Új privát üzeneted érkezett!

Zsüci akkor lehet tényleg az a baj hogy már akkor lassabban jön a tej,nehezebben.Nem tudom miért nem hízik,de ha tényleg a tej,akkor lehet tápszer kell,vagy hozzátáplálást elkezdeni!Remélem holnap tudnak valami okosat mondani a helyzetre.
Mellszívóról jut eszembe,megint fel kéne tennem az enyémet a tesz veszre.De majd holnap,most lusti vok.Mindig elfelejtem :oops:

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Ildi,
jók a képek! Jó ez a hely, ahol voltatok nagyon!!!

Annus,
Izus hogy tornázik :) A tej miatt ne parázz, Iza lassan 5 hónapos. Nekem az esti szaporítás jött még be, 1-2 nap múlva ált. ilyenkor több a tej.

Zsüci,
Bogi is szokott ilyet csinálni - esti kajánál van, hogy 5-10 percet üvölt, mikor cicire akarom tenni.. azt vettem észre, hogy már nagyon fáradt és türelmetlen olyankor. Kb. 10 perc alatt megnyugszik, rázom a popóját meg sétálok vele, és annyira lehiggad, h elfogadja a cicit. Ha nem adod neki a teát, hanem pl. 5-10 perc múlva próbálkozol, többször egymás után, akkor is sír?
A mérlegről annyit, hogy ezek össze-visssza mérnek, Bogi 3 mérésből mindig 3 különböző eredményt produkált - 150 gr-os eltérésekkel... Védőnyanyához nem tudsz elugrani méreckedni, ott még a jó régi hálós kütyük vannak :wink:

emese1979
 
 


Helló!
Na én alig látok, de nem akartam úgy lefeküdni, hogy nem olvasok vissza...

Csak nemtom má mit akartam, wáááááá...

Az tuti Annusnak, hopgy annyira átérzem, hogy szomorú vagy, de gondolj arra, hogy Iza már nagylány, és igaz, lehetne jobb a helyzet, de rosszabb is! Konmzultálj a szupi védőnővel, esetleg van-e neki ötlete tanácsa? Meg tápszer vagy hozzátápi? Illetve szerintem kéne egy olyat csinálni, hogy befekszetek Izával az ágyba, és 2 napon át szoptatod, és addig nem szálltok ki... Nekem ez jött be kétszer, mikor gáz volt....

Gyöngyi, a metálzöld kaki eláég metál... De nem lehet gáz, ha a gyerköc boldog elégedett.

Jaj, minden kép gyönyörű, ne haragudjatok, nincs erőm egyenként...

Zsüci, szerintem is méresd le hivatalosan! És ne adj teát, ha kibírod. Próbáltad esetleg más pozitíúrában szoptatni?

Mérlegek! Na nekünk van digitális, mindjuk dekát nem mér, csak 10 dekát. Tegnap Csani 5900 volt (10 deka hízás 2,5 hét alatt), ma meg 6200 ???? Na ezek után marha kíváncsi leszek!!!

Na jó, holnap jövök, méga blogba benézek...

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 

 
 

Böbi, Szofi,
igen, próbáltam. Vártunk 5-10-20 percet, de valahányszor megpróbáltam mellretenni, ordított. Végül pedig a nagy várakozásba belealudt. A pozíciót is váltogattuk: próbáltam ülve, állva, fekve, épp csak fejen állva nem... :roll: :roll: De semmi hatás, nem és nem kell a kaja. Tegnap is majdnem eljátszotta amúgy az "esti kaja nem kell, de az éjszaka közepén majd felkelek enni" c. műsort: éjfélkor felsírt, de mire magamhoz tértem és kikászálódtam az ágyból, visszaaludt. :shock: :shock:

Kép

Kép
zsüci
 
 


hogy tudnám rávenni a gyereket hogy ne 5kor keljen...nem éhes az tuti mert 3/4 4 kor evett...pfá

ja és meg kellene tanítani olvasni valahogy mert mindenhol azt írják hoy a 3 hónaos gyerek nap 16-18 óráta alszik és de és du 2-2 órát éber..ahaaja...megmutattam neki megfogta röhögött majd a szájába gyűrte a könyvet...jajj ez a gyerek eszi a tudást :D

na megyek reggeliért sikít a család 8)

Kép
Kép
mniki84
 
 


Jó reggelt!

Fruzsi sincs este evésügyileg a helyzet magaslatán. Ő eszik, nem sír, de nagyon nem köti le a dolog. Tegnap másfél óráig tartott az esti szoptatás, mert csak bigyorog, nézelődik, Zsófit keresi a tekintetével. Zsófinál ugyanez volt az esti szopinál, hogy nem nagyon tudtam rávenni, mert már minden izgibb volt nálam, de ő akkor már nyolc hónapos volt :roll:
Vendég
 


joreggelt,
Niki van ra par otletem :wink: nalunk bevallt h amikor felkelt mindig kicsivel kesobb kapott csak kajat, aztan ket harom nap utan akkor kelt amikor mar kajat is kapott! aztan ketszer kapott akkor enni, utana megint probaltuk par napig az eltoltast es osszejott,igaz utana sajat magatol rahuzott meg ket orat az alvasra :)

Netti
Kép
maumau
 
 


Na itt,mindjárt olvasok vissza!
Képzeljétek most mondta Kutyafüle h aki meghalt 28 éves fiú én is ismerte :( Általánosban anyum volt az ofője :( És egy annyira jó fej srác volt :(

Ja és most mondja nővérem h sógorom unkatársa új influenzás....marha jó :( Szóval lehet h el is kapják ők is.A pasinak 40 fokos láza van...

Na ennyi jó hír után olvasok vissza....

annus11
 
 


Sziasztok!

Annus,
nem tudtam mindent visszaolvasni teljes egészében, de még nincs vége a tejednek, bízz benne! Nekem 2 hónapja délután 6-tól 40-60-max 80 grammok vannak a 2 ciciben, és emiatt kap pótlást... ez azt jelenti, hogy alacsonyabba aprolaktin szint, és ezért kevesebb... (ha már minden mást kipróbáltál, és nem segített, akkor ez hormonális... szóval napközben menniyket eszik Izus? Nem akarod megpróbálni az sns-t, azzal amikor van tejed vissza lehet szoktatni, vagyis meg lehet talán etetni, ha az a baja, hog ynem jön elég gyorsan a tej... én odaadom szivesen neked használatra..

Tali: jól olvastam, ogy nem lesz Panndinál tali? Nálunk lehetne, csütörtökön, délután, ha az jó.. már 2-től is akár...
A MArgit hídhoz közel lakunk, autóval a legkönnyebb megközelíteni, aki még nem volt... vagy szervezéskérdése... Annus, megtennéd, hogy írsz nekem privit, ha van érdeklődés, mert akkor feljövök a fórumra, csak nagyon sok minden van mára nekem, lomtalanítás lesz, és szortírozok ezerrel, plusz itt van anyós Németországból....

SZóval, tali szerda helyett csütörtökön délután nálunk, a margit hídhoz közel- kerti tali lenne, mint a múltkor..? Érdeklődők?

Zsüci,
én is drukkolok, hogy valami okosat süssenek ki... én ha sír Marci este és nem akar enni ciciből galád módon adok pici tápszert, és amikor már mondjuk 1-2 perce eszik, átteszem gyorsan a cicire, és sokszor elfogadja... aztán ha még éhes, befejezi a tápszerrrel- azaz te a teát adhatnád neki utána, ha nagoyn muszáj....
vanni
 
 


Jó reggelt!!
Niki,ez megint jó szöveg!!!!! De látod Lili nem rejti véka alá a véleményét. :lol:
Zsüci,sajnálom a tejgondot.Szintén zenész. :cry: :cry: Most fejek minden evés után,próbálkozom, de a szopi mennyiségek így alakulnak:240, 170, 120, 140 És ez láthatóan kevés egy ekkora babának.Egy hét alatt a múltkor is csak 60g-ot gyarapodott.
Na majd még olvasok, csak mennem kell ma ügyeket intézni.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Na akkor!

Edua!
Jaj köszi a biztató szavakat!!!!Hát csak lesz vhogy...

Zsüci!
Nekem se akar este szopizni,de üvegből megissza!Te fejsz amúgy?Ha meg nem hízik eleget,akkor lehet kéne neki más is,pl tápszer!Majd ma kérdezz rá a védőnőnél!

Emese!
Én már mindent kipróbáltam,fejek este amúgy!És tudom h sajna a fogfájás is közrejátszik...mert mikor nem fájt neki pár napja már csak este kellett picit pótolni! :?

Szofi!
Az a baj hogy Iza nem szopizik így!!!!pl ha nem éhes egyááltalán nem is kpja be a cicit!!!Leheth 10 perc múlva éhes lesz és akkor zabál,de előtte semmiképp se!!!! :?

Vanni!
Köszi szépen,de amúgy meg eszik ciciből,én csak kényelmetlenül érezném magam ha még vmi csőböl szívná....neked nem volt furi?

Ja és mértem amúgy vagy 2 napon át h mennyiket evett.Össze vissza!Hajnalban vagy 200ml,aztán volt h napközben csak 70,de általában 130-180 között eszik!

Vanni!
Azt hiszem nekem jó csütörtök.Milyen idő lesz amúgy?Nem lesz túl hideg v eső?


Na eszek már vmit!

annus11
 
 


netti, tehát felkel, csináljuk ugyanúgy a dolgunkat csak nem kap kaját ahogy kiveszem az ágyból??? mondjuk 90et reggelizik, nem túl sok...na holnaptól kipróbáljuk 8)

ÉS MOSTMÁR AZ OLDALSÓ BIGYÓKAT IS IZÉLI!!!! ez a gyerek egy zseni...bocs de kicsit oda meg vissza vagyok hogy a gyerekem fog meg nyulkál!!! :oops: :wink:

Kép
Kép
mniki84
 
 


tali: Annus,
igazad van. elég necces az időjárás csütörtökön... szerdára esőt mond... és ha késik,?
és a fű is lehet vizes lesz.. azaz a föld.. akkor sorry, várjunk egy szárazabb időt, lesz még indiánnyár... Bent nem olyan jó, a cicánk még itt van, és nincs minden szőrtelenítvE... nemsokára költözik fel a szomszédhoz...
vanni
 
 


Niki!
Lili nagyon ügyes!!!Amúgy nekem is azóta fog ügyesen mióta megvettem neki a tornáztatót!Ő mondjuk oldalt kezdte,aztán a fentiekkel!És is kb 3 hós volt,lehet 1 héttel fiatalabb...szóval jó ez a tornáztató!Én is úgy hívtam apát h a gyerek megfogta a tigrist meg hasonló! :wink: 8)

annus11
 
 


Zsüci: nekem szokás szerint más a véleményem, mint a többségnek. :wink: Szerintem ha Kamilla nem akar enni, akkor miért kéne erőltetni? Más Iza, mert ő ugye ordít, hogy éhes és nem csak szopizpózban sír... Nem annyira gáz ez a 10 deka hízás, a lényeg, hogy hízik, gyarapodik! TUdom, hogy mindig TÜcivel jövök, de ő volt kb. olyan súlyban, mint Kamilla (meg Iringó, meg Blanka, szóval nem vagytok kivételesen picik!). Nos, ő is kb. 5 hós korában hetekig csak 50 g-ot hízott, sőt volt, hogy 10 g-ot egy héten. És nem volt semmi baja. Szerintem én nagyjából ott kezdtem el gyakrabban szoptatni, mert éreztem, hogy alig eszik, ezért inkább gyakrabban mellre tettem, hogy megnyugodjak. De nem azért kezdtem el neki 5 hósan gyümilevet adni, mert aggódtam a súlya miatt (se a gyerekorvos, se a védőnő nem aggódtak rajta), hanem mert már kíváncsi voltam, hogy hogyan fogja fogadni, türelmetlen voltam). Szerintem ha más indokod nincs, még ne adj neki tápszert, vagy gyümilevet! Nem tudod gyakrabban mellre tenni? Vagy nagyon ragaszkodsz a napirendhez? És miért baj az, hogy este megébred egyszer enni??? Ha meg fáradtság miatt nem eszik esti szopinál, nem lehet egy kicsit hamarabbra tenni a szopitime-ot? Én nem adnék neki teát sem. Lehet, csak azért fogadja el, mert cumizik. Tüci is egy idő után nem cumit használt elalváshoz, hanem cumisüveget. Én vizet tettem bele anno, de ő már jóval idősebb volt Kamillánál.
Na most mennem kell, visszük Tücit bölcsibe autóval! :wink:

Kép
Kép
tinu
 
 


Niki, probaljatok ki hatha bejon! :wink: 2-3het legalabb amugy, de van akinek megy gyorsabban is!

Netti
Kép
maumau
 
 


Vanni! :(
Hát nem tom,azért remélem lesz még jó idő!!

Van esetleg más jelentkező a talira?ha nincs akkor ide is lehet jönni,apa készenlétben lesz már megint....vagy max kimarad ez a hét és jövőhéten lesz v Panndinál v Vanninál!

annus11
 
 


annyira játzsott az előbb hogy ez lett a vége 8)
Kép

Kép
Kép
mniki84
 
 


Sziasztok!

Ezzel az éjjeli dologgal nálunk az a baj, hogy Petya ha ébred,azonnal üvölt a kajáért! Vele nem lehet eltolni, mert nem hagyja, illetve felébred,és akkor már nem akar visszaaludni. Ih én inkább betömöm a száját.
Nekünk egyre rosszabbak az éjszakáink! Már másfél óránként kiabál. Enni csak kicsiket eszik, viszont hamar kel utána. Kezdek zombisodni, és nem értem miért van ez, hiszen egy pár hete már ő is átaludta az éjszakákat! :cry:

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Sziasztok Mamik!


Nagyon szépek a babák és nagytesók!Természetesen a mamák is,szuperek lettek a taliképek!
Mi is itt. :) Annus már keresett Iwiw-en. :)
Csak annyi minden volt mostanában.
Költöztünk,nyáron jöttünk-mentünk...stb.
Napirendünk ébredés:6-f.7 körül kb.130 kajcsi,utána alvás 2 óra,majd tisztába tevés(persze ha igényli,akkor a kora reggelinél is,pl ma is)mosakodás,átöltözés,kajcsi,utána játék.Délelőtt nagy alvás,addig anya főz,takarít,stb.Ebéd dél és 2 között igénytől függően.Délután rövid alvás(egy óra)és játék csörgővel,tornáztatóval,pihiszékkel,Szerivel (morzsikendőnk),énekelünk,4 5 körül uzsonna,és sétálunk(eddig olyan 6 után a meleg miatt,de mostanában már hamarabb.Igyekszem min másfél órát a szabdban lenni Vele).Fél 8-8 között fürdés(már a nagykádban anyával is volt) :D és vacsi. Alvás fél 8,legkésőbb 8-kor.
Evés:Ugye már egy ideje csak tápszer van,de a dokinő azt mondta,hogy lassan kezdhetjük a hozzátápit is.
Így két hete kóstolgatjuk a 4 hónapos babáknak való gyümiket,hogy ismerkedjünk az ízekkel.A délutáni kaját váltjuk ki először,alma-őszi,őszi,banánnal.
Hannának tetszik a dolog,csak a kanalat nem értette az első időkben,most már ügyesen eszik vele,de persze szépen szétkeni magán,arcpakolásként a hamit.
Növekedés: 67 cm,és 6,5 kg a nagylányom.Sokat dumcsizik,és imád anyával énekelni.Átforgás még nem megy,de a kis lábait behajlítva,a csípőjét emelgeti(Ő 'Rékázik' helyettem). :D
Fogacska még nincsen,nyáltenger van. :? :)
Nagyon jó kislány,eljátszik a kiságyban,játszószőnyegen,nem sír ha kel,inkább csak nyöszörög,'beszélget' ,sikongat.

Próbáltam összefoglalni,hogy ne legyek regény,és lassan Hannám is ébredezik.Dobok pár képet:Szép napot Nektek!!!




Kép Házassági évfordulónkon
Kép Anya lemér Kép Álmosan,Szerivel
Kép Játék ezerrel
Kép Vigyori

Üdvözlettel:Hanna és Hajna
Kép
fabri
 
 


Hajni!
na végre!!!!Hanna egyre jobban hasonlít rád!!!Tündéri baba!És ahogy olvasom nagyon jó is!!!Aztán gyere gyakrabban!!!! :wink:

annus11
 
 


Sziasztok!

Bogi ma is kelt fél4-kor, de kaki, és aludt tovább, fél8-kor ettünk..

Niki,
szerintem is az 5 órát úgy tudod kitolni, amit Netti is írt - mindig ráhúzni fél órát pl. Nem tudom, Lili milyen baba, de pl. Bogi ébredés után reggel még min. fél órát elnézelődik, meg játszik - ha ez nincs meg, akkor szopi közben csinálja...

Fabri,
jó, hogy jöttél :) Hanna nagyon szép! Szerintem Rád hasonlít nagyon, bár az apukáját nem láttam :)

Annus,
én mennék szívesen Hozzátok, közel laktok hozzánk :) Múltkor hazafele találtam egy rövidebb útvonalat :wink:
Izus mennyi idővel tanulta kihúzni a kezecskéjét maga alól, ahogy átfordult hasra?

Jönnek nemsoká ember haverjai, szekrényt fúrnak fel a hálóba.. na meg is jöttek... gyerek meg alszik :( :(

emese1979
 
 


Emese!
Na ezt napra pontosan tudom!Első átfordulás aug 2án volt,de a keze benn maradt...nem is sokat csinálta utána.Aztán aug20án már kiszedte,azóta folyton átfordul.....tegnap meg ugya már visszafordult,de azóta nem csinálta...remélem azért ezt hamarabb megtanulja,itt nincs kéz amit ki kéne vennie!

annus11
 
 


Helló!

Annus, mi is szivesen mennénk hozzátok! Mikor?
Mert a csütörtök nekünk jobb lenne. De szerda is jó, csk akkor korán el kell jönnünk.

Nekem is tegnap este olyan kevés volt a tejem, hogy agyerek csk bőgött, adtam neki a fagyóból. Szóval ma kétmelles szopi lesz, amikor csak kér. Reménykedjünk...

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Annus,
nekem holnap nem jó, de szerda, meg csüt. is okés!

Szofi,
két cicis szopi nálunk bevált, még pótolnom sem kellett így. Szerintem 1-2 nap, és helyrejön minden! :) :wink:

emese1979
 
 


Hanna, Lili, Izus nagyon cukik!

Netti
jó ez a szappankréta. Maja múltkor úszó gyurmát kapott No-ból anyumtól. Nemtom lehet-e itthon kapni, biztos, majd körülnézek, mert nagyon bejött neki.

El kéne kezdenem Kolosnak ruhákat venni, ezek a 3-6 hósok nem sokáig lesznek jók. Eddig örököltük unokatesótól, aki 1.5 éves, de ő 9.5 kg Kolos 7.25 kg, szóval nem nagyon sokat kapunk már.
pumuklii
 
 


Nekünk is szűkösek a 3-6 hónapos rucik... :)

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


en mar egy jo ideje 6-9 et veszek :lol:

Netti
Kép
maumau
 
 


Tegnap vettünk Petyának egy pihiszéket. Marha jó. Ahogy mozog úgy zenél, és villog. Nagyon élvezi!!!!! :D

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Sziasztok!

Ismét itt vagyok! Lehet, hogy egy pár napig még nem teljesen, hiszen épp nézem, hogy 86 oldalt kell visszaolvassak! :shock: :lol: Jól termeltetek 3 hét alatt!
Manócskám remekül viselte az egész kis kiruccanásunkat, a repülőn sem volt semmi probléma, bezzeg nekem majd leszakadt a fülem lefele, ő meg csak nézett rám, hogy nekem semmi bajom, veled mi van? 8)
NAgyszülők nem kicsit rajongták körbe a Drágámat. Volt sírás-rívás rendesen, amikor hazaértünk is, meg amikor jöttünk vissza is. Tesókám is nagyon pityergett, ő még ugye csak most találkozott először Mancikámmal, meg szinte hazáig azt mondogatta - olyan aranyos volt -, hogy milyen pici, sokkal nagyobbnak nézett ki a fotókon. :lol:
Meg volt a keresztelő is. Nagyon jól sikerült. Apánk egy kicsit fáradt volt, előtte éjszaka ért haza 2500 km levezetése után. Egy a lényeg, itthon vagyunk, nagyon jó volt otthon is, na olvasgatok, meg közben nagyüzemben megy a mosógép már harmadik napja, mert nagyon nehezen száradnak a ruhák!
Ja! Kijutott még a melegből rendesen, két nap után elég lett volna... :oops: :D
Sziasztok, puszi minden lánykának és fiúcskának, meg az anycikájuknak

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Az is vicces, h amikor Maja szobatiszta lett 22 hósan, akkor 4-es pamperst hordott, ami már jó is lesz Kolosnak. Maradt 2 csomag.
pumuklii
 
 


pumukli, 4-es pampers nálunk is megmaradt, várja Fruzsit :)

Ma voltunk védőnőnél, Fruzsi 70 cm és 6770 gramm, kapott két oltást, ügyes volt :)

Zsófi két éves vizsgálatát is elintéztük, ha már ott voltunk :)

emese: ez az átfordulás érdekes, Zsófinak sokáig beszorult a keze, Fruzsi rögtön tudta, hogy hogyan kell kivennie :)
Vendég
 


Hello Nóri! Örülök, hogy minden ok!

Erről az éjszakai evésről való leszoktatásról: valóban ez a módszer rá, tolni a kaját, addig nem kivenni az ágyából. Én úgy tudom, ezt 6 hónapos kortól ajánlják. Nekem is van, hogy AndrisMarci átalussza az éjszakát, de ma is pl. 4-kor ébredt. És adtam neki enni, mert bízom abban, hogy a gyerek majd tudja, hogy mikor mit akar. Ma enni akart. Nekem 1x felkelni nem fáradtság. Nyilván így vagy úgy; le fog szokni róla. (mondjuk Trixi 1,5 óránkénti kelése már megfontolandó...)

Tegnap este nem bírtam végignézni az m1-en a Maupassant regény alapján készült filmet, pedig szerettem volna. Fáradtsááág... :roll:
(gondoltam rád Böbi, hogy vajon te hogy bírod a koncertet?)

Zsüci, sztem nem gond, ha most csak ennyi a hízás. Nekünk is volt ilyen időszak, aztán volt amikor 30 dekát hízott, na persze annak mindenki örült, pedig nincs beprogramozva az a gyerek, a hízást illetően sem... :roll:

Kép

Kép
adraci
 
 


Az az igazság, hogy próbálkozunk. Cumit teszek a szájába, de amint elérek az ágyig, lefekszem, betakarózok, már üvölt is. Szóval nálunk nem működik a csúsztatás. :( Igazából csak azért nem értem, mert már elég régóta átaludta az éjszakákat, ezt csak kb 1-2 hete csinálja.

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Panndi
nem semmi, Maja 71 volt 1 évesen, égimeszelő lesz Fruzsi :-)
pumuklii
 
 


Trixi: én is sokat kerestem már az okát, hogy mitől ébred sokszor Csongi, és hogy Tüci miért ébredt olyan sokat 7-8 hós korában? Vannak tippeim - emésztési cuccok, fogzás elkezdődése, anyahiány, infofeldolgozás (ezek később). Válassz! :D Végülis mindegy, miért kel... Ezek többségén olyan nagyon úgysem lehet változtatni. LEhet próbálgatni az Infacolt este, meg homeós cuccokat (már aki hisz benne), aztán ennyi. Azzal is lehet próbálkozni, hogy csak vizet adsz neki éjjel... Én nem csináltam, csak miután elválasztottam Tücit (ez 14 hós korában volt).

Kép
Kép
tinu
 
 


Sziasztok !
bocs hogy eddig nem jöttem de kiborultam teljesen és most kezdek lenyugodni ! Nameg ablakcsere volt ! Na mindegy nem sorolom panaszkodni nem szeretnék !
Jó hír apa egy hónap mulva jön és már nem megy vissza végre együtt lesz a család ! :lol: :P
Lívia szépen fejlődik ! Próbál egyedül felülni ! :shock: :lol: Kép
Pár oldalon végig szaladtam nagyon szépek a gyerköcök ! :D
kérdés adatot be valaki Rota elleni védöoltást ? Ha igen hogy viselte a pici ?

KépKép
anyettka
 
 


Trixi,
nálunk is ezt csinálja Bogi, bár ő csak 1szer ébred... kb.3-4 hete már átaludta az éjszakákat.. nem tudom, miért lehet ez náluk.

emese1979
 
 


Halihó!

Nóri, üdv újra itt! Hajni neked is! :lol:

Ildi, szépek vagytok, jó lehetett az Aparkban!

Zsüci, Tinuval értek egyet. Nekem is soxor sír este Blanki, nem akarja a cicit elfogadni. Ha nagyon nem megy (5-10 perc seggrázás után), lerakom aludni. 9-kor ált. kel így, hogy enne. Ja, teát nem adnék neki este, ne vegye el a tejcsi helyét. :D Hánykor fürcsiztek? Tegnap esti móka után azon gondolkodtam, hogy lehet, h későn fürdetjük, túlpörgi magát és fáradt a kajcsihoz? Egy tesztet kipróbálok talán.
4 órás hajnali kelés kezd beállni. Húzhatnám-kitolhatnám a dolgot, de álmos vagyok, inkább szopi és szunya tovább. :roll:

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


ja nálun ugye más a helyzet , én nem az éjszakai evésről akarom leszoktatni ami 3-4 óra felé van, azt kibírom amig szopizni akar szopizzon, csak utána ne akarjon egy órával fent lenni... :?

Kép
Kép
mniki84
 
 


Ja, merthogy 5-kor már fel is akarna kelni Lilkó? :shock:

Hm, ez érdekes.

Nekünk olyan van, hogy megébred, kap cicit, aztán vissza az ágyába és kész. Innen tudja, hogy még aludnia kell. Ja meg gondolom álmos. Mert az alvás fázis nálunk 20-8-ig tart.

Kép

Kép
adraci
 
 


NIki: Tüci is így csinálta, mint Lili. De akkor nagyon hullámzott is hajnalban, szóval akkor már az emésztés szólt közbe. Nem kakil reggel Lili?

Kép
Kép
tinu
 
 


Sziasztok!
Nóri,Hajni,Anyettka,de jó hogy jöttetek!
Hanna és Lívia is csodaszépek még mindig.
Én nem adatom a Rotát,így nem tok segíteni.
Nálunk az alvás olyan jól beállt.Este legkésőbb 9kor alszik és olyan reggel fél 8ig szunya van.Kopp kopp..
Ma már apuka is jobban van,így ágybelit mosok,meg takarítok.Kiűzöm a bacit.
:arrow: mert még sajtot rántok!
Szép napot!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Anyettka: Tüci kapott anno rotát, semmi baja nem lett tőle. Amúgy meg ha megenged, hogy beleszóljak :P , de ültesd Líviát így! A kitámasztás az ülés megtanulása előtt káros a gerincének! Nagyon helyes a babád, de engem a víz levert a kép láttán, ahogy csuklik össze a kis háta. :roll: Ne hariiiiiiiiiiii! :oops: (Mindegyik baba próbálkozik a felüléssel amúgy, de attól még nem szabad őket ültetni.)

Kép
Kép
tinu
 
 


Sziasztok!
Nóri, örülök, hogy minden remekül alakult, gondoltunk rátok :-)

Niki, ollllllyan nagyon édes ahogy piciLili bealudt a tornáztató alatt. Azt hiszem az én gyerekem nem fog ilyet csinálni. Ő nem alszik be játék közben. Csak az ágyikójában hajlandó aludni, max. a babakocsiban.

Fabri, Hanna nagyon édes, abban a fejpántban meg nagyon nőcis.

Éjszakai gondokat sajnálom. Trixi, azért majd hozz ám képet Petyáról meg az új pihiszékről.

Anyettka, tényleg látványos az erőlködés Lívia babánál, de azért csak óvatosan, ilyenkor még nem szabad sokat ültetni őket :wink: Jó, hogy végre együtt lesz a család.

Zsüci, osztom azok véleményét, akik azt mondják hogy ne ijedj meg ekkora hízástól. Amíg hízik, nincs gond. Most nem tudok visszaolvasni, de úgy rémlik hogy Kamillád 4X eszik egy nap, ugye? Vagy nem? Bocsi ha nem... De ha meg igen, ezt nem tudod megnövelni +1 vagy 2 kajcsival?

Tinu, hozzád lenne pár kérdésem (bocs a többiektől, akiket nem érint). Ma megvolt az első ERGO túránk kettesben Marcival. Jó-jó csak a kisboltig mentünk meg vissza (ez kb. 10 perc volt), de már ez is eredmény. Nálatok kellett Csongit szoktatni a hordozóhoz? Marci ugyanis az otthoni próbáknál sírt, nem is erőltettem sokáig. Most inkább csak meg volt kicsit rémülve, de nem sírt. Hozzám bújt, szopizta az ujját és a boltban már picit nézelődött is, de nem mondanám, hogy kicsattant volna a boldogságtól, mint a reklámfotókon azok a gyerekek :-) Meg ami egy kicsit fura, hogy mivel ők még picik, a lábukat eléggé terpeszbe kell rakni ahhoz, hogy rendesen "üljenek" a hordozóban (Marcinak pár másodpercig úgy is maradt, széles terpeszben, amikor kivettem). Ez ugye normális? :oops:

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


nem én ültetem fektettem a párnára és ő ült így be ! A KISÁGYBA IS ADDIG DOLGOZIK MÍG NEM TALÁL VALAMIT AMIRE FELMÁSZHAT ! így mindent kiszedtem de a takarót ugyanúgy megmássza ! :oops:

KépKép
anyettka
 
 


na hozzászólok az ültetés témakörhöz: megmutattam a védőnőnek meg a dokinéninek hogy milyen hasizomgyakorlatokat csinál Lili, fogom az ölembe és konkrétan felül...és tartja...azt mondtk hogy nagyon ügyes, ezt így kell had gyakorolja feljlődjön az a hasizom meg hátizom...aztán mondtam hogy oké oké csakhogy visítás van ha nem ülve fogom...annyit mondtak hogy nyugodtam ültessem az ölembe, semmi baja nem lesz...annyit kértek hogy mindig fogjam hónaljnál vagy tartsam a gericét és ne rakjam körbe pl párnával vagy szopipárnával mert akkor ide-oda fityeg a gerince és elveszti a tartást 1 másodpercre eldől derékból és kész a baj...szóval az ültetést csak ölben térden csináljam a lányeg hogy gyakorolja és ne ő tartsa meg azért még az egész testsúlyát...na. 8)

Lilkó megint nyüssz álmos de valahogy nem megy neki...jajj olyan kis dinnyék ezek a babák, ha álmosak miért nem alszanak...persze majd 25 évesen visszasírják hogy nem aludták ki magukat :D

Kép
Kép
mniki84
 
 


na bakker erre bealudt a phiszékbe seggrázás után,előző hsz törölve :lol: 8)

Kép
Kép
mniki84
 
 


Nóri,Anyettka!

Üdb újra itt!!!!!
Nóri!
Majd hozz képeket!!!Létsziiiii!!!

Anyettka!
Lívia nagyon ügyes kislány!!!Jó erős!!!!Főleg ha ezt magától csinálja,nem semmi!!!!
Iza is folyton küzd!

Ja ma csak azt vettem észre h letettem háton a plédre,aztán térültem fordultam.Hol hason volt,hol háton 8) :lol: Ügyi!!!


Na elmentem a védőnőhöz.Megbeszéltüka dolgokat,felvázoltam hogy állunk!
Aztán mondta hogy szoptassam amikor tudom,ha nem akar akkor fejek.És adott HA milupa pépet!Vaniliásat és natúrt.Mondta h a ntaúrba esetleg tegyek almát,barackot vagy banán,aztán így váltakozva.Amúgy is mostanában sokat kakil!Szóval ha nem elég a tej akkor ezzel pótolom.Elkezdünk tehát kanalazni!!!Jaj annyira izgulok!!!!!! :oops: Sose csináltam még ilyet.Na jó,tesómnál néha,de az nem ugyan az!!!! :lol: Kb 9-10 napig még tudok a fagyóból kivenni,aztán ennyi!Ja és lehet este már épet kap,hátha jobban alszik tőle,mert lehet ezért kel éjjel,lehet a foga miatt.Meg is beszéltük ha a fogzás nem lenne teljesen oké lenne a tejem :( És elsőre azért ne adjak teljes adagot,de aztán már lehet.
Na megyek!Hív a csajszim! :wink:

annus11
 
 


Oh,laptető :oops: Jut eszembe ,napok óta picit fáj a méhem...nem erősen de mintha meg akarna jönni...na ez még hiányzik úgyis :evil:

annus11
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: