Új privát üzeneted érkezett!

Jaj,lemaradt!
Begane! gyönyörű a kisfiad!!!! És ez a szerkó.... :o Nagyon elegáns!

Banyoszka
banyoszka
 
 


Begane,
gyönyörű a kisfiad!

Csillag,
gyógyulj meg hamar! Írd meg, mi volt a gyógytornásznál!

Köszönjük a drukkokat, csak egy kis náthás nózi, nem is vészes, éjjel ijesztőbb volt. Az Oscillo...-t danke, nem jutott volna eszembe.

Holnap megyünk, nagyon várom!

Puszi!

Benta

Kép
benta
 
 


Sziasztok Lányok!

Köszönöm a tippeket, majd utánajárok és megírom, mit intéztünk. :) Banyoszka, ezek az ülések nagyon csinik, én is ilyeneket néztem, csak nem tudtam, melyiket és hogyan. De majd meglátom.

Begane, gyönyörű a kisfiad! Nagyon csini ebben a kis ruciban, persze azért a család is nagyon elegáns volt!
Szépek vagytok!
:):)

Csillag, remélem, már jobba helyzet a cickókkal... Borogatás, és minél gyakrabban fejni. Nekem így 2 nap alatt rendbe jött.

Nyaralóknak szép időt és jó pihenést kívánok!

Noémi, már régóta akartam kérdezni: lemaradtam egy kicsit a lakás-témában. Mi a helyzet vele? Költöztök? Vagy már költöztetek?

Heni

Kép
tücsök75
 
 

 
 

Begané: csodálatos szerkója volt Marcipánnak (ugye nem haragszol sem ő nem haragszik amiért így írtam :?: ).
Tavaly a Grétim keresztelőjére én vettem egy csupahabos rózsaszín ruhakölteményt a lánynak, de végül egy másik ruhában volt, amit keresztanyuja vett neki. Máris dilemmába kerültem, hogy mit adok majd a fiamra. Nem tudom hol szerváltátok ezt a fehér cuccost, de remélem a pap bácsinak is tetszett a kis ünnepelt.

Magdi: jó utat nektek.
Benta: jó, hogy semmi komoly. Nektek is jó utat. Nem lesz baj, hogy a sulisok hiányozni fognak pár nap?

Én most azon töröm a fejem, hogy 1 nappal korábban menjünk a Musztáng kempingbe, szept végén lesz egy hőlégbalonos fesztivál, s egyben lakókocsis találkozót is rendez az erdélyi klubb. Szóval jó lenne ha már csütörtökön elmennénk oda, de akkor Edina kell 1 napot hiányozzon a suliból. Apa nem komálja az ilyent, 2 év alatt 2 napot hiányzott a csaj, először elsőben az őszi szünet előtti péntekről kértem el, a második az idén volt, már nem tudom milyen alkalomból, szintén szünet előtt.
Ráadásul szeretnék a lányom kedvébe járni (ezt még csak magammal tárgyaltam, elméleti szinten), s egyik osztálytársnőjét is jó lenne vigyük magunkkal oda. Lakókocsiban elférne (még addig míg Grétié az utazóágy). Hát majd kiderül (a kiscsaj ráadásul a nődokim lánya).
Még alszom rá egy párat, s meglátjuk.
Másik ötletem, amit a 7végén találtam ki (ha már kettesben voltam a fiammal, volt időm kieszelni egyet s mást), hogy a Gréti keresztszüleit kérdezzem meg, hogy mi lenne, ha jövőre a két elsőst ugyanabba a suliba, ugyanabba az osztályba íratnánk (mondjuk valamelyikünknek a suli messze lenne, de ha elosztjuk a gyerekeket délutánig, egyik nap itt, másnap ott lennének, ebéd, tanulás megejtve, lehet megérné).

Kép
kissmanó
 
 


Lányok, Áron még mindig túl nyűgös...lehet hogy túlságosan elkényeztettük Siófokon?! Ugye nem volt járóka csak a pihenőszék, és így sokat volt kézben is, vagy a földön, de akkor mindig ott ült valaki mellette.

Amit nem értek: háton fekve emelgeti a fejét - persze nem megy neki így túlságosan, de közben nyőg...ezt miért csinálja?
A pihenőszékben is így csinál, úgyhogy az kilőve, hogy nézelődni akar, hiszen a székből tök jól tud(na) nézelődni...

KépKép
KépKép
kfnoémi
 
 


Noémi,
Beni is emelgeti előre, mindenhol, főleg ölben. Keményen has-izmoznak, készülnek az ülésre. Szerintem a környezetváltozás viselte meg kisfiadat, vagy a front, vagy a hold állása, vagy napkitörés, stb. :D Én mindig ilyenekre fogom.

Manó,
sulival én laza vagyok, mert mind2 fiú zseni, és jóval előrébb járnak agyban, mint az osztályuk, tehát nem maradnak le semmiről. A tanerők sem csinálnak belőle ügyet. Én simán megengedem a lógást akkor is, ha fáradt, kimerült a gyermek.

Pakolok.

Benta

Kép
benta
 
 


Sziasztok!

Mi is megjottunk, szep hetvegenk volt Fertodon. :D

Noemi!

Ezt Lorka is csinalja, foleg a pihiszekben, vagy, ha az olemben tartom a hintaszekben. Anyosom szerint fel akar ulni, ez persze biztos tulzas. :D

Mano!

Igazad van, kellene mar uj foto, holnap csinalok is! :D Miota a nagyok oviban vannak, el vagyok havazva, kiderult, hogy mi mindenre nem volt eddig idom. :D
Orulok, hogy jobban van Gezu bore!

Autosules: Nekunk meg jo, tudjatok, nekem az a Nania kerekes hordozom van, tehat meg a kerekeken is tolom nehanyszor. Oviba vagy igy megyek, vagy a mei tai-jal. Szerintem ez is 13 kg-ig jo, bar nem nagyon tudok elkepzelni benne egy 13 kg-s gyereket. :shock:

Begane!
Nagyon szepek a kepeitek! :) Nekem a sapi a kedvencem! :D

Tokmag!
Reneszansz es barokk zenet szoktam enekelni kisebb egyuttesekkel, es harfazni is, ha olyan musor van. Olyan jo volt ez a hetvege, hogy vegre megint enekelhettem, hogy a boldogsagtol 3szor annyi tejem lett. :D :D

Benta!
Nagyon jo utat nektek!!! :)
(Tudom, mit erzel, en 4 eve vesztettem el az apukamat, teljesen varatlanul. A Balcsin voltunk, egyik este kisetalt a kapun, es soha nem jott vissza... 56 eves volt. Azota is ugyanugy faj, ha ragondolok. ) Jo, hogy ennyire joban vagytok a parod szuleivel!
Ez velunk is igy van, csak hat a tavolsag miatt nagyon ritkan latjuk oket.

Asszem Lorkuc elaludt, kb fel oraja tettem be a kisagyba szopi utan, de meg teljesen ebren volt. Csond van! :D

Jo ejt,
Agi

KépKép
lys
 
 


Köszi!
Nálatok is nyőgés kíséri? És baromira mérges, hogy nem sikerül?

Kimerültem....

KépKép
KépKép
kfnoémi
 
 


Sziasztok!

Hétvégén lent voltunk apunál, most már egyre jobban megy Adélnak is az utazóágyban alvás!
Csak tök hideg volt a házban (pedig apu be is fűtött), ezért kénytelen voltam magam mellé venni éjjel .

Banyoszka: Niki nagyon éédes ahogy kidugja a lábát a kiságyban! :D
Gyongyó alakul, szerintem érdemes volt megvenni! :wink:

Heni: ugyanolyan kutyás rugink van nekünk is! Beninek nagyon jól áll a kék szín!

Kérdés: vettünk fogzásra kenőcsöt, ami lidocain-t tartalmaz. Honnan a jó fenéből tudom én azt, hogy allergiás- e rá a lányom, vagy nem? Múltkor hallottam a hírekben, hogy egy csaj rosszul lett a tetováló szalonban mert lidocain- nal érzéstelenítettek. Túlparás vagyok, mi? :?

Benta: remélem kisfiad mosolya feledteti a mostani fájdalmad…
Nagyon jópofa a morzsikendő! Adélnak is van már (bocifejű), és egyre jobban szeretgeti. Bár a pelenkák még mindig jobban bejönnek neki. :P
Ti holnap már mentek is Alsópáhokra!! Érezzétek nagyon jól magatokat! :)

Noémi: ok a szerdai jóga! Jajj de jó lesz már találkozni!! :)
Ok a masszázs is- legfeljebb fizetünk neki valamennyit. Szólok egy másik csajszinak hátha őt is érdekli (anno járt velünk terhes jógára és itt lakik a Feneketlen- tónál). Ha többen vagyunk, tuti rááll Kata.

Begane: tök jó a keresztelős kép! Nagyon csini volt Marci bébi…!

Manó: Musztáng kemping? Ott pacik is vannak, vagy csak ez a neve? :)

Ági: hűű, nagyon szép műfaj, amit énekelsz! Milyen nyelven?

Csillag: jobbulást!!
tökmag79
 
 


Lys,
nagyon jól estek a soraid! Apukádat nagyon sajnálom. Milyen sokoldalú csajszi vagy! Akkor te bátran énekelhetsz a gyerekeidnek. Milyen a mei tai-od? Van hordozós képed rólatok? Én most elvesztem a hordozók dzsungelében, Nandu kendőm van, de nem az igazi. Olyan cuccot keresek, amiben egyszerűen a hátamra tudom kötni Benit.

Noémi,
nem nyög. Piszokul élvezi, vigyorog közben, és próbálja leszedni a mintát a gatyájáról.

Majd szombaton jövök, puszi mindenkinek!

Benta

Kép
benta
 
 


Noémi!

Noé is ezt csinálja, szerintem tényleg ülni szeretnének rendesen nem gondoljátok? És ő is nyög és dülleszti a szemét, úgy koncentrál. :lol:

Lys!

Lehet, hogy nem is túlzás amit anyósod mond... :roll:

És hol tanultál (tanulsz) énekelni? És hárfázni? Csak zeneiskolában, vagy magasabb szinten? Csak mert én szintén zenész. :wink:

Kép
Kép
tabati
 
 


Tabati: mindig elfelejtem megírni- mi jelentkeztünk arra a reklámforgatásra amit küldtél a múltkor :oops: de képzeld, még csak nem is válaszoltak, hogy nem felelünk meg vagy már találtak babót. :(
Mindegy, nem számítottam rá hogy bekerülünk, bár jó buli lett volna. :)
tökmag79
 
 


Sziasztok!

Köszönjük a dicséreteket.
Marci elég jól bírta a keresztelést, nem sírt, sőt míg a pap mondta a beszédet ő is egyfolytában gógicsélt, és nézte a papot. A rucit a keresztszüleitől kapta. Amit a fotózások végére jól el is intézett (kifolyt a pelusból az anyag..)

Csillag: Remélem jobban vagy. Borcsa babának miért kell gyógytornára járnia? (bocsika, lehet írtad, csak elkerülte a figyelmemet)Majd írd meg mi volt.
Nekünk is ma kell mennünk.

Kissmanó : Nem haragszunk amiért Marcipánnak nevezted Marcit. Sőt Ő sem haragszik érte, kifejezetten tetszik neki. :)

Éva

KépKép
begane
 
 


Begané: civil nevem nekem is Éva :wink:
Marci bébbel van egy közös vonásunk: anno én is jól beintéztem kis alapos terméssel a pelusba a keresztelői szertartáson. Asszem a pap bácsinak így akartam jelezni, hogy sok sikert kívánok öreg napjaira (engem megkeresztelt, s azzal kivonult nyugdíjba).

Tabati: Ckat is a szintén zenész vonalon lett barátnőd?

Gézengúzom este 11-től reggel 8-ig nyomta hason a hunyát, ráadásul úgy, hogy még a kezét sem mozdította. De mikor felébredt, azt a farkaséhséget......

Kép
kissmanó
 
 


Sziasztok csak bekukk, dajkálni kell kicsikémet. Ma voltunk oltáson

3 hós adatok:
hossz: 64 cm
súly: 5100 g

Meg lettünk dicsérve. Emma majd leszedte a dokinéniről a sztetoszkópot két kézzel :D Mikor hasra fordította akkor meg nekiállt kúszni a rágókája felé :D Jól fejlett babucinak lettünk titulálva.

Ja és jönnek a fogaink. Az alsó és a felső kettő metszője is már totál átlátszik, a dokinéni szerint hamarosan kibújnak, remélhetőleg nem egyszerre. Azért esz mindent ami a szája ügyébe kerül (többek között anya karját is)
Vendég
 


Sziasztok!
Hú, Anuk, nem semmi, hogy már jönnek Emma fogai. Jól belehúztatok. Örülök, hogy meg lettetek dicsérve. Végre semmi le...ás.

Nagyon szuperek a képek. Csodásak a bébik!

Tabati, minden tiszteletem a Tiéd, hogy a kezdeti nehézségekhez képest hova fejlesztetted a szopizást. Gratulálok!

A most utazóknak jó pihenést, kikapcsolódást vagy legalábbis változatosságot kívánok!

Zéti is a pelust szereti tömködni a szájába. Mostanában egyre többet mozdulunk ki. Nagyon jókedvű kisfiú. Mosolyog mindenkire, csak tele legyen a pocakja.

Ma voltunk koponya-, has- és csípő uh-on. Minden oké, bár megerősítettek abban, amit még a terhesség alatt mondott a nőgyógyászom. Zétinek van egy kis vesemedence tágulata. 6 hónap múlva kontroll.

Mennem kell, nyűglődik a járókában. Pedig egyébként nagyon szereti.

Puszi

KépKép
süni76
 
 


Sziasztok!

"Problémamegoldásért" jöttem :oops: és közben látom, hogy mások is küzdenek vele...nekünk is jön a fogunk...vagyis Nórinak....
Nem tud valaki véletlenül valami homeopátiás kencét, amivel ilyenkor kenegethetném a kis ínyét? Szegény elég hisztiske :( ....

Amúgy jól vagyunk, már cipelni is bírom, tegnap vásárolni voltunk...igyekszem jönni gyakrabban....ígérem!

KépKép
amadea
 
 


Amadea!

Hát erről lecsúsztál..., Benta hoz nekünk valami ilyesmit külföldről... :? De hátha később is tud még hozatni, biztos megírja...vagy hátha mégis több jött, mint amennyit kértünk... :?

Manó!

Igen, 15 éves korom óta ismerem! :wink:

Tökmag!

Ezt úgy tudom utálni... :evil: Hirdetik mindenhol, aztán ha megvan a megfelelő személy, akkor a többi jelentkezőt nagy ívben lesz....ák. :evil:
Velem is ez volt, amikor állást kerestem. Rengeteg helyre elküldtem az önéletrajzomat, és max 2 helyről ha visszajeleztek, hogy most nincs szükségük rám. A többiek válaszra sem méltattak. Ráadásul a jelenlegi munkahelyem is köztük volt, ahova egy ismerősöm ajánlott be. Utána megkérdeztem a főnököm, hogy megkapták e az önéletrajzomat és miért nem reagáltak. Azt mondta, hogy biztos megkapták, de el sem olvassák, csak olyanokat vesznek fel, akiket valaki beajánl. :roll:

Kép
Kép
tabati
 
 


Amadea: Mo-on sajna nem kapható, Osanit a neve a fogzásra kitűnő homeós golyócskáknak. Ausztria, No, Svájc (asszem), és talán Anglia a lelőhelyek amikről tudok.
Ebay-en is lehet rendelni, csak a szállítási költség is rájön.
Más nem igazán bejövős.
Ajánlják még a chamomilla-t, de az lepkefing az Osanit hatásához képest.

www.osanit.de

Kép
kissmanó
 
 


Sziasztok!

Köszi szépen a tippet, szüleim jövő héten mennek Bécsbe, szólok nekik, hogy hozzanak.

Visszaolvasni csak elég felületesen sikerült :oops: , de a képeket megnézegettem: minden baba csodaszép!!!
Mi is tervezzük/szervezzük a keresztelőt, csak sajnos sokkal macerásabb az egész, mint reméltük....

KépKép
amadea
 
 


na, akkor időben érdeklődtél :wink:

Kép
kissmanó
 
 


Amadea!

Tényleg, de jó, akkor tuti kapnak majd és nektek is lesz! :D

Keresztelőt mi is szervezzük és tényleg elég nehéz, pedig csak a családot hívjuk meg. Férjem már mondta is, hogy a meghívót hanyagolhatnánk, majd anyósom végigtelefonálja a rokonokat. :roll: Meglátjuk, ha lesz egy kis időm és energiám akkor megcsinálom én magam! AZ esküvőnkre is én csináltam. Max kicsit egyszerűbb lesz, mint az. A vicces az, hogy kaptunk még várandósságomkor egy nagyon szép fehér csipkés hálózsákot, úgy néz ki, mint egy pólya. Ráadtam Noéra, de nagggyon kislányos, úgyhogy még rucit is kell keresni neki...

Kép
Kép
tabati
 
 


megőrülök. egy fakopáncs szerint beteg a háztetőnk külső gerendája. napok óta kopácsolja, 2 hatalmas lyukat készített bele. holnap egy lemezzel fogjuk beborítani, s reméljük tavaszig elmúlik ez a kórképe a fák doktora urának.

Kép
kissmanó
 
 


így szopizom a Hüvelyk Mátyást

Kép

stramm kispasi

Kép

adjunk a kis kiváncsi prűdöknek is. avagy még a szemnek se mindent

Kép

Kép
kissmanó
 
 


Sziasztok!

Annyit mergelodtem a fenykepezogepemen! Teljesen elallitodott, mindenkeppen 3 perc mulva akar exponalni, en meg muszaki hulye leven keptelen vagyok visszaallitani! :twisted: :twisted:
Igy ma is elmaradt a fotozas, meg kell varnom papuskat, hogy szerelje meg.

Mano!
Szuperek a kepek, az elson mintha Lorkat latnam, o is pont igy csinalja. :D
Nem tudom miert, de meglepodtem, mikor irtad, hogy Eva a neved.
Nagyon szep nev, csak valahogy mast kepzeltem el hozzad. :oops:
Nem haragszol, ugye? :) El is gondolkodtam, hogy vajon mit, de meg nem tudom a valaszt. Majd megirom, ha megjon az ihlet.
Fakopacs! :?
Gyerekek azert orulnek a szep madarnak, nem?

Benta!
Persze dobok majd mei tai-os kepet is, bar en elol hordom. A csajszi, akitol vettem megmutatta a hati poziciot is, egy laza mozdulattal hatra repitette a kislanyat.
:shock: Csak neztem nagyot, ezt talan en nem vallalnam be. :D

Tabati!
Tok jo, hogy te is zenesz vagy! Nekem az egesz eletem a zene korul forog, a Zeneakademian vegeztem, szolfezs-zeneelmelettanar, karvezetes szakon, utana meg megcsinaltam egy fel doktorit Parizsban a Sorbonne-on zenetudomanyi szakon.
Te mit zenelsz?

Tokmag!
A nyelvek kozul sok elojon, persze a zeneszerzo nemzetisege, es az adott szovegek alapjan. Latin, olasz, francia, nemet, angol, spanyol, flamand, meg heber is. :)

Lanyok!
A legedesebb, amit Lorka mostanaban csinal, az, hogy vigyorog, es dumal a cicivel a szajaban, mikor mar nem ehes. :P
Ilyenkor mindig arra gondolok, hogy nagyon ki kell elvezni ezeket a pillanatokat, mert hipp-hopp megnonek. Persze kesobb lesz mas, aminek orulni lehet, dehat akkor is... :wink:

puszi,
Agi

KépKép
lys
 
 


Sziasztok!

Amadea, nekem a Vibrucolt ajánlották még fogzásra.
http://www.kismamablog.hu/fogzas.pdf
Ezt találtam - de nagyon örülök, hogy ha az osanit ilyen jó! Egy barátnőm anyukája No-ban lakik, ha elfogy, talán tudok én is szerezni.

Lys, amikor Párizsban tanultál ott ismerkedtél meg a férjeddel? Csak mert írtad, hogy francia...jól emlékszem ugye?

Manó, Géza csodaszép! Annyira pasis! Tuti nem mondják rá, hogy szép kislány!

Ma barátnőztünk! Voltunk a H&M-ben. Végre vettem Áronnak szabadidő gatyót itthonra, ami nem szorítja a pocakját! Kapott egy farmert is, és egy téli sapit!
Meg vettem neki egy csuda édes szabadidő együttest. Igaz, hogy 80-as, de 4500 helyett 1500 Ft volt, mint egy gatya ára!
A farmerben lesz 19-én: Viktornak meglepetés bulit szervezek a 30. szülinapjára. Áronon a farmeren kívül az I love Daddy feliratú body lesz! :)

Olyan szép dolgok voltak, ott tudtam volna hagyni egy kisebb vagyont!

Áront most fektettem le: megevett 200-at, és egy órája még 50-et. Remélem 1/2 7 - 7 ig bírja! :)

Tökmag szólt, hogy beszart a gépük!

Holnap oltás...annyira félek! Az előzőn Viktorral voltunk, de most egyedül viszem Áront. Ma már 2x elmondtam neki, mi lesz holnap...nem hiszem, hogy ettől kevésbé fog sírni, de hátha...

KépKép
KépKép
kfnoémi
 
 


Ja, és ma megmértem a barátnőmnél.
Ruhában 8,1 kg volt...szóval 7,8 körül lehet. Holnap küldöm a 3 hós adatokat...

KépKép
KépKép
kfnoémi
 
 


Lys!

Én is a Zeneakadémián végeztem. :wink: :D Te mikor? Még az is lehet, hogy ismerjük egymást, ha más nem látásból... :) És mit jelent az, hogy fél doktori? Hogy elkezdted, de nem fejezted be? Mert én meg Bécsbe jártam még az ottani Zeneakadémiára, de én sem fejeztem be... Ja! Én klarinétozom. :wink:

Noémi!

Jó kis meglepi lesz! :wink:

Kissmanó!

Milyen szégyenlős a kisfiad! :lol:

Lányok!

Nekem ma megvolt az első bőgésem a síró gyerekemmel a kezemben. Egyszerűen úgy üvöltött, mint még soha. Letettük akkor is, felvettük még jobban. Nem jöttünk rá miért. Én már annyira ideges voltam, hogy férjem elvette tőlem, majd ő megnyugtatja, még az ajtót is magukra csukták. Na, fél óra múlva még mindig üvöltött, nem bírtam, bementem és sírva elkértem szorosan magamhoz öleltem, úgy bőgtem én is. És csodák csodájára elhallgatott... :shock: Ki érti ezt....

Kép
Kép
tabati
 
 


hmmm, hogy ezek a zenés lányok milyen tanultak....Párizs, Bécs...
én ehhez képest sehun sem vok, bár van 2 db. egyetemi végzettségem (diplomám csak 1, a másodikat ki sem vettem, sok pénzt kéne adni érte, s amíg konkrétan nem kell, métt dobáljam ki a zsét az ablakon?)

Ági: azért majd írd meg, hogy milyen nevet gondoltál nekem :wink:

Tabati, kicsit gonoszkodom: welcome a nem tudom miért üvölt a gyerekem, de csakazértisüvölt klubba.
De viccet félretéve, tudom milyen szar az ilyen, volt már részem benne, többet nem kívánom.

Noémi: tök jó, hogy jutányos áron találtál cuccost a kis tömzsi babócádnak. Viktor pedig gondolom nagyon büszke lesz a kisfiára mikor meglátja ama bodyban. Képet ne felejts majd készíteni Áronról abban a szerkóban.

Ma megyünk a 3 hós kontrollba. Így az este kíváncsi lettem, hogy mennyi az annyi, banyeknél a rendelőben pelusban és bodyban van a méricske. Arra gondoltam, hogy olyan 6500-6600 körül lehet a fiam. Hát a mérleg állásához semmi kétség nem fért, tök nyugiban várta, hogy megmérjem, s levegyem onnan: 6700-at mutizott a mérlegünk.
Hát ja, tegnap mindannyiszor már folyt a szájából a tejkó a szopi végére, mert komfortozni szeretett volna, s zavarta, hogy még mindig nyelni kellett volna. Hálisten, ezt is megértem. Amúgy erre sem gondoltam, hogy én képes leszek arra, hogy elteljenek napok úgy, hogy nem iszom szénsavas ásványvizet. Reggel már a csésze szopisteával indítok, s a szénsavas ígényeim valószínű az alkeszmentes sör bubijai kielégítik.

Cudar hideg lett, az előbb le kellett menjek az autóhoz, tréningnadrág, meg egy hosszú ujjú blúz is volt rajtam, azt sem tudtam hogy spurizzak fel a házba. Hiába no, Brassóban már közeleg a fűtésszezon indítás.

Kép
kissmanó
 
 


Sziasztok Lányok!

Van net :) Csak időm nem sok, hogy írjak... de eddig nagyon jó a nyaralás, leszámítva, hogy Dávid még nyűgösebb, mint otthon, legalábbis tegnap így volt. Hátha ma már jobban fogja érezni magát. Épp a játszószőnyegén játszik, és szopizza az ujját. Már egyszer rájött, hogy a hüvelykujját hogy vegye a szájába, de azóta ismét az ökle a favorit :)

Fogzásra mi is vettünk gélt, még nem használtuk, így nem tudom mennyire hatásos: Gengigel Baby gél a neve, nincs benne lidocain, ezért ezt vettem. Én nem mertem még olyan kencét kipróbálni, amiben van, mert ahogy Tökmag is írta, ki tudja, nem allergiás-e rá Dávid...

Manó, nagyon szép Gézu baba, és annyira édes, ahogy szopizza az ujját :) És tényleg nagyon férfias, ugye Tőletek nem is kérdezik, hogy fiú vagy kislány?:) (mert tőlünk itt a szállodában már kérdezték, Tibi jól ki is akadt, hogy nem látják, hogy fiúúúúú :D )

Tabati: nálunk is előfordult már, hogy együtt sírtam Dáviddal, mert nem tudtam megvigasztalni :( Tudom, milyen borzasztó érzés! Ilyenkor sokszor Tibi tudja a legjobban kezelni a helyzetet. Valahogy sikerül olyan pózt találnia, úgy tartania Dávidot, hogy megnyugszik...

Noémi: nagyon jó meglepetést találtál ki férjednek! Az I love daddy-s body is tescos?:) Én ott vettem egy ilyet, amikor mutattam Tibinek, teljesen odavolt, így gondolom, a férjed is meghatódik majd tőle :) Annyira édesek az ilyen feliratos bodyk, én legalábbis odáig vagyok értük :)
Ajjaj oltáshoz szorítok! Áron remélem jól viseli majd!

Na most megyek, Dávid már reklamál, hogy nem vagyunk mellette :)
magdii
 
 


Hát mondani nem mondják rá, de megkérdezik, hogy kisláááány? :shock: :shock: :shock:
s ez akkor szokott előfordulni, mikor a piros babakocsiban nyomatjuk.
de hát ha kicsi nővérkéjétől ilyent örökölt, most ki kellett volna cseréljem kékre? meg amúgy is, könyörgöm nem rózsaszín.
s az öltöztetésében kínosan vigyázok is, hogy főleg házon kívül jellegzetesen pasis cuccokban nyomuljon (kivéve ha épp fehéret adok rá).

Magdi: azért remélem, hogy egy kis pihit, kikapcsot ma már engedélyez Dávid, s észbekap, hogy ha ti sikerül feltöltődjetek, az rá is pozitív hatással van, s akkor csupa happy lesz a szabadságotok.

az előbb megsasoltam a konyhában a hőmérőt. hát alig mutizott többet mint 18, uhhó gyorsban meglátogattam a kazánt, s a padlófűtést kis langyi vízzel beüzemeltem. Nesze neked villany meg gázszámla.

Kép
kissmanó
 
 


Sziasztok!
Lorka alszik, gyerekek az oviban, en meg puccosra vagtam a konyhat. :)

Tabati! :D

Hat ez nagyon jo!76-os vagyok, 99-ben vegeztem, de azert biztos van par kozos pont : Kovacs Samu, Batta, Ujfalussy...Ha engem nem is, az ocsemet ismerheted, o 81-es, fagottos, a Bartokba jart, a Foiskolara es a Zakra is utana. (Tamas)
Parizsban elkezdtem a 3 eves doktorit, 1 ev utan is olyan dolgozatot kellett irni, ami mar feler majdnem egy disszertacioval. En gyakorlatias ember vagyok inkabb, a zenet is inkabb csinalni szeretem, mint beszelni rola, igy meguntam a konyvmolyoskodast. :D
Aztan haza is jottunk Papuskaval. Biztos ismered Vashegyi Gyorgy barokk egyutteseit, vele szoktam koncertezni. Te hol jatszottal szules elott?

Uvolto gyerek : Nalunk is pont tegnap este volt. Mergelodtem a nagyokra, mert megint kilocsoltak egy hekto vizet a furdokadbol, kozben Lorkat felig feloltoztetve hagytam a nagyagyon, amit persze zokon vett.
:(
En mar egy kicsit megedzodtem igy a 3.-nal, es nagyjabol tudom kezelni a helyzetet. Arra kell gondolni, hogy ugyis abbahagyja nemsoka.
Addig a repulo tartas, vagy az allvaszopi mukodik tobbe -kevesbe.
Vegulis az en hibam, az ilyen helyzeteket mindig meg lehet elozni. :?

Noemi! :)

Igen, akkor ismerkedtunk meg, Parizsban. O volt a tanarom egy nyelviskolaban. :oops: :oops: :D
Persze nem sikerult rogton elcsavarnom a fejet, tartotta magat a tanar ur, csak egy evvel kesobb jottunk ossze. :)

Mano!
Azt hiszem, Anna. :D :D
Geza is jo husban van! :)

Na megyek rakosgatni azokat a hulye szamlakat, mert ma mar be kene fizetni... :( :(

Udv,
Agi

KépKép
lys
 
 


Anna? hmmm....hmmmmm
asszem maradok az Évánál. :wink:

Kép
kissmanó
 
 


:D :D

KépKép
lys
 
 


Helló!

Igen Magdii, tescos!

Nekem is ma takarítós napom van. Kiválogattam Áron ruháit, mert a 0-3 kategóriát végérvényesen kinőttük. Így a következő zsák ruha megy a pincébe "jó lesz a tesónak" felirattal, egy doboznyi meg a teszveszre, mert azokat nem szerettem.

Kabátunk viszont van bőven, sőt overál is. Mikor megvettem hatalmasnak tűnt (még terhes voltam). Most látom, hogy mire szükség lesz rá jó lesz! :)
Tegnap vettem hozzá egy édi sapkát , már csak a sál kéne hozzá.

KépKép
KépKép
kfnoémi
 
 


Feliratos cuccok:

Kép

Kép

és a sapka:

Kép

KépKép
KépKép
kfnoémi
 
 


b]Manó[/b], pedig a piros most a tescos cuccok egyik fő színe, egész kollekció van belőle :D És nagyon tuti, pasis cuccok, kb. mind megvenném ha tehetném :)
A mai nap eddig egész jó: reggelinél Dávid végig aludt, utána sétáltunk egy nagyot, a végén megint bealudt, ekkor kávéztunk egyet, most pedig játszik a játszószőnyegén, egyre hangosabban magyaráz a lila kutyájának :D Mondtam Dávidnak, amit írtál, Manó, remélem megfogadja a tanácsot :)

Noémi, akkor tudom, melyik az a body, nagyon szuper :) Én ilyenben vettem még egy olyat is, amire az van írva, hogy én vagyok anyukám szuper hőse :) Nagyon édes Áron a képeken!
Nekünk még van olyan feliratos bodynk, amire az van írva, hogy Az én apukám a legerősebb a világon, illetve, hogy Apukám nem szereti a teát, én nem szeretem a sört, mégis jól kijövünk :)

Ági: igen, én is arra gondolok, hogy egyszer vége a sírásnak :) És a repülő tartás nálunk is bejön. A szopi már kevésbé, ha a poci fáj pl., akkor nem használ. Ilyenkor még a kerékpározás a kis lábával, ami jót szokott tenni...

Délután megyek masszázsra :) mézes masszázs, remélem nem ragadok oda majd mindenhez :lol: (szerettük volna a babamasszázst is, de sajnos helyettes masszőr van, aki nem vállalja :( )
magdii
 
 


Sziasztok!

Gézu és Áron is milyen hatalmas nagyfiúk!! Csodaszépek,igazi pasik!
Öröm nézegetni Őket. Majd Nikinek is megmutizom, ha felébred :D
Van még a pasik között facér?Mert Dávidról már lecsúsztunk, azt hiszem Gézut Cosmo Petrája foglalta le. Áron még szabad,mert akkor lecsapnánk rá :D :D :D

Csajok, kicsit elvagyok keseredve...Azt hiszem,lassan a mi "csak anyatejes" korszakunk is a vége felé közeleg... :cry: :cry: :cry:
Tegnap is már nyűgösködött a kisasszony, ma mértem, 1 ciciből 80-at szopizott, úgyhogy rápótoltunk a másikkal még 50-et.
És visszatért a 2-3-4 hetes önmagához, már több éjjel felkelt szopizni.... Holott már vagy 2 hónapja aludt 21-22-től reggel 8-9-ig...
Úgyhogy most elkezdtem újra fejni, meg azt hiszem újra megpróbálom a szopis teát,bár a múltkor hasfájás volt utána,de hátha már annyira nem érzékeny a babapoci.

Még tudtok valami használható infót adni? Manó? Nálatok ha nincs annyi tej,mi a befutó gyógymód a visszacsalogatásra?

Banyoszka
banyoszka
 
 


Banyoszka: nincs magyarázatom arra, hogy tegnap óta miért dől szó szerint belőlem a fehér nedű. Holott múlt héten....
És én még vasárnap is két ciciből szoptattam. Tegnap s ma van az a bőség, hogy egész nap, még este is elég az 1.
Talán a reggeli csésze szopistea? Ugyanis most este elkészítem, s reggel ahogy kikelek az ágyból, az az első, hogy legurítom a teám. S nem pedig olyan 11 óra magasságában mikor eszembe jut. Igaz, a telefonom is be van állítva, 9-kor trombitál, ha addig elsinkófálnám a dolgot.
Nálad nem zavarhatott be a sulikezdés? Ezen a vonalon is érdemes keresgélj.

Ma a rendelőben hiperül fel...ta az agyam a banyek. Volt még egy anyuka a 3 hós bébijével kontrollban. Megméri, majd érdeklődik, hogy mennyit eszik a gyerek, mert múlt hónap óta több mint 1 kilót gyarapodott. Anyuka meg bevallja, hogy olykor, főleg este ad pótlást, mert szemmel láthatólag nem lakik jól a gyerek, büfi után ha leteszi, akkor nyűgös, s a pótlás után nyugi van. Banyek rákérdez, hogy miért is ad pótlást (pedig elmondta a szerencsétlen elsőgyerekes). Javasolta, hogy miután felveszi szopiból büfizni, már többet ne adjon neki semmit. Anyuka meg folytatja, hogy szopi közben is szünetet tart, hogy legyen egy köztes büfi, mert ha az nincs, akkor a végén a büfivel a tej egy része is távozik (szerintem a levegő visszanyom egy adag tejet, mert símán nem bír feltörni). Banyek értelmezése: látja anyuka, hogy sokat eszik a gyerek, mert ha nem adna annyit, akkor nem dobná vissza, ami visszajön, az mind fölösleg.
Hát eldobom az agyamat.
S szerencsétlenek, akik tényleg nem tagjai pl. ilyen jó kis fórumoknak, esetleg nincs a rokonságban, haveri körben egy jó tanácsadó, akkor annyi neki. Ezentúl éheztetheti a gyerekét, ha olyan aki ad(na) a szakember véleményére.
Jujj, alig bírtam tűrtőztetni magamat.

Kép
kissmanó
 
 


Sziasztok!


A tegnapelőtt feltett babaruha csomagok elkeltek.


Az overálokat viszont még feltenném, hátha azok is megtetszenek valamelyikőtöknek!


Szürke: Kenguru Goldos címkéjén 6 hó szerepel. Belül polár béléses szürke színű, vízlepergetős külső borítás. Kesztyű tartozik hozzá. A lábrésze alul lekapcsolható.


Kék: Teszkós végig cippzáros (utólag bevarrt, mivel eredetileg rövid volt), szintén szép állapotú overál, 6-9 hós méretű, belül szintén polár béléses, ennek a lábrésze nem levehető.


A Kengurus overált, olyan 7,5 hóg, és a Teszkósat 11 hós koráig tudtuk hordani. Az overálok kimosva kerültek elcsomagolásra, szép állapotúak, nem szakadtak, egy éve vásároltuk őket.

Kép

A két overál együtt 6000 Ft-ért eladó.

Ha valakit érdekelnek írjon privit!


Üdv: Vikkata
torolve_20130114141731
 
 


Sziasztok!

Végre nekünk is alakul a napirendünk! :D El sem hiszem! :D Visszaálltunk arra, hogy átalusszuk az éjszakát, hajnalban kelünk 4kor, utána 7 körül, majd még 10ig alszunk. (igen, én is, bár én általában előbb felkelek reggelizni, meg elintézni a dolgaim. Utána kajcsi és megyünk sétálni. Ebédre érünk haza. Kb. 1kor esvés, majd megint alvás, úgy 4ig. Utána viszont már nem alszunk estig. Játék, nyűglődés (sajnos, de ez van). Közben egy-egy fél órára elalszik, hol kézben hol a kiságyban. 8 körül fürdetés, majd 9 körül alvás.

Lys!

Majd írok privit! :wink:

Banyoszka!

Ne légy elkeseredve, én estefelé (sőt még néha délután is) mindig 2 mellből szopiztatok, és lefekvés előtt kell a pótlás. Éjjel csak ezért kelek fel fejni, hogy legyen a hűtőben pótlásnak. Szerintem is fejjél! :wink:

Manó!

Piros babakocsi miatt nézik lánynak? :shock: Szerintem a piros egyáltalán nem lányos szín. Unisex. :roll:

Magdi!

Mézes masszázs!!! :D Biztos szuper lehet!!! Kíváncsi leszek majd mit írsz róla! :wink:

Kép
Kép
tabati
 
 


Na, végigolvastam mindent. Majd írok, de megint nincs annyi idő! Viszont babaképek nagyon tutik!!! Emma baba mesekönyvnézegetőse viszi a pálmát nálam most! Noémi, az I'm the boss nagyon jó!!! Mi most egy olyat kaptunk: HA én nem alszom., TE sem alszol! Majd felrakom, ha belebő Borcsa- nemsokára! :lol:

Jaj, most jöttünk babamasszázsról. Úgy elvagyok keseredve. Borcsa 2 hét alatt 9 dkgot híyzott csak!! Ez nagyon kevés! Pedig nem tűnik éhezőnek. A kakija néha volt zöld, na, de ha csak egyszer az, akkor ugye nem kell gázra gondolni... Ráadásul pár napja 2 ciciből megy (hogy gyógyuljon a mellgyuszkó- szerencsére, már szinte elmúlt!), és szerintem most kezd kicsit kevesebb lenni, pedig most öbbet fejek, meg megint iszok teát 2 napja. És 30 percig eszik már hetek óta, és mégis keveset??? Aggaszt...

Már jobban vagyok, de kimerített ez a masszázs. Szerencsére már csak fáradok, és ezért mehettem emberek közé. Meg amúgysem mondta a dokinő, hogy vészes lenne, szóval nem terjesztettem H1N1-et. De Borcsa is pont a héten nyűgösebb, én meg még kómás vagyok annyit gyöntölni.
Na jövök még, csak kajcsi lesz, már nem tudom, hogy akkor mi fog bejönni. Dévényest is majd elmesélem.

Kép

Kép

Kép
csillagtancos
 
 
 
 


Magdii, azt a bodyt én is megvettem! Odavagyok a feliratokért. És az I love Mummy-s hosszú újjú is megvan! :)

Hát Manó, valóban sok hülyeséget összehordanak az orvosok / védőnők, szóval jó hogy ha az ember lánya máshonnan is tudakozódik!
Ma nálam a védőnő volt. Áron mindin emelgeti a fejét, ahogy írtam is, és persze simán felemeli, ha segítek neki (húzom a kezét). Erre - Murphy - most nem csinálta meg, így kiadták az ukázt legyen többet hason. Meg ami a másik, hogy tegyem le a földre és támasszak a lábához, hogy rúgja magát, ez a mászás alapja. Könyörgöm, minek??? Velünk ilyeneket nem csináltak, és tudtunk mászni, járni.
Az Anya taníts engemből a 3 hónaposig mindent tud Áron - és csináljuk is, sőt már jó pár dolgot a 4-7 hónaposigból is. Erőltetni szerintem hülyeség.

A 3 hós adatok: súly 8 kg, 65 cm, kalapméret: 42 cm.

Egyébként a súlya miatt gondolom, hogy neki a forgás is később fog menni, a nagy kuffer miatt! :)

Voltunk oltáson: Diperte, Prevenar és Rota.
Már a rotánál üvöltött - állítólag nagyon szar íze van. A másik kettőnél már én is. Simogattam, puszilgattam...dehát nem sokat ért. Kidőlt, aludtunk egyet együtt, most kaja volt és csöndben fekszik a járókában...a szívem szakad meg. :(

KépKép
KépKép
kfnoémi
 
 


Csillag, ne keseredj el. A lényeg, hogy hízik. Biztosan Borcsa is már sokat rúgkapál, és égeti a kalóriákat. Ha éhes lenne biztosan tudnád!
Jövő héten mi is megyünk masszázsra/jógára! Már alig várom!

Tabati, szerintem minden gyerek nyűgős. A napirendtől sem lesznek játékbabák - egy igazi meg sír! A lényeg, hogy egyre kiszámíthatóbb a napotok, és így a problémákat is könnyebben tudod orvosolni, mivel tudod mikor mire lehet számítani!

KépKép
KépKép
kfnoémi
 
 


Csillag! A nagyokosak szerint egy gyerek 6 hós korára kell megduplázza a súlyát. Borcsa már 3 hósan közel állt ehhez. Akkor hol a gáz?

Noémi: a fiúk megoszthatnák a kalapjaikat. Gézengúz buksija is 42-es. Naffejű a fiam, de hát ha az anyjára fog ütni, akkor időben kell kapaszkodni. Elméletileg is meg gyakorlatilag is.

levelezek egy pár napja egy portugál ürgével.
először árajánlatokat kért egy terepjárójához bizonyos alkatrészekre, aztán szó-szót követett, szeretne bekerülni a román rally raid versenyekbe.
meg más terepjárót vesz most épp, tanácsokat kért, mi meg nyomattuk. állítólag 3,5 hét múlva épp Brassóban lesz a következő verseny, így találkozni is fogunk.
Tök jó, mert szépen lesöpröm kissé a port az angol nyelvtudásomról.
Valószínű valamelyest tud románul is, ha már itt van cége, de ő angolul kezdte, s nekem is tök megfelel.
mondtam is apának, hogy ingyen pár perces nyelvlecke. (lecke, mert azért utána kell néznem az angol szakszavaknak.... haspáncél, nyomtáv szélesítő és társai)

Kép
kissmanó
 
 


Kissmanó!

Jó neked, hogy frissítheted a nyelvtudásod! :roll: Én megint ott tartok ahol kezdtem... :( Ha már a bécsi tanulményokat emlegettük, akkor az elején egy középfokú nyelvvizsgával, de nuku gyakorlattal a beiratkozásnál a tanulmányi osztályon kezembe nyomtak egy prospektust, hogy milyen nyelvtanfolyamok vannak, mert év végére le kell rakni egy közepet...tök ciki volt ezek után bemutatni, hogy nekem már van, ráadásul egynyelvű. A csajszi kikerekedett szemekkel nézett rám, mert olyan satnyán beszéltem...most ugyanitt tarthatok sajna... :(

Noémi!

:lol: Férjem ugyanezt mondta ma, hogy ne várjam, hogy csendben elvan a sarokban ha lerakom, mert nem játékbaba. :lol:

Kép
Kép
tabati
 
 


Sziasztok!

Màr eljutottam odàig, hogy csak a pasimnak kommentàlom azt, amit irtok, màr irni nem jutok el...pedig minden nap olvasom a babanetet :oops: mert mindig vannak érdekes dolgok, pl. mézes masszàzs, soha nem hallottam :) viszont egy felnöttcsatornàn màr làttam csajszikat bikiniben és mézben birkozni :)

Mano, a portugàl pasikkal vigyàzz...nekem egy elcsavarta a fejem és most babusgatom épp a kisfiàt :P mondom ezt épp, miközben megy a magyar-portugàl vb-selejtezö

A mellszivo-olvasztàs rejtélye megoldodott: màsnap betettem a vadiuj sterilizàtort, benne az uj (és dràga) fejögéppel, de 1 perc utàn màr füstölt. Kiderült, az uj mikro grillezés helyett mikrozott és forditva :twisted:

Szerintetek az gàz, ha a kisfiam még a mai napig is ritkàn eszik többet 100ml-nél egyszerre. Ill. a szopit nem tudom, csak a lefejt tejcsit. Mégis, jo kis husi, de jo lenne, ha annyit birna enni, hogy kihuzza 3-4 oràn àt :? Ti milyen gyakran etettek napközben - föleg szoptatosoktol kerdeznem.

Nekünk mindenki mondja, mekkora nagy màr a fiunk, de Aron meg Gézu mögött tuti elbujna :D Emma olvasos képe halàli :)
Francb, tüzijàték :evil: pedig olyan jol aludtunk
preta
 
 


Sziasztok!

Már megint bekrepált a gép- már megint megjavították. Remélem ez már tartós gyógyulás lesz, mert most már tuti, hogy meglóbálom és elengedem!!

Adél kicsit szüttyögött az elmúlt pár napban, de már ok a csaj.

Süni: és mit fognak csinálni Zétivel? Kezelik, vagy csak megfigyelik?

Amadea: pihend ki magad, és babázz, mással ne foglalkozz. Persze ha már erőre kaptál, várunk vissza!!

Tabati: jahh, ezt én is rühellem! Mostanában pedig ez a divat: nem visszajelezni. Anno én egy hónap alatt kilencven akárhány helyre küldtem önéletrajzot, egy kezemen meg tudom számolni honnan jeleztek vissza. Gusztustalanok!
Én egyszer olyan „válogatást” láttam, hogy fénykép alapján döntött a vezér: nem szimpi (félredob), szimpi (behív interjúra). :(

Manó: gyönyörű a kisfiad!!! De a lééényeg lemaradt!! :D
Adél általában tetőtől talpig rózsaszínben van, hajcsat a hajában, de még így is megkérdezik, hogy kislány, vagy kisfiú? :S
Ja! És mi direkt azért vettünk piros babakocsit, mert Ha lesz második béjb, és esetleg fiú, neki is tökéletesen meg fog felelni (Peti kedvenc színe a piros)! Hülyék az emberek, nem kell velük foglalkozni.
Már rég megállapítottuk itt, hogy a védőnők balekok. De hogy ennyire?! Nekünk nem bír mást mondani a nő: ugye mekkora csoda?! Azóta párommal minden reggel ezen hülyülünk: na, ki nézi meg a gyerek mai csodáját?! :P
Mindig elámulok, mennyire sokoldalú, fáradhatatlan, energiával teli nőci vagy. Még egy portugál pasi is belefér a képbe! :)

Ági: héber barokk? :)
És melyik nyelven énekelsz a legszívesebben? Nem vagy fent a youtube- on?
Én is csak bámulom soxor a kislányom, hogy örökre emlékezzek rá, milyen volt szopi közben. Ezeket a fintorokat, vigyorokat, mohó kifejezéseket csak én láttam, és annyit tudok rajta nevetni!

Noémi: a hasszorítós nadrágokkal mi is szívunk! Van dögivel, csodaszépek, de nem tudom ráadni őket Adélra!
Hogy fog örülni Viktor! Hányan lesztek?
Meg kell zabálni Áront a rucikban! És az a sapkás kép…! :D Hú, jól meg fogom dögönyözni a csávót!!
Én nem féltem Áront: akkora bicepsze van- menni fog az átfordulás, figyeld csak meg.
Ajjaj, nemsokára mi is megyünk a következő oltásra…
A Rotát receptre kaptad?

Banyoszka: nagyon sajnálom, hogy fogy a tejcsi! Fejd, ahogy írod és próbáld meg a homeós bogyókat is! Nekem az alkoholmentes sör válik be…

Csillag: ne hibáztasd magad, hogy nem sokat gyarapodott Borcsa. Muszáj könyv szerint haladniuk? Ha éhes lett volna, tuti jelez Neked, úgyhogy nyugi. Az jó hogy kimozdulsz, stramm csaj vagy, nem hagyod el magad.
Nekünk mostanában Igen soxor van zöld kaka. Az gáz??














:) :? :? :? :)
tökmag79
 
 


Preta!

Ez a mikrós sztori elég gáz!!! És dühítő! :evil: Ti szúrtátok el, vagy eleve rossz a mikró? Mert akkor reklamáljatok, hátha kárpótolnak a fejőgépért is. :wink:

Épp ma panaszkodtam anyósomnak, hogy nálunk nemhogy ritkulnak az etetések, hanem még a 3 órát is nehezen tudom betartani. Pedig már ott tartunk, hogy ő köpi ki a cicit, ha elég, szóval nem a tejmennyiséggel van a gond. Anyósom szerint egyszerűen csak jó evő és kész. Azt nem tudom mennyit eszik alkalmanként, mert nem mérem. De ha te fiad nem akar többet enni alkalmanként, hanem inkább naponta többször, akkor ő ilyen típus tuti. Szerintem nem szabad erőltetni.

Kép
Kép
tabati
 
 


Preta: és KINEK szurkolsz???? :P
Szopi mennyiség: kezdetben 150ml- t is le tudtam fejni egyszerre egy mellből, most már max. a 100 jön össze. De úgy néz ki, hogy ez is elég Adélnak. Őszintén megmondom, hogy én soha nem mértem meg evés előtt vagy után :oops: úgyhogy fogalmam sincs mennyit eszik egyszerre. De nődögél (hízik) a drága... :)
tökmag79
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?