Új privát üzeneted érkezett!

Nikó!
Hatalmas gratula!!!!

Angel!
Minket meg pont fejlődésneurológián dícsértek meg. Hogy mennyivel jobb, mint a kenguru. Kötöttebb csípőjű babáknak kimondottan ajánlják. Cipelni meg tutira könnyebb, mint a kengurut, és a hátadra is simán fel lehet kötni, ha nagyobb már a baba. A kendőt én sem érzem biztonságosnak...
vovanda
 
 


Nikó!!!
Szívből gratulálunk, és sok boldogságot Nektek - most már otthon! :D :D :D (rossz élményeket sajnálom, gyorsan töröld őket!!! :oops: )

Skrisz,
boldog 1 hónapot Esztinek! :D

Angel,
csatlakozom: egy percig se emészd magad!!! Te mindenben a maximumot nyújtottad/nyújtod!!!!
(Én évekig kínoztam magam ezzel, hogy vissza kellett mennem dolgozni, nem voltam otthon Vackorral :oops: mai napig bánom, de nem volt választás...ezért évekig kényszeres módon próbáltam kompenzálni, holott a gyerek nem is igényelte!!! Csak én :shock:
mára fő mottóm, hogy igenis jó anyák vagyunk, és lehet, hogy bizonyos dolgokat már másképp tennék (mármint amiben döntési szitum van - Neked nem volt!!!), de az adott helyzetben mindig a legjobbat lépjük!!! Ez biztos!!!!!)

Hunci,
hajrá bölcsi!!! :D (Mi 14 hónapos kortól kezdve 2 éven át járunk, imádta! :P )

tillidian
 
 


Hello Lánykák!
Nagyon kedvesek vagytok, hogy majd Mindenki elmondta a véleményét az altatással kapcsolatban.
Először mesélek, bocs ha offolok:
Szóval tegnap írtam amit írtam, utána már csak éjszaka olvastam, tseóm gyerekeit is szitteltem, szóval behavazás.
Nem tudott elaludni Zé a helyén délután de a napközbeni alvásaink nagyon rapszodikusan, nincs rendszer, de igazán nem zavar. Éjszaka jó aludt, pár napos korától velünk mózesban.
Este ált. szopi közben bealvás, utána mózesba be, mikor fekszünk le viszem be magunkkal a hálóba. Hirtelen felindulásból úgy döntöttem tegnap, hogy ez lesz az utolsó ilyen alvás, holnaptól új rendszer. Azért nem tegnaptól, hogy unokaöcsi és hugi alhassanak nyugiban. Rövid távra terveztem az együtt-alvást, jóval hamarabb akartam a visszadeportot, mint ahogy kinövi a mózesét. Szóval szokásos esti forgatókönyv indult. Erre ez kis gazfickó totál elbojkottálta minden tervemet, nem akart szopi közben sem bealudni, izgága volt, rugdosódott, ráncigálta a mellemet stb. Fél 12-kor eluntam, szépen bevittem a szobájába, zsupsz be a kiságyba, csillogó szemmel bámulás anyára, ásítozás, egyre laposabb pillantások, nulla simi, és a gyerek nagyjából mosollyal az arcán elaludt és reggel 6-kor kelt ma. És ma este dettó ugyanez a forgatókönyv, csak ma már 10-kor átvittem.
Na most itt tartunk. Nem hinném, hogy feltaláltuk a spanyolviaszt, de talán az én Kölkömnek bejön ez a minimalista módszer. Egyelőre nem bízom el magam, les ez még így se gondolom, de most nagyon fel vagyok tőle dobva :D

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 

 
 

A Suttogóról nekem is mindig a Robert Redford jut eszembe.... :oops: Én a terhességem alatt egyáltalán nem olvastam gyereknevelős könyvet... hanyaganya.hu :oops: Valahogy úgy éreztem, hogy ezt nem akarom könyvből tanulni.....
Én ezt a felvesz-megnyugtat-letesz dolgot akartam kipróbálni.. . Sírni hagyás nekem nagyjából azért megy :oops: , sokszor úgy dolgozom, hogy ő közben sír, bár többféle sírás van, van amiből pár perc múlva alvás lesz, olyan nyekergésféle, (azt ráhagyom) a másik fajtától meg egyre behergelődik és jön a lila fej (akkor felveszem)

Angel!
És mikor alhat a Kiscsaj háton??
Ne szomizz drága, mindent behoztál, ami kimaradt a pocakos időszakból... sőt!!! Szerintem is nagyon szerencsés lányod van, hogy pont Te vagy az Anyukája!!!

Vanda!

Nálunk is mindig egyforma a sorrend, bár nem mindig egy időben.
Elég sokat mászkálunk el, meg hozzánk is sokat jönnek, elcsúszkál az este, de ebben inkább rugalmasnak szeretném magunkat. Mikor reggel ébred, ált. 5-6 felé, már nem viszem vissza az ágyába, együtt szundizunk szopi közben :roll:

Kengurukérdés:
Nekem két Chicco kengurum van, a gyerek mindkettőt egyformán rühelli. Többször próbálkoztam, egyelőre nulla siker. Olyan nagy szükségét nem éreztem, úgy voltam vele, mivel nyári gyerekem van, eleinte tuti nem kötöm magamra, hogy együtt izzadjunk. Plusz én egyáltalán nem tömeg-közlekedem. De aztán kaptam ezt a kettőt, ez az egyik:
http://www.bababirodalom.hu/product.php?id=1950#
A másik is hasonló funkcióra szerintem. Mindenesetre örülök, hogy pénzt nem adtam értük.

Nikó!

Gratulálok!! :D :D Sajnálom, a rossz élményeket :( Majd mesélj!!

Viktu!
Ügyesek vagytok :) Nekünk simizés sosem volt elég. De most már új szelek fújnak... Loisterrormutter
Irigy-irigy, hogy ti Bp.-n bármikor randizhattok :roll: Köv babás tali?? Úgy október körül? Én nagyon benne lennék!! :D Mit szóltok Csajok??

Skrisz!

Játszószőnyeg nekünk hamarosan bejátszik, mert már nézegeti a forgót, a kezét stb., meg nagyon szemlélődő, szerintem a szőnyeg is tetszene neki.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Skrisz,
Eszti babának Boldog első hófordulót! :D

Niko,
Gratulálok Nektek!!! Remélem a rossz élmény hamar eltörpül a Kicsi adta sok-sok jó élmény és boldogság között!

Angel,
Te igenis megtettél mindent és meg teszel mindent Dióbabáért!!! Le a kalappal előtted!!!

Lois(terrormutter) :lol:
gratula a különalvás sikeréhez, csak így tovább :wink:


Most pedig utána nézek, hogy mi is az MT :wink:

KépKép
tobi
 
 


Nyulasz,
Boldog első Hófordulót Nektek is!!!! :lol:

KépKép
tobi
 
 


Angel!
Ne edd magad. (mondom ezt én...) De tényleg. Szerintem a korababásoknak sokkal nehezebb. És te mindent megtettél/megteszel!!!

Lois!
Biztos, hogy lesznek még döccenők. De ügyik vagytok. Picike még Zé, de meglátod, kialakul minden.
Nekem pl. még most sem alszanak egyszerre (az evés szerencsére már fix), mert Daninak nagyobb az alvásigénye. Tiszteletben kell tartani, ők is külön személyiségek.
Könyvet én se olvastam egy darabot sem. Ösztönből nevelünk, és még a gyerekpszichológus szerint is jól csináljuk. Egy könyv csak megkavart volna, azt hiszem.
vovanda
 
 


Sziasztok! Skrisz, boldog 1. hónapos évfordulót kívánok Esztinek! Mindig olvasom a blogodat, alig várom az új fejleményeket!

Érdemes már most elmenni a Péterfybe szülésfelkészítő tanfolyamra? És egyedül is lehet oda járni? A férjemet nem vinném (Dorka azért jönni fog!):))))))))))
Vendég
 


Twist, én nem voltam szülésfelkészítőn. De így is kijött a kiscsaj. :wink: Jól vagy fizikailag?

Lois, a sírás/felvevés dolog nálunk is pont így van. Akkor én is terrormutter vagyok. :oops: :mrgreen:

Tobi, így keresd: mei tai. Mocorog már Bigyibogyó? :D

skrisz72
 
 


Krisz, löktem egy privit, nézd meg légyszike!:)

Köszönöm, megvagyok. Bár egyre fáradtabb vagyok és kicsit megviselt és a napi 3 órás ingázás tökre kikészít. De már csak 1 hónap és aztán visszlát munkahely!:)

Eszti végül is kire hasonlít? :wink:
Vendég
 


Twist, fogalmam sincs kire hasonlít. Rám nem, az biztos. Remélem a mi gyerekünk, és nem cserélték el a petri csészét. :wink:

skrisz72
 
 


Krisz:-)))))))) :lol:
Vendég
 


sziasztok!
hú, jó sokat írtatok! :shock:

Nikó,
gratulálok Grétihez! :D :D
szülésélményt próbáld kiheverni, ott a kislányod, ő a lényeg, ővele minden okés :wink:

Vanda,
jó, hogy ennyire egytértenek a neurológusok :roll:
mindenestre ha Dévény néni is azt mondta meg a Margitos néni, akkor most tartom :wink:
csípő nem kötött, de majd ortopédus is mond vmit, jöv. héten megyünk - ha beválik, kenguruval, hátha jól seggberúg :? :lol:

Viktu,
jaaa, most már össze kell hozni :oops:
de holnap már megint Dévény, holnapután oltás :roll:

Lois,
kisZé szuper - kis Clark, nem is kisZ :lol:

alhatás még hagyján, a nagyobbik gondom, hogy ha nem alszik, akkoris hasalnia kéne :roll: rekord 8 perc, utána ordít :( naná, hát nézelődni szeretne!
asszem addig, míg nem tartja tisztességesen a fejét. doktornéni szerint akkor majd szeretni fog hason.

mei-tai: én is terveztem/tervezem, de most egyelőre kengu. :wink: sűlynövekedéssel biztos majd áttérünk!

na, megkaptam a BabyBjörn-t, próbálom kiismerni, mit hova dugok :lol: egy óriás plüsspatkánnyal már kipróbáltam (ha gyerek lett volna szt 3x kiesik :oops:) , ha kiscsaj felkel, nem menekül! 8)

nagy meleg már nincs, én épp inkább arra gondoltam, hogy jobban kell öltöztetni, mint a hordozóban, ha kocsival megyünk. BKV így is érdekes lesz, a 7-es busz, 4-6-os villamos egyedül is tortúra bír lenne, de babakocsival :roll: :evil:

ja, OK, köszi, csajok, tényleg nem tudom, mi többet lehetett volna tennem..., hogy cicizik (még), az is kész csoda :D
bár gyanítom már nem sokáig :?
csak néha úgy belémáll, hogy miken van túl...

angel37
 
 


Sziasztok, bekukk!!! :P

Egész nap alszom 8) reggel kilököm a Fiúkat (Apa hordja Vackort suliba), aztán vissza az ágyba. Ebédre felkelek, majd újra alvás 4ig, akkor megyek a gyerekért suliba. Minimál házimunka, lakás szalad :?
Nem om, mi ez az álomkór :roll: (mondjuk este 1 körül fexem)

Twist,
jó, hogy jössz! :P Szülésfelkészítőre én sem jártam, mire ráértem volna, vége lett :?

Lois,
tuti módszer! :wink:

Tobi,
MT ügyben majd küldök privit! :P

Allergia tartja magát, de ma, hogy feldobódjak, elmentem fodrászhoz 8) jó lett! :wink:

tillidian
 
 


Twist!
Én voltam szülésfelkészítőn is, meg rooming-ines felkészítésen is....a magánvéleményem, hogy rizsa, rizsa és rizsa :oops: A rooming-inesen akkora baromságokat mondtak, hogy már ott eldöntöttem, hogy a kórházi bent-létem alatt messziről kerülöm a csecsemősöket. Erre aztán nem volt szükség, mert kb. nagy ívben lesz@rták a fejem, "itt a gyereked, oldd meg" stílus volt. A szülésfelkészítőről, meg nemes egyszerűséggel megszöktünk, semmi újat nem mondtak, egy cseppet naturális volt nekem mindenórásan, akkor már inkább dugtam volna homokba a fejem... :roll: Szóval sok haszna nem volt. Ha van egy normális dokid, meg egy klassz szülésznőd, akkor nem érzed magad elveszve a szülés alatt és érted, hogy mi miért történik :)

Skrisz!
Akkor te is kapsz egy terrormutter kitűzőt :wink:

Angel!
És ezt miért kell tartania hozzá a fejét?? Bocsi ha hülyéket kérdezek.... :oops:
Azt hittem a kombinóra könnyű feltolni a babakocsit :shock:

Tobi!
Köszi :roll: Most is szunyál már, elaludt szépen egyedül macikkal bábozva, már majdnem bealudt rajtam, de nem hagytam, ugrás be az ágyikóba, persze felélénkült tőle, de aztán jött az álommanó :)

Vanda!
Köszi, persze tudom, hogy még picike, de igyekszem nem nagyon elrontani a dolgokat, hogy aztán szívjunk vele évekig.... körülöttem annyi elcseszett példa van :shock:
Tök normális, hogy nem alszanak egyszerre, hisz minden baba más, én is így gondoltam. Csak gondolom azt kell megoldani, hogy ne zavarják egymást annyira, hogy az már a pihenésüket akadályozza... vagy ez utópisztikus vállalkozás?? lehet ezt kivitelezni 3 gyerkőc mellett???

Tilli!
Mit csináltál a hajaddal??
Hajrá alvás, ami belefér!!! :D

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Till: most aludd ki magad! Irigykedem, mert már két napja nem igazán alszom. :? Hajnalban mindíg fel kell kelnem enni, mert éhes vagyok, aztán nem tudok visszaaludni. :twisted:

Lányok! Volt valaki úgy, hogy annyira viszketett, hogy szívesan megnyúzta volna magát? Eddíg azt hittem a melegtől van, meg a naptól, de ez egyre rosszabb lesz. Főleg a mellem viszket nagyon és apró leszáradó pöttyeim vannak nagyon sokan, inkább foltokban. Hintőporra kicsit enyhül, kb. 2 mp-re, aztán tovább viszket nagyon. Megőrülök tőle és nem tudom, hogy mi ez. A combomon is volt, de az elmúlt.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi, Drága!
Isten ments, hogy riogassalak, de a terhességi toxémia jele lehet! (Sajnos hallottam már ilyet :oops: ). A helyedben rögtön beszélnék a dokival, inkább legyen vaklárma!!!

tillidian
 
 


loislane írta:Tilli!
Mit csináltál a hajaddal??
Hajrá alvás, ami belefér!!! :D


Lois, én semmit, becsszó!!! :lol: De a fodrász rávetette magát. és végre emberi külsőt öltött a fejem! 8) :lol: - sötétbarna lett, vöröses gesztenyés árnyalattal, félhosszú és loknis :wink:

Még visszafexem :lol:

tillidian
 
 


Timi, nézetni kell májfunkiót, terhesen az rosszabodik és annak a jele a viszketés, asszem (de ezt kérdezd meg Ca-pezsi tabi kell,de lehet más a vitamin...)
Ha pedig nagyon rosszabbodik a májfunkció, akkor sódiéta mert az toxémiához vezet.Erre nagyon kell figyelni, mert a jelek hamar jönnek, a dokik legyintenek, aztán seperc alatt toxémia, nem egy topiktárs járt így.Ha nem engedi a méjfunkciót nézetni, erőszakold ki.Aztán havonta kontroll 30.héttől meg hetente májfunkciós kontroll.
Az éhség pedig az a terhességi ir átka....
Vendég
 


Till, Hunci: múlt héten néztek májfunkciót is ami tökéletes lett, semmi toxémiás tünetem nincs, nem vizesedek sehol, vérnyomásom alig veri a 100-at. Eleve sótlanul eszek.Már kb. 5-6 hete küzdök ezzel az átkozott viszketéssel. Egyszer elmúlt, aztán másfél hete amikor megsütött a nap megint elő jött. Na, majd ma kérdőre vonom a dokit!

Till: szép álmokat! :wink:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Lois!
Mázlim van, nagyon ritka, hogy felüvöltik egymást. Napközben pl. ha Rékát később viszem be aludni, Dani meg se rezzen arra, hogy Réka nyekereg. Amelyik előbb ébred, azt meg kihozom. Balu már nem alszik napközben, de ha átjön éjjel a mi szobánkba és nyafognak az ikrek, az sem zavarja... (az ikrek szobája meg a miénk egybe nyílik, Balunak külön vacka van).
Szóval szerintem mázli.
vovanda
 
 


Timi,
sztem is vond kérdőre a dokit! biztos, ami biztos!
én sem akarok ijeszgetni, de volt, akinek gyorsan jött!

Tilli,
szépülünk, szépülünk? :lol: csak nem közeleg a nap? :wink:
ha sokat fekszel odalesz a szép frizu! :shock: :wink:

Lois,
elvileg könnyű, bár nem próbáltam még feltolni, odáig nem is jutottam :wink: de a tömeg, bunkó emberek, homelessek ááá :x

mire kérdezel pontosan :wink:? :oops:
hason ellenni, ha nem alszik, utálat neki, mert még erőlködnie kell, hogy tartsa a fejét és nézelődni tudjon. addig csak kínlódik, mert csak úgy hason feküdni nem buli :wink: de közben keményen elő van írva neki (zárójelentéseiben újra és újra megerősítve, hogy hülye szülő figyelmét felhívták ennek a fontosságára :roll: ) a nyaki reflex miatt, tulképp fejemelésre van kényszerítve, hogy szépen erősödjön a nyaka.
(volt ennek farka-füle? :oops: én értem mondjuk :lol: )
vagy a kenguruban miért kell tartani a fejét? mert nyeklene összevissza.


Makilány megint végighúzta az éjszakát kb f10-től f7-ig), jaaaj, remélem beáll(t)unk... :oops: :D mintha kezdene vmi rendünk alakulni, ha nem is épp katonás :D , de az nem is kell!

tegnap 4320g :D már nem az a vad hízás, de remélem megfelelő!
holnap lesz hivatalos mérés, hossz is! meg oltás :? :wink:

ja, olyanokat eldumál esténként az apjával, hogy betojás! :lol:

angel37
 
 


Angel,
helyes!!! Fontos is az apa - lánya kapcsolat! :lol:
Sajnálom a hason erőlködést :oops: de biztos erősödik tőle :wink:

(frizu úgy áll most is, mint a parancsolat :wink: igaz, nem sokat forgolódom az éjjel: Lencsi csak azt tűri, ha balomon alszom - ez viszont nekem horror, mert annyira fáj a bal forgóm, hogy ráállni is alig tudok :oops: -anyum szerint aludjak ülve :x )

Timi,
így van, faggasd meg a dokit!!! És próbálj napközben aludni! :roll:
(nálam úgy van, hogy óránként kelek pisilni, aztán visszadől. Szal 6-7 részletben alszom :roll: )

tillidian
 
 


Till: nálam a nappali alvás nem nagyon megy, sajnos csak kriptai körülmények között tudok aludni-hulla csend és koromsötét. Pár napja nekem is gyakrabban kell kelnem éjjel pisilni, most olyan 2 óránként. Hanga lányom rendszeresen ott ugrál, mintha trambulin lenne a hólyagom.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi, ha én kidugom az orrom a napra, akkor hetekig viszketek utána. De inkább hallgass a lányokra, jobb félni, mint megijedni!

skrisz72
 
 


Angel!
Tarts ki a hasalással, amúgy ismerős. Réka úgy utálta, hogy iszonyat. Kb. fél perc után már üvöltött, folyamatosan szórakoztatni kellett, mert muszáj volt nekünk is. minden papírunkon: hasra-hasra-hasra. Szóval én értettelek. :lol:
vovanda
 
 


Egy ritka pillanat: hanyatt fekve :lol:

Kép

skrisz72
 
 


Skrisz: Eszter igazán jó babának néz ki! :D Vagy a látszat csal? Nagyon szépséges!

Na, annyi receptet kaptam ma a dokitól, hogy győzzem észben tartani, hogy mit mire! Viszketésre azt mondta, hogy természetes, igazából nem tud vele mit csinálni, mert a májfunkcióm tökéletes és semmi egyébhez sem köthető. Hintőporozzam és ne menjek a napra mostanában. A vasamra kaptam gyógyszert, ha nem javul rá, akkor szurit is fogok kapni, gyulladásra antibiotikum megy, egy hóna múlva vérkép-kontroll. A hüvelyi bacijaim a Kliontól nem tűntek el, úgyhogy most kenőcsöt kaptam, ha elfogyott, akkor kúp. Viszont a méhszájamra azt mondta, hogy mintha záródott volna, úgyhogy ennek nagyon örülünk, mert ilyen nem nagyon szokott történni. Lányok szépek, Alexát ő is kisebbnek mérte, de pénteken megyek hozzá a kórházba részletesebb mérésre és innentől valószínű, hogy két hetente akar majd látni. :?
Bocsi, jó hosszú lettem. :oops:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi, minden jó, ha a vége jó! :lol:

skrisz72
 
 


Timi! Nekem volt viszketés, viszont minden tünetem volt, amit a nagykönyvek írnak. Vizesedés kb. 26. héten kezdődött, iszonyat hirtelen, bedagadt először a lábfejem. Aztán szép lassan feldagadtam. Vigyázz magatokra, pihenés, pihenés ezerrel. Kétheti kontroll jó, ne légy elkeseredve miatta. A végén már sűrűbb is lesz...

Tegnap kikukucskált Norbikánk foga! Az egész család nézegetné, ha engedné szegényke. Viszont annyira megnyugodott, hogy este 9-től reggel fél 8-ig aludt.

Napirend nálunk nagyon szigorú és nincs mese, mert úgy éreztem, kell valami rendszer az életünkbe. Innen merítettem ötletet, csak az etetés terén maradtam az 5 étkezésnél.
http://www.vitalitas.hu/ismerettar/babalex/bln1.htm
Szépen beálltak, mindenkinek jobb így. Az elején nagyon sokat szenvedtünk, az ikrek felcserélték a nappalt az éjszakával, a PIC-en reggel 5-kor fürdettek, mi itthon este, egyszóval káosz volt a köbön, nem is részletezem.

Angel! Megint sírtunk a Dévény-tornán egy kicsit, úgyhogy már alig merek írni, nehogy valamit elkiabáljak! Viszont a babaúszást imádják, Norbi is sokat fejlődött. A fejtartás nálunk is gond volt, de rendbejöttünk KOP-KOP-KOP!

Krisz! Nagyon szép, kiegyensúlyozott babátok van!

Csajok! Úgy repül az idő, 2 és fél hónap és esszük a szülinapi tortát!

Puszi Mindenkinek: Zámolyiikrek

Mini babaruhavásár: http://picasaweb.google.com/zamolyiikrekKép
szöcske
 
 


Szöcske, na ezen a linken jót röhögtem. Ha fél órát kapnék csak etetésre, Eszter tuti lefogyna egy hét alatt. Fél óra alatt csak az egyik cicivel végez. :lol: Nálunk egy óra a szopi. Olyan lustán nyammog, hogy csak na. :oops:
Ti reggel fürdetitek a gyerekeket?

skrisz72
 
 


Hűű, ez a napirend nagyon kockás nekem :shock: Mi kicsivel (sokkal) lazábban élünk... :roll: De elhiszem, hogy ikrek mellett szükség van szigorúbban vett rendszerességre :)
Mi este fürdünk :)

Vanda!

Ez klassz. De amúgy a környezetemben a nagyobb tesók mindenhol immúnisak a kis-tesó sírására :) Ez biztos nem véletlen. :)

Angel!
A folytonos hason fektetés indokára értettem, és így már világos, ez a korababaságból fakad, gondolom.
Alvásotok nagyon szuper!!! :D Gratulálok!!
Szép nagyok vagytok!! Mi hétfőn megyünk oltásra :?

Till!
Ez durva, sajnálom az alvást :? Nem csoda, hogy nappal kompenzálsz :)

Timi!
Pedig muszáj lesz nappal is aludni, a két csajszi mellett kis kell használnod, ha nappal tudsz egy kicsit pihenni :)

Skrisz!
Nagyon édes Eszter ezen a képen, tényleg angyalkának tűnik...miért tán nem az???? :D

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Skrisz,jajj de tündéri :D

Szócske,bizony nőnek a gyerekek :D Csak nekem cammog az idő,lehetnénk már icipicit nagyobbak.Most még a játékok nem kötik le őket,így ébren nagyon hamar elunják magukat,és rögtön az jut eszükbe,enni kéne valamit...persze cicim még sajog az egy órával elötte lévő szopitól,de ha nincs kaja,akkor üvöltés van,azt meg én nem tudom pár percnél tovább elviselni :oops:

Mi ma megyünk először kapunk kívülre,dokinénihez kell menni,tanácsadásra.Kiváncsi vagyok hogy bírják majd,mert a kertben a babakocsiban Balázs még be-be alszik,de Noncsi annyira nincs oda érte.Mondjuk autóval megyünk,de csak a kaja miatt,mert amúgy 15-20 perc séta lenne,de nem akarom,hogy hazafelé végig üvöltsenek.
Vendég
 


Sziasztok Lányok!

Hát termeltetek nem keveset, szóval sanálom de lehetetlen vissza olvasnom! :oops:

Skrisz nagyon édes Eszter és gratula már az 1 hónaphoz!
Hogy repül az idő!!! :D

Tilli az unokahúgom egy hétig csak aludt a szülés elött innen tudta, hogy valami tuti történni fog! :roll:

Timi nagyon sajnálom a viszketést keres fel egy jó börgyógyászt, vagy bezsélj tényleg a dokiddal erről.

Mi jól vagyunk most csend van jövőhéten megyek genetikai UH-ra amiért már megint tele a gatyóm! :oops: :roll:
Kicsit megfáztam és a védőnéni mondott egy csomó homeopátiás bogyeszt.
Hetente egyszer egy adag Ohcilokokcilumot (nem tudom hogy írják) kell bevennem így próbálunk az influenza ellen védekezni.
(férjem kisfia iskolás és bevallom félek a H1N1-től :roll: )
A vizeletembe talát bacira ő mondott egy vörösáfonya kapszulát ami vizelet tisztító így azt is szednem kell.
Röviden ennyi.

Kép

Kép
raniko
 
 


Mi is este fürdetünk, de a PIC-en hajnal 5-kor volt fürdetés, így az első időkben gondolom, ez is bekavart nálunk.

Nyulasz, hajrá séta! Hozzánk mindig kijött a dokinő fél éves korukig, pedig egy percre van a rendelő! Az első 3 hónap nekem is örökkévalóságnak tűnt, még így távolról is!

Napirend nyilván 1 gyerekkel lazább, 2-nél nálunk nem volt kecmec. Igazából valamikor 3 hós tájékon volt értelme, mert addig úgyis káosz volt az életünk.

Puszi Mindenkinek: Zámolyiikrek

Mini babaruhavásár: http://picasaweb.google.com/zamolyiikrekKép
szöcske
 
 


Hali!
Nőnek ezek a manók, mint a gomba... :D

Napirend: nálunk mostanra állt be az evés, az alvással nem tudok mit tenni, Daninak nagyobb az alvásigénye. Szó se róla, így már nagyon jó, hogy legalább a kaját tudom előre. Bár nekem elindulni sem volt gond, egy evésre valót mindig vittünk magunkkal, így el tudtunk nyugodtan indulni, amíg fejtem, addig inkább ahhoz kellett picit igazodni.
vovanda
 
 


Lois: alig várom, hogy a lányok megtanítsanak a nappali alvásra! :wink:

Szöcske: nem bánom a 2 hetenkénti kontrollt. Még örülök is neki, mert tudom, hogy figyel ránk a doki és annak méginkább, hogy ennek érdekében nem akar befektetni! :wink: Szerencsére nálam nincs vizesedés, remélem nem is lesz!

Én most éjjel akkorát aludtam, hogy csak na! Behoztam a lemaradást. Valami lehet a levegőben, mert párom még mindíg alszik.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Látom, nem csak nekem van hétvégi hangulatom! Mi ez a pangás?

Till: nagyon gyanús, hogy te ma még nem jelentkeztél!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi,
így van, jobb szem előtt lenni!
sok cucc :? csak használjanak! :wink:

Rani,
bacik hess Túrógomboc környékéről! :wink:

Vanda,
:wink:
csinálgatjuk! :roll: :lol:
Réka is szeret az ágy sarkába húzódni?

Eszterke,
:D

Nyulasz,
mai túra hogy sikerült? :wink:

Szöcske,
foghoz itt is grat! :wink:

Dévénynél tegnap csúcs sírás volt :roll: rögtön az elején egy pelenkacserével indítottunk - persze most (is) triplázott, a végére már úgy kivolt, hogy beájult, ha épp nem fájt nagyon, mikor a pofiját gyúrták, mint egy kis kínai csibe :D
hazafelé a kocsiban már vígan nézegetett, pedig 4-5 óra alvásra számítottam :shock:

ááá, fürdetés mindhárom kórházban máskor, a Margitban meg hétközben hajnalban, hétvégén f8-kor este, hogy apa is jöhessen.

Lois,
:wink:
igen, valszeg koradolog.
bár a Margitban "nagy" babáknak is előírják. szt mindenkinek, aki ott van :roll:
oltáshoz szurok! kisZ biztos jól veszi! :D


nekünk ma megvolt az oltás, csak akkor sírt, míg beszúrták, utána kb még 20mp.
ééés kenguruban mentünk :D , buszoztunk is, csak hazafelés sírt egy kicsit, szt meleg volt, rásütött a nap!
tegnap tettünk kenguval próbakört, belehányt, vagyis rám :roll:

hivatalos adatok 4330g és 53cm - azt hittem nagyobb :( mondjuk a védőnéni nem egyenes lábakkal mérte, úgy kéne, nem? :roll:

ja, és a Rota oltást nem javasolja a drnő, azt mondta, ő sose ad. szerintetek?

angel37
 
 


Angel, én adtam az enyémnek rotát.Sztem jó dolog, nagyon sok fájó kh-i napokat lehet egy-egy ilyen rotás betegség miatt megúszni.
Én végülis mindent beadtam neki kiv bárányhimlőt, azt inkább kapja csak el.

Hasonalvást nálunk is a picesek mondták.Azt mondták CSAK hason altassam és úgy legyen mindig, néha-néha meg oldalt, de háton nem kéne, hason jobb.A záróra is ezt írták.
Vendég
 


Hát túléltük a kimozdulást,bár odafelé Noémi nagyon sírt,ott amíg vártunk elvoltak,dokinénit nem igazán szeretik,vizsgálat alatt bömbiztek rendesen,pedig nagyon aranyos a néni.

Angel,belehányt?Szegény.Oltással ügyik voltatok :wink:

Rani,no para :wink:
Vendég
 


Lányok,
itt vagyuuuunk!!! :lol: :lol: :lol:
Bocsika, 11ig aludtam :oops: , aztán be kellett vágtatnom a melóhelyre papírokat töltögetni, fizetési jegyzéket átvenni, csupa "fontos"...(na tessék, megszoktátok, hogy mindig itt lebzselek! :D és ha néhány órát nem jövök, tessék, kitör a pánik :mrgreen: )

/Ha bármi van, úgyis írok rögtön! :wink: Skrisz és Nyulasz száma is itt csücsül a mobilomban, Őket "zargatnám" :wink: /

tillidian
 
 


Timi,
végre alszol! :lol:

Lois,
ez legyen a legnagyobb bajom (mármint az óránkénti pipilés :lol: ) DE: ma éjjel egyszer 2 óráig is kibírtam!!! :mrgreen: :lol: )

Raniko,
ááá, figyeld ki: úgy lesz nálunk is, mint Skriszéknél: úgy kell majd kicsalogatni a Kiscsajt! :wink:
(Maradjon is még, mert Apja tegnap találta ki, hogy másik nevet akar :shock: - szal most várok, mivel rukkol elő :roll: - jobb későn, mint soha! :wink:
Most a felállás: a gmail-en olvasható nevek közül a 2. nevét fogjuk elsőként használni, amellé akar egy dallamosabbat...1. név kilőve...Hogy mi lesz ebből? :lol: )

Angel,
kenguru-róka? :roll: Szegénykém!!!

Nyulasz,
ügyesek voltatok!!!

tillidian
 
 


Nyulasz,
hú, akkor túlvagytok! jó ilynekor hazaérni :wink:

bele, ja, vagyis rám, ráadásul jó vasasat!
de ma okés volt! :D

Hunci,
:)
a PIC-en nem mondtak még, sőt ott, többet volt háton. a hasalást a fejlődésneurológia mondta, és ébren legyen hason szigorúan :roll: ez szadi.
alvás az jól megy hason :D

oltást nem tudom most... ki adná be, ha ő nem? jól megindokolta, miért nem, nem hangzott hülyeségnek (csak má elfeljettettem, miért is :oops: ) a strepto izét majd beadja, de azt a kampányoltást nagyon ellenzi.
amúgymeg szépen ki is csúszunk az időből, mert úgy tudom az oltássorozatot fél éves korig meg kell kapni, ezt nem korrigáltan nézik.

Tilli,
ennyi alvás! :lol: frizu áll még?

angel37
 
 


Mi ma voltunk doktornéninél. 3480 gramm és 57 cm. Azt mondta, kicsit kötött a csípője. Kaptunk beutalót ortopédiára. Be vagyok tojva. :( Holnap reggel meg védőnénihez kell mennünk.
Rota oltást az én doktornénim sem preferálja. Na majd meglátom, ha odakerülünk.

Angel, szerintem elmérték Diókát! Nyújtott lábbal kell.

skrisz72
 
 


Krisz,
:? kértél a múltkor időpontot az ortopédushoz?
vagy így lehet menni soron kívül?

mi is ma kaptuk a beutalót, jövő kedd.

ne félj, nem hiszem, hogy nagy gond lenne!

ugye? :wink: :roll:
szóltam, akkor kicsit kihúzta, de nem teljesen. na mindegy 56 biztos van :)

angel37
 
 


Én is jelen!

Nekem is kell időpontot kérnem csípőszűrésre, csak mindig elfelejtem :oops:
Mikor Zét mérték a csaj tök "egyenesre húzta" a gyereket azon a mérős alátéten.

Rotát én be szándékoztam adatni, miért nem pártolják???

Angel!
Szuper, hogy bejött nektek a kenguru. Szóval le lettél hányva?? :D Nálunk ez még várat magára.... Zé még bukni sem bukott sosem
Én ma kaptam egy kendőt, csak keresnem kell hozzá leírást. hogy miként kell felműteni. Bár lehet, hogy túl nagy lesz, mert L-es méretű. Majd beszámolok róla.

Ma mértem egy pucérat, 4700 gr, a Kölköm a " nő mint a bolondgomba" kategóriába esett :shock: 3 nap alatt 12 dkg :shock:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Angel, ma kaptam beutalót, holnap hívom időpontért.

Lois, hát ezek a gombák már csak ilyenek. :wink:

skrisz72
 
 


Nekünk meg nem mértek centit :( és már itthon jutott eszünkbe :evil: súlyunkat megdícsérték,Balázs 2220-al jöttünk haza,most 3510...Noémi 1960-nal jöttünk haza,most 2960 :D 28 nap alatt.
Vendég
 


Angel!
Nem kucorog Cirmike, hanem 180 fokot fordul és fejjel lefele alszik... :D
Hasalásba meg bele fog jönni, azért a tiltakozás, mert hamar fárad. Viszont tényleg muszáj, Rékán szépen látszik már az eredmény.

Hunci!
Nekem azt mondta doki néni, hogy ez a barihimlő már nem az a barihimlő, mint a mi gyerekkorunkban. Nagyon sok a szövődményes eset. Az meg gáz. Én Balut megszúrattam még anno, mikor bölcsibe mentünk, az ikreket is meg fogom. Pláne olyankor érdemes beadatni, ha a nagy közösségbe jár és van kistesó. Nővérem harmadik fia 2 hetesen lett baris, sógorom vitte haza a cuccot a rendelőből... Ne tudd meg, mi volt. :?
Rotát nem adattam, sőt influenza ellenit sem. Nem érdemes, egyik ellen megszúrják, másikat elkapja. A H1N1 meg nagyobb részt csak pánikkeltés, kb. annyi lesz, mint egy akármilyen influenza járvány (sógorom infója, azt mondta, ha gáz van, szól).
vovanda
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: