Új privát üzeneted érkezett!

Kata,Ladiva!
Én szurkolok nektek!!!!!ÚGY LEGYEN!!!!!! :P

Kata!
Tök természetes a hullámzó hangulat,főleg a mostani eltolás miatt,de ezt a nagyobb sikeresség érdekében nyilván muszáj volt.Nekem is akkoriban változó volt a hangulatom ezzel kapcsolatosan,de te erős csajszi vagy és tudod,hogy előre kell nézni!!!A beülti időpontig pedig tuti,hogy csúcsformában leszel! :wink:

Zsuzska!
Persze,a vérnyomás dologra nagyon figyelni kell!!!Otthon is kell mérned?Amíg az rendben van nem lehet nagy gond! :wink:
Mondtam én,hogy lassan ctg.,látod?Milyen hamar repül az idő!

phpBB: Kép
belluska

Belluska!
Ne is mondd!!! Ma töltöttük a 33. hetet :lol: :lol: :lol: :lol:

Itthon is van vérnyomásmérőm, úgyhogy ez szerencsére nem gond. Nem kell napi háromszor bemennem a körzetishez.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Kata, abszolút érthető a hullámzó hangulatod, de inkább egy hónappal később legyen a beülti, amikor az esélyek sokkal nagyobbak leszenek. Addig meg ráadásul az IR-ed is alakul.

Ja, én arra az ikerbabocsira szavazok, amelyiknél egymás háta mögött vannak az ülések. Muszáj is lesz ezt választanom, mert csak ez fér be a házunkban a liftbe. Bár már itt tartanánk, hogy választani kelljen a babakocsit.
Vendég

Kata, Ladiva!
Én is csatlakoznék az ikreket szeretnénk csoporthoz! 8) S én arra a babakocsira szavaznék, ahol a babák egymással szemben vannak! Persze ez majd csak a nagyobbacskáknál lesz, akik már tudnak ülni...
hbzs

Zsuzska, köszi az infót! Hihetetlen, hogy már 33. hetet töltöd :!: :D
Kíváncsiak vagyunk a babaszobára 8) :wink: Képeket kérünk ám :wink:
Holnap jön hozzánk a védőnő 8)

Kata, Ladiva, Hbzs én remélem, valamelyikőtöknek sikerülnek az ikerbabák, mert nincs még itt a topikban ! :) :) :)

Belluska, ma reggel miután itt végeztem, mentem bundás kenyeret csinálni, és majd el ájultam, valamiért nagyon le ment a vérnyomásom, annyira szédültem, hogy bementem a nappaliba, hogy megmérjem, de zúgott a fejem, hogy leállítottam a mérést. Később 90/65 pulzus 70, majd 20 perc múlva amikor jobb lett, 87/60 és 82 pulzust mért. Nekem 100 körül szokott lenni a pulzusom, normál vérnyomival. Szerintem, már nagyon éhes lehettem, vagy meleg lett a konyhába.
De azért élvezem ám a kismamaságot ! :)
wepe

Na csajok akkor tessék rástartolni az ikrekre! :lol: :wink:
Lejár a gyedem akkor beállok főállású bébiszitternek!
:lol: :wink: :wink: :wink:

Wepe!
El ne vágódj nekem!!!!!
Azért amúgy meg jobb lesz ám szerintem a kismamiknak is a kicsit kevésbé meleg idő!Legalább is én így voltam vele!Ámbár nekem a nyár eléggé kimaradt a kismamiságaimból! :D Inkább a csúszkálós téllel kellett megküzdeni! :D
Vigyázz nagyon magatokra!!!!!
Ja és a ctg-s csajszi mindig nevetett,mert ugye mért mindig vérnyomit,hogy 90-nél nem sokszor volt több a vérnyomásom!Kérdezte,hogy nem vagyok rosszul?De jobb volt így alacsonnyal azért!

belluska

Kép
Sehol senki????? :( :( :( :( :(

Gabókám!
Minden rendben?Pocak simi! :P

Kismamik!
Vigyázni magatokra!!!!!

Csajok!Úgy be töltött paprikáztam,hogy alig bírok mozdulni! :? :lol:

belluska

Helló egy kis jó hir!Megjöttünk az uhu-ról,nem kell többet mennem az Intézetbe!Embikém 3,2 mm,a lakhelye 13 mm.Hallgatunk szivhangot,nagyon megható volt!Fel is vettük telcsire.Tiszta izgatott volt a T.úr,és S.doki is,átöleltek,megpuszilltak.Találkoztam a sorstársaimmal is,4-en voltunk,hármonknak sikerült.El sem hiszem,hogy már 6 hetes vagyok.Voltaképp nem is érzem igazán terhesnek magam,de tényleg.Néha émelygek,de simán ráfoghatnám bármire:)Még mindig nem tudok képet kicsinyiteni,ezért csak igy tudom megmutatni nektek,kattintsatok!:)

salygabó

Sziasztok!

Gabó,
ez csodálatos! gartulálok!
Hova is kell kattintani???
Amúgy csinálhatnál egy új vonalzót :wink:

i.kata

Gabó!!!!
:D :D :D :D :D :D SZUPER!!!!!
Örülök,hogy minden rendben és jól vagytok!!!!!
Szuper lehetett az első szívhangot hallgatni! :P
Puszi!Nagyon örülök!!!!
Nem látom Gabókám,hogy hová kellene kattintsak????

Kata!
:D Puszi neked!

belluska

url=http://kepfeltoltes.hu/view/090903/IMG_8453_www.kepfeltoltes.hu_.jpg]Kép[/url]
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

salygabó

Sziasztok!

Gabó!
Úgy örülök!!! Szuper hír!!!! :D
Vigyázz magatokra nagyon!

Én is úgy szeretnék kattintani! :D Hová is kell? :wink:
hbzs

salygabó

Katám!Eddig nem mertem csinálni új vonalzót,babona:)Ma már varrógépet nézegettem a vaterán,fejembe vettem,hogy megtanulok varrni. :oops: :roll: Meg nézegettem a babacuccokat is,hát....lesz mire költeni a hatalmas közalkalmazotti fél fizetésem...Ti jól vagytok lányok?Katám ikrekre gyursz?Az tök jó:egy kuki,egy punci...:)Nem rossz :P Hbzs!Te mikor mész megint uhu-ra,mi lehet az extra tüsződdel?

salygabó

Gabó,
de nagy már, nem semmi :shock:
Nagyon vigyázz magatokra!

i.kata

Gabó,
nem gyúrok ikrekre, csak belémhasított egy ilyen érzés egyik reggel ébredésnél: felébredtem és azt éreztem nekem ikreim fognak születni.
Függönyvarrásra meg tudlak tanítani, abban már nagy gyakorlatom van :-)

i.kata

Sziasztok !

Gabó, gratulálok a babátokhoz :) :D :D :D :)

Belluska, igexem nem elvágódni, de szt is jobb ha alacsony 8)
wepe

Jó reggelt!

Gabó!
Ismét az újabb ciklusom 3. napján megyek, ami elvileg kb. 1,5 hét múlva lesz. De remélem, nem lesz! :wink:
A képedet, sajnos, innen a munkahelyemről nem tudom megnézni; le van tiltva az oldal. :cry: Na, de majd este, otthonról! :D
hbzs

i.kata

Sziasztok !

Kata, most, hogy felhívtad a figyelmet.
:twisted: :twisted: :twisted:
Biztos valaki olyan találta ki, akinek nincs ilyenben része !
Az egyház szerint ....
De szerintem, max. ott fogják tudni betiltani. Eu-ban biztosnem !
wepe

Wepe,
ugye milyen durva?!
De abba persze nem gondolnak bele, hogy sok embernél létrejön spontán is a megtermékenyülés, csak nem tud beágyazódni az embrió. Azokkal mit csinálnak, hogy szűrik ki?

i.kata

Gabó!
Cuki a babitok! :P

Kata!
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Agyamat eldobom az ilyen hülyeségeken!Borzalmas!

belluska

Kata, én is olvastam, rögtön elöntött a pulykaméreg. Hogy ezek mielőtt megszólalnának, miért nem gondolják át, hogy ha őket érintené ez a dolog, akkor is vajon ugyanígy gondolnák-e. Akkor persze már gondolom mindjárt más lenne a képletük. Szerencsére soha nem fog az idióta ötletük megvalósulni. Ahhoz már túl sokakat érint. Sajnos.

Na de evezzünk sokkal, de sokkal vidámabb vizekre, Gabó, sajnos nekem nem nyitja meg a képet, úgyhogy majd otthon, késő este gyönyörködöm majd a babódban.
Vendég

Sziasztok!

Egy kis vidámság:
http://www.youtube.com/watch?v=-P6700m-tZ0

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!

Mi tegnap reggel elmentünk a bébiverdáért.... nagyon tetszik mindkettőnknek :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace:
Aztán apa még itthon volt egy kicsit.... össze raktuk a kocsit, próbálgattuk, meg folyton szólt a telcsije.
Aztán elmentünk barátnőmmel pedikűrüshöz délre, és fél háromkör végeztünk. Közben voltam bent a könyvtárban papírt aláírni. Kiderült, hogy jövő hónaptól elveszik a mozgóbéremet, így bruttó 30 ezerrel kevesebbet fogok kapni... szép kilátások, mondhatom :felrobbanok: :felrobbanok: :felrobbanok: :felrobbanok: :felrobbanok: :felrobbanok:
Aztán barátnőméknél ebédeltem, csinált fini csilis babot .... mire megkajáltunk, apa is megjött, úgy fél öt körül, megebédelt, aztán indultunk barátokhoz babát nézni. Apa kis sem engedte a kiscsajt a kezei közül... olyan édesek voltak.... majd megzabáltam őket együtt. Aztán este fél kilence eértünk haza.
Reggel meg mosogattam, reggelit csináltam, elpakoltam, kivasaltam az első adag gyerekruhákat, kipakoltam a cuccokat a gyerekszobából, mert ha minden jól megy, este jön egy barátunk és kipakolják a bútorokat a szobából. És szombaton mehet a festés. Kiderült, hogy az előző festésből maradt egy bontatlan napsárga festékünk, így csak annyi fehéret kell vennünk, amennyi a plafonra kell majd :pompom: :pompom: :pompom: :pompom:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sajnos én is azt hiszem, hogy ezek az IVF-et ellenző lengyel katolikusok nem igazán tudják, hogy pontosan miről is beszélnek. Valószínűleg ők (Hála Istennek!) nem tapasztalták meg, hogy mit jelent saját gyermekre vágyni - hiába. Az évek pedig telnek-múlnak...
Ezért szokták a keresztények azt kérni, hogy:
1. úgy stimulálják őket, hogy ne túl sok tüsző érjen meg (A Belluskától kapott könyv is azt írja, hogy az optimális szám 6. - Viszont hallani 18-20 tüsző leszívásáról is...),
2. amennyiben a fagyasztóba is jutnak embriók, azokért mindenképpen visszamennek (vagy másnak felajánlják).
Nekem is az a legnagyobb aggályom a lombikkal kapcsolatban, hogy ha a fagyasztóba is kerülnek embrióink, akkor mi lesz velük. De nagyon-nagyon bízom benne, hogy mi sosem fogunk eljutni idáig!
hbzs

Szerintem - és itt most szeretnék mindenkitől elnézést kérni, akit megbántanék a véleményemmel, de - a keresztényektől ez az egész dolog, hogy őket úgy stimulálják, hogy ennyi-annyi tüsző érlelődjön. Persze gyengébb gyógyszerrel megoldható a kevesebb stimuláció. Lehet, hogy csak kevés embriót szeretnének, de lesz nekik 15. Akkor mi van? Nekem is volt 18, sőt 20 tüszőm is. És nagyon örültem neki, mert ezzel is nőtt az esély a sikerre.

Hbzs. A fagyasztóba kerülő embriókat tudomásom szerint nem lehet felajánlani másnak, van erre valami törvényi szabályozás. Viszont azt hiszem, hogy úgy 5 évig őrzik, tárolják a fagyasztóban és ha közeleg a határidő vége, akkor nyilatkozni kell, hogy mi legyen vele. Beültetik esetleg egy testvér-projekt keretében vagy pedig megsemmisítik.
Vendég

Wepe!
Nagyon vigyázz ám magatokra!!!!

Gabókám!
Gratul Babóca lakjához!!!! Csak így tovább a növesztgetéseel!!!!
Nagyon cuki a kis embrikéd!!!!

Kata!
Még nem olvastam el a cikket, de a rádióban tegnap hallottam valamit fél füllel erről... felháborító!!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Ladiva,
én veled értek egyet. Nekem mindkét lombik alatt sok tüszőm volt. Az elsőnél azt hiszem 16, a 2-nál pedig 22. És a 22-ből sikerült a baba és még mehetett 2 fagyiba is, ráadásul 5 naposak. Minél több tüsző, annál nagyobb esély.

i.kata

Hát lányok ez egy érdekes téma,de én nagyon örültem a sikeres 4.-nél a 21 leszívott petesejnek!Főleg amikor láttam és hallottam a 40-hez közeledő sorstársaimnál,hogy volt akinek jó ha négyet leszívtak és hát ott volt nagy izgalom az biztos.Én meg meg sem mertem szólalni!Nem mindegy azért!És ezt Tanár úrék is mondták,hogy ez szuper és örüljek neki nagyon!És egész végig nem volt lefagyasztott embikénk és ennél a 4.-nél 11-et lefagyasztottak!
Nem lehet oda adományozni???????? :roll:

belluska

Kata!
De jó,hogy megosztottad velünk ezt a cikket!Én legalább is köszönöm neked!Akkor ebből kiderül,hogy lehetséges,csak ritka az adományozás,ha jól értem!Ugye?

belluska

Belluska,
gondoltam hogy ettől majd megnyugszol :wink:
Én is úgy értelmezem, hogy van rá lehetőség, de nem engedik minden intézetben, nem?

i.kata

Bocsánat, ha zavart okoztam, engem sem hagyott nyugodni a dolog, úgyhogy én meg küldöm a törvényt, ami ezzel kapcsolatos.

1997. évi CLIV. törvény IX. fejezete.

Lehet adományozni, csak valóban ritka. Elnézést, senkit nem akartam megbántani, csak valahogy tényleg olyan infóim voltak - tévesen - hogy jogilag nem szabályozott ez a kérdéskör.

Legközelebb inkább lecsekkolom magam :oops:
Vendég

Ladiva!
Honnan kellett volna napra pontos infódnak lenni?Ne viccelj már!!!Kikapsz! :wink:

Kata!
Igen,talán én is úgy értelmeztem! :roll:

belluska

Ladiva,
te vagy a netdokink, de látom lassan te leszel a netügyvédünk is :lol:
Amúgy én is azt gondoltam korábban, hogy nem lehet adományozni :roll:

i.kata

Helló lányok!Mit szoltok ehhez a f.....om időhőz?Én még annyira vágyom a nyárra,olyan hamar elröpült!Jövő nyáron valószinűleg már megosztva megy a család nyaralni,most gondoltam bele :roll: No azért egy-egy napot csak összehozunk majd..!Ugye Belluska,neked ismerős ez a jelenség..?Lányok,most nekem ha már a Forgácsból elküldtek,és még nincs saját dokim,hova kell mennem,és mikor?A védőnőt hol keressem,hogyis van ez?Zsuzska milyen az itteni védőnő hálózat? :roll: Mikor kapok kiskönyvet?Segitsetek,én olyan kezdő vagyok megint :lol:

salygabó

Gabókám!
Be kell jelentkezned egy nődokihoz, akinél majd szülni fogsz. Én ajánlani tudom az enyémet!!!!! Amikor elmentem a Rustyákhoz, ő elküldött engem az SzTK-ba a Szathmáryhoz az első vizsgálatokra. Én ott kaptam meg a védőnő számát és telefonon jelentkeztem be hozzá. Tőle kapod meg te is majd a kiskönyvet. Amúgy van rengeteg védőnő (vagy 10), lakcím szerint van felosztva, ki hova tartozik.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Köszi Zsuzsi,de még nem tudom biztosan kinél fogok szülni,ezért gondba vagyok.Simán ha bemegyek az sztk.ba,akkor nem is foglalkoznak velem?

salygabó

Mit szoltok milyen ügyi vagyok,milyen kis pöpec vonalzót csináltam? :lol:

salygabó

Gabókám!
Igen,ismerős a jelenség! :wink: Neked is ez most majd az egyik legszebb,de egyben legnehezebb időszakod lesz,de mindent megér(de ezt úgy is tudod) :D !
Csodás a vonalzód!Ezektől is mindig elérzékenyül a tyúkanyó! :( :oops:
A védőnő előtt szerintem mindenképpen kellene egy nődoki azért,legalább is nekem azt mondták,akkor érdemes menni!De azért keríts egyet minél előbb!Én mindkettőnél kb. 8 hetesen mentem a védőnőhöz először! :D
Pusszantalak és úgy örülök nektek!!!!Szurkolok a kis fütyishez! :lol: :wink:

belluska

Mindenkinek szép hétvégét!!!!
Holnap már jobb idő lesz!!!!! :P

Minnie!
Pocak simi! :P

Kriszta!
Neked is pocak simi!!!!!! :P Már láttam a tv-ben lánykádat végre! :D
Kata mindig mondja,hogy még egyszer!Én meg mondom neki,hogy ez nem úgy van,hogy visszatudjuk tekerni! :lol: :lol: :lol:

Kismamik!Wepe!Zsuzska!Baby...!
Pocak simi nektek is!! :P

belluska

GAbó!
Dehogynem! Ha mész, mindenképpen a Szathmáryhoz menj, máshoz nehogy!!!! Neki hétfőn reggel 8-11-ig és csütörtökön 11-14-ig van terhesgondozása.
Tecc a vonalzód!!!!

Minden kismaminak picisimi!!!
Tyúkanyó!
Csók a családnak!!!!

Leendő kismamiknak meg csókapusszedli!!!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska!
Nektek is pusszantás!
Most már pihizel sokat ugye?

Lányok!Vasalás mérgezést kaptam ma! :evil: :roll: De azért túléltem! :wink:

belluska

Jó reggelt!

Gabó,
szuper az új vonalzód :lol:
Én személy szerint már örülök a hűvösnek. Nekem csak jól jön a beültihez.

i.kata

Kata!Én is így vagyok a meleggel,lehet,hogy öregszem,de én nem bírom! :?
Gyerekek is szenvedtek tőle!
Olyan szép az új vonalzód és avatarod! :P Ez a változások kezdete!Siker lesz meglátod! :wink:

belluska

Belluska,
köszi, a nyaralós képekből raktam össze. Remélem igazad lesz! :lol:
Tegnap megkóstoltuk a savanyúságokat és nagyon fincsik lettek :lol:

i.kata

Kata, aranyos az új vonalzód. Veled együtt én már nagyon várom az őszt. Na nem azt, hogy mindig essen és nagyon hűvös legyen, de a melegből már elég volt.

Bellus, tegnap az M0-áson autóztunk, elmentünk a Péceli lehajtó mellett, gondoltam rád, illetve pár pillanatig találgattam, hogy vajon melyik háztető lehet a tiétek.
Vendég

Kata!
Nagyon reménykedünk és szorítunk érted és a babóidért! :P
Gondoltam,hogy a nyaralós képek! :wink:

Ladiva!
Örülök,hogy eszedbe jutottam!Remélem hamarosan le is kanyarodtok felénk,azon leszek! :wink:

belluska

Belluska!
Pihenés???? Hát nem nagyon pihentem péntek óta.
Nekem mosás és vasalás undorom kezd lenni.

Kata!
Nagyon jó lett az avatarod és a vonalzód!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?