Rég voltam, sokat írtatok, igyekszem pótolni, és nyilván ez a hsz is egy regény lesz, előre is bocsi.
Na voltunk Kanizsán a hétvégén anyósoméknál, voltak jobb meg rosszabb részei, de összességében végülis jól sikerült. Adri is szépen aludt az utazóágyban, csak reggel fél hétkor riadózott, hogy reggelit, de most azonnal. Mondjuk én meg szinte egész éjjel nem aludtam, ugyanis édes kislányom állati hangosan alszik - izeg-mozog, cuppog, horkol, nyögdécsel, stb... és az utazóágyban minden mozdulat olyan jó susogós hangos, szóval ha csak arrébb tette a kis kezét, már füleltem, hogy ébredünk-e... még mindig mosottszar vagyok, főleg, hogy az allergiám is tetőfokára hágott (nem tudom, mi van Kanizsán, de ott mindig nagyon durván előjön), és mellette meg is jött... szóval minden király
Na jó, azért volt pár beszólás, amiktől plafonon voltam: "majd ha nagyobb leszel, megyünk úgy a kismotorral, hogy te ott állsz elöl a lábamnál", majd mikor erre mondtam, hogy ez nem valószínű: "dehogynem, hát úgy élvezné!" naná, hogy élvezné, a gyerekek szinte mindent éveznek, ami csak egy kicsit is életveszélyes
másik, amit nem is tudok hova tenni - "majd ha nagyobb leszel, és jössz hozzánk, alhatsz köztünk"
heeeeee??????? na akkor épp olyan szitu volt, hogy muszáj volt befogni a számat, de nagyot kellett nyelnem, viszont hazafele leosztottam Tominak, hogy azért tegye már helyre a szüleit, hogy erről szó sem lehet!!! Egyre kevésbé érzem, hány évesen lesz az a kor, mikor ott merem majd hagyni nekik úgy, hogy mi eljövünk... ha ilyenek merülnek fel... na mindegy. Anyós tündéri volt, finomakat főzött, kereste a kedvünket, a végére Adri is felengedett, és odament hozzá is, amitől teljesen el volt olvadva, kivételesen nem voltak megjegyzések a családomat illetően, az allergiámat is szó nélkül sikerült hagyni (ja mert eddig úgy volt, hogy az ám az én hülyeségem, ilyen betegség valójában nem létezik
). Naszóval jó volt, elég volt, jobban sikerült, mint vártam.
Voltunk vendégségben tizenegy hónapos kisfiúnál, hát nem győztem ámulni meg bámulni, hogy már megy a pápá, meg a süti-süti pogácsát, meg utánozza a hapcit, bilibe kakil, meg ilyenek. Kis édes baba Peti
jól megtépték egymást Adrival
hoztam videót - Adri felmászik a lépcsőre:
http://www.youtube.com/watch?v=KMN1sF7Fd68
Tegnap Tomi kipróbálta, hogy meddig jut a lépcső aljáról - nos, felmentek együtt az emeletre, a gyerek négykézláb bemasírozott a hálószobába, rendberakta a széthagyott köntösömet, aztán bekéredzkedett a rácson a szobájába, szétdobálta a játékait, majd mint aki jól végezte dolgát, nekiállt nyöszögni, hogy akkor mostmár mehetünk fürödni-aludni
(ja közben olvaslak, Hugic, üdv a klubban
)
Köszönjük mindenkinek a köszöntéseket
édesek vagytok
Éééééééééééés ennek örömére súlyt dupláztunk
jippppiiijeeeee
Julcsi, hogy vagy? (hasbaszuri áááááááááááááááááááááá)
Nálunk a négykézláb rugózásból kb három hét alatt lett mászás - először még csak lassacskán, de már tényleg helyváltoztatásra alkamasan
és kb egy héttel később meg felült
mert a négykézlábazásban ez is jó móka, hogy ki lehet belőle ülni oldalra
Zümis, és te hogy vagy? Ízületeid javulnak? remélem, te is olyan gyorsan meggyógyulsz, mint Muki!
ZVera, Zétikédet puszilgasd meg a nevemben is
nekem is könnyes lett a szemem, hogy azt mondta neked, hogy anya szeretlek
édes
Hurrrrrá mászva közlekedő Léna
(és sajna én is majdnembaleset árán tanultam meg, hogy ha öt másodpercre teszem be Adrit a babakocsiba, vagy az etetőszékbe, akkor is be kell kötni... nameg tegnap egyszer nem voltam eléggé résen, és már a harmadik lépcsőfokon járt Adri, mire észbekaptam, pedig esküszöm, fél perccel előtte még a habtapin rágcsálta a rágóját... szerintem tényleg mindenhol van ilyen)
Bazsi drágának utólag is nagyon boldog félszülinapot kívánok!
Ladmon, gondoltam rád sokat szombaton, ahogy mentünk Kanizsa felé, a Balatonhoz közeledvén egyre szebb idő lett! Örülök, hogy nem esett, és jól sikerült a buli
anyukád meglepődött, meghatódott nagyon?
igen, mehetsz lottóért, lásd feljebb...
Kaka is látom, téma több helyen... nekünk péntek reggel óta nem volt, már parázok, délután asszem, szilvázunk. (puszi érte anyósomnak) Pedig Adri eddig naponta tojt, tán ha kétszer volt olyan, hogy kihagyott egy napot.
Hehehe ugyanolyan cipőcskénk és bodynk is van, mint Fügének az András-randis képeken