Új privát üzeneted érkezett!

CSNIXI: norveg nyelvtanulas? Csak nem szandekozol errefele koltozni? ..jol jonne a tarsasag! :D

Kép
rebel
 
 


Sziasztok! Majd később még jelentkezem, de most nem nagyon tudok, mert a kislányom az éjjel belázasodott, elkezdett nagyon köhögni és persze megint fulladni. Ma el kellett vinni az ügyeletre. Sajnos megint kijött az asztmája, a megfázás kihozta. Nagyon nyűgös és nem igen tudok mellőle elmenni. Kúpot kapott és azzal nagyon sokat kínlódunk, nagyon nehéz neki odaadni, mert rúg-kapál. januárba derült ki róla, hogy asztmás és az allergiavizsgálat sem lett jó. Szinte mindenre allergiás, de főleg az korán virágzó fákra és a poratkára ezen kívül még ekcémája is van. Később még jelentkezem, de a kislány már nagyon nyűgös. Mindenkinek puszi, és vigyázzatok magatokra. :cry:

Kép
Kép

Beus
beus222
 
 


Kép

Kép
tiwike
 
 

 
 

Sziasztok,

Nekem is van ilyenem :D Az apjára hasonlít :P
Már mikor maradnak ki a rosszulléteim? :(
Ti milyen terhesvitamint szedtek? Nekem az Elevitet ajánlották.
Vigyázzatok magatokra, kellemes várakozást.

Timike

Kép
tiwike
 
 


P.s.: Jobbulást, Beus !!!

Kép
tiwike
 
 


Sziasztok!

Én Femibiont szedek, és nagyon meg vagyok vele elégedve, semmi mellélhatását nem tapasztalom. Gravidáról azt hallottam, h sokan hánynak tőle!

Elevitet meg több országban be is tiltották!

De attól is függ, h kinek mi válik be! :)

Szép vasárnapot Mindenkinek!
Niki

Kép

Kép
csnixi
 
 


Sziasztok!
Joli! Szerintem ne aggódj!Az én mellem is pl tegnap olyan volt mint terhesség előtt,ma reggel meg úgy keltem,hogy majd leszakadtak!
De ez az első terhességem alatt is így volt! Állandóan változik!
Rosszullétek! Én a szagokat nem bírom! Állandóan öklendezek,ha valami olyat érzek! Meg a fogmosáskor is!
Terhesvitamin: Én is kihánytam a gravidát,úgyhogy a dokim azt mondta,hogy hagyjam abba és szedjem az elevitet,aztán ha elfogy akkor megint a gravidát! Az elevittől nem hányok!Szerencsére!
Úgyhogy ezt a második terhességet megúszom csak hányingerrel úgy néz ki! Most már úgyis csak 2 hét és elmúlnak ezek a rosszullétek!
Lányomnál is úgy volt,hogy megcsinálták a 12 hetes uh-ot és másnaptól semmi bajom nem volt! Mintha elvágták volna!Remélem ez most is így lesz!
Nemsokára megyek uh-ra meg down szűrésre! 15.-én! Az mindjárt itt van! Már alig várom,hogy lássam boxolni a kismanót!
Na puszi mindenkinek!Megyek pakolok tovább!Van mit egy költözésnél!

KépKép
dudu_84
 
 


Sziasztok!

Hát képzeljétek a hét végére én is beléptem azoknak a táborában, akiket meglátógat a rókakóma.... :S Volt meglepődés, mert eddig nem volt semmi ilyen!

Vidékről jöttünk haza, és éppen beértem a lakásba,rohantam is a wc-re!

Remélem mindenki jól van a tűnetek ellenére is! :)

Rebel : Éltem Norvégiában, de leírtam priviben! :) Onnan jön a norvég tanulás, már sokat felejtettem, sőt....

Jó éjt!

Kép

Kép
csnixi
 
 


Sziasztok!
Ennyit arról,hogy nem hányok! Ma sikerült megint produkálni egy rókucit! :(
Holnap jön haza a férjem Ausztriából és megyünk lakást keresni! :D Remélem hamar találunk,mert a hónap végéig ki kell költöznünk a házunkból! Engem meg megőrjít ez a bizonytalanság,hogy még nem tudom,hol fogunk lakni! látjátok,most sem bírok aludni!Állandóan csak agyalok! Csak akkor lesz nyugalmam,ha már átköltöztünk a másik lakásba!
Na de nem untatlak benneteket ezzel!
Megyek megbróbálok aludni!
Jó éjt mindenkinek!

KépKép
dudu_84
 
 


Sziasztok!

Most már tudok jönni a kislányom már jobbann van, de azért oviba még nem megy.

Xsara: nagyon édesek a gyerkőceid.

Kírus: A kislányom 2005.06.29-én született. tényleg vannak fura véletlenek.

Tiwike: nekem az első terhességemnél akkor maradtak el a rosszulléteim, amikor megmozdult a kislány olyan 4 és fél hónapos terhes voltam. De most is ugyanúgy vagyok csak most hányok is és a Vikivel nem hánytam csak émelyegtem. Köszönöm szépen!


Kép


Kép

Kép
Kép

Beus
beus222
 
 


Szisztok Kismamik!

Remélem mindenkinek jól telt a hétvégéje!

Szeretnék egy kis segítséget kérni: tud valaki Bp-en olyan kávézót vagy éttermet, ami a belvárosban van, és van teljesen füstmentes része? Eddig csak olyan helyen voltam (még a bébi előtt), ahol voltak ugyan nem dohányzó asztalok, de egy légtérben a dohányzókkal, úgyhogy olyan mintha nem is lennének...Szeretnénk ma a barátnőkkel csajos-dumcsizós estét, de ötletem sincs, hova mehetnénk...

Kép
tündércserje
 
 


sziasztok,

Nagyon édesek az uh képek.

Ma először nem hánytam még, és nincs hányingerem sem :) erősnek érzem magam :) remélem jövő héten is lesz vagy 2 ilyen nap, aztán hátha fokozatosan elmúlik a rosszullét. a hétvége elég rázós volt. 17-én megyünk dokibácsihoz, és remélhetőleg lesz uh képünk is, majd felteszem ha végre csinálnak képet is. (eddig csak a beutalóhoz kaptam egyet, de azt a korházban el is vették tőlem)

Kép
marymirella
 
 


tündércserje,

van a podmaniczky téren egy nagyon nyugis, csendes, hangulatos hely, ahol nagyon jól főznek, nagyon rendes a pincér, és szerintem fullos kis hely, mi sokszor voltunk ott. Vadász étterem a neve. nagyon finom a teájuk, én nem kávézom, de a párom szerint a kávéjuk is nagyon jó, isteni vad ételeket csinálnak, de a mozarellás paradicsom saláta azzal a különleges szósszal, nekem például nagyon ízlik amit csinálnak, de még nem ettem ott olyan ételt, ami ne lenne mennyei. Szóval podmaniczky tér Vadász étterem egy troli és busz megálló mellett van jobb oldalon. nem túlzsúfolt hely, nem nagyon dohányoznak bent, de úgy van kialakítva a nemdohányzó rész, hogy biztosan nem fog zavarni a füst ha betéved valaki, aki rágyújt. csak ajánlani tudom.

Kép
marymirella
 
 


Sziasztok Lányok!

Gondolom mindenki kipihenten, feltöltődve kezdi az új hetet!
Persze rajtam kívül, mert én hulla fáradt vagyok. Már kétszer kell felkelnem egy éjszaka pisilnem és utána nem tudok visszaaludni rendesen.

Ráadásul a hülye öcsémnek eljárt a szája, és otthon a faluban, ahol a szüleim laknak elég sokan tudják már, hogy jön a baba. Ennyit a titokról. Annyira felmérgeltem magam, és azóta olyan rossz érzés van bennem, hogy leírni se tudom. Eddig is féltem attól, hogy mi lesz ha vmi baj van/lesz. És most ez csak fokozódott bennem. Az a baj, hogy megnyugtatni sem tudom magam, és még inkább figyelem a testem minden rezdülését. Na de ennyit a panaszkodásról. :)

Alicia: tegnap írtam neked, még a linket is bemásoltam, de nem találom most az üzenetem. Viszont utána kérdeztem annak a listának, és azt mondták, hogy már elévült, mert 5 éves, de ha az utca nevet megmondom, akkor megmondják kihez tartozom. Ha gondolod küldd el priviben és neked is megkérdezem.

Tündércserje: sajna nem tudok segíteni, mert én Debreceni vagyok :(

dudu: remélem mielőbb találtok lakáskát és meg tudsz nyugodni.

dudu, csnixi: Egyébként én sem hánytam még, remélem nem is fogok. bár ti előttünk jártok, nem szeretném követni a példátokat :Đ Nekem még az émelygés is kimaradt eddig.

Most egyenlőre ennyi, dolgoznom is kell kicsit.

Tényleg! Mikortól szoktak terhességi táppénzre felvenni? Vagy hogy működik ez egyáltalán?

Puszi mindenkinek, vigyázzatok Magatokra!
borbelykata
 
 


borbelykata,

én jelenleg is táppénzen vagyok, mióta kijöttem a korházból a gyakori hányásaimmal (szombatot megelőző szombaton engedtek ki). remélhetőleg 21étől újra fogok tudni menni dolgozni. egyébként ha már nem bírsz dolgozni menni, választhatod a tgyást is, akár szülés előtt 2 hónappal is.

Kép
marymirella
 
 


borbelykata: én már most is táppénzen vagyok. A körzeti orvossal kell megbeszélni, legalábbis nálunk. Szóltam neki, hogy nem szeretnék menni dolgozni Ő pedig táppénzre vett. A mai napig táppénzen voltam, holnaptól kiveszem az idei szabadságomat ami még van és utána ismét megyek táppénzre. az én munkahelyem elég stresszes és elég sokat kell emelni ezért is nem megyek már dolgozni.



Kép


Kép

Kép
Kép

Beus
beus222
 
 


mirella: ez érthető, ha te a hányástól ennyire szenvedsz. én sem mennék akkor, hiszen nagyon legyengül az ember olyankor.

beus: nálunk úgy működik, hogy a nőgyógyásznak kell egy papírt adni, melyen javasolja, hogy legyek táppénzen, és azzal kell menni a körzeti orvoshoz. csak azt nem tudom, hogy azt majd ő eldönti, hogy mikortól, vagy nekem kell kérnem.

arra gondoltam, hogy a 12 hetet mindenképp megvárom, és után megbeszélem vele. sokat számítana, ha jobban ki tudnám pihenni magam. ellátnám az otthoni teendőket, és pihiznék.

csak ne aggódnék ennyire. bennetek nincs meg ez az érzés?
borbelykata
 
 


Kata!

De, nálam is jönnek hullámokban az aggódások! De ez normális, ha még normális keretek között van!

Sztem, aki teheti meg tényleg stresszes a munkálya, akkor inkább szóljon a dokinak, és biztos kiírják táppénzre!
Én már szóltam itt bent, h ezt a hónapot viszem még végig, és utána táppénzen leszek!
Már el is keztek helyettem keresni vkit!

jobb lesz otthon pihenni, főleg, hogy most vannak ezek a hányások is! :)

Tündércserje: coffeeheaven kávézó, szerintem füstmentes, leglábbis én még soha nem vettem észre ott, h füst lett volna. Van a Ferenciek terén is, meg a körúton a Nugati és az Oktogon között, ha az Oktogontól jössz Bal oldalon! :)

Kép

Kép
csnixi
 
 


Jajj Lányok, én lehet megfáztam vhol, vagy a múlt héten ragaszthatta rám vki, de eléggé fáj a torkom. Aggaszt a dolog!
Gőzöm sincs, hogy ilyenkor mit kell tenni. Lehet iszok egy kis kamilla teát majd otthon.
borbelykata
 
 


Sztem ne aggódj. Nekem is volt ilyen amikor 6 hetes voltam. Azt monbdta a doki, hogy kamilla tea és c-vitamin azt szedhetek és az segít, és így is lett! :)
sztem ezt próbáld ki, és jobbulást!

Kép

Kép
csnixi
 
 


Csnixi: Köszike, akkor ha a dokid is ezt mondta, tényleg ezt fogom tenni. Hazamegyek bebugyolálom magam és hátha holnapra nyoma sem lesz. :))

Mindenki nagyon vigyázzon magára, főleg aki tömegközlekedik!
borbelykata
 
 


Na igen, a tömegközlekedés tényleg elég gáz, ott aztán bármit össze lehet szedni...én jelenleg leginkább az influenza miatt aggódom, nem tudom, ti hogy vagytok vele?
Tud valaki jó taktikát a kivédésére?

Köszönöm a kávézós-éttermes tippeket, valamelyiket megnézzük!

Kép
tündércserje
 
 


Egyetértek Tündércserje, ez a h1n1 nagyon nem hiányzik most. Senkinek sem, de nekünk és az amúgy is betegeskedőknek pedig végképp nem. Ezek miatt lehet jobb lenne ha táppénzen lennék.

Bár nekem még itt a cégnél senki nem tudja, hogy jön a baba. :) Azt se tudom mikor és hogy mondanám el. Mivel nekem nincs hányingerem, így nem feltűnő.
borbelykata
 
 


[quote="tündércserje"]N írta:tündércserjea igen, a tömegközlekedés tényleg elég gáz, ott aztán bármit össze lehet szedni...én jelenleg leginkább az influenza miatt aggódom, nem tudom, ti hogy vagytok vele?
Tud valaki jó taktikát a kivédésére?

Köszönöm a kávézós-éttermes tippeket, valamelyiket megnézzük!


Én üzletmenet-folytonossággal (kockázatkezeléssel) foglalkozom, egy bankban, és hát éppen a vírus miatt elég nagy para van a bankban is, és hát ki kell dolgoznunk az influenza ellen terveket, ÁNTSZ-t kell egyeztetni egy csomó mindent.

Szóval úgy néz ki, hogy nálunk maszkok lesznek a fiókban dolgozóknak, ha nagyon gáz lesz a helyzet!

Hát ezt tudom csak én is tanácsolni mindenkinek, főleg a kismamáknak, akik sok olyan helyen járnak, ahol tömegekkel találkoznak (iskol, óvoda, tömegközlekedés).

Én pl. még ezért is szeretném kiíratni magam, mert hát ilyen nagyobb munkahelyeken is könnyen terjednek ezek a vírusok! :( :(

Kép

Kép
csnixi
 
 


Igazából mi nem vagyunk egy légtérben sokan, de míg én most nem tömegközlekedem, úgy mások igen, és ha ők elkapják, akkor hozzák a többieknek is. Én félek ettől.

Ki kellene íratni magam. Főleg ha ez ilyen ütemben fog terjedni.
borbelykata
 
 


Sztem is ezt csináld!!! Én ezt javaslom! :)

Kép

Kép
csnixi
 
 


Nektek kik tudják, hogy jön a baba? Csak én vagyok ilyen hülye aggodalmaskodó, és senkinek nem akarom még elmondani?
borbelykata
 
 


HÁt nálunk tudják már a munkahelyemen, mert veszélyeztett terhes vagyok!
Meg szülők tujdák még nálunk! :)

Hány hetes vagy most?

Kép

Kép
csnixi
 
 


Papír szerint 9 hetes 1 napos, valójában pedig 8 hetes és 1 napos. :))
Próbáltam én is trickert csinálni, de nem sikerül. Hová kell berakni?

Jajj, az nagyon rossz lehet? Miért vagy veszélyeztetett, persze csak ha nem vagyok indiszkrét.
borbelykata
 
 


Nálunk már elég sokan tudják. A szűk családnak (szülők és tesók) már a legelején elmondtuk - anyukámnak nem is kellett, mert ahogy meglátott kb. azonnal rákérdezett...
Aztán lassacskán egyre többen megtudták, mert vagy olyan volt a helyzet, hogy jobb volt elmondani, mint titkolózni, vagy rákérdeztek, és semmiképp' nem akartuk letagadni.
Az elején én is úgy voltam, hogy a 12. hétig ne nagyon híreszteljük, de nem tudtuk kivárni...most meg már mindjárt ott tartunk.
Inkább azért aggódom, hogy egészséges legyen, de azt hiszem, ez természetes. Azzal nyugtatom magam, hogy olyan kis aktív volt a múltkori UH-n, hogy biztos minden rendben vele.

Kata, ti hanyadik héten jártok?

Kép
tündércserje
 
 


Mire leírtam, már válaszoltál is. :D

Kép
tündércserje
 
 


Az a baj, hogy most az öcsémnek eljárt a szája, én meg még jobban aggódom, hogy már tudják sokan. Eddig is aggódtam, de ez már sok és félek, hogy ezzel is ártok a babámnak. Ez egy ördögi kör.

Lehet megkérdezem a dokim ,hogy lehet e szedni erre vmit.
borbelykata
 
 


Inkább próbálj arra gondolni, hogy amiatt mert sokan tudják, sokan szurkolnak nektek, hogy minden rendben legyen.

Az idegeskedés tényleg nem tesz jót, próbálj lazítani kicsit.

Egyébként hogy érted azt, hogy papír szerint 9+1, egyébként 8+1 hetes vagy?

Kép
tündércserje
 
 


nálunk tudja mindenki :)

Kép
marymirella
 
 


Úgy értettem, hogy a kórházban a papíromon a múlt héten hétfőn 8 hetes 1 napost írtak, de nekem volt elég sok problémám még a múlt hónapban és tuti nem a félidőben fogant a csöppöm.
borbelykata
 
 


Vajon megjelenik a vonalzóm? :))

Kép
borbelykata
 
 


Sziasztok lányok,

Van valakinek gyomormenése?
Borbelykata: egy napra vagyunk kiírva :D
Kik tudják? A család nagyja, a munkahelyemen meg a kollégáim... a főnökség még nem :)
Nálam még nem volt rókakoma, s remélem nem is lessz ... Sajnálom, akiket meglátogatott. :)

Kellemes estét ...

Timike

Kép
tiwike
 
 


Sziasztok!

Csak beköszönök...most is rohanos...sajna ma túlóra lett. :( de azért vigyázok magunkra, da a határidőt tartani kell.

Tündércserje! Holnap akkor megyünk? :)
1/4 3 körül ott leszünk.
Te és Csnixi remélem megkaptátok a privit. Nem tudtam a rendszeren kiigazodni még.

Vigyázzatok magatokra, a héten jövök valamikor.

Kép
moncsi73
 
 


Jó reggelt!

Tiwike
Nagyon szép a babucid :lol:
Rosszullét kimaradása egyéni :wink:
Én is Elevitet szedek.

Kata
Nem lesz semmi baj! Pozitív hozzáállás kell!!! :lol: :wink:
Táppénz: Debrecenben a körzeti nőgyógyászaton tartják a kismamákat táppénzen :wink:
Klinikára vagy a kórházba jársz? Kihez?

Azt azért nem szabad elfelejteni, hogy a táppénz az átlagkereset 60%-a csak!!!!!
ÉS a Tgyás, Gyed alapja a 2009-es jövedelmünk lesz!

Tündércserje
Én nem pánikolok... ez az új influenza se másabb, mint az eddigi.
alicia
 
 


És szerencsések vagyunk :lol: :wink:
Elvileg a GYED-GYES változás a 2010. április 30-a után született gyerekekre vonatkozna. (bár Sólyom nem írta alá...) Így mi még a mostani rend szerint kapjuk a pénzeket :lol: :wink:
alicia
 
 


Nektek mennyit nőtt már a pocitok?

Amikor pozitív lett a teszt...
Kép Kép



Most....
Kép Kép
alicia
 
 


Alicia, nagyon helyes már a pocakod!!! :lol: Jó neked, hogy ilyen szép vékony vagy, nagyon szép kismami leszel/vagy.

Nekem is láthatóan nőt már a pocim, de én kicsit vastagabb vagyok, úgyhogy nem mutat ilyan jól.

Egyébként nem kifejezetten az új influ aggaszt, hanem maga az influenza lehetősége, ami tavaly teljesen elkerült, és idén még inkább jó lenne kihagyni...

Moncsi, akkor 1/4 3-kor! :D

Szép napot mindenkinek!

Kép
tündércserje
 
 


Mi még korban nem tartunk ott, mint ti, de nekem is látszik már a pocakom. :)) A férjem olyan édes mikor beszélget hozzá.

Nektek mit kell szednetek?

Alicia: Én a kórházba járok Boros Miklóshoz. És te?
Nincs már olyan, hogy terhességi táppénz?

Kép
borbelykata
 
 


Tündércserje, Moncsi: Majd meséljétek milyen volt a felkészítő, remélem jól éreztétek magatok! :) Remélem hamarosan én is tudok csatlakozni! :)

Moncsi: megkaptam a privit, és válaszoltam is rá! Te megkaptad az enyémet?

Alicia: aranyos kis pocakod van! :)

Szép délutánt Mindenkinek!

Kép

Kép
csnixi
 
 


Kata
Klinika, Sápy Tamás :wink:
Olyan külön nincsen, hogy terhességi táppénz... aki terhesen megy el táppénzre az is az általános szabályok szerint kapja az ellátást.
Az első 15 nap :arrow: betegszabadság (munkáltató fizeti, előző évi átlagkereset 70%-a, adót, járulékokat vonnak belőle)
Ennek lejárta után van a táppénz. Ez a 2008-as átlagjövedelem 60%-a (ha nincs 2 éves folyamatos munkaviszony, akkor 50%) :arrow: MAX. 9533Ft/nap!!! (adót vonnak belőle) :wink:
alicia
 
 


Sziasztok.

Üdv az újjaknak.

Nagyjából sikerült visszaolvasnom :lol: .

Rólunk. Tegnapi uh.n végre már volt szívhang, és most meg 1héttel fiatalabb kismami lettem, de majd a 12.uh lesz a pontos.
Hanna: már egész jól van, mondhatni egészséges, a makkot még nem tom elétenni, mert a szeme érzékeny lett, ahogy kimegyünk már könnyezik is a szeme, és csak az egyik, még a 7en szemcsepp és után vége, remélem ezáltal makk egészséges lesz :D .

Debreceni lányok, juhééééé :lol: :lol: :lol: olyan jó lenne otthon szülni.

Az milyen nagy szívás lenne ha május 1.jén lenne a műtét, áhh éprilis 30.ig jó lenne ha megérkezne Mütyürke.

Terhes vitaminok: Gravidától, Elevittől extra rosszul voltam, itt a lényeg az volt nem mkindegy mikor veszed be, de most én is femibiont szedek, és semmi hányinger.

Alícia: szépen nő a bérlak :lol: , nálam még semmi.

Még a szülés felkészítőről annyi, hogy érdemes elmenni. :wink:

Szép estét mindenkinek!

KépKép

Kép
sweetlife
 
 


Gratula, már szépen látszik a pocid és a csíkod is.

Nekem eddig volt egy kis pocim, már az sincsen, 4kg-ot fogytam eddig. Remélem hamarosan vége lesz ennek az időszaknak.

Kép
marymirella
 
 


Helló lányok! Régen jártam, az elmúlt napjaum extra rosszul teltek. Ma egy kicsit elviselhetőbb, milyen szuper érzés :)

Alicia édes a pocakod, nekem is hasonló méretű már.

Megfázás ellen C vitamin, tea, pihenés. H1N1-el kapcsolatban pedig orvosként csak annyit mondanék, hogy az őszi-téli hónapokban tényleg kerülnünk kell a zsufi helyeket! A baba érdekében. Pl. ha háziorvoshoz kell mennetek, próbáljatok meg a rendelés elejére, vagy végére időpontot kérni, amikor nincs tömeg. És extra hygénia-kézmosás! Akkor nem lesz baj.

Nálunk csak a munkahelyen tudják h baba lesz /a TP miatt muszáj volt szólnom/, a családdal még nem közöltük, tekintve h a januári vetélés előtt büszkén telekürtöltünk mindenkit.....Nem szeretném ha mégegyszer ismétlődne.

1 hét múlva megyek UH-ra remélem nekem is lesz szép sztárfotóm :)

Sziasztok!

Kép
nagynoémi77
 
 


Sziasztok!

Nálam a faluban is nagyon sokan tudják, hogy terhes vagyok, mivel táppénzen vagyok. Másfél éve akartunk már babát és így mikor kiderült, hogy terhes vagyok szóltam a munkahelyemen onnan meg már egyenes út vezetett oda, hogy szinte az egész falu megtudja. Elég pletykás nép lakik itt nálunk. Tudják még a szüleim, a testvérem a férjem testvére. Szóval elég sokan.

Alicia: nekem még nem nagyon nőtt a pocim igaz nekem előtte is volt sajnos már hasam. Az első baba megszületése után elég sok rajtam maradt és sajnos nem is ment utána sem le, sőt csak rosszabb lett. Igaz az állandó hányás miatt nem igen tudok enni, a másiknál is a 4 hónap után kezdtem rohamosan pocakosodni.


Kép


Kép

Kép
Kép

Beus
beus222
 
 


Sziasztok!

Moncsival voltunk kedden a SOTE felkészítőjén, nekem tetszett, biztos sokat fog segíteni, mert tele vagyok kérdéssel és bizonyos kérdésekben kételyekkel is, és az első alkalom után az a véleményem, hogy az előadások segítenek majd döntéseket hozni, és választ kaphatok bármire, ami aggaszt.
Úgyhogy ha van lehetőségetek eljárni egy ilyen felkészítőre, csak javasolni tudom. Persze célszerű oda menni, ahol szülni fogtok, mert alapvetően a kórház értékrendjét, protokollját ismerhetitek meg az előadások közben.

Ti gondolkoztatok már az apás szülésen? Mi a véleményetek? Ha van valakinek ilyen tapasztalata, megosztaná velünk?
Én egyelőre nem tudok dönteni...

Kép
tündércserje
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?