Minden kaki-bajos kajás tanácsot köszi
Ladmon, Zsuzsi, Crocus.
Millye, Bogi: Hát ez az Andris és Füge tényleg fantasztikus helyes páros. Imáááádom Füge naciját, nagyon nagyon édes! Millye ne aggódj fogunk nekünk sincsen még hírből sem.
Adrikának és Bazsalikomnak, Bencének soksoksok Boldogságot!
Jajj nagyon sajnálom a buksibeveréseket, leeséseket, kieséseket.
Én is vallok, nekem az első körömvágás torkollott sírásba az én részemről, mert megvágtam Efe ujjacskáját. Aztán később hiába magyaráztam férjemnek, hogy ez az én melóm, mert már belejöttem hagyja rám, ő is megpróbálta és ő is megvágta.
Azóta én intézem és nincs gond, de lekopogom, nagyon nagyon óvatos vagyok.
Sütőtököt sütöttem (
Zsuzsi: ettem már, csak épp anyum csinálta naggggyon régen, és mivel nekem nem volt a kedvencem eddig én nem próbálkoztam vele. De most újra megkóstoltam és tényleg nem rossz.) Ahhoz képest hogy új íz egész sokat evett belőle macim.
Mostmár teljesen egyértelmű viszont, hogy sokkkkkal jobban szeretjük az anyu által készített papikat, mint az üvegeset bármiből. Szóval én is nekiállok fagyasztani...
Zümis? Van olyan amit nem lehet fagysztani? Bizony mi még csak az 1-es kajcsiknál járunk, próbálkozunk...
Már az itteni tapasztalatok alapján egész összeállt bennem a terv hogy hogyan vezetem majd be a dolgokat.
Julcsi: Kapja az Apfelbrei-t, de nem mindig van hozzá kedve, nála úgy kell kitalálni néha, hogy éppen mi esne jól...
Gratula az első mászómuzdulatokhoz, már én is erre várok.
Csatlakozunk az ébredős táborhoz, ma éjjel egész jó volt, de egyébként fiam is meg van huzatva, eddig soka nem ébredt annyit mint mostanában. És fognak se híre se hamva.
lkverus: nagyon csini a ruci!
nekem is tetszenek a c&a-s cuccok. És a kroki is helyes, én is szeretnék majd ilyesmit ha megtanultunk ülni.
Zetibebi: annyira jó, hogy írtad a csőrös poharat, hogy Zéti fél évesen azt használta. Én is szeretném bevetni, de mindig elfelejtettem felvetni a témát.
Szóval aki
csőrös pohárra szeretne áttérni az mikor tervezi? Én mielőbb szeretnék, 7 hónapos korra terveztem kb., de most arra gondoltam, lehet szerencsésebb lenne megvárni, míg Efe megtanul ülni. De fogalmam sincs... Tapasztalatok, tervek?????????
Próbáltam megint közös képeket csinálni fiammal, hát egy normális sem lett, mindegyiken olyan fejeket vág, hogy
a "grimaszmester"....