Sziasztok!
Naggggggyon régen voltam erre... Párom letiltott, meg nem is volt időm, hiszen dolgoztam múlt hétig.
Én vagyok (a sok közül), aki HSZ dokinál vagyok-voltam.
Már voltunk Tidrenczelnél múlt héten (holnap megint megyünk) és teljesen tanácstalan vagyok.
Mármint az biztos, hogy a MÁV-ban szülök, csak nem tudom mitévő legyek HSZ-szel. Változatlanul bájos kedves, aranyos, segítő, de... (Azt gondolom tudjátok, hogy kinevezték a Schöpf-Méreiben, ahol tuti nem szülök.)
Mikor múlt hét hétfőn elmentük Tidrihez (szemtelenül fiatal!), látta, hogy a 2 utolsó vizsgálathoz be van írva, hogy zárt méhszáj. Kérdezte a doki, hogy a két utolsó alkalommal megvizsgált hüvelyileg? Nem - válaszoltam. Akkor meg honnan tudta, hogy zárva van a méhszájam? Na, gondoltam, mindjárt nem lesz nehéz elszakadni HSZ-től. Tidri megvizsgált és lám, nyitva volt már múlt hét hétfőn (34 hét) 1 ujjnyira a méhszáj.
Túl régóta vagyok már HSZ-nél, hogy egyzerűen ne menjek el hozzá személyesen, ugyanakkor meg nekem lenne kellemetlen...
Szerdán voltunk a Praxisban. Gondoltuk megbámuljuk a gyereket, milyennek születik. Hát, amikor kijöttünk jót veszekedtem pocaklakómmal, ugyanis kifizettük a sok pénzt, és meg se mutatta az arcát. A fülét láttuk, meg a számtalan ujját, amit 20 percen keresztül ugráltatott az arca előtt. Még be is mutatott nekünk; igaz a technika még nem tökéletes, mert a gyűrűs ujjával mutatott be.
A vizsgáló bácsi meg rám hozta a frászt: közölte, hogy kicsit már öregecske a méhlepény, és semmiképpen se húzom ki augusztus 10-ig.
Holnap Tidrinél rákérdezek, hogy mikor is megy nyaralni?
Biztos megbeszéltétek már: de hogy bírjátok ezt a meleget (jó-jó, most egész barátságos hőmérséklet van). Én szó szerint nem kapok levegőt időnként. Nyitott szájjal kapkodom a levegőt, és nem elég!!!
A lábfejem úgy néz ki, mint egy 3 napos hulla-lábfej. És a gyűrűt se tudom levenni az ujjamról egy hete.
Viszont nincs székrekedésem! Ezt muszáj megemlíteni, mert mindenhol csak erről olvasok.
Apropó olvasás. Vettünk szakkönyveket, olvasom ezerrel a szaklapokat. És teljesen tanácstalanok vagyunk (párommal), hogy milyen ruhát adjunk a picurra, ha megszületik nyár közepén. A héten végre mindent beszereztünk lista szerint (na jó, zenélő körforgó nincs
), de mit adjak a gyerekre? Hiszen még nem tökéletes a hőháztartása. Nem merek ujjatlant adni rá. Ugyanakkor ha dög meleg lesz, félek túlhevül a hosszú ujjúban. Persze, ez az első babánk...
És erre vonatkozólag semmit nem olvashatunk.
szóval adjatok, légyszi tanácsot.
Elvileg most a 36 héten vagyok. Normális, hogy ilyenkor is még ezerrel mozog a baba? De még hogy? Naponta egyszer biztos elbőgöm magam a fájdalomtól.