Új privát üzeneted érkezett!

...és igen! Májsztró lettem! Éljenek a kicsi betűk! Köszi Ildiiiiiiiiiiii!

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi
 
 


MászóLénához gratula, és köszi, Zsuzsi!!!! :D

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


millye.köszi neked is!van valami más szer is fájdalomra neki?a belladonát nem adhatom neki?az ínykenegetőket nem nagyon akarom használni!úgy sajnálom szegénykét,most elmegyünk még sétálni és apához,hátha a levegő lenyugtatja!megint csak 100milit evett!a tejpépet már meg sem próbáltam!
szép ajándékot kapott Szandra!jó is lenne menni hozzád kajálni,de már kész a pizza a barátunknál és indulunk is!

Kép
nilabali
 
 

 
 

Zétikének és Bazsának pedig jobb napokat!!!

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


julcsi:köszi!de még így se kéne panaszkodnom,másoknak ez sokkal többször is kijutott!

tényleg mentünk,de még Bazsi betojt,pedig már át is öltöztettem!

Kép
nilabali
 
 


Bazsinak boldog félévest!!!! :D

Lénának gratulálok a mászáshoz!!! :D

Millye, micsoda éjszaka nálatok :( remélem ma már jobb!

Fogyás: bármelyikőtöknek kölcsön adom a két gyerekemet egy hétre, a kilók csak úgy fognak potyogni!!! :D (soha de soha életemben nem voltam ilyen "vékony" mint most, deszka sosem leszek mert nem olyan az alkatom, de a mostaninál mindig nagyobb volt a fenekem, 16 évesen 64kg voltam mint most 40 hetes terhesen :oops: )

Nálunk nem az időjárás kavart, harmadik napja hogy ilyen szeszélyes Oli, már totál kivagyok :(
Van hogy órákig kisangyal (általában ha van itt valaki akkor jó fiú...) aztán órákig hattyú halála. Következő fognak még semmi jele. :? :roll:

Nila szerintem se aggódj még a kaja miatt, ha engem kérdezel teával kínálgasd, ha megéhezik szólni fog. Azért drukkolok hogy ne tartson sokáig. Estére biztos meg fog éhezni.

Mesi ügyi a hason alvással!!!

Zümis jobbulást nektek is!!!

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


Bocsi, csak be-be lesek néha kínomban, aztán írkálok két sort..

Nila, boldog félévest kívánok Bazsinak!

Zsuzsi, szegény Léna, gondolom te nagyon megíjedtél.
Azért még 48 óráig figyeld őt. Azt tudom, hogy ha gond lenne, akkor aluszékony lenne, hányna, és a pupillákat kell nézni, hogy egyformák legyenek.

Üdv. Andi


Kép

Kép
andus70
 
 


Az az izémanó az nekünk is kéne ide :roll:

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


Gerendai Zsuzsi nagyon szívesen! :D már képpel akartam illusztrálni, hogy melyik gombokat keresd :lol:

Nilabali adhatsz neki belladonnát, mert az is jó fogzásra... :roll: ha nyugtalan és sír akkor Aconit D30-as. Ha fogzáskor erősen összeszorítja az ínyét a fájdalom miatt akkor Phytolacca 9CH 3-4x5 bogyó.... nyafogó sírós anyukájához bújó baba fogzáskor akkor Pulsatilla 15CH napi1-2x5 bogyó. (Aftákkal kísért foggyulladás és fogzás a baba nem akar szopni vagy cumizni a fájdalom miatt akkor Borax 9CH 3x5 bogyó mondjuk szerintem nincs Afta vagy szájpenész BAzsi szájában úgyhogy szerintem a Borax az nem... ) A Mercurius Solubilis 9CH erős nyálfolyás nyűgös éjjel sokszor ébred ez a Chamomilla kiegészítő szere ebből napi 2x 5 bogyó! Pizzaaa nyami nyami :lol:

Zetibebi én is remélem, hogy jobb lesz... de ígérem többet nem dicsekszem, hogy jó alvó mert utána ilyen éjszaka vár rám :? nekem kölcsönadhatod a két gyönyörű gyereket mert imádom őket és még fogyok is :lol:

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


nilababa:bocsánat, boldog felediket!!!! ma egész nap pörögtem, nem figyeltem eléggé

julcsi: képzeld füge nagyon korán alszik este, de még felnyöszörög,felsírdogál párszor,mászik és volt egy alkalom hogy a rácsvédőben húzta fel magát és mindezt csukott szemmel. Nem tudom mit álmodott szegénykém :cry:
http://www.babycenter1.hu/babakocsi/giordani?cid=56576
Ismerösm vett 12-ért de olyan hogy "terepre" nem tud vele menni. Nekem ez nagyon tetszik, könnyű tolni, könnyű összecsukva, van egy kis fogojóa ahol lehet vinni, bár a zöld-sárgát válaszottam, mert vagány, de lehet hogy nagyon kényes :oops:

millye:az is szép lehet! Elment Szandra bulizni. Nálunk folyik a buli,elég hangosak, de 22 körülig van engedve. Több fiú van mint lány, az egyik fiú benyögte hogy pia nélkül elég uncsi. Kis takony. :twisted:

zsu
:merre vagy???

gerendai zsu: sajnálom Lénát, ügyes hogy nem lett baja.Gratula mászó Lénához :wink:

Kép
budabo
 
 


Budabo Azért nem árt ha Laci rájuk néz... nehogy mégis legyen pia... nem tudom hogy 14 évesen miért ez jár a fejükben... döbbenet... :shock: :evil: Ez a legszerencsésebb dolog, hogy nálatok tartják és így valamennyire kontroll alatt vannak... :roll:

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


millye: úgy üvöltenek mint az állatok, csapkodják a kis ház ajtaját...stb. Na de nemsokára vége. Füge ablaka is arra néz, de szerencsére fel nem hallanni. kicsit döcögösen indult, mert a fiuk nehezen szánták rá magukat a táncira, de beindultak. Keresztlányom -a sügérke - rövidnadrág,csőtop, tuti megfázás, de nem hallgat az anyjára. Lassan majd mennek, talán a csajokat laci viszi haza.

Kép
budabo
 
 


kicsi féléves már alszik,vacsizott is de csak 140milit,ez is valami!barátoknál jókedvű volt, a pocakos csajsziba szinte belebújt...odafeküdt mellé és fejét a pocakhoz nyomta...édes volt!pizza isteni volt,apa még ott van,lakkozza a galériát!

köszöntéseket köszönjük szépen!

millye:adtam neki belladonát,remélem segít neki pihenni4köszönöm szépen a tanácsokat,holnap majd igyekszem beszerezni őket!nyugodalmas koncert nélküli éjszakát nektek!

féléve ilyenkor Bazsalikom már több,mint egy órás volt....és most jöjjön az én összefoglalóm:
Drága kicsikénk,a szülés körüli komplikációkat,fájdalmakat és a rengeteg aggódást már rég elfeledtette velünk:csupán a létezésével!ellentétes személyiségét talán az mutatja a legjobban,hogy van egy csodálatosan nyugodt,kiegyensúlyozott és jó alvókával megáldott fiunk,és van egy szörnyen mozgékony,kíváncsi,hatalmasakat sikongató,nagyszájú,huncut nevetős gyermekünk is.E röpke fél év alatt varázslatos személyiséggé fejlődött.mostanra már 72centiméter és 7480gramm és két fogacskával dicsekedhet.Kíváncsiságának köszönhetően hamar megtanul forogni és mostanra már a egész lakást kúszva,hipergyorsassággal tudja felfedezni.Mára már a nehezen indult hozzátáplálás is rendeződni látszik,édesszájú gyermekünk szereti a gyümölcsöket,sütőtököt és a husit is,de a zöldségekkel hadilábon áll.Gondolom minden édesanyában megfogalmazódik a gondolat,hogy nem is tudta,gondolta volna,hogy ennyire lehet szeretni valakit,hogy egy pici emberke,sz ő gyermeke,az érzések csodálatos zuhatagát indítja el benn,ahogy bennem is..hihetetlen és rengeteg érzést, nap mint nap új kalandokat...minden reggel az ő mosolya súgja nekem,hogy,hurrá,új nap indul,hosszú,izgalmas életükben,ahol annyi minden vár ránk..és én,mi,az édesapjával ezt kisfiuknak,Balázsnak köszönhetjük!
(nem erősségem a fogalmazás,csak jöttek a gondolatok sorban)

mindenkinek nyugodalmas éjszakát kívánok!

Kép
nilabali
 
 


bogi:még jó,hogy Füge tud aludni a buli közepén!aranyos férjed van,hogy hazaviszi a lányokat!

Kép
nilabali
 
 


Sziasztok!

Tegnap nagyon kaka hangulatom volt Bence nyügije miatt, de nyugi átvészeltük míg Apa hazaért! Gyors fürcsi, aztán be is aludt Bebe! És persze ma tündérmanó volt a drága kisfiam! :D
A mai nap nagyon zsufi volt, délelőtt fodrász, utána nagybevásárlás, majd délután barátok jöttek! Bebe egész végig nyomta a sódert, mászott, ült játszott! :D

Ja és az éjszaka, a légzésfigyelő megint elkezdett pittyegni, megint elemcsere! :? Amúgy nyugi volt, reggel 7-ig alukált Bebe!

Bazsalikomnak nagyon Boldog Félévest kívánunk Bebével! :lol:

Néhány reakció, bocsi ha nem reagálok mindenre, de fáradt vagyok!

Nagyon édes a hasonfekvő Mesi, és nagyon szuper a Vince képösszeállítás! :lol:

Kreiszi, azért én jobban örültem volna, ha Bebe megmutatja, hogy milyen tündéri kisfiú, amikor jókedvű! :roll:

Julcsi, nálunk a hintázásból kb. másfél-2 hét alatt lett mászás! :roll:

Zümis, szörnyű amit írtál! :cry: :cry: :cry:

Zétivera, szerintem is az erős front volt a ludas, az elmúlt két napba! :evil:
Nagyon szépet mondott neked Zéti, most hogy olvastam, elképzeltem, hogy majd Bebe is mond nekem ilyen szépet! :cry: :oops: :D

Millye, hú, nagyon sajnálom a rossz éjszakát! :(

Gerendai Zsu, gratulálunk Lénának a mászáshoz! :lol:
Sajnálom a balesetet, gondolom hogy megijedhettél! :(

Nilabali, Bebe is kevesebbet eszik mostanába mióta fogzik!

Bogi :wink:
zsu83
 
 


Bogi, kitartás, már mindjárt vége a bulinak! :wink:

Nilabali, nagyon szép az összefoglaló! :D
zsu83
 
 


nilababa: az összefogalód nagyon szép lett, megkönnyeztem :oops:

zsu: jó hosszú napotok volt. Fügém már szunyál,de hogy reggel-hajnalban meddig majd kiderül. :cry:

Kép
budabo
 
 


zsu.örülök,hogy,jól telt a napotok!

bogi:én ma már többször sírtam...nem tudom,olyan érzelgős lettem ma..sok mindent felkavart a visszaemlékezés Balázs születésére,aztán apa meg könnyes szemmel megköszönte,hogy ilyen édes fiút szültem neki és elmondta,hogy mennyire félt,hogy nem fogok meggyógyulni....és olyan boldog vagyok,mert itt van fiunk,hogy megyek is és óvatosan még egyszer megpuszilgatom!
remélem Füge szépen alszik reggelig!

Kép
nilabali
 
 


Sziasztok!
Bogi: köszönöm Fügének a gyógypuszit, elment a vihar jobb is lett a fejem. Örülök, h jól telt a vacsi.
Nila: Bazsának boldog félévest! Szép lett az összefoglalód! Szegény Bazsi, remélem nyugis éjszakátok lesz. Köszi, elmúlt a fejfájásom a vihar után.
Zvera: pfú, a vihar de car, remélem nem okozott kárt! Jaj de édes Z, olyan megható!
Zsuzsi: gratu a mászáshoz! Szegény Léna, de jó, h nem lett baja!
Zsu: örülök, h Bebének ma jó napja volt!
kreiszi
 
 


Bogi, ma hánykor kelt Füge?

Nilabali, nagyon rendes a párod!

Kreiszi, örülök, hogy elmúlt a fejfájásod! Nagyon lelkiismeretfurdim van, hogy tegnap olyan nyügi volt Bebe amikor itt voltatok! :(
zsu83
 
 


GÓÓÓÓÓÓÓÓL!

Nila, nagyon szép érzelmeket írtál meg, tényleg meghatódtam, és amit Nagybalázs mondott neked, az meg különösen!

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi
 
 


Bogi, lassan vége a partynak, újra csend lesz, füge bírja még Álomországban?

Zsu, na látod, Bebe jófiú, és a legközelebbi talin meg is mutathatod Kreiszinek is!

Nagyon haragszom magamra a pottyanás miatt, szerencsém, hogy magát a szaltót nem láttam, mert rögtön infarktust kaptam volna. Olyan nagyon felelőtlennek érzem magam! Úgy féltem őt! Mégsem vagyok elég körültekintő! Sajnos ez megengedhetetlen!
Nincs semmi tünet szerencsére, persze, hogy sírtam, ő nem sírt. Hozzá tartozik, hogy a nyomorult darazsak miatt is ideges voltam, megint volt vagy 20 benn a konyhában, döglődnek a földön, mezítláb vagyok, és örökké azt lesem, hogy hova lépek, meg a fejem is kendőbe volt kötve, hogy ne szálljon bele, zúgnak.


ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ, basszuuuuuuuus, gólt rúgtak!halál!

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi
 
 


Hát ezt nem hiszem el: a gyerek fölmászik a lépcsőn :shock: meglátta a vasalót és elindult fölfelé :roll:

Nilabali - Bazsinak Boldog Felediket Kívánunk és puszit küldünk a legjobban alvó félévesnek :)

Gerendai Zsuzsi - nemtom megírtam-e, lehet szégyenemben nem mertem, de hátha egy kis sovány vígasz: Marcival játszottam az ágyon egyik reggel a szopi után, de nagyon fáradt voltam és egy pillanatra lehúnytam a szemem, és elaludtam azon nyomban. Marcim meg azon nyomban lemászott az ágyról :shock: a koppanásra ébredtem. Sírt, felkaptam, leszaladtam vele,átnéztem, remegtem, sírtam.... védőnő felhív, ő engem kikérdez, aztán aszonta h: na, akkor nálatok is megvolt a törésteszt (ezután húztam be a féket az éjszakai melóval).

Hát ez a 94. perc, ez nem köllött volna.... :cry:

Leszedtem a kötést a lábamról (fekete volt már a talpam, gondoltam meg kéne mutatni neki a vizet újra :)), de most meg nagyon fáj és olyan érdekesen volt összekötve a másik lábujjammal, nem emlékszem rá és így nem tudom rögzíteni és bekötni (egyébként meg elég undormány, ahogy fityeg az első perc... mábocs :oops: )

Na lépek aludni, jó nap volt ez, Marci egy tündér, de Én akkor is baromi fáradt vok.... mi van velem? :o

Jóiccakát Mindenkinek

KépKép
hugic
 
 


Budabo remélem elvonult a "csürhe" :? anyukádékat nem zavarta a ricsaj? Remélme Fügét nem keltették fel mert akkor irgum-burgum :roll: NAgyon rendes a férjedtől, hogy hazaviszi a lányokat! :roll:

Nilabali remélem minden rendben lesz Bazsival! A Belladonna főként gyulladásra való, de a fogzásnál is jó mint ahogy már írtam! :roll: NAgyon szép lett az összefoglaló :D Ügyes vagy! :D puszild meg helyettem is a féléves Bazsidat! :D

Zsu83 de jó, hogy jöttél! Örülök, hogym a jó kisfiú volt Bebe! :D Hüle hüle légzésfigyelő... kéne valami másik fajta elem bele... milyen van benne? :roll:

Kreiszi de jó, hogy már nem fáj a fejed! Akkor biztos frontérzékeny vagy ugye? :roll:

Gerendai Zsuzsi tudom, hogy már megtörtént az esés de ne legyen ennyire lelkifúród! Te jó anya vagy de nem foghatod mindig a kezét... tudom most még pici de sajnos vannak szerencsétlen véletlenek... az a lényeg, hogy nem lett semmi baja Lénának! :roll: Sajnos kikaptak a Magyarok... pedig már ünnepeltem.. ááááááá :(

Hugic Jaj nem lehet könnyű... ha elindul a lépcsőn.... atya világ... lábadnak jobbulást! :roll:

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


kreiszi: :wink:

gerendai zsu:ne hibáztasd magad, előfordul az ilyen. Nekem is esett el Füge pedig ott álltam-ültem mellette. Tegnap apjával bohockodtak és rádőlt a porszívóra. Jó anyuka vagy! Lénának nem lett baja és ez a legfontosabb.

hugic:Marci lépcső!!! Király kiskölyök, már a fiók pakolás is vicces! :lol:

nilababa: apa nem szokott megható lenni, nem az a fajta :oops:

zsu,nila:Füge aludt reggelig, 6.30-kor kukorékolt, de megint csönd volt egész éjjel. Végülis ha már 21-kor alszik,akkor ne nyivákoljak areggel 6-6.30-as kelése miatt :oops:

millye:buli rendben lezajlott, de még jó hogy anyum névnapozni volt és nem jött haza korábban, mert tuti kirohant volna rájuk szólni. A lányokat nem vitte haza laci mert közölték hogy ők sétálnak és két fiú haza kísérte őket. :shock: Mire körbenéztünk már sehol nem voltak. Kipróbáltam a tejpépet amire rákérdeztem és nagyonnagyon ízlett neki.

Kép
budabo
 
 


jó reggelt!

köszi lányok az aggódást!az éjszaka aránylag nyugis volt,11.kor sírt fel Bazsi,nagyon el volt mászva az ágyban,de nem egészen volt ébren,aztán fél kettőkor ébredt fel,de pár pillanat alatt visszaaludt,közben többször hallottam nyögdécselni...fél kettőig én sem aludtam...utána fél 8-ig aludt csendben,most egész jókedvű és 140-et reggelizett is!

zsuzsi:ne ostorozd magad...ilyen minden babával megesik,még akkor is,ha nagyon figyelnek rá!

bogi:akkor Füge azért szépen alszik!örülök,hogy ízlett neki a pép!milyet vettél?apának sem erőssége z érzelmesség,de talán tegnap megvolt az oka rá!remélem az első szülinapra már el is felejtjük a rosszat teljesen!

mille:adtam belladonát este,chamomillával,ma elmegyünk beszerzünk még valamit a patikában...sajnálom szegény gyereket,bizti fáj neki,mert ő nem szokott ilyen lenni!Andrásod koncert nélkül hagyott,ugye?

nem hiszem el,hogy 94.percben kell gólt kapnunk!elszállnak a remények lassan...portugáliával azért nehezebb lesz!

hugic:Marci mennyire ügyes!vigyázz rá nagyon!remélem már jobb a lábad!

A köszöntéseket még egyszer köszönjük szépen!puszikat átdtam hiánytalanul!

zsu:Bencus jól aludt?

julcsi:remélem jól vagytok!

elif:nem is írtam tegnap,hogy én is megnéztem a videót és király nagyon,Efe csúcs grimasz mester!

ladmon:hogy sikerült a buli?

Kép
nilabali
 
 


Budabo szerintem ez teljesen jó, hogy ha már 9 órakor alszik Füge és 7 óra körül kel! :D Akkor átvészeltetek az első Tinibulit! :D Majd ha Füge lesz ekkora... kíváncsi leszek rá, hogy Laci mennyire lesz szigorú hozzá. :roll: Örülök, hogy a tejpép bejött Fügének! :D

Nilabali végül is akkor nem volt olyan rossz éjszakátok... majd lesz jobb is ha már nem gyötri a fogacska! Szépen evett is :D Finom volt a pizza? :D Szerencsére a fiam ma fél kilenckor kelt :D Most épp az ágyban virgonckodik :D

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


millye:tényleg nem volt gáz az éjszaka,csak sajnálom szegénykét!a pizza isteni volt...a fiú szakács,aki csinálta!Andris akkor ügyi volt!Balázs már újra alszik,de ma is ringatnom kellet,mert csak panaszkodott,aztán szépen bebújt a karomba és elaludt....pedig már régóta nem igényli a ringatást...de most legalább alszik,ha felébredt megyünk a patikába és anyóshoz!

Kép
nilabali
 
 


Nilabali lassan a fiam is aludni fog... még játszik... nem csodálom, hogy bazsi igényli a ringatást mert bizti megviseli a fogacska... :roll: Nálatok vasárnap is nyitva van a patika? Férjed dolgozik ma is? :roll:

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


millye:van egy patika ami minden nap 8-ig nyitva van és még egy ügyeletes,mi este 10-ig!fim még mindig alszik....gondolom már a tiéd is!szerintem is fájdalom miatt bújósabb,de én szívesen is ringatom,így kicsit most babásabb,mert amúgy már nagyfiúsan egyedül alszik el napközben is!nekem jólesik kicsit dajkálni!apa ma is elment melózni,de mindjárt jön haza és együtt megyünk anyóshoz!ti pihiztek ma?Szandra mikor ért haza?minden oké volt vele?

Kép
nilabali
 
 


nilababa:hát amin te keresztül mentél ténleg horror és nagyon szép fiad van és te is csini vagy. Mikor mész majd plasztikára? mi van a perrel?

millye: azért mondom hogy végülis nem alszik rosszul füge, ha napközben van rendes szunya akkor én is pihizek. Most pl 1.5órája alszik, sórógnőm gyümiztette, mi meg elszaladtunk tescoba kombit nézni neki. Így viszont lehet hogy délután nem fog aludni :cry: csak egy picit. Elaludt Andris?

Kép
budabo
 
 


millye:ja és hogy laci mennyire lesz szigorú?? nem igazán tudom előre felmérni. Ugye látom a két keresztlányt, és én szeretném ha jobb viszony lenne majd fügével. A ti kapcsolatotok nagyon példamutató Szandrával, vmi ilyesmire szeretnék majd törekedni, de nem tudom hogy fog-e menni. Te sokkal türelmesebb vagy szerintem nálam :oops:

Kép
budabo
 
 


Nilabali nagyon szuper, hogy van egy ilyen patika nálatok! :shock: :D szerencsére a fiam is elaludt, de csak fél órát szuszizott és most játszik... épp bekakil és ilyenkor nagyon tud szöszmötölni :lol: Szandra 10 órára itthon volt. Nem volt vele semmi gond... :D

Budabo írtam tegnap privit (meg ma is)! :roll: és kaptatok kombit? Aludt igen de csak fél órát... :? Idővel te is türelmesebb leszel... :D Laci meg mint egy oroszlán fogja védeni Fügét... te meg úgy mint egy anyatigris :lol:

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Sziasztok!

Budabaoo, Julcsi: most néztem meg a linket a babakocsiról. Nekünk ilyen márka van, csak a multifunkciós összeállításban. Mi nagyon szeretjük és csak jót tudok róla mondani. A sportverziót még nem raktuk össze, de szerintem nemsokára. Eddig a mózeskosarat és a bébihordozót használtuk, viszont hordozó van eddig legjobban kihasználva. Egyszer volt gond az első kerékkel, mert eltört benne egy csavar akkor nem forgott ,de ügyi férjem megszerelte, tett bele másikat. Könnyű összecsukni ,buszra feltenni stb.

Képzeljétek Mesi mostanában mindig hajnali 1-2 óra körül kel és eszik...nemrégóta csinála és olyan hisztit levág, hogy szerintem felkel az egész ház (társasházban lakunk), mire megmelegítem a tápit, mert azt már előtte este bekészítem, hogy minél hamarabb tudjam adni.
Korábban is aludt 3-ig, de ez kb. 1 hónapja így van...az a rossz, hogy kb. éjfélig fennvagyok, mert nem tudok hamarabb elaludni...szerencsére utána 6-ig alszik, eszik majd kb. még 9-ig...

Szép napot!
Mi tegnap nem tudtunk sétálni, mert itt nagyon hideg volt és nagy szél...talán ma:))

Andabella

Kép
Kép
andabella
 
 


andabella:jaj de jó hogy jót írsz akocsiról. Kicsit félek hogy kényes színt vettünk, remélem nem lesz gáz.

millye:ma kaptam egyet. :wink: Kaptam kombit. Fehéret,színeset, egész elfogadható árban volt. Meg vettem neki egy mamusz félét, azt hiszem Stelly Adriján láttam már ilyet.

Kép
budabo
 
 


Hahó!

Köszi, hogy írtál a kocsiról Andabella. Nekem is tetszik ám, de sehol nem találom, hogy milyen nehéz. Pedig nem mindegy, mert az elsőre kell felcipelnem, és a fő szempont nálunk, hogy könnyű legyen. Úgyhogy én 5 kilónál nem akarok nehezebbet.
Nem próbűltad, hogy Mesinek este tápi előtt adsz alami pépet vagy más kajcsit? Nekem furcsa, hogy már egy körül megéhezik. Nem csak felébred és nem tud visszaaludni?

Huhh, lábujjtörött Magdikám, kitartás! Meg tudlak érteni. :( Jobbulást! Mit mondtak, mikorra jön renbe nagyjából?
Lépcsőmászás? :shock: És meddig jutott?

Bogi, szerintem az ember idővel nő fel a feladathoz és lesz türelmesebb. Szerintem Nálad is így lesz. Amúgy Füge édes egy Kiscsaj, nem felejtem le, hogy milyen szépen eszik például (bár igazad volt, iővel javul, már MArci sem nagoyn nyulkál bele. :))

Zsuzsi, Lénának ugye kutyabaja?

Nila: Szerintem elég szépen megfogalmaztad :wink: . Párodak pedig vállveregetés ezért a szép gesztusért, nagyon kedves tőle!

Képzeljétek, Marci 8-tól 8-ig aludt, igaz, 4-kor kajcsizott és négykézlábazott egy kicsit (egyre ügyesebb :D ), de szépen visszaaludt. :D Ilyen szerintem életében nem volt. Én is jól aludtam, először, mióta megsérültem, végre kevésbé fáj. Nagy szívás ez, mmivel a csontomat is megfúrták, két hétig mindenképpen fáj. Úgyhogy nincs más, mint elviselni, de javul legalább.
És kint van az első fogacska hegye, kanálteszten kipróbálva :D , minden különösebb probléma nélkül, úgy örülök! Hiába, hamar nagyfiú lesz! :wink:

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


Főtornászbajnoknő Adrikának boldog hetediket!!!! Szeretettel, Bogyesz barátja és Anyucikája

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


Isten éltesse Adrit a 7. fordulón!

Julcsi, Lénának szerencsére nincs baja, bajom nekem van ezzel a dologgal, mert bármit is mondtok, ez számomra nem elfogadható. És köszönöm Magdi a bátorságodat, hogy leírtad a te esetedet, köszönöm. Azt nemtudom, meddig lesz ilyen mázlim, hogy karcolás nélkül ússza meg ezeket, már 2x leesett az ágyról is!

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi
 
 


Sziasztok!

Megjöttünk a nyaralásból, kereken 48 óra volt,még el bírtam volna viselni egy darabig......

Adrinak boldog hetediket!! :wink:

Nálunk is volt már baleset, egyszer leesett két lépcsőfokot, anyáéknél egyszer az ágyról, nyaralás alatt pedig felmászott a bőröndre, ráült és onnan esett, máris prezentálom a sérülést: lásd a szemét :?

Kép

pancsi:
Kép

nagyobbik típusú gyermekemmel hazafelé Balatonfüred:
Kép

Megyek mosni, pakolni,etetni, fürdetni, altatni, itatni....igény szerint ki mit óhajt éppen :)

Holnap élményt beszámolok :) Szép estét!
hel29
 
 


Sziasztok!

Ma nálunk is történt baleset! :( Bencus bevágta a szekrény élébe a homlokát, volt nagy sírás, és meg is látszik a csík a fején, ahogy bevágta! :cry: És ott voltunk a férjemmel, csak beszélgettünk, és nem figyeltünk a gyerekre :oops: , egy pillanatra elfordultunk!

Adrinak Boldog 7. hónapfordulót kívánunk! :D

Gerendai Zsu, örülök, hogy Léna jól van!
Képzeld múltkor a pihenőszékbe kivittem a konyhába Bebét, és nem kötöttem be, amíg én kivettem a kanalat a fiókból, addig ő megfordult a pihiszékbe, és négykézláb volt benne! Könnyen le is eshetett volna! :( Akkor nagyon felelőtlennek éreztem Magamat!
Látod velem is előfordult már ilyesmi, és nálunk is lehetett volna baj belőle, sőt ma lett is, hogy nem figyeltünk eléggé Apával! :(
Szóval ne hibáztasd Magadat, ilyen mindenkinél előfordul!

Magdi, felmászott a lépcsőn Marci!? Az igen! :shock:
Hogy van a lábad?

Millye, Energizer elem volt benne, most Duracellt raktam bele! :roll:
Apukád hogy van? Húgod volt már védőnőnél? :roll:

Bogi, ma fél 8-ig aludtunk! Ha korábban kelünk én is pipa vagyok, pedig nekem se lehet panaszom, éjszaka alszunk rendesen, és mi is már 21kor alszunk! :roll:

Nilabali, örülök, hogy nem volt olyan nagy gond éjszaka az alvással! Bebe aludt mint a bunda éjszaka!

Andabella sajnálom az éjszakai kelést! :(

Julcsi, gratulálunk Marci fogacskájához! :D
zsu83
 
 


Helga, nagyon szépek a lányok! :D Barbinak küldjük a gyógypuszikat a bibijére!
zsu83
 
 


Ó, köszönöm, a baleseti jelentéseket csajok! Nem mondom, h boldog vagyok tőle, nagyon sajnálom a babócákat, meg titeket is. Igen egy pillanat alatt megvan a baj. Gyógypuszi Barbinak és Babének is!

Julcsi, nagyon egy húron pendültünk ma veletek, nekünk is megkoccant ma a bal alsó 1-esünk!!!!!!!! Egyetlen nyikk nélkül jött, bárcsak így lenne a többi is! Éljenek a fogincák!

Most néztem, hogy az ikreseknél alattunk van egy 2010 februári hármasikres mama! El tudjátok ezt képzelni??? :shock:

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi
 
 


Gratula Zsuzsi!!!! Szinte már vicces, hogy én pedig éppen azt láttam ma, hogy Marci a lábaival egy-két lépést megtett négykézlábon. :)))) Remélem hamarosan mászunk Lénácska után :)
És persze, óvatosnak kell lenni, de nem tudsz mindent kivédeni, az sajnos biztos.

Hel, Barbi ugye iszonyú rosszcsont? :D Olyannak néz ki! :wink: Várjuk a beszámolót!

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


julcsi: a kocsi könnyű és van egy kis fogója, úgy tudod vinni mint egy gitártokot. Köszi a bíztatást. Nagyon ügyes Marci az alvással és a fogacskával is.

stelly:boldog hófordulót!!

helga:üdv a nyaralásból. Jók a képek!!

zsu: mi is korán alszunk és nem tudom miért kelünk hajnalban, legalábbis nekem ez hajnal. Szegény Bebe, de ne hibáztasd magad, Fügém is sokszor potyog, de nem tudok mit csinálni.

nilababa:milyen volt csavarogni? bazsa?

Kép
budabo
 
 


gerendai zsu: nektek is gratula a fogacskához!!

Kép
budabo
 
 


Bebének és Barbinak gyógypuszi, mindenkinek jó éjt!!!

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


Köszönjük a gyógypuszikat, reggel átadom Bebének! Jaj, még most is összeszorul a szívem, ha rágondolok, hogy milyen keservesen sírt! :cry:

Gerendai Zsu, gratulálok a fogacskához! :D
Hármas ikrek, húúúúúúúúúúúúúúú, én néha még az egyszemmel se bírok! :oops:

Bogi, csak azért bánt a baleset, mert mindketten ott voltunk közvetlen mellette! :(
zsu83
 
 


jó éjszakát :)
Jelnetm, még Vinci nem eszi a homokot, de ami késik....lányom kiskanállal nyomta, aztán tettem cumit a szájába, és azt mártogatta bele :):):) Anyukák meg csak röhögtek, mikor nekem járt a szám, és nem láttam mit nyomat a gyerek a játszin :) De elvolt csendben, élvezte, és nem nyiffogott, hogy rossz ízű lenne....hát Vinci még nem töltött ennyi időt a homokban :)
Andrisom utálta a homokot, ha a kezéhez ért, ő kesztyűben ment homokozni, hogy ne legyen piszkos :lol: Háááát, mos már nem gond neki se :) de nem kostizta meg sose önszántából :)

Hel! Tök jók a nyaralós képek! Balatonfüreden mink is a szökőkútnál fényképezkedtünk :)

összerámoltam a technika-rajz dobozokat, meg a matek csomagokat, a nyolcmillió cuccal együtt, egész 7végén logikai készlet, és mérőszalag után mászkáltam... :( de meglett!!!!!!!!!!
suli első hét maggyon gáz, de holnaptól hawaiiii!!!! Remélem már nem hiányzik semmi....

Nila!Féléves összefoglaló nagyon szép lett, és megható!

Hugic! Nem semmi a lépcsőmászó csemete....én ilyenkor úgy örülök, hogy még nem közlekedik az enyimé...zerintem azér nem csinál semmit, mert folyton zajjlik körülötte az élet nagy hangosan, mindig van mit nézni, és ez neki elég
Nyugodalmast mindenkinek! Megyek, mer lefordulok a székről...apa meg még dolgozni akar :(

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


Andabella talán neki is a foga kavar be az éjszakai kelésbe... :?

Budabo Jó volt a minitali köszönjük a vendéglátást! Úgy elrepült az idő!!! Jól éreztük magunkat! A fiúk túltesznek minket dumában... Képeket majd holnap teszek fel... lehet hogy ma de nem ígérem.... nagyon édes a mamusz! Elfelejtettem kérdezni, hogy kékben nincs? :roll:

Julcsi-79 akkor Marcinak is jó alvókája lett :D ez szuper legalább tudod a lábadat is pihentetni! :D Hajrá a fogacskának!

Stelly Boldog 7 hónapost Adrinak!

Hel29 gyógypuszi a bibre! :roll: nagyon helyesek a képek! :D Milyen kis mosolygós Barbi! :D

Zsu83 Bebének is gyógypuszi a bibre! :roll:
Ne hibáztasd magad hisz bárkivel előfordul az ilyen pillanatok alatt!!! Apukám nincs jól.. tegnap éjszaka a férjem vitte vissza a kórházba mert nem érezte jól magát... a húgom nem volt védőnőnél... de állítólag vizsgálaton volt... igaz terheskönyve még nincs... ő tudja én már nem foglalkozom vele...

Gerendai Zsuzsi a végén ha így haladtok akkor csak mi maradunk fogatlanok... hármas ikrek? Atya világ.... nem lesz neki könnyű.... :roll:

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ricsibaba 2009.10.17 22:07-kor.
ricsibaba
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?