Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Szisz: Örülök hogy már otthon vagy, és minden rendben. Csak így tovább!! :D
Gyönyörű szép a babasarok!! Teljesen el vagyok ájulva, hogy hogy összeraktad már most! A babajárgány is fergeteg!!! :D
Nálunk a kiságy áll, és még fóliában benne a matrac, stb... :)

Twins: Szépek a babók még mindig... Jó hogy te már babázhatsz!! :-)

Vcsibe: A hozzászólásaimat, még ha igen ritkák is, csak fél szemmel olvasd, mert hát nem nagyon tudok helyesen írni...!!! :D Diszgráfiás vagyok, nem megy ez nekem, papírom van róla!! :D :D ( szerencsére hogy adnak ilyent, különben nemhogy diplomám meg nyelvvizsgám nem lenne de talán még érettségim sem)

H1N1: nem tudom hogy hallottátok e tegnap főnökúr nyilatkozatát a tv-ben, miszerint ezzel az influenzával sem kell másképp bánni, mint akármelyik másikkal... Pihi, fekvés, tea, c-vitamin... Megjósolni én sem tudom hogy lesz e járvány mikorfele szülünk. Időjárás függő nagyon. A vírusok leginkább a nyirkos, "meleg", dunsztos időt kedvelik. Ezért van/volt pl. hogy mexicoban az esős évszakban ütötte fel a fejét elég agresszív módon, ahonnan aztán szédterjedt.
Itthon, ha szép vénasszonyok nyara lesz, kevéske esővel, akkor nem valószínű a hatalmas járvány.
SZóval nyugi mindenkinek, ne parázzátok túl!
ÉN garantálom, hogy aki apás szülést tervez, annak bent lesz párja, és tördelheti a kezét!!!! :D :D

Lili

Kép
édi16
 
 


Sziasztok kismamik!

Hányingeres, izzadós, náthás, morcos nap :cry: úgy utálom magam, hogy ennyire nyűgös vagyok...de ma eljutottam odáig, hogy kiporszívóztam a ház legnagyobb részét...délután talán a felmosásra is ráveszem magam.

Lányok, köszi a homeo tippet. Semmi javulás nátha terén...

Pattogo, én Csillebércen hallottam valami gyerekeknek való kalandparkot egy kolléganőmtől...

Szisz, a babacuccok szuperek, nagyon tetszenek a színek! A mi pocakunk is ilyen kockás-hegyes :D

Őzi, romantikus napok egy kastélyszállóban... :wink:

Andi, nagyon édik a kisbékák :D A tejci mellé milyen tápszert kapnak?

Betty, Nita - nagyon szerencsés alkatok vagytok ilyen kevés hízással :roll:

Rita, én hiszek benne, hogy a betegségeknek lelki oka van. Nem akarok hülye ezo-dumával jönni, nem is értek hozzá, de kb. másfél éve én is hasonló cipőben jártam. Új párkapcsolat, új munkahely, új lakás, magam mögött hagytam rengeteg stresszt a régi kapcsolatból, a régi munkahelyről. És utána minden bajom előjött. Hiába voltam boldog és kiegyensúlyozott hosszú idő óta, mégis havonta megfáztam, elkaptam valami nyavalyát. Ekkor kezdtem utána olvasni és állítólag ez attól volt, hogy az ember felszabadul egy nyomás alól, az örökös megfelelési kényszer alól, amikor még beteg sem mert lenni...így aztán utána sebezhetőbb lesz az ember, amíg fel nem dolgozza a változásokat. Nem tudom, hogy a ti életetekben volt-e ilyesmi, de nálam ez ésszerű magyarázatnak tűnt...el kellett fogadjam, hogy igenis van saját életem, megadadott a boldogság, csak élvezni kellett. És akkor egyből jött ez a kis csoda is a pocakomba :roll: Igaz, hogy azóta is sokat vagyok megfázva, de úgy látszik, hogy még van mit tanulnom és elfogadnom az élettől...

Vigyázzatok magatokra!



[/b]

Kép
kkia
 
 


Lili, én is hallottam tegnap a hírekben, hogy nem fontos, hogy milyen influenza, a lényeg a fekvés, pihenés, még orvoshoz sem kell menni, csak ha 4 napnál tovább tart a láz...Ja és ma még azt is mondták, hogy október végétől oltanak, sőt a kismamikat is ingyen oltják, viszont remélem, hogy addigra a mi babcikáink már idekint lesznek és majd az anyatej megóvja őket a vírusoktól!

Kép
kkia
 
 

 
 

Kkia:
Teljesen egyet értek veled a betegségek lelki okairól... Én eléggé "ezos" beállítottságú vagyok.
Most szerintem azért is vagyunk jópáran betegecskék, mert már közeleg az idő, ami lelkileg megvisel. Ennyi. Én is ugye péntek óta vagyok így.

Azért... Sok-sok C vitamin!!! Napi akár 4-5000mg! És mellé grapefruit mag csepp kivonat!! :)

Lili

Kép
édi16
 
 


Kukucs!

Most csak gyors életjel, megyek ügyeket intézni! Végigolvastam gyorsan, de csak későn tudok jönni írogatni, anyósom ma meglátogat, az kb. este 10ig tart :roll:

tillidian
 
 


Till nekemmár fejvégű!!!!!!:))))

Zsrit gyönyörű a babaszoba!!!!!!!!!:))))))

reggel sajna megint rosszul keltem......1 hete ugye a bal vesém görcsölt be /abba van a kő/.......ma reggel viszont a jobb vesém fájt.......pedig azzal minden oké.........már kezd elegem lenni!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Betty, remélem nincs semmi komoly tűz Korfun.

Szex, a kedvesen olyan lelkesen simogat és szeretget, hogy ha fel is merül bennem kétség, hogy nem vagyok szexi, teljesen eloszlatja. Bár a hátsóm jó 10 centit nőtt, imádja… :oops: És én is őt… :)

Twins, édes kicsi békácskák… :)

Tilli, a sógornőm babája is sokáig volt keresztben. A tesóm elemlámpával mutatta, hogy merre kéne fordulnia és dumált neki. Befordult…

Zsrit, hát azért igen messze vagyok a Taztól pörgésben… A mosógépet azért pucoltam ki olyan alaposan, hogy nyugodt szívvel berakhassam a babaruhákat. De hogy mikorra lesznek kivasalva… :?: És még én is egy csomó tennivalót látok itthon… :(
Szerintem az is szerepet játszik a betegségekben, hogy ilyenkor az immunrendszer alsó hangon működik…
Nagyon szép a babaszoba… Tetszenek a vagány színek. :)

Édi, nyugi, néhány helyesírási hiba még nem tűnik fel nekem sem, no meg ha az ember sietve gépel, előfordulnak akaratlan hibák is. (én pl. gyakran felcserélem a betűket) De amit említettem az már tényleg katasztrófa volt… A csaj kb. egy harmadikos szintjén volt… :roll:

H1N1, tojok rá! Már a púpom tele van vele! :evil: Pánikkeltés… :evil:

Nitácska, szerintem a jobb veséd most jobban le van terhelve, mivel a bal betegeskedik…

Kép
Kép
vcsibe
 
 


Sziszkó, Zsrit! Gyönyörűek a babaszobák!

Till, Vcsibe, Kicsike! Köszönöm a méretdicsiket.

Betty! Áhh, sztem se aggódj a súly miatt. Főleg, hogy Iliásznál is csak 6 kg híztál. Én most híztam +4 kg-t. Szóval 7 kg plusz van össz rajtam. :) De ezen nem is aggódom. Végre van étvágyam, mert eddíg csak gyümölcsökön éltem.

Twins! Álomszépek az ikrek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Eszti! Nyugi! Nyugi! Meg fog az a lakás is oldódni! Neked most aztán tényleg nem szabad aggódnod, idegeskedned. 8) 8)

Kkia! Egyetértek a lelki dolgokban. Korábban évente 8x minimum szenvedtem torokgyulladás minden fajtájával. Érdekes, hogy kb 3 éve csak 1x volt :) A fejfájásom is dettó. Igaz, pánikbetegségem nem gyűrtem le, de legalább a nyavajákat megpróbálom.
Vendég
 


KÉRDÉS, KÉRÉS!!!!

(Nincs időm és türelmem visszaolvasni, mert már kb 30 oldalnyira voltak az adatok.)

Budapesten hol érdemes venni szopipárnát olcsón?????
És szoptatósfotelt? És Avent mellszívót(extrákkal ha lehet-cumisüveg, stb)???

Kérlek adjatok tippet! Próbálok nézegetni is a neten. Párom megy fel Kedden és akkor kihasználnánk az alkalmat :)


Előre is köszönöm!

Sztercsi
Vendég
 


csibe mondasz valamit.......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sztercsi:
Én úgy vettem észre, hogy az AVENT termékek a Brendonban a legolcsóbbak. Szerintem hivatalos forgalmazó lehet, azért.

Vcsibe:
:)

Lili

Kép
édi16
 
 


megjöttem a védőnőtől.
vérnyomi:110/70 ez nálam kész csoda mert 90/50szokott lenni.
szívhang tökéletes.olyan jó volt hallani és rögzítettem a telefonommal.Valakinek lenyúltam az ötletét.aztán elküldtem Apának is. :D :D
Viszont most a súlyomon nagyon meglepődtem mert elvileg 8kg.-ot híztam :( és fogalmam sincs ,hogy hol van rajtam.Este majd mondom a férjecskémnek keresse meg rajtam.

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


Sztercsi, nagyon remélem!!! 8)

Sikerült beszélnem a védőnőmmel, most mondtam neki, hogy mi van, meg hogy miért nem jelentkeztem 3 hete...kicsit meglepődött, de nagyon segítőkész volt, mondta, hogy akkor pénteken menjek, odaadja a toxoplasma eredményemet, megmér meg ilyenek, aztán agyő :D :D :D

Jaj de várom már a holnapot! Reggel elviszem Rolit dolgozni, aztán megveszem a kicsikénknek a hordozót (remélem még lesz :shock: ), mászkálok kicsit, aztán megyünk HAZA!!!

Most egy darabig majd megint nem leszek netközelben, de a gmailről írok ki telefonszámokat arra az esetre, ha történne valami...
Vendég
 


Bobó, a Te számod mentettem el, mert viszonylag messze vagy tőlem kiírt időpontilag...aztán majd meglátjuk! Remélem nem baj!!! Ha baj, már valószínűleg nem fogom megtudni , mert mára léptem, holnaptól meg már nem vagyok net előtt...

Puszilok Mindenkit!!!
Vendég
 


Screen

Ha nincs fehérje, szerintem nem lesz semmi baj, főleg így az utolsó hetekben, ilyenkor már megszülethet a kicsi bármikor :) Az őssejtet ne sajnáld, csak azt magyaráztam, miért nem visszakoztam végül én...

Betty
Meg fogsz tudni bírkózni mindkettővel :D A régiek 5-10-el is megbírkóztak :lol:

Kicsike
Gratula a jó eredményekhez. Vérnyomi is tökéletes!

Paris
Erős csaj vagy és vagány, minden rendben lesz :!:

Bizony klassz a kastélyszálló, de az alkalmazottak is csak lestek :lol: Tegnap borkostolás volt -- a páromnak :wink: Éjszaka én is alig aludtam :cry: Már nagyon nehézkes vagyok...

Lelki bajok tényleg sok sok bajt okzhatnak..egyetértek :wink:

Valaki a pezsgőtablibról tud nyilatkozni? Okozhat hányingert??

Őzike
Kép
Kép
Õzike31
 
 


Kép

37+1.hetes...mai pocak kép.......... :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

mrsparis: Vigyázz magatokra, és azért remélem a 33 nap alatt be tudsz azért nézni 1-2x. :D :wink:

H1N1: Olvassátok el oldalt a cikket. Engem megnyugtatott. :D

kicsike: én is csak kapkodtam a fejem múltkor, mikor a védőnőnél +6 kg-t mutatott a mérleg... De halkan megsúgom, szerintem szar az összes mérleg... 8) 8) 8) :lol: :lol: :lol:

sztercsi: Én passzolok. :D Én a teszveszt, meg a vaterát ajánlanám, mert ott is láttam múltkor bontatlant ócsóért. :wink:

betegségbebeszélés: én pl kifejezetten nem szeressem, ha a gyerekem azzal viccelődik, hogy beteg.. :roll: Dr. Feldmár András mondta az egyik könyvében, hogy aki beteg az elhagyja magát, kicsit meg akar halni. És igen. Amikor besokallok és elhagyom magam akkor rendszeresen beteg leszek és zokon veszem, ha apus nem foglalkozik velem. Olyankor összeszedem magam és 2 nap múlva kutya bajom. :D

twins: Istenem de ééééééééééééééééééééééééééééédeseeeeeek!!!! Kép

till: Lencsííííííííí fordulj beeeeeeeeee!!!!! Szugerszuger!!Kép

nita: de szép gömbölyű poci :lol:

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Tegnap este telefonnal lefényképeztem a pocakomat oldalról.. hááááááááááát felülről kisebbnek néz ki soookkal... :roll: :roll: :lol:

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Alig bírok lépést tartani veletek, rengeteget írtok.

Holnap megyünk CTG-re, izgulok.

Édi:
én a Mária babanagykert ajánlom a Visegrádi utcában. http://www.bebibolt.hu/
pocok001
 
 


Kép

A kép nem valami jó. Majd felrakok egy normális képet. :)

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Csajok, ma tovább pörögtem: reggel dobtam egy laza nst-t, utána elkúsztam pelenkázó feltétet csináltatni az ikeás komódra, majd Minimanó áruház, aztán könnyű levezetés az Avent szaküzletben... Nagyjából a felét elintéztem annak, ami fel van írva. És elköltöttem egy valag pénzt... Szoptatós hálóingtől megint megrettentem – képtelen vagyok venni ilyet, pláne hogy reggel a kórházban láttam kismamákat ilyen szeróban és nem tehetek róla, de én nem akarok így festeni...
Most kicsit még rendezgetem a könyveket a nappaliban, nehogy már kijöjjek a gyakorlatból! :lol:

Pattogó, nekem azt mondták, hogy a málnalevél tea és a homeós bogyók együtt túlzás... Nemtom. Azért óvatosan...

Screen, ne parázzál rá mindenfélére, az tuti nem tesz jót! Rileksz! Minden rendben lesz!

Kkia, de szupi lehet a fotel! A hintázás állítólag nagyon jót tesz a babáknak már most. Fejleszti a vesztibuláris rendszerüket. Vagy valami ilyesmi... :roll:

Sztercsi, gratula a két kilós babócához!

Betty, komolyan most tartasz +3 kg-nál??? Én ezt már az első hónapban abszolváltam... Szerintem ne aggódj, te ilyen alkat vagy...

Sziszkó, szoba szuper!!!

Andi, naon tündériek a picik!!!

Sünci, szerintem a szex menni fog majd szakkönyv nélkül is... tudod, ez olyan, mint a biciklizés – nem lehet elfelejteni....

Rita! Valóban nem apróztad el a csajos figurát! Állat jó a rózsaszín – zöld kombináció!

Kkia, Édi, csatlakozom az ezo klubhoz... Nekem pl. válás után volt mindenféle bajom...

Szex: mi azért csak összehoztuk a „fekvőgipszes pasi és a 9. hónapban lévő terhes anyuka” jelenetet. Na persze nem Kovi rendezésében, gondolhatjátok... De legalább valami. Csak ne keményedne utána a hasam... :shock:

Csajok, ti honnan tudjátok, hogy jósló fájásaitok vannak??? Milyen érzés az? Lehet, hogy nekem is volt már, csak senki sem szólt???!!!

Kép
szilveeaa
 
 


zsrit: sztem nem túlzás. Naaagyon szupííí. Beköltöznék én is szívesen. :D

szilveeaa: :lol: :lol: Bocsi vizuális típus vagyok. Azért gratula nektek az akrobatikus szexhez. :lol: :lol:
jóslók: kinek erősebb, kinek gyengébb. Hol szabályosan keményedik a hasad, hogy tök szabálytalanul. Nem tart sokáig, hasonló a mensis görcsökhöz.

sünci: Ajánlom neked a káma szútrát. Abban vannak tanácsok, hogy melyik végét hova.. :wink: :lol: :lol:

Ja csináltam egy mai képet, na. Csak hogy végképp elegetek legyen belőlem.. :roll: http://3.bp.blogspot.com/_4Nv3EXURZWc/S ... %A9t+a.jpg

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


:shock: :shock: :shock: PATTOGÓ :shock: :shock: :shock:
Szerintem összesen nincs ekkora hasunk :) Direkte növeszted?

Nita: szintén zenész, ti már nagyon terhesek vagytok :lol: :shock:

Twins: Énis akarok már ilyen gyönyörűséges babá(ka)t :lol: Szépségesek!!!!

GRACO hordozóról szeretnék még mindig képet valakitől huzat nélkül. Léccccci!!!

A netem a szokás szerint szarakszik, este óta nem volt :(

A hasamban rodeo van, néha már fáj annyira kifeszít, belerúg, könyök, sarok stb. :roll: :shock:
anyabebi
 
 


Bakker vak vagyok!! Sünci köszi csak az előbb nem láttam a privit. Akkor várom a képet ! Pussz
anyabebi
 
 


Pattogó szép pocakod van ám neked is!!!!!!!!!!!! :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


sziasztok!

Nalam antiszoc van igy kicsit korlatozva fogok mostanaban reakciozni, de azert olvasgatok :)

Rolam csak annyit, ma volt raport a nogyogyasznal, le lettem allitva a terhesvitaminrol hogy ne elefantot szuljek. :D (napi 4 helyett napi 1 lett a municiom.)

zsrit:
Tuti a szoba, szerintem csucs lett! A szinek nagyo n vidamak, a zold kulonosen feldobja!

edi:
Hat igen, Mexicoban tud jo kis ido lenni, olyan rohadt nyirkos hogy kimostam anno a tornacipoket es 1 het alatt nem szaradtak meg a balkonon.... szoval a virus is virulhat boven ott. Azert itt nincsenek olyan korulmenyek szerencsere :D

lelki dolgok:
En megoldottam, kaptam "jofej" tablettat a dokibacsitol ha ramjonne a para (Xanax.) Apa mondta hogy raveti magat majd ha a kollegai kikeszitik. Rendeltunk egy "nyugi gömb" nevezetu cuccot a babanak, mindenfele termeszet-hangot jatszik..... azt bekapcsizzuk a Xanax melle es mar kesz is az aznapi empatikus hangulat. :D

sztercsi:
szopiparna.hu - jo minoseguek es nem dragak. (Viszont igazan olcson a TeszVesz-en lattam eppen tegnap!!! 1400-2000 kozott

Szopis fotel: itt van egy felhasznalo, o nala van 30 ezer kozul asszem. Csenga a neve ha jol emlexem.

Avent mellszivo: Elefani Bababolt, most ott mindenfele oruletes akciok vannak!!!! (van most Avent mellszivo kezdokeszlettel, akciosan! (De a TeszVeszen lattam ezt a cikket is, termeszetesen olcsobban mint a boltokban)

Mi is TeszVeszrol vettuk a mellszivot (medela). Garanciaval, stb. 13 ezerrel olcsobban! Erdemes szetnezni!

nita:
Klassz a poci! :D

pattogo:
Wow, tenyleg oriasi oldalrol a pocak! Szep kerek!
Es hogy neked milyen jol all a rovid haj! :) Szerencses vagy!!!

anyabebi:
e-mail cimet kerekszepen hogy oda kuldjem a szuperszonikus hordozos fotokat amit gyartottam :D

sünciboglya
 
 


Pattogó! MEKKORA POCAK! Bence szépen növöget, nem mondom... :D
Köszi a jóslófájás infót, majd ehhez tartom magam :lol:

Kép
szilveeaa
 
 


Sünci! Xanax + nyugi gömb, meg betesztek valami chill out zenét, aztán megy a píszelés, mi? Tudtok élni, nem mondom! :lol: :lol:

Kép
szilveeaa
 
 


Sztercsi,
pár napja írtam neked az Avent-os cuccokról... :roll: nem emlékszel?
Szombaton voltunk Gyorben a Babycenterben (Gerence út, Harmónia Uzletház)es baromi jó áron vannak nekik, osszehasonlítottam az AVENT BP-i márkaboltjának áraival! Szerintem nem kell BP-re mennetek emiatt!!! :wink:
Mikrós sterilizáló: 5990 Ft
kézi mellszívó táskában (sok kiegészítovel): 17.990 Ft

Szopipárnát pedig a www.szopiparna.hu-ról rendelnék a helyedben! Az uzletiek drágábbak és kisebbek, mint ez! Mi voltunk érte személyesen, mert Szlovákiába nem szállítanak ki, de te simán megrendelheted! Ráadásul naon jó ágynemugarnitúráik is vannak, éppen ma mostam, vasaltam ki és oltoztettem fel a kiságyat vele :lol: :lol:
Már csak pár simitás és lefotózom a babaszobát , oszt felteszem a gmailra :D :D :D

Tel. számodat elmentettem a mobilomba! :wink:

Nita, Pattogo, hatalmas pocakok! :shock: En sem panaszkodhatom...... az utóbbi napokban oriásit nott a pocim, (már tervezem lefotózni )na de Pattogóéhoz képest csresznyemag! :D


Lányok, nagyon orulok, hogy már mindannyian hazajohettetek a kórházból! Pihizzetek sokat!

Andi, babócák gyonyoruségesek!

Datolya, koszonom az okos tanácsot, hát így jártunk....nem jutott eszembe, hogy esetleg nem fér be a mikrónkba, na! evvan :evil: Erre nem gondoltunk elore!
ginuska
 
 


Sziasztok! :D

Szopipárna:
csatlakozom Ginuskához: én is a www.szopipárna.hu-tól rendeltem (normál méretűt, standard-ot), és 6 részes ágynemű garnitúrával, baldackinvassal együtt fizettem + házhoz is szállították - 15.000 ft-ot! Babasarok kép a g-mailen :wink:

Mikrós sterilizáló nekem is kéne :roll: + még nincs babakád és pelenkázólap (merev)

Pattogó,
Atyaég, de jól nézel ki!!! :D :D :D (holnap rakok én is pocifotót :wink: )
Lencsinek átadtam az üzit! :roll: :D

Paris,
még ne történjen semmi!!! Éljen a hazamenetel!!! :)

Lányok,
Apa másik nevet akar! :roll: Most ott tartunk, hogy a g-mailen olvasható 2 név közül a 2. lesz az első neve, és mellé egy újat akar Apa...bonyolult, mi? :roll: - közben sógoromék bejelentkeztek, hogy januárra várt 2. babájuk is lány lesz (pedig eddig fiút mondtak nekik), így ha nekünk nem kell a név, ők vinnék...


Zsrit,
csodaszép a Csajszi-sarok! :wink: (nálunk most minden sárga, de lassan kedvet kapok én is a rózsaszínhez :wink: )

Kérdés:
ha visszhangosan hallok és egyik fülemre kicsit halkabban, az valami vérnyomi-bibi lesz, ugye? :oops: Most kezdődött, kicsit aggódom :oops:

tillidian
 
 


Jó reggelt lányok!!!!

el sem hiszem, hogy én kezdem a sort ma itt...Ti már "hajnalban"írtok... :D :D valójában megint csak olvasgatni jöttem, mert Iliasz mesét néz, de hamarosan megunja szerintem és felkeres majd-utána már nem tudok írni.

Csibe: szerencsére nem volt nagy tűz, illetve időben eloltották. Volt vagy 2-3 repülő, amivel vizet hoztak oltani, illetve egy helikopter.

Őzi: tudom, hogy megfogok bírkózni kettővel, csak a kisfiam miatt aggódom egy kicsit, mert nagyon megszokta, hogy csak vele foglalkoznak-itt a családban nincsen másik baba (első unoka) és rendesen el lett kényeztetve. + még benne van a dackorszakban is, szóval nem lesz könnyű. Amikor anno 5-10 gyereket szültek, nem volt idejük azzal foglalkozni mi lesz majd a jövőben. Más idők voltak azok, teljesen más világ.

Eszti: látod, elteltek gyorsan a napok és most már végre hazamehettek!!! Jó shopingolást Neked, de vigyázz magadra, ne vidd túlzásba a rohangálást!!!

pattogo: hatalmas a pocid, mintha ikreid lennének!!!! mindig is mondtam, hogy szuper mami/háziasszony vagy, de most, hogy látom mekkora pocakkal csinálod most mindezt...hát tényleg le a kalappal előtted!!!! nekem fele ekkora sincsen és néha olyan nehéznek találom a mozgást, főleg amikor nyomja a kicsi fejével mindenemet odalent.

szilveeaa: igen, most vagyok kb. 3,5kg-nál, ebből lehet kb. 2-2valamennyi a kicsim. Már az elejétől kezdve vigyáztam, de azért akkor legalább megehettem néha-néha egy egy édességet. fagyit, sütit, csokit. Most meg már 2 hónapja rájuk sem nézhetek. Rengeteg salátát, főtt zöldséget eszem főleg csirkével, vagy feta sajttal. Kenyeret sem eszem sokat, inkább kétszersültet reggelire. Szóval így hogyan is hízhatnék?? meg kell tartanom a cukorszinteket is, mert amúgy inzulinoznának. azt meg végképp nem akarom.

KépKép
KépKép
betty76
 
 


Sziasztok!

Köszike a dicséreteket! :lol: :lol: :lol: :lol:

Most csak gyorsan írok,mert megyek védőnőhöz!
Lehet ritkábban fogok jönni mostanság,mert tegnap párom szigorú fekvésre ítélt!Nagyon fáj a hátam és derekam és erre azt mondta,úgy nem is lesz jobb,ha sokat ülök a gép előtt! :oops: :oops: :oops: :oops:
Szóval majd akkor jövök sunyiba,ha Ő dolgozik! :oops: :wink:

Ne hari,hogy nem szólok most névileg senkihez! :cry: :cry: :cry:

Puszi Mindenkinek!

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


Sziasztok :)

Nagyon köszönöm a szobadicsiket !!!! - reméljük tényleg nem lesz meglepi és lány lesz - mert ez apa legújabb poénja :? :D marha vicces, hogy majd neki kell mindebből fiúszobát csinálni 3 nap alatt :D

Tündér :)

köszi, megnézem.
Most is homeós immunerősítőt szednek echinácia D4-et...
most kezdték, kíváncsi vagyok!

- hihetetlen egyébként hogy mostmár a hoemós cuccok is milyen drágák, régen ez filléres tétel volt :(

Screen :)
javulást a fránya vérnyomáshoz!!!

Betty :)
hát azt hiszem Neked még nehezebb lesz mint pl. Nekem ...
Tök egyedül egy idegen országban, se család se barátok ott helyben ... én mindíg csak csodálom hogy hogy bírod!
De ügyes leszel, menni fog :D

Lili :)

kösz az infókat !! - én nem láttam ...
Ja és diszgráfiának nyoma sincs Nálad - nem is értem ... mindig tök rendben van amit írsz, szóval kamuuuuu :D :D - na jó csak viccelek, de tényleg nem látszik.

Nita :)

javulást!! - na a vese bántalmakat mostanság átérzem ... :?
szerintem már csak akkor leszel igazán jobban ha babó kijön ... de Neked az mindjárt itt van :shock: addig kitartás :D
Pocak emberes!!!! :D

Eszti :)

gyere hamar!!!
és tudom hogy nem akarsz nagyon erről írni de én olyan kíváncsi lennék hogy mi ez a nagy felfordulás nálatok és hohy honnan költöztök hová ...
(ha meg írtad és én vagyok vak akkor bocsi)

Pattogó :)
pocakméretben verhetetlen vagy asszem :D :D
- ja és ha már nagyon unod, gyere :) beköltözhetsz Zoé szobájába a rózsaszínbe lazítani :)

Till :)

hát ez a név dolog nagyon tetszett!!!
hogy már egyből jelentkeztek is rá, lenyúlásilag, nem semmi ....
Remélem most már megtaláljátok a megfelelőt nem ott fogtok gondolkodni a szülőszobán :D

Sziszkó :)
azért gyere ha tudsz !!! és vigyázz magadra :)

Kinga :) és aki még írta

persze elhiszem ezt a lelki ok dolgot, csak nemjövök rá hogy mi lehet a lelki ok. Biztos hogy nem bebeszélem és nem akarok beteg lenni, illetve nem hagyom el magam és nem parázom rá.
Egyetlen ok lehet, hogy én szabályosan rettegek az első egy évtől - annyi rossz tapasztalatom volt a fiúkkal plusz a házzaságunk is ráment és emiatt rengeteg görcs és szorongás van bennem ...
de hát ezzel meg nem nagyon tudok mit kezdeni ....



Lányok, Monicával mi van???
lemaradtam valamiről? vagy tudjátok miért nem jön? remélem jól van ....


R

Kép
zsrit
 
 


Pattogó hatalmas pocid van :shock: de nagyon szép.

Anyabébi Nekem Graco hordozóm van holnap este lesz időm leszedni a huzatot és ha még aktuális küldöm a fotókat.

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


Sziasztok!

Monica tényleg nagyon eltűnt.Jelentkezz Moncsi,ha van időd!!

Zsrit,remélem semmi okod nem lesz a rettegésre,és egy tündéri kiscsaj fog meggyőzni arról,hogy eltelhet nyugisan is az első év!!Főleg,hogy tapasztalt ikres anyuka vagy!Ne aggódj!

A szopipárnás oldalt én is nagyon tudom ajánlani.Kedden hozzánk is megérkezett az ágynemű szett,és tényleg jó árban dolgoznak!!

Pattogo!Én is csatlakozom az előttem szólókhoz,és leborulok a pocid nagysága előtt! :)

Kép
Kép
zanikó
 
 


sztercsi írta:KÉRDÉS, KÉRÉS!!!!

(Nincs időm és türelmem visszaolvasni, mert már kb 30 oldalnyira voltak az adatok.)

Budapesten hol érdemes venni szopipárnát olcsón?????
És szoptatósfotelt? És Avent mellszívót(extrákkal ha lehet-cumisüveg, stb)???

Kérlek adjatok tippet! Próbálok nézegetni is a neten. Párom megy fel Kedden és akkor kihasználnánk az alkalmat :)


Előre is köszönöm!

Sztercsi

Szopipárna:
Wolf Ivett
ivettwolf@hotmail.com
003612948078

Mellszívót a Vaterán vagy a Tesz-veszen érdemes nézni, de jó még az Avent hivatalos forgalmazója is: http://webshop.pro-mama.hu/5-mellszivok

Kép
Kép
vcsibe
 
 


Sziasztok Csajok!

Tegnap voltunk NST-n. Olyan jó volt hallgatni a szívverését. (amíg oda nem ültettek egy 5 gyermekes fogatlan nagyszájú családanyát, és az én gépemet lehalkították.) :evil:

Aztán mentünk a 36. heti UH-ra, méreteink:
BPD: 88 mm
OFD: 110 mm
HC: 310 mm
AC: 331 mm
Magzatvíz átlagos, placenta mellső fali II. érettségű, és 2970 grammosak vagyunk! :D Azt mondta a dr.bácsi, hogy olyan 3600 gr körül leszünk a végén.:)

És, hogy a pici szívhangjára ahogy nézte az NST-t ennél szebbet rajzolni sem lehet, azt mondta.
:lol:

Ja és Till, meg Sünci a dokibácsi azt mondta, hogy a 8,9-es érték az jó, vagy nem értékelhető megfelelően itt nálam, mert úgy van a leletre írva, hogy 120 perces és kérdezte, hogy ez 2 órára lett véve reggeli után? Mondtam, hogy jaaaa, aha kb. fél órára egy szendvics és 2 dl tej után. Azt mondta, hogy akkor elrontották, mert fél órára rá kezd csak el termelődni az inzulin és akkor a legmagasabb a cukorérték, és az akkor jó, ha 11 alatt van. Tehát ez nem rossz érték. Azért is lepődtem meg, mert nekem nem volt úgy túlságosan baj a cukrommal csak terhelésnél voltak csúnya értékek néha.


Úúúú, naon rossz a Málnalevél tea, de remélem pont ezért lesz hatása.
Nita:A homeós bogyók valóban finomak.
:wink:

Én ma annyira álmos vagyok, hogy nem tudom mááá mi van velem.

Anyasági segély: Szerintetek az egyszeri anyasági segélynél bele fognak kötni a Kincstárnál, hogy a doki még az előző lakcímemre töltötte ki az igazolást? Amúgy minden stimmel.
hajnalocska
 
 


Lányok!

Köszi a segítséget.

Azt gondoltam, hátha van vmi olcsón a nagyvárosban :oops: :oops:

Ginuska! Igen, emlékszem, hogy írtad az Aventot. Voltunk is bent és meg is néztük. A sterilizálóval állok hadilábon, mennyire van szükségünk is rá. Egyébként vettünk abban a bababoltban pár cuccot is. De kicsit mérges vagyok rájuk. Cumit is akartam venni, erre az eladó szerint ami a felicitasos csomagban van, az jó lesz. Ja, csak az 3 hónapos kortól jó....
Várjuk a babaszoba képét. Én is pár nap és felrakom. Csak az a fránya ágynemű hiányzik, de azt is megvesszük.

Most megyek,ebéd, stb, majd jövök bővebben is.
Vendég
 


Kicsike, én sem láttam rajtad azt a bizonyos plusz 8 kilót. Biztosan a pocid nyom ennyit. Rá kéne tenni csak a pocit a konyhamérlegre… :lol:

Őzike, a pezsgőtablikban lehet olyan hordozóanyag, ami hányingert okozhat. De hogy kinek mi a jó, az egyéni érzékenység dolga… Plusz némelyikbe túl sokat tesznek bizonyos vitaminokból, ásványi anyagokból, ami szintén nem jó mindenkinek.

Nitácska, te már tényleg úgy festesz, mint aki bármikor szülhet! :o

Pattogó, ez a szugerálás még rám is hatott. Majdnem kézenálltam… :lol:
Huh… ez sem semmi pocak… nem esel orra? ;) :D (én már csak szemből merek tükörbe nézni…) És tényleg öcsis-frizurád lett… :D

Hintázás? ATYAVILÁG! Én még függőbölcsőt akartam csinálni Nünükének!!! Jaj… :shock:

Hihi, a macsek már megint felmászott az ölembe… El tudja viselni, hogy itthon vagyok és szeretgetem… :D

Szilveeaa, ez a szex-pozitúra nem lehetett semmi…Szerintem a Kovi megirigyelte volna… :lol:

Tilli, nem semmi ez a név-keverés… :D Nálunk már megvan, de a keresztmami még attól tart, hogy a szülőágyon benyögöm a Líviusz nevet… :lol:

Tegnap voltunk a Szent Istvánban szülésokosításon… Hát az okosítást inkább kihagytam volna... A beszédhibás csaj majd’ kétórán át igen plasztikusan részletezte a szülés folyamatát… A végre már úgy voltam, hogy inkább egy hosszútávú triatlon…:roll: Még jó hogy ott volt Srceen is, volt kivel megosztanom az idegbajt. Ha nincs ott tutira lelépek egy óra után… :D De akkor meg nem jutottam volna el a szülőszoba-látogatásra. Na, ennek már inkább volt értelme… Jópofa volt a szülésznő, aki végigvezetett és jó dolgokat mondott. És legalább tudom, hogy ide MINDENT nekem kell majd vinnem. Még babaruhát is. Tud valaki tanácsot adni, hogy miből mennyit vigyek? Persze úgy gondoltam, hogy csak egy adagot viszek, a többi majd a kedvesem behozza később, de mennyi készítsek össze? És három hálóing elég?

Kép
Kép
vcsibe
 
 


Hajnalocska :)

Húú gratulálok, nagyon szép méretek!

- Én már annak is örülnék ha születésre lenne ekkora a babó :)

Hogy belekötnek e MÁK-nál ?? - szerintem bele. Amibe lehet belekötnek.
Nekem rettenetesen rossz tapasztalatom van az ilyen állami szervekkel.

Ma pl. kb 5. alkalommal ültem 1,5 (!) órát az OEP-nél mivel 3 hónapja nem folyósítják a táppénzemet úgy hogy elvileg MINDEN papírom rendben van. Az ügyintéző meg csak tárogatja a karját és azt mondja hogy ő úgy látja a gépben azt írták, július 30-án elintézve ... ez másfél hónapja volt.
Ma mikorra kijöttem már sírtam dühömben hogy ezt meg merik tenni.
De meg merik. Na az Államkincstár ugyan ilyen.

R

Kép
zsrit
 
 


Sztercsi,Vcsibe, igen ennek az AVENT hivatalos márkaboltjának az oldalát néztem én is és hasonlítottam ossze az árakat és ugyanannyiért adják abban az uzletben is, /sot,volt ami még olcsóbb is volt/, amit Sztercsinek ajánlottam!
Nagyon sajnálom, hogy rossz tapasztalatod volt az eladókkal, mondjuk nekem meg éppen az ellenkezoje volt, szeretek oda járni!
Mivel már tobbszor írtátok itt,hogy mindenkinek mást raknak abba a Felicitas csomagba,lehet,hogy a tiédbe ilyen cumi kerult, de általában újszulott cumit raknak :roll:
Mi is itt nálunk kapunk olyan csomagot,nekem van benne egy nyugtató újszulott cumi, én mást nem is veszek, az AVENT-os mellszívóhoz meg ugye ott vannak a cumisuvegek és rá a cumik.

Hajnalocska, szép méretek! :lol:

Zsrit, Sziszkó, szépek a szobák!

Lányok, ma voltam dokinál + szívhangon

1 ujjnyira van nyitva a méhszájam, a méhnyak pedig 3 cm-re van lerovidulve..........na de ami tortént.....elkezdtem vérezni vizsgálat kozben.........én úgy megijedtem :? .......aztán azt mondta a doki,hogy ma pihenjek,estéig el kell múlnia a vérzésnek......
szex nuku most már, azt mondta!
Hazajottem, lefekudtem, nemrég keltem fel, szerencsére már nem vérzek :wink:
ginuska
 
 


Ginuska,hűha!Közeleg a nagy nap!De azért még pihengess,nem árt még ha egy-két hetet marad a baba a pocakban.

Till,bejelöltelek iwiwen.Nem is gondoltam,hogy ennyi közös ismerősünk lesz.Bár érdeklődési körünket elnézve nem is csodálkozom :D .De nem írok részleteket,tudom,hogy inkognitóban vagy :P

Kép
Kép
zanikó
 
 


sziasztok

hajnalocska:
Mindenkeppen ismeteljetek meg a terheleses vizsgalatot, kell tudni milyen a 60 perces (zsemles tejes) eredmeny)! Mert ha voltak rossz eredmenyeid mar (hacsak egyszer-ketszer is) az veszelyes lehet a gyermekre nezve.
Nem mondom hogy barmi bajod is lenne (!!!!) csak jobb figyelni ra, inkabb menj "potyara" viszont tudd meg tutira mi a helyzet.
(Nekem is volt rontott meresem, pontosabban en rosszat es rosszkor ettem, hulyeseg jott ki, magas volt mint allat, a diabetologian mondtak azonnal hogy menjek meg egyszer.)
Remelem minden OK lesz nalad (nalam is az volt) :)

anyabebi:
kerek szepen e-mail cimet priviben a lecsupaszitott hordozos kepek elkuldesehez :)

sünciboglya
 
 


Zanikó,
köszi a jelölést!!! :D :D :D Nagyon megörültem Neked!!! :wink: :lol: :lol: Kicsi ám a világ! :wink:

Ginuska,
nem riadozni! :P Pihi, lábakat felpolcolni, van még idő!!! :wink:

Hajnalocska,
milyen papírt töltött ki a dokid? Az anyaságihoz, máris? :roll: Nem csak a kórházban adják majd az ehhez szükséges papírokat? :roll:

Zsrit,
ez durva :shock: hogyhogy nem küldik a táppénzt? :twisted:
Sikerült elintézned? :roll:
(Sógoromék ilyenek: döbbenet, de minden szinten "belőlünk élnek"
:? . Mindent utánoznak, koppintanak, "lenyúlnak". Nem tudom, ebben mi a frankó :evil: :? Múltkor mondja sógornő, hogy mivel Vackor balkezes, így az ő kislánya is balkezes kell, legyen...no comment :shock: :oops: )

Tényleg...Monica? :roll:

tillidian
 
 


Sziasztok!!

Csajok nagyon köszönöm a hiányolást és az aggódást! :oops: :oops: :D :D Még meg vagyunk egyben szerencsére, de már télleg azért küzdök, hogy kibírjuk 2in1 okt.5-ig. :roll: Ma voltam CTG-n először, minden rendben volt, illetve volt UH is, ami szerint Alex baba már 2350 gr. és 46 cm. 8) :lol: Azt mondta a doki, hogy várhatóan 3500 gr körül lesz a súlya. :lol:

Charlotte imádja az ovit eddig még, de szerintem ha megszületik Alex, már nem lesz olyan lelkes. :roll: Tudjátok "ha Öcsi itthon van ő miért nem maradhat itthon" szöveg lesz. :roll:

Takarítónőt kirúgtuk, mert észrevettük, hogy lopott (!!!!) tőlünk. :evil: :evil: Így kénytelen vagyok én végezni a házimunkát, mi már többet nem bízunk idegenekben. :x :x (látjátok nem csak Magyarországon vannak ilyen emberek. :roll: )

na most mennem kell lassan Charért az oviba, majd jövök este és írok mindenkinek. :lol:

Reszkessetek, kaptok majd megint egy Moncsi féle jóóóó hosszú hozzászólást :mrgreen:

na puszpusz
Vendég
 


jah és Nikoletteknek boldog névnapot!! :D :D (akinek inge, vegye magára :wink: )


Kép
Vendég
 


Sziasztok!

Ma aktiváltam az agyam induljtakarítani részét... :oops: :lol: De leültem pihizni, mert Vivi aaaaannyira elfáradt abban, hogy összepakolja azt a 150 db szétszórt játékát, hogy kidőlt és alszik.. :lol: :lol: :lol: :lol:
Megnézegettem a képeket. Mindenkiét!! Hátkéremszépen. Köszi a pocakdicsiket, de azért nem csak én loptam dinnyét a nyáron. :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Mindenki babalakja azért nagyon szépen gömbölyödik. Nem is kicsit.. :wink:

sünci: nyugibogyi, relax zene... Oszt csodálkozol, ha Patrik megszületik nem azt fogja mondani, hogy oáááá, hanem, hogy ommmmm.. :lol: :lol:

zsrit: oké megyek. :D Én mindíg is úúúúgy irigyelltem azokat az embereket akiknek van esztétikai érzékük. Velem az a baj, hogy kézügyességem, türelmem van, de esztétikai érzékem, mint egy gilisztának.. :?
Sajna nem csak a MÁK ilyen... :evil: Ami hivatal van itthon az mind ilyen. Monnyanak le. :twisted:

vcsibe: nem esem orra, viszont leverni dolgokat már nem a kezemmel verek le... :? :lol: :lol: :lol: :lol:

ginuska: jaj. Sex. Végülis már max 3 heted van. :D :wink: Jesszus 37 hetes vagy. :shock: Ha ilyen szépen nyilogatsz, a végén megpályázhatod a leggyorsabb szülésért járó első helyet. :lol: :lol:

till: sógorod.... :shock: :shock: :shock:

monicaaaaaaaa hahóóóóóóóóóóóóóóó

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Laptető... hurrá. A lányok is felkeltek asszem mennem kell. De most nem takarítok. Jusztse. Marharagut főzök. nyaminyaminyami

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


pattogo:
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
A dalai Lama hozzank kepest kapkodo orult lesz a sok ommmmm hatasa utan. :D:D:D:D:D



Sertesinfluenza! ERDEMES MEGNEZNI A VIDEOT:

http://vimeo.com/moogaloop.swf?clip_id= ... llscreen=1

sünciboglya
 
 


Sziasztok lányok!

Csak egy gyors életjel. :D Ma voltam védőnőnél, hála az égnek minden rendben van velünk, panaszaim sincsenek. :)
Valamelyik nap összeszedem minden erőmet, és megpróbálok bővebben is hozzászólni a dolgokhoz. :D

Addig is puszi mindenkinek!!! :D
bobóbaba
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: