Új privát üzeneted érkezett!

Bibar!

Nekem csak Merionalom van, azt szívesen átadom. Mentek vissza a tesóért?

Dita!
A vörösvértest szám, most még nem gáz (a legjobb tudmásom szerint), mert pár héten belül úgyis csökkenni fog a baba miatt. A többi értékről nem tudok semmit, de mindenképpen zaklasd vele a dokit és na hagyd magad lerázni!

Az ajándékokról nem teszek fel fotót, mert annyi van, hogy 2 oldal is tele lenne Velük: kaptam babanaplót, kicsi rékliket, magasságmérőt plüssből, kismama hálóinget, szoptatós melltartót, stb...
Inkább nem is a szülinapi bulim volt, hanem egy babaváró buli :lol:
Ja és persze kaptam 30 szál vörös rózsát a páromtól + még virágokat (cserepeset és vágottat is) + egy budapesti utcatáblát a saját nevemmel és 1-30 házszámmal :lol:

Ma találtam egy jó kis turkálót a Ferenc körúton és egy csomó ruhát vettem. Csak ajánlani tudom mindenkinek! Kilóra van a baba-ruha. Én vastag nadrágokat és pulcsikat vettem és így került darabja 340 Ft-ba. Ezekről majd mindjárt teszek fel képet!

Kép
akire79
 
 


Sziasztok Lányok!

Bibar nekem kért progiszurit,mert lehet hogy jövő héten visszamegyek a fagyikért,de csak pénteken jön meg a progiszurim és addig kéne.Minden megoldás érdekel,akár kölcsönbe is és többet adok vissza,kb 8 db kéne!Előre is köszi

További kellemes pocakosodást és várunk Titeket a babásba :D

Kép
lukrécia
 
 


Lukrécia!
Ezt a másik topikban láttam ("BMC-ba járunk"). Remélem, segít rajtad:

--------------------------------------------------------------------------------

Sziasztok leendő anyukák!

2 évvel ezelőtt én is a BMC-be jártam lombikozni , hál' Istennek a 4. próbálkozásunkat siker koronázta. Ma már másfél évesek a hármasikreink , akik gyönyörűek és egészségesek / 2 fiú+ 1 lány/.
Az apropó, amiért most írok, hogy maradt 17 ampulla progesteron injekciónk, /2011 -ig jók/ amiktől szeretnék megválni. Ha valakinek szüksége lenne rá , küldjön egy privit és megbeszéljük.
Ha bármivel kapcsolatban kérdésetek lenne, csak tegyétek fel, igyekszem rá válaszolni , ahogy az időm engedi. Később megpróbálok képeket is feltenni a mazsolákról .

Üdv: Éva

Brigi
Kép
Kép
Kép
brigi33
 
 

 
 

Ja!
09.03-i bejegyzés (hogy hamar megtaláld)

Brigi
Kép
Kép
Kép
brigi33
 
 


Dita!

Sajnálom, hogy mindig van valami. én is ált. addig vagyok nyugodt, amíg nem kell mennem valami vizsgálatra. Közeleg a hétfői terheléses. Tele a gatyó nálam is.
De én is biztosan a végére járnék ezeknek a dolgoknak, gondolom, tudnak segíteni. Drukkolok Neked-Nektek.
Üdv.

Brigi
Kép
Kép
Kép
brigi33
 
 


Sziasztok!

AKIRE
A múltkor amikor találkoztunk Trix-szel és Reménnyel én is végigsétáltam a körúton és az összes turiba bementem. Olyan csodaszép meleg kiskabátokat vettem Milónak. Persze totál lányosak hisz akkor még volt remény hogy nunis, de nem érdekel így is rá fogom adni mert a babakocsiban nyakig bebugyolálva úgysem fog látszani. Ha dokihoz, védőnőhöz viszem arra vannak fiús kabátkák. :)

De jó hogy ennyi mindent kaptál. Biztos minden nagyon szuper.
Én mindig nézem a füzetemet hogy mi hiányzik még.
Még mindig van egy csomó minden, sok kis apróság.

BRIGI
Köszi a drukkot, én is küldök neked a cukiterhelésre!

dita75
 
 


Akire
köszi aranyos vagy,mi októberben megyünk vissza a fagyikért,nekem is kell majd a progi de most Lukinak kerestem :wink: a merionál csak akkor kell ha nem jön össze a fagyi,akkor még egy stimut bevállalunk,aztán kifogytunk anyagilag és mindenhogy :oops: /már 7 beültetésem volt,6.ra jött Olivér/.szóval ha még meglesz és kell akkor jelentkezek :wink: :wink:

további boldog pocakosodást és jó vásárolgatást kivánok nektek :P :P :P

Ui:nem tudjátok hogy a bmv-én mikor lesz az őszi babaruha börze??nem adja ki a börzefigyelő,és nem találom sehol :cry:

bibar
 
 


Brigi

nagyon köszi, írtam neki :D

sziasztok :D

Kép
lukrécia
 
 


Hazaértünk a nyaralásból. A kezdeti dolgokhoz képest egész jól alakult. Az elutazásunk napja sem volt mentes a gikszerektől. Az Alpokban elkapott minket egy felhőszakadás és beázott a kocsiban az elektronika. 1 órát száradt, mire megint el tudtunk indulni. Utána az olasz autópályán kerültünk dugóba. 3 órával később ott hagytuk az autópályát és térkép nélkül próbáltunk eljutni Bibiónéba A GPS-en nem működött a térkép, nem sikerült megcsinálni a nyugat-európai részét. 8-ig lehetett elfoglalni a szállást, 19:56-kor értünk az utazási irodába! Még jó, hogy mindenki szívott és még bőven ráértünk átvenni a kulcsot. A múlt hét szombat nem volt jó időjárási szempontból, de olyan jó volt a többi. Egy nap esett csak reggel, de utána úgy kisütött a nap, hogy pl. a párom totál leégett. A fiúknak legalább a fogával nem lett baj, de a húgomnál előjött a napallergiája, úgyhogy egy pár napra eltiltottam a napozástól. Nagyon nem kellett, mert viszketett neki eléggé. A tenger nagyon jó volt, 3 napon keresztül olyan hullámok voltak, hogy én ilyeneket még nem láttam. Tök jó volt benne ugrálni. A cukrom is jól bírta a pizza-diétát. Csak az első napokban mértem 7 fölöttieket, de utána már tudtam, hogy mi fér bele és már nem volt gond. Ma már kicsit gyorsabban jöttünk, a kiutazás 14 órájához képest ma 10 óra alatt hazaértünk. A húgomat még felraktuk a vonatra. Szóval összességében jó volt. Megpróbálok mindent visszaolvasni.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Szia Bibar!

Az alábbi linken megtalálod: http://www.babaruhaborze.hu/

HUNGEXPO Vásárközpont "A" pavilon

2009 október 17. szombat

üdv. Trix

Kép

puszi Trix
trix78
 
 


Teszek fel egy pár képet a nyaralásról.

Tengerpart:
Kép

A városban este:
Kép

A párommal és a hugicámmal:
Kép

Velencében a párommal és pocakkal:
Kép
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Csajooooook, mi eeeeez a pangáááááááááááás???

Mostanában nagyon keveset jöttök.

Vicky: biztos nagyon jó volt a nyaralásotok, irígy :lol:
Aranyosak vagytok a pároddal! :lol: Látom pocak is beindult, nagyon helyes! :wink:

Colin, Remény: sajnos nem találkoztunk a csobánkán. :( Igazából mi nyitásra mentünk, mert Anyósomnak be kellett mennie dolgozni, ezért csak korán tudtunk együtt elmenni vele.
Vettünk 4 overállt, a Babák ezekkel kihúzzák a telet! :lol:
Két rózsaszínűt és két vajszínűt vettünk. Amúgy egy-két kis pulcsit meg egy kantáros nacit vettünk Taminak. Nem voltunk kint sokáig, mert siettünk.
Viszont szinte megvásároltunk mindent a párommal a Kicsiknek.
Voltunk minkét babadiszkontban, amiről beszültünk, de nekünk is a Mária jött be, ami Ditának is.
Rengeteg pénzt otthagytunk, megvettük a 2. kiságyat, matraccal és ezen kívül még 4 nagy zacskó szajrét összevásároltunk. Azt hiszem, szeretnék a Babóink helyében kisgyereknek lenni a leendő szobájukban, olyan jó dolgaik vannak. :lol: Sajnos a babaszobára nem maradt időnk a hétvégén, úgyhogy fényképekkel kések, de majd be fogom pótolni.

Írjatok Csajszik, mert nagyon uncsi itthon.... ekkora hassal már nem sok mindent tudok csinálni

Kép

puszi Trix
trix78
 
 


Sziasztok!!!

trix78 mi kb.9.30 körül voltunk ott és pont féluton találkoztunk remény73. Nagyon sok mindent láttunk és én vásároltam is böven.
remény73 turkált nekem szép cuccokat. Mondjuk én csak kabátot és vastag felsőt kerestem a kis pasinknak és találtam is nagyon jókat. Némelyikbe nagyon beleszeretem. Ha majd kitapasztalom,hogy kell felrakni képet akkor majd megmutatom nektek a szerzeményeimet.
Holnap megyek a cukorvizsgálatra EKG-val egybekötve.
brigi33 ha hazaértél légyszives tarts élménybeszámolot a cukorvizsgálatról. Jánosban csinálják???
Nálunk még mindig megy a focimeccs a pocakomban. Ma pl már reggel 6 órakor edzést tartott az én drága kisfiam, de mégis sikerült fél 9 visszaaludnom.
Ma Apa is itthon van és ezért ma elmegyünk a Máriába és körülnézünk picit.

Na belölem ennyi elég lesz.

Puszi mindenkinek.

Kép
Kép
colin
 
 


Igazából csak nézelődni mentem és segítettem Colinéknak. A kis kord kabát nekem nagyon megtetszett, nem is volt drága, de mivel van 2 overállom is, így átadtam Colinnak.

Én továbbra is küzdök a reggeli cukorral, ma másik kenyeret ettem, de nem segített, így holnap emelek inzulint. Ha akkor sem jó, megyek dokihoz vissza...

Időnként olvasó módban vagyok, elkezdtem nagy-takarítani, így kevesebbet ülök itt.

remény73
 
 


Sziasztok!

Csajok örülök hogy jól sikerült a börzézés, ne felejtsétek a képeket.

Nálunk a héten kezdődik a babaszoba projekt.
Megrendeltem a kiságyat és a matracot, szerdán szállítják. Szőnyeget, dekorokat és az ágyneműt is a héten hozza a postás.

Nagy harc volt mivel a gyerek készül ki a hétvégén Lengyelországba és mondtam a páromnak hogy használjuk ki akkor hogy megcsináljuk a szobákat. Egyből kiakadt hogy hová ez a sietség mert még mennyi idő van hátra. Végülis most a hétvégén már hónap közepe lesz. Ahhoz számítva kb. 2 hónap és jön Miló de akár hetekkel korábban is kint lehet úgyhogy sztem egyáltalán nem korai a babaszoba berendezése. Eleve megint nőtt a hasam és szerintem nem is kicsit, ma alig bírtam felmászni vele a dokihoz a táppénzes papíromért.
Már fogtam a hasamat az út közepe táján annyira nehéz volt cipelni. A cukor meg vérnyomás miatt az sem kizárt hogy befektetnem idő előtt a kórházba úgyhogy mondtam a páromnak hogy nem engedek a 21-ből, ha ő nem hajlandó segíteni majd hívok mást. Persze ő megint a fiát nézte hogy szegény gyerek most nem lesz neki szobája (pedig lesz, csak fele ekkora) de sztem tök mindegy mikor veszem el tőle vissza úgy sem kapja.
Örüljön hogy egyáltalán kialakítok neki máshol egy kis részt hogy legyen neki és nem kell a nappaliban aludnia. Meg sem érdemli.

Szóval végre kész lesz a gyerekszoba és mindennap bemehetek gyönyörködni. A barátnőim segítenek majd díszíteni meg bepakolni a szekrényeket.

REMÉNY
Jövő héten megyek fel valamikor, még nem tudom pontosan hogy melyik nap. Tudunk akkor találkozni? Neked hány óra tájékán lenne jó?
Sajnálom hogy a te cukrod csak nem akar jó lenni.

Nem tudom tegnap velünk mi volt a párommal de egész nap csak ettünk volna legszívesebben. Párom megevett egy tonna csokit meg palacsintát. Én is óránként kellett hogy legalább egy-egy falatot kapjak mert rosszul voltam az éhségtől. Szerencsére ma már nem olyan vészes pedig már hajnali 3 óta fent vagyok megint!
:twisted:

COLIN
Miló is nagyon aktív mostanában. Szerintem befordulhatott mert valahogy egész a gyomromnál érzem a rugdalásokat. Bár mostanában inkább csak ficereg, de azt rengeteget. Olyan mintha sehogy sem lenne jó neki a pocakban és folyton helyezkedik.
:lol:

Írtál a csajszinak?

TRIX
Remélem elég sokat írtam hogy ne unatkozzál. De most azt hiszem megpróbálok egy kicsit aludni, másnem pihenni mert ki vagyok ettől az éjszakai nemalvástól illetve ma még takarítottam is egész délelőtt.

Párom is ugyanezt mondta hogy szeretne Miló helyében lenni annyi minden szép dolga van már. :lol: :lol: :lol:

dita75
 
 


Hazaértem!
Leírom, mi volt:
Bementem 1/2 9-re a terhesambulanciára (kémény mögötti épület lent, hátul). Ott volt ma a dokim, azért most kellett mennem. (B.M. egyébként), hamar sorra kerültem, 3 csajszi volt előttem. Megírta a beutalókat (2 perc alatt), és mentem a nagy laborba (bejáratnál). ott sokan voltak, de kivártam a sort (bár nem kellett volna, Te nyugodtan menj előre, ki van írva, hogy 20 hét fölött előre kell menni). Bejutottam, megcsapoltak, pisispoharat kaptam, irány a klotyó, aztán jött a zsömle+ tej (helyett tea nekem, mert utálom a tejet) :lol: .Aztán 1 óra múlva vissza a laborba, de akkor már nem volt sor, meg várni sem kellett volna. Levették a 2. vért is, és kész is voltam. Ma más vizsgálat nem volt. Eredményt majd a dokitól tudom meg. Elvileg jövő hétfőn megyek újra, szerintem akkor matatás+Uh is lesz. Ha nem jó az eredmény, akkor majd hív a doki, mert a laborban csak személyesen lehet átvenni az eredményt, telo-n nem közlik.
Utána lementünk a Moszkvára a KFC-be jót zabáltam. Most meg sütizek itthon. Remélem ,addig nem hívnak, amíg be nem fejezem.
:lol:
Hát ennyi. Viszonylag hamar végeztem, és ez a zsemle+ tej (tea) is humánusabb, mint a lötyi.
Colin, Te???Mikor mész?
Ja! Rákaptam a tszveszre, amióta Remény hozta a rucikat. Egész nap azt bújom. Sok jó cuccot vettem rajta. Eddig abszolút pozitív a véleményem. Férjem már csinált táblázatot is (én is segítettem neki), és abban követem a vételeimet. Férjem jót röhögött rajtam: azt mondja, szellemileg teljesen lejtőre kerültem emiatt az itthonlét miatt, és, hogy ez az egyetlen kapcsolatom a külvilággal (teszvesz, vatera). Hát igen, igaza van. Ő inkább "élőben " nézi meg a cuccokat, amiket a posta hoz, ahhoz nem igen van türelme, hogy a licitjeimet kövesse.Na, most aztán jó sokat írtam. Üdv mindenkinek, most visszaolvasok, mert csak Colin érdeklődéséig jutottam.

Brigi
Kép
Kép
Kép
brigi33
 
 


Dita, általában a délután fél 3 és 5 közötti időm az ami még nem foglalt. Jövő héten kell mennem a cukor miatt és a BMC-be is. De valahogy összehozzuk, ok?

Csak a reggeli cukrommal van gond, napközben kontrollálom, de a reggelit csak amiatt nem értem, mert ugyanaz jó este, reggel nem. Mondjuk lehet az éjszakai inzulinom nem termelődik normálisan.

Ma kitakarítottam a hálószobát alaposan. Igazi nagytakarítás volt, szekrények belsejét is ki majd bepakoltam, közben mosok. Lehet nekilátok a gyerekszobából az oda nem illő dolgokat is kipakolni. Kicsinyenként a teljes lakást alaposan ki akarom takarítani, hogy azt mondhassam, pihenhetek, csak minimálisan kell majd takarítani.

Hétvégén fél kiságyat hazahoztunk otthonról, sajnos nem fért be minden darabja. Használt, de még átmenetileg, míg a beígért ágy nem lesz jó lesz, ha minden darabja meglesz. A matracot hétvégén elhozzuk a Máriából, megvesszük a kis kádat is. Még 1-2 dolog, de rövidesen azokat is beszerzem, vagy elhozom otthonról.

Ádi nekem csak finoman mozgolódik, de néha elég sokat, s ennek örülök. Tudom, hogy itt van, s boldoggá tesz.

Brigi megfertőztelek? :) A héten megjön a csomag, úgy rendezem majd...

remény73
 
 


Remény!
Valahogyan én is "odapofátlankodhatok" a ruhákért? Én jobban tudok alkalmazkodni, majd - ha nem baj - figyelem, hogy mit "beszéltek meg" Ditával, és megpróbállak elérni.

Brigi
Kép
Kép
Kép
brigi33
 
 


BRIGI
De jó neked hogy csak tesztreggeli volt. Szerintem azzal nekem is tökéletes lett volna a cukrom! Nem is értem hogy mi a fenének kell ezt a szart meginnunk. Rajtam kívül volt még egy kismami aznap ő is azt láttam hogy alig bír magával hogy legszívesebben kihányná az egészet.

Írd meg az eredményt ahogy meglesz de sztem ezzel a módszerrel tuti jó lesz és így megúszod azt a kálváriát mint mi hárman a csajokkal.

Örülök hogy ha te is jössz a talinkra, mint már mondtam nagyon kiváncsi vagyok rád. Nagyon valószínű hogy szerda lesz amikor megyek, de szerintem sanszosabb ha csak délután ér rá Remény hogy csütörtökön ülök buszra a doki után és akkor pont olyan 3 körül érnék fel pestre.

REMÉNY
Én is csak apránként vagyok képes bármit is csinálni azt is úgy hogy időközönként le kell hogy üljek. Ma is csak a konyhát és a nappalit takarítottam órákon keresztül pedig csak ott ahol a papok táncolnak, de mivel sokszor le kell ülni ezért elhúzódik.
Délután meg sikerült egy órát aludni hál istennek már nem vagyok olyan kaki hogy 3kor már kukorékoltam! :)

dita75
 
 


Brigi, persze, találkozhatunk hármasban is, nekem az is jóóó. Hétfőn megkérdezem a dokit melyik napra is beszéltük meg (szerda v. csütörtök), s nekem a másik nap jó, akkor nem kell egész nap cipelni a cuccokat.
A próbareggeli után mikor kellett visszamenned? Első v. utolsó falattól számolták?

remény73
 
 


Hello!
Hát én nem tudom, hogy mikor mentem 1 óra múlva kb, de azt 1 db zsemlét kb 1 perc alatt befaltam, úgyhogy a kettő között (kezdet és vég) nem volt több 2 percnél.
Nekem is jó lenne bármelyik nap. Ez ugye jövő hétre vonatkozik? Egyébként én a héten is megyek be Pestre, ha esetleg Remény-nek megfelel valamelyik nap. Nem holnap, az tuti...Majd meglátjuk...Figyellek , hogy mit beszéltek meg, és majd én is jelentkezek időnként.
Hát, Dita...Nem vagyok egy olyan szép látvány :oops: , de én is kíváncsi vagyok Rátok, annál is inkább, hogy amióta nem melózok, tényleg szinte semmi emberi kapcsolatom nincs a külvilággal.
Na, felnézek a Teszveszre :lol: , férjem éjszakára elment melózni, gyerek meg itt jön-megy , nézi a tv-t. Holnap délután szülőire megyek. Remélem, egész estés program lesz :lol: Ilyenkor, év elején annyit tudnak pofázni, hogy csak na...Meg a sok okos szülő..Na, nekem mindenkiről megvan a véleményem, ha a férjem is velem van, megér löködni a pad alatt, hogy kussoljak már. Hát, ne tudjátok meg, micsoda szülők vannak. Sűrű nyelvcsapások, meg minden.Még szerencse, hogy nekem nincs szükségem rá, én nem vagyok benne valami jó.
Na, eldugulok, jó éjt mindenkinek, aki bír aludni.

Brigi
Kép
Kép
Kép
brigi33
 
 


Brigi, jelenleg most szerdán megyek a Batthyányira 3 körül, de még nem 100%, ha esetleg az jó neked, nekem ott is jó... Szerdán utána mennem kell úgyis a függöny dekorcsipeszeimért, amiket rendeltem egy függönyboltban..., meg akkor már megrendelem a hordozóm is, így ha jó neked, el tudok menni a Batthyányira.

remény73
 
 


Sziasztok!

Nincs sajna otthon internet, így elmaradtam egy kicsit. Lenne egy gyors kérdésem ha valaki 11-ig tud rá válaszolni (csak addig vagyok a munkahelyemen gépközelbe). A János kórházban hova kell menni pontosan az AFP-s vérvételre?

Kép
tigriske1978
 
 


Tigriske: szia! Szülészet, nőgyógyászat - földszint, terhesgondozó, ha jól emlékszem rögtön jobbra van egy kis váró. Ki is van írva az ajtóra, hogy ott csinálják.
De csak reggel lehet menni, ha minden igaz max. 8:30-ig.

Kép

puszi Trix
trix78
 
 


Trix! Megint megmentettél, köszönöm! :lol:

Kép
tigriske1978
 
 


Tigriske: szivesen! Minden jót és drukkolok, hogy minden rendben menjen!!! :lol: Remélem, még mindig mindannyian jól vagytok!!! :wink: :)

Kép

puszi Trix
trix78
 
 


Tigriske!
Én is ott voltam.... :lol:

Brigi
Kép
Kép
Kép
brigi33
 
 


Remény!
Elvileg jó nekem is. Megírom a számomat priv.-ben, ha gondolod, majd pontosítsunk....

Brigi
Kép
Kép
Kép
brigi33
 
 


Brigi, 3 órakor a Batthyány téren jó lenne neked? A metró mozgólépcsőjének tetejénél, ha fentről nézem balra?

remény73
 
 


Ok. Ott leszek. Ha mégsem, mindenképpen megírom holnap reggelig...Köszi

Brigi
Kép
Kép
Kép
brigi33
 
 


Sziasztok!

Halálra unom magam.
Mióta befejeztem a dekor festést nem tudom mt csináljak.
A takarítástól el vagyok tiltva a terhesség eleje óta. A párom csinál mindent, nem engedi azt sem, hogy kiporszívózzak.
Lehet, hogy felelevenítem az olaszt. Úgyis abbahagytam a tanulást jó ideje.

Brigi!

Ne is mondd a szülőit... Tegnap a sógornőm 1/2 5-től 1/2 8-ig ült ott. Addig én vigyáztama lányára. Kérdeztem, hogy mi a sz---rt tudnak ennyit beszélni, de semmi lényegeset nem mondott.
Én el is terveztem, hogy oda adom majd a gyereket suliba, ahol a legrövidebb a szülői. :)
Én biztos nem bírnám végigülni.


Holnap megyünk dokihoz. Remélem nem mond semmi rosszat!
Most legalább nem 9-re kell mennünk este, csak 7-re. Így éjfél előtt hazaérünk.

Kép

Kép
vevikk
 
 


VEKIKK
Én azért nem akartam a fehérvári dokimhoz járni mert éjjel 11 előtt nem értünk volna haza sosem. Párom már tiszta ideg lenne, mert ő van hogy 8 körül már alszik.
Ultrahang is lesz?
Én is a héten szeretnék bejelentkezni levelező tanfolyamra. Egy éves, de még nem döntöttem el hogy melyiket válasszam.

REMÉNY
BRIGI
Jó talit holnapra!
Azért jövő héten is ejtünk egyet vagy akkor csak kettesben leszek Reménnyel?

TIGRINCS
Drukk az AFP-hez!

BRIGI
Én is teszvesz függő vagyok, szinte minden onnan van. Ma megjött az ágynemű is. Eszméletlen jól néz ki. A baldahinnal szenvedtem vagy fél órát nem tudom hogy kell ráfűzni a vasra.
Már áthivtam a barátnőmet hogy biztos én vagyok a balfasz de ezek szerint most már ketten vagyunk azok. Lehet hogy párom hazajön és egy perc alatt megoldja a kérdést! :oops: :lol: :lol: :lol: :lol:

dita75
 
 


Trix!
Küldtem püt!
Vendég
 


Sziasztok!!

Na hazaértük a fantasztikus cukorvizsgálatról!!
Úgy indult a napom,hogy a párom alig birt felébreszteni mert olyan fáradt voltam mert nem aludtam túl jól vagyis sehogy.
Még be kellett menni a beutalóért a dokimhoz és aztán indult a tortura. K..VA nagy sor állt. Én nem gondoltam,hogy be lehet menni soron kivül csak mikor láttam,hogy sok kismama elölre megy elgondolkodtam. A párom úgy lökött(persze csak finoman) elölre,hogy menjek be. Persze nem hitte el senki,hogy kismama vagyok mert a hasam csak szükebb cuccokban látszodik és most kertészgatyában voltam. Nagyon kedves volt a vérvételt végző nőci mert végig morogta az egész vérvételt,hogy "miért minden kismamának most kell jönni mikor az öreg nénik meg sorban tudnak állni akkor mi miért nem??" Csak már szoritot az idő mert úgye 2 óra mulva vissza kell menni és 11 bezárnak. Ja jól meg is karcolt a tüvel ami egy kicsit most lüktet és fáj. Aztán pisi. Fözött a párom egy jó citromos teát csak azt rontottuk el,hogy nem otthon kevertük bele a glüközt. Ezt is megoldotuk úgy,hogy én a papir zacsiból lenyeltem és ráöntöttem a teát+vittünk magunkkal 1 egész citromot. Nagyon kellett küszködnöm,hogy ne köszönjön vissza az egész trutyi. Ültünk a kocsiba és én citromot nyalogadtam amig eltelt a 2 óra. Pont a szülészet ablakánál álltunk a kocsival és pont szült valaki mert lehetett hallani,hogy nagyon kiabál de nem sokáig, gondolom már a végénél tartott. Csak nagy nehezen eltelt a 2 óra tehát vissza persze soron kivül. Akkor már más nőci vette le a vért aki csodálkoztot,hogy milyen csúnyán összekarmolta a reggeli nőci a karomat a tüvel.
Aztán mi is elmentünk picit bünözni(mekizni). Holnap megyek a végeredményért+EKG-ra is.
dita irtam a csajszinak,hogy sajna nem lesz rá pénzem úgy néz ki.
remény73 most lelkiismeret furdalásom van,hogy lenyultam elöled a cuccokat. MIÉRT NEM SZOLTÁL?????? :oops: :oops: :oops:
brigi33 én már nem merre felmenni a Teszveszre mert abból csak baj származik.

Jaj de sokat pofáztam már megint. Bocsánat.

Puszi

Kép
Kép
colin
 
 


Hello!
Colin! Te szegény, jól rácsesztél a mai nappal. Miért nem inkább tegnap jöttél???Úgy látszik, ma csupa bunkó volt ott. Tegnap minden simán ment. Hát, ez a 2 órás egy rémálom lehetett.
Lehet, hogy nem is a szülészet volt, hanem valakit élve boncoltak, nem?!
Na, látom, itt mindenki Teszvesz-függő. A Vaterából kicsit kiábrándultam. Szerintem drágább, és a minőség sem a legjobb volt, amit kaptam. Mindegy...
Hamarosan megyek a szülőire. Remélem, kibírom mindenféle hascsikarás nélkül. Nálam mostanság (is) ez a probléma. Egyszer 3 napig nem megyek, aztán meg...nem bírom otthagyni a klotyót. "Szar ügy" szó szerint.Max. kikéretőzök a szülőiről, vagy egyszerűen kirohanok. Tök jó, hogy a gyerek az osztály közepén ül, onnan még kiosonni sem tudok. Lehet, hogy majd az ajtó mellett keresek helyet.
Fel vagyok készülve a 3 órás litániára....Hú...de unom, már most.
Én olyan egy lusta dög lettem, hogy az már szégyen. Na, jó, megfőzök, meg takarítgatok, de kimozdulni semmi kedvem. Holnap azért Reménnyel összefutok szerintem, a jövő héten meg vagy hétfő délelőtt kell mennem vizsgálatra, vagy csüt. délután, úgyhogy Dita, még lehet, hogy Veled is találkozunk. Még azért ezt nem ígérem, mert nem biztos, hogy kibírom csüt. délutánig ha mehetek hétfőn is.
Na, befejezem lassan, már velem van tele a fórum...

Brigi
Kép
Kép
Kép
brigi33
 
 


Colin, ne legyen lelkiismeret furdalásod, ok, tetszett a kis kék kord, de legalább nem költöttem megint a pénzem :) Használjátok egészséggel...

Brigi,ok, akkor holnap.

Hát lányok tegnap este ne tudjátok meg, mikor este felkeltem a géptől, mint egy 100 éves, úgy éreztem magam. Fájt a csípőm, és a bal lábamra nem bírtam ráállni, azt hittem megörülök a fájdalomtól. Azt hiszem kezdi a csípőm érezni a súlyt, s mivel nem hízok, viszont a súly csak nő....
Elhatároztam 2 hetet adok magamnak a lakás rendbehozatalára, és pihizni fogok ezerrel...csak jussak el addig.
remény73
 
 


remény73 tudom miről beszélsz én is pont ezekkel a tünetekkel küzdök. Van,hogy a wc-ről sem tudok felkelni mert úgy fáj a bal lábam. Nagyon bánt ez a kabát dolog,de tényleg odaadom ha szeretnéd!! :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
colin
 
 


Colin, tényleg ne izgasd magad a kabát miatt, rendben?

remény73
 
 


Halihó!

Bikkmakkról semmi hír? Már nagyon kíváncsiságos vagyok! :D

Pá Drágáim!
sajt@
 
 


Ma megkaptam az AFP-m eredményét és teljesen jó lett (41,08ng/ml és 1,23 MoM). A vérképem szerint egy kicsit vérszegény vagyok, de vasat még nem kaptam. A cytológiám p2-es lett, csak valami élettani baci van, az belefér. A cukrom is jó, a dokinéni nem emelt inzulint, de a vizeletet meg kell csináltatnom újra, mert valami üledék nem tetszett neki benne. Nem tudom, hogy miért van az, hogy amire az egyik azt mondja hogy jó, arra a másik miért kér vizsgálatot. Mindegy.

remény: Köszi a cuccokat. Szerinted nem lesz nagyon nagy ez az overál hazahozni benne a picit? Ha betűröm a lábfejét és felhajtom az ujját? Olyan aranyos, de a párom szerint ez nagy lesz rá. Nem tudom. Nagyon megítélni. Végül is alá lesz még öltöztetve, bár februárban már remélem nem lesz annyira hideg.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Vicky, ha a babának nagy is, még nem gond, nem fog fázni. Nekem mindenki azt mondta a nagyobb nem gond, szűk ne legyen....

remény73
 
 


remény: Szűknek biztos nem lesz szűk. Majd aláöltöztetem úgyis.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Remény!
Ok, holnap!
Vicky!
Nekem is mindig van valami a vizeletben. Az elsőnél is így volt. Szerintem a poharaik, meg a többi pekedlijük is lehet koszos, attól szarok az eredmények. Biztos semmi gond. Tök jó, hogy jó lett az AFP-d. Ez ritka, mint a fehér holló szerintem. Magamból kiindulva..:egyik gyerekkel magas, másikkal alacsony volt, harmadszorra meg szerintem nem próbálkozom... :lol:
Szülői 1,5 óra alatt végetért...Túléltem, és k...okos vagyok....
Na, jó éjt!!!!

Brigi
Kép
Kép
Kép
brigi33
 
 


Benszi: ment a válasz a pü-re! :wink:

Kép

puszi Trix
trix78
 
 


Vevikk: várunk a hírekkel, bár tudom, csak este mentek a dokkerhez! Aztán jó hírekkel gyere!!! :lol:

Brigi: egész jól megúsztad a szülőit! Jó talit ma Reménnyel! :wink:

Colin: jó kis kálvária, nem mondom! A lényeg, hogy az eredmény jó legyen.8) Mikor mész érte?

Vicky: örülök, hogy jók az eredményeid! :) Most már újra dolgozol?

Dita: végre beindul a várva várt babaszoba projekt, kb egyszerre fogunk végezni vele. Talán a hétvégére most már tényleg mi is megleszünk a szekrény összerakással, legalábbis nagyon remélem :lol:

Remény: nem is kérdeztem, voltatok ti is a Máriában hétvégén és mit vettetek?

Csajok a takarítással csak óvatosan!!! Nehogy megerőltessétek magatokat!!!! Nincs aki segítsen nektek?
Nekem nagyon jó dolgom van szerencsére, jövőhét hétvégén jön a család nagytakarítani, engem nem engednek dolgozni. Ezért is uncsi itthon már, hiába van net ill. sok könyv... főzni, mosni, mosogatni, törölgetni, felmosni persze lehet, de pl. székre nem állhatok fel letörölgetni a polcokat ill. nem engednek már nagytakarítani sem.

Tegnap felhívtam a dokkert a tenyésztés és az ellenanyagteszt miatt és a leleteim szerencsére negatívak. :lol:

Csajok ez a tanfolyam tényleg nagyon hasznos! Akinek még nincs babája, csak azt tudom mondani, járjon el a szülésfelkészítőre, megéri.
Tegnap az újszülöttekről volt szó. Nagyon megható volt hallgatni a szülésznőt, ahogy a kicsi babákról beszélt, egy-két résznél nagyon elérzékenyültem és nagyon sok hasznos infó hangzott el.
És van egy jó hírem, ami szerintem sokaknak nagy dilemma a babával kapcsolatban, hogy mit tegyünk, ha bejelez a légzésfigyelő ill. nem vesz levegőt a baba.
Jövőhéten kivételesen 4-kor fog kezdődni a szülésfelkészítő és a téma a baba újraélesztése lesz. Egy vendég előadó fogja tartani. 4-5-ig tart és utána rögtön folytatódik a normális szülésfelkészítő tanfolyam, a szoptatás lesz a témája.

Tényleg Bikmakk, miért nem jelentkezik már? Remélem, nincs semmi baj velük! :roll:

Kép

puszi Trix
trix78
 
 


Sziasztok!!

trix78 ma megyek az eredményért. Nagy gond lenne ha én is csatlakoznék hozzátok jövöhéten kedden??? És rávenném apát is.
remény73 tényleg nem haragszol??? :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
colin
 
 


Sziasztok Kismamik!!mar regen nem irtam megint,mert izgultam,meg hogy roka koma odebballt,kihasznalva a nyar veget,jottunk mentunk.Kozben nekunk is megvan az afp es a 18.heti uh,azzal minden ok.Dehogy nehogy megnyugodjak teljesen,most azt irtak az uh-ra,hogy a mehlepenyem eleri a mehszajat,es a hasam is eleg kemeny,bar szerintem nekem a kezdetektol ilyen.A dokim meg azt mondta,hogy a lepeny fejjebb megy,ahogy no a meh,es nalam ez nem igy van,ugyhogy most nem tudom,hogy mi van.Trix!!Te olyan pozitiv vagy,pedig neked "duplan" lehetne izgulni mindenert,nem tudom hogy csinalod!!!Emlekszem,amikor kerdeztem toletek,mikor nyugszik meg az ember.eloszor azt hittem,hogyha tuljutok a 12.heten,megkonnyebbulok...de aztan jott az afp.. a 18.het..most ez,hat nem is tudom,talan jobban parazok.Bocsika,nem panaszkodni akarok,csak izgulok...Puszi Mindenkinek
zoe33
 
 


Colin: már, hogy a fenébe ne csatlakozhatnál??? :?: Férjecskédnek is tetszeni fog, mert az enyémnek is tetszik! :wink: Sőt, tegnap még kérdezett is a szülésznőtől! :lol:

Zoe: tényleg odébb állt szmöre? :P Ez igazán jó hír! :lol: Örülök, hogy az eredmények is rendben vannak! :lol:
A méhlepény miatt ne izgulj, tényleg feljebb fog húzódni.
Nekem is volt ilyen gondom, emiatt barnáztam is a 14. héten 2 napig, de szerencsére ez a probléma megoldódott. :)

Igazából én is aggódom dolgokon, csak próbálom magam tartani, nehogy eluralkodjon rajtam ez az érzés! Jobb a pozitív hozzáállás, Nekünk és Babáinknak is! Eleget szenvedtünk amiatt, hogy idáig eljussunk és megérte, mindegyikőnknek ott vannak a Babócák a pocakjában!!! :lol:
Ez az aggódás dolog pedig olyan, hogy mostantól kezdve, hogy babásak lettünk, ez már így is marad, amíg gyerekeink vannak, tehát életünk végéig! :lol: Ez nem lesz jobb és könnyebb, ez a világ rendje!

Mindenkinek kitartást kívánok!!!

Kép

puszi Trix
trix78
 
 


Sziasztok
Bocsi a zavarásért,de szeretném megkérdezni,hogy nem e tud valaki valamit Bikmakk-ról.
Nagyon sokan izgulunk érte,hogy mi lehet velük ,mert aug-24 óta nem jelentkezik!
Sajnos nem adott meg semmi elérhetőséget :(
Ha valaki tud róla bármit,akkor kérem ,hogy jelezzen nekünk
2009 augusztusi babavárók topira.
Remélhetőleg már Boldog Anyukája Dani babának!
Köszönöm
Noki

Kép
noki&potyi
 
 


Zoe!
Nem akarlak elkeseríteni, de innentől fogva mindig lesz min aggódnod!!!!!!
Én is azt hittem, hogy majd ha túljutunk a 12. héten, az AFP-n, a genetikán, stb utána jobb lesz, de sajnos nem így van. Szerintem a lányok is megerősítenek ebben!

Dita+Trix!
Hajrá babaszoba-projekt! Jó nektek, hogy már itt tartotok! Mi még mindig nem tudjuk, hogy egyáltalán hol fogunk lakni (elég szegényes az eladó lakás felhozatal......).

Annyi jót írtok a Mária utcai bababoltról, hogy mostmár én is elmegyek és megnézem. Van esetleg valami honlapjuk???

Kép
akire79
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?