Új privát üzeneted érkezett!

Skrisz!
Még bőven ráér a BCG. Ha van heg, nem oltják újra, az ikreké nem fakadt ki, de nincs vele gond.
vovanda
 
 


BCG:
én is úgy hallottam, az a jó, ha kifakad :roll:
(nálunk be se pirosodott, az újraoltás sem, így annyiban hagyták :roll: )

tillidian
 
 


Nikó :?: :?: :?:

Twist
merre jársz? :P

Lányok,
L'Thyroxint bevigyem majd a kórházba? Szülés után is szedni kell, igaz? :roll:

Na,
ha Nikó megszült, akkó' nincs mese, mi jövünk! :wink:
Elkezdtem vágni centit! :lol: (Angel megmondta! :lol: )

Még nincs pelenkázóm :shock: csak egy kemény lapot szeretnék, feldobom a mosógépre, oszt' jó. Ha köll, egyből a csap alá nyomom a kiscsajt :wink: :lol:

tillidian
 
 

 
 

Sziasztok!

Till!
Az L'Thyroxint mindenképpen vidd be,persze,hogy szedned kell!!!
Szülés után csináltass mindenképpen 1 kontrollt.Nekem pl. javult az eredményem a szülés után.Előtte 100-at szedtem,utána csak 50-et kellett.Persze most a terhesség alatt is figyelnem kell és pár havonta ellenőriztetem,hogy hogy áll az érték.

Ági

pálgi
 
 


Egy oldalt visszaolvastam,egész héten H-Szoboszlón voltunk a szüleimnél. :D

Nyulasz!
Borzasztóan helyesek a gyerekeid! :D Balázsnak az a kis mosolya.... :D

Raniko!
De jó,hogy,hogy már ennyire érzitek a kissrácot. :D Én ma éreztem valamit,szerintem most tuti a Kistesó volt.A múltkor valószínű csak vaklárma volt. :roll:

Kenyt nagyon sajnálom..... :cry:

IVF és császár :arrow: szerintem semmi köze egymáshoz!Ha már sikerült a baba,onnan ugyan olyan terhességnek kezelik,mint a spontán babákat.
Sokan még azt is hiszik,hogy a lombikbabák között több a koraszülött....ja,ha az ikerterhességeket nézzük,de azzal sincs összefüggésben.

BCG :arrow: az enyémeknek is gennyes pattanásszerű volt amikor kifakadt.

Császár seb :arrow: nekem hónapokig érzéketlen volt a hasam alja,sőt még a bal fenekem is. :shock: :lol:

Amúgy jól vagyunk,nagyon jó volt Anyuéknál.Remekül ki tudtam kapcsolódni....aludtam sokat,akkor relaxáltam,szépültem,barátnőztem,jókat ettem stb....Anyuék meg jól kiunokázták magukat.A gyerekeket minden nap jó kis élmények érték,ők is annyira élvezték a nyaralást. :D
Szept. végén meg Alsópáhokra megyünk 4 napra.....házasságit meg a szülinapomat ünnepeljük.Persze gyerekek is jönnek,de szuper bababarát helyre megyünk,ahol gyerekfelügyelők is vannak,így kettesben is tudunk majd lenni.

Na,most jó sokat írtam. 8)

Megyek,pihizek

Szép estét mindenkinek

Ági

pálgi
 
 


Till :P
Aranyos vagy. Jól vagyunk, köszi. Fura, hogy 1 héttel az 1 éves szülinapjuk előttig nem voltak sosem betegek, azóta meg mindig van valami. Persze jön a foguk is, ami gyengíti a szervezetet és sok gyerekkel találkoznak. Már irtó cuki-mukik, elevenek is. Megvallom, nem könnyű velük, de már csak egy mosolytól is olvadok, szépek és okosak 8)

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
xandra_73
 
 


Xandramami :P
örülök, hogy jól vagytok! :D nem lehet, hogy mostanság már többet vagytok "közösségben" (játszótér, stb.) és esetleg ez okozza?

Vackorom épp ennyi idős volt, mint Fiacskáid, mikor elkezdtük a bölcsit. Addig semmi bibi, utána 1 hét egészség, 2 hét otthon :?
Hiába, el kell telni egy kis időnek, míg hozzáedződnek a bacikhoz :roll:

Pálgi,
de jó, hogy tudtál pihenni! :D Alsópáhok - úgy hallottam - szuper hely! :P

tillidian
 
 


Jó reggelt!!! :D

Mondanám, hogy pálinkásat, de most inkább maradjunk a kávés-nál, az is 50% csökkentett koffeinnel :lol:

Na mentem főzni :P

Hogy vagytok ma? :D

tillidian
 
 


Sziasztok,életjel...
Vendég
 


Szandra!
Sajnálom, hogy göthösek az fiúk :?

Tilli!

Én most iszom a reggeli kávémat :roll:

Mi 11-ig szundiztunk, bár az egyben nagyobb alvását kettévágta, de szopizott és utána vissza tudtam vinni a szobájába fél 5-ig.

Adókártyáért sem kell csinálni, nekünk az is megjött hamar.

Angel!

Én hülyét kapok a légzésfigyelőtől, szerintem most éjszaka is ez verte fel :x Próbálok megint variálni vele valamit........ :?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Nyuszi!
Strapás éjszaka?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Tilli,
tőlem lehetne pálinkás, bár nem szeretem, de most rámférne :roll: :wink:

Nyulasz,
no ennyi? magáért beszél :roll: :wink:

Lois,
ez má déli kávé :wink:

felkelti? :?
az igazi sípolásig szinte sose jutunk, én az első sippantásra ugrom, meglököm egy kicsit, v. már ő maga rendezi, alszik tovább, sippogás sincs több.
vedd esetleg kevésbé érzékenyre! ha csak vaklármák, akkor szt nyugodtan. nekünk közepesre van.

3 körül volt cuppogás, nyafogás, hát nem vettem ki! gondoltam, majd ha sír! vissza is alukált, húzta még kb 7-ig! azóta evett még 11-kor viszont most fenn van tul.képp azóta, most a játszón nyomja! :D

Xandra,
:P :lol: :wink:
naná, hogy cukikák!
hát ja, vmi meg mindig van, lesz :roll:

angel37
 
 


Angel!
Nem úgy verte fel , mint pl múltkor a férjem gólöröme (mellem közben a gyerek szájában, majdnem letépte akkorát ugrott....mit mondjak, nem röhögtem szét az agyam ... :? ), hanem elkezdett nyöszörögni, ami aztán sírásba fordul, és ilyenkor már inkább kiveszem mielőtt jobban belelendül :oops:
Ha meghallom a csippantást én is szaladok, de nem mindig érek oda, gyerek szobája és a nappali az otthonunk két különböző végében van.... na ez nem a verszáji palota, de ált. pont lemaradok róla, mert eltart pár másodpercig míg felpattanok és usgyi. Ha meg én is alszom közben akkor meg azért :oops:
Most épp az ágyában van, bábozik a forgó maciknak :) De szeretném ha így szép csendesen bealtatná magát.... Nálunk sajna csak két verzió van, vagy bealtatom szopi közben, vagy hagyom, míg álomba sírdogálja magát :( Mikortól megy ez önállóan, vagy simizésre, ilyesmi?
Az éjszaka nyifogásra még én sem veszem ki, abból még simán visszamegy alvómanóba :)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Lois,
hogy a bealvás mikortól megy önállóan, tuti megint csak egyéni.
(Alig merek nyilatkozni ilyesmiről :oops: - én sosem hagytam, hogy álomba sírja magát, mert képtelen volt. próbáltuk, de akkor rekedtre ordította magát akár több órán át - ezt 1x próbáltuk :? - és végül mi adtuk fel. Szóval maradt a bealtatás, és ez minden esetben 1,5 óra volt kb :? Aztán 2-3 évesen már csak 2x altattam egy nap, az 2x 1,5 óra volt, nem zudtam otthagyni, mert akkor nem aludt el :roll:
A védőnőtől kezdve mindenki aszonta, ilyen gyerek nincs is! Pedig van, és egy percet sem bántam meg a Rá fordított energiából, imádom :wink: )
Azért remélem, Neked könnyebb lesz! :wink:

Nyulaszka, Angel
pusszancs :P

Lányok,
Lili mondta a kaálisban, hogy ha 2 állásom volt 2008-ban, akkor mindkettő beleszámít a T-gyásba, szerintetek ezt az adóbevallással kell igazolnom? És hol? :roll:
Nnna, felírok egy hosszú listát az adminisztratív intéznivalókról :?

tillidian
 
 


Lois!
Az altatást rögtön az elején következetesen kell csinálni.Mivel nekem 2 picivel kellett végigcsinálnom,kénytelen voltam nagyon szigorúnak lennem e téren,hogyha nem akartam megbolondulni.Én is "szenya" anya voltam,hagytam őket sírni.Szerencsére sosem ment át fuldokló borzasztó sírásba.Viszonylag hamar,10-15 perc alatt bealudtak.Ábellal küzdöttem kicsit olyan 3-4 hós korában....nála a Suttogóból a felvesz-letesz módszert alkalmaztam és azt,hogy mindíg később és később mentem be nyugtatni,megsimogatni.Nagyon hamar ment utána a saját alvás.Sokan csodálkoztak is,hogy csak leteszem őket és maguktól elalszanak.Számomra nagyon fontos volt,hogy az elalvást semmilyen rituáléhoz ne kössék....se ringatás,se simi stb....mert 2 gyerekkel ez borzasztó lehet.
Most is az van,hogy viszem be őket,hogy csicsika,ők vigyorognak és alszanak....akár a napközbeni,akár az esti alvásról legyen szó.Igaz, Pannikámat olyan 1-2 hónapja nagyon ritkán simogatni kell,de ez a legtöbb.
Szóval megéri az első időkben kicsit hallgatni a sírást és a saját kiságyba szokatni,mert később csak kínlódik az ember.
Persze,van,aki azt mondja,hogy szívesen altatja ölben a 9-10 kg-os gyerekét....hát akkor tegye.
Kitartás,szerintam ügyi vagy!

Ági

pálgi
 
 


Makilány vagy cicivel alszik be, vagy vállon, ált. a kettő egymás után... félálomban nem átverni :roll: abból elég hamar sírás lesz. meg olyan mocorgás, hogy remegnek az állatok a forgón :roll: egyszerűen én se bírom, ha sír, nem tudom, hagyni, hogy úgy alukáljon el. szt sokáig is tartana. tán ha bírná a cumát...

ikrekkel az ember valamelyest rákényszerül, hogy letegye és hagyja őket.

talán ha majd lesz nemsoká külön szoba, könnyebben meg tudom tenni, talán képes leszek rácsukni az ajtót... :oops:

Ági,
mi ez a felvesz-letesz? felveszed, nem altatod, csak felveszed és teszed vissza? :oops:

Lois,
cuki lehet kisZ a macikkal:)

Kiscsaj is csípi a forgót, de elalváshoz nem sokat látna belőle, megy a kötelező hasalás... :? ha felkelt hajnalban, de én még nem akarok, akkor "csalok", kicsit hátára fordítom, benyomom a forgót (halkan v. hang nélkül) úgy elvan egy dbig. míg összeszedem magam.

ja, könnyen beszélek az első sippantással, nekünk összeér az ágyunk :wink:

Tilli,
sajna nem tudom ezt a tgyásos kérdést.
ha vkinek már számították így, akkor biztos így van!

angel37
 
 


Angel!
Felvesz-letesz,az olyan,hogy amikor sír,felveszed a picit,de épp csak annyi ideig,hogy megnyugodjon.Az kb. fél perc...aztán vissza az ágyba.Tuti megint sírás lesz.Akkor megint felveszed,megnyugtatod,leteszed.Elég nagy türelem kell hozzá....én egyszer legtovább 40 percig csináltam,utána aludt el Ábel.A kövi alkalommal már csak 20 perc volt.....A lényeg a kitartás!
Sokan ellenzik a Suttogót,sokan pártolják,de nekem rengeteget segített az alvás és az "önállóságra" nevelésben.A gyerekeim szépen elvannak akkor is,ha engem nem látnak,bármikor eltűnhetek a szemük elől itt a házban,vagy akár idegen helyen is.Én ezt annak tudom be,hogy már pici koruktól hagytam őket magukban is játszani,nem rohangáltam be azonnal a szobába...stb.
Hát ennyi.

Ági

pálgi
 
 


Sziasztok!

Csak gyors bekukk és megyek is az ágyba!!
Öeülök, hogy minenki jól van!
Pálgi szupi a mocorgás. :wink:

Mi egyre jobban érezzük a picit és igazából apának rúgdos csak. :roll:
Ha ő ráteszi a kezét a pocakomre egy két rúgást kap is persze azt én is érzem, de ha csak én teszem rá akkor nem nagyon fitogtatja a tudását! :roll: :lol:

Kép

Kép
raniko
 
 


Csak a végét olvastam és átlózva.

Üssön agyon, aki akar, de én most attól szenvedek a legjobban, hogy Rékát KÉNYTELEN VAGYOK SÍRNI HAGYNI, MERT ÖLBEN NEM ALSZIK EL. Danival nincs gáz, cumi szájba, alvóspelus afejéhez és szundi. Réka nyafog.
Baluval én is kb. úgy voltam, mint Till Vackorral. És iszonyatosan ellenzem a sírni hagyást, a Suttogó meg szerintem kb. kukába való. Higgyétek el, iszonyatosan gyerekfüggő. Baluval éjszakázás, részbeni együtt alvás ment, ezek a kis krampuszok meg 3 hónapos koruk óta végigszunyálják az éjszakát és Réka nyafiját leszámítva elalszanak "önállóan". Pedig soha nem hagytuk őket sírni, csak "muszáj" szitukban, pl. ha egyedül voltam, az egyik éppen evett, a másik meg közben ébredt és rákapcsolt.

Lois!
Nálunk Baluval piciként simi volt, meg persze megvolt a rituálé: fürcsi-vacsi, ágyikó, mindig ugyanabban a sorrendben, kb. ugyanakkor. Mostanság meg esti mese van. Szerintem megéri a beleölt energia. Ja, és vele részben együtt alvás: tehát ha már sokadszor keltem hozzá éjszaka, akkor inkább magam mellé vettem, mert így mindenki kipihente magát. Gyereknek sem mindegy, hogy mosott rongy -e az anyja, vagy azért aludt is valamennyit. Ha megijed, akkor mai napig átjön, valamelyik éjjel is felverte a vihar, átjött, bebújt, szunya volt reggelig, bár most már ritkábban jön. Idővel abba fogja hagyni, minket nem zavar. Na jó hosszú lettem, bocsánat.
vovanda
 
 


Sziasztok,

Till,
jövök-jövök :wink: Ősök jöttek fel hétvégére meg Hugiék is :wink:

Különben mostanában elég sokat görcsölgetek :? , biztos megy az átalakulás odabenn (nagyon remélem, h ezért..) Úgyhogy ma hajnalban ittam egy kupicával, jobb lett tőle.

Nálunk először apa vette észre a bugyborékolást a pociba elég korán, 11. héten (először azt hittük, h a belek de ez nem az volt) azóta folyamatosan egyre határozottabban érezzük őket. Jobb oldalon kalimpálnak ezerrel :)

Gyerkőcös témákkal kapcsolatban nem nagyon tudok hozzászólni de gyűjtöm az igéket :wink:

KépKép
tobi
 
 


Sziasztok!

Vovanda!
Az is igaz,amit Te írsz,hogy gyerekfüggő.A lényeg szerintem a napi rendszer.....Na,majd kíváncsi leszek a Kistesóra,Ő hogyan fog viselkedni. :D

Raniko!
Érdekes,nálam az ikrek csak az én kezemre mozdultak be. :roll: Főleg Ábel jelzett szinte mindíg a kezemre,Pannikám akkor is makacsabb volt. :lol: A születésüknél is amikor az ordító fiamat odahozták,akkor a hangomra és a puszimra azonnal elhallgatott,megnyugodott.Panni már nem sírt,amikor odahozták.

Szép napot mindenkinek

Ági

pálgi
 
 


Ági,
köszi, egy próbát megér! :)

Vanda,
kukába? :lol: sokaktól hallottam róla, inkább jókat, én meg azt se tudtam, mi az :oops:
Suttogóról a lovak jutnak eszembe :roll: :wink:

na az biztos, hogy egyéni dolgok vannak!

Tobikám,
akkor neked pálinkás jó reggelt? :lol:
ó, pár hónap, és midnenhez hozzá fogsz tudni szólni, ha hagy Bigyi és Bogyó! :wink: :D profi leszel! :lol:

angel37
 
 


A Suttogóról én vegyeseket hallottam, akinek beválik, nyilván mellette van, akinek nem, az meg ellene. Szerintem egyik ilyen tanácsadó könyv sem szentírás épp azért mert minden gyerek más. Épp a napokban rendeltem meg, mert kíváncsi vagyok rá, ha már ilyen ellentétes vélemények vannak róla. :wink:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Pálgi,
nagyon ügyes vagy, az a lényeg, hogy megértetted a Babáid nyelvét és Nálatok bevált! :D

Vovanda,
teljesen egyetértek: abszolút gyerekfüggő!
Mondom, mi próbáltuk, hagytuk, hadd ordítson. Meg is bántam!
Így anyum is folyton kritizált, hogy mennyire "elkapattam". de én úgy érzem a zsigereimben, így lett harmonikus gyerek, nálunk ez volt a közös hang...nem hiszitek el, de mai napig kéri néha, hogy egy picit ölembe mászik és ringassam :)

Persze nekem 2 "egykével" másabb, mint ikrekkel!!!

Nálam most a kontinuum elvről szóló könyv a toplistás! Hallottátok már, mi ez? (A suttogót nem ismerem, de szerintem ez más. A lényege, hogy a méhen belüli szimbiózist nem szabad megtörni, mikor világra jön a baba, erre szolgál, hogy hordozni kell - van is már 2 kengurum és 1 mei taim :wink: - és közvetlenül mellettem fogom altatni, mert én így érzem csak a biztonságát...

Tobi,
navégre!!! :D :D :D tessék is jönni, ha más nem, egy "életjel" felkiáltásra!!! :wink: Hajrá bugyborékolás!!! :lol:

Tegnap délután megint harántba fordult Csajszim. Olvasgattam, hogy kéne fejvégbe "győzködni": írják a neten, gogy elemlámpával kell világítani a méhszáj környékét, meg feküdjek hátra és polcoljam alá a hátsóm. Próbálgattam, ez nem jön be...
Viszont ha bal oldalon fekszem, úgy ő nem tud "harántolni", így reggelte megint fejvégben van :P De meddig játsszuk még ezt, mikor áll már be??? :roll: 2 nap és 36 hetes!!!

tillidian
 
 


Till: nekem fogalmam sincs, hogy mikorra kell fejvégbe beállniuk a babáknak, de azt tudom, hogy az enyémek utálnak "fejen állni". Jobb oldalon van a fejük és, ha arra az oldalra fekszem, akkor beindul mindkettő és addíg rugdosnak, amíg meg nem fordulok. :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Nekem az ikrek már elég korán fejvégűek voltak.Mondjuk mindíg csak uh-n tudtam meg,hogy úgy fekszenek...vagyis állnak. :D
Hú,az enyémek azt nem szerették,ha a bal oldalamra feküdtem. :shock: Akkor olyan masírozást hajtottak végre,hogy jojoózott a szemem. :shock:

Elvek,módszerek :arrow: remélem,hogy a kistesónál is fogom tudni azt csinálni,amit az ikreknél. :roll: Vannak bizonyos dolgokban elveim....remélem elég kitartóleszek. :roll: Állítólag a 2. vagy 3. gyerek után már nem olyan elvesek a szülők.Na,majd meglátjuk. :D Én külön,saját ágyban alvás híve vagyok....hát remélem ezt sem dobom,mert hulla leszek és könnyebb lesz Kistesót csendre bírni mellettem... :lol:

Ági

pálgi
 
 


Plági: én is a különalvás híve vagyok, márcsak azért is, mert emlékszem, hogy mennyire nagy traumaként éltem meg, amikor külön szobám lett. Sok hetes-hónapos küzdelem volt és eléggé fájdalmas is.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Igen, ahány ház, annyi szokás! :P

Vackorom 6 éves koráig velünk lakott 1 szobában. Akkor ő maga kért külön szobát, mondván, hogy már nagy fiú! :D
(Persze még most is átjön néha)

Én meg egész életemben arra vágytam, hogy egyszer külön szobám legyen, de sosem teljesült :?
18 éves koromig az öcsémmel laktam együtt, akkor elkerültem kollégiumba, 4 év múlva pedig férjhez mentem...szal ez kimaradt :roll:

Timi,
a 32. hét után elkezdik a fejenállást, de van, aki hamarabb, van, aki később. Vackor a 20. héttől fejvégű volt, Lencsi pedig - mázli, hogy minden UH-n fejvéget produkált, de éreztem én, hogy "csal", mert itthon meg pörög. (Most megint nem tudom, hogy helyezkedik, sztem forog...totál szétrúgja a szerveimet...kezdek nagyon terhes lenni :oops: )

tillidian
 
 


Tilli,
na, nálunk ez a kontinuum f@szán megszakadt :roll: ezt próbálgatom vhogy behozni, ezért is fogadtam meg, hogy kiveszem, nem hagyom sírni, sokat volt nélkülem. :(
nem tudom, valaha be lehet-e ezt hozni :?: (3. harmadba sem juttotunk el együtt)

kenguru nekünk is van/lesz! :D
ja, mei-tai-t végül mégse, pedig azt akartam, de Dévénynél is, Margitban is azt mondták, legyen merev, jól tartson elől-hátul


Lencsiben reménykedjünk, hogy épp akkor befordul, amikor kell! :wink:
ez a zseblámpával világítás komoly? :shock:

angel37
 
 


Krisz,boldog első hónapot! :D

szép napot mindenkinek :wink:
Vendég
 


Angel, és milyen fajta kengurut veszel? Szerinted 1 hónaposan már beletehetem a kenguruba? Én ilyen félét nézegettem: http://www.scamp.hu/index.php?action=leaf&id=11

Nálunk is kb. 1 óra az altatás. Addig etetem, míg beájul. Akkor beteszem a kiságyba és alszik reggelig. :D Napközben szoktam hagyni sírdogálni időnként, de max. fél órát. Ha addig nem hallgat el, akkor felveszem, sétálunk, dajkálom. Viszont fél óra alatt rengeteg mindent el tudok intézni a házban. Szükségem van ezekre az időkre.

Tilli, én babám már a huszonvalahanyadik héten befordult fejvégbe, és úgy is maradt a 41. hétig. :wink: Lehet, hogy beszorult, azért nem tudott kijönni a 40. hétig. :lol: :lol: :lol:

Nyulasz, köszi! Nektek is!!!! :D

skrisz72
 
 


Angel,szerintem nem kell semmit "behoznod",és ne emészd magad miatta,ha rajtad múlt volna,akkor végig pocakban tartod.Nem így alakult,de nem hiszem,hogy bármelyikünk is jobban végigcsinálta volna azt az időszakot.Én fejet hajtok elötted,és hidd el Dióbaba nagyon is hálás,hogy te vagy az anyukája,és ennyit küzdötettetek érte,vele.Legyél inkább boldog,hogy most már bármikor felkaphatod a kicsi lányt :wink:
Vendég
 


Krisz,
nem tudom megnyitni :?

ilyet kapok (evileg holnap)
http://www.brendon.hu/productsearch/vie ... =1&whid=43

ez jó újszülött kortól, de én is inkább a leírásból tudom, meg az elmondásból, akitól kapom :)
elvileg kell, hogy már tartsa a fejét a kenguruhoz, de gondolom újszülött kortól ha jó, akkor már jó.

amúgy eredetileg ezt néztem ki:
http://www.brendon.hu/productsearch/vie ... =2&whid=43

kaptam már egy Chicco-t, de barátnőm mondta, hogy az majd csak később, ha már ülve tényleg tartja jól magát/a fejét.


nekem áldás lesz, mert nem vezetek, vagy apukám jön értünk jó messziről és hoz-visz - ebben a remek bp-i forgalomban :roll: , vagy taxi, az meg egy bizonyos távolságon túl nem vicces :? babakocsit meg ugye utáljuk :wink:
előbb-utóbb kénytelen leszek úgyis bkv-zni, na babakocsival meg ott se tudom elképzelni magam :roll: vagyis el tudom :D kb mint Benny Hill a deszkával +üvöltés.


Nyulasz,
:oops: :D
igaz, igaz, örülök a kis szarinak :lol:


na, nálunk úgy látszik bevált, hogy éjjel nem kell kivenni, elcsitul a cuppogás és minimál nyaff! tegnap 10-től ma 7-ig! :D
lehet, hogy hetek óta magamnak csináltam a programot, szegény alukált volna? :oops:
most a szomszéd miatt nem tudtam aludni... mielőtt költözünk tuti leverem a fejét :x

angel37
 
 


most elbizonytalanodtam, hogy leírtam áldás lesz a kenguru... mi van, ha abban is sírni fog :shock: :lol:

angel37
 
 


Suttogó: van, akinél megváltás, a védőnőm is mondta, de ő sem ajánlja jó szívvel.
Ranschburg szerint azoknak a szülőknek való, akik azt akarják, hogy a gyerekük minél kevésbé változtasson az addig megszokott életükön. Na most szerintem ez képtelenség.

Angel!
Suttogó=lovak nálam is.... :lol:
Kenguru: nekem nagyon bejött a cipelés. Balázzsal kenguru volt, amíg bírtam, vittem, most mei-thai van, ha ketten vagyunk, sokszor abban visszük őket, szerintem jobb, mint a kenguru.
vovanda
 
 


Skrisz: boldog 1. hónapot!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Krisz,
jajbasszus pedig már akartam! :oops:

boldog első hónapot Eszternek :lol:

Vanda,
igen, tetszik a mei-tai, akartam is, csak dokinénik inkább a kengurut javasolták, de később még lehet itt mei-tai is! :)
rémlik ide feltett képről is, hogy mei-tai van rajtad! :wink:

angel37
 
 


Angel, én is ezt néztem ki! :lol:

Köszönjük az egy hónapos köszöntéseket! :lol:

skrisz72
 
 


Krisz,
azóta megnyílt az oldal, tééényleg u.a.! :lol:

húú, van egy kis árkülönbség :roll:

holnap, ha minden igaz, be tudok számolni róla! :wink:

angel37
 
 


Angel, igen, mert háromféle van. Van a sima original, van az active, és van az air. Kíváncsi lennék az első kettő közti különbségre.

skrisz72
 
 


sziasztok!

Apa elfeljtett írni így én most pótolom.
2009.szept.03.-án 17:50-kor megszületett Gréti. sajnos császár lett a vége, nagyon nem jók az élmények majd mesélek. 3660g és 57cm. Ma jöttünk haza.

[url=http://www.nagyonbaba.hu]Kép


Gyönyörű ha az ember célba lát s eléri azt tűzön,vízen át!
nikó
 
 


Nikó!
Őszintén gratulálok, nagyon jó egészséget kívánunk nektek: Kirababa, Kisnorbi, Andianyu, Norbiapu

A rossz élmény olyan gyorsan elmúlik, ahogyan siet az idő előre, "változnak az évszakok", hogy nem is fogsz rá emlékezni.

Puszi Mindenkinek: Zámolyiikrek

Mini babaruhavásár: http://picasaweb.google.com/zamolyiikrekKép
szöcske
 
 


bocsánat, időm nulla, csak kbra olvastam.

nikó, gratulálok nektek!majd elfelejted a rossz élményt és idővel minden szép lesz.

Angel és mások, nekem volt kenguru és MT, MT-t vegyetek!!!!!!!!!!!!!!!!!H 11,5 kg és a hátamon mai napig hordom MT-ben, piszok nagy találmány.

ma bölcsi volt és 2 hét és tényleg dolgozom :shock:
Vendég
 


Sziasztok!!

Nikó hatalmas gratula Grétihez!!!
Az a lényeg hogy már otthon vagytok a rossz emlékeket meg hagyd a korházba!!! :wink:

Kép

Kép
raniko
 
 


Nikó: gratulálok! Jó egészséget és sok boldogságot kívánok!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Sziasztok!

Nnna, olvastam, de mire reagálni tudnék, már régen más vizeken eveztek :D

Ilyen kengurum van nekem is Krisz, amit belinkeltél, -az air levegőzik jobban, nem izzad meg benne annyira a babó, -igazából tök mindegy, mindenképpen csuri víz lesz melegben-én nagyon szerettem, viszont most már marha nehéz volt M., (8kg) vettem egy mei-tai-t, nahát ég és föld -az MT javára...
Boldog hófordulót Eszternek! :)

Tobi!Örülök, hogy látlak! :) -és hogy minden rendben Veletek!!

Angel!Szerintem nem fog sírni Dióka, de majd meglátod-azzal sosincs baj, ha a mamijukon csimpilimpizhetnek :) Babakocsival én BKV-tam, de a mózesból szó szerint kirázta a babámat a troli, le kellett fognom..-életveszélyes- Az MT.-t meg ki tudod próbálni-ha végre össze tudjuk hozni a találkát... :)

Mi Marcival egészen múlt hétfőig együtt aludtunk-illetve Ő aludt velünk a hálóban, kényelmes volt neki is-és nekem is, jó volt, hogy oda tudott bújni hozzám, hogy megtudtam simizni, amikor picit mocorgott-nyifizett, és kényelmes volt a szopiztatás is-Ő akkor evett, amikor akart, nem néztem órát, viszont most már beállt szépen az evésidő , így megpróbáltam külön altatni a szobájában a saját ágyában, lekopogom, eddig úgy néz ki az altatás, hogy szopi után beteszem az ágyába, kap egy jóéjtpuszit-és alszik
:shock: -viszont napközben nem...

A suttogót olvastam -és még sok más könyvet is, van ami beválik, ki kell próbálni, tényleg gyerek és Anya függő, -ki mit szeretne...

Lois!
Simizésre sem alszik el?

Nnno, jó sok lettem... :)

Cupp Mindenkinek!

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers
"Aki azt szeretné, hogy minden úgy történjen, mint a mesékben, az a meséknek csak a végére emlékszik."
viktu
 
 


Nikó, nagyon sok boldogságot kívánok nektek! Sajnálom a rossz élményeket. Majd ha van kedved róla beszélni, oszd meg velünk. Szép nagy baba lett Gréti.

Hunci, asszem előbb ki kéne próbálni mindegyiket, hogy az ember eldönthesse, melyiket szereti a babája. MT-t, kengurut, kendőt.... Kár, hogy nincs ilyen lehetősége az anyukáknak. Tiszta lutri bármelyiket is megvenni.

Játszószőnyeget milyen koruktól élvezik a babák? Mikor vegyek?

skrisz72
 
 


Skrisz, Mt és kendő nagyjából egy kaptafa.CSak nekem az Mt-t könnyebb megkötni, kenguru is jó, csak x kg után marhára nem jól oszlik el a súly.
Izzadás szempontjából tök mindegy, bemelegszik mindbe a gyerek.

Amit dícsérnek az Ergo.de nekem az drága volt, pedig elveiben MT és kenguru keveréke lenne.

játszószőnyeg, 3 hós kora körül élvezi de addig is hasznos a színek , állatok miatt, meg az állatok mozognak és tök izgi nézni, de még nem játszik ennyi idősen vela a szó szoros ért.
Vendég
 


Nikó!Gratulálunk!Nagyon sok boldogságot!

Krisz!Dee, van Mamamis klub, ahol ki lehet próbálni a különböző hordozókat:9 Ahogy Hunci is írta, -nézegetni nézegette Marci is pici kora óta, de igazából most játszik vele...

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers
"Aki azt szeretné, hogy minden úgy történjen, mint a mesékben, az a meséknek csak a végére emlékszik."
viktu
 
 


Niko-Nikócska! :wink:
Most esett le,hogy én ismerlek a másikból.... :D :wink:
Itt is gratulálok Grétihez!Nagyon szép nagy baba!Sajnálom,hogy nem jók az élmények,de gyorsan gyógyuljanak be a lelki sebeid is!
Puszillak!

Ági

pálgi
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: