Új privát üzeneted érkezett!

Tudom Kata, te senkit nem hagysz ki! :wink: Hogy csinálod? :roll: Jól nézel ki! :wink: Mi bajod magaddal? Főleg, hogy 2 hónapja szűltél! Én nagyon dúrva voltam, talán kövérebb, mint terhesen, viszont most, hogy reggel, du és este szopizik csak Dóra, megindult a súlyom lefele! Épp ideje volt már! :twisted: Petinek hogy tetszik a suli? Látszik a képen, hogy nagyon büszke kisiskolás! :wink: Nálunk új suli van, Bp-re járnak a fiúk! Apjuk ott melózik, míg Dávid suliban van, eddig oké! Viszont nagyon kimerítő, korán indulnak, későn jönnek! Dórának pont ez a baja, egész nap csimpaszkodik. Na de most nincs is semmi dolgom, főzök mikor főzök, a többi ráér! :oops: 8)

Pompom!

Jöttök Győrbe? Hehe, akkor lehet váltjuk egymást! :P Örülök, hogy jól vagytok! Né megvan már? :P

Kép

Kép
gröni
 
 


Pálinkásat :!:
Kép

Életjel........ Szeptember első hete van. Levegőt venni sincs időm. :?

Majd jövök, nem szabadultok meg tőlem!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép

KépKép
zapáné
 
 


Hali!

Zapáné
Elhiszem, hogy nem nagyon érsz rá...bolondokháza van ilyenkor odabent. :roll:
Voltam ma bent én is a suliban...bevittem a tp-zes papírjaim.Dumcsiztam a kolleganőkkel meg ilyenek.Párom vitt be, após hozott haza.

Gaby
De jó, hogy ilyen jóalva a picúr. :D

Sleepin
MEgnéztem a Mei Tai-t, hát nem olcsó. :? De még úgysem fontos...apa azt mondta ő fogja benne cipelni. :D

Gröni
Jó, hogy ilyen sokat tudsz szoptatni, a mellékhatása sem rossz. :wink:

Ma most tanítok egyet, aztán szunya, aztán még egy tanítás,vacsi, aztán este szórólapos séta apuval (tegnap is az volt). :D Azért ma kicsit tornáztam is, mosogattam, vasaltam stb...mert szalad a ház...jaj tanulni is kéne. :roll:

Pusszancs

Kép
vizkriszisback
 
 

 
 

krisz
hordozókendö? ujonnan 6-7 ezer, de használtan olcsóbb. Kismama ujságban is lehet rendelni, vannak külön tanfolyamok a megkötésre, meg asszem használati utasitást is adnak hozzá. Sokféle megkötési modja van, ujszülöttkortól, ameddig elbirod a gyereket. Nekem van kengurum, de talán 2x használtam, mert amig nagyon pici, elnyekken a feje és sztem nem jo a gerincének sem. Amikor meg tartja már magát, van vagy 5 kilo, az az én gerincemnek nem volt jó. Ha mégis kengurut vesztek (van akinek bejön amugy és sokat hordja), akkor a teljesen merev falut ajánlom, amiben kifelé is fordithatod a babát nézelödni. Az jobban tart sztem.
Vendég
 


Vendég
 


Nos... ma reggel is csináltam még egy tesztet, de az is totál nega. Szóval most már teljesen letettem erről a ciklusról. Még a következőt megpróbálom aztán lehet szünetelek megint egy kicsit. :)

Gaby
Máté de hatalmas lett már :shock: Szépek vagytok :)

Pompom
Jó, hogy jöttél :) Gyere majd a részletekkel is :)

Sajna a mellszívókhoz és hordozókhoz nem nagyon tudok érdemben hozzá szólni :(

Kép

Kép
princzike
 
 


Dike
Gratulálok az eljegyzéshez!

Kép

Kép
princzike
 
 


A kendővel egyetlen egy a probléma, qva sok anyag... meleg... Mei tai drágább, de szerintem simán behozza az árát, 15 kg-ig minimum használhatod, elől, hátul, oldalt... én most is használnám, csak a hasamon keresztül menne az egyik kötő. :? De ezt mindenkinek maga kell, hogy eldöntse... És igaza van Katának, 4 hónap előtt csak fekvős dologba tenném (én szerintem rendelek egy babaerszényt, ha úgy fest a dolog, hogy nem bírunk egymással...). Ha már a buksiját tartja szépen, el lehet kezdeni ÓVATOSAN kenguruzni, de úgyis látszik, ha kényelmetlen Neki.

Kép
Kép
sleepin
 
 


Hali!

Grönike!
jujj, téged elfelejtettelek :oops: :oops:
ezer bocsika :oops: szita a fejem :shock:
Pestre jár a kisfiad suliba?olyan messziről?hánykor keltek? :shock: :roll: Dóra babádról teszel új képet? 8)

Pompon!
szupi h minden rendben :D

Princi!
de még nem jött meg ugye? :roll:
hátha később mutatja ki..

Kata!
ma hogy teccett a suli?

4 hó után érdemes még elkezdeni a kengurut? :roll: utcár?vagy hova?eddig babakocsiztunk..ott tud aludni stb....nem tudom h tetszene neki a kenguru.. :roll: 3 hetesen nem csípte :lol: azóta se próbáltuk.... :roll:
Vendég
 


Princzike, nem feladni!!! Idő jót tesz (spontán baba... :D) Ügyi vagy, hogy nem esel kétségbe! Így kell!!!!

Kép
Kép
sleepin
 
 


sziasztok,

köszönjük Levi nevében :lol:

Gaby, nagyon helyes baba Máté! Örülök, hogy viszonylag jól viselte a szurit. L. a rota után 2 hétig hányt, remélem nálatok nincs gond!

Vicuska, szerintem ne kengurut vegyél, mert elöl hordozni olyan 7-8 kg fölött már nem igazán jó, főleg a mamának. Vegyél pl. mei tai-t, ami alkalmas háton hordozásra is. :wink: Pár ezerért már lehet venni teszveszen.
Én most ezzel szemezek, ez elvileg 5 éves korig jó, itthon viszont k*** drága:
http://www.amazon.com/gp/product/images ... 27&sr=8-13

Fenci, eddig jól hangzik a meló! Szólj, ha van felvétel, érdekelne, persze csak ha továbbra sem kell semmit csinálni :lol:

Sleepin, Kata! Nagyon csinik vagytok! Mindketten!
Kata, szeretnék én 3 gyerek után így kinézni!

Princzi, sajnálom :( dokival beszéltél, mi lesz a következő lépés?

Susy, megkukkantottam Vinit, nagyon édes, ahogy közlekedik! A tévé nálunk is nagy favorit :wink: és nagyon szuper a járgánya is!!!

Krisz, Pompom! Közeleg a szülés! Tudjátok már, kinél, hol, hogyan szeretnétek szülni?

Zapáné, kitartást a sulikezdéshez! :roll: :lol:

Kép
vickybabe
 
 


Gröni, de furi, hogy a szopi csökkenésével mennek le a kilók...nekem meg akkor ment le gyorsan, mikor sokat szopizott L., elvileg az viszi a kalóriákat :roll:
Képet Dóriról nem kapunk?

Kép
vickybabe
 
 


Vicky
nincs gond, nem hányt, kis hőemelkedés volt este, mint a többi oltásnál is. Viszont ma egész nap álmos, nem tudom oltástól e vagy időjárás miatt :roll:

Gröni
ja, szerintem is fura, nekem szüléssel ment le 8 kg, és szopival még 6 kg. Így 3 kg van még + az a 20 amit előtte híztam folyamatosan :lol:

Kép
gaby25
 
 


Vicuska, szerintem se kengurut vegyél. Inkább MT akkor már. Több féle képpen kötheted és sokáig jó és szép és KÉNYELMES!!!! És ha elalszik benne a babóc, akkor sem lóg belőle ki... Mondjuk a kifelé néző kötés macerás vele, de befelé imádni fogja!!!!!!!
Kép
Tavaly nyár, strandolás után. :D

Kép
Kép
sleepin
 
 


Vaterán már 5400.-től vannak MT-k...

Gaby, örülök, hogy nem volt sok gond az oltással!

Vicky, nekem nem tűnik kényelmesnek ez a kenguru... :? De ez az én véleményem... Én nagyon ráfáztam az ilyenfélével... ott porosodik... :roll:

Kép
Kép
sleepin
 
 


hahó mindenkinek

no caks a kengurukhoz gyorsan...nekünk is van hullaszuper, marhadrága de az énb hátam leszakad benne apa szereti...nekem is lehetne még vajon ez a másik ügy???tök szupr lenne akkor tudnám kettőjüket együtt sétáltatni bár nem hiszem hogy befelé fordulva meglennének benne :roll:

apa:

Kép
Vendég
 


Sleepin!

Szerinted mindegy ki gyártja a MT-t? Itt a béneten is hírdet egy lány, kicsit olcsóbb, talán 4ezer ft körülvan! Vagy érdemes inkább "hitelesebb" helyről drágábbat? :roll: Nekem is nagyon jár az agyam, igaz már jó ideje. Mire rászánom magam nem is fog kelleni! :lol: Nekünk sem jött be a kenguru. Elöbb megvettük, mint a babkocsit, talán ha 10-szer volt benne Dóra sokat mondok. 5 kilósan is nehéz volt már, fájt a hátam nekem is! Szerencsére használtat vettünk, így nem volt drága, kipróbálni megérte, mégegyszer nem vennék!

Gaby, Vicky!

Én fordítva működök! :lol: Ahogy szopizott Dóra ürült ki a gyomrom, mindig éhes voltam, ezért nem ment le egy deka sem! Igaz a jánynak is jó étvágya volt, nem álltunk meg 12-15 szopi alatt/nap és közben éjjelt aludtunk, ez tartott kb 6 hós koráig, utána lecsökkent 6-8 szopira. Úgy veszem észre, hogy most már csak komfort szopizunk. Reggeli szopi után simán bevág két tojásból rántottát vagy 1-2 joghurtot!

Krisz!

Hogy bírsz ennyit nagy pocival? Asszem én ilyenkor már csak döglöttem! Ja, nem mintha nem ezt tettem volna egész terhesség alatt! :oops: 8)

Vicuska!

Nem vészes ám, egy óra latt fent vannak kb. fél 6 körül kelünk, fél hét körül indulnak, viszont 6 körül vannak itthon. Dávidnak sok, de nem az utazás, hanem a suli! De. tanulás, du. fejlesztés van, elfárad szegénykém! De a cél érdekében mindent, szerencsére már megjött az esze, tudja mi miért van!

Képet majd később, most mennem kell!

Kép

Kép
gröni
 
 


Adta valaki a csemeténe a rota elleni oltást és a prevenart? Aluszékony volt a baba nektek? Máté ma egész nap alszik, keveset volt ébren, amikor felébredt sírt, hogy még álmos. Gondolom ez még az oltás hatása, nem az időjárásé. Mostanában nem aludt sokat napközben. 6 után elaludt délután, és még alszik :shock: fél 8-kor szoktunk pancsizni. Hamarosan kiveszem cicire teszem.

Kép
gaby25
 
 


Lmami, meglesznek befelé. Ez tuti. Én is ettől féltem az elején, mert a másikfélében kifelé volt mindig és imádta befelé. Sokkal jobban érzi a közelséged és az MT nem szorítja annyira be, hogy ne tudna mozogni benne. És csípőre (oldalra) is kötheted.

Gröni, hát nekem babaközelben-es van, nem tudok érdemben nyilatkozni a többiről, de sokan vannak akik MAGUKNAK megvarrták és tökéletes... Akkor végül is, miért ne lenne jó?? Ez elvégre nem egy nagy durranás, az anyagminőség és a varrás biztos jó ott is. Ez a csaj árulja vaterán is (gremese). Keress rá. Asszem 5400.-, bközelbenes 9000.- környéke már.
2 TOJÁSBÓL RÁNTOTTA???????????? Basszus az nekem egy vacsora. :shock: Atyaég!!!! :)

Gaby, mi nem rotáztunk (Fencike igen) Previt kaptunk, de később, nálunk nem voltak ilyen utóhatások, de szerintem semmi gond, ha nem lázas, akkor hagy aludja ki az ijedtséget! :)

Nem is meséltem, szerintem tegnap befordult Kismanó fejjel lefelé. Totál olyan érzésem volt, hogy tekeredett egyet. Mintha ma máshogy is rúgdosna, mint eddig. Bár 18 hetesen fejvégű volt, most nem mondta a doki, de én keresztben éreztem... Most szerintem fejvégű...

Kép
Kép
sleepin
 
 


Hali!

Jó sokat írtatok a hordozókról...de úgy látom, hogy még tényleg nem aktuális.Amúgy sztem nálunk apának tetszene, ő meg bírná a kilókat.Neki meg nem vennék kendőt...bár nekem magamnak se nagyon tetszik.

Legyekmami
Jó az a kép apáról és a csöppségről. :D

Gröni
Hát én még bírok a pocimtól mindent...bár ma amikor voltam a suliban már mindenki megdöbbent, hogy mekkora is. :shock: Pedig ha belegondolok, hogy a babó még csak 1200gr körül lehet most és tuti 3000gr fölött lesz, akár 4000gr is...akkor bazisokat fog még nőni a hasam, nem? :shock:

Gaby
Hát a kicsit áltban kicsit megszenvedik az oltást. :? Reméljük hamarosan jobban lesz Máté baba.

Vicky
Hát én úgy néz ki Kbarcikán fogok szülni, a dokim is megvan. Kellene is menni hozzá valamelyik nap méhszájvizsgálatra és szülőszobalátogatásra. :)

Holnap jelentkezek eszperantó nyelvvizsgára, 2-3 hét múlva lesz. :shock: Szóval továbra sem fogok unatkozni. :D

Na szép jó éjt!

Kép
vizkriszisback
 
 


28+1
Kép

Kép
vizkriszisback
 
 


Sziasztok!

Tegnap du megint megjött,de nem szomorodtam el mert tudom hogy jók/vagyis jobbak az eredményeim,és ezáltal az esélyeim is.Csak fizikailag visel meg.Így még soha nem éreztem magam.Szörnyű sápadt vagyok,alacsony a vérnyomásom,és dől belőlem piri.(bocsi)
Szombat vérvétel.Remélem találok valakit aki leveszi és nem küldenek haza.

Képek,videók nagyon édik a babákról.

Kismamik aranyosak vagytok!
Vendég
 


Krisz
szexi kismami vagy :P :wink: köszi, végülis jól volt manó, csak aludt sokat, de lehet az idő is bejátszott

Lili
:( hamarosan bizti neked is beköltzöik pocaklakó

Sleepin
nem volt lázas, 6-kor mértem, még hőemelkedése sem volt, az oltás napján volt, fél kúpot kapott. 10 előtt rátetem cicire, félálomba hamizott, aztán aludt tovább :P 6 után kelt reggel, mint szokásosan. Én nem éreztem, mikor hogy fekszik :roll: igaz nekem már elég hamar fejvégű volt, 20. héten, és utána végig az volt uh-n, gondolom nem forgolódott :P

Kép
gaby25
 
 


princzike, lili! fel a fejjel! :( :) RMBP :evil:

nincs időm soha irni, olvasni! köszönöm mindenkinek a gratulációkat...most meg fodrászhoz stb..aztán majd holnap hozom a hireket h milyen volt!

KépKép
dike
 
 


Lili! Fel a fejjel! :( Remélem jók lesznek a vv eredményeid! Szombaton van vérvétel? Szedj vasat, ha nagyon úgy érzed, hogy sz*rul vagy! Lehet a vérveszteségtől!!!

Gaby, örülök, hogy végül is semmi extra nem volt Mátéval!!! :)

Kép
Kép
sleepin
 
 


Haliho banyák!

Most csak gyorsban melóhelyről. Bejöttem, mert egy kicsit tutujgatták a gépemet, meg kimentünk ebédelni a főnökkel. Még kicsit dumcsizok a kollégákkal aztán lépek haza. Anyós vigyáz a manómra, most beszéltem vele, egy kis angyal. Játszik, eszik, alszik, hangja nincs. 8) Jókáccsávó. :lol: :wink: Itt mindenki örült, hogy újra lát, mondták nem is látszik hogy szültem. :P

Dike :D Gondolok Rád 5-kor, szép estét Nektek! :wink:

Gaby :D Márk a Prevenart meg a Rotát külön kapta, Previtől aludt egész nap, Rotát meg sem érezte.

Fiús anyukák, gyors fütyis kérdés. Ti húzogatjátok? Kell v. nem? Nekünk a dokinéni is meg a védőnő is azt mondta addig ne nyúljak hozzá amíg nem lesz szobatiszta, mert az esetleges sérült felületeken a pelusból felmegy a baci és veseproblémák lehetnek belőle. Mossuk rendesen, de ne húzogassuk. Véleményeket szívesen várok.

Na megyek, pussz mindenkinek!
fenci
 
 


Hali!

Gabynak gyorsan, bár már lehet nem aktuális...Lilla is kedden kapta meg a prevenalt+rotát és aznap meg másnao is sokat aludt nagyon, neki hőemelkedése is lett.de harmadnap már semmi baj nem volt :D

Mamika!
jó az akváriumos kép.hol készült? :P

Krisz!
csiniiiiiiiiiiiiiiii :D eszperantó?és most kezded tanulni? :D

Gröni!
az egy óra az nem sok.pesten is simán lehet ennyit utazgatni :lol: eméljük belejön a suliba hamar :wink:
Dóra kép?

na, megnéztem a babaközelben-en a hordozókat.a mettai bonyolult nekem :oops: az erszény teccik :wink:

holnaptól szigoró gogyókúra :twisted: 26-ot kell leadnom sos :shock: :lol: :oops: néztem a neten digitális fogyókúrás mérleget, be van épitve 800 kaja-pia kalória, zsir, szénh..stb tartalma :roll:
Vendég
 


ági a 2 honapossal kapta a prevenáűlt, egész délután üvölött, este fél 10kor aludt el. bár éjjel aludt rendesen, fél 7ig, de azt szuri nélkül is szokta

dike
hatalmas boldogságot mára nektek:)

fenci
anyosod egy angyal? :lol:
"Anyós vigyáz a manómra, most beszéltem vele, egy kis angyal. "
ez olyan,mintha anyos lenne az angyal

fütyi: én nem nyultam egyikhez se, semmi bajuk nincsen. Más meg hizkodta és mégis letapadt... dokim aszonta, nem kell huzkodni
Vendég
 


Nem bonyoltult az MT. Kb. 3 alkalom és zsigerből fogod kötni. Akartam írni, ha valaki ki akarja próbálni vagy bármi, szívesen... Mami, Neked is szól!!!!! Higyjétek el, nem bonyolult!

Ma úgy lefárasztottam Bendét, hogy 2kor el is aludt mint a huzat. Kb. 2 órát sétáltunk, sokat volt a nyakamban is (így a legkevésbé megterhelő nekem), de nagyon sokat sétált is... :) Ügyeske... szokja csak. Testvérfellépő lesz ebből szerintem (filóztam a testvérbabakocsi és a fellépő között, de több szempontból is a fellépő tetszik jobban.)

Nem is írtam basszus!!!!!!!! KRISZ!!!!!!! CSINIIIIIIIIII!!!!!!!!!!! :)

Fencike, aztamindenségit, dolgozunk, dolgozunk??? :) Fütyi, csak mértékkel. Nem nyüstölni, amennyire engedi, húzhatod, de tovább semmiképp. Én is szobatisztasághoz kötöttem, mert nekünk spec. nem jó a helyzet vele, de nem nyaggatom még. Sokaknak feltépi a doki, én ezt nem hagynám, szerintem többet árt, mint használ. Akkor már inkább műtét... Mégiscsak "szebben" jobban gyógyul, mint egy TÉPETT SEB... váááá bele sem merek gondolni, milyen fájdalom lehet az...

Vicus, 26 kg sos??? Miért sos???

Kép
Kép
sleepin
 
 


Fenci!
fütyis téma nálunk nincs :lol:

Sleepin!
még nem mondtam le a MT-ról se :D
nem sos, csak megláttam a nyaralásos fürdőruhás képeimet és áááááááááááá
:twisted: :twisted: :twisted:
egy ronda kövér disznó vagyok :evil: :evil:

Lili!
Rmppb
:evil: remélem a véreredményed jó lesz :)
Vendég
 


Suzy!
megnéztem a videókat!!!!!!!!zabálnivaló :lol:
Vendég
 


Vicus
Tanulgatom már pár hónapja több-kevesebb intenzitással :) ....majd a diplomámhoz kell egy alapfok.Az angol felsőfok mellé. :evil: Most rágyúrok...16 rugó...nem szeretném ismételni.
Sok sikert a fogyikúrához! :)

Kép
vizkriszisback
 
 


sziasztok!

Bocsika hogy nem jelentkeztem de el vagyok havazva ettől az évkezdéstől! rengeteg a munka és alig birom utólérni magamat!

szóval Bence jól van szerencsére szerda reggel 9-kor már itthon is voltunk. hétfőn kell visszamennünk akkor mondják meg hogy minden oké e.
kicsit nyűgi itthon mert nem engedem ki meg ügye a barátaihoz sem mehet de már nem sok és ha a dokibá rábólint hogy minden oké akkor mehet oviba is!

ígérem majd jövök és mindenkinek írok de most nagyon fáradt vagyok mert elég nehéz napunk volt és ráadásul a férjem unokatesóját reegel elvitte a mentőhelikopter szegedre mert infarktust kapott szóval elég volt már ebből a napból.

puszi mindenkinek!
tündi23
 
 


Tündi, nagyon sajnálom férjed unokatesóját, remélem minden rendbejön Vele! Jobbulást!

Annak viszont örülök, hogy Bence jól van! Biztos hamar bólint a doki az barátozásra! :) Neki is jobbulást!!!

Kép
Kép
sleepin
 
 


Fenci
hát ez a fütyitéma engem foglalkoztatott :lol: 3 variációt is tudok. Ismerősömnek a heim pálban azt mondták, születéstől kezve, én dokim azt, fél éves kortól, és sok helyen azt olvasni, 1 éves kortól. Na most légy okos anyuka, akkor mi a jó :? :lol:

Sleepin
hát nehéz lehet terhesen cipelné Bendét, nekem nem terhesen nehéz Máté :lol:

Kata
ezek szerint neked nem lett aluszékony a previtől Ági baba
ja, tesókérdésre még nem tudom a választ, lesz ami lesz, most jó így ahogy van :P :wink:

Vicuska
néztem a neten, hogy a previrá írták mellékhatásnak az aluszékonyságot. Tegnap már szokásos volt, nem aludt egész nap. Csak az volt a fura, hogy oltás utáni nap volt szundi bundi. Hőemelkedése volt oltás napján, másnapra elmúlt, álmosság jött helyette. Nekem is le kéne adnom 26-ot, de 20-at minimum, viszon mi még cicizünk, egylőre duci maradok :lol: én akarok majd menni helyi fogyasztásra

Tegnap este tejcsi kevésnek bizonyult, fagyóból kellett felvennem :( elkezdek fejegetni éjszaka

Kép
gaby25
 
 


jaa, azt még nem is írtam, hogy csütörtökön megfordult hátról hasra :D azóta minden nap fordul, a pelenkázón is átfordult, most már nagyon kell vigyáznom

Kép
gaby25
 
 


Dike

Eljegyzésetek alkalmából szívből gratutálok!!!!
Kép

Lányok!

A gyerkőcök gyönyörűek, a kismamik csinosak!!!! :wink: :D
Leendő kismamiknak pedig kitartást, meg lesz az a kétcsíkos teszt!!! :wink:
Vendég
 


Ditke!
de jó h jöttél!!!!!!! :lol: hiányzol ám nagyon :( ...
szoktalak azért olvasgatni odaát és nagyon drukkolok nektek!ja és laptetűűűűűűűűűűűű :wink:

Tünde!
örülök h Bence jól viselte :D

Gaby!
milyen ügyes Máté baba! :D Lilla is egyre jobban szeret hason lenni.néha neki is sikerül hátról hasra, de kis segítséggel jobban megy :D remélem szopi rendeződik nálatok.

Dike!
eljegyzési fotót ne felejtsd :lol: :)
Vendég
 


sleepin
a feltépős kukimodzsert én is durvának tartom. akkor már inkább az a körbe leválasztós. de ismerösöm fiának feltépték és visszatapadt... a gyengébb letapadást különben állitolag megoldja az elsö merevedés. és sztem az ovis fiuknál fel is áll kicsit a fütyi, amikor pisilnek. meg ha matatják maguknak.

vicus
én is afürdöruhában láttam magamon ugy igazábol a plusz hurkákat. A nadrág oké, kicsit feszül, de abban nem volt olyan feltünö. Tavaszra csinos leszel :D

dike
képeket rólatok!!! házzal mizujs?

ditke
veletek mi a helyzet? pároddal rendbejöttetek teljesen kapcsolatilag?

kolibir?????????,

pompom, gizi
bébi neve? babakelengye?

gaby
grat az átforduláshoz, na akkor már nem hagyhatod ott sehol se. Hogy milyen nagyfiu lett Máté! 3 honapos korra is irnak egy növekedési ugrást, lehet, h megn9ött Máté étvágya. Éjjel ö se eszik már, ugye? fejjél, és pár nap alatt tuti beáll a nagyobb adag tej
Vendég
 


Vicuska, Kata

Köszi, aranyosak vagytok hogy érdeklődtök!!!! :wink: Néha beolvasok ám!!!! :wink:
Vicuska akkor biztos olvastál róla mi minden történt velem! Asztrológus, léleklátó, sorselemző!!!!! :oops: :lol:
Mi nekifutunk a második inszemnek!

A párommal teljesen rendbe jöttek a dolgok köztünk, ebben nagy szerepe volt annak amit az asztrológus és sorselemző is mondott!!!! :wink: :D Kicsit átértékeltem a kapcsolatunkat hogy mi miért is van!!!! :wink: És tanultam belőle!!!!! :D

Kata

Nagy fiad még mindig oda van a suliért???? :wink: :lol:
Ágika nagyon cuki!!!

És Lilla baba is, meg Levi, Márk, Vinzent, Flórák, Danik, Bendegúz, Dóra, Máté, Beli, Dávidok.

Mofly, Zsu

Nagyon-nagyon-nagyon drukkolok nektek!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :D
Vendég
 


sziasztok!nagyon jól sikerült az eljegyzés, soha nem mondott még senki ilyen szépet nekem mint a vőlegényem:)nagyon hosszú szöveget talált ki magától, mindenki meghatódott, és sírt. dobok pár képet ha sikerül! puszi mindenkinek! Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
dike
 
 


ditke! még mult héten 2 pü-et küldtem neked, de most nézem h egyik se ment el! :evil: lényeg, hogy vagy?inszemmel h álltok?és nagyoon drukkkolok!

KépKép
dike
 
 


Dike
Kép nagyon szépek vagytok :D

Ditke
örülök, hogy rendeződtek a dolgok pároddal, és drukk ++++++++

Kata
éjszaka alvás van nálunk már lassan 2 hónapja

Cici téma megint
Szóval bal cicit nem nagyon szereti manó, változó, hogy eszik belőle, volt amikor be se kapta, rögtön bőgött, hogy másik kell, de következő szopinál meg cicizett rendesen. Utóbbi időben 2-3 percig maradt rajta többnyire. Lassan jön a balból, és kevesebb, szóval ezt még meg is értem, mert nagy baba, és falni akar :lol:
Tegnap délután megint nem kellett neki, aztán kapott lefejtet, és csak 40 ml-t evett belőle, jobb cicizett előtte, balból viszon lefejtem 60 ml-t. Délután 5-kor szépen evett bal ciciből 20 percig majdnem, el is szunyókált. Este jött a fekete leves. Ballal szoktam kezdeni, hát üvöltés, jobb cicire csere, üvöltés :? ILnyenkor felmérgeli magát, és általában lenyugszik utána cicizik. Na nem jött be, ahogy újra cicire akartam tenni, megint üvöltés :( Lefejtet melegítettem, ami 80 ml volt, de hát azt elkezdte enni, de nem cuppant rá arra sem igazán, abbahagyta, újra sírás, később megint próbáltam a cicit, mikor nem sírt, újra üvölt :cry: nagy nehezen mwegette a cumisüvegből, aztán apa nehezen elaltatta míg én fejtem. Ki vagyok kicsit ettől :cry: ma reggel jobb ciciből szépen evett, második hami bal cici lett volna, megint hiszti. Próbálom ilyenkor pózcserével becsapni, hogy hónalj alól, de úgy sem kérte. Végén jobb cicizett, balból fejtem 60 ml-t. És már én is sírtam közben, mikor ő sírt :cry: Lehet jön a fogacska, attól viselkedhet így? Tapasztalt anyukák tudtok erre mondani valamit?
Azt nem mondhatom, hogy cumisüveghez szoktattam, mert itthon mindig csak cici volt, csak ha mentünk valahova, akkor vittem vizet vagy teát.

Kép
gaby25
 
 


Sziasztok csajok!

Nálunk egész család szunyál, lábujjhegyen járok... :lol: Kiccsávónak ebéd már megfőzve, várom hogy felébredjen, evés, aztán megyünk barátnőmékhez ebédre. :P

Gaby :D Nálunk most pont azt csinálja Márk, hogy a több tejcsis jobból alig eszik, és a balból meg szívesen szivornyázik. :shock: :roll: hmm, nálunk ha üvölt cici közben, fogom aztán leteszem, akkor csendben lesz. lehet csak nem éhes... :roll:

Dike :D Gyönyörűségesek vagytok a pároddal! :wink: :D Gratulálok még egyszer az eljegyzéshez! :wink:

Ditke :D De jó, hogy jöttél, nagyon-nagyon drukkolok a második inszemhez! :D

Kata :D Anyós is angyal, egy szavam nem lehet, tényleg. Abszolúte első nála a család és utána jöhet minden más, még maga is. Imádom. Na, anyum már nem ilyen, előbb elintézi ami neki fontos, aztán jöhet a család. Persze azért őt is imádom. :wink:

Vicus :D Na hogy döntöttél a hozzátápival kapcsolatban? :wink:

Na mááá ébredhetne a család.... :roll: mindjárt elkezdek zajongani. bár ez a gyerök még akkor is alszik ha zúg a porszívó vagy megy a robotgép. 8) :lol:
fenci
 
 


Sziasztok!

Ditke
Örülök, hogy rendeződtek dolgaitok. :D HAjrá inszem!!!+++

Dike
Nagyon nagyon szépek vagytok!!! :D Gratula nektek az eljegyzéshez...legyetek nagyon boldogok!!!

Gaby
Hogy ez a Máté milyen ügyes már!!! :lol:
Szopit sajnálom, hogy ilyen macerás..kitartás!!!

Kukitéma:még jó, hogy lányunk lesz. :wink:

Kép
vizkriszisback
 
 


Fenci
én is volt hogy letettem napközben, vagy csak ölben maradt, vagy apánál, és csendben maradt, akkor valszeg nem volt éhes igazán, és később tettem cicire, de éjszakai alvás előtt azért kell enni rendesen :? ja, és letettem, feszt üvöltött, ahogy a kiságyba raktam :? amikor kisebb volt nem volt ilyen cici probléma, bármikor nyügi volt, cicin megnyugodott, msot meg cicin lesz nyügi :( nektek milyen gyakran van ilyen?
délben mindenki szunyál? :shock: csak a mama nem :lol: te is pihenj :wink:

Kép
gaby25
 
 


Hát Gaby, sajnos ilyen megfejthetetlen sírások vannak. nekünk is volt sok. Nálunk sem szerette Bende a balcicit, de idővel megszokta. egy ideig azt csináltam, hogy fordítva raktam cicire (feküdtünk és amerre az én lábam volt, arra volt az Ő feje) csak Bende meg sosem cicizett fekve, így ez is macerás volt) No szóval nem biztos, hogy a cici vagy a tej a probléma. Lehet fog, front, fáradtság, túlzott éhség, vagy tényleg nem éhes. Azt erősen kétlem, hogy a cicivel vagy a tejjel lenne probléma. :)

Ditke!!!! Örülök, hogy jelentkeztél, nekem sosincs időm másik topikot is olvasni... Örülök, hogy rendeződnek a dolgok körülötted! hajrá következő inszem!!!! Csuriban vagyok értetek!

Dike, gyönyörűek vagytok! Gratulálok Nektek!!!! Nagyon szép a gyűrűd is!

Fencikém, hívj fel este, légyszi, ha nem felejted el (én elfogom), mert akarok kérdezni!!! (Bromo stb...)

Kép
Kép
sleepin
 
 


dike
nagyon örülök nektek!! Húzzatok bele a bébibe, mert iylen szép szülőkzől csakis gyönyörű baba születhet :) Nagyon tetszik a gyűrű, elegáns, de nem kihivó.

ditke
kis rásegités a lelked helyrerakásában? :wink: kell néha, h egy kivülálló reálisan vázolja felaz életünket. Én is elmennék asztro-hoz, minka-hivatás kérdésében. Annyira nemtom, mt fogok dolgizni, és ez nagyon zavar. Persze, még 3 év mulva lesz aktuális, de akkor is

gaby
balcici: pont akartam irni, hogy honaljtartással szoptasd, de láttam, megprobáltad, és nem jött be. Ilyenkor azt szokták ajánlani, h éjjel szoptassuk a kevécbé kedvelt mellböl, mert akkor félálomban van és lehet, h nwem veszi észre. De Máté ugye nem eszik éjjel. D-nál is volt párszor, h egykik mellet nem kérte, de nem ilyen hosszan. Az jó, ha kifejed, mert marad a tejtermelés, de azért probálgasd mindig abból is a szopit, hátha egyszer rákap. Elhiszem, h elkeseritő. Ott a sok finom tej, neked feszül, gyerek meg nem kéri csak üvölt. lehet, h nyomja az inyét a szopáskor a mell, és tényleg a foga miatt van. Védőnő tud tanácsolni vmit?

fenci
suli még menő, kapott piros pontot megy nyomdát is 8az is dicséretre van, belenyomdáznak a könyvbe a jol megoldott feladat mellé). Tegnap elkeseredett, séta közben, mert eszébe jutott, hogy valamit nem jól kötött össze a füzetben, elrontotta. Mondom neki, ha tudná, a felnöttek mennyi mindent elrontanak!!! Mi sem mindig a helyes megoldást csináljuk ám!! Na erre megnyugodott.

Kép
Vendég
 


cici dolog majd csak rendeződik, lényeg hogy van tejcsi. tegnap este nem volt balhé :D tegnap reggel bal cici miatt volt hiszti, így bal ciciből 3x fejtem, 150 ml lett, ma majd megkapja valamikor bal cici helyett. ez van. néha azért cicizik balból is.
A múltkor este lehet tényleg nem volt éhes még, de előtte levő nap meg kevés volt, azért sírt :? kár hogy nem tudja mondani mi a baj :( Reggeli első cicizést szeretem, 10 perc alatt bekajál, elengedi a cicit és alszik

Kép
gaby25
 
 


Hali!

Dike!
nagyon szépek vagytok :D

Ditke!
hajrááááááááááááááááááááááááá :D

Gaby!
az a fő, h tejci van.ha lefejve kapja meg, az is jó ám :D

Kata!
de édes 8)

Lilla már tökre szeret hason fekve támaszkodni.oldalra gurulás nagyon jól megy.nyálzik ezerrel, tömi a száját, de fogacska még nincs.
hétvégén ettünk tejpépet, almalét, sütőtök-sárgarépa mixet, több ment az előkére mint a szájába. :lol: még csak ízlelgeti. 8) most párolom neki a sárgarépát ebéd után megkóóstoljuk :wink:
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?