Új privát üzeneted érkezett!

Tinu nekem nem válaszolsz, ERGO nem szeretsz :cry: :lol:

Annus, Iza kis ügyes kanalazó!

Hűűű, Boró, Fruzsi, Benji mekkora :shock: Na egy év múlva ők uralják majd a homokozó összes játékát a babatalin :-) Tényleg egy Kopaszi-gátas találkozót nem akartok összehozni, amíg még ilyen jó idő van? A nagyobbaknak ott a szuper játszótér, addig meg mellettük lehet a kisebbeket görgetni a partfalon :D Na jó, ez csak vicc, de szerintem tök jó lenne. Na csinálom itt nektek a programot...

Böbi, örülök, hogy sikerült a nőcis program. Van még a csajnak hangja?

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Jaj, Gyöngyi, ne haragudj! :oops: Na Csongi sem nyomja a reklámmosolyt az Ergóban. Rágja a pántját és azzal elvan egy darabig. De ugyanaz van vele benne, mint a babakocsival, hogy egy ideig alszik benne, aztán ha felébred és még mindig nincs action (magyarán nem veszem ki), akkor előbb-utóbb reklamál. A múltkor Vannitól hazafelé ki kellett vennem a buszon, mert annyira ordított. Meg a múltkor Anikótól hazafelé jövet is az Örsön a buszvégállomáson, a busz zengett tőlünk. Szóval ez van. De a lábának, csípőjének biztosan jót tesz, nem lesz tőle baj, hogy szétfeszíti.

Hean: nem tudom, miért nem jön át a privi. Írj akkor e-mailt! Az e-mailcímem fent van a blogban!

Anyettka: én is tartom ölben Csongit, csak arra írtam, hogy ne csináld, hogy párnákkal kitámasztani. De szerintem MNIki jól leírta a lényeget a korábbi hsz-ében.

Kép
Kép
tinu
 
 


Az anyatejadó lány is állandóan ültette a kislányát, mert a baba így akarta, most meg gyógytornára járnak, mert kimaradt neki a forgás, 9 hónaposan most tanul forogni. Úgyhogy veszélyes is lehet a sok ültetés.

Gyöngyi, naná, de még milyen hangja! :-) Irtó közvetlen volt a közönséggel, vicces nőci.

Pumukli, Gyöngy 14 hónaposan volt ennyi kiló! :lol: és Maja hány centi?
Vendég
 

 
 

tejóég mivolt itt... :shock: :shock: lili olyannyira sírt hogy lilult kékült nem vett levegőt és nem tudom miért!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?????????????????????? nagyon megijedtem semmi nem segített...cici szájba be...de ugyanúgy üvöltött...nem tudtam mit csinálni mert alig akart levegőt venni (fújtam az arcát hátha észbe kap...aztán kis hidegvízben megmostam az arcát...attól abbahagyta, cici be...evett 2 kortyot majd bealudt...mi a fenéért csinálja ezt? :?: :!: :roll: :cry:

Kép
Kép
mniki84
 
 


Maja 8.3 kg volt 14 hósan, megvan a 2 kg-os diffi akkor is. :-)
Utoljára 2 évesen mérték, akkor volt 85 cm. Majd megmérjük a védőnővel, ha 2.5 lesz. De 90 még tuti nincs, mint Gyöngy.
pumuklii
 
 


Incike!
Mi az ÁMK-ba járunk!

Az ültetéssel kapcsolatban, csak annyit, hogy Petya is ülni akar mindenáron, és húzza fel magát. A pihiszékébe sem dől bele, hanem fel akar ülni!
Nagyon tele a t...öm bizonyos emberkével, lehet megírom a blogba... :( (Csak előbb még kidühöngöm magam!)

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Gyöngyi!
Én benne vagyok a kopaszi gátas sétába is!!!Annyira szép hely!!!!Bár lehet h ez csak azoknak jön be akik itt vannak a közelben...de szülj,és max megyünk ketten :wink:

Ja apa már holnap készenlétban lesz :( én meg azt hittem csak szerdától...szóval 4 nap apa nélkül...

Tehát ráérek,ha vki unatkozna szóljon :wink:

Iza vagy fél órája hason van,forog ide oda,már 5ször átpakoltam mert vészesen megközelítette a kanapét!Apja meg ott van,biztos hozzá készül! :lol:

Niki!
Jaj,nem tom mi baja lehet.....szólj ha rájöttél!!!

annus11
 
 


Na írtam a blogba! Igen pipa vagyok mostanság!Éa mit leírtam az csak a jéghegy csúcsa! :twisted:

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Jaj, Niki, ez elég rosszul hangzik. Pedig olyan mintha valami fájdalma lenne, nem? Füle? Foga? Az ilyen picik szerintem még nem tudnak hisztizni (nagyobb gyerekeknél szokott lenni, hogy annyira sírnak, hogy belekékülnek, nem vesznek levegőt). De gőzöm sincs.

Annus, megszervezzük, csak valahogy jussak ki odáig :-)

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Húúú, Niki, fogalmam sincs, ijesztő lehetett!!! :shock: :shock: :shock:

Gyöngyi, Annus, én is szeretném a Kopaszi gátat megnézni, már annyit hallottam róla!

Annus, a tali EZEN a héten lesz nálad Panndi helyett, nem?
Hean, ha így is tudtok jönni, akkor elviszlek titeket kocsival! :wink:

Zsüci, szerintem próbáld ki tényleg, hogy mi történik, ha azt csinálod, amit Kamilla" mond"! Engem ért már egy-két kellemes meglepetés, mikor feladtam azt, amit helyesnek gondoltam, és csak "legyenfiamamitakarsznembíromtovább" szituációt követtem!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Pumukli! A dm-es festőszappan Saubär saját márkás termék, külön polcon szoktak lenni, nálunk a fürdősók mellett vannak. van még pattogós fürdető, fürdővíz színező tabletta, meg egyéb ilyen buggyantságok, de Alíz nagyon szereti őket.

Áron is nagyon szeretne már ülni és húzza fel magát, de próbálom visszafogni, nem szeretném, ha ő is popsin csúszna. Sajnos a forgolódás nem érdekli, pedig látom, a babák többsége már teljesítette ezt a feladatot. Igaz Alíz is csak 8 hónaposan fordult meg.

Kopaszi-gátas talira vevő vagyok, hozzánk viszonylag közel van.

Kép

Kép
hean
 
 


Szofi!
Köszi, az jó lenne!

Kép

Kép
hean
 
 


hú na lehet megvan, az előbb akkorát kakilt a kezembe hogy kifolyt felül...hát a szine okés volt de eszméletldn büdös volt, enm tudom leírni milyen, záptojás...nem tudom majdnem hánytam, na ez mi lehet?

Kép
Kép
mniki84
 
 


Böbi, pumukli: Zsófi mai adatok szerint 88 cm és 12,5 kg :)

incike: nem versengésből írtam, csak tényként, hogy Fruzsi Zsófi tavaly nyári 74-es ruháit hordja.
Vendég
 


Nini, akkor megvan a tettes! nekünk is volt egy ilyen! Csanád üvöltött EGÉSZ nap vörös fejjel, és a végén BŰZÖS TAKNYOT kakált, már elnézést. Valami megviselte a pocakját, a védőnő szerint. Én akkor a gombapörit hibáztattam, de ki tudja mi volt? Végül is nem számít...

Andi, akkor majd hívlak!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Niki, AndrisMarci a reggeli 2. evés közben akkorát kakil, hogy mindig kifolyik és át kell öltözteteni :lol: Erre még nem tudtam mit kitalálni... :lol:

Ja, nálunk is elég sok nyavítás volt ma, de amint a nyakába tettem a borostyán láncot abbahagyta :lol: (szerintem ez fog-nyafi)

Na így igazodjon ki az ember, hogy mekkora ruhákat vásároljon... :roll:

Kép

Kép
adraci
 
 


Nem is mondtam, egy nagyon kedves barinőm most szül :) Reggel 6-kor küldött egy sms-t, hogy 5 perces fájásai vannak, és 1 ujjnyira van nyitva. Azóta nem tudok semmit, nem akarom zargatni :) Remélem már megvan Máté, és babázik :D :D

Niki,
akkor ez lehetett a baj :) a szag miatt sztm ne aggódj, majd azért nézd továbbra is. Van, h Bogi is büdit kakil, de sztm függ attól, h mit eszel.

Nekünk 3-as pelusból most a Babaylove-os nagyon bevállt, nem folyt ki eddig belőle semmi.

Csajok,
kajcsi után szerintetek mennyivel tehetem le hasra? Attól félek, felbukja a cumót, ha túl korán.

emese1979
 
 


Na rucik :) Bogi még hord 56-osat de már 74-eset is. Jól vannak számozva :) MÁr gondolkodtam rajta, h centivel megyek majd neki ruhát venni. :lol:

emese1979
 
 


Emese, szerintem 10 percet várjál. Egyébként lehet, hogy akkor sem bukik, ha rögtön hasra teszed és az is lehet, hogy egy órával később is bukik ha hasra teszed. Ez egy klasszikus Kamikaze akció :-)

Niki, akoorjólvanakkor. Azért ha folyamatosan bűzös a kaksi, az jelenthet valami bacit, de ha csak egyszeri, akkor ne egyél több VALAMIT.

Pelus...én marha, azt hittem, az én gyerekem selejtes, mert a Pampers prémium kategóriás csúcsszuperdrága sleep and play pelenkájából is nyakig áldotta magát minden egyes reggel és este. Gondoltam, nincs mese, a híg fos utat talál bárhol. Aztán egyszer nem volt méret a Tecsóban ebből a fajtából, hát vettem kék Pampers-t (1000 HUF-fal olcsóbban). Öcsém, gumírozott derék (nem áll el a hátától), dupla védelem és még az állatok is szebbek rajta :lol: Na így bízz a prémium termékekben...

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Ja, Emese erről jut eszembe, hogy akiről meséltem nektek: az ismerősünk lombik ikreit ma reggel vették ki az anyukájuk hasából. Egyik kislány 1,15kg 39cm, a másik kislány 1,65kg és 42 cm. Inkubátorban vannak, de jól. Küldöm nekik a drukkokat ezerrel!!!

Kép

Kép
adraci
 
 


Gyöngyi,
köszi:)
3-as Pampersből nekünk kifolyik minden :) a dm-es jó.

Na leraktam hasra... fordultában megakadt oldalt... most kárpótlásul ölbebaba van :D

emese1979
 
 


Ezt a bukás dolgot nem értem. Nekem gyakorlatilag sohasem bukott AndrisMarci (kopkopkop), néha van, hogy visszaküld egy kis tejet szopi után kicsivel vagy később, 'túrós' formában. Én a soksoksok mozgolódásra fogom. Régebben azért nem pörgött ennyire és bent maradt a tej.

Kép

Kép
adraci
 
 


p sleep and play pelust vettunk most, minden kifolyik belole!!
a sima pampersbol nem..... nalunk most ket hete az jon be, eddig meg csak a huggies volt, happy mar egy ideje nem jo.
sleep and playt se veszek tobbet! :D

na de nem ezert jottem.. megint efelejtettem :roll:

Boronak izlik a dentinox gel! :shock:

Netti
Kép
maumau
 
 


Annus! Még1x naaagyon köszi, hogy elhoztad nekem azt a dobozt!!

Lemaradtam már megint :oops:
Ha nem Panndinál talizunk szerdán, akkor most Vanninál vagy Annusnál?... Jaj, én ehhez kicsi vagyok!

Kép
szkitty
 
 


Gyöngyi!

Nekünk sem vált be a prémium Pampers! Még jó, hogy ajándékba kaptuk, és nem vettem, mert a szívem szakadt volna meg!
:?

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Miért akartok tápszert adni a babának? Ha tényleg éhes, és folyton enni akar, akkor kevés neki már a tej tápanyagtartalma, gyorsan megemészti. Ilyenkor lehet sűrűbben szoptatni. (Persze nem óránként, mert attól bekattan az anyuka...) -ez egy ideig még bejön- vagy el kell kezdeni mást (gyümi, zöldség) adni a babának. A 3 nagy gyerekemnél ez kb. 5hónapos korban volt. mInden gyereknél máskor.Tudom, nem a legjobb példa, de én először este adtam nekik kieg.t, mert akkor tovább aludtak reggel.. :oops: Ja, és az "először 1-2 kiskanállal"-dolog nem jött be egyik gyerekemnél sem, mert ami ízlett neki, azt nem ehetett csak úgy elvenni tőlük, mert ordítottak...

Kép
szkitty
 
 


áááá!
Kellenének fontos iratok a gépemről,és nem akar nyomtatni ez a vacak, pedig látszólag minden rendben van vele!!!

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Annus,Böbi!Csak pár utcával költöztünk arrébb,úgyanúgy a XIII-ban vagyunk,csak már nem 38nm-en. :D
Muszáj volt Hanna miatt. :)
Mikor és hol van a tali,mert nem tiszta,hogy szerda,v.csüt,és Annus nálad? Másfél órát sétáltunk,felét játszoota a kocsiban,másik felét aludta.Most éppen énekelget velem a Művésznő... :lol:

Üdvözlettel:Hanna és Hajna
Kép
fabri
 
 


PELUS: Én hűségesen kitartok a Libero mellett. Nekünk totál bejött! Még egyetlen egyszer sem kellett áthúznom az ágyat semilyen "baleset" miatt! Ja, és az 50pontos DM-es JOKER kuponnal meg 25%-kal (1000 Ft-tal) olcsóbb a MEGAPACK...

Kép
szkitty
 
 


nekünk meg a liberoól folyik a cucc nyakig, a kék pampers 3as, active baby a nyerő eddig...

Kép
Kép
mniki84
 
 


Írtátok már néhányan, h kiváltottátok a Rossmannos kupont. Mi volt a csomagban? Kivi vagyok :)

emese1979
 
 


Tali!
Nálam csütörtök 10től!!!!!

Eddig akik jönnek Szofi,Hean,Tinu esetleg,Emese,Zsüci még ?,,Vanni még ?Kihagytam vkit?

na,akkor vmikor egy kopaszi gátas séta mehetne!!!Majd kinézzük h mikor lesz szép idő!Szerintem ősszel is simán lehet menni,csak ne essen az eső!!!


Gyöngyi!
Te nem tudsz most bejönni a héten?Bár a HÉV 40 perc+20perc kb hozzánk az út mindennel együtt. :roll:

Nekünk is Liberó a jó,ugye ha olyan helyre megyünk én is eldobhatót veszek!

Adraci!
Drukkolok a piciknek!!!És mi van a lánnyal? :roll:

annus11
 
 


Húúú, Pampers Sleep and Play egy kalap FOSSSS!!! Olyan mérges voltam! Huggiesből is kifolyik, pedig 1-es 2-esből az volt a favorit. Most LIDL toujours pelust használok, az marha jó. Méga Liberót akarom kipróbálni.

Adraci, örülök, hogy az ikrek jól vannak!

Annus, lehet, hogy a talira tudunk menni hamarabb!

Trixi, tudom hülyeségnek tűnik, de próbáltad a nyomtatót kikapcsolni, és újra be? Nekem néha bejön! :oops:

Emes, Csaninál nem lehet tudni a bukás dolgot! Van hogy semmi nem jön vissza, pedig azonnal hasrateszem, de olyan is, hogy 20kg túró fél óra múlva...

Gyöngyi, Annus, hol van az a kopaszi gát?

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Hean: jaj, elfelejtettem írni, hogy nem vettünk kocsit, csak apukámtól megkaptuk az ősrégi Skodáját. Az uram reggel idegsokkot is kapott tőle - elég nehéz volt beindítani (szivató stb.). Azóta is csak szidja, hogy milyen ez horror stb., stb. Visszafelé én vezettem. Nem is fulladtam le sokszor. :D

Kopaszi-gát engem is érdekel..., de Annus ez a "szülj" :lol: ... csak most esett le, hogy csak elírtad, én meg nem értettem, hogy ki szül és miért? :P

Kép
Kép
tinu
 
 


Kitty,
Annusnál lesz csütrörtökön a tali... nem kockáztattuk a ramaty idő miatt, amit előrejeleztek...

Pelus: mi is csak liberót használunk.. de azokat a kuponokat hogy lehet beszerezni Kitty?

Tinu,
nem is mondtad,hogy ilyen utatok volt hazafele.. sajnálom.... ez az, amiért én nem merek nagyon elmenni messzebbre..

Baba és a nagyvilág: ....pedig kellene, mert a 4 fal között nem lehet eleget tapasztalni... pl ma volt a tornász, és annyit mosolygott rá, hogy hihetetlen.. én meg megfeszülök, és kapok 2 mosolyt egy nap.. legalábbis tegnap ez volt a helyzet.. Férjem szerint unja a fejem:) Szerintem csak nyűgibb volt... mindenesetre ma reggel a zenélő forgón az állatoknak sokat mosolygott... kezdtem féltékeny lenni, aztán én is kaptam egyet- kettőt :)
vanni
 
 


HEan: átjött a pü, majd válaszolok!

Kép
Kép
tinu
 
 


Vanni: nem volt vészes, elhallgatott aztán, csak az a pár perc volt nehéz. Pedig kivettem az ergóból, rázogattam meg minden. Aztán elhallgatott. Már nem is tudom, lehet, el is aludt. Néha nehezen megy neki a szopi nélküli alvás. A buszon mégse szoptathattam meg. Pár kétségbeesett pillanatig azért eszembe jutott. :lol:

Kép
Kép
tinu
 
 


Tinu!
ja igen!Szólj és ne szülj 8)

Szofi!
A lágymányosi híd budai hídfőnél van!Nagyon szép hely!!!

Nekem is bukik Iza,de van h napokig semmmi,aztán meg több.Változó.Hát én ha leteszem akkor hasrafordul...ez van :roll:

annus11
 
 


Persze,hogy próbáltam. Már mindent. A gépből is kihúztam,és semmi!

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Zsüci,
még az jutott eszembe, hogy nem, próbáltad a kajcsikat 20-30 perccel kitolni, így az utolsó kaja az esti lenne, és talán akkor enne rendesen Kamilla... :)

Vanni,
Bogit is fokozatosan szoktattam a kenguruhoz, először rövidebb séták, bolt stb... most már elvan egy tecsós túrát is benne, oda ugye autósülés, meg vissza is, közben meg kb. 1-másfél órát kenguruban. Biztos megszokná Marci is :)

emese1979
 
 


ezt a szülj-t én sem értettem. :roll:

Ne már, én most vettem sleepandplay-t , mert olcsóbb volt, mint a kék, most akkor készüljek fel???????
Vendég
 


Hali!

Na, csak gyorsan, mert havazok. (férjem lepasszolt egy fordítást....húúúú, de elegem van már....kb. 60% van kész :? )

Babák nagyon cukik. Zsófi édi nagyon a virágkoszorúval a fején....jaj, én is v.emlékszem, mennyire szerettem...anyumnak mindig fonnia kellett gyermekláncfűből.... :D

Pelus: HELP: valaki tud olyat 3as méretből, ami gumis tépőzáras és gumis derekú (pl. mint Huggiesből a 1-es, 2-es, vagy pampersből a hálós newborn1-es)??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Egy nagy sz..... mindegyik a 3-as méretből, amit eddig próbáltunk.
Muszáj vennem vm. jót, mert Lili kb. 2-3szor kakkant egy nap....ergó 2-3 váltás ruha thx to nice pelusok..... :?

Vanni!
Szerintem próbáld minél többet vinni Marcit magaddal!
Kell nekik, hogy 'lássák a nagyvilágot'!
Lili imádja, minden egyes nap van vm. program.
(jön velem bevásárolni, bankba, postára stb....)
Imádja: A kocsimba bepakoltam pár babahordozó eszközt (babakocsiváz, babybjörn), Lili beugrik a hordozóba, be a kocsiba és megyünk...az aktuális 'terepviszonyoktól' függ, hogy épp miben viszem a kocsi után. :roll: 8)
Lili nem alszik ilyenkor, nézelődik, dumál, kacag. Nagyon kis cuki.
Néha hazafelé azért kis szundit bevág. :lol:

Na, megyek, mert Lili bohóckodik a tornázóval, mindjárt szétszedi....

Ja, Niki!!!!
Te mikor rendelted meg az egyentornázót?
(azt hiszem te vagy Gyöngyi rendeltetek utánam)
Nekem még mindig nem jött meg....a csaj pedig feladta elvileg....
Netti!
Nektek mennyi idő alatt hozták ki?????
Nagyon-nagyon várjuk már Lilóval.

Ja, kisLili totál anyukája csak barnában! Főleg a szemetek u.olyan! (Lilóm is az én szemeimet örökölte :roll: )

Kép
mozza
 
 


Hízás:
Minden baba más, sztem sem akkora baj, ha lelassul a hízás picit...nem biztos, hogy a tejjel van ö.függésben...lehet hogy most ennyi az igénye és kész.
Lili napi adagja 900-950g!!!!!!!!!!! :shock: :shock:
Most 5800g (3000rel született és mindig sokkal többet evett, mint az előírt....) és mégsem hízik nagyokat! (pedig szopizik és tápizik is).
Ja, és kap már almát is....azt is simán benyakalja +ban! :shock:
Dokinéni véleménye: később örülni fog neki, hogy ilyen alkat. No para. :roll:

Kép
mozza
 
 


Nekünk igazából minden pelusból kifolyt a cucc, ha jól emlékszem a Huggies Newbornból nem, de akkor még nem voltak ekkora adagok. Most a 2-es Happy elég tűrhető, a Libero fos, nemtom ha 3-asra váltunk mivel kezdjek... Az hány kilóstól van? (AndrisMarci ma volt 5500, mivel 2700-zal született; duplázott! :lol: )

Annus: a lányt most kezdik gyógykezelni :roll:

Kép

Kép
adraci
 
 


Adraci!
Az 5-9 kilósokra van. Lilinek a 2es már pociban nagyon szoros. :oops: :lol:
Rakok pár képet:
Kép pancsi a kádban papával :) Kép Papa játszik: plüsslabdát dugott lili bodyja alá....(erre jöttem haza....) :))))) Kép őőőő, izé, ezt kézzel kellene...de lányomat nem izgatja :) Kép Lili átminősítette lábtartóvá a tornázót :)

Kép
mozza
 
 


Ja, és az új kedvencem:
Kép Édes kicsi nyuszkóm :)

Kép
mozza
 
 


Sziasztok!

Én is csak gyorsan, össznépi nyűgösség...

Nagyon ügyi Iza, Danó is közlekedik- fordul össze-vissza, már nem is tudom követni... :) Annus, te is ügyi vahy, kitartás!

MEKKORA Fruzsi!!! _Te jó ég! Meg persze gyönyörűek vagytok!

Édua, ti is!

Fabri, jó hogy újra itt!

Minden kislány gyönyörű!

Anyettka, neked is üdv újra!

Nagyon örülök, hogy Dani csak azt szeretné csinálni, amit tud is, nagyon szeret hason lenni, de amikor át akar fordulni, akkor meg átfordul. Nem akar ülni, de boldogan felhúzza magát ülésbe, amikor tornázunk.

Niki, örülök, hogy Lilinek meglett a kaki! Biztos semmi gond!

Keresztelők szépek voltak!

Nekünk is megvolt tegnap.

Ma szurik, mérés: Danó helyett Samu ordított, de nem kicsit, pedig vele nem is csináltak semmit. DAni csak mosolygott, meg dumált. 6430 g és 63 cm. Hőemelkedése van a szuriktól.

Na, megyek, mert muszáj.

Hiányoztok nagyon, de sajna nem tudok hosszabban jönni.

Sztem lehet, hogy veszünk ilyen fürdőszobai rajzolós cuccot. Könnyen takarítható?

Pusz, jó éjt!

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Mozza, nekünk is ilyen tornáztatónk van! :)

Zsüci, biztos nem éhes Kamillád, amikor nem akar enni! Mi is ezt játsszuk Danóval, időnként hiszek neki, időnként nem, így több tejet tudok adni másnak...
Találkozunk vmikor? Mi még kifelé a betegségből, de utána szabad a pálya!

Tali: ha meggyógyulunk, megyünk. De sjna mi még betegk vagyunk...

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Akkor íme a mai este: kimentünk IKEAba. Mire hazaértünk (1/2 7 körül) már sírt a manó, h éhes. Csodálkoztam is, mert ez már az 5. etetés (lett volna)... Szóval anya megörül, nosza ugrás cicire - hát nem. A gyerkőc visít (de úgy, h azt hittem, a szomszédok kihívják a gyámhivatalt, h min. nyúzom a gyereket), cici nem kell. Végigpróbáltam megint mindent: tej spriccel a szájba, cumi be, aztán a cumi helyére csempészni a cicit, pózváltás, stb. Semmi hatás, gyerek ordít tovább. Oké, fagyó már kiürült (vazz, miért is nem voltam olyan előrelátó, mint Annus) mai fejés eredménye kb. 30 ml, az nem lesz elég... Hát nem is. Végül anya egy órás küzdelem után ott áll egy az éhségtől bömbölő csecsemővel... :cry: :cry: :cry: :cry: Végül Sinlac pépet adtam neki, amit anno a dokinéni a bukás miatt írt fel előetetésnek. Először kanállal, de éhező csemetém amint meglátta a kanalat közelíteni, azonnal hasizomból felült a hintában és két kézzel kapott érte, így durván minden második kanálnyit kiverte a kezemből... Végül felhígítottam, hogy cumisüvegből is meg tudja inni. Ő pedig szlopálta lelkesen, miközben anya így csinált: :cry: :cry: :cry:

És Kitty,
senki nem akarja tápszerezni a gyerekét. Csak néha sz*rul alakulnak a dolgok. Ennyi.

Kép

Kép
zsüci
 
 


Petya megint nyügi volt,amikor aludnia kellett volna. Bekentem a dentinox-ot,és láss csodát! Egyből csend,és alvás!!! :lol:

Remélem, hogy tényleg csak ez a baja,és nem más! :)

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: