Új privát üzeneted érkezett!

Krisz: azt nem tudom, ki tud ellenállni ennek a nézésnek, de hogy ki nem, azt igen: Nóra :D :D :D
magdolnasz
 
 


Regina boldog névnapot!!! :D

Gyönyörűek a babák egytől egyig!!!

A mi éjszakánk nem volt rossz,elég sokat forgolódott,de aludt!!!

Nagyon jó az a törcsi Zsófi.Vonzza a tekintetet!!! :lol:

Képzeljétek lett dísztököm,6 darab!!! :D csak olyan nagyra nőttek,nem tudom miért,és az összes narancssárga!!! :shock: ha majd már nem lesz ilyen meleg kifaragom tökfejnek!!! :wink:

most végre olyan szép a kertem!!! :D

katus szemöldök ügyben nem állok jól!!! :cry:
nem tudom,hogy el jutok-e ma!!! :cry:

láttam néhány babó nyakában borostyánnyakláncot!!!
segít?

vettem konnektorvédőt,bedugaszolom azokat,amiket elérhet Zéti!!! :wink:

KépKép KépKép
zeteny
 
 


Hello,
na en is itt. Egeszsegesen, elet vidaman ujra.
hat mellgyulladas: gyorsan elmult az antibacitol hala az egnek (meg, hogy nem hagytam, hogy jobban elfajuljon a szituacio), viszont az antibacit gyorsan abba is kellett hagynom, mert oriasi hasmenest okozott, ugy hogy mindent ossze veve, mikorra kigyogyultam a mellgyulladasbol, addigra elment a tejem mind a ket mellembol (a hasmenes, dieta, meg a stressz hatasara), de mara mar minden ok. Kezd a tejci is vissza jonni, egesz nap tegnap pihentem, ma este meg ugy latszik a fiam megerezte, hogy jo kisfiunak kell lenni, es egyhuzamba aludt fel otig, aztan meg az agyamba huzta tovabb, egy ket szopi kozben 10-ig. Szoval remelem most mar minden ok lesz. Hu es ha Ati igy aludna akkor ki is lennek bekulve az alvasaval :)

Babok gyonyoruek, ma delutan en is dobok kepet a fiacskamrol.
Amugy nagyon meglepodtem, mert az orvosom azt mondta, hogy a fiam azert nem eszik nagy mennyisegu gyumit es zoldseget mert eleg taplalekhoz jut az anyatejbol, es hogy hagyjam ra, majd ha szuksege lesz akkor eszik o majd tobbet. Nem tudtam higyek e neki, mert azt hittem, hogy a fiam a foztomre alergias. Na de a napokban, amikor ugye alig volt tejci, olyan mennyisegeket behuzott a purekbol (amit en foztem persze), hogy tisztara le voltam dobbenve, a gyumibol meg dupla adagokat akart, pedig attam neki reggel este tapot is. Szoval nagyon ugy nez ki, hogy az orvosnak volt, van igaza. Na kivancsi vagyok ma mi lesz, ugyanis mara mar van tejci egesz jol. :wink: majd beszamolok.

van aki vacsira amugy tejcsin kivul ad mas dolgot is? Mit ha igen?

Kép
brestovsky
 
 

 
 

Z-Kriszti: nem tudom, lánc nélkül hogy jött volna Nóra foga, de a két alsó egyszerre jött és 1-2 nap nyügit leszámítva semmi jele sem volt.
magdolnasz
 
 


Zétény én már írtam régebben, hogy én is innen a csajoktól vettem az ötletet a borostyánláncra. Nekünk kettő fogunk anélkül jött ki, hat pedig azzal. Az elsőnél észrevettem "jé neked van fogad !" és ennyi, a másodiknál láz, nyűgi, hasmars meg minden. A többinél is volt nyűgi de csak nappal, ölbebaba volt, éjjel bírt aludni.

Rita örülök hogy rendbejöttél. Attila nem veszi észre a tejcsi ízén az antibacit?

Képek nagyon jók, babók szépek

Ági és Levi
Kép
kupi
 
 


Erika:
Az a mosdós kép nekem is a favoritom :) (nem tudom Bencét elbírná-e...:) )

Krisz:
fiad is szeret füvészkedni? :)

borostyánlánc:
gőzöm sincs, hogy attól-e, de egy kis délutáni nyűgit leszámítva jól megúsztuk. Annával éjszakáztunk, fájdalomcsillapító, ringatás.. Bence végigaludta az éjszakát. Kiváncsi leszek a többit hogy viseli. Most jön a második.

Rita:
én a vacsorára adott tápit hagytam el legkésőbb: másfél évesen. Addig vacsira csak tápszert kapott.

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Rita! de jó, hogy meggyógyultál! Én főzeléket vagy tejpépet adok vacsira a tej mellé. De így is felébred, hogy éhes...

Z-Kriszti! akkor bizony elő a csipeszt! MAgadnak nem szoktad szedni? Ha már megvan a formája és van egy jó csipeszed meg egy tükröd nem oylan bonyolult az. Bár nem vitatom, hogy egy kis kényeztetés a kozmetikusnál sokkal jobb.

Előbb felébredt Petra, bemegyek és ott csücsül az ágya közepén bamba álmos képpel tök kócosan....olyan édi volt kár, hogy nincs itthon a fényképezőgép.
katuska79
 
 


A tápszer nálunk is ment vacsira még két évesen is. Mostanában inkább kakaót iszik Máté.

Ádám nézése ellenállhatatlan:)
katuska79
 
 


Olyat szeretnék kérdezni tőletek (az én nagyfiam már régen volt ilyen kicsi) most hogy jön a rosszidő vesztek cipőt?
Mi még a járásnak a közelébe sem vagyunk de a multkór egy üzletben bróbáltam rá cipőt, olyan kis duci lába van, nem ment bele pedig hosszra jó lett volna. De viszont zokni meg már kevés, van ruhacipő na az meg addig van a lábán míg ráadon, egyből leszedi.
De valami télire is kell már vagy zsákot kell venni?

Ági és Levi
Kép
kupi
 
 


Kupi: én vettem egy hete a H&M-ben állati jó kis cipőt. Igazából olyan mint egy jó vastag zokni, felér a térdéig...nagyon jól ráragad, a gyereknek esélye NINCSEN levenni magáról, a talpa pedig velúbőr és belül ilyen jó vastag bolyhos anyag van benne...jó meleg és nagyon cuki. TIgris van rajta a Micimackóból :lol: . EZ szerintem jó lesz nekünk a brutálhidegig, akkor veszek valami bundás kiscsizmát a lábára.

ÉN most vettem néhány vastagabb nadrágot, van közte már bélelt is, és vettem dzsekit....kívül olyan szédzseki anyag és kizipzároható kardigán a "bélése" jó vastag, helyes kis darab. Zétény egyenlőre ezeket hordja...kiscipővel, pamut sapival.
Én zsákot csak télire veszek ha igazi hideg lesz. BÁr én nem vagyok zsák párti jobban csípem ezeket a kezes lábas dolgokat...tudod amiben külön áll a két lába..mint egy kisméretű síruha.

Disznóvágás: Én vidéki csaj vagyok......az én szüleim vágtak sokat. RÉmálmaimban jön néha elő. Gyűlöltem mindig....én soha többé nem megyek.

Gyerekek: Gyönyörű az összes...........
AZ én Zétényem ma olyan hisztériás hogy valami dráma..........pasi létére olyan veszettül tud hisztizni. Nagyon ritkán csinálja de akkor belead apait anyait.....Tegnap óta rágja a pulcsija ujját......meg a body ujját....tiszta nyál könyékig rajta a ruha.

Reggel én is láttam a tévében ezt a szeparációs szorongás riportot. Nekem Soma nagyon "Művelte" így Zétényt próbálom az elejétől (amikor először észrevettem kb 6 hete) tudatosan "nevelni" ami hülyén hangozhat mert nagyon pici de én bizony mondom neki: "Zétény anya kimegy a szobából a konyhába. Ne sírjál mindjárt jövök vissza" És akárhová megyek én "közvetítek" a gyereknek....és nem sír. Néz utánam és addig bambul az ajóta még vissza nem jövök de nem sír.
Igaz én folyton dumálok neki....imádja a konektort és persze be van dugózva mind de én addig beszélek neki még el nem jön onna. SOha nem viszem el, nem teszem odébb a gyereket hanem dumálok neki, jó hangosan ellentmondást nem tűrő hangon "NEm, Zétény, nem konektorozunk, NEM szabad" és ezt folyamatosan amég el nem jön. Egyre gyorsabban otthagyja....kétszer mondom hogy nem és már fordul is el.....olyan okosak ám, értenek a szóból, csak hát mivel még ennyire picik ez nagyon türelemjáték. Nekem sincs annyi mint kéne :oops: :roll:

KépKép
peni
 
 


Peni: én így próbálom "nevelni", ahogy te. A konnektor nálunk is nagy csábító. Meg az elektromos kütyük.

Ruhák: én bundazsákot már nem veszek. Szerintem ekkora gyerekeknek az már nincs is. :roll: Anyum vett kantáros sínadrágot dzsekivel, azt adom rá, ha hideg lesz. Aztán végre kaptam rá harisnyanadrágot is. A babakocsinknak van lábzsákja télre, gondolom így elég lesz neki. A lábára én már adok puha talpú cipőt, ha hűvösebb van. (a Tesco-ban tök cukik vannak) Aztán van még széldzsekink, vastag kardigánunk, ilyesmik. Gondolom, ezekben nem fog fázni.

krisz78
 
 


Sziasztok!

Gyerkőcök szépek, ügyesek egytől egyig!

Peni: én ugyanígy viselkedek Bálinttal, mindig mondom, mikor miért megyek ki egy kicsit a szobából, az emeletről is beszélek hozzá, ha pl. felszaladok valamiért, így tudja, hogy nem hagytam ott. Egyelőre ez a szepara-para hál' Istennek elkerült minket, remélem nem is fogunk vele találkozni. Nálunk a konnektorok még annyira nem izgatják Bálintot, inkább a két padlón lévő virág a nappaliban, amikor rástartol, én is mondom többször, határozottan, hogy nem szabad, és általában hatásos 8)

Disznótor: gyerekkoromban még mi is vágtunk otthon disznót, már akkor utáááltam, aztán sokáig nem volt benne részem. Viszont férjem szülei inden évben vágnak, és sajnos muszáj jelen lenni, de szerencsére elfogadták, hogy én a munkákból nem veszem ki a részem, inkább vigyázok a gyerekekre, segítek az ebéd, vacsora elkészítésében.

Rita: én este 1/2 7 körül adok tejpépet egy kis gyümölccsel (ez a közös családi vacsi, mindenki ül szépen az asztalnál) és fürdés után 1/4 9 körül még szopizik. Ezzel úgy 1/2 5 körülig elvan, akkor szopi és alvás vissza 16" 8-ig. Szerintem a dokidnak igaza van a kajamennyiségekkel kapcsolatban, Ati tudja, neki mire van leginkább szüksége.

Edit + Bálintbaba

KépKép
bálintanyu
 
 


Sziasztok!!!

KÖSZÖNÖM csajok a közöntéseket,aranyosak vagytok!!!
A mai nap,van a névnapom,apa szülinapja,Kitti ma 8 hónapos,és......,MARTINOM ELSŐ NAPJA AZ OVIBAN :lol:
Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
regina74
 
 


REgi: Boldog Névnapot Neked! Jó izgi napotok van ma! Majd mesélj milyen volt a ovi!!!

Megyk ma fogászatra......úgy utálok menni. Fél 5-re van időpontom, van 1 lyukas fogam...a múltkor kiderült egy panoráma röntgenen, úgyhoy nincsen mese. Már reggel óta ezen "sokkolom" magam :roll:

KépKép
peni
 
 


Disznótor: van, ez van, ezt kell szeretni :) Én is főzök, takarítok, a többiek keze alá dolgozom bentről. Amíg nem én bököm le a disznót, addig semmi bajom vele.

Rita: örülök, hogy jobban vagy :)
Vacsora: Saci eszik velünk egy kis gyümölcsöt, olyan 1/2 8 felé (néha adok hozzá kölespépet vagy rizst, mennyiség: 50-80 ml), utána szopi lefekvés előtt. Ha nem kér enni, akkor csak szopi.

Szepara-para: nálunk sztem még nincs, de vannak emberek, akik kevésbé tetszenek Sacinak, velük nincs el, és vannak, akikkel el van (jellemzően az Apus fazonú férfiak).

Nyöszi: most nyugodtabb Saci, bár dél körül volt egy kis nyöszi. Álmos volt. Sajnos csak 2-3 percet aludt, amíg a menzára értünk, ott a gyerekek a csatakiáltásokkal felébresztették (nem az enyémek), nem tudom, miért muszáj üvölteni?!

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Csodaszépek a babók!!

Nóráról ez a közeli,hááááááát,zabálnivaló :lol:

Kép
Martin csinálta Kittiről.

Kép
Kép
Kép
regina74
 
 


Köszi a válaszokat.
Peni én nem pesti vagyok de mintha már láttam volna olyat asszem tudom miről beszélsz, majd utánanézek szerény kis városunkban lehet e kapni.
Regina nagyon helyes kisfiad, még csak beszoktatás vagy egésznapos?

Ági és Levi
Kép
kupi
 
 


Na,most megpróbálok visszaolvasni.

Kép
Kép
Kép
regina74
 
 


Cipő:
Amíg nem jár, én nem veszek, kocsicipőt kap,vannak belőlük bélelt fazonok, és pléd megy rá, már ha megtűri. Aztán télen jön az overall, de abból is olyat veszek, aminek a lábrésze külön levehető, mert ugye sosem tudni mikor indul el, márpedig akkor nem akarok neki talp nélkülit is venni.

Regi:
Isten éltessen sokáig!

Kittinek pedig boldog hófordulót kívánunk!

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Regi: édesek a gyerekek! Kittinek ez a mosolya, bűbájos! (Krisz! ádámnak nem megmutatni!)
magdolnasz
 
 


Kupi: én is vidéki vagyok, csak "beköltözött" pesti voltam 6 évig aztán 3 éve megint "kiköltöztem" :lol: :lol: :lol: :lol: .

KépKép
peni
 
 


kupi: nézd meg a H&M honlapján hogy tetszik-e.........ha tetszik és kellene és nem kapsz jobbat, megveszem aztán feldobom postán. Majd szólj ha szükség van rá:-)

KépKép
peni
 
 


peni
:én is megnzéném, amit vettél, de a honlapon hol találom?

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Hát, őszintén, én is megnéztem a h&m honlapját, de nem találtam meg :?
Egyébként én is azt tervezem, hogy akkor veszek Sacinak cipőt, amikor már tud járni. Akkor kevés lesz a kocsicipő, mert abban nem tehetem le a sárba. Még nem tudom, hogy bundás cuccból kell-e majd a kocsicipő változat, vagy abból már rendes bélelt cipőcske.... meglátjuk akkorra.
Jelenleg zokniban nyomulunk, olyat szoktam ráadni, aminek olyan gumis a talpa, ugyanis elég sokat van talpon, nehogy felfázzon. Kintre sem adok rá mást, elég vastag.
Én is overált vagy kantáros-dzsekis változatot tervezek venni, nem tudom, van-e az örökölt ruhácskák között. Ha van, akkor megúszom :D
Regina: helyesek a gyerekek! Martin nagyon optimistán áll az ovihoz :)

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Nekünk téli kabink van-3db-kaptunk,csak egy kantáros vízhatlan-béléses gatyót veszek.Sapi van,sál,és kesztyű kell,én is veszek v.milyen cipőt,szerintem kocsicipőt.

Rita örülök,hogy jobban vagy!!!

Katus van,hogy magamnak szedem a szemöldököm,na olyan is!!! :cry: nem tudom olyan szépen,meg most festetem is!!! :D negyed 5-re megyek!!! :D

lánc-ez talán olyan mint a homeós bogyó,ha hiszel benne, segít!!! :wink:

KépKép KépKép
zeteny
 
 


Hát a honlapon én sem találtam

Ma még be kellett jönnöm dolgozni holnaptól 3 hét szabin vagyok :lol: :lol: :lol: :lol:
Egésznapos Levizés lesz !!!

Ági és Levi
Kép
kupi
 
 


mi ez a h&m,én hiába írom be nekem nem találja!!! :cry:

KépKép KépKép
zeteny
 
 


Regina: sok boldog névnapot Neked, boldog hófordulót Kittinek, Apát Isten éltesse szülinapja alkalmából és Martinnak hajrá ovi :D :D :D

Edit + Bálintbaba

KépKép
bálintanyu
 
 


Na, megnéztem én is ezt a H&M-es zoknit, csak az osztrák H&M honlapján találtam meg, gondolom ezt vette Peni:

http://shop.hm.com/at/shoppingwindow?de ... shoptype=S

Edit + Bálintbaba

KépKép
bálintanyu
 
 


Ilyen talpas zoknit lehet kapni a kínaiban is....:) nem ennyire trendi de elmegy.

Szerencsére Máté télicipője tökéletes állapotban van, bélelt kis bakancs, meg az overalljai is jók lesznek szerencsére. Ezért jó ha egy évszakban születnek a tesók :lol:

Regina! akkor sok boldogságot az egész családnak! Majd mesélj milyen volt az első nap!

Z-Kriszti! de jó neked! mini wellnes:) legalábbis ami a festést illeti. NEkem mindig marhára csípte a szemem. Ha magamnak festettem akkor sosem ment bele csak ha a kozmetikus.

VAn egy darab bőrös karajom egészben. Valamit kéne sütnöm belőle...de mit? Olyan snassz ha csak bedobom egészben a sütőben...de sokat piszmogni sem szeretnék vele. Éjfélig mondjuk van időm mert kb akkor érkezik a párom.
katuska79
 
 


szúrd végig a közepét, és valamivel töltsd meg. LEgegyszerűbb egy szál kolbászt beletenni, de lehet gombát is, vagy sonkát-sajtot, vagy bármit ami eszedbe jut...
kisbogacs
 
 


Na, vagyok én is.
Kaja kész, 6-ra jöhetnek a vendégek.

Gyönyörűek a gyerekek. :)

Disznóvágás: nem tudok hozzászólni, mert nem eszünk disznóhúst, azaz Laca igen, de én nem.

Csöre! Nem jött semmi. :(

Overáll. Én a C&A-ban vettem Olivérnek 80-ast.
Remélem, jó lesz rá.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Csöre! Bocsi! Megkaptam! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Ja, Csajok!

Akinek a bébije szereti a hálózsákot, nekem van egy csomó.
Kaptuk, de eladom, mert Olivér nem szereti. :?

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Kriszti! basszus miért nem néztem be korábban. Ez eszembe sem jutott, hogy megtöltsem. De már kicsontoztam, az fő levesnek, a húst meg felszeleteltem és beletekerem a sonkát, sajtot és megsütöm.Így unalmasan....vagy esetleg még almát teszek rá meg tejfölt és úgy.

Lányom már 5 marék kölesgolyót megevett. De legalább elvan míg felszedegeti.
katuska79
 
 


Katus: én "snassz" egyben szoktam sütni, és sörrel locsolom közben :) fincsi omlós és malátás íze lesz tőle :D

Hanna: sztem jó kell, hogy legyen a 80-as :) Hacsak Olivér meg nem táltosodik, és nem nő hirtelen akkorát :D

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


[quote]O írta:veráll. Én a C&A-ban vettem Olivérnek 80-ast.
Remélem, jó lesz rá.
Dettó....

Ágnes elaludt az etetőszékben míg mosogattam...
Kép
kisbogacs
 
 


Kriszti ezek szerint unalmasan mosogatsz...se egy tányértörés, se egy pohár leejtés se habszakál készítése :) Milyen aranyosan alszik Ágnes.

Csöre! pedig a sörben sütött tetszett volna neki...főleg mert sörben sült:)
katuska79
 
 


AZt hiszem mára elég volt Mátéból. Először a padlótisztító Sofixot öntötte ki az előszobában és kezdett el felmosni. Alig bírtam kislapáttal összeszedni a szert mert azért nem kéne ennyit kidobni. MAjd úgy döntött kiveszi a hűtőből a kefírt amit klasszul le is ejtett...fröccsent mindenhova. Aztán segített zöldséget pucolni, leverte a tálat vízzel, zöldséggel együtt. Szerencsére nem volt benne sok víz...most meg a fogkefémmel tisztítja a bejárati ajtót. De csak röhögni tudok rajta olyan lelkesen csinálja:)
katuska79
 
 


Kriszti! :lol: :lol: :lol:

Katuska! :lol: :lol: :lol:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Az én fiam kiborította a kukát és ette, na jó, csak a szájába vette a krumpli héjat.
Pár napja a popsikenőcsöt vitte ki a nappaliba valahogy és kente szét a méregdrága szőnyegen. Amúgy jó gyerek. :)

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Hanna! így kezdődik :lol: :lol:
katuska79
 
 


Lányok, csúcsok a gyerkőcök :lol: :lol: :lol: :lol:
Saci szerencsére csak az áztatóvizet öntötte ki- és magára.

Én felmostam, közben Saci aludt, ki is teregettem, még akkor is aludt. Most szerintem keres :) Kint hagytam a nappaliban a nagyokkal... kell egy pár perc a fenekemen :roll:

Katus: á, a helyi kínaiban semmi ilyesmi nincs :? igaz, h&m sincs. Én a Kenguruban vettem, az van egészen közel, úgyis arra jártunk, mert a fiam cipőszámot lépett, vettünk a decathlonban cipőket neki (suliba járósat - sajnos kicsi még rám, pedig nagyon tetszik :roll: :lol:, meg tornaórára).

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!Benézek már én is. :)
Én már a 6. pár cipőt vettem meg a múlt hétvégén.De most rendes cipőt,nem azt a papír talpú kocsicipőt,had szokja,mert már úgyis lépeget. :D
Én jány koromban anno' voltam disznó ölésen nagyapiéknál,de akkor még nem sok mindent csináltunk.Pár éve volt itt nálunk is,mikor anyósom 50.szülinapja volt.2 disznót vágtunk,mert voltunk 112-en.kb.Az jó volt,jól berúgtunk :D :lol: Egyébként én sem eszek d.husit,csak szárnyas,meg néha apa vadasaiból!Már csak meg kóstolom,ha dolgozik vele!
Szeparapara,nálunk nincs,legalábbis nem vettem észre.. :roll: :)
Hanna:krumplihéj :o :lol: :lol:
Katuska:Máté megint alakít... :D :lol: Nagyjából olvastam az előző oldalt is...Megoldódott a babaprobléma?Mert nekem az jutott eszembe,hogy vágd le a haját,majd később visszarakod! :D Vagy úgy nem lehet levenni? :) :)
Erika:Édes és szépséges a lányod!!!Jó a wellness kép...A pezsgőfürdős mosdó! :D
Kriszti:Ági édesen alszik..edemmeg! :)
Regina:Cukkor a lányod! :)
Mági:Bence édes,tök aranyosan néz...Békaszáj :lol: Neki ez az ismertetője?Eszter meg a tátika... :lol:
Kép Kép Kép

Ezt a csattosat csak poénból.Még régebben vettem neki,mert én naív,azt hittem,ha van haja,lehet csattolni.Na nem lehet.Kiesik belőle,de most kicsit sűrűsödött neki,mert levágtam azt a hosszú tincset ami volt neki! :D Katuska,mikor lesz nekünk olyan szép copfunk,mint a szépséges Petra babának? :lol:
Ez még mindig az a semmi babahaj... :D

Eszter

Kép
eszterem
 
 


Látom mindenkinek van valami disznóvágásos "élménye". Hát ugye kinek mi :lol: .

Edit tényleg olyan talpas zoknit vettem, élőben helyesebb mint így képen meg olyan jó kis puha, helyesen áll a kis párnás talpikáján.

Lányok, hogy szoktátok az oldalast sütni? Nem a fűszerezésre gondolok hanem a technikai részére, hány fokon, lefóliázva -e vagy sem, pirítjátok-e a végén...stb. Én nem túl sokszor sütöttem de olyan igazi nagyon jó sosem lett.......holnap újra nekirugaszkodnék:-)

KépKép
peni
 
 


Peni! én az oldalast úgy szoktam sütni, hogy letakarva kezdem el sütni vízzel, hogy átpárolódjon, majd amikor már puha leveszem a takarást és pirosra sütöm miközben forgatom őket. Én úgy szeretem ha oylan jól át van sütve.

Eszter! nagyon édes a hajcsatos Eszter! Előbb utóbb lesz ott hajacska! Minden nap alaposan át kell kefélni a fejét, hogy serkenjen a vérkeringés!

Csöre! azért az áztatóvíz öntés is megérdemel egy pirospontot:)
katuska79
 
 


Micsoda csajszik!
Ágnes :D valami tünemény!Az én fiam sosem alszik el amíg én mosogatok!!! :shock: vajon miért?!

Eszter is nagyon édes!Kész kis hölgy!

Katuska a párod mivel foglalkozik?Csak,hogy írtad hogy éjfélkor ér haza?
Máté egy kis "házi kobold"!!!este mivel mosol fogat?
mini wellness megvolt!!!

Hanna drága szőnyeget felcsavarni,eltenni,helyette valami olcsót letenni!!! :lol:
Zéti sem szereti a hálózsákot,vagy lehet inkább én nem szeretem!!!Eltettem,hátha majd a következő gyerkőcnek jó lesz!!!

Tescoban is jó gyerekcuccok vannak,elfogadható áron! :lol:

KépKép KépKép
zeteny
 
 


Katuska:Kefélem mindig.Reggel,este... :lol: Majd lesz ott valami hajnak nevezhető... :D Na megyek,megfürdött a lány.Most kicsit később.Ilyenkor már rég aludni szokott..

Eszter

Kép
eszterem
 
 


peni:
oldalas detto,mint Katuska, csak én ,amikor leszedem a fóliát, akkor fokhagymát szórok rá.

Kezdek izgulni, 1 évnyi vezetés kihagyás után szerdán a két gyerekkel elindulok Soroksárra :?

Hanna:
Bence is imádja a posikrémet, a másik kedvenc a popsitörlő, beborítja vele az egész szobát... Karácsonykor jó lesz műhónak..

Kérdés:
Van, aki már adott natur joghurtot a gyerkőcnek? :?

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Mágnes! ügyes legyél! És ami a legfontosabb nagy ívben tojd le a bunkó autósokat!

Z-Kriszti! kerti és játszótéri játékokat gyárt de most épp kint van Romániában mert ott alapított céget meg oda is visz ki játékokat, meg onnan hozza a fát is. Még pénteken kiment.
katuska79
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?