Új privát üzeneted érkezett!

fúúú nagyon sok mindenről lemaradtam:(
Vivi sajnálom amit mondta, de Minyut hiába kerestem mi történt nem találtam:(

Tényleg Ti mennyit fogtok adni a fogadott dokinka???

szerintentek normális, hogy három hónapot betölötttem, és még csak egyszer vizsgált meg a doki és most sem nézett meg tegnap hanem közölte majd a 16héten menjek :shock: :shock: :shock: :shock: , fiamnál minden hóban kellet menni, megvizsgáltak, lehet csak azért mert veszélyeztetett voltam? Kicsit aggódom emiatt:(
Hematomám kisebb lett, de nem szívódott fel, erre sem mondott semmit

Kép

Kép
andrea001
 
 


Andrea!
Engem is egyszer vizsgált még csak meg a dokim, pedig én az előzővel is és most is veszélyeztetett vagyok... És legközelebb csak a 22. héten fog vizsgálni (addig még lesz egy UH a 18. héten). Lehet, hogy van valami új protokoll a nőgyógyászatban, miszerint elegendő a kevesebb ill. ritkább vizsgálat is... :D
Vendég
 


Kép

Kép
Kép
ginnie
 
 

 
 

Sziasztok!

Nem tüntem el itt volta, csak szörnyen fáradt vagyok folyamatosan. Olvastalak titeket, csak nem volt lelkierőm irni. Leginkább azért mert sok reagálni valóm lett volna. És nem volt hozzá erőm. Tudom. Hül... vagyok. De folyton aludnék.

Egyébként én is paráztam. A hétvégén sokkal jobban lettem. Hányás abbamaradt. Enyhe hányinger van még, meg gyomorégés. Rögtön megilyedtem, hogy baj van. Holott tudom, hogy a betöltött 12. héten enyhül a hányás. És pont ez történt, de úgye a rossz emlékek...

Ma voltam a kombinált teszten. Kb. 5 percig tartott az egész. Uh+ vérvétel. Futoszallagon ment. Egyébként minden rendben azt mondta. Crl: 58 mm, nyaki redő 1,8 mm Bpd: 20 mm
Azt mondta, minden ok. Bár nem nyugodtam meg teljesen. Igaz reggel sikerült indulás elött megint hánynom 2x is. Meg azt mondta minden rendben. De 1-2 perc volt csak az ultrahang.
Ha gond lett volna észrevette volna, úgye? (pl. nincs szivhang)
Egyébként normális dokinak tünt.
Ha kérdeztem rendesen válaszolt. Ő vette a vért is. És nagyon ügyesen egy hajszálérből. Csak lestem.
Szóval nyugtassatok meg.

Meg rájöttem valamire. Az első terheségemnél rötön az elejétől folyton pisilnem kellett. Most meg ezt nem éreztem.
Egészen a múlt hétig nem is értettem miért most.
Egészen máig. Mert azt mondta a doki, hogy elöl van megtapadva.
Gondolom eddig ezért nem nyomta a holyagot. Most hogy nagyobb, meg már eléri, nem?

Kép
Kép+1nap
Kövi orvosi vizsg+uh:nov 5.
vadszi
 
 


Kép

Kép
Kép
ginnie
 
 


Most számoltam meg, UH-n viszont eddig 5x voltam :)
Vendég
 


Reagálások:

Az én dokim egy vizsgálatért 6000 Ft-ot kér. És akkor ebbe benne van a vizsgálat, receptírás, uh minden alkalommal.
Egyedül a képért kell külön fizetni 500 Ft-ot. szerintem ez belefér.
Én eddig 2x voltam. egyszer a 6. héten, egyszer a 11. héten, legközelett a 15. héten megyek. Nagyjából havonta megyek, és olyankor meg is néz.

Vivi, tényleg szörnyű, amin átmész. Valaki valamit nagyon elnézett.
Ilyen összevissza értékek. egyéként a méretbelire irtam és is, hogy mikor aludt 4 nappal kiebb volt, mint mikor felkelt és kinyujtotta magát. Ez a része lehet ez miatt is.
Most is mondta a doki, hogy kisebb, mondtam tudom.
12+1-nek mérte. Én ezen már nem izgatom magam, pont ezért. Amúgy meg úgy is tudom hogy 3-4 nappal fiatalabb.

Na, befejezem mert hirtelen besokaltok velem.

Kép
Kép+1nap
Kövi orvosi vizsg+uh:nov 5.
vadszi
 
 


Megjöttem én is ismét, tettem fel képeket. A párom ragaszkodott hozzá, hogy kérjünk DVD-t, így hát átkapcsoltak 4D-be is. Kb. 10-15 perc lett a dvd, nagyon jópofa, látszik mindene. Mozognom, köhögnöm kellett nekem is, hogy a baba felébredjen, de amikor ébren volt, hihetetlen mit művelt. Egyik helyről a másikra átment, az első képen épp ez látható. :-) Ott a lábai vannak alul, a térdei nagyon jól látszanak. Épp ekkor rúgta át magát egy neki kényelmesebb pozícióba. :-)
A második képet meg csak azért tettem fel, hogy ez is legyen, de majd próbálok még a filmből kiszedni jobb képeket. Ezeket a párom csinálta 2 perc alatt.

Egyébként nálunk is megszólalt a nő, hogy nagyon fiúnak tűnik, de a párom rászólt, hogy ő nem akarja tudni. :D

Ami még érdekes, hogy tegnap 49mm-nek mérték, ma pedig 55mm-nek a CRL-t. A nyaki redő tegnap 1,4mm volt, ma az 1,3mm lett, itt nem nagy a különbség.

Hát lányok, nem bántam meg a DVD-t egyáltalán, bár még néhány hét múlva akartam csak megcsináltatni.

Kép
Kép
ginnie
 
 


Sziasztok!
Már én is nagyon várom a holnapot megyek a babamozira :D
Nektek is ilyen értékek voltak 12 hetesen mint az enyém mert én rákerestem a neten és 13hét 6 napnak írta a méretek szerint de a dokim csak 12 hetet mondott leírnátok ti is az adataitokat a babáról és hogy mikor készült?előre is köszi mindenkinek

Kép
Kép
20100310
 
 


Csak gyorsan Vivinek!
Nagyon nagyon drukkolok,hogy a holnap controll és a pénteki uh-n tuti jó eredményeid legyenek. Biztosan nem lesz semmi baj :wink:
++++++Írj amint lesz híred!

Kép
Kép
a.m.
 
 


Honey!

Jól láttad, de csak azért van, mert nem frissítik eléggé a honlapot. Dolgozott a dokim a Szent Imrében, de csak kb. 1-2 évig. Tavaly májusban jött el, neki túl futószalagszerű volt az ellátás, nem elég személyes, meg szakmai vitái is voltak (pl. a dokim nagyon nem szívesen császároz, tényleg csak, ha muszáj, de ott van pár olyan doki is, aki akkor sem műt, ha már indokolt lenne, emiatt aztán több baba elég súlyos oxzgénhiánnyal is született ott). Nem akarom bántani a kórházat, tudom, hogy szuper hely, bár nekem nem szimpi, hogy 2 nap után hazaküldik az embert (tudom, hogy rengetegen szülnek ott, nincs hely és ezért van így), hisz azt mondják, az újszülött szempontjából biztonságosabb, ha min. betöltött 72 órás, mire hazaadják. De tényleg nagyon jóhírű kórház ( én is utánanéztem, hisz tavaly májusig még úgy volt, lehet, hogy ott szülök), nagyrészt kimagaslóan szuper orvosokkal, de a dokim eljött onnan, én meg ragaszkodom hozzá nagyon. Szóval megyek utána, most a Kútvölgyibe. Elég okot adott a bizalomra, 2 szülésem is elég problémásra sikeredett, de ő a helyzet magaslatán állt és jókor jó döntéseket hozott.

Vadszi!

Nyugi! Minden rendben van ott. Az 1. dolog, amit ellenőriznek, a szívhang! Lehetett volna kicsit hosszabb is az uh., de az eredmények jók, úgyhogy ne aggódj!

Vivi!

Várunk holnap!!!

Ginnie!

Nagyon aranyos a bébikéd a képen! Kis ficánka!

Márti
borossné becz márta
 
 


szép jó reggelt mindenkinek!!!

remélem mindenki frissen, fitten, egészségesen!!!

http://www.youtube.com/watch?v=qqeNxdyp ... re=related

Kép
yilonne
 
 


Sziasztok!

Ma betöltöttem a 12. hete, nagyon örülök ennek, ma megyek délben genetikai UH-ra, aminek szintén örülök, de nagyon izgulok!
Drukkoljatok! :)

Kép + 1 nap
Kép
szabccsi
 
 


Persze a vonalzóm nem jól működik! :)

Kép + 1 nap
Kép
szabccsi
 
 


ne izgulj szabcsi minden rendben lesz!!!!

Kép
yilonne
 
 


A 12. heti genetikai UH az már hasi?
Felesleggel rendelkezem, nem sokkal, de van védőburok a hasamon! :)

Kép + 1 nap
Kép
szabccsi
 
 


Szabcsi, igen, az hasi UH.

Yilonne, múltkor kérdezted, hogy milyen suliba járok. Szociális munkát tanulok épp és nálunk is kb. az a helyzet, mint amit Ktouch írt. Havi max. egy hét suli, írásbeli/szóbeli vizsgákra be lehet menni babával is, tavaly is volt rá példa és a tanároknak nagyon tetszett. :)
Ti mennyit jártok be? És mikor kezdted? Nekem is van egy-két ismerősöm, akik oda jártak. :)

Kép
Kép
ginnie
 
 


Vivi!! Ha végzel gyere mindenképp, addig is NAGY DRUKK!!!!!!

Kép
Kép
ginnie
 
 


Sziasztok!

No, hétfőn biztosan megvizsgálnak, és jövő csütörtökön elmegyek én is a Baross utcába az ingyenes szűrésre, de kérni fogom a 4d-t és felvételt is, amiért majd fizetek. Ó, ezek a gyönyörű fotók a picikről, csodálatosak! Alig várom már, én is lássam a babámat :)

No, megyek főzni, majd melóba, később leszek még!

Senki ne izguljon, és csak pozitívan! :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ktouch 2009.09.10 11:43-kor.

Kép

Kép
ktouch
 
 


ginnie
én most kezdtem és egyelőre nappalin vagyok (vallásbölcselet)
most nagyon sok időm van, így sok-sok órát felveszek és januárban még le is tudok vizsgázni
nekem a második félév a kérdéses, de majd bent megkérdezem, amúgy hallottam már olyanokról akik hasonló helyzetben voltak
ha meg tudnám oldani h mondjuk heti 2 nappal tudjak aktív lenni, az nagyon jó lenne (ahogyan most látom)
nem hiszem h nekem menne ez az állandóan otthon a gyerekkel dolog
meg nagyon tetszik eddig a suli...
mindegy ma majd muszáj halasztok v ilyesmi
amúgy van egy másik suli
integrál pszichológia de az hétvégés és csak 3 hetente, szóval az nem gond
meg azt már apuka bevállalta, h akkor babázik meg behozza a suliba etetésre (meg a suli is mondta h nem én vagyok az első eset és simán meg lehet oldani)

Kép
yilonne
 
 


Szia Szabcsi, nekem még hüvelyi volt a 12. heti UH a 12+4 napon, és a doki is megvizsgált, hogy elég zárt-e a méhszáj. Szóval szerintem ekkor még nincs gond, utána természetesen már csak hasival végzik...

Ginnie, tök jók a képek! Én a jövő héten tervezem, hogy elmegyek 4D-re és rögzíttetem is. Akkor már 15 hetes leszek, remélem sokminden látszani fog! Most azon gondolkodom, hogy a Bolgárkerékbe menjek-e, ott orvosok csinálják ezt is, ugye? Mert jó lenne, ha szakavatott nézné, bármilyen eshetőségre felkészülve...

Tudom, tudom, fő a pozitív gondolkodás!!! :lol: :lol: Van egy kis félsz bennem, de valahogy alapvetően nyugodt vagyok. Vagy legalábbis úgy érzem, hogy nem biztos, hogy ez velem történik. Akarom is meg fura a tudat, hogy van! De még 1000%-ban nem merek örömködni.... Ti hogy vagytok ezzel? :oops:

KépKép
stike
 
 


Stike!

Orvosok végzik, nem is akármilyenek (tényleg nem azért, mert az enyém is köztük van!
Ha megnézed a http://www.ultrahangvizsgalat.hu -t, ott a munkatársak menüpontál megtalálod, milyen végzettségűek!

Én is tanultam baba mellett meg várandósan is, bírtam energiával mert nagyon jó alvó gyerekeim voltak/vannak. De folyamatos lelkiismeretfurdalásom volt, hogy azon a heti 1 napon nem én vagyok velük. Szopit sem volt könnyű megoldani, de azért időben állam-és szakvizsgáztam! :lol:

Márti
borossné becz márta
 
 


ma voltam a körzeti dokimnál
olyan kedves volt
mosolyogva jöttem el
tessék róla példát venni kedves orvos társadalom
(ja, 92/60as vérnyomás...hmmm nem lesz szívrohamom, minden alkalommal egyre alacsonyabb)
nem is tudom mi volt ennyire pozitív benne, talán a kisugárzása :)

Kép
yilonne
 
 


Sziasztok Csajok!

Bocs hogy ilyen ritkán tudok jelentkezni, de elég elfoglalt vagyok.

Nekem holnap lesz a 12.heti genetikai uh, majd írok utána mi volt, kicsit izgulok, de ez természetes. Nekem már a 10.heti uh is hasi volt, gondolom ez is hasi lesz.

Ja engem eddig 12 hét alatt 4 szer vizsgált meg a dokim, úgyhogy tök meg vagyok elégedve, ez megnyugtatott, de azt hiszem ezután már csak a 18 heti genetikai vizsgálaton fog, addig meg csak az Afp lesz.
Szerintem úgy vannak vele a dokik hogy van az a néhány protokoll vizsgálat amit meg kell csinálniuk, és közben nem nagyon zaklatják a kismamákat, hiszen valószínűleg minden rendben zajlik odabenn a pocakban. Az első 12 hétben általában többször behívnak mert akkor még bármi történhet, utána már ritkábban.

Hát asszem én sem bírom majd ki a 18 heti uh-ig, és a 16 héten elmegyek 4D-re megtudni hogy egészséges-e a baba és hogy megtudjam a nemét!!! :D

Én a dokimnak általában 5000.-ft-ot adok, és ez tök jó mert az előző dokim / pedig 5 éve volt !!! / 10.000.-ft-ot kért egy vizsgálatért!
Váltottam, de nem / csak /ezért, és nem bántam meg mert egy fiatal lelkes és nagyon lelkiismeretes orvost találtam.

A szt.Imre kórházról annyit, hogy :
Nekem sok barátnőm szült az Imrében, nagyon felkapták, de nekem mégsem volt szimpi az elbeszélésük alapján pedig én is gondolkoztam rajta hogy ott szülök.
Ehhez a Kórházhoz hasonlít az István kórház, ami szintén nem jött be nekem, ott szültem a kisfiamat 5 éve, a szülés, az orvosok, a szülésznő szuper volt, de utána a csecsemősök hozzáállása / volt azért néhány szuper aranyos! /borzalmas volt, meg az hogy bármikor bárki bejöhetett látogatni, ez azt jelentette hogy a mellettem fekvő két nő egész rokonsága reggeltől estig ott ült az ágya szélén /!!!!!/és senki nem szólt rájuk, amíg az én férjem tök tapintatosan kétszer jött be fél órára naponta megnézni és kimentünk a folyosóra hogy ne zavarjuk a többieket.

Az is "jó" volt hogy amikor ne adj isten próbálsz szülés után először nagyvécézni és a wc ajtó előtt állt 8 ember hát próbálj már meg diszkréten sz...ni. Már bocs de tényleg borzalmas volt.

Ez azt eredményezte hogy 1 hétig nem aludtam semmit, és minden nap sírtam olyan fáradt voltam, és ezt más lányoktól is hallottam akik ott szültek. Szóval szülni jó ott, de utána a következőt már másképp képzelem ezért váltottam kórházat.
Hát majd meglátjuk ez milyen lesz, mindenesetre nyilván minden kórháznak megvannak a rossz és oldalai is, úgyhogy nehéz dönteni.
csézjang
 
 


Csajok, ki tudja Angie-vel mi van? Úgy látom eltűnt? aggódom érte.Csak nincs valami baj??? :(
csézjang
 
 


Én nem tudom, hol szüljek,egyszerűen fogalmam sincs. A Szent Imrében van külön szoba is talán, napi 5000ért, ez talán megérné, hogy nyugiban és egyedül legye az ember lánya a babájával:)

Kép

Kép
ktouch
 
 


Sziasztok!

Voltam ma az integrált második vérvételén,és grátisz uh-n :wink:
Mindenünk megvan, mindene a korának megfelelő.
És FIÚ! :D
Eléggé szégyenlős volt, mert egyfolytában a méhlepénybe temette az arcát, úgyhogy a 4d feelingrőllemaradtunk.3 hét múlva megyek a genetikaira, remélem ott már többet mutat

málna2162
 
 


gratula málna!

Kép
yilonne
 
 


Málna! Ez nagyon jó!! :)) Kaptatok képet? Tedd fel, ha tudod. :)

Kép
Kép
ginnie
 
 


Yilonne, szerintem nekem is baromi alacsony a vérnyomásom, folyton fáj a fejem és szédelgek, el akarok ájulni. Bár még nem mérték, de szerintem egy héten belül fogják. Kíváncsi leszek rá... :o

Kép
Kép
ginnie
 
 


Hehe, most vettem észre, hogy eddig, aki már tudja a nemét a babának, mind fiú. Mi lesz itt márciusban? :D :D

Kép
Kép
ginnie
 
 


Sziasztok, megvan az időpont jövő hét keddre. Aranyos volt az asszisztens, azt mondja, hogy nem a legjobb idő a 15 hét, mert 13+6 ig szűrnek downra... közbevágtam, hogy tudok mindent, de szeretném látni és tudni, hogy minden rendben van... :) onnantól készséges volt... remélem úgy is lesz!!!

Úgyhogy nagy üzemben leszek, szombat reggel genetikus, kedden meg UH. Aztán már csak mozizás otthon... :lol: Vagy ki tudja, mert azt követő héten már 16. heti vérvételek, vizsgálatok, és az amniora is szombaton kiderül mikor lehet menni. Jó lenne minél előbb... mondjuk 16. hét vége... és akkor nyugodtan tudok készülni a vizsgáimra... 18. héten kezdődnek. Hű, akkor is egy csomó vizsgálat van, nem?

KépKép
stike
 
 


Na én is túl vagyok a genetikai UH-n, de nem igazán van eredménye. :)
A gyerkőc a 2 órás várakozás alatt belaudt. Hasi Uh-t próbáltak csinálni, de attól nem kelt fel, aztán hülyeit, attól sem, aztán köhögtem attól már igen! :)
Nagyon szép kis mutatványt adott elő, csak éppen a nyaki redőjét nem lehetett pontosan megmérni, mert nem úgy fordult, a doki azt mondta, hogy inkább ismételjük meg, mert hülyeséget nem akar írni, ez fontos, hogy pontos legyen.

Mondjuk Vivi példájából kiindulva, inkább visszamegyek, minthogy megilyesszen, és csak a babóca fekszik rosszul.

Amúgy nagyon cuki volt! :)

Kép + 1 nap
Kép
szabccsi
 
 


ginnie
állítólag normális h lemegy ilyenkor... aki arra hajlamos
zöldtea nekem segít (reggel 4-5 dl-t elkortyolgatok ébredés után, minden előtt)
meg sokat kell inni amúgy is
nekem így 15 hetesen már elmúltak a fáradtsághullámok szerencsére :)

most már mindjárt túl van mindenki a 12. heten!!!!

Kép
yilonne
 
 


iiigeen!! Szombaton 12 hetesek leszünk mi is! :-)
én is hulla fáradt vagyok állandóan, ami nem túl jó, mert nem nagyon tudok odakoncentrálni a munkámra. Tessék most is fórumozok, ahelyett, hogy dolgoznék! :D

viggi79
Kép
viggi79
 
 


vettem magamnak ilyen pólót, tegnap volt rajtam először :-) Kép

viggi79
Kép
viggi79
 
 


Málna, gratulaaaaa fiúhoz! Tényleg sok fiú van, ami nem rossz :)

Viggi, nagyon ari ez a blúz! Hol vetted?

Én meg vettem a Vaterán egy használt Singer varrógépet, úgy örülök neki :) Most aztán megoldva a nadrágprobléma,és alakíthatok kedvemre!
Én holnap leszek 12 hetes pont, a vonalzó szerint, de még mindig nagyon álmos vagyok, most is alszomle itt a melóban, szerencsére nincs meló :) Talán ha lenne, felpörgetne......

Kép

Kép
ktouch
 
 


Csajok, ti hol vesztek csini kismama cuccokat, ami nem méregdrága de csini, dögös?

Én régen a Westend aljában a Gólya butikban vettem, jók voltak,/ mostanában már sajna nem járok arra/ de abból már sokat elajándékoztam, már kevés maradt.
Néztem pár helyen, de olyan gagyik, én szeretnék pl: farmert is tök csini csajosat, de mindenhol ocsmány répa szabású múlt századi darabokat látok...
Sajna a márkásakat meg nem tudom / illetve nem akarom!!!!/ megfizetni amikor 20,000.-ft egy nadrág, na köszi....és hordom 2 hónapig.
Ti hol vásároltok?
:? :roll: :roll: :roll:
csézjang
 
 


Ktouch!

Én is iszonyat álmos vagyok még mindig, szeretnék már kb: a 20.hét körül lenni, akkor sokkal jobban voltam már....

De legjobban azt szeretném ha már március lenne, én nem tudom de sokkal türelmetlenebb vagyok most a második gyerek várásban, valahogy jó lenne már túl lenni rajta, és magam mögött tudni a 2 egészséges gyerekemet, akkor megnyugodnék kicsit, mert többet nem tervezek.
Sokat gondolok rá hogy jó lenne már ha itt szuszogna a pici és itt lenne a nagyobbik csibém is mellette, teljes lenne az életem! :D Várom nagyon a márciust, csak minden simán menjen addig!!!
csézjang
 
 


Én láttam a neten egy outletet: Szentendrén vannak, szerintem itt lehet találni: http://kismamaruha.net/magazin/

Meg voltam a C&A-ban, most bársonynadrág 9000ért van.
Én is sokallom a legtöbbet, felsőket meg inkább turiban nézek :)

Én élvezem minden percét, inkább azt várom, hogy a vizsgálatokon legyek túl, még nem tudok semmit a picimről 6 hetes kora óta, de majd hétfőn és csütörtökön, akkor majd megnyugszom :)

Kép

Kép
ktouch
 
 


Sztem ezt a boltot érdemes megnézni a lövőház utcában www.bboom.hu
- az a mama licious -márka nagyon jó sztem, van egy olyan márkájú kismama farmerem és nagyon dögös!

Bocs - most csak ennyi, beteg vagyok (náthás, kicsit lázas) és megyek pihizni...Szerencsére kiírt az orvosom betegszabira vasárnapig :)

Kép
anicca
 
 


Sziasztok! Megint jó régen nem voltam, de sajna semmi segítségem egész nap, Luca meg ma sem aludt semmit napközben és nem is engedi, hogy leüljek a gép mellé...

Szóval nekem nem egy nyugis, jól alvó gyerkőcöm van. Én épp terhesen kezdtem egy sulit, de nem bírtam a Szegedre való ingázást, főleg, hogy 2-3 napokat kellett lent aludni. Lucával ezt főleg nem tudtam volna... Szóval én abbahagytam. :( Még, ha Bp-en lenne biológia levelező. De eddig nem volt. Meg sajna a pénz sem mindegy, mert már van diplomám, szóval iszonyú sokba kerül nekem az újabb diploma. Sajnos már nem ingyenes a gyeden lévő kismamák tanulása. :(

Olvastam, hogy mennyi idegeskedés van a tarkóredő miatt. Nagyon remélem, hogy végül mindenkivel minden rendben lesz. Írtam én is, hogy 2 nap különbséggel több, mint 1cm-es különbséget mértek a babánál, ráadásul az egyik vizsgálatnál azt írták, hogy mellső fali tapadás, másikon meg, hogy hátsó fali. Szóval igazán megbízhatóak ezek a vizsgálatok... :?
Angie-nak, Vivinek, Stikének nagy drukkok! Remélem nem hagytam ki mást akinél most komolyabb izgalmak vannak.
De persze minden 12 hetes UH-hoz is drukk.

Engem a dokim még meg sem vizsgált. 2db pár perces ultrahangon voltam nála és elküldött vérvételre, EKG-ra. Ennyi. Legközelebb AFP miatt megyek. Az én dokim a kórházban fogad, így nem kell neki fizetni. És nagyon nem várja el, hogy magánba menjek.
A leváltott dokim alkalmanként 10.000-et kért (nagyon sokalltam), pár perces vizsgálat volt és beszélgetés, UH nélkül. Nem is tudott ultrahangozni. Az utolsó hónapokban már lementünk 5000-re (de csak mert több közös ismerősünk volt, akik őt ajánlották, na meg mindannyian erdélyi származásúak vagyunk) és a kórházban már nem fizettem a vizsgálatokért.

Nálunk lányra vannak tippek!!! :) Tényleg jó sok fiút mondanak. A táblázatba nem lehetne a nemre vonatkozó tippeléseket bevezetni? meg annyira jó terhességi heteket aitomatikusan követő táblázatok vannak. Nem lenne jó olyat csinálni? Ami aztán mindig elérhető egy oldalon?

Nam hirtelen most ennyi jutott eszembe, hogy mire is akartam reagálni. Pedig amikor naponta olvasgattalak titeket, annyi mindenre reagáltam volna... :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára biribon 2009.09.10 19:53-kor.

biribon
 
 


Sziasztok!
Jár valaki közületek a Péterfybe vagy Péterfy-s dokihoz???
Vendég
 


Kép
Ma voltam a babamozin nagyon jó volt!

Kép
Kép
20100310
 
 


Kép

Kép
Kép
20100310
 
 


Kép

Kép
Kép
20100310
 
 


Kép

Kép
Kép
20100310
 
 


Kép

Kép
Kép
20100310
 
 


Kaptam egy 30 perces dvd-t egy cd-t tele képpel és 2 színes 13*15 cm-es képet nyomtatva sajnos a nemét nem tudta megmondani

Kép
Kép
20100310
 
 


bocsi, hogy név nélkül... de nem bírtam most jegyzetelni, hulla vagyok.

Vivi jelentkezz!!!!

A dokinak szülésre általában a magánrendelés 10x-t szokták adni. De simán rá lehet kérdezni ( a vége felé) a dokinál szerintem.

Engem eleinte 2 hetente vizsgált a régi dokim. Most az új havonta vizsgál. Szerintem ez tök normális és számomra megnyugtató. Nekem amúgy is állandó parám a keményedések miatti méhszájkinyílás...

Én a csini rucikat a www.2in1.hu (Lövőház utca) üzletből szereztem be, illetve a Waiting for You ( Ráday utca ) üzletből. Magyar márkák, de nagyon jók!!
Ezen kívül én felsők tekintetében maradtam a normál üzleteknél. Tavaly is és idén is kedvez a divat a pocakosságnak. :D

Kép

Kép

KépKép
honeymoon
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: