Új privát üzeneted érkezett!

Valamit félre olvastam a babesőről...... :oops:

Nikike, Crissy, Tücsi, Gabi nagyon szépek a gyerkőcök.

Tengdi, lehet, hogy ez a nagy szél meghozza Ábelt is???

Andy, akkor szerinted jó hely a Köszi? Tiszta a víz, jó a hőfok? Mennyibe kerül? Venni kell kisgatyát? Be kell jelentkezni előre?

Lányok hol lehet venni a More Milk kapszulát? Nem győzök tejet termelni, és ki szeretném még húzni egy hónapig a csak szopit.

Marcsi, érezzétek jól magatokat. Bocs, hogy nem tudtam menni a találkára, de tesóm mindig marasztalt azzal az indokkal, hogy biztos akkor fog szülni, amikor indulunk haza. 5 napig járt két ujjnyira nyitott méhszájjal :shock: :shock: És meg sem érezte. Én meg órákat küzdöttem azért a két ujjnyiért. :D :D

KépKép
trinky
 
 


Sziasztok!

Trinky: More milk kapszulát lehet a brendonban, gyógyszertárban és a neten is rendelni!

Nikilány: Gratulálok a bébihez nagyon helyes kis pasi, rajta is egyből látni hogy fiú!! :-)

Velünk a következő a helyzet: most már 5 és fél kg.-osak vagyunk, és hát úgy növünk mint a gomba, már a 62-es rucik is alig jönnek ránk pedig még csak most leszünk 2 hónaposak. Sajnos most egy hete este kissé hisztisek vagyunk, egyszerűen 6kor elkezdi és este 10-11ig sír a fürdetésen és az evésen kívül, és már egyszerűen nem tudom mi baja lehet éhesnek biztos nem éhes a hasára adom neki a gripe watert, akkor mi lehet?? míg ki nem tikkad addig üvölt, elég idegtépő meg kell hogy mondjam, főleg hogy nem tudok rajta segíteni :cry: Valakinek valami tanács????
A köldökünket továbbra is ragasztjuk. Jövőhéten lesz a keresztelőnk szombaton, előtte csütörtökön kapjuk a 2 hós oltásokat, és pluszba még beadatjuk neki a rotás cuccot is. Nagy vonalakban ennyi. :D

Tengdi kitartást, sokat gondolok Rád, mindig kiváncsian nézem a fórumot nem e látom a jóhírt :-)

Kép Így kéne este aludnunk :-)
tücsi85
 
 
 


Ja és Baba, nekünk is Bulcsú nagyon sokat szürcsög, egyszerűen mindig olyan minta meg lenne fázva, most már én is rá fogok kérdezni a védőnéninél mert olyan mintha mindig horkolna :D
tücsi85
 
 
 

 
 

Sziasztok!

Nikilány, Tibi, óriási gratuláció a babához, nagyon szép! Jó egészséget és sok-sok tejet kívánok nektek! :lol:

Tengdi, hajrá most már biztos te következel! Drukkolok érted! :lol:

Tücsi, nagyon édesek vagytok a képen. :D És nem semmi "méretekkel" rendelkeztek. :lol: Emma három hónapos és most kezdi kinőni az 56-os rugikat de csak hosszra. Egyébként még elhordaná simán, a bodyk pl. még 56-osak és még nem látszik rajta, hogy gondja lenne velük. :lol: Nem semmi, micsoda különbségek vannak!!! :shock:

Jó éjt mindenkinek

Crissy

Kép

Kép
crissy
 
 


Sziasztok!

Köszönjük a gratulációkat, eddig minden rendben van Hunorral és a Nikivel.
Rendesen szopizik a Hunor, és még nagyokat alszik. Amit elfelejtettem tegnap: 3570 g-al és 53 cm-rel született.
Itt van néhány újabb fotó, közte a fent említett Tengdivel való találkozás is.

Tibor
Kép

Kép


Kép




Kép



Kép


Kép

Kép
Kép
nikilány
 
 


Nagyon jók a képek! Tegnap akkor én is láttam Nikilányt és Hunort, 11: 30ra mentem nst-re és akkor sétált egyet a folyosón. De jó!
Kár, hogy még nem találkoztunk, akkor tudtunk volna beszélni.

Kép

Kép
esztke
 
 


Jaj csajszik, olyan jó látni Bajcsys képeket, nem tudom de most hogy a fórumon megint babák érkeznek, komolyan mondom nosztalgiázok és már megint úgy átélném a szülésem, na persze az utána lévő időszakot kihagynám, de én azért jó emlékekkel távoztam a Bajcsyból, ahoz képest hogy elég sokat hatottak rám a hormonok és volt sírás is rendessen, de mégis tényleg nem hiába mondják hgoy a szülés a legszebb pillanat egy nő életében. Még két hónapja se történt az esemény és mégis...

Crissy: Hát igen nem tudom mi van Bulcsúval de most két hét alatt annyit nőtt és most egész nap a mellemen lógna komolyan, és hát a 62-es rucik tényleg pont most jók és most vettük őket a héten, és hát sokáig nem fogják húzni azthiszem :D És ha nincsen a mellemen akkor komolyan végig sír, ettől kicsit kivagyok mert két szoptatás közt nincs el, csak sírdogál ha éppen nem alszik :? Nem tudom mit csináljak vele hiába van kézben és foglalkozok vele akkor is bőgicsél.....
tücsi85
 
 
 


Sziasztok

Épp főzök (Bakonyi csirkemell lesz a menü olasz csavart tésztával. ) Nóra alszik,. most van egy kis idő ide ülni.
Nagyon szépek a gyerekek.

tücsi tudommit érzel, én is minden szülés után ezt éreztem. Persze mikor az ordítás ment akkor meg á dehogy kell nekem még egy. De most Nóra 10 hetes és már én is azt mondom hogy simán belemennék még egybe, hiába már 4 van.

Szerdán találkoztunk az oviban egy apukával, akivel mostanában nem beszéltük, gratulált, és kérdezte hogy akkor most hogy van? Hány van iskolában és hány oviban? Mikor mondtuk hogy 2 sulis, egy ovis, egy meg még ugye ő a picike. Párom mondta hogy itt megállunk. Erre az apuka hát azt te csak gondolod és nevetett:))Lehet hogy ő már tud valamit?
Persze párom rögtön mondta hogy nem, nem lesz több. Erre én, hát Réka után is azt mondtuk hogy több nem lesz, aztán még is:)

Hallottátok a csepeli sulit? Hogy 110 gyerek megbetegedett?
Én egy kicsit meg ijedtem, De a keresztfiam még jobban. Ugyan is van egy barátja akinek a barátnője ebbe a suliba jár, és ő is beteg lett, igaz hogy elment a dokihoz az én unszolásomra, de az azt mondta neki hogy á,. hülyeség nem az. Felhívtam a csepeli ANTSZ-t és mondták hogy bizonyítottan még nem az, de estére már kiderült hogy 4-nél már azonosították, és igen az. 90 % hogy a többieknek is ez van.
Ésmesélte ez a lány hogy nagyon agresszíven terjedt mert szinte egyszerre jött ki rajtuk, rajta is fél óra alatt kijött, lázas lett, fájt a torka, füle. Nem semmi. Most azért keresztfiam is figyelgeti magát, mert ő találkozott ezzel a haverjával, aki meg a beteg barátnőjénél volt előtte. KEresztfiamék meg itt laknak a szomszédba és ugye mi is találkoztunk vele. Nagyszerű, de azért remélem mi nem kapjuk el.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


jesszusom mekkora darab vagyok!!!!!!!!!!!!! :roll: :roll: :roll: :shock: :shock: :shock:

Kép
Kép
tengdi
 
 


Dia! Ne félj, már nem sokáig!:lol: Nem is vagy olyan nagy! :wink:
cunci
 
 


Tücsi nekem a lányom anno ugyanezt csinálta minden este 3 hónapos koráig kb 6 hetestől. Semmi nem használt, hasfájós volt és kész. Bár a mostani eszemmel sokkal jobban figyelnék mit eszem és sokkal fegyelmezettebb lennék. De akkor alig volt infom. Gyönyörű szabályos fejformája van Bulcsúnak!!!!!!!!na persze nemcsak a fejformája, csak ez nagyon feltűnő milyen szabályos!

Lehet van aki hülyének néz emiatt, de tudom miről beszéltek, bennem is van egy olyan érzés, mikor így ott vagyok akórházban, hogy milyen jó volt az a szülés utáni pár nap...pedig fáj minden, akkor vágyik haza az ember, de valami mégis van a légkörben, ami miatt jó ott lenni vagy nem is tudom mi ajó szó. Persze valószínűleg nem ott lenni jó, csak kapcsolódik bennünk a hely a szüléshez, és nem választjuk szét azt, hogy ott a kisbabánk, akire 9 hónapig vártunk, meg túl vagyunk az egészen, meg napról napra könnyebb, s ezek így együtt okozhatják ezt. Ha valakinek nem volt kirívóan rossz élménye..nekem em volt, s remélem most sem lesz.

Nem volt Nikilány szülése sétagalopp szegénynek, de ezt majd ő leírja...

aki rajta van közületek iwiwen írja már meg nekem priviben a nevét legyen szíves, én is megírom, ezt már annyiszor akartam, csak mindig kiment a fejemből.

Köszi nektek a drukkokat, valahogy Ábelnek próbáljatok már meg üzenni, hogy ugyanilyen jó lesz neki itt kint is, higgye el, sőt, van amibenmég jobb!!!! Hátha másra hallgat...... :D

Andy el vagy tűnve, suliban vagy?

Kép
Kép
tengdi
 
 


aranyos vagy Cunci! :D az tény, hogy felülről fotózva mindenki szélesebbnek, alacsonyabbnak látszik, a modelleknél kifejezetten ügyelnek rá, hogy alulról fotózzák őket....meg hát nem ilyen leszek már egy hónap múlva sem, hát még egfy év múlva!!!!!!!!! :D

Kép
Kép
tengdi
 
 


Nikilány! Hatalmas gratula, újabb fiú érkezett a csapatba!

Valóban olyan jó újra Bajcsys képeket nézegetni..az embernek "honvágya" van az első napok után. Eszetekbe jutott már az, hogy itt a fórumon úgy ismerkedtünk meg egymással, hogy valószínű az életben sose találkoztunk volna. Különböző életkorok, lakóhelyek, munkakörök esetleg érdeklődési körök...és mégis ismerjük egymást, a Bajcsy hozott minket össze, ill. az, hogy mindannyian ott adtunk életet a gyerekünknek (gyerekeinknek)....együtt izgul(t)unk a különböző vizsgálatok eredményeiért, a szülésért, megosztjuk egymással a tapasztalatainkat, élményeinket...kétségbeesve keresünk választ a kérdéseinkre.
..És egyre többen vagyunk, hányan is? Andy te biztos tudod.. :D

Most én is úgy mennék szülni..... :)

Fruzsa

Kép
fruzsa7
 
 


Szaisztok!

Hatalmas gratula nikinek és a kis hunornak!! ügyesek voltatok ,és csodaszép a kisfiú.remélem személyesen is talizunk majs még.

tengdi: igen suliban voltam és hát nagyon elfáradtam,mindkét nap egész nap és hát nyomják ezerrel az anyagot és hát a matek az nekem soha nem volt az ereősségem,ki is vagyok.hanna jól viselkedett apukával,tejet nem fogadta el,de tejpép.gyümi,főzelék az ment ezerrel.

kitartás,pár nap és te is babázhatsz,alig várom,hogy lássam a kis ábel babát.csütörtökön vidékre utazunk,amire hazajövök tuti baba lesz.

esztke: a kiscsajszit is várjuk a csapatba és remélem majd együtt talizunk itt az újhegyi lakótelepen is tologatás közben.

trinky:uszoda: ez egy tanuszoda,szóval csak gyerekek járnak ide.nagyon meleg van bent a víz 32-33 fok,kellemes a babának is.
2700ft ott lehet gatyót venni a csajszinál,aki nagyon kedves.
amúgy 45 perc 2200 ft és apuka és anyuka is jöhet a vízbe.
nem kell bejelentkezni.szerda 18-19 van és szombat,de azt pontosan nem tudom

aquakids.hu utána tudsz nézni.

bocsi,de mennem kell,mert két nap alatt káosz van itthon.

puszi mindenkinek

Andy

]Kép[/url]
békefiné
 
 


Sziasztok!
Fruzsa7: Azt mondta az orvos,hogy a tejci amit nem tud ki büfizni az megy fel az orrába és azért szörcsög!Minket megnyugtatott az orvos!Mondjuk apuka idegesebb volt!Én nem reagáltam túl a dolgot,mert ha valami komoly lett volna akkor nem evett volna és nyügösködött volna...
Már 4 kg-ok vagyunk és 57 cm!!!Jó nagyot nőttünk!!Nagyon édes!
Andy,nincs el felejtve a kép csak itthon olyan minden,mintha bomba robbant volna!
Kép
baba0727
 
 


Sziasztok!

Ismét nem megy az alvás... :roll: Minden változatlan, talán kezd a hasam leereszkedni, de ez sem biztos. A hétvége mindkét napját vendégségben töltöttük, nagyon jó volt. Bár szombaton úgy éreztem, hogy leszakad a derekam a jobb oldalamon, csak akkor volt jó, ha egyhelyben álltam, vagy ültem. A séta nem esett jól. Annnyira kiváncsi vagyok már, hogy milyen lesz az egész... nagyon-nagyon várom és az, hogy Titeket olvaslak mégjobban felcsigáz. Mindenkiből árad a szeretet.... De jó lesz már érezni az illatát, hallani a hangját, megölelni.... :)
Andy: Biztos talizunk a lakótelepen....

Kép

Kép
esztke
 
 


Sziasztok!

Jelentem Tengdi elindult a kórházba 5 perces fájásokkal,lehet már a kis ábel meg is született,drukk neki.

ha tudok valamit írom nektek.

Andy

]Kép[/url]
békefiné
 
 


Hát csajok, nem egyszerű napokon vagyunk keresztűl, Bulcsú az elmúlt héten konkrétan egész nap sír és nem is alszik, úgy fájhat a pocija hogy egyszerűen megszakad a szívem annyira keservessen sír, és kb egész nap nem alszik. Tegnap éjfélkor aludt el :? nagy nehezen. Nagyon durva, és tényleg egyszerűen nem tudok rajta segíteni, már mind a három szert kipróbáltuk a pocijára, és igazából egyik sem igazán hat, én sem eszek semmi olyat ami neki rossz lehet. Annyira sajnálom :cry: És állítólag ez olyan 3 hónapos koráig megmarad..... hát.... Volt valakinek ilyen durva hasfájós babája??? tényleg szinte egész nap keservesen sír szegénykém....

Diának nagyon drukkolok... és hát már lehet gratulálni is lehetne :-)
tücsi85
 
 
 


Baba!

köszi az infót!
Tengdinek meg megy a drukk! Ma többször megnézem van-e hír róla. Andy ha megtudod, értesíts minket!

Kép
fruzsa7
 
 


Sziasztok!

Dia! Hajrá-hajrá! :wink:

Tücsi! Nem tudok Neked semmi okosat mondani, mert Eszter szerencsére nem hasfájós. Állítólag segít, ha hajszárítóval fújod egy picit a pocakját. :shock: Én nem próbáltam csak hallottam róla. :oops:
Fruzsa! Irígyellek a sok tejecske miatt! :oops: :lol:

Viccvucc! Hol vagy? :shock: Remélem minden rendben van.
:wink:

Esztke! Te vagy a következő! :shock: :D Hajrá-hajrá!
cunci
 
 


Látod Dia! Mondtam én , hogy nem leszel sokáig ekkora! :lol:
Örülök, hogy még egy Angyalka születik közénk!
:lol: :wink:
cunci
 
 


Diáról még nincs hír.

Tücsi: hanna sem volt nagyon hasfájós,de hallottam a meggymagpárnát(dm-ben kapható) és a Grippwater vízet (gyógyszertárban kapható),esetleg valami hómeós bogyó?

Andy

]Kép[/url]
békefiné
 
 


Sziasztok,

HAJRÁ TENGDI, sokat gondoltam rád a hétvégén is! Már az is lehet h Ábel megszületett, kíváncsian várjuk a részleteket! :lol:

More Milk: Tücsinek még egyszer köszi, mert nekem abszolút bevált a cucc, Gabi majd írd meg hogy neked több lett-e a tejed tőle.
Nekem a napi 100-120 mili megvan, ami lehet h másnak nevetségesen kevés, de nekem (sajna) már ez is nagy eredmény. Én még tutira veszek legalább 1 dobozzal, szeretném még kihúzni legalább 2-3 hónapig ezt az állapotot.
És sztem a Brendonban érdemes venni, ott a legolcsóbb, alaposan utánanéztem a neten.

Crissy, már mi is 62-es cuccokat hordunk, bár van még 56-os rucija amit tud hordani. Remélem h a 62-es göncöket elhordja október végéig, mert vettem neki egy csomó menő cuccot. :lol:
Bár a 62-es TESCO-s pizsama épphogy jó rá hosszban, mert Luca óriásit nőtt születése óta, tesóm "hosszúpuskának" hívja. :lol:

Ja, és október 17-én BABABÖRZE a Hungexpo "A" pavilonjában, már nagyon várom, még Luca születése előtt ott vettem Huggies pelenkát+törlőt marha jó áron, ha tudtok menjetek ki.
Használt angol babacuccokat is ki lehet fogni, nagyon jó minőségben, marha olcsón.

Nikilány, Hunor nagyon cuki, gratulálok! A neve is nagyon szép, mi is ősmagyar név pártiak vagyunk a férjemmel, vonatkozik ugyanez a kis Bulcsúra is! :)

KÉRDÉS azokhoz az anyukákhoz akik cumisüvegből (is) etetnek: ti mikor kezdtétek el a 2-es cumi - azaz a nagyobb áramlású cumi - használatát? Luca már 10 hetes, de még mindig az újszülött cumit használjuk, nem merem a nagyobbat adni neki, de fogalmam sincs h kb. mikortól kéne átállnunk arra. Úgy látom h a kaja normálisan jön az újszülött cumiból, akkor még használhatom ezt 1-2 hónapig?

Küldök mindjárt pár új képet!

üdv mindenkinek,
Rita

Kép
szolnoki rita
 
 


Fruzsa7!
Roli is túl van egy ilyen hasfájós héten már!Ő is nagyon nyűgös volt!Nekünk az INFACOL SZIRUP bevállt!Próbáld ki!!!
Gratula Nikilánynak és Tengdinek!Már várom a fejleményeket!
baba0727
 
 


Kép Angyalka

Kép Épp Forma1-et nézek apámmal...ha nem tudnád

Kép Gyere-gyere, lebokszollak!

Kép Höhöhö, ezt nem mondod!

Kép
szolnoki rita
 
 


Kép Pucéron

Kép Íme a faterom....te jóóóóó ég!

Kép Na ő meg a mutter....ezt jól kifogtam!

Kép Luca NEM AD A KAJÁJÁBÓL!!!

Kép Ihajj-csuhajj!

Kép
szolnoki rita
 
 


Sziasztok!

Dia, nagyon-nagyon drukkolok és várjuk már a kis Ábel érkezését!! :lol:

Rita, már mi is kezdjük kinőni az 56-ost, de csak rugdalódzókból, úgy látszik, inkább hosszra nő a kiscsaj! :lol: Most megyek bevásárolni, azt hiszem inkább nagyobbat fogok venni, úgyis egész télen kell majd, az meg nem baj, ha kicsit még nagyobb rá, az 56-os is nagy volt rá sokáig. Luca nagyon édes. Olyan bodynk nekünk is van mint amilyenben a "höhö, ezt nem mondod" képen van. Annyira szépek benne, imádom!!!! :D

Holnap megyünk a dokinénihez "oltásmegbeszélésre", meg a védőnénihez. Biztos megméricskéli majd a leányzót, kiváncsi vagyok! Én tegnap 5180 g-ot mértem neki. Azt hiszem, lassan emelnem kell a kajaadagját a kis haspóknak. Ja, és tegnap megpróbáltunk őszibarack levet/pépet enni. Háááát, azt hiszem még várhatunk vele, mert csak kilökdöste a nyelvével. De azért nem fintorgott nagyokat úgyhogy lehet, hogy ízlett neki csak még nem tudta, hogy most mit is kéne csinálni vele! :lol: Majd holnap ezt is megkérdezzük!

Crissy

Kép

Kép
crissy
 
 


Jaj, elfelejtettem! Rita, mi is megyünk a börzére! Már alig várom, a tavaszin is voltunk!

És hasfájásra nekünk az espumisan cseppeket javasolta dokinénink és be is vált. Kb. 1-2 hónapos kora között minden kajájába cseppentettünk azóta már csak akkor ha 2 napon túl nincs kaki! Mert sajnos Emma nem "dolgozik" sokat! Szerintem mi vagyunk az egyetlen pár a földön akik boldogan kiáltanak fel ha kakilt a baba!!!!! :lol: A múltkor is négy nap után volt, most megint péntek délután óta semmi! :shock:

Crissy

Kép

Kép
crissy
 
 


Húú, nagyon drukkolok Tegndinek!!!!!!!! Remélem már túl van rajta!!!!
És tényleg, én vagyok a következő! Ez is eljött....

Nagyon édes Luca,jól látom, hogy barna a szeme?

Ti a kórházba vittetek cumisüveget? Nem tudom, hogy azt érdemes-e vinni. Olyan jó, csak a várakozás izgalma van bennem. De nekem még biztos van 1-2 hetem. Pénteken megyek a dokihoz, aztán talán okosabbak leszünk.

Hajrá Dia!!!!!Várom az infót!!!!

Kép

Kép
esztke
 
 


Esztke, én csak azért akartam vinni, mert a szülésznőm azt mondta, hogy kelleni fog. De végül a nagy sietségben, mivel az még nem volt betéve a bőröndbe, itthon maradt és senki sem kérte, a csecsemősök maguktól rakták oda a cukros vizet a saját cumisüvegükben. De amikor mi eljöttünk nagy volt a tumultus a szülészeten, elfogytak a cumik és volt akitől kérték a sajátot. De úgyis megkérdezik meg alá is kell írnod egy papírt, hogy engeded e a cukros vizet meg a pótlást a babának és ha nem akkor nem is kell a cumi.

Crissy

Kép

Kép
crissy
 
 


Esztke! Szerintem vigyél üveget, mert ha nincs tejed szülés után , akkor is ennie kell a babának és adnak neki tápszert. Persze előtte meg kérdezik, hogy adhatnak-e neki.?Ha nem akarod a tápszeres etetést, akkor nem kap, de éhes lesz. Szóval én vittem be üveget és abból kapott vizet is meg tápit is. Már Érted is izgulok. :shock: :D
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi van Diával. Remélem Andy értesít minket. :roll: :lol:
cunci
 
 


Nikilány!

Otthon vagytok? Minden rendben? Várjuk a szülés storyt.
cunci
 
 


Rita, neked akartam még írni, de elfelejtettem (mostanság mindent elfelejtek :lol: ).

Szerintem nyugodtan maradhat még az 1-es cumi, mi még mindig azt használjuk, NUK 1-est és úgy gondolom, hogy még sokáig azt fogjuk. Teljesen normálisan jön neki belőle a tápszer és így is bedörgöli 5 perc alatt!!! Aztán meg jön a nagy bukás a hirtelen bekajálástól! :shock: Úgy gondoltuk, legalább az illúziója legyen meg a szoptatásnak azzal, hogy minél nehezebben tudja kiszívni a kaját. Havonta cseréljük neki, mert a sok mosástól/fertőtlenítéstől hamar felpuhulnak, de még így is, az új cumikkal is seperc alatt végez. Óriási haspók!!!! :lol:

Crissy

Kép

Kép
crissy
 
 


Esztke!

szerintem is vigyél, akár kettőt is...ha nehezebben indul be a tejcsi, akkor tényleg szükség lehet pótlásra, vízre biztosan, hogy ne száradjon ki, nekem is a 3. nap indult be jobban, előtte nem volt túl sok. viszont jobb a saját cumisüveg, mert az olyan amilyet te akarsz.
Én kértem pótlást, már csak azért is, mert én a szülés utáni nap délben "kaptam" csak meg, nagyon rosszul voltam, 3-szor ájultam a szülés utáni éjjel, nem merték kint hagyni nekem. Jó volt, hogy kapott folyadékot.

Baba!

szerintem Tücsinek akartad címezni az üzidet, mi nem igen vagyunk hasfájósak szerencsére! :D

Tengdi-re nagyon kíváncsi vagyok már!


rita!

Luca nagyon cuki baba, és jól néztek ki együtt! Mi holnap leszünk 7 hetesek, még újszülöttet használunk cumiból,m bár irtó ritkán, mert csak a víznek van, de manapság inkább a helyett is megszoptatom, ill. lefejt tejet kap benne, ha itthon hagyom apával, sajnos nem tudom mikor "kell" váltani. gondolom a baba jelzi.

url=http://www.nagyonbaba.hu]Kép[/url]
fruzsa7
 
 


Sorry!Igen Tücsinek ment az üzi!
Mi is vittünk cumisüveget!Mondjuk nekem szerencsére egyből megindult a tejem,de adtam neki mellé még cukros vizet 1 napig!
baba0727
 
 


NAgy HÍr!!!!!!


ÁBEL SZILÁRD megszületett,anyuka és a baba is jól vannak.

méreteket még nem tudok.

Andy

]Kép[/url]
békefiné
 
 


Nagy nagy gratula Tengdinek! Isten hozott Ábel baba! :D :D

Tücsi, Lotti hasfájós volt, és az espumisan vált be, de úgy hallottam a meggymag párnai is jó, ahogy ANdy mondta.

Rita, nagyon édes Luca baba. Jól látom ő is tiszta apja? Mi még mindig használjuk az 1-es cumit. Szerintem semmi gond nincs vele. A 2-est akkor veszem elő, ha este már nagyon fáradt és bealszik az evésbe. Gratulálok a tejcsihez, igazán kitartó vagy. Így tovább.

Esztek, szerintem is kell cumisüveg. Ha tudsz fejni, abból odaadhatod neki a tejcsit.

Crissy, Lotti is hosszúpuska (nálunk is így becézi a család:-))) A súlya pedig 6 kiló körül van, így 5 hónaposan. Nem egy hurkagyuri, de tökéletes, így ahogy van. Emma hány kiló?

KépKép
trinky
 
 


Baba!

Már egyszer próbáltuk az infacolt de ma megint megpróbáljuk, és mosst jónak tűnik, olyanokat büfög tőle :-) Pont tegnap döntöttem el hogy ma infacolt kap :-) még a legelején próbáltuk de akkor semmi hatása nem volt, most egész jónak tűnik, bár nem akarom elkiabálni. Te minden etetésnél adod neki? és meddig adtad neki?

Diának Gratulálok, kiváncsian várom a történetet!!!
tücsi85
 
 
 


HURRÁ-HURRÁ, gratulálok Tengdinek és a családjának a kis Ábel babához és a legjobbakat kívánom nekik! :lol:

Trinky, jaja, Luca tiszta apja, apa klón-nak is szoktuk hívni. :)
Bár egy csomó dolgot tőlem örökölt: a hosszú újjait, meg a hosszú szempilláit...legalább ezeket. :)

Esztke: a szeme színét még találgatjuk, olyan zöldesbarna színe van, van mikor zöldebb van mikor barnásabb....jó lenne ha zöld szeme lenne mint apjának...állítólag úgy 6 hós koráig alakul ki a végleges szín. De ha barna lesz, akkor is csudaszép lesz, akárcsak most. :P

Akkor marad nálunk is az 1-es cumi. Crissy, Emma 5 p alatt betolja az üveg tartalmát??? Te jó ég!!!! Ehhez képest Luca csigalassú, mondjuk ő baromi lassú és kényelmes evő.
Luca reggel eszi meg 25 p alatt a kb. 180 mili tápot (mert reggel csak táppal kezdünk), cirka 8-9 óra alvás után. Egyébként van hogy 35 percet is képes elmaszatolni 150-180 milivel....mondjuk ha anyatejet kap üvegből, azt hamarabb megissza, de hozzátok (meg sztem más gyerekhez) képest bazi lassú.
A szopizás is úgy megy, hogy mindkettőből szoptatom, 15-20 percet, eleve ezzel elmegy 40 perc, utána jön pótlásnak a táp. Szóval egy cicis+tápos kaja nálunk 1 óra. De este van hogy 1.5 óra, mert addigra már Kóma Gizi, és cicizés után belaszik pár precre, aztán magához tér és kéri a tápszer adagját amin szintén kényelmesen elnyammog.
Sztem Luca lesz az a gyerek az oviban, aki még a reggeli kakaóját fogja szürcsölni, amikor a többiek már a levest kanalazzák. Majd felturbózom őt ha nagyobb lesz!

Esztke, én is vittem be üveget, de tőlem nem kérték, adtak. De sztem is vigyél sajátot. Elég azt a pici 125 milist bevinni, max. 30 miliket fognak adni, annál többet úgysem tud megenni a baba, annyira aprócska a gyomra mikor megszületik.
Nekem pont aznapra lett tejem amikorra hazajöttünk, tehát én szóltam a csecsemősöknek szülés után 1 nappal h kéne adni a gyereknek kaját, mert éhes....az ügyeletes gyerekdoki meg közölte h várjuk meg az éjszakát, és ha reggelre nincs tejem akkor adjunk tápot. Aztán reggel már baromi éhes volt Luca, és szóltam megint, akkor kaptam kb. 30 milit ami elég is volt neki.
Sztem baromság éheztetni a gyereket, semmi baja nem lesz ha 1 nap után kap 1 kis tápszert amig nincs normálisan tejed. Persze lehet h neked azonnal lesz...

Crissy, amúgy imádom öltöztetni Lucát, minden reggel gondosan összerakom az aznapi szerkóját. Muszáj divatosnak lenni, különben is annyi vendég jön hozzánk, mindig a TOP-on kell lenni. :lol:
A Tescoban megint marha jó cuccok vannak (kisfiúknak is), a legtöbb ruhát ott veszem, de a 7végén a H&M-ben is vettem neki egy csíkos kötött ruhát, de még tudtam volna venni ezt-azt, csak már tele vagyunk 62-es rucikkal, és nem akarok túlzásba esni. Már a 68-as-okat kezdem el gyűjtögetni.
Meg nézegetem a téli overállokat, de nem láttam még olyat ami igazán tetszene, gondoltam majd azt is megnézem a Börzén.

Egyébként ti beléptetek a DM baba bónusz programba? Én igen!
Be kell mutatni a gyerek születési anyakönyvijét, kitöltenek vmit, és adnak egy kezdő csomagot ami tartalmaz egy csomó tök jó kupont, pl. a C&A-ba 50% kedvezménnyel lehet vásárolni bármilyen cuccot+pelenkát lehet venni olcsóbban, NUK cumit adnak 1 FT-ért, stb...

Kép
szolnoki rita
 
 


Tücsi
Nekünk már az első használat után bevállt!Igen,minden szopizás elött adtam neki és 3 napig kb.Azóta semmi gond mondjuk a biztonság kedvéért a mai napig adom neki minden nap 2x reggel és este.És tényleg egyáltalán nem fáj neki!

Gratula tengdinek!A szerencsés!Nem kellett sokáig szenvednie,mint nekem!!
Kép
baba0727
 
 


Rita!!

Meg kell írnom neked: Egyszerűen annyira szép Luca, el vagyok tőle ájulva :-) Annyira szép az arca, annyira formás, nagyon tetszik nekem :-) Hihetetlen kis angyal!!
Na jó csak ennyi, de ezt meg kellett írnom :D
tücsi85
 
 
 


sziasztok!
megyünk ma a bajcsiba hallás vizsgálatra!Buszozunk,ezért nem tudok szopiztatni majd!A fagyasztott anyatejet ha ki veszem a fagyóból indulás elött az nem romlik meg a következő etetésig ami már a kórházban lesz?Holnap temetésre megyünk és akkor is így kell etetnem.
Szóval ma úgy gondoltam,hogy 9-kor kell indulni ezért fél 8-kor ki veszem a tejet.8-kor még itthon meg ciciztetem és 9-kor indulunk.Az azt jelenti,hogy 11 körül kell majd ennie.Ekkor még a kórházban leszünk.Szóval 8-11ig nem romlik meg az anyatej????
Köszönöm a válaszokat.
Kép
baba0727
 
 


baba: kórházban is nyugodtan szoptathatsz,bizots tudnak a szülészet környéékén segíteni ebben,de én is csak pár percre lakom a kórháztól,ha gondban lennél hozzám is felugorhatsz.

számom :06209607937

és ha termoszba viszed nem romlik meg a tej,csak kérdés elfogadja e,nálunk hanna nem.

Andy

]Kép[/url]
békefiné
 
 


Sziasztok

Baba mi is voltunk ma hallásvizsgálaton:) Lehet láttalak is? Csak nem tudom hogy nézel ki:(

Tengdihez is bementem volna de sajnos beteg vagyok, náthás, így nem mentem.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Sziasztok LÁnyok!
Ritkán irok, de mindig olvaslak Titeket. Gratulálok az új babákhoz. Csodaszép minden bébi.
Rita: örülök, hogy szépen beindult a tejcsi:)
Képzeljétek én hogy jártam. A dokim felirt fogamzásgátlót, én hülye meg elkeztem szedni:( Két napig szedtem csak mert azt vettem észre kevesebb lett a teje és Ricsi sem fogadta szinte örjöngött feszítette magát. Gondolom nem izlett Neki és szerintem még a hasa is megfájdult Tőle. Szegényt nagyon sajnáltam mert eddig nem volt hasfájós. Ugyhogy dobtam a gyógyszert azóta helyre állt a béke. Még jó hogy az volt írva a betegtájékoztatóra nem befolyásolja a tejtermelődést....
Gabi: a hallásvizsgálatra kell beutaló? Ha bejeltkezünk sokára kapunk időpontot?
Mi is készülünk a bababörzére..., esetleg ott is megbeszélhetünk egy találkozási pontot:))

Niki
nikike75
 
 


Sziasztok!

Óriási gratula Tengdinek. Ábel, üdvözlünk ezen a világon! :lol:

Rita, igen sajnos, 5 perc alatt benyomja a kaját. :( Egyáltalán nem örülök neki, mert így nagyon sokat bukik vissza pedig elvileg már nem volna szabad neki, de sokszor úszik minden körülötte kaja után. De egyszerűen nem tudok mit csinálni vele. Én is imádom őt öltöztetni, de ő nem hagyja. Nem semmi kiscsaj!!! Vetkőzni szeret csak, ha már közelítek felé a rucikkal, ordít! :lol: Már előre sajnálom, hogy jön a tél és be kell majd öltözni.

Trinky, Emma 5200 g most de a hosszát nem igazán tudom, mert mi otthon rendes centivel 64 cm-t mértünk, de ma voltunk a védőnéninél és ő valami fura papírlapra tette rá és 58 cm-t állapított meg. Ami azért is fura, mert 52 cm-el született 1 hónapos kontrollon meg 57 cm-t mért (de azt rendes centivel). Létezik, hogy 2 hónap alatt csak egyetlen centit nőtt volna??? :shock: Én nem így látom rajta, mert ő is hosszú, hízni hízik de nem hurkásodik.

Nikike, jó ötlet a "börze-tali". Biztos sokan ki fogunk menni. :D

Crissy

Kép

Kép
crissy
 
 


Kép Kép Kép

egy pár kép a bébiről:)

Niki
nikike75
 
 


nem jelentek meg a képhez füzött írások, az első kép nem az én ötletem:) Apa szerinte nem lehet elég korán kezdeni:)

Niki
nikike75
 
 


Gabi!
Hát nem tudom,lehet,hogy beszélgettünk is!A férjemmel voltunk és pont az uh ajtajával szemben ültünk.Olyan negyed 11 körül értünk oda és 1 órakkor mentünk el. Kép
baba0727
 
 


niki beutaló kell, időpontot nem kell kérni. Keddenként van rendelés, előtte hétfőn oda kell telefonálni hogy lesz e kedden doki. Ha van, akkor oda mész, lent a felvételin bejelentkezel, és a 4. emeleten ott ahol a terhességi uh-ot csinálják, ott van a hallásvizsgálat érkezési sorrendben kell bemenni.

baba mi meg a fülészet ajtóban álltunk, de láttalak. Mi fél 10-re jöttünk, 4.-ek voltunk, és 11 előtt mentünk be.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: