Nagyon köszönjük a névnapi köszöntéseket, igen, ma ünnepeljük Adrikám első nevenapját
Meg is kapta a FP járássegítőt, aminek egyelőre inkább az activity center részét használjuk, de azt nagyon értékeli, a nagy gömböt középen olyan élvezettel pörgeti, hogy öröm nézni
sajna az ünneplésbe kicsit belecsúnyított a prevenar2
de túl vagyunk rajta, most alszik, remélem, mire felébred, a kedélye is visszatér a régi kerékvágásba
Bebe de aranyos a két fogacskájával! De a kedvencem az a kép, amin oldalról látszik, ahogy ücsörög, és elmerülten szemlélődik
Julcsi, remélem jól vagy, és anyósod is többet segít, mint bosszant! Marciképet meg ezer éve nem láttam, idevele!!! (holnap megyünk a Madarászba szemészetre, eredeti tervem szerint felmentünk volna, de így sajnos kimarad, nem akarok a nyakadon lógni, mikor ágyban fekszel.
)
Hozzátápiról inkább nem beszélnék, az egyszeri nagy lendület óta ismét semmi érdeklődés, de a gyerekorvos azt mondta, még csak hét hónapos, ne izguljak, van egy tíz hónapos babája ugyanezzel a problémával, na az ő anyukája már joggal izgul. Szóval türelemtürelemtürelemtürelemtürelem, és példaképünk a hiperszuperevő Marci
Bogi, a Karos Spa szerintem nagyon jó, mi voltunk ott Tomival két éve, és nagyon meg voltunk elégedve vele! (Arról nem is beszélve, hoyg Tominak két haverja is dologzik ott
)
Eszembe jutott, mit akarok tőled már rég kérdezni: szereti Füge a FP golyókat? Múltkor láttam a Régióban, de nem vettünk, kicsit gondolkodom rajta, nem kéne-e visszamenni érte
Kreiszi!!! Ügyesek lesztek, Alex is és te is! Nem csoda, hogy aggódsz miatta, mert persze, hogy nehéz, eddig még sose hagytad ilyen hosszú időre másra, de meg fogjátok oldani! Bízz anyukádban, téged is ő nevelt fel, Alex pedig nagyon ügyes és okos nagyfiú! A külön töltött percekért kárpótol majd, hogy mennyire fogtok örülni egymásnak, mikor újra találkoztok!!!
Ladmon, jobban belegondolva én is aludtam már együtt a nagymamámmal régebben, de nem is szerettem úgy lenni. Meg attól a gondolattól, hogy Adri a nagyszülők között aludjon, a hátamon feláll a szőr (velem is mindössze egyszer aludt... mondjuk én szívesen aludnék vele, de szerintem kényelmesebb mindenkinek a saját ágyában). De még a saját szüleim között se hagynám. Viszont ahogy írod, szerencsére ezen még sokáig nem kell gondolkozzak
Elif, látom közben, hogy neked is van ilyen élményed, én se tudom megmagyarázni, hogy miért zavar a gondolat, egyszerűen így érzem.
Sajnálom, hogy így ki tudtak hozni a béketűrésedből, de bizony három hét együttélés még akkor is sok szerintem, ha egyébként mindent úgy csinálnak a gyerekkel, ahogy szeretnéd. Végülis már saját életed van régóta, nehéz összeegyeztetni más emberek ritmusával magad. Legalábbis nekem biztos az lenne. Így meg, hogy Efével kapcsolatban is sokszor nem azt tették, amit kértél, nem csoda, hogy felment a pumpa, ő most a legfontosabb, én is Adrival kapcsolatban tudok a legkönnyebben a plafonra ugrani, annyira szeretném, ha minden úgy lenne, ahogy jó neki.
Verus, Ágidnak jobbulást kívánok, remélem, már jobban van!!! (ilyen gondokra az én gyerekdokim is hideg kólát ajánlott anno)
Bazsi micsoda kópé, milyen felfordulást tud csinálni
András, gyógyulj meg hamar!!! ++++++++++++++++++++++
Esztike, hajrá négykézlábazás!!!
(Ladmon, attól jobb lesz neked, ha a kedvedért eszem a TúróRudit?
)