Új privát üzeneted érkezett!

Reny,
az egyik, aki licitált rá, már d.u. érdeklődött, meg elvileg meg is egyeztünk abban, h elviszi, csak otthon még akart mérni a csipőbőséget... a másik vevőnek megírtam, h sorry, a másik oldalon is hirdettem, és vki beelőzte, persze Bogi pont szopizott, így nem tudtam a vaterán lezárni hamarabb az aukciót... a hopponjárt vevőnek felajánlottam 1 ajándékcsomagot (mindenféle mintákat rakok bele, ha kell neki.. johnson, chicco..stb) Tök kellemetlen :(

emese1979
 
 


Öhmmm, na, szóval ne adagoljuk túl. Azt ami van benne. Az egyikben... :D

Emese, hát ez ciki... :D Elfogadta kárpótlásul?

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Szofi,
még nem írt vissza :) hehe, igazi balfék vagyok :)

Na :arrow: aludni :)

Jó pihit mindenkinek!

emese1979
 
 

 
 

Én még ébren, véletlenül elindítottam egy mosást, várom, hogy teregethessek :roll:

Háát, Viganolt van, hogy napokig nem kap, aztán meg kap, amennyit sikerül adni. Zsófinál is így volt, jelentem, még megvan :) Valahogy ilyeneken sosem aggódtam :roll:

Azt hiszem azt írtam már, hogy mikor Zsófit hazahoztuk a kórházból, rátettem a pelenkázóra (IKEA-s, két lapból áll), de azt nem tudtam (?), hogy kellene alá valami matrac is. Na mindegy is, gyerek rá a pelenkázóra, alatta azért talán volt egy textilpelenka (bár ebben sem vagyok biztos), és még gondolkodtam is, hogy milyen fura ez a pelenkázó, nem lehet, hogy kemény esetleg, vagy nyomja a hátát, ám ebben a pillanatban Zsófi lányom pisilt egyet, és a cucc lefolyt a pelenkázóról, a két lap összeillesztésénél, ugyanis kicsi lányom hülye anyja pelenkázófeltétet már nem vett :lol: Na akkor, ahogy a pisi folyt le a szőnyegre, rájöttem, hogy nem laza vagyok, hanem hülye :roll:
Vendég
 


Kész a gép, megyek teregetni, és aludni :)

Jaj, úgy néz ki, megyünk csütörtökön, de még nem tuti, de szerintem kenguruba csapom a kicsit, és uccu :)
Vendég
 


Szerintem mi is megyünk csütörtökön édes kettesben pufikámmal. :lol:

Kép
Kép
g_reny
 
 


Panndi! :lol: :lol: :lol: Írtad már, de sztem nagyon vicces az önkritikád. :) Bár nem értek vele egyet! :wink: Sztem töre nem vagy hülye. :)

No, akkor van igény Ringatóra, lányok? Mert ha igen, akkor komolyan elkezdek rajta gondolkozni, hogy vmi jót összehozzak nektek. Meg utánajárok, meg bányászok anyagot, meg ilyenek. Ha nem, nem gond, csak tudjam, mert akkor mindezt nem biztos, hogy megcsinálom most. :) Annus, tök jó lenne, ha láthatnám azt a felvételt! Bizonyára sokat segítene. :)

Ja, és én is megvártam 1 mosást, de kiteregetni már nem tudom... Hiába vártam meg... :roll: Nem száradtak meg a dolgok... Na, majd reggel.

Jó éjt!

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Jó reggelt! Gyerek még alszik! :D Engem az uram fölvert! :evil: Ráadásul este megy a meccsre, úgyhogy még nemtom hogy fogom gyereket fürdetni... Egyedül is meg tudom végszükség esetén, de azért jóval egyszerűbb, ha van ott valaki.
Panndi, ez vicces! De én is annyi mindent nem tudtam, Te úristen! Ha nem lett volna a fórum, szerintem a mai napig nem tudom, mi az a bolygósítható kerék meg légzésfigyelő, meg mittudomén...

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Szofi,
de jó, még alszik Csani :) mondjuk bogi is 3. napja fél8-kor reggelizik, és ma először csak 5.15-kor mocorgott, de visszaalaudt 1-2 perc alatt (cumi nélkül).. Valszeg eddig is/máskor is csinálja, csak én nem ébredek meg rá...

Dóri,
engem is érdekelene a Ringató!

emese1979
 
 


Ja, Dóri, engem még mindig érdekel! Mondjuk helyszín függő is.

Emese, jaj de jó, lassan majd Bogi is belerázódik a reggeli alvásba. Szerintem még egy-két hét!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Dóri,
ja igen, nálunk is azért helyszínfüggő is, túl messzire nem tudunk menni kenguruval :wink:

Szofi,
remélem :) BÁr már jól kialakult a 6.30, 10.30, 14.00, 17.30 és az esti kaja :)

emese1979
 
 


Jó reggelt :)

Zsófi épp "Jutka nénire" táncol (Halász Judit), Fruzsi eszik, úgyhogy van időm :)

Ma mértem Fruzsit, egy hét alatt 330 grammot hízott :)
Vendég
 


Jó reggelt!
Hanna kelt fél 8kor,evett,aztán idáig aludt.Most meg beszél,pedig Grétike alszik. :)
Vigantol nekünk Grétivel sokáig 2 csepp kellett.Hannival eleinte 1 aztán a karcagi doki szerint 2.Én adtam,erre az itteni doki beszóllt,hogy álljak már le,mert nagyon pici a a kutacsa.Még én vok a hibás,pedig én csak azt tettem amit a doki mondott.
Panndi Fruzsi szépen hízik nagyon!
:arrow: míg csend van,pakolászok!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


sziasztok!

pumuklii Kolos hatalmas és gyönyörű :)

vigantolt, én is a szájába csöppentem, zdori után szabadon, mert előtte én kanálba pici tejcsi aztán bele a vigantol és úgy adtam :)

nekem ma Lara kelt fél 3-kor evett vagy 100-at, aztán kelt 6:45-kor és 3x-ra sikerült 70-et ennie :), kivagyok már tőle, aztán nyűglődtünk közben, hogy alszik, vagy eszik, végül most aludt el 8:15 körül :)

Éjszaka nem kell Larának a cumi a visszaalváshoz, bár most olyan 5 körül ő is nyöszörgött és én most galád módon benyomtam a cumit a szájába :)

férjem 2 napja tanít, és már holt fáradt :), múlthéten még tanítási szünet volt náluk, mert újítják fel a sulit :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Jó reggelt

Mi mindig 6-7 között eszünk először, de azután még szunya van Danináél a következő, 10-11 közötti evésig minimum. A korai evés uán mindig rögtön szoktam fejni, de ma gondoltam, alszom még 1 kicsit. Na, a kicsi 8 előtt 5 percig tartott, pedig a tejesember mindig 8 körül szokott jönni... Na, nagy gyorsan fejtem egyet - nem is gyorsan, csak gyorsan láttam hozzá - , de a tejesember még mindig nem érkezett meg... :roll: Na, nem mintha baj lenne, csak remélem, nem maradtam le róla...

Na, szép napot mindnekinek!

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Dóri!
Oké,majd vhogy másolok belőle neked!!!
Amúgy nem olyan sűrgős ám!!!!Tehát ha 2-3 hónap múlva lesz szerintem az is jó!

Emese!
Fenn az elsőn ki van plakátolva.Amúgy az első mozgólépcső felé van,nem az éttermek felé!Ha hátad mögött a kaja részleg akkor balra kell fordulni!!!Ilyen ruha bolt van ott,meg egy konyha-bútor bolt jobbra!

Akkor jön :Emese ,Szofi,Hean,Reny,Tinu,Panndi,Kitty,Dóri( ha gyógyultak lesznek)
Lehet h Zsüci ha ráér.
Na kit hagytam ki???

Csinálok salikat! :wink:


Na Izát körbevettem párnákkal...hát áttört rajtuk kb 1 perc alatt :roll: :lol:
Folyt köv.

annus11
 
 


Anita,
na ez marha jó ám, mikor az egyik orvos ezt, amásik azt mondja... és legyen az ember okos.. :x

Dóri,
hányszor szoktál fejni egy nap?

Vettem Boginak tegnap új cumit, hát öcsém, hogy ezek milyen árban vannak!! Kész rablás :)

Na amilyen lüttyő vagyok, elfelejtettem a hitelünket tegnap elutalni, most jutott eszembe :shock: :?

emese1979
 
 


annus megnéztem végre Izust, nagyon szépen eszik, Lara totál ellentéte, neki mint írtam kifele jön a kaja a nyelvével kilöki, mint az általában csak szopis kisbabák, Édua is ilyen volt :)

Édua tegnap nagyon élvezte az uszit, vízhez szoktatás van nekik az oviban heti 2x, így megnyugodtam :)

Lara ébredezik megint :)

Szép napot!

Ildi

kicsit nyugtalanít, Lara nem forgolódik, mintha nem lenne rá szüksége :( :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Sziasztok!

Vagyok én is, de napok óta mire végigolvasom a termést, már nem marad idő írni... :roll:

Szóval, ami eszembe jut:

Gyöngyi, nekem nem Ergom, hanem mei taiom van, de én is most szoktatom kicsifiam. Az elején még nagy bömbi volt, aztán úgy, hogy folyamatosan járkáltam vele itthon, már nem sírt. Hétvégén már lemerészkedtem vele a buszmegállóba unokatesóm elé. Tegnap pedig elvittük a szelektívszemetet és még Sparban is voltunk utána :lol: Csak a pénztárnál kezdett nyüszizni, mert egy helyben álltunk... Ja, és mire nem jó a gyerek: 700 ft-t fizettem, volt nálam kajautalvány, kilógott a pénztárcámból, de csak 1000-s címlet. Kérdi a pénztáros, nem akarom azt használni, mondom, nem, mert nem tud visszaadni és 1000 címlet. Erre elvette, és adott vissza belőle :lol: :shock:

Pelenka: mi főleg Liberot használunk, eddig bejött. Meg tegnapkaptunk vmi Aldis csodát anyóstól... Hozzáteszem, minden alkalommal megkérdezi milyen pelust használunk. Mondom Liberot. Erre beállít ezzel... :evil: Bár lehet, ez a világ legjobb pelusa, csak még nem tudok róla... :wink: Ja, meg vett egy csomó ruhát ZSombinak, de egy része lila, meg virágos, meg rózsaszín-feliratos... Kérdem Apát, ezt ráadhatom? Válasz: Eszedbe ne jusson! :lol: No, de a szándék a lényeg... :wink:

Vigantolt mi is szájba cseppentjük, ha 2 sikerül, másnap nem kap... :wink:

Néztem a képeket, minden baba csodaszép!

Mi megvagyunk, bár a reggelek továbbra sem alakulnak túl jól. De mindegy is. Ma megyünk csípőszűrésre.

Na :arrow: hajat mosni, amíg csöppöm alszik.

Ancsi

KépKép
k.ancsi
 
 


Annos, szó volt Novygirl-ről is...?

Emese, milyen cumit vettetek mennyiért? Én Aventeset vettem, ortodónikusat 3-6 hósat 1150Ft-ért két darabot. Csani imádja...

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Annus,
megnéztem a videót, nagyon kis ügyi Iza :) nagyon bejött neki, úgy látom :D :D

emese1979
 
 


jippiájé, ma Lili fél 8ig alaudt, najó votl nyüglődés de cumi be osz jóvan...

most meg már a kocsiban szunyál

du barátnőzünk :) jajj derégláttam őket..remélem Lili is úgy akarja hogy menjünk

tesz-en lecsaptam egy mei tai-t jajj jöjjön már meg alg várom :lol:

netti, elefelejttem írni, hogy nem apa varja a mei tai, hanem egy csaj a etszvezs-en apa csak rányomtatja a mintát :) de erről lemondtunk mert apa közölte hogy a sötétbarna anyagot egy vegyszerrel kell lekezelnie nyomtatás előtt, azt meg nem szeretné ha a gyerek enné, ergo LV mei tai kilőve helyette lesz egy csajos...
de a keresztelőn egy babyDior kabátka volt ám rajta...megy ám a flanc :P

Kép
Kép
mniki84
 
 


Szofi,
igen, ha nem jön közbe semmi, jön Ákoska is :)

Aventet vettem, 990-ért, 1 db-t... nem azt az ortóizét, hanem sima szilikonosat, a szilikonrésze olyan, mint amit kaptunk anno mam-osat... Bogi az ortoizéset kiköpi, volt olyanunk is... van hozzá kis kupak is, legalább ha nincs használva, le tudom zárni...

emese1979
 
 


Vanni kedves, egy pillanatig ne jusson eszedbe, hogy nem tettél meg mindent, sőt abszolút ne éld meg kudarcként a szopit, szerintem a te történeted szopi terén sikertörténet!!! Talán átfutottál rajta, de korábban már írtam, hogy te példakép vagy szerintem, és maximális tiszteletem a tiéd.
Úgyhogy fel ne merüljön benned, hogy bármiféle elmarasztalásként írok neked most egy mondatot a szopihoz, egyszerűen csak leírom, hogy nálunk hogy van/volt. (Tudom, hogy Marci hosszan szopizó baba, míg CSongi soha nem lógott sokáig a cicin, pláne nem órákat.) Szóval én mai napig gyakrabban szoptatok nappal, mint két óra. Éjjel pedig mindig szoptatok, mikor Csongi felébred. Ez jobb napokon 3-4 óránkénti szoptatást jelent, a rosszabakat nem említeném. Általában mindkét mell sorra kerül napközben 1 órán belül, este csak egy ciciből szoptatok, mert Csongi már azon visszaalszik. Nem tudom, hogy ez összefüggésben van-e azzal, hogy még eddig nem merült fel annak a kérdése, hogy kell-e pótlás, vagy sem. Mindenesetre inger elég éri a mellemet, az biztos. Igazság szerint a mai napig sajognak a cicijeim, kellemetlen hozzáérnem, mert annyira szétszívja a gyerek. Nem azt mondom, hogy kínszenvedés, mert ez nem igaz, de nem teljesen fájdalommentes a szoptatás (főleg az első fél percben, mikor mellre teszem). Valszeg CSongor nem a legjobb technikával szopizik.

Szofi: ne kérj elnézést, nem azért írtam, amit, hogy téged megrójalak a gondolataidért! Csak felhívtam rá a figyelmet, hogy mégis negatív a beállítódás. Persze meg kell tenni mindent, hogy főleg az első gyerekes anyákban reális kép legyen a szoptatásról (vagyis benne legyen az is, hogy első gyereknél többségében elkél a segítség a szopi körül), se ne túl rózsaszín, de ne is túl sötét. És adjuk meg magunknak annak a lehetőségét, hogy akár könnyen és hosszan szoptatunk majd.

Ildi: ne izgulj, néhány hónap nem számít a hozzátáplálás elkezdésénél. Gondolj arra, hogy Lara még hány évtizedig eheti majd a felnőtt kaját a tejcsi után! :lol: Ha néhány hónappal később is kezdi, akkor sem marad le semmiről. :wink: Ahogy írod, még nem érett rá, hogy elkezdjétek a hozzátápit, de majd meg fog érni. A forgolódáson se agyalj, még időben vagytok simán.

Kép
Kép
tinu
 
 


Annus: én asszem most nem megyek talira. :cry: Muszáj haladnom a dolgaimmal, míg Tüci nincs itthon. Egyelőre úgy néz ki, megy holnap bölcsibe, bár az orrából még jön egy kis cucc, de nem vészes. Mondjuk tegnap itt volt az uncsitesója, akink folyt az orra. :twisted: Á, már fenn sem akadok ilyesmin... Szóval meglátjuk, de fordítanom kell, meg levelet írnom a Pekingi Egyetemnek, meg ilyesmi. Ha elmegyek talira, akkor csütörtökön tutira nem jutok már semmire... Pedig olyan jó, hogy közel vagytok. :?

Kép
Kép
tinu
 
 


Na egy kép, így szopizza Bogi az ujját :) ill. már elég hosszú a keze, hogy elérje a tornáztató felső játékait is :)

Kép

Kép

emese1979
 
 


Tinu!
Oké,csináld csak a dolgaidat! :wink:

Na,akkor Ákoska is jön?Lemaradtam!Kérdezni kérdeztem,cak a válasz felett átsiklottam!!

Andi!!!!
Nem jöttök át ti is holnap???Ennél közelebb nem is lehetne a tali,na?2 perc aaltt otthon is vagy ha vagy vmi! :wink:

annus11
 
 


A forgolódás miatt ne aggódj,elméletileg még van pár hónapod!Addig aktivizálhatja magát!De lehet h ő majd egyből felül :lol: :lol: Kaja!Hát eddig Iza is csak szopizott,de kanállal már kapott gripe watert.Kérdezte a védőnő h tud e kanálból enni,mondtam h szerintem igen.Ezért adta a pépet és nem a tápszert! :wink:

És köszi az Izus dicséreteket! :wink:

annus11
 
 


Áron reggel elkezdett sikítani, mint akit nyúznak, rohanok a szobába, hátha Alíz csinált vele valamit. Ő ott fekszik és mosolyog, aztán folytatja a sikítást. Valószínűleg rájött, hogy van hangja és most élvezi. Már 45 perce folyamatosan sikít, csoda, ha nem fog berekedni vagy nem fájdul meg a torka. Az én agyam viszont már nem bírja.

Tinu! Kár, hogy nem jöttök talira, de megértem. Két év Kína! Hű!

Dóri!
Mi Alízzal sokat jártunk Ringatóra és imádta. Mondogatja is , hogy mikor megyünk megint, de hát az ovi miatt vele már nem fogok. Viszont Áronnal érdekel a dolog, persze a helyszín nekünk is fontos.

Kép

Kép
hean
 
 


hello csajok,

éngyerekem elég nyafi már vagy 1 hete... Erre tegnap fürdés előtt beszélgettem vele és elég furcsa dolgot láttam a szájában. Szerintem az fog! Még nem bújt ki, de fehér-recés valami van az ínye alatt. :lol: Holnap megyünk dokkerhez, megkérdezem tőle, mert én még sosem láttam ilyet, nem tudom eldönteni, hogy az-e. :roll:
Valaki használt homeós golyót fogzásra :?:

Tegnap a férjem megkérdeztek a keresztszülőket, hogy lennének-e. Igent mondtak. :D

Ha valakinek van, 2db Konakiont szívesen fogadnék, nekünk azt mondta a dokker, hogy akkortól kell elhagyni, ha a gyerek táplálékának 50%-át tápszer teszi ki. Hát nekünk 30-60ml a tápszer a 750ml-es napi adagból.

:arrow: rendbe kéne a lakást, mert du. vendégek jönnek.
Meg hajat is fogok mosni és ki is vasalom, lesz, ami lesz! :D

Kép

Kép
adraci
 
 


Sziasztok!

Emese, Bogi nagyon édes, ezt az ujjszopi formációt még nem is láttam :D

Most én is csak képeket hoztam (önzülök egy kicsit :)), aztán megyek is szórakoztató központnak, hallom már nyüszög a kiságyban.
Jajjj, írtóóó nyűgös tegnap óta, alig alszik fél-egy órákat, én meg semmivel sem haladok.

Niki, Ancsi, bár az ERGO-t kezdem nagyon-nagyon szeretni (olyan jó, amikor hozzád simul a babád és bealszik...imádom), azért egy ilyen mei tai-ra befizetnék szívesen :wink:
Kép
És két kép Marcipánról:
Kép Nézz bután...köszi :lol:
Kép Mert Ő a rettenthetetlen Bagolyember...öööööööö vagy Macskanő? :lol:

Ne haragudjatok, ígérem visszaolvasok és mindenkit megdicsérek meg minden, de most szólít a gróf úr.

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Hali!
Lili visszaállt a f8as kelésre! Óóóóó, jeah! :lol:
És annyit rötyög mostanában! Imádom! Happy baby! :D
Van a DMben egy alma-édeskömény tea. Ha valakinek fájna a hozzátápitól a pockója, akkor kezdje ezzel! Nekünk nagyon bejött!

Gyöngyi!
Catman sapis kép cukiiiiiiiiii! :lol:

Na, lépek, még szalad a kéró. :? :arrow:

Kép
mozza
 
 


Annus,
milyen idő van nálatok a kecóban? Napozó pl kiszoknival elég, vagy inkább hosszú ujjú hosszú gatyóval?

emese1979
 
 


Marci nagyon édes!
Boginak mekkora haja van! :shock:

Mozza, és ez saját márkás tea? Van benne cukor? Tegnap voltam a Rossmannban és a Hipp teák le vannak értékelve, de mindegyik tartalmaz cukrot. :evil:

Kép

Kép
adraci
 
 


Helló, na mi voltunk Csanival a bölcsiben. Kinéztünk egyedt, és feliratkoztunk a 2011 szeptemberi előjegyzési listára... Persze év közben nem lehet beirítkozni... :?
Barbi, ha gondolod most menjetek Lénussal, mert még időben van a dolog, ráadásul a 3 gyerekeseket előnyben részesítik!

Nagyon cuki a bölcsi, a vezető is nagyon aranyos, jó fej. Szép tisztaság, rend és jó hangulat van.
Nekem az udvar kicsi, és kár, hogy nem füves. Illetve csak két csopiból tudják a gyerekeket kint altatni.
4 csopi van 10-10 gyerekkel, és 10 gyerekre jut 2 gondozónő, elég jó arány szerintem. Összességében nagyon szimpi volt az egész!

Mondjuk a vezető mondta, hogy még minimum egy helyre iratkozzunk fel.
Barbi, hallottál még olyanról, esetleg, ami jó? Más, XI. kerületi jó bölcsi?

Tinu, nagyon kár, hogy nem jössz holnap. Inkább gyere mégis...

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Nincs benne semmi adalék! Dmes babylove- BIO fencheltee mit apfelsaft
Üvegben van 1 literes, hűtőben eláll 3 napig bontástól számítva, addig lehet adni. Lili imádja!
Férjem majdnem rosszul lett az ízétől.....nekem meg bejött...anyja lánya :lol:
Olyan vizezett almalé-tea íze van. Cumiból lehet itatni, vagy csőrösből. Lilkó kb. 1 decit cuppant be belőle.
(más tej, vagy tápi adagot nem befolyásol nálunk, abból is a szokásos adagjait nyomja be :lol: )

Kép
mozza
 
 


ez az anyimszerelem mei tai :) olyan csajos nem??? óóó vazze de nincs hozzá cipőm 8) azt is venni kell :lol:
Kép

Kép
Kép
mniki84
 
 


Niki, nagyon szép. Apa is fogja hordani :)? Mármint a mei tai-t, nem a cipőt :D

Adraci, akkor hajrá a fogacskákhoz, kitartás a nyűgihez. Kép a blogban nagyon édes (bár meg kellett fejtenem, hogy akkor most ki hogy helyezkedik el a képen :-)) Ja és a borostyánlánc is szép! (Bár sok nem látszódik belőle.)

Tinu, jó munkát neked.

Szofi, nem volt fura, már ilyen bölcsis dolgokkal foglalkozni, bár tényleg pislantunk kettőt és büdös lábú kétévesek lesznek :lol:

Kutyafüle, merre jársz?

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Egy kérdőjel kimaradt a Szofis mondat közepén, na de biztos értitek...

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Hahó!

Na, nálunk még mindig van 1 kis trutyi... SZóval nem valószínű a holnap. De akkor kitűzök nemsokára 1 Ringatós időpontot - Annus, mikorra tudjuk összehozni (pl. elmegyek érte vagy vmi...), hogy láthassam azt a felvételt? És, ha megvan az időpontés a helyszín (ha Szofinál lehet, mert az nektek többségeteknek jobb, én ott is szívesen tartom, már amennyiben Szofinak megfelel...), visszajeleztek, hogy kik szeretnének jönni, aztán meglátjuk, leszünk-e elegen. :) De azért gondoltam, hogy nálunk is lehet, mert Anikóéknál a múltkor rekordlétszám volt... Mi meg azért picit (nem sokkal, mondjuk) közelebb lakunk.

Különböző emberek különböző kajaigényeit megyek kielégíteni... :)

Pusz.

Ja, tényleg picit ciki ez az eladott nadrág-ügy. Megoldódott azóta?

Nagyon jók a fotók Marciról!

Annyira vicces Maja meg Kolos 1ütt 1 képen! :lol:

Iza meg milyen ügyes nagylány!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Nálunk okés a ringató!!! Zongi és gitár is van! Meg cd lejátszó. Meg 3. emelet lift nélkül, de majd megoldjuk...

Hát, Gyöngy, fura volt, de jó is...

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Niki, tetszik a mei tai! Nekem már csak egy kislány kellene hozzá :lol:

Gyöngyi, jó a szemed :wink:

Mackósajtom elaludt magától az ágyában kis nyűglődés után, úgyhogy :arrow: ebédelek.

Kép

Kép
adraci
 
 


Sziasztok!

Adraci, cuki a szopis kép, annyira édesek közben!

Elindultam turizni, h majd ott talizok tesómmal. Sikerült megtankolni, aztán irány a Toyota szervíz....ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ...felforrt a hűtővíz, vmi szelep elszállt.....holnap mehetek az újsághoz tömegközlivel. :twisted: Az volt a szerencse, h anyuék épp jöttek ma Vácra, így Apu saved us.

Na, eszem vmit.

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


És Gyöngyi, nagyon szép a kisfiad, hasonlít Rád! :lol:

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


Sziasztok!

Megvolt a 4 hós oltás!
Hanna nagyon ordított hazáig. Aztán kajcsi és negyed 1 óta alszik.

Ha előjön a BCG-s vállheg,akkor már csak jövőre kell oltani.
Nagyon ajánlom neki,hogy előjöjjön 6 hós koráig! :evil:

6470 grammot mértek. Megdicsérte dokinő,hogy milyen nagy már. pedig milyen lassan indult be.

Annus!
Iza nagyon édin eszi a pépet. Megkérdem én is dokinkat,hogy Hanna kaphat-e már olyat?

Mniki! Nagyon ismerős vagy nekem. Nem jártál véletlen a Tanítóképzőre Győrben?

KépKép


KépKép
susycat
Kocs
 
 
 
 


de de de de mééér susy???

Kép
Kép
mniki84
 
 


Én is odajártam 2002-2007-ig Tanító szakra.

KépKép


KépKép
susycat
Kocs
 
 
 
 


Anikó, sajnálom, hogy rosszul sikerül az út! :( Én is meg lennék lőve autó nélkül. (7 hónapos terhesen a férjem elvitte az összes kocsikulcsot itthonról. Úgyhogy jó kis pocakkal mehettem gyalog a munkahelyemre a fél méteres hóban :D )

Hanna milyen nagy már!

Kép

Kép
adraci
 
 


Igen,már nagyon nagy lány. Köszi Adri! :)

KépKép


KépKép
susycat
Kocs
 
 
 
 


Niki!
Te melyik szakra jártál?

KépKép


KépKép
susycat
Kocs
 
 
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: