Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Lányok!

Úgy látom nem vagyok egyedül azzal, hogy rohadt szar éjszakám volt :evil: :evil: :evil: alig aludtam, fájogatott a hasam, sehogy nem volt jó feküdni, de próbáltam "viselkedni", hogy legalább a férjem tudjon aludni, persze hajnalban már minden fordulásomra felkelt Ő is :roll:

Zsrit, ne aggódj, nem lesz semmi baj, csak gyógyulgass, hogy a szülésre újra összeszedd az erődet, mert szükség lesz rá (meg utána...)! Jó, hogy jöttél, pihenj sokat!!!

Hát a tegnapi napunk nem úgy sült el, ahogy terveztük (hogy halálra élvezzük egymás társaságát a férjemmel), ugyanis annyira fáradtak voltunk, hogy szinte csak aludtunk egész nap :D :D :D mondjuk hozzá kell tennem, hogy ebben a szállodában nem lehet aludni, ugyanis esténként hungarista tüntetés van (minden este), a kedves egyetemisták pont az előttünk levő téren dorbézolnak (minden este, illetve éjjel kb. 2-ig), de nem akárhogy, hajnalban meg már jön a seprőautó, aminek olyan hangja van, hogy öröm rá felébredni, aztán indulnak közben a villamosok és végül fél 8kor harangoznak tőlünk 20 méterre :roll: meg kell, hogy mondjam, kellően megutáltam Debrecent :roll: sőt a férjem a tegnapi nap után azt mondta, hogy lehet, hogy szarabb nekem egész nap itt a belvárosban, mint Neki a munkahelyén :shock: hát így állunk. De már hétfő van, ami azt jelenti, hogy 3 nap és megyünk haza végre!!!

Hajdicsiket meg egyebeket köszönöm!!! :D
Vendég
 


Ja és majd' elfelejtettem: tegnap találkoztam Anikóval (zanikó) :D tök meglepődtem, ülünk egy padon a férjemmel és egyszer csak ott áll előttünk egy kismama egy vadidegen városban és megkérdezi, én vagyok-e az Eszti :D :D :D aztán leesett, de úgy megörültem Neki, hogy hirtelen lenyomtam 2 puszit :D :D :D
Vendég
 


Sziasztok!

Andi: Gratula mégegyszer a babókhoz, gyönyörűek!! Jó, hogy máris otthon vagytok!! Kérünk majd beszámolót, és sok-sok képet!! :D :D

H1N1: ööööö, hát hogy is fogalmazzak... ha rám hallgattok, nem adatjátok be. Nem csak erre, de a "sima" influenzára sem. Kiváltképp NE a "Tamiflu" elnevezésűt. :wink:

Én amúgy péntek óta beteg vagyok. Megfázhattam, vagy nem tudom. Tegnap hőemelkedésem is volt, de mára már sokkal jobban vagyok. Szombaton volt a mélypont. C-vitaminozok, meg grapefruit cseppet iszok.

A még mindig kórházban lévők remélem hamar visszatérnek köreinkbe! :) Jobbulást mindenkinek!!!

Majd mindenki: Mostmár nekem is kezd terhes lenni a terhesség... De kitartás, nincs már sok hátra!!!! :)

Lili

Kép
édi16
 
 

 
 

Édi!
Hogy lehet, hogy ugyanarra a napra vagyunk kiírva és a Te vonalzód ma 35+4et, az enyém meg 35+5-öt mutat? :roll:

tillidian
 
 


Jó kérdés!!! :-) Lehet máshogy számol a két oldal...

Ja, amúgy ma voltam védőnéninél. Ismételten semmi extra nem volt, súlyt mért, meg vérnyomást. Még mindig +8kg-nál tartok. Ő szerinte is korábban fog jönni... Én szerintem kb. 2-3 hét.

Lili

Kép
édi16
 
 


Sziasztok Csajok!

Sziszkó üzeni,h jobban van már,és ha minden jól megy ma hazaengedik.puszil mindenkit!!!

Zsrit: örülök,h Te is jobban vagy,kitartás!!!

Bobó: remélem Te is hazamehetsz a héten...!!!

Andi: olyan jó,h mát otthon vagytok!! gratula babákhoz,gyönyörűek! Beszámolódat nagyon várjuk!!!

Ma volt nálam a védőnő,kb. 1 órát volt itt... előre bejelentkezett!!!
Megbeszéltük,h mikor kell hívnom a gyerekorvost,ha meg van a Baba... beszéltünk szoptatásról,fürdetésről,szülésről,meg h mi a teendőm,ha "rám jön a szülhetnék"... :roll:

Kép
jovana
 
 


Till a joslók elmultak.....helyette most hányingerem van....... :x

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Na akkor most erőt veszek magamon és visszaolvasok.. :oops:

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


szilveeaa írta:Lányok, én kész vagyok... nincs időm terhesnek lenni, komolyan... Ez a hét így, hogy párom kidőlt, totálisan kikészített... ráadásul ezen a hétvégén a lízingelt gyerkőceim is vannak, szám szerint három, plusz felújítjuk a nappalit... Vagy az Ikeában kolbászolok, vagy bevásárolok, vagy főzök... Ja, vagy itthonról dolgozom még... Ja, és totál feszült vagyok, gondolom a front miatt is, plusz ez a pörgés – hát néha egy igazi Házisárkány Klasszik vagyok.
Három - négy hetem van hátra cirka és még rengeteg mindent kell vennem... A héten két csomag popsitörlőig jutottam. Na ennyit rólam.


Basszus... lassítanod kéne :roll: Irgumburgum. :) Kép

hajnalocska: gesztenyepüré??? :twisted: :twisted: Énííííísssss :lol: :lol:

kicsike1 írta:Hajnalocska nem szép dolog így este 10 után gesztenyepüréről mesélni :wink: mert képes leszek benyomni egyet Én is de akkor éjszaka nincs alvás az biztos,mivel még csak most vacsizok és +a nasi is már sok lenne.Én ma rántott pontyot sütöttem majonézes salival.Dobtam bele mindent amit találtam:krumpli,lilahagyma,főttöjás,kukorica.Nagyon fincsi lett. :D :D


Tudsz élni.. :lol: Kép

sünci: Ha nincs gáz akkor drukkolok a sima szülésért. :D Érdemes szenvedni egy kicsit. Örök élmény marad. Remélem és kívánom neked, ha sima szülésed lesz akkor azt ugyan olyan pozitív élményként éld meg akár milyen is lesz, mint ahogy én élhettem meg eddíg 2x is. :D
Diabetikus cukrászda: hurráááááááááááá :D Remélem finom sütiket csinálnak. :wink:

betty: szerintem is szupi volt a rajzod. Kár érte. :cry:

sünciboglya írta:(jaaaaaj nalunk azok a csupasz hofeher falak - az egesz lakasban - az agyamra megy, de hat evvan.)


:D


Nálunk csupasz gipszkarton van körbekörbe. Annyi minta van rajta, amit a gyerekek firkálmányoltak, meg van 2 db gipszkarton a plafonon amire az egyik hülye kutyánk ráment sáros lábbal. De szeretem, mert a miénk. :lol:

twins: Hurrá, hogy otthon vagytok. :D Majd ha lesz időd képeket rakni, meg élménybeszámolni akkor gyere! :D

till: Apuka beszéljen Lencsi fejével. Vivi hallgatott anno az apjára. Ő faros volt. Apuka kérte, hogy forduljon be, mert akkor bennt lehet amikor kibújik és találkoznak és lám Vivi egy héttel a szülés előtt befordult. Nem volt túl jó érzés, de ügyes kislány volt. :D

Ennyi... Könnyezik a szemem annyira fáj a fejem... :cry:

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Sünci végre találtál jó kis cukit és ehetsz te is sütikét.
Fotelos felhasználói nevet már biztos olvastad :Csenga.

Vcsibe vasárnapi pihi muszály volt mert nemigazán voltam toppon.
még a gép előtt sem voltam.Fájt a gyomrom keményedtem,a sav csak jött állandóan ,attól függetlenül,hogy alig ettem.Szóval nagyon rossz napom volt.Feküdni sem volt jó csak kb.15 percig mert mindenhol nyomott.

Nita neked nem pihenni kellene inkább,mint palacsintát sütni?
Vigyázz nagyon magatokra. :!:


Kkia köszi szépen a fotót ez a kismamafotel nagyon szuper.Már akkor kinéztem Magamnak mikor bababoltban dolgoztam csak azt sajnálom,hogy akkor nem vettem meg kedvezményesen.Most is lehet kapni a Kikában is bébi osztályon,és bababoltokban is,csak elég borsos ára van.60-70000Ft.
Nagyon szép a babakocsitok is,a színösszeállítás is jó.
Mi nem vettünk ilyen drágát mert szerintem fölösleges úgysem tudjuk kihasználni.Én is bele voltam szeretve egy 100000Ft.os szintén Olasz, Cam babakocsiba,végül nem az lett.Majd teszek fel Én is képet.

Zsrit végre újra itt vagy.Vigyázz nagyon Magatokra.

Többieknek is jobbulást akik még kórházban vannak.


ParisEszti kitartás már csak néhány nap.
Jó lehetett a találka. :D :D

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


Kkia, a helyi hatású gyógybogyók, mint a torokfertőtlenítő, most is szedhető. De ezt biztosan a hashajtóhatás miatt nem szabad szedni. Persze ahhoz már mennyiség kell. Szóval nyugi.
És az tényleg nem semmi, hogy milyen hülye volt a gyerekorvos és a védőnő a férjed barátainál. Én is tartok a védőnőtől. Elküldött, hogy beszéljek a leendő gyerekorvossal. Ő meg mondta, hogy fölösleges volt most bemenni, ráadásul valami járvány is van, szóval gyorsan húzzak onnan. :roll:

Hajnalocska, most én is meg vagyok lőve a cipőkkel… Van egy sportcipőm, amin nem kell bekötni a cipőfűzőt, úgy veszem fel, de ez sem egyszerű. A kedvesem meg csak röhög rajtam… De megfenyegettem, hogy neki kell majd rámadnia. :roll: :lol:

Ginuska, nem fér be a sterilizáló a mikróba?! Atyavilág, erre nem is gondoltam, ki sem csomagoltuk! Remélem befér…
Nekem a bokám dagad… :( És már a 20. hét óra van előtejem… :D

Anyabébi, moziünnep? Amíg még van időnk ilyen „luxusra” biztos elmegyünk. Köszi, hogy szóltál! :) Remélem a kedvesem hajlandó lesz velem eljönni. Mert a Wall-e-n olyan hangosan nevettem, hogy egy picit feltűnő volt. És már a Jégkorszak 3. előzetesén is hasonló volt a helyzet… :lol:

Screen, ne sírj, úgyis hazajön a szerelmed. Én pedig csak akkor ülhetek a gép előtt, ha ő nincs itthon, mert folyton kockának hív… :?
Dögösek ezek a melltartók, de még nem merek venni, mert nem tudom, hogy mekkora kell majd… Egyet vettem a kínaiban… De én is szexiset szeretnék. Nem akarom a kedvesem életkedvét elvenni valami borzalommal…

Köldökzsinór-vér, én tavasszal olvastam még ezt a cikket és emiatt nem is vetetjük le. Viszont örülnék, ha olyan lehetőség lenne, hogy a kórház leveszi és ha bárkinek kell, odaadja neki. Ennek több értelmét látom… Mert a mostani helyzetben tényleg olyan, mintha a Holdon vennék telket…

Zsrit, örülök, hogy már jobban vagy… :)

Édi, köszi az infót az oltásokról… Szép kilátások…

Pattogó, pont TE mondod másnak, hogy lassítani kéne??? Azt sem tudod, hogyan kell azt… :lol:
Mitől fáj a fejed??? :o

Ma délelőtt elintéztem néhány dolgot csak úgy, kismamis tempóban. :) Voltam a házidokinál kiíratni magam, bementem a munkahelyre, átvettem a kajabónt és megkérdeztem, hogy meddig kell bevinnem a táppénzes papírokat. Szerencsére tb-kifizető hely, így nem gond hogy csak október elején viszem be a szeptember végi táppénzes papírt, meg fogom időben kapni. És állítólag a TGYÁS-t hamar fogják fizetni, nem kell rá várni másfél hónapot. :wink:
És meg lettem dicsérve, hogy milyen keveset szedtem fel (aha, mivel már a terhesség előtt felszedtem vagy 6-8 kilót).
Aztán Bauhaus, DM, Tesco… Már olyan éhes voltam, mire hazataláltam…

Kép
Kép
vcsibe
 
 


Vcsibe mozgalmas napod volt :D remélem már ettél.
Férjem tegnap említett,hogy Neked már nem is sok van vissza ,és akkor úgy néz ki Mi leszünk az utolsók?Már Ő is nagyon várja a kicsi fiacskáját.Tudod még ha a jobb oldali oszlopból is kellett neki nevet választani. :D :D Jó volt mikor voltál Nálunk egyből kiszurtad a név listát. :D :D Szerintem már 90% a név úgyhogy lassan megírom mindenkinek.

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


Kicsike, már elpusztítottam a maradék székelykáposztát frissen sült kenyérrel. :D De lassan újra megéhezem... :lol:
És beindítom a mosógépet... kaptam nagy nehezem trisót is, szóval ha ezzel kipucoltam a mosógépet, moshatom a babaruhákat...
Lassan tényleg nevet kell választanotok... csak nem lehet a baba neve Kicsike... :lol:

Kép
Kép
vcsibe
 
 


vcsibe: nem tudom mitől fájt. A védőnőm azt mondta, hogy rubophent bevehetek egyet. Használt is. De úúúúgy fájt a buksim. A hőm is felment 37,2-re.. De mostmár oké minden. :) Igaz tompa vagyok, de legalább már nem fáj.
Lasítani?? :lol: :lol: :roll: már legalább 4 napja ülök egyhelyben 8) 8) Takarítani segített a férjem, meg a gyerekek. Ők hajolgattak, én porszívóztam. 4 nap alatt 2 mosást raktam oda, meg teregettem ki, 3x főztem. Ja szombaton elmentem budára a matracért amit teszveszeltem. Ennyi. Viszont egyre szarabbul alszom éjjel. 3x járok pisilni. háton nem megy az alvás, hason ugye szintén, viszont, ha sokáig fexem oldalt akkor a fenekem begörcsöl. Tök jó. 2 óránként fordulok úgy, hogy az egyik oldalamon az egyik gyerekem a másik oldalon a másik kölök. Apus kiszorult a gyerekágyba... A nagyágyunk 160x200-as. Lara a maga 86 cm-jével az ágyból simán elfoglal 90 cm-t, Vivi már jobb, ő csak 40 cm-t foglal el, és a maradék az enyém... És még apus hurrogott le, hogy neeeeem kell nekünk a 200x200-as ágy.. na persze :lol: :lol: :lol: Szóval, minden egyes felkelés = 15 perc talajgyakorlattal = kiszáradás => kikászálódás az ágyból HALKAN vízért ( 5 perc )=> ivás, utána rájövök, hogy pisilni kell, lemegyek a lépcsőn, wc, vissza, megint iszom, visszamászok, elhelyezkedek és próbálok aludni. Nem egyszerű na. De azt hiszem itt naaaaagyon sok mindenki így van ezzel. Kivéve twins, mert ő már nyugiban babázik. :D

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Édi, jobbulást!!!
Én nem adatok be magamnak semmit :roll:

Kórházasok menjenek haza!!!

Megjártam a Spart, bevásároltam holnapra, meg az Axát, mert a férjemnek kellettek tájékoztatók. Ezzel a mai séta letudva, így is egy hős vagyok :D Illetve majd még este andalgunk egy kicsit, de az mááás!
Vendég
 


Jaaa, még gyógyszertárban is voltam, mert a férjem totál megfázott. Viszont a gyógyszertárosnő alig akarta odaadni az Aspirin + C-t, mert terhes vagyok. Aztán végül én győztem :lol: ezért a közeli francia pékségben megajándékoztam magam egy kakaós csigával, azzal a fajtával, ami tocsog a kakaótól diétázók bocs fent figyel a szobában, majd a TV előtt megeszem este :D
Vendég
 


Vcsibe,

akkor őssejt témában egyetértünk. Bár még mindig motoszkál a lelkiismeretem...
És az enyém bokám is dagad. A bal különösképp. Egészen eltorzult a lábfejem. Megijedtem amikor ránéztem.

Ma semmi különöset nem csináltam. Hálószoba kiporszívózása, babakomód áttörlése és némi kicsi vasalás. Rájöttem, h a babakomód kicsi a babaruháknak. :?

Kicsike
,
kiváncsi vagyok a nevetekre :D

Ginuska,
ilyet már több embertől hallottam, h nem fér be a sterilizáló a mikróba. Nekünk is kicsi van, ezért lőttem a vaterán egy elektromosat. Szinte új és asszem 8ezer volt.

Kép
screen
 
 


Bocsi csajok... nosztalgiáztam. Ilyen jó lesz lassan nekünk:
http://users.atw.hu/mzsx/lara.jpg
http://users.atw.hu/mzsx/Vivien%207%20[640x480].jpg

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Jaj Pattogó, de szépek vagytok!!!
Vendég
 


Kicsike pihizek.......de ugy kívántam....mindíg nem rendelhetek......
jaj Pattogó nagyon helyesek voltatok!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Ma szetkaptam a babakocsit darabokra, legalabb is a textil reszeit szereltem le es kimostam oket. :D Fincsi illatuak lettek, olyan jo erzes hogy tisza. (Az elso setaltatasig kb.) :twisted:




pattogo:
Igazad van!!! Ha gipszkarton is csupaszan de a sajatotok! A mi "szepseges feher falunk" sajnos berelt.... de ha minden klappol jovore mar sajatban leszunk. Es ott lesz mindenfele szin. Majd minden falat masra festek szerintem mert annyira unom a feheret mar! Evek ota minden berlemenyunkben feher fal volt, mint a mostaniban is. Grrrr!

Juj az ejszakaidrol valo beszamolo nem semmi!!!! En egyedul alszom a 160-as agyban (apa elmenekult a horkolasom miatt a vendegszobaba) :D
De nekem meg igy is pont eleg a hely ami van.... szetramolos tipus vagyok!
Nehez lehet ez a sok felkeles! Nekem max 1x ejszaka, de van hogy kihuzom ejjel 01-9:30-ig pisi nelkul. (Reggeli bekeszitve agy melle kis dobozba, felalomban 7-kor behamizom, gyogyszert beveszem es horpaszok tovabb.... :D
Minden esetre minden elismeresem hogy ilyen jol birod lelkileg!!!!
Ja es igenis nagyon sokat dolgozol most is!!! Szoval le a kalappal elotted!


kicsike:
koszi a fotelosrol az infot. :)

sünciboglya
 
 


pattogo:
Aaaaaaaaw, most neztem meg a fotokat, nagyon cukik!!!! Elerzekenyultem teljesen! :oops: :wink:

sünciboglya
 
 


Egyre dáthásabbak vagyunk...hajrá! Nekem is be kellett ma menni a háziorvoshoz a férjem alkalmazottjának az eü kiskönyvéért, a doktornő egy másodperc alatt lepecsételte, elkért egy csomó lóvét, majd közölte, hogy húzzak onnan, mert nagyon sok a vírus a levegőben :?

Vcsibe, köszi a megnyugtatást. Nem éreztem semmi furcsát a Strepfen után, így azért bíztam benne, hogy nagyon rosszat nem csináltam. Én egyáltalán nem bízom a védőnőnkben..tök jó annak, akinek a védőnője normális és hasznát is lehet venni...

Kicsike, mi falun lakunk, szerintem rengeteget fogunk sétálni, így bízom benne, hogy kihasználjuk majd a méregdrága babakocsit :-)

Édi, köszi az oltásinfót ismét. Szerinted járvány és látogatási tilalom az lesz októberben?

Screen, én is küszködtem az őssejt miatti lelkiismeret furdalással, de ez a cikk a kollégáim véleményével együtt megoldotta a kérdést.

Jovana, köszi a Szisz-infót! Szisz, jelentkezz, ha már bírsz gép elé ülni!

Valaki kérdezte, hogy hol vettük a tapétát és én elfelejtettem felírni, hogy ki volt...szóval nekünk a lakberendező nővérem vette Mosonmagyaróváron, de a www.tapeta-bolt.hu oldalon Gyerektapéták alatt is fent van ez a típus. Óbudán vannak, de lehet neten is rendelni, postán feladják (a miénk a Bambino 2009-es katalógusból a 139631-es tapéta az egyik falon és a 142839-es állatos-vonatos bordűr).

Szép estét és forgolódásmentes éjszakát!

Kép
kkia
 
 


süci már én is kimostam a babykocsit......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok lányok!

Hazajöhettünk, de szigorú pihenés van előírva... :? :?
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek, aki aggódott értünk, és persze a jókívánságokat is! :)
Nem ígérem, hogy visszaolvasok mindent, de próbálkozom. :oops: :D

Puszilok mindenkit!
bobóbaba
 
 


bobóbaba: hurrá otthon. Aztán vigyázz magatokra! :wink:

Ja még valami. Imádom ezt a fotósorozatot. Édesek a babák. Csúnyácskák, édesek, gyűrödtek, bájosak. :D http://www.meterdown.com/2009/01/babies ... sions.html

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Pattogó nehogy lebetegedj :!:Valamit Én is érzek mert a környezetemben mindenki beteg és a Férjem is még köhög kicsit,de bízom benne,hogy Engem kihagy ez a nyavaja.
Az írásod szerint igenis még mindig sokat dolgozol.Az éjszakáid nem egyszerűek.Szegénykém. :? Én 3 óránként vagyok pisijáraton.

Nita a palacsinta evés:egészségedre,azaz egészségetekre. :D


Sünci Én is horkolok,alig csukom be a szemem és máris rázendítek.Ez szörnyű.A végén Én is ki üldözöm a Férjemet a szobából.Már csak 2 hónap és talán csendben leszek.

Kkia nem akartalak megbántani nehogy sértésnek vedd,ez csak az Én véleményem volt.Én tudom,hogy nemtudnám kihasználni mert mindenhova kocsival megyünk,oda pedig elég a hordozó.Biztos megyyünk minden nap sétálni a Dunapartra arra meg elég Nekünk az egyszerűbb is.


Bobó vigyázz magadra,ha tudsz gyere gyakrabban újra mert Te is hiányoztál a névsorolvasásból.

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


Sziasztok!
Jelentem a héten megkezdjük a ctg-ket...
Az is kiderült, hogy pici lányom a popóját szereti kitolni :)
Igazi kiscsaj!
Továbbá, nem ijesztegetjük Anyát, zárva van a méhszáj :)
Nagyon jó kedvem lett :)
pocok001
 
 


Kép Kép[/img]
Ez a Mi járgányunk van hozzá lábzsák majdnem teljesen dönthető,azért vettünk hozzá egy mózeskosarat ugyis csak pár hónapig használjuk,utána tudom ültetni van tálcája nagy kereke.
Cam Apollo ez is Olasz gyártmány.
Kép ez a mózesünk.Graco.

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


Pattogó, nem irigyellek az éjszakáidért... :? Nekünk is ekkora ágyunk van, de a Tomi alig foglal el belőle valamicskét. Én hozzábújok (őt használom a szopipárna helyett) és úgy alszom. Én is elzsibbadok, de általában előbb alszom el, így nem kelek már fel rá. És legtöbbször még egy éjszakai pisi-járattal megúszom.
Ja, a babáid ééééééééééééééédeseeeeeeeeeeeek.... :D

Én ma még felszereltem egy neonlámpát a tűzhely fölé! 8) (a nap hőse) És elrendeztem a kábeleket a laptop körül... Rémes, hogy mi volt itt... :? Ja, és kicseréltem a pelenkázó fiókjának a fogantyúit szép újra... 8) (tiszta barkácsmester vagyok már..) :lol:

Jaj, még a babakocsit is szét kell kapni kimosni? :shock: Vagy az újat nem muszáj? :?

No, hol van már a kedvesem??? :x

Kép
Kép
vcsibe
 
 


Pocok gratula ezek jó hírek :D
Rakok fel Nektek egy mai pocakfotót mert még sosem raktam fel Magamról semmit. :D :D Kép Kép szerintetek ezt ki vehette?
Kép és ezeket?
Hát persze,hogy az APUKÁJA. :D :D :D Kép néhány kedvenc.

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


Kép 0-ladik szülinapjára

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


Jó estét!

Jelentem 71 kg vagyok, tehát 13 kg plusz betöltött 32. héten. Háááááááááááát, nem tom, mondjuk Barninál 24-et híztam úgyhogy ahhoz képest jó.
Október 5-től kezdem a CTG-ket.
Le vagyok maradva tőletek mint a borravaló :( Ti már mingyá szültök (Nitus:))

Pattogó: Lara és Vivi oké, na de a másik link, estére elég brutál :mrgreen:

Kicsike: Abban biztos lehetsz, hogy a gyerek lába nem fog elkopni :mrgreen: , pláne ha övé a világ legerősebb apukája :mrgreen:

Na jó éjt, semmi erőm.
Pussz
anyabebi
 
 


babobaba:
De jo hogy hazaengedtek! Hat akkor koszontelek a fekvosok taboraban. :S de legalabb mar nincs tul sok hatra, az is valami. :D

kicsike:
Igen, az orvosom azt mondta hogy a terhesseg vegeig ez a horkolas megmarad a kitagult erek miatt, de utana rendezodik. (nagyon remelem mert kulonben parom immigral Cubaba. :D)

Klassz a jarganyotok, hasonlit a mi Graco-nkra. Hehe, a Mozes ugy latom Graco. (Nagyon konnyen ki lehet mosni, epp ma csinaltam meg, az osszes merevitot ki lehet szerelni belole es olyan jooooooo puha belul!)

Jaj de edi pici-pocid van! szerencses vagy!
A kisruhak ennivaloak! Parod tenyleg nagyon ugyes! (ferfiak nem szoktak ennyire jeleskedni ezekben a dolgokban.) :D


pocok:
csak igy tovabb. :)


vcsibe:
Attol fugg mennyit "allt" a babakocsi mielott megvettetek. De szerintem a belsejet erdemes kimosni legalabb a hordozo reszt. Bar ha jobban belegondolok, az elso setalas soran ugy is mindent magara szed a textilia...

sünciboglya
 
 


anyabebi:
71 kg?? Irigy-irigy!!!!!!!!!!
En kezdetben is tobb voltam annal! :D
Es eleg magasnak nezel ki, szerintem tokeletes a sulyod! :D

Oh, ha en 71 lennek szules utan.... bili+kez belelog= ebredes :mrgreen:




Na elhullok aludni en is! joejt mindenkinek!

sünciboglya
 
 


Sziasztok lányok!!!

most csak bekukkantottam, mert nemrég jöttem haza a diavitológustól és hulla fáradt vagyok (a buszra 1 órát vártam, a randevút majdnem lekéstem és le sem tudtam feküdni még egy fél órára sem mielőtt elindultam.kajálni is kb. du.3 óta most kajáltam..szóval ma minden összejött. ráadásul tök felesleges az egész orvoslátogatás, mert tök jók a cukorértékeim. A dicséret, meg ugyanazok a szövegek minden alkalommal 50 eurót érnek látogatásonként. Tök ideg vagyok tőle!!!)na ennyit magamról..

lányok, most nincs időm/erőm visszaolvasni, de annyit láttam, hogy Zsrit és Bobó jelentkeztek!!! Nagyon örülök, hogy minden ok, vigyázzatok nagyon magatokra és pihenjetek sokat!!!!!!!!!!!!!!!

sziszkó: téged is nagyon nagyon várunk, jelentkezz majd, amikor csak lesz erőd!!! sok sok puszi Neked is!!!!!!

szép jó éjszakát, holnap megpróbálok olvasgatni is..

Betty

KépKép
KépKép
betty76
 
 


Pocok örülök,hogy minden oké veletek!!!!!!!!!!!:))))

Kicsike ugyan ilyen babakocsink volt......csak krém és fekete szinű!:))))
nagyon csini kismami vagy!!!!!!!!!!!!
szuper a moci!!!!!!!!!!!!

Csibe nem árt azt se kimosni............

Anyababi hamar elrepűl az idő......hidd el!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


megint zárom a napot... tegnap éjjel kettőkor feküdtem le, a nappaliban könyveket pakoltam, reggel viszont vittem életem párját újragipszelésre... Szuper volt egy délelőttöt a balesetin tölteni... :roll:

Szóval csak pár dolog ami eszembe jutott:

Pocok, én nem kádat, hanem fürdetővödröt veszek….

Sünci, én mostanában vagyok tök jól… Oké, aludni, nem mindig tudok, de fizikailag majdhogynem a „topon” vagyok… a múlt havi bálnás - birodalmi lépegetős énemhez képest mindenképp… úgyhogy vannak csodák…

Pattogó, aranyos vagy… Visszaveszek, ígérem… Fotók nagyon szépek – nekem erőt adott, esküszöm…

Kkia, jobbulást, nehogy lebetegedj!

Bobó, pihizz sokat!

Kicsike, őrületes a kismotor!!! Klassz, hogy tettél fel magadról végre fotót!

Kép
szilveeaa
 
 


Sziasztok!

Most nem tudok visszaolvasni,rengeteget írtatok szerda óta,de majd behozom a lemaradásomat!

Köszönöm szépen mindenkinek a drukkokat és jókívánságokat!
Olyan jó érzés,hogy így számíthatunk egymásra! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bobóbaba!
Köszi,hogy felhívtál szombaton,tök jó volt beszélgetni! :lol:
Két kismama a kórházban,ha unatkozik.... :lol: :lol: :lol: :lol:

Jovana!
Köszi szépen az sms-t,Te is Drága vagy! :lol: :lol: :) :) :)

Zsrit!
Csak átfutottam egy pár hsz-t és annyit kiszűrtem,hogy már Ti is otthon vagytok!Pihenj Te is sokat! :wink: :wink:

Rövid leszek,mert a hátam és derekam kezdi felmondani a szolgálatot! :cry:

Múlt hét hétfő óta voltak olyan mentruációhoz hasonlító fájdalmaim a hasam alján és a derekam majd leszakadt.Szerdán összefutottam egy ismerős lánnyal és ő 2 hete szült,de pont ilyen tünetei voltak,csak ő a 36.-ik héten szült meg.
És hát kicsit ezzel megijesztett és be is mentünk a kórházba.A dokinőm megvizsgált és azt mondta nem enged haza,mert a hasam is be van keményedve.Kaptam infúziót,mindennap ráraktak az NST-re,de nem voltak méhösszehúzódásaim.Így ma hazaengedtek.Bár az alhasi fájdalmaim nem teljesen múltak el,de jobban vagyok sokkal.
3X2 szem Magne B6-ot kell szednem a 36.-ik hét betöltéséig,meg sokat kell phennem és sok folyadékot kell innom.
És már mostantól kell járnom minden héten NST-re!Pénteken oda megyek,csütörtökön meg a védőnőhöz!

Bocsi,hogy most csak ennyire futotta,mostmár jövök sűrűbben és megnézem kivel mi történt a napokban! 8) :lol: :wink:

Jó éjt Kismamik!

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


sziszko:
Nagyon orulok hogy jobban vagy te is es vegre otthon!!!!





Jobban belegondolva, nekem egy oraban a hasam kb 10x kemenyedik, bar fajdalom nelkul....
(Mindez a gyogyszer - Salbutamol + maroknyi magneziumfelesegek) mellett...)

Az orvosom mar nem is szol ra semmit. :) Megtapogatja, konstatalja hogy kemeny es mindig elmondja, ne buzeralja kedves kismama a pocakjat hogy legalabb attol ne kemenyedjen. (nem buzeralom, jo kislany vagyok.) :mrgreen:

Es ez a 16.hettol mar tart nalam. Teljesen hozzaszoktam, kidolgoztam taktikakat, hogy alljak fel reggel amikor tombbe vagyok kemenyedve, meg ilyesmi!....

(Bar nalam ez az osszenoveseim miatt van a hasi mutetek sokasaga miatt) Szerintem ezert nem is tudnak mit tenni ellene....

Na elhullok mara, eleg volt sajat magambol. (mar ha a gyerek hagy elaludni, most is eppen tereprendezest tart belul....) :D

joejt!

sünciboglya
 
 


Sziasztok!

Kirááááály éjszakám volt!!! :evil: :evil: Este mindkét gyerekem az ágyában aludt el. 9-kor! Nagyszó ám. Lefexem aludni, véégre kényelmesen. Lara kel egy óra múlva. Nyöszörög. Odamegyek, megsimizem, visszaalszik. Visszafekszem. Lara megint kel egy óra múlva. Nem nyöszörög.. visít. átviszem magunkhoz, tovább visít. 10 perc visítás után kiböki, hogy pisilni kell. Pisi után is visít. Nem fáj semmije. Szomjas. Adok neki inni. Vééégre elalszik. Egészen hajnali 1-ig. Utána 5-10 perces szünetekkel egészen reggel fél 6-ig nyöszörög, vergődik, forgolódik, hogy anyaaa, anyaaa.
Taknyos. Szerintem. Én meg ahoz képest, hogy mennyit aludtam nem vagyok mosogatórongy. :D De a kv kell. :lol: Kép

sziszkó: örülök, hogy otthon vagy már! :D

szilveeaa: Nem irigyellek komolyan. Kitartás. :)

betty: 50 eurót? :shock: :shock: Elhiszem, hogy ideges vagy. :( De már nincs sok a szülésig. :wink:

sünci: én is kiegyeznék 71 kg-val szülés után :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


kicsike: ezeket mind apa vette??? :shock: De éééédes. :D Enyim apa anno Vivi születése előtt volt annyira belelkesülve, hogy vett egy kis Garfildos zoknit a gyereknek, meg a kiságyba való matracot ő választotta rózsaszín hercegnős huzattal. Most már csak csóválja a fejét, ha veszek valamit. Idézem: " Már megint mit vettél?? Nincs elég ruhája? " :lol: :lol: Nincs... Amíg én élek addíg sosem lesz elég ruhájuk.. :roll: :oops: :oops: :oops: :lol:

Jaj lányok. A málnalevéltea és a homeós bogyók együtt túlzás? Vagy kiütik egymást? :roll: Nemsoká indulok a patikába.
Taknyos az összes gyerekem.. :(

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Pattogó, gyerekeknek jobbulást, Neked pihit, bár lehet, hogy azt majd csak a szülés után a kórházban fogod tudni véghezvinni. A homeós bogyókat a málnalevél teával együtt szokták inni.

Sziszkó, Bobóbaba, Zsrit, nagyon örülök, hogy mindhárman jól, egyben és otthon vagytok! Ha hagynak Benneteket pihizzetek sokat.

Anyabébi, 71 kilóval én karácsonykor is boldogan kiegyeznék.

Kicsike, nagyon szépek a ruhácskák, cipőcskék, a motor meg igazi csúcsjárgány! Látom Apuka lelkesen készül már a baba másfél éves korára is előre.

Betty, örülök, hogy jók a cukorértékeid! Inkább feleslegesen kidobott 50 €, minthogy valami baj legyen!

Vcsibe, az új babakocsit sem árt kimosni, ki tudja mivel fertőtlenítették, honnan érkezet, miken ment keresztül, mire az üzletbe ért.

Pocok, zárt méhszáj, jó hír!

Jovana, egész jó fejnek tűnik a védőnénid.

Ginuska, nekünk Aventos a sterilizálónk és simán befér a mikróba, szerintem mérjetek mielőtt vesztek.

Édi, miből gondoljátok, hogy Kende előbb érkezik?

Nita, Te is pihenj sokat, bár ahogy a vonalzódat nézem, akár már szülhetnél is.

Lányok, egy-két hét és nálunk is beindul a babaeső, most, hogy belegondoltam lassan megyek is pakolni.

Ma megyek védőninihez utóljára.

Tegnap pedig szülőin voltam az oviban, amitől eléggé kibuktam, a storyt már gyerekkel rendelkező anyustársak tudják majd értékelni. Egyik anyuka (három leánygyermekkel megáldott) egész szülőin igen primitív stílusban kötözködött, aminek röviden a következő volt a lényege:
1. Az ő szuperokos kislányát a nála fiatalabb gyerekek csak visszahúzzák a fejlődésben. (a legidősebb és legfiatalabb között másfél év a különbség)
2. Ilyen csoportlétszám mellett (26) az óvónénik nem fogják tudni megfelelően felkészíteni az iskolára, mert nem jut majd rá elég idejük.
3. Minek vesz fel az óvóda SNI-s gyereket, ezzel is az ő kislánya fejlődési lehetőségét csökkenti.
stb; stb; ugyanebben a stílusban. :evil: :evil: :evil: :evil:
Így aztán sikerült egycsapásra szülőtársaknál és óvónéniknél is bevágódnia.

Ennek örömére, vagy kiheverendő ma a suliba megyek szülőire.

Kép Kép Kép
datolya
 
 


Sziszko végre otthon!!Vigyázz magadra pihenj sokat.Ha tudsz gyere ,kapcsolódj vissza.

Pattogo igen apa vette kivéve a jobb oldali csíkos sárga együttest azt már Hugoméktól kaptuk.és persze a babakocsi és a mózes közös szerzemény :D ,de nemtud eelmenni úgy vásárolni sehova,hogy ne venne a babának is valamit.Nem is bánom inkább erre költsön :D :D :D
Az éjszakád kellemes lehetett.A fáradtságot majd később fogod érezni napközben,úgyhogy kitartás.


Nita bevált ez a kocsi?Legalább most tapasztalt véleményt is hallok róla. :D

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


hello Lányok!

Szsizkó, üdv újra itt, nagyon jó, h hazakerültél Te is, akkor már senki nincs kórházi fogságban.

Kicsike, nagyon jók a babarucik. A mi babánknak például egyetlen cipője sincs :( egy tutyi és ennyi. Az 'én apukám' body-nak az én párom sem tudott ellenállni, uh egy ilyen darabbal mi is rendelkezünk, de 86-os méretben, uh addig még gyúrhat apuka, h valóban ő legyen a legerősebb :D :D

Pattogó, szenzációsak az újszülik, én már nagyon kiváncsi vagyok, h az én hasamból milyen fizimiska bújik elő :D nem lehet egyszerű az iccakáid sora, én magammal alig bírok már... ma 3x keltem fel pisilni. Először megnéztem az órát és úgy láttam, h fél 6 van. Mondom magamban, akkor elég soká bírtam. Majd másodszor 3 óra volt... tehát már az órát sem ismerem :P :D

szilveeaa, nagyon pörögsz. Riszpekt. Én beparáztam tegnap a lábdagadáson meg a vérnyomás emelkedésen, uh pihenést rendeltem el magamnak. Ma se nagyon csinálok programot, azt hiszem.
már reggel sem volt alacsony a vérnyomi, mondjuk a lábi reggelre lement.

ma reggel kimostam az ágyrácsvédőt és a takaróját. még van egy adag ruhája, aztán átmosom a textilpelusokat meg a lepedőket, törölközőket és készen is vagyunk :D

Kép
screen
 
 


vcsibe, kicsike,

holnap mentek a szülésfelkészítőre? :?:

Kép
screen
 
 


Datolya azért te se vagy messze a szüléstől....... :)
azt a szülőt elküldtem volna melegebb éghajlatra!!!!!!!!!

Kicsike nagyon jó kis strapabíró.......egy hibája van.......a tolókar hamar elkezd mozogni.......fel-le.......remélem érted........de amugy tényleg nagyon jó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


screen írta:vcsibe, kicsike,

holnap mentek a szülésfelkészítőre? :?:

Én szeretnék menni. Naaaaaaaaaaagyon okos akarok ám lenni... :D

Kép
Kép
vcsibe
 
 


Huh, én mára ki is dolgoztam magam… :lol: Kivasaltam a tegnap kimosott ruhákat és beindítottam a mosógépet egy adag trisóval, hogy szép tiszta legyen. Utána nekiestem a mosószer-adagolónak. Fúj, nagyon piszkos volt… :roll: A végén már fülpiszkálóval pucoltam. Most beraktam egy adag babaruhát mosni… Ahogy elnézem, még legalább két adag lesz… Wazze, mire ezt kivasalom…
Ma még csak fél órát pihentem…

Sziszkó, jó hogy az NST megnyugtatott. Lehet hogy csak a méhed edz, csak eléggé intenzíven…

Datolya, nem értem, hogy az ilyen nagyképű anyuka miért nem viszi az ő zsenikéjét egy speckó, jó drága oviba??? Ott aztán fejleszthetik szegény lányt, olyan elvárásokkal szembesül már 3 évesen, ami szétcseszi egy életre…

Screen, ugorj már át ide is mosni… :lol:

Kép
Kép
vcsibe
 
 


Hello Lányok!

Irigyelek mindenkit, aki a kicsi cuccait mossa-vasalja-pakolja-rendezgeti, épp tegnap mondtam a férjemnek, hogy végre FŐZNI akarok meg mosógépben MOSNI (minden nap kézzel mosom ki az előző napi cuccainkat, hogy ne egy rakat szennyessel menjünk haza) meg úgy egyáltalán NEM EGY ROHADT SZÁLLODÁBAN LENNI!!! Ma megint nagyon szar hangulatom van, előre is bocs mindenkitől hogy így rontom itt a levegőt, pedig ha a mai napot leszámítjuk, akkor már csak a holnapot kell kibírnom teljes egészében egyedül, aztán a csütörtök már maga a mennyország lesz :D reggel elhúzunk innen, a délelőttöt elplázázom aztán repülök a szerelmemért, ha jelt ad :D és irány haza!!! Alig várom...

Amúgy csodaszép álmom volt, kettő is, az egyik, hogy hazamentünk csütörtökön és pénteken már költöztünk is (álom, édes álom...), szuper volt a lakás és ott volt az egész család, mindenki segített. A másik, hogy megszületett a kislányom, a kórházban voltunk és minden olyan meghitt volt...és persze a kis Sophie gyönyörűséges volt!!!

Sziszkó és Bobó, de jó hogy végre Ti is otthon vagytok! Pihenjetek és semmi idegeskedés!!!

Datolya, asszem anyukám (óvónő) elküldte volna melegebb éghajlatra azt a kedves szülőt :D :D :D nem bírja ezt a fajtát, mondjuk 30 év tapasztalat és megannyi idióta szülő után nem is csodálom...szegény néha a plafonon van...

Babakocsi témához, nem nagyon akartam hozzászólni, mert mindenki maga dönti el, hogy mennyit szán erre, illetve mindenki magánügye, hogy mennyi van rá. A véleményem mondjuk az, hogy a 200 ezer Ft-os kocsi semmivel nem jobb a 40 ezres ugyanolyan funkciókkal bírónál, de nekem van ebben tapasztalatom sajnos, mert barátnőmék 180 ezres NeoNato istenített babakocsija egy nagy határ sz** volt...háromszor vitték vissza kicseréltetni rajta ezt-azt, a végén már minden új volt rajta (persze az útiköltségeiket és a kellemetlenségeket senki nem térítette meg nekik), ennyit a minőségről és árról!
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: