses cukor vizsgálatnál, milyen értékhatároknál jó a cukor (1 illetve 2 óra elteltével)?

rodina74
 
 


Nati!

Gynevacra honnan vetted az infót. Nekem még 18-ig van érvényes receptem, és jó lenne ha ki tudnám majd váltani.

rodina74
 
 


rodina: A terheléses cukor eredményemre a következő volt írva:

szérum cukor meghat. (éhgy): 4,5 mmol/l Referencia érték: 3,6-6,1
szérum cukorterhelés: 6,5 mmol/l Referencia: 3,6-6,0
Az első érték az ami nekem lett.

Kép
babicsek
 
 


Rodina: Még lehet hogy egyszerre megyünk inszemre. :D
Azért még nem adtam fel teljesen, egy pici reményem még van. Ma van a 29. nap. :?

Kép
babicsek
 
 


sziasztok,
nahát, ahogy elnézem, nagyon egyszerre lesz itt az inszem :wink: , remélem a babásodás is :P :P most már megint beindul!!!!

Babicsek, Rodina,
ti éhgyomri és még milyen terhelésen voltatok? 1 órával utána vagy kettő vagy mindkettő?

Rodina,
a gynevac infóhoz felhívtam több patikát, mondták, hogy már régóta nem lehet kapni, erre írni akartam a főorvos hölgynek, aki ezze foglalkozik (www.gynevac.hu), de találtam két mobilt, amiből az egyik működött. Ő mondta, hogy szerdától kapható, csak valószínű a patikák nem tartanak raktáron, mert csak decemberig jó, ezért kell rendeltetni.

Babicsek,
te ma már nem is teszteltél???
Vendég
 


Rodina,
azért furi, hgoy nálad a 21. napi vérvételből nem derült ki, hgoy alacsony a progid. Elvileg ott is kellett volna már látszódnia!

Bumi,
jobbulást a nagyinak!!! Ha jó a hely, ahova kerül, akkor sok mndent el tudtok érni. Igaz, apósomnak agyvérzése volt, 3 hétig altatták, nem evett, ivott, mozgott, stb, kiadták úgy hogy szondával lehetett csak eteni. Bekerült egy magán intézetbe, 3 nap múlva már a banánt ette, két hónapig volt ott, megtanult enni, inni, kicsit beszélni és járni. Aztán itthon pikk pakk szobatiszta lett. szóval tényleg sokszor csak foglalkozás kérdése az egész.

Bikfy,
örülök, hogy jobban vagy!!! Ez az unokatesó a múltkori nagy beszélgetésekkor is ott volt???? mert akkor lehetett volna egy kicsit tapintatosabb veled!!!! Elmondja neked előre vagy valami...

Babicsek,
bocsi, de úgy emlékszem, hogy neked már van egy nagyobb fiacskád, igaz? Ő spontán jött össze?

Lányok,
nektek volt átjárhatóságitok? Lapar vagy echovistos?

Én most még ezen is gondolkodom, de azért tartok tőle. Két éve volt lapar és hystero, akkor minden rendben volt.

viszont megyünk majd jövő héten post nem tudom milyen vizsgálatra, amikor aktus után megnézik, hogy hüvelyben van-e még élő spermium. No meg elkezdem a gynevacot és biorezonancia vizsgálatra is megyünk. És elkezdem a hormeel s-t homeos készítményt is... aztán valahol a hárs hegy környékén majd megtaláltok :lol: :lol:
Vendég
 


Lehet, hogy tényleg egymás hegyén hátán lesz az inszem a topikban. Én még csak a 26. napon vagyok és ciklusaim 33-35 naposak. Szóval rám csak 24-e körül kerül majd sor, ha minden jól megy. Jó lenne egy babeső!

Babicsek!
Azért én szurkolok még neked !

Nati!
Foglalj nekem is légyszi majd egy szobát, vagy fogadj el szobatársnak! :?
Lázár Erikával beszéltél? Kérdeztem a gyógyszertárba, hogy lesz-e, de még nem tudtak róla. De folyamatosan rendelik, és ha lesz,akkor hoznak, nem kell megrendelnem. Gynevacot lehet inszem mellett beadatni? Nem káros az?

Nekem volt éhgyomis vv-em és vettek még 1 óra és 2 óra múlva is.
Átjárhatóságim is volt, röntgenes, azaz kontrasztanyagot nyomtak belém és röntgennel nézték, hogy átjárható vagyok-e. Nem fájt, és minden rendben volt.

Pedig csináltak 21. napi vv-t, de akkor úgy tűnt, hogy jó. Na, az után lettem rögtön babás! Lehet, hogy akkor szerencsém volt.
Nati, teszt?

rodina74
 
 


Sziasztok!

Reggelre már volt egy aprócska barnás foltom. Jön a mensi. Sz...............rok rá. Már annyira nem érdekel. Bízom nagyon az új dokimban és alig várom a műtétet. Csak megtalálja mi az ok.

Nati!
Ott volt a csaj, még rá is kérdeztem a dologra. Nem mondta meg, azt mondta, nem akarnak ennyire rágörcsölni a dologra. Na én akkor tudtam biztosra, hogy terhes. Nem rágörcsölni? Hm... 2 hónapja még nem így beszélt. Totál rá volt parázva a dologra.
Azért jól esett volna, ha elmondja. De aki nem azt éli át, mint mi, az nem tudja elképzelni sem, hogy bennünket ez a dolog hogy pofán vág, mikor valakiről kiderül, hogy babát vár. Nem haragszom rá, nem értheti meg, én mit érzek.

KépKépKép
bikfy
 
 


Rodikám!

Mi mindig egyszerre írunk. :lol: Tényleg jó lenne egy baba eső.

Holnap után megyek természetgyógyászhoz. Izgulok és nagyon várom. Kíváncsi vagyok, mit fog mondani. Szurkolást kérek!! :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfy,
drukk a természetgyógyászhoz!!!!!!!!!! Aztán írdd ám meg, hogy mi volt!!!
Hát igen, nem volt korrekt dolog, hogy nem mondta el. Szerintem nem érezted volna magad becsapva meg arculcsapva, ha négyszemközt elmondja...

Rodina,
oksi, gyere inkább szobatársnak, akkor többet tudunk beszélgetni. Majd társasozunk, melyik bogyesz kinek jusson :lol: :lol:

Én most voltam vérvételen, nem volt cukros lötyi, zsemlét és tejet kellett innom és két óra múlva megyek vissza (mindjárt, ha ideér anyósom - éthordót viszek, hogy legyen ebédünk- nem tudják a herce-hurcát)

Babicsek,
rajtad a topic szeme!!!! Tessék egy pozitívat pisilni!!!!!!!!!!!!! Légyszi!!!!!!!!!!

Bumi,
jól vagytok???

Vikcy,
megnéztem, szuperek a képek!!!! Jövőre már picurral mentek!!!!

Ja, elfelejtettem írni :shock: . Reggelre megjött... de sebaj, új hónap, új esély :P :P MAJD MOST SIKERÜLNI FOG!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég
 


Rodina,
igen, lehet még terhesség mellett is. a honlapon van egy csomó hasznos infó, nézd meg!!!! és már az is fent van, hogy rendelhető!
Vendég
 


Szobatársam!
Köszike, már láttam a honlapon. Jaj de jó, akkor szólok, hogy rendeljék meg és péntekem már a kezemben is lehet.
Bár utána olvastam, és nem fogom az inszem előtt beadatni magamnak, majd csak akkor, ha nem sikerült. Bár igaz, hogy nekem nem szoktak lenni ilyen fertőzéseim, folyásaim. Szóval én csak a biztonság kedvéért akarom. Ja, meg azt olvastam, hogy erre irányuló klinikai tesztelések még nem történtek meg. Szóval inkább nem adatom be, egyelőre.

Egyébként én a zöld színt szeretem, így a zöld bogyókat szeretem. Ha majd más színűt kapo, átfestem, akkor már úgyis mindegy! :P

Nekem is először azt mondták, hogy 2 óra múlva vesznek legközelebb vért, de kértem, hogy vegyenek 1 óra múlva is, és azt mondták, hogy oké. Neked mikor lesz eredményed?

Bikfykém!
Mi volt a természetgyógyásznál? Mindenről számolj be, aprólékosan!

Sajnálom a mensiteket! Bár én már úgy szeretném, de még várnom kell jó pár napot!

Babicsek!
Teszt? Mensi ugye sehol?

Vicky!
Nagyon jók lettek a képek! Biztos nagyon szép nyaralás volt! Olaszország olyan gyönyörű! Majd mutogathatod évek múlva, hogy ti már akkor is hárman voltatok.

Bumi!
Hogy vagy? A meló még mindig agyonnyom? HOgy van a nagyi? Javult? Mi van a cisztáddal, eltűnt már?

rodina74
 
 


Rodina,
nekem csütörtökön lesz eredmény, már várom nagyon, bár nagyon nagyon bízom benne, hogy midnen rendben lesz!!!!!! Izgulok is rendesen!!!!!!!!
Te mikor kapod meg holnap????
Hol olvastad, hogy még nem volt kutatás inszem, terhesség alatt??? Én már kétszer végigolvastam az oldalt és mindig csak azt látom, hgy duplázza az inszem, teherbeesés sikerességét :lol: :P :lol: . Én ha megjön elkezdem még a héten. Gyulladásom nekem se szokott lenni, de ki tudja, lehet, hgoy észre se vesszük, mint Linácskáék...
Vendég
 


Sziasztok!

meló még mindig elhavaz.
Nagyon drukkolok mindenkinek, de látom, hogy nem az augusztus volt senki hónapja. Na de sebaj, majd a szeptember.
Én 15-én megyek uhura. Remélem a ciszta már eltűnt. (Bár sajna néha szúrkál a petefészkem, szóval szerintem még nem múlt el :( )

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Gynevacot mi beadattuk, de nem segített. :(

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Nati!

Itt olvastam:
http://www.hazipatika.com/gyogyszerek/t ... kcio/15634

Ez van benne:
Terhesség és szoptatás
Terhesség - szoptatás alatti alkalmazásához szükséges vizsgálatok nem történtek meg. Terhességben a várható előny és a potenciális kockázat mérlegelése mellett alkalmazható.

Szóval én eddig is terhes lettem, így talán nekem ez annyira nem szükséges. De ha szeptemberben nem sikerül, akkor mindenképp beadatom magamnak. De addig nem merem, mert ha mégis van és kijön a fertőzés, akkor nem fognak inszemet csinálni. Aztán terhesen meg nem fogom beadatni magamnak, mert nehogy valami baja legyen a babának. Az meg, hogy megduplázza a teherbeesés sikerességét, igaz, de szerintem az inszemek előtt fejti ki a hatását. Menet közben nem tudom mi történik, így inkább kihagyom! De mindenki maga dönti el.

Nekem holnap délután lesz eredményem, majd megírom. Én úgy érzem, hogy nekem gondom lesz, bár remélem, hogy ez csak egy rossz előérzet!

Bikfykém!
Mi volt a természetgyógyásznál?

rodina74
 
 


Rodina,
köszi az infót!!! Azt hittem a honlapon is a betegtájékoztató van, ott az van, hogy terhesség alatt se hagyja abba :shock: . Kezdek szkeptikus lenni... majd még megálmodom...

most kicsit megint letörött a bilim füle, mert felhívtam a dokit, hogy akkor hány clostilt szedjek és közölte, hogy maradjak az egynél, de másnaponta szúrjam a merionalt is :shock: . eddig ezt nem kellett és most még ez is :cry: :cry: és ki fogja beadni??? ééééééééén????? hogyan? mikor? Istenem, hogy nekünk miért nem lehet természetes úton, könnyedén babánk???? Miért kell mindig ennyire meggyötörni az embert, mire célhoz ér???????

Bumi,
azért drukk, hogy már ne legyen ott a ciszta!!!! A munkán meg majdcsak túlleszel hamarosan!!!

Bikfy,
mi volt a természetgyógyásznál???

jó éjt mindnekinek!!!
Vendég
 


Sajnálom a negatív teszteket, de ne keseredjetek el, a következő már biztos sikerülni fog.

Olaszországgal kapcsolatban: nagyon sokan voltak ott pici babákkal, de nekünk messze volna egy csöppséggel. Szerintem külföldre nem megyünk kb. két évig. Utána viszont majd le se lehet tiltani minket a tengerről. :D

tnati: Nem olyan vészes a szurit magadnak beadni, bár az elsőknél erősen remeg az ember keze. Tényleg nem könnyen felfogható ép ésszel, hogy miért sikerül egyeseknek a baba ilyen nehezen. De mi majd jobban szeretjük őket.



vicky79
 
 


Ciao Lányok!


Még nem voltam, csak ma megyek. Izgizek is rendesen.


Ma reggelre, 2 nap barnázás után megjött. Üsse kavics. Pedig tegnap volt a 2. házassági évfordulónk, már majdnem bizakodtam, hogy meglephetem apit. Hát, nekem megint ezt dobta a gép.

Rodi!

Miket olvasok, hűtlen lettél zebracimbidhez? Milyen szobába mentek együtt? Nyaralni Natival? :shock: Én is megyek, elvisztek? :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfykém!

Nem nyaralni megyünk, hanem zárt osztályra! :shock: Mert már a baba projektbe teljesen be vagyunk csavarodva! :?
De szerintem az a szoba legalább három fős, úgyhogy ha akarsz velünk a zöld bogyókkal társasozni, gyere! :lol: Szívesen látunk, legalább jót dumálunk! :D

Megvannak a cukor eredményei. Szerintem egész jók, de véleményeket szívesen elfogadok, mert én nem értek hozzá.
Éhgyomi: 4,39 mmol/l
1 órás: 6,7mmol/l
2 órás: 5,8 mmol/l
Kicsit talán a kétórás eredmény aggaszt, mert az lehetne alacsonyabb is. Szerintem annak lejebb kellett volna mennie. MAjd valamikor megmutatom a dokinak.
gyébként minden rendben, a vérvételemben a fehérvérsejtem volt egy kcsit magasabb a kelleténél. A vérsüllyedésem 4mm/h, ami nagyon jó, semmi nyoma gyulladásnak! Szóval így gynevacot biztosa kihagyom az inszem miatt. MAjd ha nem jön össze, akkor utána beadatom.

Bikfy!
Szurkolok ma is a természetgyógyász miatt. Sajnálom, hogy megjött, de végre az orvosválaztással te is jó uton jársz! Ez már egy lépéssel közelebb visz a babásodáshoz!

NAti!
A merional mire van? A szúrkálás nem vészes. Én előtte sose gondoltam volna, hogy képes leszek saját magamat megszúrni. Aztán minden simán ment. Most már nem is izgato magam miatta, beszúrom, benyomom, aztán kész is. Hidd el sokkal könnyebben menni fog, mint gondolnád!

Én még várom a mensit, remélem hamar megjön, hogy kezdhessem szedni a clostyt. Végre megint történik valami!!!

rodina74
 
 


Sziasztok!

Itt vagyok. Ha nem haragudtok, bemásolom ide, amit egy másikba is írtam, így nem kell megint megfogalmazni. Szóval:

Velem a következők vannak: (jelenlegi helyzetjelentés)

Nekem éjszaka a 30. napon betoppant piri. Nem is számítottam rá, mert semmi előjele nem volt. Reggel fájdogált egy picit a hasam alja, de már nemis érzek semmit, olyan, mintha meg se lenne. Máskor azért szokott a fejem fájni, meg előtte olyan gyenge fáradt vagyok. Most meg semmi. Jó kis alattomosan állított be. Éjszaka jó kómásan csak lestem a pisilés után, hogy most mi van?????

Felhívtam a Kaálit reggel, azt hittem ma már mehetek is, mert ma rövid napom volt, de nincs bent a doki. Szóval pénteken fogok menni, mondták hogy megint menzi alatti hüvelyi UH lesz, megnézik van e tüsző, ami esetleg ott maradt ebből a ciklusból. Mert ha van nem kaphatom a szurikat, ha viszont nincs, akkor indul a dolog. Jaj úgy izgulok, pedig még semmi sem történt. A beavatkozástól egyáltalán nem félek, csak attól hogy nem fog sikerülni, de megpróbálok optimistán belevágni. Márpedig most sikerülni fog.!!!!! :roll: :D Mondjuk azt nemtudom, hogy a munkahelyről 3/4-ed óra alatt hogy fogok odaérni tömegközlekedéssel a város másik végébe, de a cél érdekében mindent. Valószínű taxiznom kell majd. Sajna nem volt már későbbre időpont. A munkahelyről meg nem akarok emiatt elkéreckedni. Elég lesz majd aznap, amikor lesz az inszemi.
Úgyhogy indul élesbe a projekt csajok! Erre a hónapra kérlek nagyon drukkoljatok nekünk! Ránk fér.

Puszii Nektek! És mégegyszer köszi az drukkokat!

Rodina: Mondom én hogy egyszerre megyünk inszemire. Te kapsz most szurikat majd? Ha jól számolom, akkor szeptember 21.-ei héten várható nálunk is a beavatkozás. :D De majd pénteken okosabb leszek. (remélem :P )

Kép
babicsek
 
 


Bikfy,
igen-igen, van még hely a gumiszobába, gyere nyugodtan!!!! :lol: :lol: Nem hagyunk ám ki semmiből!!!!! Drukk délutánra!!!

Rodina,
szeritnem jók a cukrok, ha jól emlékszem minden értékhatáron belül van, igaz?? Te miket szúrtál magadba, hogy ilyen jól megy?? A tüszőrepit??? popsiba??? Azt hogy csinálod???? :shock:

Babicsek,
hát, nagyon sajnálom, hogy nálatok sem jött össze :cry: Irtad, hogy Apa eredményei nem a legjobbak... Mennyire nem jók??? Én is inszemezek most, clostil mellé kapom a merionalt, ami már hormon sajnos... de szerencsére csak minden másnap... s lehet, hogy én adom be magamnak, majd holnap kiderül, mennyire írtózom tőle... :shock:
Vendég
 


tnati: Hát júliusbannézték, akkor 19 millió volt, amit meg 1 hónapra rá néztek a Kaáliban, az 16 millió. Meg azt mondták a mozgékonyság sem olyan jó. Lehetne jobb is. A merional ezek szerint szuri ugye? Az mennyibe kerül? Én nemtudom mit fogok kapni, de azt megjegyeztem hogy nagyon drága. :roll:
De mondjuk érdekes módon ebben a hónapban szépen megnőtt a tüszőm, ahogy kellett, pedig nem is kaptam most clostyt, meg előtte sem. Dehát valami gond csak lehet. nálam szerintem az, hogy nem vastagszik meg rendesen a méhnyálkahártya, bár legutóbb ennek a méretét is jónak mondták.

Majd mesélj milyen a szuri beadás. Péntektől szerintem én is követlek. :D Akkor te, rodina, meg én (majdnem)egyszerre inszemezünk?

Kép
babicsek
 
 


Hát lányok, október elején jó lenne egy ötös zebra teszt! (Bikfy, NAti, BAbicsek, Bumi és Én :lol: )
Hát az a hét (21-ei) tényleg elégé aktív és eseménydús lesz!
De jó lenne egy őszi babaeső! Tényleg, járjunk esőtáncot, hátha segít! (Ezzel az ötletemmel a gumiszobába biztosított helyem van!)

Babicsek!
NAgyon sjnálom pirit! De majd most az inszemnél, meglátod, minden rendben lesz, és hipp-hopp babás leszel.
Látom, nálatok apának nem jók a kiskatonái, arra meg az inszem tökéletes!

Nati!
Én a hasamba adtam- oda kellett- a tüszőrepesztőt. Előtte izgultam, nem is tudtam, hogy lesz, képes leszek-e rá. De aztán simán ment. Szép lassan szúrtam a tűt az első alkalommal, hogy a nyomásra adja meg magát a bőröm, aztán már csak be kellett nyomni az oldatot és már vége is volt. Szóval menni fog, nem lesz gond!!! Ha nekem ment, neked is fog!

HAjá szeptember vége, október eleje!

rodina74
 
 


Sziasztok!

Bocsi nem olvastam vissza csak kérdezni szeretnék

NATI
RODINA

Mizujs Gynevac ügyben? Végigcsináljátok a kúrát?
Annyit elfelejtettem mondani hogy szerintem ha nincsenek panaszaitok akkor lehet hogy elég csak magatoknak beadni a szert de ha van esetleg folyás, gombás fertőzés, apánál baci vagy panasz akkor apának is szükségeltetik. Nálunk ez szüntette meg véglegesen a problémáinkat. Előtte éveken át küszködtünk mert minden egyes együttlét után apa tiszta pötyi lett és viszketős, és nekem is égető érzéseim voltak. Pedig már rengeteg mindent kipróbáltunk.

Teszek fel képet Miló kiságyáról:

Kép

Kép

Kívánom a topic összes lakójának hogy a közeljövőben ti is ilyesmivel foglalatoskodjatok. Mielőbbi pocakosodást! :D

dita75
 
 


Babicsek,
és szed rá valamit a párod?? Nekünk az E-vitamint, ginsenget, Multi macát és az ACC 200-at javasolták inszemek előtt két hétig. Apa szedi is őket!!

Dita,
hű, ez már Miló szobája???? De jól néz ki!!! Nagyon szuper!!! És olvastam a másikban a tesóm eladó bodyt :lol: :lol: :lol: nagyon jóóóóóóóóóó!!!!

Köszi a gynevacos tanácsot, Apa nagyon nem akarja, de rábízom, igy legalább nyugodt vagyok, hogy neki nem kell. Elvileg semmi bajunk sincs...

Rodina,
hát igen, úgy tudom a tánc az tuti belépő :lol: :lol: :lol: :lol: De semmi gond, én meg majd seprűvel űzöm el a démonokat :lol: :lol: Bikfy, Te mit vállalsz be??? mert van ám belépő :P :wink:

Rodina,
s te melyik tüszőrepit szúrtad a hasadba? Mert én choragont kapok és azt úgy tudom popsiba kell :shock:

Babicsek,
merionalból az egyes kiszerelés kb 1500, a clostilt nem tudom, de az ezres alatt van. Én most merionalból kapok 5-öt, s clostilból kell egyet szednem.
Vendég
 


Sziasztok!

A múltkor meg sem kérdeztem, hogy csatlakozhatnék e hozzátok :oops: . Én azt hittem olyan" sokat "tudok erről az inszemről, aztán kiderült, hogy mégsem :oops: :roll: . Úgyhogy azt hiszem lesz még egypár kérdésem :D .
Próbálok majd visszaolvasgatni és megismerni mindenkit. Ha szeretnétek kérdezni valamit, csak nyugodtan :D

Én visszamentem hétfőn Tapolcára. Elvileg akkor már 3 napja véreztem. Teszt nega, ennek most örültem. Volt uhu, de a doki se nagyon értette a dolgokat, a mnyh még mindig 8 mm volt, bal oldalt meg volt egy 28 mm-es sárgatest. Múltkor a 3. napi uhun a mnyh 2 mm volt és nem volt sem tüsző, sem ciszta, se semmi a petefészekben :roll: Úgyhogy nem nagyon értjük a dolgot.
Mától szedek megint 2*1 clostit, hétfőn uhu. Azt mondta a doki, ha úgy látja, akkor már hétfőtől kapok szurit, nem húzzuk el sokáig, mert lehet, hogy ez volt a baj. Ez szerintetek lehetséges? Félek, hogy most majd megint így fogok járni :cry:
Ja, és most 5 napja tart már a vérzésem. Nekem ennyi szokott lenni, de most nem úgy tűnik, hogy abbamarad. Ez normális???

Én is merionalt kaptam, nem gondoltam volna, hogy be tudom adni magamnak, de sikerült :D Igaz először nekem is remegő kézzel. Ugyanígy a tüszőrepi is :D . Én decapeptylt kaptam, azt hasfalba kell adni.

Kép

Kép
ranita1979
 
 


Sziasztok

Bocs hogy ritkán jövök de mostanában rohanós vagyok meg vettünk már mindent Darinkának A baldahin függönyt anyu varja csörikéset meg persze ától cettig összerámoltunk a mi birodalmunkban portalanitás kisruha mosás vasalás elkezdtem a készülés mert jó formán csak 10 hét van hátra és még lehet elöbb is szülök mint kéne sokan azt mondják. Vettem pólyahuzatot pelenkázó szivacsot ágyra rakhatót meg tegnap jó áron boltoltam hálós járókát potom 3500 ftért a teszveszen mikor megyek Pécsre akkor haza is hozom olyan mintha új lenne.Ruhákat vettem cumisüveget babaápolási dolgokat még orrszívót kell vennem mellszívót már vettem.

Bikfy Rodina Babicsek és a többiek drukk!!

Én is kaptam merionalt ami 1500/db mind két inszemnél anyu adta be mindig meg fostimont ami 3400/darab és clostylbegitet és 5 napig mindent.a végén pedig ovitrelle tüszőrepit amit hasba kell az 7100 ft volt.

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Tüszőrepesztőből én is azt kaptam, mint Vius, az ovitrelle-t. Azt a hasba kellett szúrni, a köldök mellé.

Köszönjük a drukkokat!

Dita!
Én a gynevacot csak azért akartam, hogy biztosan minden rendben legyen, de semmi panaszom nincs. Most a vérvételem és a vizeletvizsgálati eredményeim szerint sincs semmi gondom. Apának sincs semmi baja, vele is minden rendben. De inszem alatt meg nem akarok gynevacozni.

Egyébként nagyon irigylem az ágyneműt, és a baldachint, mert én mindenből Micimackósat szeretnék. Már vettem ilyen rugdalózókat, bodykat. Már kinéztem a Micimackós függönyt, szőnyeget. Nagyon szép! Honnan szerezted?

Ranita!
Fogalmam sincs, hogy lehet 8mm-es a nyálkahártyád. Biztos nem vagy terhes? De hát a doki csak tudná. Na mindegy, én sem értem, de más hátha tudja. Múltkor hányadik nap volt az inszem?

Vius!
HOgy vagy? Miből gondolod, hogy esetleg hamarabb fogsz szülni? Tényleg nagyon jó áron vetted a cuccot! És látom, hogy sok mindened meg van már! Ügyi vagy!

rodina74
 
 


RODINA
Akkor sztem nem kell erre költenetek.
Enélkül is sikerült már egyszer.

Interneten szoktam vásárolni mert nem igen van már energym boltokba járni.

Nagyon fog neked akkor tetszeni Miló szobája mert nálunk is minden micimacis lesz! :lol: :lol: :lol: :lol:

NATI
Enyim apum is nagyon rühellte az injekciókat. Fájt a popója rendesen tőle, de utólag azt mondta ha ez segített megérte!

Drukkolok csajok mindenkinek! Kitartás, meg lesz a gyümölcse én már csak tudom!

dita75
 
 


Ranita,
üdv itt is, én is csak pár hete irogatok ide, de nagyon jóban lettünk a lányokkal, látod, már egy szobába is megyünk :lol: :lol:
hát, nagyon érdekes az eseted :shock: :oops: . Én örülök, ha a 10. nap ilyen a méhnyálkahártyám :oops: és most van egy 28mm-es tüsződ??? bevallom, nem nagyon értem mi történik veled..
hányadik napon volt a múltkor inszem és milyen tüszőid voltak?

Dita,
köszi a drukkokat, nagyon szép lesz MIló szobája. Nálunk is szinte minden Micimacis, én is imádom!!!! Örülök, hogy Apácska besegít a szobakészítésbe!!!!

Vius,
azért remélejük még nem mostanában szülsz!!!! Szupi, hogy már enyni minden megvan, ha lesz kép a szobáról, kérünk ám!!!!

Hű, Vius, te egy-egy inszem alatt ennyi stimut kaptál?????? S mennyi tüsződ lett tőlük???? vagy félreértettem???

Én ma egy kisebb vagyont hagytam a gyogyitárban, pedig a merionalt csak holnap veszem meg... :shock: Bencének bárányhimlő elleni oltás, nekünk gynevac, tűk, fecskendők.
Első gynevac már a popsimban figyel, hát, sokkal rosszabbra számítottam. Egyáltaán nem volt rosszabb, mint a choragon tüszőrepi. remélem a többit is "megúszom" ennyivel :P És hogy segít a petécskének a beágyazódásban :P :P :P

Ranita,
s neked ki mutatta meg, hogy hogyan add be a szurit???
Vendég
 


Rodina,
még ma is csináltam tesztet, mert nem voltam túl nyugodt, de nega. A méhenkívülitől féltem. Az a fura nekem, hogy még mindig vérzek, 5 napja, és magamhoz képest nem is kevés van. Nem tudom mi a nyavalya van :roll: .
Ez az inszem úgy alakult, hogy 3. nap kezdtem 5 napig a clostit, aztán uhu, pici tüszők. A 14. nap megint uhu, a tüszők nem nőttek, úgyhogy akkor kaptam 4 merionalt, és mikor az elfogyott rá 3 napra volt az inszem. Úgyhogy a 20. nap volt :roll: .

Nati,
nekem sem szokott ilyen lenni a mnyh, örülök ha pé-re megnő ekkorára. Egyszerűen én sem értem, de mondom,még most is elég rendesen vérzek.
Most nem 28 mm-es tüszőm volt, hanem sárgatest.
Amúgy a bal oldalon volt 2 db 20 mm-es( itt nincs petevezetékem), a jobbon pedig egy 14 mm-es, mikor megkaptam a tüszőrepit.

Nekem Tapolcán megmutatták, hogy hogyan kell beadni, menni fog neked is, nem kell izgulni. Bármire képes az ember lánya :D .

Kép

Kép
ranita1979
 
 


Kép Az anyukám varrt mindent Darinkának
Kép Kép Kép Kép ezeket vásároltam Darinkának

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Nati az elsőnél 5 nap clostylbegit 2*1 et mensi 3dik napjától 5 fostimon 3dik naptól minden másnap majd kevésnek látták és kaptam még 5 napig merionalt a végén meg ovitrellét.
Akkor egy 20mm egy 18 mm és két 15 mm

Másodiknál Clostylbegit mensi 3dik napjától 5 nap 2*1 és mensi 3dik napjától minden másnap 1 merional és egy fostimon 5 napig külön külön mert nem lehet egybe szívni a két injekciót majd ovitrelle és a végére lett egy 22mm egy 20mm és egy 18mm.

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Helló Csajszikáim!

Szokás szerint rohanok, este jövök, mesélek. Vazze, nekem a természetgyógyász után tuti belépőm van a zárt osztályra. Tegnap este 6-ra mentem, 1/4 10-ig kezelt. Már tiszta idegek voltak anyámék, merre vagyok. Azt hitték, menten ki is nyírt a doki néni.
Háááááááááááááát, majdnem úgy volt.

Kár, hogy nem készült fénykép. Nem faggatnátok többet a gumiszobás belépőről. :shock: :D

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfykém!

Pedig nagyon várjuk ám a beszámolót!
A belépő szabadon választható, én az esőtáncot választottam! :oops: Csak kreativitás kérdése... :lol:

Én mindig csak a Clostyt kapon 2x1-t, a tüszőrepesztőt és utána eddig a duphastont. Semmi mást! :roll:

Vius!
Nagyon szép a ti babaágyatok is! És a ruhácskák is nagyon gyönyörűek, nagyon ügyi anyukád van! És amiket vettél, azok is nagyon jók!

NAti!

Cukor eredmény van már? Izgatottan várom!

rodina74
 
 


Kép Óriás pocak repedve Kép

Jó nagy Álllat vagyok:)

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


sziasztok,
ma nagyon húúúúzós napom volt, most tudtam csak jönni...

Merional beadva, popsiba kell, így nem adhatom be magamnak... :shock: járhatok mánsnaponta valahova kuncsorogni :oops: de legalább nem kell magamat bökni. Viszotn szita lesz a popóm hisz a gynevacot is oda kapom :shock: :oops:

Bikfy,
mi volt????? Ez izgalmasan hangzik!!!!! gyere este!!!!

Rodina,
a cukrom éhgyomorra 4,9 lett, tej és zsemle után két óra múlva pedig 4,00.
Néztek HbA1C-t, ez az elmúlt hónapban átlagolta a cukrot a vérben (először nem is tudtam, hogy van ilyen :shock: ), az 5,1 lett :lol: :lol: Tehát ez a bibi is kizárva. (szerencsére)
Volt egy kis baci a vizeletben, de akkor reggel jött meg (utána vettem észre), úgyhgy valószínű attól. A TSH-m és a T4-em it tökéletes, és az összes többi érték is (hát, leglaább látszik, hogy kismilliónyi vitamint szedek :P ).

Vius,
úgy látom neked aztán kellett stimu, hogy legyenen töszőcskék!! De a lényeg az eredmény és az hamarosan veletek lesz!!!!! Ezek szerint a második inszem sikeres volt?? Szuper, gratulálok!!!
Gyönyörű a kiságy, a kisszoba és a rucik is!!!!!

Ranita,
akkor ezek szerint 14 mm-esre kaptál tüszprepit és utána volt az inszem???? Háááát... fura, hogy ilyen kicsit is már megrepesztettek. A sárgatest az a ciszta? :oops: bocsi, de ehhez nem értek :shock: Ma hogy vagy??,
Vendég
 


A sárgateszt segití a tüszőérést én úgí tudom vagyis progeszteron.
Igen a második volt sikeres.két nap voltunk apival Pécsett inszemen és egy nap szünet majd rágyaktunk egyet még.:)

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Vius,
szép nagy pocakod van!!!!! Hogy bírja a derekad??? Azért még pihengess egy kicsit, tényleg nehogy korábban jöjjön!!!!
Vendég
 


A derekam nem fáj csak a combom tőve meg a szemérem csontom amugy tök jól elvagyok.

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Sziasztok!

Tesómnak tegnap megszületett a kisfia.
Meló még mindig ezerrel, már alig élek, olyan fáradt vagyok. :(
Olyan jó lenne már jönni és pletyizni veletek. De talán majd 2 hét múlva.


Megy a drukk mindenkinek!
Az októberi babásodással én is kiegyeznék. Bár bevallom néha szurkál a petefészkem, szóval szerintem még mindig megvan a cisztám. :(

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: