Új privát üzeneted érkezett!

Ez nem semmi,Vivi!szerintem ne idegeskedj,ez a "szonográfus"nem teljesen lehet egészséges!Anno nekem a fiamnál 12 hetesen egy orvos nem látta a szívműködést..Szerintem van aki egyszerően nem ért hozzá és kész.

Kép
pandi34
 
 


Honey, hát igen! Na ez meg a másik, hogy én is mondtam, hogy de tegnap azt mondta a doktornő, hogy szerinte 3 nappal nagyobb is a baba, és az előző terhességeimnél mind 1,6 körül volt a nyaki redő, de velük a 11-12. héten jöttem, most meg 12+3 vagy 12+6? Mondja, szerinte meg 12+2 vagyok, és az TÖK MINDEGY, hogy később jöttem, mert akkor is 3 felett van a redő! MI AZ, HOGY TÖK MINDEGY?!?!? akkor miért mondják, hogy 12 hetesen menjek? Na mindegy.
Lepénytapadásról olvastam, hogy tud vándorolni. Na de 24 órán belül?!?!?!??!??! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Vendég
 


vivi,
anno amikor Flórát vártam és kijött, hogy aktív rubeola fertőzésem van, engem is a Mag. Diagnosztikai Kp-ba küldtek.
Überdurva a gépük, a legjobb az országban!! Flórának még külön az íriszét és a hangszálait is meg tudták nézni vele + a szivének minden zugát (ezek sérülhetnek a legjobban)
Az orvosok is nagyon profik ott!!
Azon a gépen mindent látnak!!

Sajna úgy tudom, hogy az Istenhegyitől eltérően ott nincs rögtön eredmény vérből. Ha pénteken mész, szerintem köv. hét szerda-csüt tájékán lesz meg.
De nem akarok hülyeséget mondani. Márti biztosan meg tudná mondani neked, mert ő oda jár.

Kép

Kép

KépKép
honeymoon
 
 

 
 

Hahóóó!

Annyi minden kavarog a fejemben...szeretnék veletek mindent megosztani...

Örülök, hogy Honey a háromkerekű kocsik védelmére kelt...ebből is látszik, hogy teljesen más elvárásoknak kell, hogy megfeleljen...pont azért írtam, hogy mindenképp ki kell próbálni előtte...nekem nem vált be.

Viszont a hordozókendővel kapcsolatban nekem is eszembe jutott valami: mégpedig nekem vászon, 3 m hosszú kendőm van, nagyon szeretem, de most kirándulások alatt a meleg miatt nagyon vastagnak tűnt, mindketten jól megizzadtunk...vajon a MeiTai kendő jobb??? Bár azt nem ismerem pontosan, de mintha csak pántjai lennének? :roll: Esetleg valaki használ olyant? Tapasztalat?

Anicca, tényleg szuper, ahogy írsz...irigylésre méltó...én is szeretnék az angolban ilyen profi lenni...de folyamatosan csak felejtek :oops: :oops: :oops:

DM ökopelus nekünk sem vált be.

Ja, tarkóredő nekünk 2 mm volt, a doki szerint, ha pár nappal később megyek, akkor 1mm alatt lett volna...azt tudom, hogy függ az kortól, azért van a 12.héten...

Megkérdeztem a védőnőt a tesztekről: a kombinált ingyenes, itt a kórházban január óta csinálják, előtte csak nyaki redőt mértek...Gabusnál nem is volt még, integráltat nem csinálnak...

Én sem bánom, hogy vidéken járok orvoshoz, nekem 3000 Ft a magán, de a kórházban is ellát, ha ki bírom várni. Gabussal nem is voltam magánrendelésén, és mégis nagyon kedves és profi...ráadásul a szabadnapján szültem...velem volt egész nap :wink: :D

A kiírt időpontra visszatérve, nekem a doki mondta uh-on a március 5-öt,de nem nagyon foglalkozom az időponttal mert tavaly szeptember 4-re voltam kiírva és augusztus 13-án szültem...annyit mondott mosolyogva a doki: "ennyire azért nem kell ám sietni!" :lol: :lol: :lol:

Közben gyerekem is elaludt...lehet én is kidőlök egyet...

Üdv:Danyuci
danyuci
 
 


Tulajdonképp nem értem, hogy ha ennyire nem tudnak pontosan mérni (akár orvos, akár szonográfus), és akár egy gépen 2 percen belül is három ennyire más szám jön ki, akkor egyáltalán minek csinálnak ilyen vizsgálatokat? Engem nagyon dühít, hogy össze-vissza paráztatnak mindenkit, közben meg valószínű, hogy nincs semmi baj. Ha ezek a mérések nem tuti biztos adatok (és persze, hogy nem azok, mert nem is lehetnek - minden gép más, embere válogatja, hogy ki hova teszi a kis x-et mérésnél és a baba is mocorog közben), akkor inkább ne csinálják!
Bocsánat, hogy kiakadtam, de szörnyű azt olvasni, hogy valakit mindig megijesztenek.
Vivi! Nagyon remélem, hogy minden a legnagyobb rendben van!

Kép
Kép
detty74
 
 


Annica, köszi a felajánlást, megbeszélhetjük :)

no, de mi az a bandázs? Homályosítsatok fel léciiii :D...már meg is van, a gugli megmutatta :D

Vivi, ne aggódj, annyit ijesztegetik a kismamákat, hogy nem győzöm csudálni...

Kép

Kép
ktouch
 
 


vivi,
a lepény nem egyik oldalról a másikra vándorol, hanem lentről felfelé (rossz esetben fentről lefelé) Igazából nem vándorol, csak ahogy nő a méh és a lepény mérete változik úgy kerülhet picit máshova.
Így lehetséges az, hogy pl akinek méhszájon lévő lepénye van eleinte és veszélyeztetett terhes, az 2-3 hónap fekvéssel megúszhatja, mert a lepény feljebb vándorol.

De ehhez 2-3 hónap kell!!! És hátulról nem tud előre vándorolni! :shock:

pandi,
na az sem sámli amit te átélhettél 12 hetes babóval!!!! :shock:

Kép

Kép

KépKép
honeymoon
 
 


Danyuci!
Esetleg nézd meg a www.liliputi.hu-n a hordozókat. Ott van Mei-Tai is, meg egy másik fajta hordozó is, ami nagyon jónak tűnik (ha rákattintasz egy darabra, akkor megjelenítheted a véleményeket is az adott darabról). Én az utóbbival szemezek pár napja, és már a férjemet is foglalkoztatja, mert Alexa már 10 kg, és nem bírjuk sokáig kézben cipelni.

Kép
Kép
detty74
 
 


vivi, na ez meg a másik baromság, hogy nem számít a terhességi kor!

Igenis számít, mert a nyakiredő mérést csak egy bizonyos CRL értékeken belül lehet mérni. alsó érték 44mm felső- 86 mm ha jól tudom. Ha túl kicsi a baba, még nincs meg a külön nyak rész, ha pedig már túl nagy akkor egy bizonyos méret után a nyaki redő már nem mérvadó!!
Mondjuk az is tény, hogy naki redőt a 14. betöltött hétig végeznek, mert kb ott éri el a baba a 86 mm-es ülő magasságot. Tehát a 12+ 3 Vagy 12+6 még bőven tökéletes időpontnak felel meg!

Kép

Kép

KépKép
honeymoon
 
 


Vivi!
Most olvastam a hsz-ed folytatását. A Mag. Diag. Kp-ban tényleg nincs rögtön eredmény. Nekem 28-án vették le a vért és múlt hét péntekre jött meg az sms, hogy megnézhetem a sejtbank honlapján.
De az tuti, hogy tényleg ott van az ország legjobb UH gépe és az orvosok szuperek, főleg Timmermann Gábor (az biztos, hogy hétfőn és kedden ő van, és talán pénteken is, de ez nem 100%), de a többiek is. Alexával minden UH-t ott csináltattunk (akkor még egy picit olcsóbb volt), és mostantól a tesóval is oda fogunk menni minden alkalommal.

Kép
Kép
detty74
 
 


Vivi: ez horror.. Valaki nagyon nem ért ahhoz, amit csinált.. Nekem ez a szonográfus nem tűnik megbízhatónak, ha 3félét is tudott mérni..
Szerintem nyugodj meg, csütörtökön tuti nem fognak 3 mm-es redőt mérni. Ennyit nem nő ilyen rövid idő alatt..

Pandi! Azért a szívhangos sztori se gyenge.. Basszus, ilyen embereket hogy engedhetnek a gép elé??? Ennyi erővel én is méricskélhetnék! :(

Kép

Kép
monccs
 
 


Köszi lányok, hogy nyugtattok, én is próbálom magamat! Most már kicsit lenyugodtam...
Csak lenne már péntek! Bár csütörtökön is elmegyek ugyanide, ahol ma voltam sztk-s uh-n, de akkor egy doki fog mérni! Remélem, hogy kevesebbet mér! Ja!!!! Ezt figyeljétek, mondta a szonográfus, hogy csütörtökön xy doktor néz majd meg, DE Ő TUTI, HOGY KEVESEBBET FOG MÉRNI!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Most Ti ilyenkor mit gondolnátok?????
Vendég
 


Detty! Ezekszerint Te ott csináltattad a kombinált tesztet? És neked is úgy volt, hogy 12 ezer volt az uh és a vérvétel ingyen? És ilyenkor adnak cd-dvd felvételt is? Az benne van a 12-ben vagy ahhoz még külön perkálni kell???
Vendég
 


Vivi: már előre "mosakodott" a drága.. Szerintem vedd úgy, hogy ma nem voltál uh-n... Frankón, még én is tök pipa lettem..

Kép

Kép
monccs
 
 


honeymoon
Nekem ugyan ezt mondta a dokim amit te írtál, hogy a nyaki redőnél a legfontosabb a terhességi kor.
Én 11 hetesen voltam UH-n és kérdeztem tőle, hogy megnézné e a nyaki redőt, és azt mondta, hogy a gyerkőc CRL 38 mm, úgyhogy még hülyeség lenne az eredmény.

Kép + 1 nap
Kép
szabccsi
 
 


jaj vivi nagyon sajnálom - hihetetlen hogy mennyire összevissza mérnek :shock: Tök mérges lettem én is - tényleg: miért csínálják egyáltalán ezt a vizsgálatot, ha ennyire nem lehet pontosan mérni :x :evil:

Biztos minden rendben van a picivel!!! :)

Kép
anicca
 
 


vivi :)
Azannya. És ezt ma a Fehérvári úton mérték? F.sza, én most indulok. Nem bánnám, ha műszakváltás lenne addig...
A lepény dolgot én sem értem, én is csak arról hallottam, amit Honeymoon irt, hogy lentről fel mászik. :shock: És az,hogy 3 ennyire különböző értéket mérjen 2 percen belül :shock: :shock: :shock: Azt tudom, hogy ha a baba mozgatja a fejét, hátra-előre, akkor kis mértékben változik az érték, de ezt a szonográfusnak is tudnia kell és figyelembe kell vennie sztem :roll: Mindenesetre én nagyon bizok benne, hogy minden rendben lesz!
MOst nőci volt, vagy pasi? Hogy nézett? (már csak hogy felkészüljek...)

Kép
Kép
Kép
minyu
 
 


világra jönni:
http://www.youtube.com/watch?v=VhUGoZdRYMo
amúgy csak letölteni tudtam eddig (franciául van és még nincs feliratom)
ha valaki rátalál a filmre szóljon!

intimtorna előre!!!!!!

vivi nagyon drukkolok!!!

tegnap fél 9kor kidőltem este-reggel fél7ig
én a nagy éjjeli bagoly....na szép

pusz
yilonne
 
 


trállálá szép az élet :D
yilonne
 
 


Megjöttem én is a vizsgálatról.
A leletem szerint BPD: 19mm, CRL: 49mm, NT: 1,4mm, terhesség kora 11+5. Jó életjelenségek. Végtagok ábrázolódnak. A magzatvíz mennyisége átlagos.

Szerencsém volt, mert 13:00-ra volt időpontom, kb. 7-8 ember várt a rendelő előtt, de 12:55-kor megérkeztek az orvostanhallgatók, akik épp 12 hetes UH vizsgálatot tanulták, így be is hívtak. Mondjuk szerintem hosszabb ideig magyarázott a doki nekik, mint amennyi ideig mért, nem is mért többször, csak egyszer. Kb. 3 percig nézte és már öltözhettem is fel.

Holnap megyek én is a másik helyre, nagyon remélem, minden oké lesz ott is. Ezek a rémtörténetek borzasztóak.

Vivi!!! Kitartás!!! Biztosan minden rendben lesz! Meséltem már, hogy nekem egyik héten 16mm volt a baba, pont egy hét múlva pedig 17mm. Most már biztos vagyok benne, hogy akkor ott valamelyik doki nagyon elnézett valamit. Biztos vagyok benne, hogy Nálad is ilyesmiről lehet szó, de teljesen átérzem most a helyzetedet.

Ktouch, nekem pont ma ajánlották a munkatársaim a bandage-ot, állítólag lehet kigombolva hordani a nacikat, így a régiek is jók. De én is akarok terhesnadrágot, egy farmert mindenképp. 1-2 nap és veszek is egyet.

Honey, valóban ha szülés van, nem hagyhatja ott a doki, én sem örülnék neki. :) Csak nekem fura, ennyit még egyik orvosom sem késett, báááár, ha jobban visszagondolok, azt hiszem, ők akkor nem dolgoztak, csak magánban. Mindegy, nem váltom le emiatt. :)

Kép
Kép
ginnie
 
 


Dizzy és Detty, engen is Demendi Csaba dr. vizsgált ma egyébként. :-)

Kép
Kép
ginnie
 
 


sziasztok
sajna ma nincs időm vissza olvasni, majd holnap, de megvolt ma a genetikai uh, minden rendben van, van orrcsontunk is, és ha minden igaz kislány lesz. holnap jövök bővebben a méretekkel

Kép

Kép
andrea001
 
 


vivi :)
egy idősebb pasi uh-zott? Mert nekem nagyon furcsa volt, tök sokmindent le se mért, csinált hasi és hüvelyit is, aztán mégis visszaváltott hasira.

crl: 40 mm, igy ugye tök értelmetlen volt nt-t mérni (0,7 mm lett egyébként) 11 hetesnek mondta (11+2 vagyok, tehát ez belefér) de se lepényt, se más értéket nem mért, nem nézett...

Szóval én BIZTOS vagyok benne, hogy ez az uh-s pasi nem értett hozzá, és minden rendben lesz nálad!

Én meg holnap bejelentkezek az Istenhegyire (egyébként is oda akartam, mert Csongival nagyon jó tapasztalataim voltak ott)

Kép
Kép
Kép
minyu
 
 


Sziasztok!
Ma elég mozgalmas napom volt... :) Ma vették le a 24 órás vérnyomásmérőt. Most várom az orvosom e-mailjét, hogy mi legyen a teendő a továbbiakban, az előbb küldtem át Neki az eredményt.
Én az Istenhegyin voltam a 12 hetes genetikai uh-n (mert a dokim szabin volt), és nagyon meg voltam elégedve! (nekem 12+2-nek mérték a terhességet, és 1,9 volt az NT)
Honey! 34 éves vagyok, ez a harmadik terhességem, az előző sajnos nem sikerült (idén februárban). Mindegyik terhességem spontán sikerült, bár mindegyik előtt és alatt kezelésre jártam/járok. Az első babára 2 évet kellett várnom, mire sikerült. Ez azért tartott sokáig, mert nehezen jöttek rá, hogy mi a bajom... Utána már kicsit könnyebb volt, bár a másodikra is 10 hónapot vártunk... Most pedig már a 2. ciklus sikeres volt :)
Vendég
 


Minyu! Nem, nem pasi volt!!! :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Leírom priviben a nevét! De jó tudni, hogy máshoz is lehet menni... ez orvos volt? Mert elvileg kint van a nevük az ajtón. Enyém nem volt orvos!
Vendég
 


Ja, el is felejtettem, meglett a sima vérvételes eredményem is, és tök jó. Még csak vérszegénység sincs, a szokásos "kismamás" értékek jöttek csak ki: a hematokrit és a neutrofil épp határértéken, de erre számitottam is.

Kép
Kép
Kép
minyu
 
 


Vivi!
Bocs, csak most kerültem újra gép elé. Nekem most nem volt UH, vittem a kórházi eredményeket. Viszont kaptam egy dossziét és abban volt egy szórólap az UH-ról. Abban az volt, hogy a vizsgálat 12.000 Ft és még 2.000 Ft a "rögzítés" (gondolom a képek és a DVD). Ez azért nem tetszett, mert tavaly még csak 10.000 volt, és ebben benne volt a vizsgálat, kb. 6-8 kép kinyomtatva és egy DVD.
Egyébként még az időpont kéréskor megkérdezték, hogy UH-t is akarok, vagy csak az ingyenes vérvételt.

Megyek, fürdetés van.

Kép
Kép
detty74
 
 


vivi,
ha nem baj , engem is érdekelne a szonográfus neve, mert az SZTK szonográfus csaj a dokim magánrendelőjében is dolgozik.
Amúgy ugyan az a nő, aki anno Flóránál az agykamratágulatot találta... gondolhatod milyen gyomorgörccsel megyek be hozzá minden alkalommal.... :?

minyu,
az Istenhegyin a betöltött 12. hét előtt nem néznet nyaki redőt! Bár szerintem szabad időpontot sem holnapra fogsz kapni..... :wink:

yilone,
nekem tök magyarul jött le a video. Vagy én értettem valamit félre...?! :o

Kép

Kép

KépKép
honeymoon
 
 


adrienne,
bocsi, nem az élketedben akartam vájkálni... :wink: csak tátott szájjal olvastam azt a sokmindent, amit magadról írtál. Ezek egyesével is nagyon megnehezítik a babásodást, nemhogy együtt... :?

Kép

Kép

KépKép
honeymoon
 
 


honey
a youtube magyarul van (a rövid video aminek a linkját feltettem), de az eredeti film francia (leírás: http://port.hu/vilagra_jonni_le_premier ... unty_id=-1 )
én torrenttel szedtem le csúnya lopós módszerrel
sajnos nem tudom hol lehet legálisan beszerezni

elkezdődött a sulim :) tegnap
nagyon élvezem (buddhista fősuli vallásbölcselet)
ktouch te hogyan csinálod majd a sulit a babával?

Kép
yilonne
 
 


Yilonne, belenéztem a filmbe és emlékszem, mi tavaly az egyik órán meg is néztünk egy részt belőle, azt, amikor a nő a delfinnel szül együtt. Akkor nagyon tetszett, nem gondoltam volna, hogy néhány hónap múlva erről fogok itt írni, miközben én is babát várok. :) Az én sulim jövő héten kezdődik, megkérdezem szívesen a tanárnőt, hogy neki honnan van meg a film. Szerintem, amilyen jó fej, még kölcsön is adja. Emlészem, hogy eredeti DVD volt, magyar szinkronnal.

Hmmm, no most bizonytalan vagyok megint. Lehet, hogy túl korai volt még nyaki redőt méretnem, ha 'csak' 11+5 a baba? :roll:

Kép
Kép
ginnie
 
 


honeymoon :)
nem is holnapra akartam időpontot kérni, hanem holnap hívom őket :) Tudom, hogy csak betöltött 12 héttől csinálják, Csongival is így volt :)

ginnie :)
egyáltalán nem biztos, hogy korai. Csongival 11+3-nál voltam, tehát mensi szerint csak 1 nappal volt idősebb, de 55 mm volt a crl.

Kép
Kép
Kép
minyu
 
 


Hát, szerintem nekem simán fog menni a suli ababával, levelező szakon vagyok, ami azt jelenti, hogy egy hónapban kb 5-6 nap tanítás, kurzus, ilyenkor van, amikor egész napos, viszont nem mindegyikre kötelező bejárni, majd megoldom az apukával meg anyukámmal, esetleg halasztom a 6. félévet (most jön az 5.) majd meglátom. Azt is megtehetem, hogy kevés tárgyat veszek fel. , vizsgázni meg május-júniusban kell majd, hozzánk lehet babával menni vizsgára, van amikor bent volt felkötve a baba az anyucin, miközben megírta a tesztet, vagy apuka megvárta kint, míg 5 perc alatt szóbelizett, szóval megoldható. :)

Kép

Kép
ktouch
 
 


Sziasztok!
Viv, nagyon sajnálom, hogy ilyen stressznek vagy kitéve! Komolyan mondom, nem értem ezeket az orvosokat, szonográfusokat! Az iskolában kioltják belőlük az emberséget, odafigyelést, empátiát? Csak mert ezen tulajdonságok nélkül ezeket a szakmákat igen nehéz elképzelni!!! :evil: :evil:

Egyébként az én orvosom is azt mondtam, hogy nincs olyan, hogy 1,7 a jó vagy 2,5, a lényeg, hogy 3 alatt legyen! Nekem is 2,2 volt a 12+4 napon és azt mondta, az rendben van... Szóval szerintem minden rendben lesz nálad is!!!!

Fel akartam tenni képet a kicsiről, de úgy tűnik nem szimpatizál a gépem ezzel a funkcióval... :? Azért még próbálkozom...

Szép napot mindenkinek!

KépKép
stike
 
 


Sziasztok!
Angie írt, még nyaralnak, de hétfőn megy lepénybiopsziára és pár nappal később lesz eredmény! Nagyon bízom benne, hogy Velük és velünk, és mindenkivel minden rendben lesz!
Ginnie, állítólag a crl számít, ha még kevesebb, mint az alsó határ, nem mérvadó, hogy mennyi a nyaki redő.
Szerintem Minyut vissza kellett volna hívnia a köv. hétre!
Azon gondolkodom, ha már ott leszek a diagnosztikában, akkor csináltassak-e dvd-t. Egy dolog tart vissza, hogy mi van, ha beteg és akkor felvetetem..... értitek??? Talán ha holnap ez az orvos megnyugtat, akkor pénteken fel merem vetetni.
Ja még valami. Én úgy tudom, a down-osoknak beteg a szívük. Ha ezen az ultra jó uh-n azt mondják, semmi baja a szívének, és kevesebb nyaki redőt mérnek, akkor elvileg csak nem down-os??? Mert hogy itt nagyon jól látják....
na sokat agyalok, rosszul is aludtam, kislányom kb 10szer ébredt, nem tom mi van vele, és amugy sem tudtam aludni, pörgött az agyam.
Vendég
 


Sziasztok!

Vivi! Ha jól emlékszem, mindenképp felveszik a vizsgálatot, és csak a legvégén (amíg megtörölközöl, stb., meg fizetsz) írják ki DVD-re. Így szerintem utólag is szólhatsz, hogy kéred-e a DVD-t. De hogy tuti legyen, nyugodtan mondd el ezt az asszisztensnek, tényleg nagyon rendesek mindannyian, meg fogja érteni! Gondolom, a pénz beszél, de ott megvan az empátia és az emberség, ami a tegnapi szonográfusból hiányzott.
Én úgy tudom, hogy a szívbetegség nem általános... De az biztos, hogy az Uh-n látni fogják, ha baj van. Nem csak a nyakiredőt és az orrcsontot nézik, hanem a köldökzsinórt is, és még 3-4 dolgot, aminek a jelenléte vagy hiánya utalhat a Down-kórra. Ez is rajta volt a szórólapon, és szerettem volna pontosabban leírni, de nem találom, a lányom játszott vele pár napja és biztos eldugta.
Nagyon drukkolok Neked, és sokszor gondolok Rád, de biztos nincs semmi baj!!!

Kép
Kép
detty74
 
 


Vivi!

A MDK-ban megbízhatsz! Czeizel doki gépével vizsgálnak, ami a legjobb az országban!
a http:// www.ultrahangvizsgalat.hu -n, a munkatársak menüpont alatt meg tudod nézni, melyik nap, melyik doki vizsgál!Az enyémet tudom, hogy csütörtökön van, szinte egész nap, de a többiek rendelési idej is ott van!
Most a 12. hetit sajnos nekem nem a saját dokim csinálta, mert szabin volt, hanem Timmermann doki! Mikor kérdeztem az orvosomat, hogy kihez menjek, azt mondta, teljesen mindegy, mert itt akárki nem uh.-ozhat, csak akinek tényleg jó szeme van a dologhoz. Szóval, akárki is lesz, biztos lehetsz benne, hogy ért hozzá. Ami a nyaki redőt illeti, amikor összekuporodott a baba, nekem Timmermann doki 2.1mm-ert mért, majd, amikor nyújtózkodott egyet és 10mp-re nyugton volt, azt mondta a doki, hogy megméri még ehyszer, mert most szebben mutatja! A végeredmény így lett 1.5mm!!! És azért a kombinált teszt eredményénél nagyon nem mindegy az a 6 mm! Én hétfőn voltam, pénteken tudtam megnézni az eredményt, ez azért van, mert az angliai laboratóriumban vizsgálják a vérmintákat!
Minden rendben lesz!!! Szorítok!

Velünk minden ok., tegnap voltam dokinál, rendben van minden. Jövő héten már AFP (úgyis megint alacsony lesz), rohan az idő!
Most mennem kell, de majd jövök és visszaolvasok, most csak Vivire tudtam reagálni.

Márti
borossné becz márta
 
 


Tőlem mindig az elején megkérdezték 2x is, még a vizsgálat előtt, hogy kérek-e dvd-t? Én kértem. Viszont szuper képeket nyomtatnak ingyen! Szépek, élesek, színesek!

Márti
borossné becz márta
 
 


Ja, Vivi!

12.000.- az uh., +2.000.-, ha kérsz dvd-t! 2 hete voltam, tuti, így van!

Márti
borossné becz márta
 
 


ginnie
köszönöm ha meglesz a film
tegnap este megnéztem eredeti nyelven, sajnos igen keveset értek franciául, de a lényeg megvolt
de nagyon megnézném magyarul is
te milyen suliba jársz?

szerintem is megoldható a babázás meg a sulizás egyszerre
most is kifejezetten jól esik Bálintkával a hasamban ülni az órán :)
tegnap hisztizett h foglalkozzak vele is, de ha a hasamra teszem a kezem az nagyon jó neki... és durva forrósodást idézünk elő, így ketten:)

jajj gyerekek úgy várom már h mindannyiatokról kiderüljön h minden ok és ne legyen ez a para mindig
szerintem egy kicsit túlzásba esnek az orvosok mostanában
nem jó paráztatni a kismamákat, ahogy ktouch is írta régebben - a pozitív gondolatok segítenek
és most megint mindenki kész van, és tudom, h fő a biztonság, de félelemben várni egy picit...na az rá is hatással van
ilyenkor ő is fél
gondoljatok bele h még meg sem született és csak azt érzi h stresszes minden
ezért haragszom az olyan orvosokra akik mindenáron paráztatnak
a várandósság és a szülés tényleg egy szent és gyönyörű dolog
sok minden változik ilyenkor és sok mindennel kellene foglalkoznunk, de nem azzal h félünk milyen testi baja lesz a gyereknek, s ezzel előidézzük a lelki bajokat, amiket majd nem értünk a pl kamasz gyereknél h miért reagál így vagy úgy bizonyos szituációkba, és majd jól leszidjuk h hülye vagy gyerekem...ő meg majd jól dacol velünk
az is h pár héttel a szülés előtt paráztatják a mamákat h ide nem fordul meg oda nem fordul....türelem, majd befordul
de ha behipnotizáljuk magunkat és a gyereket h baj lesz, h fájni fog, h mi lesz ha... h a köldökzsinór stb....akkor...........

na nem okoskodom tovább

szép napot mindenkinek!!!

http://www.youtube.com/watch?v=jzqMJWlKMsY

Kép
yilonne
 
 


Jaj lányok, annyira köszönöm, hogy ilyen részletes infokat adtok!!! Tényleg nagyon jól jön!!!
Márti! ez az összekuporodás elég durva... ugyanis most tökre nem akart mozogni. Csak az elején, és ott kellett kocogtatni a hasamat, sztem aludhatott, vagy mi. így most "potya-képet" is kaptam, de ezekután felteszem ide. Ott igen látszik a sötét és vastag csík, amit mért. Mindjárt megpróbálom feltenni. de ha ez a nyújtózkodás igaz... meg hogy neked is ekkora különbséget mutatott... az megmagyarázná, hogy előző nap miért mértek 2,18-at.
Vendég
 


Na itt a kép!
Kép
Vendég
 


Vivi!

Alexával tavaly nekem is hasonló volt a Magzat Diagnosztikai Kp-ban. Elég magas, 3,5-ös, aztán 3,2-es értékek jöttek ki a tarkóredőre, de a doki egyből mondta, hogy még nyugi. Méregetett mást, aztán újra vissza a tarkóredőre. Még akkor is magas volt, és akkor megkért, hogy köhögjek. Addig köhögtetett, amíg Alexa el nem fordult, illetve ki nem nyújtotta magát, és azonnal 2,3-as érték lett. Biztos Nálad is ez lesz a helyzet! Jó lenne, ha már péntek lenne!!! (vagy legalább holnap)

Kép
Kép
detty74
 
 


Márti, megnéztem a honlapot és a péntek délelőtti napon senkit nem ír, hogy ki uh-zik....:o lehet, hogy azért hívtak be pénteken, mert indokolt???Különben akkor nem is uh-znak... Majd kiderül ott, kihez kerülök. De ahogy írjátok, ott tényleg profik vannak, akkor mindegy.
Vendég
 


Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy ha pl. ügyeletesnél szülök, akkor is kell fizetni? vagy hogy van ez a fizetés dolog?

Kép

Kép
ktouch
 
 


ktouch :)
ügyeletesnél nem kell fizetni. Adhatsz, ha nagyon hálás vagy, de ő azért ott megkapja a fizetését. A magándokidnak azért fizetsz, mert bemegy hozzád éjszaka, a szabadnapján, ünnepnapkor és veled foglalkozik.

18-án 10.20-ra kaptam időpontot az Istenhegyire :)

Kép
Kép
Kép
minyu
 
 


vivi,
de pénteken Timmerman doki van! Én is voltam nála anno Flórával. Tényleg jó doki, bár nekem kicsit lazának tűnt, de azért alapos volt.
Voltam Hajdú Júliánál is. Na róla csak szuperlatívuszokban tudok beszélni - de ő szív specialista.

márti,
az jól láttam, hogy a te dokid mellé az van írva, hogy a Szent Imre szülés-nőgyógyásza?! :shock:

Kép

Kép

KépKép
honeymoon
 
 


Sziasztok!
vivi szerintem az egy pancser volt és tutira mást fognak mérni következőre.
Az árakkal kapcsolatban: én Budaörsre járok magándokihoz, maga a rendelés 6500, az uh +7000! nem olcsó, a szülést még nem mertem megkérdezni. :oops:

Én kedden megyek az istenhegyire, remélem ott is minden rendben lesz. A vérvétel eredményem állítólag szuper lett. :wink:

Hétfőn voltam dokinál, kérdezgettem mindenfélét, hogy pl. a vetélés mindenképp vérzéssel jár-e stb, válaszolt mindenre, de aztán mondta, hogy nem szabad ezekkel foglalkozni, pozitivnak kell lenni, egyelőre minden rendben stb., stb, kicsit jól esett hogy ilyen biztató volt. :-)

sajna nem emlékszem már ki szerkeszti most a táblát, ha megtennéd :? átírod a kórházam a 2. nőire? Köszi előre is!!!

Az új kismamákat üdvözlöm!! Vivitől pedig várjuk az új eredményeket!

viggi79
Kép
viggi79
 
 


Egyik barátnőm mondta: "ezek a nődokik az ember p*áját aranybányának nézik " :D

Kép

Kép
ktouch
 
 


Honey! Igen Timmermann, de csak 13-16 óráig van írva a weboldalon, és én 11:30-ra megyek. Na meglátjuk! Ezt megelőzi a holnapi kontroll.... majd jövök a hírekkel!
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: