Új privát üzeneted érkezett!

hú már évek óta nem voltam laptető. :lol: Timi elnézed nekem?? :wink:
snooopy
 
 


Ezt most kaptam!

Általános gyermek és ifjúsági balesetbiztosítás

https://www.generali.hu/Szolgaltatasok/ ... sitas.aspx

ancsaboszi
 
 


VIKTOR -BOLDOG NÉVNAPOT!!!-mi is most megyünk névnapozni.... :lol: :lol: :lol:

ANCSA-olvasom....-nagyi még ott????akkor hétfő uh???mennek a drukkok!!! :lol:

ANDI-ha ez ilyen lazán megy :lol: :lol: :lol: mikortól mész vissza dolgozni???

ORSI-klassz nevet választottatok :lol: :lol: és konyhád bizti szupi lesz....nálunk is tök jó lett-kicsi vitával,mondjuk mi a szín miatt...Miki világosat akart,de én győztem a wengével :lol: :lol: :wink: :wink:

ENIKŐ-üdv itt :lol: :lol: és gratula pocilakóhoz!!!!dokiról többet majd az illetékesektől...-mesélnél magatokról picit??? :roll: :wink:

TIMI-akkor irány gyerekzsúrok :wink: ha már ovis gyerkőd van.....aztán majd jön Jázmin is.... :lol: :lol: :lol:

REN-veled mi van????csomi megérkezett????

többiek???-már nem jöttök??? :?: :?:

Kép
Kép
etenci
Ercsi
 
 

 
 

Szia Tenci!

Huh, mit meséljek magunkról? Barnus 30.-án lesz két éves. Most megy bölcsibe, nemsokára kezdjük a beszoktatást, amitől kicsit tartok. Viszont voltunk bent a héten, hogy megbeszéljük a családlátogatás időpontját és alig lehetett rávenni, hogy eljöjjünk, érdekes volt a sok új játék :) ez egy kicsit megnyugtatott.
Pocaklakó a Mazsola nevet viseli egyenlőre, és még csak a tesztet nézegetem naponta többször:) szinte fel sem fogom, hogy nemsokára négyen leszünk.A jövő héten időpontot kérek a doktor úrtól és remélem láthatom is a monitoron a picurt.
Enikő
enidoll
 
 


Sziasztok!

Viktor köszöni a köszöntéseket.

Tenci: Nem tud még biciklizni, mert nem tudja haltani magát. Futó bringája van, szereti is, csak most az is talonban van. :shock: Mondtam neki, hogy amig az álla bibis addig gyalog vagy anyával biciklin :lol: .

Judy: Az álla még sebes, nem érheti víz, por, homok és közösségbe se mehet :cry: de ezeket leszámítva jól van szép lassan gyógyul neki.

Ancsa: Köszi a puszikat kezdenek hatni :lol:

Most megyek mert még van dolgom bőven.
Szép napot mindenkinek
V

valentina
 
 


Sziasztok!

Most csak egy nagyon gyorsra.......horror éjszakánk volt! :shock: :? Apával összvissz 2 órát :!: :!: aludtunk! Jáz egész éjszaka ordított! :cry: Folyik az orra, alig kap levegőt......de semmi más. De azért kihívtam a doki bácsit. Nem sokára itt lesz.
Adrit "eldobtam" :wink: az oviba....Ő legalább aludt!.....és hihetetlen, de abszolút nem érzem magam fáradtnak! :shock: 8) Egyébként meg mit akarok......7 hónap után először :oops: :roll: éjszakázhatok én is!!!!! 8)

Andi!

Akkor most kit várjak?!?!?! :lol: :wink: Bárki jöhet. Itthon vagyok!

Vali!

Vikó állának gyógypuszik! És ha ez jelent valamit, én is eltenném a mocit és a bringát is..... :roll: és ha meggyógyult, akkor adnám csak vissza!!!

Orsi!

Elnézem! Tiéd lehet! :wink: :lol: Vagy Ancsáé!!! Én most kettőtöknek adom/osztom! :lol: :wink:
Név tetszik! :wink: Óvó nénink nagyobbik unokája és barátnőm kisebbik fia is Zsombor! :wink: :lol:
Ügyik vagytok, hogy megtaláltátok álmaitok konyháját! :wink: Kikás oldalon esetleg meg lehet kukkantani? Tudsz betenni linket? Persze csak ha szabad! :wink: 8)
AFP óta minden okés?

Boszi!

Drukkok ezerrel fénypostával!!!!! :wink: Larának meg küldöm az álommanókat, hogy kicsikét tovább tudjon aludni!!! :wink:

Tenci!

A héten vagy a jövő héten is lesz egy zsúr!!! :wink: Apa már most kivan az egésztől! 8) :roll:
Lehet, hogy holnapi ZOO ugrik..... :? Még jó, hogy meglepinek szánom Adrinak és nem tud róla! :oops: :roll:
Mikor jönnél a héten? Péntek kivételével bármelyik nap jó. Ha mégis mennénk holnap Zoo-ba szólok! :roll: 8)
A többi dologról majd később! :wink:

Enidoll!

Üdv köztünk! :wink: Csinálsz Barnusnak meg magadnak vonalzót?
Bölcsitől meg no para!!! Kérdezd csak meg Andit (emano)!!! :wink: Ő tud neked erről mesélni!!! De Barnus is biztos olyan frankó kis fickó, mint Balu!

Lányok!

Most robogok, mert látom doki bácsi most parkolt be elénk! 8) Jázt és Apáját is fel kell ébresztenem! :oops: :roll: Szegénykék..... :oops: :roll:

Majd még jövök....ha tudok! Pussz!

Szép napot Mindenkinek!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76
 
 


Andi!

Okés, akkor várom Őt....de még nem ért ide!!! 8)

Doki bácsi csönget.....! 8)

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76
 
 


sziasztok

Én is itt, de megint húzós hetem van... :? Csütörtök-péntek tanfolyamon vagyok, előtte még egy csomó mindent meg akarok csinálni...

Timi,
mit mondott doktor bácsi? Remélem nincs nagy baj!!! Gyógypuszik Jáznak!!!

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77
 
 


SZIASZTOK!!!!

JUDY_éjszakáitok???javulóban???vagy csak a nappalokról beszéljünk???-milyen tanfolyamra mész?-ilyenkor kire hagyod Annát??? :roll: :wink:

TIMI-remélem semmi komoly....ma lehet megyek Érd felé,ikeába akarok beugrani,porzik a tankom úgyis útbaestek...ha vmi van szólok :lol: :wink:

ANCSA-ha megjössz azért egy szóra beugorhatnál....mákossüti kimaradt hétvégén anyáék buliztak :lol: sütire nem maradt idő-majd a héten valamelyik nap összehozzuk...

ENIKŐ-bölcsihez megy a drukk...és te dolgozni mész???vagy már dolgozol is?? :roll: és kérünk beszámolót Mazsola vizsgálatról :wink: :lol: :lol: igen tök hihetetlen mikor mi is hárman voltunk és fogtam a kezembe a tesztet.....és már itt rallizik Benedek körülöttem.....Mikeyről már nem is beszélek aki nemsoká oviba megy :roll: :lol: :lol:

VALENTINA-Viktor jobban???és hogy bírja -nem mehet közösségbe???-neki is barátja van... :roll:

VERÓ-ha még vagy :roll: képzeld Miki is pont ezt az ülést nézte-habár nem ismerünk senkit akinek ilyen lenne-megvettétek már???-egyébként nagyon klassz-de te az isofixeset akarod??? STM IPAI..-lányok jól???

friss kismamik??? -KATA?-SISSY????-jólvagytok????

még gyorsba én is pakolok teszem el Benedek ruciit,veszem elő Mikey még nem is olyan rég hordott ruháit :roll: :lol: :lol: habár már két napja csinálom.... :wink: :lol: :lol:

Kép
Kép
etenci
Ercsi
 
 


Tenci,
épp most altattam el. Most már kevesebb a hiszti elalvásnál és már 3. éjszaka nem kellett átvinnem magunkhoz (el ne kiabáljam...) :oops: Szóval talán javulunk. De ez majd hosszú távon kiderül.
Mérlegképes továbbképzésre megyek, ez regisztrált könyvelőknek kötelező, mese nincs :( Életedben 1x kérhetsz felmentést alóla, ezt én már tavaly kihasználtam, úgyhogy több lehetőségem nincs. Anyukám jön ide két napra, ő lesz a kisasszonnyal. Meglátjuk mi lesz, kicsit tartok tőle, mert 1-2 óránál tovább még nem volt nélkülem sehol. Főleg az altatás ami necces. De majd anyukám ügyi lesz és megoldja ;) :)

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77
 
 


Tigrincs!
remélem semmi komoly!!! :oops:

Tenci!
bocsi, de fáradt vagyok :oops: :D melyiket néztétek??? az STM IPAI-t???? nálunk vagy ez az STM IPAI vagy az a CYBEX Solution X-Fix a befutó. Még nem vettük meg. Szofi ellenkezik + nincs eldöntve + nem kaptam rá píííízt :D Ja! és igen! ha lehet akkor ISOFIXESET ha már mind a két autó ISOFIX-es
lányok jól. Nagyok oviban. Szofi már el is szaladt tőlem, még puszit se kaptam :oops: :lol: :lol: így ma reggel 8-tól mostanáig takarítottam 8) függönyt mostam stb. Zsófi viszont nem tetszik. :oops: lehet szájpenésze van. :cry: Megyek DU vele a dokihoz. :oops: :oops: :oops: :oops:

bocsi, de szaladok ... szokás szerint. :oops:
szép napot

Kép

Kép

Kép
veronikusz
 
 


Tenci!
még annyit, hogy Zsófinak ilyen STM ülése van most (STM Twin +). Nagyon imádom. Képzeld! a gyerekkel együtt nőtt! hosszában széthúzható!!! :lol: :lol: nagyon buli :lol: ezért is vennék szívesen most is STM-et. Szerintem minőségi. :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz
 
 


Sziasztok!

Timi: Mit mondott a doki bácsi? Hogy van Jáz?
Amugy meg teljesen igazad van, a bringa addig pihenő állásban van amig rendbe nem jövűnk :? 8)

Tenci: Viktor jobban, de most megint elkapta a hiszti :oops: és néha a falat tudnám kaparni :? Van egy kis barátja, akivel összejárunk,de a doki azt mondta hogy 10 napig ne nagyon legyen gyerekek közelében nehogy szétszakadjon megint az álla :cry: :(

Judy: Hogy vagytok? Javult valamit az alvás?

Teszek fel pár képet Vikóról.
Szépen napot mindenkinek.
V
Kép
Kép
Kép

valentina
 
 


közben Miki jött és már ment is-nem tudom mikor megyünk...

VALENTINA-ez nagyon durva....milyen lehetett mikor elesett??? :shock: :shock: -örülök hogy jobban...Viktorfogsor tökéletes :lol: :lol: :lol: -ja és nálunk is hiszti van-nem is akármilyen..-de túléljük :roll: :wink: :lol:

VERÓ-igen ez az STM...csak mi még nem hallottuk-de jó hogy írod,van mire ill kire alapozni-köszi :wink: :lol: :lol: http://www.kisbaba.hu/index.php/stmipaiseatfix
szájpenész???-én azt hittem csak szopis babák kaphatják ....mármint kizárólagosan csak szopizós babák....-de akkor már ezt is tudom....habár még nem taliztam ilyennel-kipp-kopp.... :roll: :roll: nagycsajok meg.....csak nézheted hogy szaladnak.... :roll: :lol: :lol: :lol:

JUDY-akkor jóóóó fejtágítást..... :wink: :lol: :lol: anyukád meg-megoldja!!!!-ki más ha ő nem???? :wink: és mikor vizsgázol????

ANDI-Balumentes napjaid???? :roll: :roll:

Kép
Kép
etenci
Ercsi
 
 


Tenci
Balumentes délelőttjeim furcsák 8) nem tudok magammal mit kezdeni........
a gyerekem ma itthon pelenka nélkül aludt 2 órát és nem pisilt be 8)

Valentina
nagyon durva Viktor álla :shock:

emano/Andi
KépKép
emano
 
 


ANDI-akkor délelőttönként még itthon vagy szeretettel várlak!!!! :wink: :lol: :wink: :lol: :lol: tudnál mit kezdeni...... 8) :wink:
és ügyes Balu.... :D :D :D

Kép
Kép
etenci
Ercsi
 
 


Tenci,
vizsgázni nem kell - még szerencse 8)
STM ülés király - nekünk is az van, csak a Starlight SP
http://www.kisbaba.hu/index.php/stmstarlightsp
csak most épp az a bajom vele, hogy utaznánk éjszaka, és ez nem annyira dönthető, mint a 9-18kg-osok. Nem tudom mennyire tud benne aludni :? Na mindegy, majd kiderül. Legfeljebb alszunk mikor odaértünk. 8)

Andi,
Balunak még mindig tetszik a bölcsi? Elhiszem, hogy furcsa. Nekem néha már az is furcsa, ha egy év nemalvás után 2órát alszik délután... Csak lesek, hogy mennyi mindenre van időm... :D

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77
 
 


Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk!
Köszönjük az érdeklődést!!!

Tigrincs

hát akkor kezet foghatunk!


És akkor a mai napunk!


ÉN is két órát aludtam éjszaka 5-7 között! Volt minden, Nurofent, hütőfürdő! Kemény volt, 38,6 odamentünk 8-ra megint a rendelőbe. Gondolhatod beteg gyerekkel, de Ő nem izgatta magát, csak játszani akart. de még a játékok is be voltak zárva.
:twisted:
Mi voltunk az 5-ek, vártunk fél 9-ig addig a dokinő nem került elő. Remek hazamentünk! mert közben a kaki is bement, Lara szólt, de hát nem tudtunk mit tenni. én meg itthon hagytam a popsitörlőt! 11-re kaptunk időpontot, mert ez még nem magas láz, így nem jönnek ki.
Apa közben elemnt, hogy majd rohan haza, de közben defektet kapott.
Szomszéd néni elvitt minket a dokihoz, szerencsére semmi komoly, azt mondta, csak az orrán nem kap picit levegőt, többi rendben.
Na hát most délután 39,3 volt a láza. Reméljük ma éjszakánk jobb lesz!

Apa nagy nehezen hazaért, és odaértünk 2-re a klinikára.
Hát nem lettem túl boldog, mert én azt hittem a genetika már rendben, erre a dokinő mondta, hogy a két hét az két hét, mert sok időá kell ehhez. REmek, pedig én már kezdtem örülni.
Viszont a jó hír, hogy a szivecske jobbnak tünik, az aorta, (ami a lényeg) már 3 mm és ez a korának megfelel az artéria pulmonális az 5. Szóval sokkal jobb mint a múltkor. De azért még midindig mondott negatívumokat, de azt most nem részletezem, és most majd már csak 3 hét múlva kell menni!
Tök jó!
Szóval most a lényeg a genetika, remélem holnap és szerdán sem fog hívni senki!

Most mindenkitől bocsi, de nagyon fáradt vagyok, és Lara most alszik, így megyek én is.


Mindenkinek puszika

Ancsa

ancsaboszi
 
 


ANCSA-ezek jóóóó hírek!!!! :D minden rendben.....teló meg úgysem jöhet....-remélem Lara jobban,dobunk pár álommanót..mondjuk kettőt,Larának +Neked :lol: :lol: :wink:


JUDY-de jó hogy nektek is :lol: :lol: így már egyre biztibb,hogy ilyet veszünk---de tényleg még nem hallottunk róla semmit-köszi neked is :wink: :lol:
nincs vizsga??? :shock: reggeltől estig vagy???na akkor kisasszony kényeztetés alatt lesz :roll: :wink: :wink: :lol:

TIMI-jobb éjszakát nektek mint ami volt...,nem mondtad akkor lesz holnap zoo??

Kép
Kép
etenci
Ercsi
 
 


Sziasztok!

Tigrincs: REmélem Jázmin már jobban van! Mit mondott a doktor bácsi?

Andi: Akkor Balázs ezek szerint jól érzi magát a bölcsiben.

Orsi:Nagyon szép a Zsombor név, nekem nagyon tetszik!!

Valentina: Hú, nem semmi Viktor álla. Nagyon fájhat szegénynek.

Ancsa: Örülök a jó híreknek!!!! Nem fognak hívni ez tuti!! Tudjátok már a nevét a kiscsajnak?

Rólunk: Benedek napközben nem sokat alszik, így nekem sem könnyű, mert letenni nem tudom, mert Petya "terrorban" tartja. A kiságyában pedig ordít. Petya 7ördög, nagyon nehéz vele. Nem tudom,hogy ez most csak a dackorszak vagy a kistesó váltotta ki, de egyre nehezebben bírok vele.
Ma pl. "meglökte" Benedek fejét, miközben próbáltam betettni a mózesbe :-( Nagyon remélem, hogy nem lett maradandó baja Beninek ez miatt...

KépKép

KépKép
cukorfalat
 
 


Sziasztok!

Elveszett bárány.... :oops:

Csatlakozom a vasárnap éjjeli műszakhoz.
Panka péntekre betaknyosodott, miután kerek három (nem is, mert két és fél) napot sikerült oviba járnia a múlt héten. Peti meg vasárnap estére kapta el tőle, úgyhogy a vasárnap éjszakát együtt töltöttük Panka ágyában, meg a fotelban ülve-aludva, mert csak függőlegesben volt jó neki, annyira bedugult az orra. Ehhez hajnali fél háromkor még lázat mértem neki, ami nem viselte meg, mert aludt, viszont a tegnapiakat eléggé zaklatásnak vette, mondjuk nem csodálom. Az orrszíváshoz meg kb. rá kell ülnöm, mert a tavaszihoz képest kicsit megerősödött és simán meglóg. Szóval a tegnapi nap három kávét kellett volna innom kettő helyett. Aztán estére lement a láza, éjjel is csak nyöszörgés volt. És ehhez még fogzik is, úgyhogy napi két-három ruhacserével egybekötött fosás van. Másnak is kijön a DM-es pelenkából, vagy ez most ilyen és azért?
Ja, Pankának persze már semmi baja, de azért itthon van, mert anyós elvszi holnap este, én meg úgy gondoltam, hogy akkor minek menjen be két napra az oviba.

Brigi!
Nálunk most nyírják egymást, hogy Peti már tud menni, meg cuccokat szerezni, és úgy tűnik, Panka ezt nehezen viseli. És azt kell, hogy mondjam, naggggyon alattomosan csinálja a csaj, úgyhogy már apjától is meg tőlem is be lett ígérve egy nagy verés, ha direktben észrevesszük. :oops: Ezen persze csak nevet, mert még sosem vertük meg. Hihi.

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36
 
 


sziasztok,

Beteg babóknak jobbulást!!!

Ancsa,
Biztos nem fog hívni senki! Minden rendben lesz!!! +++

Tenci,
Recaro-ról hallottál már gondolom. Na az STM-et is a Recaro gyártja, ugyanaz a szerkezet, csak egy olcsóbb huzat van rajta. A német piacra gyártják, ott népszerű ez a márka, hozzánk inkább a Recaro jön, csak ugye az kb egy huszassal drágább. De a minőség ugyanaz (a huzatot kivéve) 8) :)

Vali,
Viktornak továbbra is gyógypuszik az állára. Remélem hamar rendbejön.
Mostanában csak 1x kelünk éjszaka és vissza tudom altatni a helyén. Ő is kipihentebb, ilyenkor napközben is csak egyszer alszik (amíg sokszor ébredt már fél 9-kor álmos volt délelőtt), ráadásul a napközbeni alvás is nyugodtabb, tegnap pl 2 órát aludt egyfolytában. Ja, és mindezt az ágyában. Remélem nem kiabáltam el, és folytatódik ez a tendencia... :roll: :D

Megyek, van kis hiszti, unatkozik a drága... De nemsokára megyünk úszni, akkor majd nem fog :D Szép napot!!!

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77
 
 


SZIASZTOK!!!

ADRIENN BOLDOG BOLDOG NÉVNAPOT!!!!!

PHARDI-NEKED IS SOK BOLDOG NÉVNAPOT!!!

TIMI-helyzet javult????-ja és tegnap a lekvár lemaradt.... :lol: :lol: :lol:

ANCSA-éjszakátok??LARA jobban????

BRIGI-hát ismerős a téma...nálunk is felejtő volt játszószőnyeg-habtapi,szóval Benedek földön esélytelen,mondjuk kiságyban elvolt,de Mikey oda is bemászott...-nekünk is volt néha kopp,de nem hiszem,hogy bármilyen nagyobb baj történhetett volna-nem próbálod magadra kötni Benedeket??? :roll: :roll:

KRISZTA!!-nagy verés?-jóóó duma-nálunk is csak röhögés a vége... :lol: :lol: :lol: és pelus-én nem ismerem-de ha olyan :lol: :lol: a cucc szerintem bármelyikből kijön :wink: :wink: :lol: :lol:

Kép
Kép
etenci
Ercsi
 
 


JUDY-na igen recaró-szerintem az egyik legjobb :wink: akkor így még jobb :lol: :wink: :wink: a huzat meg????ezek is tök jók!!! :lol: :lol: :lol:
Jó uszizást nektek-akkor ma jó napja lesz Annának-ne is gyertek haza csak este :wink: :wink: :lol:

Kép
Kép
etenci
Ercsi
 
 


Tenci
nálad lenne mit csinálnom?? :lol: :lol:
Bali ma is berohant a csoportba és még puszit sem adott :roll:

Lányok
hol vegyek tréninggatyát??,sehol nem kapok 92-98-ast :twisted: ha van akkor többezer forint :twisted:

Tigrincs
JÁz????

emano/Andi
KépKép
emano
 
 


Na a lyukas agyam :oops: - csak a lényeg maradt le...

Timi Adrijának és Phadrinak NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT!!!

(Tenci, köszi az emlékeztetőt... Tiszta lüke vagyok mostanság... :oops: )

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77
 
 


Adirennek nagyon boldogok és Tünde Benedekje is!!!!

emano/Andi
KépKép
emano
 
 


Tenci,
igen, ez nálunk is komoly érv volt, hogy a Recaro gyártja :D
Az usziból muszáj eljönni, mert a babaúszás csak 45 perc - de bőven kifárad a végére :D Utána még megyünk párom keresztanyjához, nekik meg van 3 kutyájuk, egy csapat tyúk, 1 kakas, meg vagy 100 postagalamb - azt hiszem ez elég jó program mára :D :D

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77
 
 


Tirgincs!

Adrinak nagyon boldog névnapot!!!!
Kép

Adri!

Neked is nagyon boldog névnapot!!!


Benedek Anyukák (ha olvastok)
Nagyon boldog névnapot a nagy és pici Fiúknak!!!!



Kép

ancsaboszi
 
 


Larának 40 fokos láza volt éjszaka! :cry:
Majd jövök ha tudok!

Jázmin?????

Andi!
Corában,
Most tök jó rucik vannak!
És pont néztem, hogy fiúknak volt egy csomó tréning gatyó!!!
Én pizsiért mentem!!

Na mennem kell.Lara hiányol

Szép napot!!!

ancsaboszi
 
 


Jajj bocsánat!

Na hát kicsit álmos vagyok!!!

Tünde,
:oops:
Bocsi, bocsi!

Benedek!!!

Nagyon, nagyon boldog 4. születésnapot!!!!



Kép
Ha erre járnál!
Kérünk képeket

ancsaboszi
 
 


Ancsa
köszi
cora nekünk nagyon messze van :cry: :cry:

Laranak jobbulást!!!!

emano/Andi
KépKép
emano
 
 


Sziasztok!

Tenci!

Szójjjjjjjáááál wazzeg!!!! Tudod.....akkor most ki is a szenilla?!?!?! :twisted: 8) :lol: :wink:

Boszi!

Nyugika!!!! Tigrincsanyu aszongya, hogy minden okés lesz,akkor minden okés lesz!!! Értve vagyok?!?!? :wink:

Andi!

Mikor érkezik meg hozzám Anikó? :roll: Vagy bárki más? :wink:

Judy!

Remélem az agytágító :lol: nem volt annyira rémes!! :roll: Anna hogy viselte a Mamát? :lol: :wink: 8) Vagy Mama Annát? :wink: :lol:

Köszönjük a köszöntéseket! :wink: És Adrianyunak mi is sok boldog névnapot kívánunk! :wink:

Jáznak már semmi baja!!! :lol: :wink: 8) Doki bácsi azt mondta, hogy egy kicsit piri a torki :roll: de semmi gáz! Biztos Apukától kapta el, az orrfolyit meg Adritól. Szóval jól összehozták ezt Jáznak! Apja meg a nagylánya! :twisted: :roll: De hát strapabíró az én Kiscsajom (is!) így gyorsan átvészelte. Orra ma még egy picit folyik, de már jól szelel! Láza mondjuk hál'Istennek nem volt....csak hőem.....de a Nuro és a tengeri sós orrspray bőven elég volt. De azért még holnapig szedjük a Nurót. Doki bácsi javaslatára betartjuk a 3 napos kúrát! :wink:
Úgy hogy agyhártya oltás marad jövő 7 szerdára! :roll: Adrival egyetemben!

Most robogok, mert felkelt Jáz és cickóra éhezik! :wink:

Szép napot Mindenkinek! Majd még jövök!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76
 
 


Timi,
agytágító még csak lesz - csütörtök, péntek. Úgyhogy még nem tudom :D De majd megírom. :D
Jáznak jobbulást!!!

Na túl vagyok az őszi cípő című beruházáson :? Muszáj volt supinált cipőt venni, mert befelé dől a bokája a kisasszonynak. Így sajnos egy picit többe került :? :roll: De még így is olcsón megúsztam...

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77
 
 


Judy
Balinak is az egyik bokája befelé dől....

Tigrincs
az igérte szombaton, de most azt mondta, hogy ma de előtte rádcsörög

emano/Andi
KépKép
emano
 
 


Andi,
akkor gondolom nálatok is ez a fajta cipő fut... Mondjuk olyan nagyon sokkal nem drágább mint a többi gyerekcipő - szerintem minden gyerekcipő horror árban van. Főleg ha azt nézem, hogy 2 hónap alatt kinövik :? Elsőre ugye kapásból a Supy-t mondták, ami úgy egy 10-es körül van. :shock: Most találtam Salust 7100-ért, úgyhogy meg is vettem, olcsóbb ennél úgyse lesz... Illetve van Supy 6500-ért a nagykerben, de az Budakeszin van, és mire oda kimegyek simán elautókázom azt a 600 Ft különbséget :? :roll:
Jaj, neked akartam még: itt a bababoltban 1500-1800 körül futnak a melegítőnacik, általában szokott lenni mindenféle méret. Megnézzem milyenek vannak? Ha máshol nem kapsz, megoldhatjuk, hogy megveszem és összefutunk pl az Árkádban...

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77
 
 


Judy
én deichmannos cipőt szoktam venni :roll: :oops: Lehet hogy meg kéne nézetni dokival a lábát??
tréninggatyót elvileg kapunk a barátnőmtől (most szólt :lol: )

emano/Andi
KépKép
emano
 
 


Sziasztok!

Timi:ADRINAK NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT!

Phadri:NEKED IS BOLDOG NÉVNAPOT!

Beteg gyerkőcöknek Jobbulást és küldök gyógypuszikat nektek.

Brigi: Szerencsére vagány fiam, mert nem piszkálja és nem mondja, hogy fáj az álla 8)

Andi: Bababizományiban nem próbáltad még? Vagy felétek nincsen?
Én ott szoktam venni. Balu hogy érzi magát a bölcsiben?

Judy: Nem akarom elkiabálni, de szerintem jó úton vagytok az alvás felé. :lol:

Rohanok ebédelni, szép napot mindenkinek.
V

valentina
 
 


Andi,
Őszintén szólva nem tudom. Ancsának az egyik épphogy csak egy picit dől befelé, a másik picit jobban. Én kicsit túlzásnak tartom a supináltat, de a fene tudja. Most úgy voltam vele, hogy megveszem, hátha így hamarabb kinövi. A hugom bokája is befelé dőlt 1évesen, anyu sose vett ilyen extra cipőt, csak arra figyelt, hogy tartsa a bokáját a cipő. Így is simán kinőtte. Most meg a erre a cipőre esküsznek, ki tudja mennyi ebben az orvosi alap és mennyi a marketing... :roll:

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77
 
 


Vali,
Én nem is értem, most már 2 órája alszik... Ilyen is van??? :D :D
Na jó, délelőtt úsztunk, tuti kifáradt - ha ez így marad sűrűbben viszem :D

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77
 
 


na fel is ébredt... kicsit kómás még szegénykém :D olyan édes ilyenkor :D

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77
 
 


Judy, Andi Kolosnak is befelé dől a bokája. 18 hósan nézte meg ortopédus, azt montda nem gáz, ne csináljunk vele semmit. aztán a védőnő tökre leszúrt, h mért járatom puhatalpúban nem látom, h milyen a lába?? :shock: mondtam neki az ortopédust, erre csak annyit mondott, hogy akkor ősszel már olyat vegyek neki ami tartja a bokáját. nem tudom mit ért hozzá a védőnő, de tény hogy tökre befelé dől. én nem fogok drága gyógycipőt venni, max arra figyelek majd h tartsa a bokáját a télicipő. végülis megnézte az ortopédus.

Adriknak boldog boldog névnapot.
snooopy
 
 


Sziasztok!

Tenci!

Kérdésedre válaszolva, hogy a többiek hol vannak?.....átmentek tehogyanba! 8)
Semmi baj ezzel. Ez van. Csak tudod, szerintem.....Tünde volt az egyedüli, aki fel merte vállalni az érzéseit és gondolatait és nem somfordált csak úgy el és nem keresett különböző kifogásokat. Őt értem,hiszen Neki most a Tehogyan a fontos, hiszen abba fekteti a munkáját, az energiáját és az idejét! Az, hogy csinált egy fórumot....az is jó ötlet. Hogy mentek oda a többiek....miért ne mehetnének!!! Mindenki azt csinál amit akar!!! És amit szeretne!! Persze vannak akik jó fejek és ide is ugyanúgy jönnek, mint eddig és vannak olyanok is, akik ide már kevésbé és oda többet vagy ide egyáltalán nem csak oda. Ez is belefér. Mindenkinek ahogy....tehogyan :wink: ..... tetszik!!! És érzi, de.......

Viszont ami szemet szúrt..... és nem nagyon tetszett, nem érzem igazságosnak az itt maradókkal az Aproo hozzászólása a tehogyanon.....

Idézem: ..."babanet nekem már túl kihalt lett. Egy csomóan el lettek üldözve és már inkább x és barátai fórum, mintsem a régi kútos hangulat. De mindegy, senkit sem akarok megbántani és persze ha összejön a banda, akkor jó, ha folytatódik, de én már rég kívülállónak éreztem magam."

Nem értem, hogy miért nem meri nevekkel is felvállalni a dolgot. Ez nekem kicsit olyan, mint a 2 évvel ezelőtti balhé, amikor xy csinált másik kútas topikot és odamentek akik és "fikázták" az itt maradókat!! Aztán robbant a bomba. Nem akar senkit megbántani....persze, de azért szurkál. És nem itt mondja el, hogy mi van, kivel van baja, hanem ott.
És az, hogy "egy csomóan el lettek üldözve...." na ezt abszolút nem tudom, hogy mire/kire érti. Mert ha jobban belegondol és igazságos is, akkor tudhatná, hogy azóta lett itt "kaki hangulat"...ami főleg inkább a régieket érintette......amióta Bori és Eni "rendesen" kiosztották egymást!!!! :idea: :!: :? Mert addig szerintem normális volt a hangulat. Az, hogy néha néha nem értünk egyet dolgokban.....hát istenkém, nem születtünk egyformának. Még jó!!!!! De azért tisztelni kell és lehet a másikat!

Nem akarok én vitát vagy ilyesmit.......de azért ezt kicsit "erős és bunkó" dolognak tartom, hogy a "régiek" innen el lettek üldözve és hogy ide már csak "x és barátai" járnak és írogatnak! :?
De azért lenne egy kérdésem....Vajon Ők hogy kezdték? Hogy kezdtek el ide írogatni? Most mondhatnám én is, hogy valszeg Ők...régiek.....megunták már azt, hogy újak "bepofátlankodnak" az Ő topikjukra és már nem olyan, mint eddig volt. Erről a dologról meg, hogy már nem olyan mint régen volt azt hiszem, hogy.....minden megbántás nélkül!!!!!......Ők tehetnek! :? Ők indították el azt a lavinát....Bori/Eni......ami elég rendesen megosztotta Őket is(mindenkit!) és ami miatt ilyenné alakult ez a topik. :?
De ha csak siránkozunk a régi dolgokon és sérelmeken, sosem fogunk előrébb jutni!
De tőlem is egy kérdés.....Milyen az a régi kútos hangulat??? Mert szerintem itt nem a kútról esett szó, hanem Mindenki hozta a saját kis életében történteket.....azok, akik a Kútban szültek.

Hát ez az én véleményem! Nem akarok megbántani senkit, de ha ott lehet, akkor itt is!!! Csak én Névvel!!!!

Mennem kell Adriért! Majd még jövök!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76
 
 


Andi!

Anikó megérkezett!!! :lol: Apa meg már neki is ugrik! :wink:

Pussz!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76
 
 


Sziasztok!

Sissy,
igen, igen Sándor doki nem egy uh párti, de hát van sok más amiért lehet szeretni! Igaz? :)


Orsi,
Nagyon jó nevet választottátok!
Lara legjobb barátját is így hívják!
Mert a múltkor kérdeztük tőle, hogy ki a barátja, mondta „Anya, Apa, Vau és Anya is” és általában Zsombit szokta mondani! De most nem mondta! Kérdeztük, hogy és a legjobb, és arra volt a válasz a Zsombi!

Hú, nagyon szép ez a konyha. Nagyon tetszik!!!

Próbáltam megtaláni a mi konyhánkat az Ikea honlapján de nem sikerült, na majd ha fent lesz a tető is, akkor lefotozom. Ok?

És akkor most mikor is lesz költözés?
:oops:

Tenci
igen, tegnap volt Uh, és Mama még itt van a betegség miatt.De holnap már tényleg megy haza, azt mondja. :cry:
Hát én is eléggé ki vagyok dőlve, bár most délután aludtam is.
De ha belegondolok, hogy holnap 8-ra meg bent kell lenni a Kútvölgyiben mert vár a hematologus, hú, hát akkor már félek. Hisz éjszaka nagyon kemény. Remélem ma már nem lesz láz!


EnikőOlyan szépen írtad le, amit gondolsz! :-)

Tigrincs
örülök,hogy Jáz jobban!!!! azért még küldök neki gyógypuszit!
Állatkert???
Névnapos mit kapott?
Apa otthon? :roll:

Judy
Biztos minden rendben lesz, csak mi „kezdő” Anyukák aggódjuk túl, hogy mi lesz nélkülünk, Babók jobban viselik! És azért a Mama az mégiscsak a Mama!
Szorítok!!!
Igen, az úszás az nagyon kifárasztja őket!!! Hajrá!!! Örülök, hogy éjszaka már csak egyszer keltek!

Veronikusz,
hogy vagytok???Mosás?
Képek??? megszoktátok már otthon.
Megy majd mail!!!

Valentina,
így is nagyon édes Viktor, olyan mint egy kis kalóz, szakállal!!!

Andi
de szuper!!! Gratulálok a pelenka mentes alváshoz!!!
most mi van az új-régi munkával?
Örülök, hogy megoldodik a nadrág kérdés!



Genetika
hát igen, én is úgy gondolom, ha idáig nem hívtak akkor nem is fognak.
És úgy most úgy néz ki hogy jobb a szívecskében az arány, mert a múltkor 1,2 3,3 volt most meg 3 és 5 és ugye a 3 megfelel a korának! Hát akkor meg most mi is a baj? Szóval ugye emiatt indult el hogy kell genetika, de hát ez rendben van, akkor az is. És már csak egy nap! De azt is kibírjuk csörgés nélkül.

Brigi
jaj szegénykém!
Akkor ezek szerint féltékeny Petya! Szegénykém, és hogy van Benedek!
Nem teszel fel képet, már olyan rég tettél,
na kérlek, most az én kérésemre!!!

Kérdésedre válaszolva, még nincs neve, de már mindenkitől elnézést kértünk, de majd ha sikerül csak ha megszületett akkor áruljuk el a nevét!


Kriszta

Végre,
már nem tudtam mi van veled!!!!
Jaj szegény Petya!! hogy van? Mennek a gyógypuszik!

ancsaboszi
 
 


Másik topic!

Én ehhez annyit fűznék hozzá, hogy aki elment elment! És igen sokan vannak köztük, akik hiányoznak nekem, mert az idők folyamán a szívemhez nőttek! És sajnálom, hogy már nem jönnek! És örülök, hogy vannak akik itt is vannak! Akik elmentek és ide nem jönnek ők tudják! Mindenki oda ír ahova akar, és főként ahova ideje engedi!

Szólás szabadság van! Mindenki azt ír, amit akar, és igen ebben nagyon fontos hogy hogyan írja azt le, hogy ne bántsa meg a másikat! Mert mindenkinek lehet más a véleménye, csak az nem mindegy hogy mondja el! (és hát írásban sokkal nehezebb mint szóban, hisz nem ismerjük egymást személyesen, és nem tudjuk, hogy most Ő ezt hogy gondolta, ha kétértelmű a dolog)
És ugye Anyukák, kismamik vagyunk, és vannak jobb napjaink is, és hát a rosszabb napokon ha valami rosszat olvasunk az fájhat nagyon, és lehet hogy úgy gondoljuk hogy az nekünk szólt, pedig csak a másiknak más a véleménye! És ezért nem jövünk, igen nekem is volt már ilyen, de aztán visszatértem, mert hiányzott az egész! És persze, hogy nagyon sokfélék vagyunk és nem lehet mindenki mindenkinek a kedvence, és nem is kell barátkozni mindenkivel személyesen, de azért jó hogy itt és elmondja, hogy Ő hogy látja. Én el szoktam gondolkozni azon, hogy a másik mit mond, ha más a véleménye mint az enyém, mert hát lehet hogy pont Ő látja jól, én aki benne vagyok nem tudom olyan objektíven nézni! És ez segíthet, ha meg nem értek egyet, akkor tudomásul veszem, hogy Ő hogy látja! De azért ha belegondolunk jó kis csapat ez, akiket a Kútvölgyi hozott össze! Jó hogy van nekünk! És hogy most már van egy másik fórum ahol olyanok vannak akik itt,az szerintem nem baj. JÓ! Csak az a baj, hogy ha érdekel, hogy mi van velük akkor oda is be kell kukkantani, és az idő!

Nekem tetszik a tehogyan! Volt egy kis időm és beleolvastam, na most nem a fórumba, hanem a többibe és tök jó dolgok vannak benne!!! ÉN nagyon gratulálok Tündének! Megértem hogy ezzel foglalkozik és ide nem jut ideje! Látszik is hogy sok munka van benne! De azért remélem Benedek szülinapi képeket megnézhetjük!

Na jó hosszú lettem!
De a lényeg, hogy aki jön jön! Aki nem akar, neki is biztos meg van az oka rá, hogy nem teszi. De szerintem sokaknak hiányzik!

Remélem érthető amit írtam.

Na megyek, mert Huginak nem tetszik, ahogy itt ülök!

ancsaboszi
 
 


xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.15 11:51-kor.
Vendég
 


Sziasztok!

Egyszer, utoljára, de aki ismer kicsit is, pontosan tudja, már az is nagy szó, hogy idáig, hónapokig nyeltem, és tapintatból, a kútos anyukák iránti tiszteletből nem írtam semmit:

Tigrincs, tudod korántsem Eni-Bori a probléma, bár könnyebb rájuk kenni.
Hanem hogy te "csak" a véleményedet mondod el mindig, te sohasem akarsz vitát (Istenem hányszor olvastam tőled ezeket a mondatokat, mielőtt piszkálódni kezdtél) amivel szurkálsz, döfködsz és vitát akarsz szítani. Nem tűnik fel, hogy ez eddig nem sikerült. Illetve bocsánat, most sem fog....mert itt nem lesz vita, írhatsz ami jólesik, csak egyszer már végre ne csak te mond el az úgymond véleményedet.
Tudod anno megvolt a véleményed többször is Eni, Memme intelligenciájáról, hogy nem köszönik meg a köszöntést, meg nem reagálnak a megkeresésekre aztán, hogy nem köszöntöttük Hunort, aztán, hogy titkolództunk (mintha bármi közöd lenne ahhoz ki kivel mit csinál itt a fórumon, és olvass csak vissza, engem személy szerint nem kérdeztél arról kivel voltunk én szívesen elmondtam volna...szted a többiek miért nem akarták elmondani...sokatmondó, ha belegondolsz. Aztán amikor kiderült, hogy Enivel, durcogtál és engem támadtál, illetve vicces módon nekem címezve Orsit, hogy se itt se magánba nem osztotta meg veled a nagy talányt, ugyan kivel mertünk találkozni a játszóházban)
Most erre írhatod, hogy akkor miért írták ide, ha nem közösségi téma, de erre reagálhatnám, hogy mennyiszer volt, hogy ide csak félmondatokban dumáltatok páran, mert közben ment az msn meg hasonlók, mégsem hánytorgatta senki sem, hogy az mennyire volt közösségi....én sem mert engem nem zavart....de akkor engedtessék meg már, hogy ha 4+sok ember progit csinál, itt is megbeszélhesse hogy milyen volt.
Minden lehető alkalmat megragadsz, hogy a neked nem szimpi emberekbe itt belerugdoss, persze piciket, hogy ne robbanjon nagyon,mert ha picit rúgsz, legfeljebb csak az szól aki kapja, aki csak olvassa, a béke kedvéért inkább elsiklik felette. Hát ezért van az, hogy többen inkább hallgatnak. Tudod, nem éri meg ez az egész hercehurca...

És mivel tudod ki vagyok, a tehogyanon is ugyanazon a néven futok, és ugyanazok olvassák, elég nagy rágalom, hogy név nélkül.

Illetve itt a válasz a kérdésedre. Azért nem jöttem ide Tünde után búcsúzkodni, mert arra is lett volna megjegyzésed( és mivel tudtam, már nagyon csurig van a poharam, több megjegyzést már nem fogad be, inkább nem akartam jönni, de végül mégsem hazudtoltad meg önmagad, csak az alkalomra vártál) Vmi ilyesmi:
Mert mint a kiskutya követem/követjük Tündét, vagy vmi hasonló kedvesség. Ne mond azt hogy nem lett volna, mert önmagadat tagadnád ezzel.
Amúgy meg nyílt fórum a másik, szóval az olvassa, aki akarja, te is, így ne gyere már ezzel a Nagy Leleplező módival, mert eléggé vicces.

És a másik: én nem voltam bántó sztem, ha igen, elnézést kérek mindenkitől, nem állt szándékomban. Egy kérdésre feleltem, magamtól nem írtam volna! Ellenben te lebunkóztál engem amit kikérek magamnak!

Még vmi, szépen kérlek hagyd abba a személyeskedést én is írhatnék baromi bántó dolgokat, de nem teszem és arra is kérlek, mindenki maradjon a saját kis "térfelén", nem hiába indult a tehogyan, remélem érted....

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka
 
 


Lilluska!

De jó hogy jöttél!!!
:lol: Én már leírtam a véleményem erről!
És örülök,hogy látlak!

Aprooka,
Sajnálom. :cry:

ancsaboszi
 
 


Aproo!

Köszönöm, hogy válaszoltál!
De.....nem szeretem, ha kiforgatják a szavaimat és főleg, ha nem értik meg, mit akarok mondani!! :?

1. nem azt írtam, hogy Eni és Bori a probléma. Hanem az a vita és csúnya oda-vissza írkálás, ami kettőjük között zajlott!
Mert ha jól emlékszem, akkor pl. Emese is azért nem jött/jön már egy jó ideje, mert ez a "dolog" "betett" az Ő lelkének (is)! Voltak egy jó páran, akik erre a dologra hivatkozva nem jönnek már annyit vagy egyáltalán nem!!! Szóval ezt nem én találtam ki! Többek is mondták/írták.

2, ahogy Ancsa is írta szólásszabadság van!! Az, ha valaki mindig csak gyűjti magában a rossz érzéseket és nem meri elmondani, ami szerinte nem úgy van, vagy Ő nem úgy látja.....ez az ő dolga. Nem kell azért bántani a másikat, mert az "szókimondóbb".
Szóval, akkor Te ezt mondjuk úgy érted, hogy.....anno pl. Memme leszólhatta Verot, és megmondhatta neki, hogy az Ő hibája volt, hogy két szülése nem úgy sikerült ahogy, mert nem beszélt a dokival meg a szülésznővel.....én meg nem mondhatok véleményt?

3. Teljesen mindegy, hogy most Eniről vagy Memméről vagy akárkiről is legyen szó, szerinted az rendben van, hogy ha pl te valakit megkeresel priviben vagy sms-en vagy telón.....akár többször is....akkor az ne írjon neked vissza??? Hát ez érdekes. Mert én úgy gondolom, hogy igenis az intelligencia kérdése, hogy válaszol az ember! Még akkor is, ha az illető nem szimpi. Akkor legalább írja meg azt, hogy "bocsi, de nem vagy az esetem nem kívánok veled kommunikálni semmilyen szinten!" Lehet, hogy elsőre rosszul esik az embernek, de akkor legalább tudja, hogy az illetővel hányadán áll!!! És ha már itt tartunk, akkor azért esett rosszul nekem az, hogy Eni többször sem válaszolt nekem semmilyen formában, mert mikor megszültem utána beszélgettünk,....... mert Ő pont a folyosón várt CTG-re és nem azt vettem le a beszélgetésünkből, hogy nem vagyok neki szimpi.
És egyszer-kétszer találkoztunk CTG-n is és mindig kedvesen írtunk egymásnak itt is.......

4, A név nélkült azt nem arra értettem, hogy anonimként írsz, hanem arra, hogy " x és barátai......" kezdetű mondatodra.
Az, hogy nem személyesen tőled kérdeztem meg, hogy kivel találkoztatok.....hát igen. Ebben igazad van. Csak "úgy" feltettem a kérdést, hátha valaki válaszol rá. De ezt is csak rám fogod, pedig Ancsa is meg Kriszta is megkérdezte anno. Csak úgy látszik arra már nem emlékszel. Vagy őket szereted és tőlük nem veszed zokon!
Akkor erre most válaszul megkérdezhetem tőled , hogy a tehogyanra most Tünde és barátai írnak és aki nem kívánatos az ne menjen oda?! És ne is olvassa? Vagy csak én ne?!?!

5, Orsiban volt annyi és ezt ezúton is köszönöm Neki, hogy írt privit és "elrendeztük a félreértést"... Remélem azért ezek után még szóba állsz Orsival!!!! Te viszont akkor sem vetted a fáradtságot.....csak gyűjtötted magadban a mérgedet, hogy majd egyszer "robbanthass" irányomban....ami most sikerült is. Szóval beszélhetnénk arról, hogy mi a jobb. Kimondani/elmondani normálisan a véleményünket vagy gyűjtögetni magunkban és várni az alkalmas pillanatra. Mert ugye végülis Te is ezt tetted. Mondhatnám én is, hogy te is kíváncsi voltál arra, hogy ahogy te fogalmaztál "beszólok"-e most is.

6, Ne akard a "számba adni", hogy mit mondtam volna Neked....vagy bárki másnak....ha ugyanúgy mint Tünde elköszön. Tündének sem mondtam semmit. Se rosszat, se jót. Látszik, hogy benned csak a rosszindulat van meg felém.....mindjárt ezt feltételezed.....pedig nem is ismersz!!! Sosem találkoztál velem és sosem beszéltél velem két szót sem, úgy hogy ezt most meg én kérem ki magamnak!!!!

7. Nem bunkóztam le senkit!!!! Nem azt írtam, hogy Aproo te bunkó vagy, hanem azt, hogy bunkó dolognak tartom azt, hogy valaki azt feltételezi, hogy a régiek el lettek üldözve!!!!! Vajon mivel??? Azzal, hogy az ember elmondja a véleményét?!?!? És személy szerint én üldöztem el mindenkit???? :shock: Hát ez érdekes, ezt még nem mondta nekem senki!!! Mert tudod, nekem néha az jött le, hogy Tünde és Memme és még egy páran elmondhatják a véleményüket a többiek meg nem!!! Nekem ezért mindig be is szóltak!!! Azért, mert valaki/k nem merik felvállalni a véleményüket, az az ő bajuk. Nem tehet róla se Memme, se Tünde, se én, hogy vannak akik nem merik elmondani azt, amit gondolnak, mert félnek. De mitől? Ha szépen, normálisan mondod el a véleményedet, akkor azt nem veheti bántónak senki!!!! Csak tudod, az a baj, hogy mindenki szereti inkább a rossz oldalát nézni a dolgoknak és nem a jót. És ha valaki valami olyat ír amiről neked nem az a véleményed, akkor inkább nem szólsz semmit, nehogy megbánts mást. De ez egy hülyeség!!! Te nem úgy látod a dolgot és kész!!! Akinek nem inge nem veszi magára!!! De itt mindig valaki/k magukra veszik a dolgokat, pedig nem is lett címezve senkinek sem, csak elmondta xy a véleményét!!!

8, Az, hogy éjszaka poénkodtunk...msn-en is meg itt is.... az miért baj? Baj az, ha az emberek jól érzik magukat??? :shock: És megpróbálják feldobni az itteni éjszakai életet?? És akkor ezt magára vegye, Tenci is meg Ancsa is meg egyszer egyszer Brigi is meg Kriszta is meg Reni is? Mert nem csak arról tudunk írni, hogy ez vagy az rossz vagy szegény gyerek beteg vagy mi nem érezzük jól magunkat, mert nem aludtunk eleget, stbstbstb?

9, Nyugodtan megírhattad volna most is őszintén és nem kertelve, hogy a tehogyan fórumra be ne tegyem a lábamat!!!
Szóval akkor most ki piszkálódik és tilt meg valamit a másiknak?

10. azt hiszem, hogy neked nem igazán "szóltam" be.....mostanáig. Mindig megkérdeztem hogy van Levi, hogy sikerültek a dzsemek stbstbstb. Igazából itt, ha valakivel "hadban" is áltam az Tünde meg Memme volt. De ahogy Ők is én is elmondtam a véleményemet...igaz szinte sosem egyezett! De azért rámfogni, hogy csak miattam mentek el innen a régiek......igazságtalan!!!! :?

Lillus!

Mindenkinek szíve joga oda írni, ahova akar!!!! Nehogy eltünjél már Te is?!?!?! :shock: :roll:
Bogi meg nagyon édes a képen! Csak nem egyedül akar már fürdeni?!?!?! :lol: :wink:

Boszi!

Állatkert lefújva betegek miatt!!! :? Ha lesz rá alkalmas idő, bepótoljuk! De lehet, hogy most meg Adri lesz beteg! :? Fájlalja a fülét! :? Lara jobban van már?

Orsi!

Neked is köszi a köszöntést! :wink: Boszi hol látta a konyhádat? :roll: Én is megnézhetem? 8)

Betegeskedő Lurkóknak jobbulást!!!!!

Mentem fürdetni, majd még jövök!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?