Új privát üzeneted érkezett!

kérdés nálunk éjjel még világít az éjszakai fény,van aki már sötétben alszik?

mágnes kézifék :lol: :lol: :lol:

nálunk a doki meg sem nézi Zétit,megkérdezi,hogy minden rendben van...inkább a védőnő kérdezősködik,ad tanácsot,kérdezte,hogy ül-e,kúszik-e,szopi,hozzátápi...

hát lehetne hozzátáplálási nap,mert én olyan tanácstalan tudok lenni...tegnap megpróbáltam neki adni borsót csirkehússal...öklendezett...de a sütőtököt megette,úgyhogy enni akart csak nem borsót... :cry:
hát szerintem a brokkolit,a céklát,a spenótot sem fogja elfogadni!
mindent dobok a szemétbe,ezért nincs is kedvem főzni neki...mert ha megenné...hát én lennék a legboldogabb,de én ezért nem főzök...
mit tegyek?tanácsok?
csak azt eszi meg,ami a kedvence,sárgabarack-babakeksszel,alma-banán,ennyi...Segítsetek!!!

KépKép KépKép
zeteny
 
 


ja,meg a sütőtök.

KépKép KépKép
zeteny
 
 


zeteny
Mi eleinte aludtunk lámpa fényénél, de már nem. Már mielőtt történt a Joellel a baleset (amit már írtam régebben) addigra már sötétben aludt, de a baleset után volt egy idő amíg megint fény mellett aludt csak, bár az akkor nem volt nagy alvás sajnos, mert nem mert aludni a Joel kb 1 hétig.
De azóta csak akkor kapcsolok éjjel lámpát hozzá, ha nem találom meg a cumiját amit éjjel kiköp.
A Joelnek is vannak kedvenc ételei amit szívesen megeszik, de vannak olyanok is aminek kb a felét megeszi a többit nem.

manocskak
 
 

 
 

Móni: éjszaka dettó. Közöttünk aludt Saci, ezért most valahogy kipihentebbnek érzem magam, mint máskor. Sacinak a foga lehet, mert amint BÁRMI a szájába ér, üvölt. Taknya-nyála egyben van (az előző fogacskánál is ez volt), üvölt, mint a sakál. Remélem, hamar kijön. A végén csak ma reggel adtam be a kamillát, mert olvastam, hogy laktóz van benne, és reméltem, hogy mégis megúszom, de sajnos nem. Nem hagytam szencedni.

Beszólások szopi témában: én sem értem, kinek mi köze, miért szólnak be. Én is kaptam rendesen, mert sokáig szoptattam a nagyokat. Miért? Ez is baj? Minden baj? Komolyan... Én sem szólok be senkinek, más se tegye.

Hós státuszok: nálunk a védőnéni kérdez, a dokinak mondom kérdés nélkül, mert nem kérdezne, szépen meghallgat, aztán kész. A védőnéni felírja egy papírosra, zsupsz be a kartonba. Aranyos az új védőnéni, mondta, hogy Saci kapcsán visszanézte Zazát és Mesit is, hogy miket csináltak, hogy növekedtek, stb.... hogy képben legyen :D
A doki nálunk annyit csinál, hogy megnézi, egészséges-e fizikailag. Ebbe persze beletartozik némi ortopédiai vizsgálat is (tekergetés, felhúzás).

Katus: Saci olyan, mint az anyja, úgy alszik, mint egy darab fa, tekergetés nélkül. Persze amikor ébredezik, beindul a kommandó, de addig teljesen nyugodt. Nincs túl meleg/hideg/pára/zaj stb... Nálatok? Nem zavarhatja valami Petrát?

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Kriszta: mi sötétben alszunk pár hónapja. A légtiszító pinduri kis ledje ad némi fényt, de az tényleg minimális.
Kaja: gyümölcsöt a zöldséghez? Répa-alma? Stb.... mondjuk a borsóhoz most semmi nem jut eszembe, de azt még nem is adtam. Puffaszthatja. Barackot adtam már rizzsel, krumplival, körte is mehet krumplival, semleges ízű zöldekkel.
Én tegnap adtam először spenótot (krumplival), nagyon népszerű voltam :D Mind elfogyott!

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Szopi-tápszer: eleinte nálunk nagyon nehezen ment a szopi. Nekem totál új volt, Zsófinak is persze. 2 hónapig csak bimbóvédővel. 1 hónaposan úgy gondolta, hogy nappal óránként akar enni. Én ittam a szoptatós teát, mintha az életem függne tőle. Zsófi egy hónapos korában teljesen úgy gondoltam, hogy nem fogjuk sokáig kihúzni csak szopival, és láss csodát 6 hónapos koráig csak szopi volt. onnantól kezdve, hogy már nem görcsöltem rá, hogy neki 3 óránként szabad csak ennie, hanem ha éppen másfél óra múla éhezett meg, akkor is kapott, sokkal könyebb lett. Végül is az anyatej sokkal gyorsabban bontódik le, ráadásul 8-900 gr-kat gyarapodott havonta. Kivéve 5 hónapos korától, bár akkor már eléggé sajtkukac lett. Most már úgy látom, hogy 5 hónaposan el kellett volna kezdenünk a hozzátápit (tápszert nem hajlandó még most sem enni), mert akkor súlyban nem itt tartanánk.

Mágnes, kézifékes menés :lol: :lol: :lol:

Alvás: én nem hallom, hogy sokat mozogna.

Képzeljétek, tegnap nem volt hajlandó aludni du, pedig baromi fáradt volt. Vagyis aludt fél 1- fél 2-ig. De ez estig nála nem tart ki. Kénytelen voltam fél 8-kor fürdetni, öltözésnél már ordított. Fürdés előtt a szokásos tejpép vacsiját sem volt hajlandó megenni.
Aztán egy cici után úgy bealudt, hogy a másikat már nem is tudtam odaadni neki. Régen ájult el ennyire.
Mivel nem vette észre, hogy letettem fél óra múlva ordítva felriadt, akkor vissza simi.
Hajnali 1-kor pedig jogosan ébredt éhesen.

Hát a mai du-i alvást megpróbálom elhúzni neki.

DDoki: nálunk minen alkalommal kérdezi, hogy mit tud Zsófi éppen. Megkérdezi, hogy nyúlkál-e tárgyakért, figyel-e stb. Én meg vagyok elégedve vele.

Kép
Kép
cs_erika
 
 


Ja, és hajnali 1-kor ülve ordított az ágyban. Édes volt nagyon.

Kép
Kép
cs_erika
 
 


Csöre
Mi is vettünk légtisztítót, de még akkor amikor a Joel még a pocimban volt, valami lappangott már bennem és a páromban és ez a készülék rögtön ki is hozta belőlünk. Hát elég sz@r érzés volt, hogy olyanok voltunk mint a télapó piros orral.

manocskak
 
 


Móni: a légtisztítótól lettetek betegek? Nem lehet, hogy nem volt tiszta a szűrője? Mi azóta alszunk nyugodtan, amióta megvan... addig tiszta szénanátha volt mindkettőnk télen-nyáron.

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Zétény-Kriszta: Az én Zétényem sosem aludt éjjel fénnyel. Kezdettől fogva sötétben alszik.
Soma fiam, éjszakai fénnyel kezdte majd úgy is maradt mert üvöltött a sötétben. MOst 6 évesen is éjszakai fénnyel alszik.....hát ez van :roll:

KépKép
peni
 
 


Csöre
Nem mert miután beüzemeltük rá pár napra jött ki rajtunk, azt hittük, hogy esetleg nem bírjuk a készüléket, de beszéltünk akitől vettük és az mondta, hogy valószínű már lappangott bennünk egy kis baci és ez kihozta nekünk. Azóta semmi problémánk nincs vele, rendszeresen van tisztítva az a nem tudom milyen lap benne.

manocskak
 
 


Reggelt!
Fiam megkezdte délelőtti alvását :)

Big. csiga:
Szerintem írj nekik, hátha rákapnak a témára! :wink:
Ja és üdv a klubban, Bence is csak gyümölccsel eszi a zöldséget.. Már látom lelki szemeim előtt, amikor beíratom bölcsibe, és viszem neki minden nap az almát, majd megkérem a gondozónőket, hogy ugyan tessenekmán belereszelni a karalábéba egy kis almát ennek a kölöknek... :?

Ha ennyire hiányzik a hozzátáplálós nap/tali, akkor szervezzünk egyet! :wink:

Hós státuszok: Olyannak lennie kell?? :shock: Nekünk ilyen nincs! Van 6 hós, 9 hós és 1 éves státusz,oszt csókolom... :roll:

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Mági: a kiskönyv valóban csak a negyedévenkénti státuszt kéri, havonként nincs. Én nem bánom, hogy a védőnéni számon tartja, de nem hinném, hogy elvárás. Azt sem tudom, hogy a havonkénti mérés mennyire elvárás. De ha már ott van az ember, normálisabbja megkérdi, miket művel a gyerkőc :wink:

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Nálunk a védőnő egy kicsit meglepődött, hogy a dokinéni nem töltötte ki a kis könyvét a Joelnek, amikor voltunk nála, most majd jövő hónapban kell hozzá menni, de már csak méredzkedni, majd csak 15 hónaposan és 2 évesen ismétlik meg neki a Prevenál oltást.

manocskak
 
 


Milyen levegő tisztítótok van,Csöre?Bent van Sacinál a szobában?Nekünk a nappaliban van.Nálunk vett ilyet az egész család.Minden lakásban van és azóta nincs gethelés a szomszédból reggelente.Vagyis sógorom nem akar megfulladni ugatás közben... :roll: :) Hálisten!
Mágnes:Én sem tudtam,hogy vannak hós státuszok.Pont a múltkor írtam,hogy a dok.nénink már az 1 éves státuszt pipálta ki"!És közölte,hogy már ez megvan.És nem is kaptunk több időpontot.
Csöre:Mi is spenótoztunk tegnap,csak most én csináltam.Joghurtos spenót csirkehusival.Magamtól trutyiztam,nem találtam receptet.És nekem is parajt kellett ennem ebédre(diéta)és azért kapott ő is,csak kicsit máshogy!Én soha nem csináltam még spenótot,de nagyon ízlett,pedig nem szeretem.Úgy látszik,csak az enyémet... :D
(És tényleg azt hittem,hogy te használod az abtronicx2-t.De akkor nem tom,hogy ki!)
Én sosem aggódtam ezen a szopi kontra tápszer dolgon.Még terhesen eldöntöttem,hogy szoptatok,lesz tejem és így is lett.Én mindig eldöntök valamit/megbeszélek magammal valamit és az úgy is lesz.Nálam fejben eldől és meg is valósul. :) Csak el is kell hinni!(Próbálkoztam a lottó 5-össel is,csak az a baj,abban nem hiszek...)
Más véleményére meg nem nagyon adok,sőt.Családtagot,barátot meghallgatok,de ennyi.Nehogy már!Mindenki foglalkozzon magával/magukkal!Mondjuk rám még senki nem nézett lesajnálóan",mert még mindig szopik Eszter.Azt szokták mondani,az a jó amíg van.STB.
Eszter eleinte kapott éjszakai fényt, az angelcare glóriája volt felkapcsolva.De nem sokáig.
Tök rossz,hogy most már egyre hamarabb sötétedik.Vége a nyárnak! :(

Eszter

Kép
eszterem
 
 


Ez a "hós" státusz szerintem egyéni buzgalom kérdése leginkább. A mi védőnénink TEGNAP csinálta a 6 (HAT) hónapos státuszvizsgálatot Zéténynél. Zéténykém ma kereken 8 hónapos! Erről ennyit.........
Nagy vigyorogva mondta, hogy nekem úgyis második gyerek, feltűnne ha valami nem lenne rendben a picivel.....hát na, legyünk optimisták :shock: .
Szóval szerintem nemigen kell ez a hós státusz...bár arra jó, hogy sok védőnőnek lehet állást adni, egyébként..hát nekem vannak kétségeim, bár ez nem a hós státuszra hanem az egész védőnői ellátó rendszerre vonatkozik. VOlt már szerencsém néhány védőnénihez a 2 fiammal......persze ártani nem árt , hogy mégegy "szakértő" szem rápillant időnként a picire, ez vitán felül áll.......

KépKép
peni
 
 


Nekünk a státuszt nem a védőnő csinálja, hanem a gyerekorvos.

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


fél éves státust még nekünk sem csinálta meg a védőnéni.

http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=152653665

enyém lett úgy, hogy jövő hónapban veszem át.

Kép
Kép
cs_erika
 
 


Eszter királyul nyomod ezt az" eldöntöttem és megvalósul, fejben dől el " kérdéskört! Gratula!
Sajnos én nem tudtam szoptatni 2 hónapnál tovább egyik fiamat sem....lehet, hogy nekem nem fejben dőlt el.....vagy nem döntöttem el??? Már nem is tudom.......

KépKép
peni
 
 


peni:
én is eldöntöttem Bencénél, teljesen magabiztosan, nyugodtan mentem neki a szopi kérdésnek. Nálam sem vált be, azt kell mondjam, sajnos nem fejben dől el a dolog, vannak külső tényezők is.

Eszter:
jól csinálod, senki se érdekeljen! Eszternek ez a legjobb,hogy kaphatja az anyatejet! :wink:

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Peni:Nehogy megint félre értés legyen!Remélem nem azért írtad.Mint említettem: NÁLAM így lett. :roll:

Eszter

Kép
eszterem
 
 


Eszter:
engem nem bántott az írásod, éppen azért, mert írtad, hogy a te esetedben :wink: (pedig érzékeny vagyok a témára.)

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Mági:akkor megnyugodtam. :) Sosem bántanálak se téged,se senkit itt.Mindenkit szeretek! :wink: :D

Eszter

Kép
eszterem
 
 


Joelnek boldog hófordulót!!

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Eszter: engem Te nem tudsz megbántani.......örülök, hogy neked így mennek a dolgok :)

KépKép
peni
 
 


Z-Kriszti! nálunk sincs lámpa. első napoktól kezdve sötétben alszik mindkét gyerekem. Én is csak akkor kapcsolok fényt ha nem találom a cumit vagy kell a szopihoz.

Csöre! igen én is erre gondolok, hogy talán zavarja valami....melegben azt hittem a meleg, hidegben meg a hideg. Vagy csak Ő ilyen forgolódós baba...

Tegnap este bevetettem a nehéztüzérséget az alvás érdekében. ment a banán meg a keksz a tápszerbe és láss csodát reggel fél nyolcig alvás volt:)

Erika! szupi az ülés!

Nálunk havonta mérés van de a státusz úgy ahogy Mági is írja és azt a dokinéni csinálja. A többit a védőnéni.

Eszter! még mindig nem értem a dokinénid ezzel az egy éves státusszal kapcsolatban. Nem az a lényeg, hogy 7-8 hónaposan akkora valaki, mint egy egy éves hanem, hogy egy évesen pont mekkora mit tud stb stb. Ezért kell vinni egy évesen! Tegyük fel ha egy évesen elkezd beszélni, futni, biciklizni stb stb akkor a dokinéni kiadja az igazolást, hogy ovi érett? Érted?

Mi is ma voltunk mérésen meg szuirn. 7450gramm, még mindig tartja a havi 300gramm hízást.
katuska79
 
 


Mágnes
Joel nevében nagyon szépen köszönöm.

Én is minden babának kívánok nagyon sok boldog hó fordulót, és Isten tartsa meg minden babát egészségben. (mivel nem tudom már nyomon követni, hogy kinek mikor van a hó fordulója. :oops: )

manocskak
 
 


Katuska:Én értem,te mit mondasz.Nekem csak ennyit mondott.1 évesen vinni is kell,meg előbb is,de nem kaptam időpontot,azt mondta,ha van valami hívjam.Ennyi.De én nem is foglalkozok vele.Ezt mondta és kész.Mit csináljak vele? :roll: :o

Eszter

Kép
eszterem
 
 


Katuska
A tápszert, banánt és a kekszet azt egybe turmixolod neki gondolom, ilyenről még nem hallottam.
De ez nem fogja meg neki a székletét?
Én most vettem neki ezt a Jó Éjt tápszert a védőnő szerint ez laktatóbb, és én azt vettem észre mintha sűrűbb is lenne, mert kellett egy plusz lyukat lyukasztani a cumijára.

Vettem neki sárgabarackos tejpépet, nem lehet, hogy attól nem alszik éjjel? Pedig azt csak reggelire adom neki. :roll:

manocskak
 
 


Sziasztok!

Nagyon el vagyok keseredve.
Biankának éjszaka felment 39,3-ra a láza. Adtam neki lázcsillapítót, attól hajnalra (4 körül mértem) lement, de reggelre megint 39,1. Egész éjszaka nyöszörgött, 4-kor magam mellé vettem, aludt is így fél 9-ig. Most megint nincs láza, csak hőemelkedése, de gondolom ez csak addig lesz így, amíg hat a lázcsillapító. Azt hiszem, ebből holnap antibiotikum lesz. Én persze teljesen kész vagyok. Még hajnal 2-kor sétáltam vele fel-alá, de ez nem is lényeges, csak már ő jobban lenne.

Katuska: milyen arányban teszed a tápszerbe a banánt és a kekszet?

Móni: én is néztem már ezt a Jó éjszakát tápszert, de még nem vettem. Ezek szerint lehet, hogy érdemes lenne beruházni egyre. Bár az a bajom, hogy Bianka HA-s tápszert kap, nem tudom, ebből létezik-e olyan. (egyébként nincs különösebb oka, hogy HA-t kap, a hugom tejallergiás volt, úgyhogy csak elővigyázatosság.)

Kérdés: hogy lehet normálisan kitisztítani az orrszívót??? Én vagy fél órát szenvedek vele minden alkalommal, de nem tudom teljesen kipucolni. Gondolom, azért ez nem ilyen egyszer használatos dolog.

Kép
jandrea
 
 



keverni fogom akkor a gyümölcsöt a zöldséggel...és majd meglátjuk mi lesz :!:

ercsijó az autósülés

hát az éjszakai fény lehet nem is Zétinek kell,hanem nekem...már úgy megszoktam!!! :oops:
meg hát velünk alszik,és így valahogy biztonságosabbnak érzem...kinyitom a szemem és már látom is!!!

nálunk is a védőnő csinálta a státuszt,de fél évesen volt,köv.1 évesen lesz!!!!attól még megyünk 4 hetente ellenőrzésre,súly,hossz...

KépKép KépKép
zeteny
 
 


andrea nagyon sajnálom a kicsidet,mielőbbi gyógyulást,neked pedig kitartást!!!

orrszívót én engedek forró vizet és abba beleteszem,mikor már jól kiázott átöblítem és kész!!!fertőtlenítőt szoktam önteni a vízbe!!!

KépKép KépKép
zeteny
 
 


Megnézték Ádim lábát. Anyajegynek mondták.Teljesen negatív, de vinnem kell kontrollra majd fél év múlva. Még biztos nem bántják neki, pici még a gyerek. Azt mondta a doki, hogy ha nagyobb lesz, vagy bármi elváltozást lát, akkor leveszik. Addig fényvédelem stb...ami nekem is evidens volt eddig.
Kérdeztem, mitől van ez. Azt mondta, ezt nem lehet tudni.

Andi: Ádi is jobban alszik a Jó éjt tápszertől. Konkrétan, nem is kel fel reggelig. Nestlét vettem. A kék dobozos banános. (fincsi)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára krisz78 2009.09.10 13:34-kor.

krisz78
 
 


Krisz! ez jó hír!

Eszter! vidd egy évesen státuszra és annyi....

Móni! ó ilyen turmixot már én is kaptam babakoromban:)
Azért nem adok neki minden este csak időnként....nem fogja meg a hasat legalábbis nem volt vele probléma.
Negyed banánt meg 3-4 db kekszet turmixoltam bele. A rizst is próbáltam (ahogy a jóéjt tápokban is rizs van) de nem bírtam annyira leturmixolni, hogy átfolyjon ezért tettem a kekszet. Persze kellett nagyobbra csinálnom a cumit mert jó sűrű.
katuska79
 
 


Andi: szegény kicsi Bianka! Remélem, ma éjszaka már nem lesz gond.

krisz78
 
 


Z-Kriszti: Lilla is csak a gyümit ette meg, abból is csak a barackot. Én azt csináltam, hogy minden gyümit, amit ehetett, barackkal kevertem neki, és lassan toltam el az arányokat a másik gyümi felé. Így már amit ehet, megeszi. A másik trükk a zabpehely volt, mert kicsit elveszi a gyümölcs savasságát, intenzív ízét, jobban megette. A zöldség nekünk is nagyon problémás volt, semmit sem evett meg. Azt csináltam, hogy minden ebédre készítettem egy adag gyümit és egy adag zöldséget. Zöldséggel kezdtünk, ha nem kérte, kapta a gyümit. Egy idő után egyre több kisnakál zöldséget evett meg a gyümi előtt, most már mind a kettőt megeszi teljesen. Gondolom, nyugi volt, hogy nem baj, ha nem eszi meg, ott a kedvencünk, a gyümölcs.

Hihi, mi nem is láttuk a védőnőt vagy két hónapja :D C@rik a fejünkre. Gondolom, megnyugodott, hogy Lilla jó kezekben van, aztán kész :D Nálunk a doki 6 hós koráig havonta nézte meg (1 órás vizsgálat+beszélgetés), most majd 3 havonta.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vsziszi 2009.09.10 15:19-kor.

Szilvi és Lilla

Kép
vsziszi
 
 


Sziasztok!

Kicsit eltűntem megint,de jogosan. Adódott némi kis gondunk,amit én persze biztosan felnagyítok,de van. Említettem már régebben,hogy Martin gurulva közlekedik, nem kúszik,nem mászik...Nosza,barátnőmék ajánlottak egy príma gyermekgyógyászt (az ő ikreit is ő vizsgálta majd küldte konduktorhoz),aki ezzel foglalkozik,vagyis a mozgás neurológiai hátterét. ELvittem Martint, és egy pillanat alatt kiderült,hogy valóban gyenge a csípője,ezért nem húzza maga alá a kis lábát. MAjd megkérdezte,hogy bukós baba volt-e,ugyanis a praxisának ilyen jellegű kis páciensei nagyrészt bukósságuk miatt nem szerettek hason,mert jobban zavarja őket a reflux és ebből adódóan veszi fel a homorító,repkedő testtartást (vagyis vette fel régebben). És mivel nem használta ebből kifolyólag rendeltetésszerűen a csípőjét, most konduktorhoz kell járnunk,hogy játékos gyakorlatokkal,tornával rávegyék őt a helyes tartásra,mozgásra. Persze,babakocsizni csak ülve hajlandó,hátra nem dőlne :roll: Meg ülne,amikor csak lehet,de most mozogni kell, hogy erősödjön. De állítólag 2 hónap múlva lesz kézzel fogható eredmény. Ezen bőgtem este egy sort,és természetesen magamat hibáztattam :oops: De a dokinő azt mondta,nincs nagy baj, meg szuper,hogy időben mentünk,szépen helyrejön majd! És még azt is mondta,hogy hihetetlenül értelmes és okos,figyelmes kisfiú Martin,persze híztam is rendesen :lol:

Próbálok visszaolvasni...

KépKép

KépKép
kata8110
 
 


Kata! eszedbe se jusson magadat hibáztatni! És nagyon jó, hogy tényleg idejében megnézte szakember Martint! Meglátod nagyon gyorsan behozza majd a lemaradást!
Pont kérdezni is akartam, hogy nekem olyan furcsa, hogy az ortopédiára kaptunk beutalót mert Petra még mindig ferdén tartja a fejét. AZt nem valami gyógytornásznak kellene megnéznie????
katuska79
 
 


Reginának boldog szülinapot kívánunk!

Minden hófordulót ma ünneplő babának is BOLDOGAT!!!!! :D

Kata:Jó,hogy idejében elmentetek!Martinnak jó tornát!Te pedig ne hibáztasd magad! :wink:

Eszter

Kép
eszterem
 
 


Csajok,köszi! Ezen most megint bőgtem egy sort... :oops: Én is pont ilyen voltam kicsinek,csak 28 évvel ezelőtt vszínűleg nem fordítottak erre ekkora figyelmet...
Katuska,szerintem is inkább torna,semmint ortopédia. Említett barátnőm ikreiből a kisfiú tartotta nagyon ferdén magát, a konduktor úgy 'helyretette',hogy 8 hónaposan vígan álltak mindketten. :wink:

KépKép

KépKép
kata8110
 
 


Látom,téma volt még az autósülés :wink: Mi Vickybabbel és Enikővel karöltve rendelünk Römert. Vicc,hogy a németektől rendelve 30-40 ezret lehet spórolni...

KépKép

KépKép
kata8110
 
 


Kata: minden oké, nyugi. Nagyon jól csinálsz mindent! Észrevetted, hogy Martinnal "gond" van, és máris léptél. A torna meg jót is tesz a kis Martinnak. Ádimat is kell tornáztatni. Mellizom erősítést. Olyan kis hülyén áll a bordája. Tőlem örökölte. Apa csak macskabordájúaknak hív minket. :wink: Annyi minden van, amit örökölnek tőlünk a gyerekek. És sajnos nem mindig csak a jókat.

krisz78
 
 


Kata! neki is feküdtem a netnek, hogy keressek gyógytornászt a közelben! De nem baj ha több szagember is látja:)

Banyek délben még rend volt a lakásban!!!! Ezek a törpök beosonnak és szétdobálnak mindent :evil:

még a baldachint is lerántotta álmában.
Kép
Kép
ehhez elég volt 5 perc....
Kép
Gyurmázási romhalmaz
Kép

rajtakaptam osonás közben az egyiket!
Kép

Na akkor van is már dolgom:)
katuska79
 
 


Krisz: macskabordájú :lol: Pont ez bánt engem is,hogy ezt tuti tőlem örökölte :(

Katuska: Petra de ééééédes! Hogy nyomul :lol:

KépKép

KépKép
kata8110
 
 


kata az a jó,hogy időben észlelted a dolgot,és hidd el leelőztök mindenkit két hónap múlva!!! :D

szilvi köszi a tanácsot,így fogom csinálni!!!
ma 1 barackhoz tettem sütőtököt,egy kis darabot,és elfogyott az egész!!!a barackot Zéti is nagyon szereti!!!meg majd azokat próbálom kombinálni,amiket szeret!!!

katus ez a kekszes dolog tök jó,nekem eszembe nem jutott volna!!!ki fogom próbálni,adhatom én tízóraira,vagy uzsira is!!! :D
Petra édes,rendrakás :evil: ,hajrá!!!

krisz akkor most azért egy kicsit megnyugodtál?

KépKép KépKép
zeteny
 
 


Tudom, Kata. Engem is bántanak ezek. Tegnap este itt bőgtem a férjemnek, hogy ha Ádimnak valami baja lesz, én abba belehalok. Úgy féltem ettől az anyajegy vizsgálattól.

krisz78
 
 


Zkriszti: a következő kontrollig megnyugodtam.

Tegnap odaadtuk a névnapi ajándékunkat Ádinak. Nagy piros autó (Verdák c. meséből), játéktelefon, szabadidőruci. Hát, mondanom sem kell az autó nyűgőzte le leginkább.
Új szokás, ha valami nagyon tetszik, oroszlánordításfélét ad ki magából, olyan arckifejezés közepette, hogy betojunk a röhögéstől.

Katuska: apám!!!!! Te aztán takaríthatsz utánuk. Petra édesen oson. :wink:

krisz78
 
 


Most találtam,átteszem a receptesbe is!!!
http://www.babakukk.hu/tartalom/receptek

oroszlánüvöltés Zéti ugyanezt csinálja!!!Tegnap annyira örült egy kutyának,hasonló dologgal nyílvánította ki örömét!!!megzabálom!!!! :D :D :D

KépKép KépKép
zeteny
 
 


Csatlakozunk az oroszlánüvöltéshez! :lol: Bence detto, plusz, akkor is csinálja, ha valami rosszban sántikál!

Krisz:
Örülök, hogy minden ok Ádival!

Kata:
ne okold magad, nagyon ügyes voltál, hogy észrevetted, hogy nem úgy fejlődik ,ahogy kéne, és elvitted még időben! Mi Annával 1 évesen jutottunk el! Ha előbb elmegyünk, akkor mindent előbb kezdett volna el csinálni... :roll:

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?