Új privát üzeneted érkezett!

Böbi: ez csakis azért lehet, mert az tényleg Tüci (7 hósan). :lol:

Kép
Kép
tinu
 
 


Tinu, de marha vagyok!!!!! KOmolyan??? Bocsiiiiiiiiiiiiiiii, valamit nem figyeltem! :lol:
Vendég
 


Tinu, haláliak a fotók, édes ez a kis Tünde lány :-)

Pumuklii, férjed kreativitása dicsérnivaló! :lol: Nagyon jó meglepik, bár én valszeg sikítottam volna egyet a rák látványától. Még egy kis FUGU hal hiányzott volna a teljes gasztronómiai bándzsidzsámpinghoz :lol:

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 

 
 

Gyöngyi
szerencsére nem kellett hozzányúlnom. Sajnáltam szegényt, de fincsi volt.

Kutyafüle
egyik kedvencem a házitésztás, pirított túrós tészta, Nagyim csinált mindig nekem.
Amúgy én se a fagyasztott tengeri gyümölcsöket szeretem, amiben érdekes elég dolgok vannak. Szoktunk néha friss garnélát venni, vagy tintahalat és fokhagymás-petrzselmyesen megsütjük. Maja is bírja. Meg nagyon jó rákos spagettit szoktam csinálni. Szeretem még a kagylót is. A homárt poén volt kipróbálni, de nem hiszem hogy megismételjük, annyit nem ér. Majd max külföldön, ahol olcsó. Pl Dublinban, hugomnál.
pumuklii
 
 


Sziasztok,

Tinu, nagyon édes cékla evéses képen Tüci.

Pumukli, tényleg nem semmi menü, én nekem még nem volt merszem ki próbálni az e fajta kajákat.De bizti finom lehet.

Petrus, nem semmi kép :D .Kis aranyos tappancsok.

Mi is megyünk egy hónap múlva lagziba a sogornőmébe, Ármin miatt előre félek azért mert viszem őt is nincs kire hagyjam mindenki ott lesz majd.

Én majd 6 hónap útán szeretném kezdeni a hozzátápit ha addig szopizik szépen és hizik is.Jázminnál is igy csináltam előbb a gyümi leveket aztán püréket lassanként.

Nálunk is olyan vihar volt az éjjel, de szerencsére a gyerkőcők nem érzékelték.

Hoztam friss képet :)
Kép

Szép délutánt nektek.

Kép
Kép
agi25
Nagyvarad
 
 


Huu,Ármin is szép nagy baba már!!!
ünci is annyira cuki!!!Nagyon szép kislány továbbra is,na meg akkor is,na érted,ugye? :lol:


Petra!
Erre a képre gondoltam,nagyon szupi!!!

Iza megint nyügi...alig eszik,folyton forgolódik így sok jön neki vissza is...ma már mindent lebüfizett....pedig most mostam ki a dolgait...
Talán most elaludt,már nagyon várom h kijöjjön az a fog/fogak...de én felül tök keményet érzek,már tényleg nem tom mi van....Na mégse alszik...ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ,mindig hasra fordul...nem hiszem el...és annyira felnyomja megát...lefotóztam,bár nem az igazi mert a kiságyba nem tudtam bemászni....na meg akkor nem produkálta magát eléggé,de majd felteszem.

Apa marha pörit csinált,én meg gyrost.Már ebédeltünk,igaz picit későn megint...

Na most megyek,mert sírás van....

annus11
 
 


Elkezdtem töltögetni a Picasan képeket a talikról. Asszem valahogy úgy tudom megosztani, hogy meghívót küldök az e-mailekre. Néhányat kihalásztam a blogról, de ha valaki szeretné megnézni a képeket, dobjon már meg priviben az e-mailjével! Pl. Szofi, neked nem találtam meg az e-mailcímedet!

Kép
Kép
tinu
 
 


Aki megnézte már a képeket, írja már meg, hogy minden rendben, mert életemben először töltöttem ide és nem tudom, jól állítottam-e be mindent. És hogy rendben le lehet-e tölteni teljes nagyságban a képeket. Elvileg le lehet, a kép letöltése menüpontnál.

Kép
Kép
tinu
 
 


hello csajok,

nálunk akkora vihar volt éjjel, hogy nocsak! Persze AndrisMarci felébredt rá. És ő csak cicivel hajlandó visszaaludni (nem elalszik rajta, hanem kap cicit, utána visszaviszem az ágyába és alszik) Van valakinek valami ötlet, hogy ha megébred éjjel (az tutker, hogy nem éhes) akkor mit lehet még csinálni a cicin kívül :?:

Nagyon édes Tüci céklás fotója, a négytappancsosok és Ármin mekkora már! :shock:

Ma láttam a Rossmann magazinban, hogy keddtől ez a gipszes-tappancsos képkeret le lesz akciózva :!:

Én sem gondolkodok még a hozzátápin 6 hónapos korig. Eddig jól bírják a cicik (kop-kop-kop) este adok még 30 vagy 60 ml tápszert attól függően, hogy hajnalban mennyi tudok kifejni. És imádom Marci pofiját, amikor a kezeivel fogja a cicimet és vigyorog rám szopcsi közben :D

Nevetés: nekünk úgy kezdte a hét elején, hogy az egyik ismerősünk mutatott neki egy éneklő zsiráfot ( :roll: ), ami végül kacag és Marc ennek hatására kezdett el kacagni. Aztán tegnap este a fürdésnél nevetett a férjem és Marc is elkezdett hangosan kacagni :lol: Azt hittem kifekszünk, annyira éééédes volt! :lol:

Kép

Kép
adraci
 
 


Huh, heló, csak most, mert sűrű napunk volt.

Az én gyermekem még nem kacag, ellenben a hangos nyávogást egyre jobban elkezdte elsajátítani!!! :twisted:

Tinu: szzsofiaszeged@yahoo.com

Jaj, szupik a mai képek, Tünci copfján totál bepörögtem, hogy addig szülök, amíg nem lesz lányom is!

Csajok, másnak is ronda a BCG-je? Vagy felhívjam az orvost? Nagyon vörös, púpos... (Eddig csak kis lila gübürcs volt a felszín alatt).

Voltunk reggel Auchanban és Ikeában. Mozza, vettem olyan jó kis steppelt paplant! Meg 20 féle ízesített alkoholmantes sört. Még mindig az alma a favorit, de a mangót még nem kóstoltam.

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Annus, neem nekunk egy mar van ezen kivul!! de most lehet ketto is, igazabol elol nem latom,de tok erezni! apa is megtaperolta :lol: kis reces!

Panndi, jol hangzik :) akkor majd hozz kepeket! :lol:

Vanni, en is veszek olyan tappancsos ajit, ugyhogy mar uatna neztem :D

Petrus, csoda h elfernek meg a szopiparnan :lol:

Tinu :lol: :lol: na nagyon jot mokaztam :D cukorfalat! es nagyon durvan hasonlit Csongira, vagyis forditva :)
en is megneznem a kepeket, anett.kovalik@gmail.com-ra kuldnel meghivot?

pumukli, nekem csak a vegeredmeny tetszik!!! de az nagyon :D
na meg Maja, o mindig szep :)

szofi, sztem nem kell dokit hivni BCG miatt, en lattam olyan brutal ronda bcgt, es az is normalis volt.. pedig akkora volt mar lassan mint a gyerek valla..
nekem azt mondtak h akkor van gaz ha a honaljanal keletkezik tole egy csomo, szoval ha az nincs akkor biztos szebb lesz! nekunk is eleg gazos volt amikor kifakadt... jo nagy csomo volt elotte, aztan meg meg csunyabb...... pfuu de jo h eltunt, vagy mar sima lapos piros folt lett.
mangot kostold meg!! nekem az nyerte el az izlesem nagyon :D

Mi meg voltunk ma,jatekfutarnal atvenni a megrendelt cuccokat, aztan tesco,majd auchan, aztan Arena plaza, es a vegen kezdett el kicsit sirni majd elaludt.. pedig reggel 11tol mentunk mindenhova..! jo kislany, aludt is tobbszor.. hu meg vhol voltunk de nem vagom, ja IKEA mi is :D

habtapit szeretnek jo nagy meretut! hol erdemes megnezni? lattam tobb helyen de nekem nagyobb kene.

Netti
Kép
maumau
 
 


Ha valaki ismeri a Picasat: minden egyes albumnál a megosztásnál be kell jelölnöm és e-mailt küldenem mindenkinek???

Kép
Kép
tinu
 
 


Tinu!
Sajna nem ismerem apicasat,de majd mindjárt utána járok!Már ha nem ébred meg Iza megint...

Adraci!
Esetleg cumi???Én ilyenkor azt adok aszájába!

Látom ma mindenki vásárolt!

Na képzeljétek,szarakodik a mellszívóm...Aventes,még tesómé fvolt.És a hülye membrán mindig kipattan a helyéről...és kb 3at nyomok és kipattan...szóval nem tok fejni!Szerintetek lehet csak membránhoz jutni?Mindkettő szar :(

És ha nem tok fejni akkor holnap kap almalevet,mert én nem veszek 16ér másik mellszívót :evil: Szóval lehet én is kezdem :roll: :?

annus11
 
 


Annus: eszedbe ne jusson almalevet adni! Odaadom én a pótmembránunkat! Aventes kézi kell, nem? Nekem is olyan van. Holnap összefutunk és odaadom. :wink:

Kép
Kép
tinu
 
 


Tinu!
Hát egyszer el kell kezdeni!De hétfőn megpróbálok szerezni membránt!Max megrendelem vhonnan,biztos van ilyen!Amúgy azért nem szivesen kezdem el,mert ugye fogzik is és nem fogom tudni hogy most a foga miatt van gond a kakival v a gyümi miatt.Nem is tom mi lesz később így...hogy lehet ezt megállapítani?Mondjuk ok h abbahagyom a gyümit,na de megviccelhet engem ez a fog....mindegy!Megint be kell vetnem a leszarom tablettát,aztán hátha! :roll: csak megint ez a hülye fog...nem akar cicizni :( Útálom h fáj neki!!!!!!Nem akarok fogat!!!!!! 8) :lol: :lol:

annus11
 
 


Ja én 2 albumhoz is kaptammeghívót!És le tudtam szedni teljes méretben is! :wink: köszike

annus11
 
 


Tinu,
igen, arra gondoltam, hogy mikor kezd el úgy igazából nőni a babák haja :)

Annus,
http://www.teszvesz.hu/item733517323_bo ... ek_uj.html

bizti lehet kapni csak olan kis szelepet is kapni :wink:

emese1979
 
 


Emese!
Ez tökjó lenne nekem!!!Na mindjárt megnézem hogy le lehet e rá csapni!Azért nem 16 ezer,csak1500!Köszi!!

annus11
 
 


Annus, nekem is tönkrementek a membránok, hála Gerbomoncsának, kaptam tőle, most azzal fej az anyatejadó csajszi. Érdekes, hogy a 2. kb egy hét alatt ment tön kre. :roll: Érdemes kettőt venned, hogy legyen tartalék.

Tinu, köszi a képeket. Szerintem nem kell több meghívót küldened azoknak, akiknek már küldtél, mert én is 2 meghívót kaptam, mégis 3 albumot láttam.

Adraci, cumizik AndrisMarci? Ha igen, akkor próbáld meg azzal visszaaltatni, ha nem, akkor nincs ötletem....

Férjem meccsen, sógornőm elvitte Gyöngyvirágot, csak holnap hozza hazza, így kettesben vagyunk Iringóval. Hangolódok Anastaciára, az megy dvd-n. A meccset nem nézhetem, mert ha nézem, tutti kikapunk....
Vendég
 


Annus, azt írja ez a teszveszes eladó, hogy a csillagok a viszonteladónál 900 FT. Gondolom a szilikon membránra nincs szükséged. Jobban jársz, ha keresel egy viszonteladót és akkor nem kell várnod a zárásig.
Vendég
 


Bobi, mikor is mesz?

Netti
Kép
maumau
 
 


Na igen,900 Ft.De 1500ér 2-t kapok!Plusz a másik izét.Lehet azt se ártana akkor már cserélni,szóval szerintem megérné!De nézelődök még! :wink:

annus11
 
 


Sziasztok!

Gyors bekukk...

Kamilla ma kapott három kiskanálnyi (babakanál fele) barackpürét (találtam a biopiacon még pár darabot, gyorsan leturmixoltam, ment a fagyóba, de olyan vágyakozón nézte és cuppogott közben, hogy megkínáltam), és lelkesen nyelte! Sőt, a 3. kanálnál kivette a kanalat a kezemből, és ő sk tömte be a szájába... :lol: :lol: :lol: :lol: Azt hittem megzabálom!

Tinu,
kvicak@gportal.hu - én is kaphatok meghívót? Köszi, köszi!

Kamilla második napja "sztrájkol" az esti, lefekvés előtti szopi ellen, egyszerűen nem hajlandó enni, de cumisüvegből a teát elfogadja. Igaz, nem is sír, hogy éhes lenne vagy valami, de amúgy sem hízik túl jól, mi van, ha még egy étkezés kimarad?! Így csak 4x eszik naponta... :roll: :roll: :roll:

Kép

Kép
zsüci
 
 


Azt írja, hogy 900 a 2 db, vagy rosszul értem? Hát arról a szilikonosról még senkitől nem hallottam, hogy cserélni kellett volna. Csak azét írtam, mert még 12 nap mire lejár.

Netti, 23 óra múlva már ott leszek! :wink: (remélem....)

Szofi, nem talállak facebook-on! 105 Szabó Zsófia van. Képet tettél fel?

Mozza, Neked meg ismerősöd To.án Szabina?
Vendég
 


Zsüci, nekem is alig eszik este, meg reggel se sokat, Ma összvissz 580 grammnál tart és már nem fog enni. Eddig én sem aggódtam, de ma a sógornőm azt mondta, hogy sovány nagyon. Jövőhéten megyünk oltásra, majd megbeszélem a dokival.
Vendég
 


Böbi,
hogy Iringó sovány?! :shock: Már ne haragudj, de a sógornőd hova tette a szemüvegét, amikor ilyet mondott?! :roll: Szerintem teljesen jól néz ki, szép, telt baba.
Btw, enyémdoki, mikor felvetettem a kérdést, a következőt bírta válaszolni: "Örüljön, hogy nem a maga alkatát örökölte" (aki látott személyesen, érti, mire gondolt) :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép

Kép
zsüci
 
 


Jó, akkor nem küldök több meghívót. :lol: Közben küldtem még 2-t. :roll: Zsüci, neked is!

Kép
Kép
tinu
 
 


Böbi hogy lenne már sovány???Na ne már!!Pont jó.Hanna sem tud újabban 600 ml-él többet enni,plussz ugye a tea és a gyümi.De hízik,jókedvű és kész.
Zsüci,nálunk is ez ment pár este,hogy csak a tea kellett.Most úgy tom megetetni,hogy adom a teát és pár korty után kicserélem a tápszerre.Így eszik. :lol:
Tinu,kérhetek meghívót??Bár nem voltam ott,de így legalább látlak titeket! frankoneanita@gmail.com Köszi!
Tünci tündéri nagyon a képeken!
Ármin baba sokat nőtt!!!
Mesi,holnap hozok képet Gréti hajáról.Neki nagyon nagy volt mindig,ahhoz képest hogy 4 hónaposan kopasz volt!!!!
Annus én most árulom a mellszívómat,de azt hiszem 3 db olyan izé van benne és ebből 1-2 volt használva.Nagyon szívesen elküldök neked egyet!!!!!!!Nekem már úgy sem kell,ha meg eladom akkor 2db al is elkel!!Dobj címet,mert nem tom meg van e még nekem!
Mit is akartam még???
Ja!Ma végre láttam a Papám....hát sírni tudnék De a csajoknak annyira örült!
Viszont megint zűr a családban,hugom és férjem között,ami már addig ment hogy Anya és hugi párja is belekotyog.Elegem van.Majd holnap leírom a blogba.
Szép álmokat!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Emese köszönöm kérdésed, Amina jobban. Olyannyira, hogy ma már rosszalkodni is tudott, egész pontosan megégette az ujját, és úúúúgy ordított, hogy az egész Campona bennünket bámult. :?

Zsüci! A dokid nem a kedvességéről híres. Ilyet mondani egy nőnek!!!!!! :evil:

Kép
Kép
g_reny
 
 


Anita: elküldtem, de akkor nézd már meg, hogy a többi albumot is meg tudod-e nézni, vagy csak az anikós talit, jó?

Kép
Kép
tinu
 
 


Tinu,köszönöm!Én 5 albumot tudok megnézni!annyit kéne látnom??

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Zsüci, hogy lehet valaki ekkora paraszt???? Én az ilyenre ugrom! (Aki látott már, tuja miért!) Biztos közöltem volna, hogy az még mindig kisebb gond, mintha felfuvalkodott, pöffeszkedő, tapintatlan tahó lenne belőle!!!

Tinu, köszi a meghívókat, nagyon aranyos vagy!

Csani se hízott semmit. 10 dekát, mióta leadtuk a mérleget, 2,5 hete. Kicsit aggaszt engem is. Viszont ő, ahogy látom, jól eszik. (Néha csak négyszer, de sokat). És hát szerintem enyhén szólva nem sovány! :lol:

Teszveszen árul egy ürge egy rakat bébikarámot, 8m-est 15 ezerért... 8m nekünk nem kell, de ha még így is olcsóbb...? Nem tudja valaki, össze lehet abból szerelni 6-ot is? Lehet, hogy nem kell mindet felhasználni...?
A másik, hogy új ember, ezek az első eladásai, ráadásul németo-ból küldi a cuccot, nem tudom, megbízhatok-e benne...???

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Zsüci, a dokid egy paréró!!!! Nekem tetszel, főleg mellesleg!!! :lol: (nem félreérteni, csak irigykedek).

Köszi, meg is nyugtatattok, szerintem sem sovány, de amikor kétszer is emlmondta, elbizonytalanodtam.

Anita, fel a fejjel! Várom a beszámolót, addig se idegeskedj, a család már csak ilyen.

Megvolt a kaki, szép sárgászöld! :lol:
Vendég
 


Böbi, e-mail cím alapján is kereshetsz: szzsofiaszeged@yahoo.com. Amúgy van fenn képem! Fekete fölsőben nagyon vigyorgok...

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Szofi, még egy visszajelzése sincs?
Vendég
 


Végig néztem a képeket!Olyan jók!Tinu nem akarsz fotózással foglalkozni???
Zsüci a te dokid.....hát kicsit bolond és vak is!Nagyon csinos vagy!!!
Böbi köszi,de a legrosszabb hogy én már csak nevetek az egészen!ÁÁ
Na az uramhoz most jött még valaki.
:twisted: Pedig online filmet néznénk.leltem egy oldalt ahol lehet így csak azt töltöm le ami tetszik.Gréti is mindig mesézik rajta.Bár a kishableány 2-3 részét már én is néztem sokszor :oops: olyan szép mese.

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Böbi, egy büdös visszajelzése sincs! Szerintem most szerezte a tonna járókát, és most regisztrált.

Tinu, én a Vanninál1 és az Anikónál-t nem kaptam meg, csak a másik 3-at tudtam megnézni! :cry: Böbi, Te hogyan láttad?
Mikor berontottam, hogy see Baetrix fotóalbumai, akkor azt mondta, nincs nyilvános albuma a felhasználónak...

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


jaj de utalom a fogakat lanyok :roll:
de elaludt a dragam, csak faj neki... 1oran at nyomta, ilyen meg nem volt :roll:

szofi, linkeld mar be lecci a jarokasat! annyiert nagyon olcso, egyebkent ezekbol fel lehet hasznalni kevesebb darabot is! altalaban nem muszaj mindent. ha futarszolgalattal kuldi, akkor nem gaz ha nincs ertekelese! akkor tuti megkapod, raadasul ekkora termeknel nem nagyobb az osszege mint a postanak pl!

Netti
Kép
maumau
 
 


Tinu,
küldenél nekem is meghívót a picassa-ra, dibaczi.emese@comunique.hu. Köszi!!

Szofi,
én nem kockáztatnék ilyen helyzetben, főleg, hogy a postaköltséget is Neked kell gondolom állnod, és Németo.-ból nem tudom mennyi, de majdnem ott vagy, mintha a 6 m-t megveszed drágábban..

Zsüci,
doki :evil: Monnyon le!!

Böbi,
a talis képek alapján nem hinném, hogy Iringó sovány.. :) :)

emese1979
 
 



emese1979
 
 


egyebkent a gyerek haziorvosa (a hivatalos) nekem is beszolt :wink: hogy mikor akar mar elkezdeni fogyokurazni .. meg se lepodtem rajta, eleg bunko egy no.. de hat amint visszajon kulfoldrol az en regi dokim mar hozza jarunk .. de a kovi szurit elvileg meg a mostani adja neki..

Netti
Kép
maumau
 
 


Emese, nalunk apa nagy elmo fuggo! na en is szeretem am nagyon, mindig nezzuk dvdn is :lol: meg mar most kinezte miket vesz meg Boronak. most egy nevetos kacaraszos elmot nezett ki. nem semmi osszegeket kernek el erte! :roll: nem er annyit..

Netti
Kép
maumau
 
 


szofi, megtalaltam! hat igy kicsit necces a dolog.. en nem mernek neki elutalni annyi penzt. max ha lesz mar pozitiv visszajelzese..
meg nincs minimal ar h mennyi! a 15 kikialtasi ar, siman lehet h 25 a minimal ar!
amit neztem 6meteres viszont megerne! meg az dunakeszi.. ide el is lehet jonni erte es akkor szemelyesen veszed at :wink:

Netti
Kép
maumau
 
 


Netti,Te fogyókúrázni???Sajnálom a nyafit!
Apa Elmo függő????Gréta is. :lol: Nekünk van kacagós de imádja.Azzal alszik!
Mesi köszi a linket!De már annyi baromság van itthon,hogy lassan nincs szabad helyünk :lol:

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Köszi Netti, hogy megnézted! Én is ezen dilemmázom, hogy Dunakeszire elmennék érte, és akkor tuti. Már ha az az ürge le nem licitál, és beválik a taktika! :wink:

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Annus,
a Mester u.-ban van 1 gyógyászati segédeszközös, egy aranyos, segítőkész néni van ott - nekem rendelésre hozott 1-2 dolgot valami nagykerből. Lehet, a mellszívóhoz is tud pótalkatrészt:
http://medicahumana.hu/

emese1979
 
 


Gyöngyvirág is szereti Elmot, én sajnáltam a nevető, kacagó Elmora 13000 Ft-ot, így vettem neki egy kézbábot, azzal bábozok neki, próbálom utánozni Elmo hangját! :lol:
Ha minden kedvencét megvenném, egy vagyon lenne, majd megvárom, hogy mi alakul ki neki, ki lesz a fő kedvenc.

Szofi, kereslek.......

Próbáld meg ismét Tinu albumát, elsőre nekem sem jött be, hátha most....
Vendég
 


http://bookline.hu/product/home!execute ... iros_L5738
Grétinek ilyene van.Már Hanna is kacagja és épp a kis apró kezeibe illik!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Böbi arra a Facebookra kell meghívó??Ha igen küldenél nekem ???

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Anita,teny h van rajtam felesleg, de azert ne a gyerek doki mondja mar a pofamba h foggyak le :lol: nem is ertettem mi koze hozza! holott tudja h keves tejem van es ami meg van azt meg is szeretnem tartani ameddig birom. na de hulye es kesz.

szofi, az a tutibb :wink:

Bobi, az a gond h itt apa a nagy fuggo, de maga miatt sajnalja ezeket megvenni, viszont most rafoghatja Borora.. h miatta veszi meg! :lol:

Netti
Kép
maumau
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: