Új privát üzeneted érkezett!

Jaj Zümis, te is ilyen sokkoló dolgokat írsz, mint tegnap Verus :( :cry: .
Miket főztél Mukinak! Gyógyuljatok+++++++++++++++++++++!
kreiszi
 
 


Sziasztok!
Köszönjük szépen mindenkien ka félszülinapi köszöntéseket!

Julcsi, sajnálom a lábadat, és kívánom, hogy hamar meggyógyulj!
Szuper, hogy így segít a család!
Elif, üdv itthon!
Talis képek nagyon helyesek!

nem is tudom még mit akartam, csak gyorsan átfutottam a beírásokat, de totál kiakadtam Zümis beírásán, így most nem is tudok másra gondolni, totál sokkolt.... :cry: :cry:

Üdv. Andi


Kép

Kép
andus70
 
 


Hunornak boldog hófordulót!!

Efét most teljesen a kettőtök keverékének látom, mikor megszületett akkor totál Elifnek láttam :D Nagyon tetszenek a ruhák!

Mesi milyen szépen alszik!

Zümis, jobbulást neked!!! (szegény baba, szegény munkatárs... :cry: Oli lent aludt el, ha hozom fel összepuszilom)

Lányok, én ilyen vihart még életemben nem láttam, ezt most teljesen komolyan mondom, halálfélelmem volt :shock: :oops: az emeleten voltam Zétivel mikor tombolt, közvetlen a tető alatt, szerencsére a két gyerek átaludta. Ilyen dörgést és villámlást tök komolyan nem láttam, az egyik pár méterre csapott le és hatalmas volt :( Reggel nem fogok merni kimenni az udvarra megnézni mi maradt belőle :( És megfordult ám a fejemben, hogy esetleg Olivér ma nem is fogzott hanem ezt érezte előre :roll: Zsu nem lehet, hogy Bencus is ezt érezte ma? Ja egyébként én is úgy jártam Olival mint te, mikor megjöttek anyósék onnantól tündérpöcörő lett :? :D adta nekik a jófiút, bezzeg mikor ketten voltunk itthon...

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 

 
 

Julcsi neked is jobbulást!!! (Olit lépten-nyomon lánynak nézik ám, főleg ha a piros-barna csíkos sapi van rajta, nem is szeretem ráadni...ami azt illeti valóban lánynak készült :lol: )

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


Az utcában nincs világítás, én meg simán netezek :lol:

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


julcsi:nagyon ügyes Marcibogyesz, szép adag. Kitartást neked és kevesebb fájdalmat. Vigasztaljon, hogy egy ilyen tündérbogár fiad van.

millye:itt pocsék idő van, bár nem hideg annyira a levegő,csak fúj a szél, a tetőtérben meleg van.

zümis:jobbulástjobbulást és jobbulást. Étvágya is visszajön Mukinak meglátod. Mik azok a színes cuccok Mukinak?

kreiszi:jó volt a vacsi,szétrötyögtük magunkat olyan felnőttesen. Gyorsan itthon voltunk. A sütifaló nekem is nagyon tetszik, de nekünk az FP gömbök is bejöttek,elgurítja és megy utána Füge. Fejfájásra gyógypuszit küld Füge.

zetibebi: szerintem is érezhették a vihart. Kitartást mára!!!vagy nem is maradnak ott?

Kép
budabo
 
 


jó reggelt!

tegnap este nálunk is óriási hisztit csapott a gyermek,ilyet ő még nem produkált sosem,tényleg hiszti volt,teli torokból ordítás,vörös fej,de egy deka könny sem...csak néztünk apjával...ráadásul nem is vacsorázott,három kortyot ivott a tápiból,majd nagy nehezen a karomban aludt el,ilyet talán 3hónapos korában csinált!szóval zetibebi és zsuszerintem a közelgő vihart érezhették a gyerkőcök..este fürcsi után nálunk is irtó szél és olyan villámok meg dörgés,az eső annyira verte az ablakot,azt hittem a fiam el sem fog tudni aludni!remélem ma jobb napja lesz mindenkinek!

kreiszi:fejed hogy van ma?

zümis:sajnálom,hogy nem vagy jobban,de legalább Muki nem lázas már!jó sok hamit csinéáltál neki,elmondhatnád mik azok!

bogi:örülök,hogy jól éreztétek magatokat a barátokkal!ugye milyen jót tud tenni egy röhögős este?Füge jól aludt?

millye:apa ma utána kérdez dolgoknak!remélem nálatok sem volt koncert az éjjel!

julcsi:nem is tudom elképzelni,mennyire car lehet most neked.....küldünk egy csomó++++++++++ és kisfiadnak sok puszit,mert ilyen jó gyermek legalább miatta nem kell aggódnod!szép mennyiséget megevett Marci!nagyon összetartó családod van,hogy ennyire tudnak neked segíteni!

andus:képeket mikor hozol?

andabella:remélem Mesi sem lesz nyűgös ma!olyan édesen alukál!

nálunk most is esik,és fúj a szél,eléggé lehült a levegő...el kell menni Bazsinak kabátot venni!lehet,hogy megérkezett az ősz!

Kép
nilabali
 
 


Bogi, a picike házikó előnye, hogy itt nincs hol aludniuk 8) plusz kocsival öt percre van a telkük, ott tanyáznak most nyáron úgyhogy nincsenek messze, hazamennek mindig.

És a lényeget el is felejtettem: Zéti tegnap életében először azt mondta, hogy "anya szeretlek" :cry: :lol: :cry: :lol: Még most ahogy leírom is könnyek gyűltek a szemembe :oops: :cry: :lol: Szöszmötöltem az asztalnál és megjelent mögöttem és csak úgy mondta, csak eszébe jutott, mondanom sem kell volt nagy összepuszilás utána :D
Zéti még nem beszél folyékonyan úgyhogy ez nagy szám nála, biztos van aki sokkal hamarabb mond már ilyeneket, főleg a lányok.

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


Nila pedig ki tudja elképzleni milyen most Julcsinak, ha te nem! Julcsi ++++++

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


zetibebi:ahogy írtad,nekem is könnyek jöttek a szemembe....mindannyian várjuk,hogy a gyermekünk is mondja,hogy szeretlek,anya!tényleg el tudom képzelni,hogy milyen lehet julcsinak,de nem akarom,inkább elfelejteni szeretném.....és sikerül is most már...köszönhetem a fiamnak :)

nagyon rossz idő van...Bazsi hosszú nyűglődés után elaludt,apa elment galériát csinálni a pocakos családhoz,remélem később eláll és mi is elmehetünk hozzájuk...ott a fiú szakács és isteni pizzát csinál ma,nem szeretnék lemaradni!

ladmon:mamádéknál nem esik,ugye?

Kép
nilabali
 
 


Zümis köszi :D örülök, hogy jobban van Muki! Elkezdted az immunerősítést? Milyen ügyi vagy, hogy eltettél kajákat Mukinak! Miket tettél el? :roll: Az nem baj ha van plusz dobozzal a homeosból... legfeljebb legközelebb nem kell venni... ráadásul több mindenre jó ez is :D Sajnálom a párod kollégáját! :(

Kreiszi köszi :D nem én varrtam a ruhát... áááá inget nem varrtam még :D

Gerendai Zsuzsi :shock: :shock: :shock: :D atya világ Zsuzsi :shock: te meg mit csináltál? :shock: igaz mókás, de akkor is.... :shock: ha kikapcsolod a gépet és vissza akkor elméletileg visszaáll az eredetire... ha mégsem akkor szólj és segítek... de tessék azt a gombot nyomni amit én írok :lol: :lol: :lol:

Zetibebi nálunk is nagy vihar volt.. most néztem aki az udvarra :shock: egy "kicsit" megtépázta a szél a fűzfát... mást talán nem tett tönkre :roll: ez annyira megható amit a fiad mondott... elhiszem, hogy elérzékenyültél... :D

Budabo nem bírsz aludni? :D Nálunk nagyon jól lehűlt a levegő... mondjuk kint elég hüvi lett... ráadásul az eső is csepereg :?

Nilabali sajnálom a tegnap esti nyűgit! remélem azóta már tündérbogár a fiad mint amilyen eredetileg :D Előre is köszi, hogy a férjed utánanéz a faháznak! :D Jaj ne is kérdezd... most panaszkodni fogok... visszamegyünk a dedóba..... felkelt 2 órakor 4 órakor 6 órakor ( csak cicizett és aludt tovább na de akkor is..... ) aztán 9 órakor.. most játszik... szerintem az ínye fáj mert folyamatosan ott van vagy a nyelve vagy a kezével birizgálja... :roll:

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Jó reggelt!

Bizony Nilabali, Nálad sokkal nagyobb volt a baj, de szerencsére vége... Mikor Bazsiról írtad a beszámolót, pont arra gondoltam, hogy a sok rosszért egy ilyen szuper kis kisfiú a kárpótlás :D És kívánunk még mellé egyalább egy ugyanilyet. :wink:

Zetibebi, köszi Neked is!

És Neked is Andus, de írj Zétikéről is valamit! Hogy halad a hozzátáplálás?

A hiszitfiúkat pedog sajnálom, Bazsit, Olit és Bebét! Remélem ma már mindeegyiküknek rózsás a kedve! :) (Csodálom, hogy extrafrontérzékeny Fiam kimaradt, csak nem kinőjük lassan? :) )

Zümis: Jajj!!! :cry: :cry: :cry: :cry: Istenem, jaj, de sajnálom!
Téged meg a betegségért, csak homeósokat szedsz rá?

Az éjjelem megint kaka volt, e majd javul lassan.
Viszont két jó dolog is van: nagyon féltem, hogy Marci fogyott a kórházban, mert az elején a tejci is megcsappant, meg Ő is meg volt zavarodva, rossz volt a kaja, kedvem sem volt enni, de szerencsére nem fogyott, hanem hízott 60 grammot. :D Én pedig végre fogytam 2 kilót. Nem sok, de legalább valami. Remélem így haladunk tovább, nagyon próbálok figyelni.

Mindenkinek nagyon szép hétvégét, pihenjetek, amennyit csak tudtok!

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


Huhh, Millye, sajnálom a kaka éjjelt! Ez olyan, mint ami nálunk 3 hónapja volt rendszeres, szóval tudom, hogy érzed Magad... :( Ja és dologél, bevált Nálatok?

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


Ja, és Elif, a 9 kilóért gratula!!! :D Hogy csináltad? És mennyit akarsz még fogyni?

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


julcsi:köszi!én is szeretnék majd idővel,meg hogy az orvosok engedik még egy ilyen fiúcskát! :)

millye:brrrr,nem hangzik túl jól az éjszakátok!én is fogadni mertem volna rá,hogy Bazsi ébredni fog,mert nem vacsizott,biztosan éhes lesz,de nem kelt fel,csak 7-kor!szegény fiad,kijöhetne már az a fog...szerintem nálunk készülődik a következő,felül már fehér az ínye és a keze egész nap a szájéban van...rendesen fel vannak ázva az ujjai!ha visszagondolok,akkor ezeknél a fogaknál is ezt csinálta,először a kéz rágcsa,aztán elkezdett kemény dolgokat rágni,de nagyon!azt hiszem,ma folytatom a chamomillát,ártani nem fog!

nálunk kisütött a nap!remélem ladmonék megússzák eső nélkül!

Kép
nilabali
 
 


Zümis: én is látom a hasonlóságot! :)

Zetibebi: jajj én is meghatódtam Zéti szeretetkitörésén, gyönyörűséges pillanat lehetett.

Köszönjük a kép, a videó, a négykézlábazás, a grimaszolás, a magyarázás, a szem, szemöldök és a rucidícséreteket, valamint az üdvözléseket hazatértünk alkalmából. :)

Mi is megállapítottuk apával, hogy Efe egy tökéletes keverék, és 3munk közül ő a legszebb baba. :D

Kreiszi: ne irigykedj annyira, mert 3 napja tudja, de tegnap este már alvás helyett is csinálta (ilyen még soha nem volt, mindig szépen elaludt), és álmában is képes rá, durva... :D Na meg megy a hiszti mert nem jut előre vele úgy ahogy szeretne. :roll:
Végül este úgy sikerült elaltatni, hogy nagyágyba tettem, melléfeküdtem, aztán még nyomta egy 10 percig a rugózást, majd hozzámgurult és odabújt (belémfúrta a fejecskéjét, meg oldalrafordulva hozzámsimult), kapott cicit (fél órával szopi után :roll: ) és elaludt végre. :)

Julcsi: kis jó a rosszban a fogyás... nekem is 1 kiló lement a gyomorbajjal... :roll: Igazából túl sokat nem csináltam ezért a 9 kg-ért, de észrevettem hogy sokkal sokkal jobban megy le ha nem tömöm a fejem nasikkal, csakhát nehéz megállni, így sokszor csak stagnálok. :(
És hogy mennyit szeretnék még leadni? még 19-et :D. Na jó... 13-15-öt még tényleg jó lenne. A 19-el már versenysúlyomnál lennék, abban inkább nem is reménykedem. Efe szülinapját tűztem ki célul. Most kaptam egy kis lendületet, hogy 7-essel kezdődök, tán megint elkezdek kicsit mozogni is (bár féltem a tejcsit, mert nem igazán jött vissza rendesen).

Kép
Kép
elif
 
 


lányok!aki még fogyni szeretne,annak van egy jó tippem,ami a tejcit sem befolyásolja,sőt!a tipp a nővéremtől ered,ő Leon születése után ezzel hozta formába magát és még a mai napig is használja,tehát nekem a két szemem a bizonyíték rá,mert nővérem jobban néz ki,mint valaha....szóval ez egy aloe verás termék,egy reggeli italpor,minden tápanyag,vitamin és ásványi anyag benne van,elfogyasztás után ez emésztés rendkívül beindul az anyagcsere felgyorsul-nem hasmenés formájában-és délután kettőig legalább nem jelentkezik éhségérzet!próbáljátok meg,hátha nektek is segít,és nem kell sokat szenvedni a kilókkal!egyébként én is tervezem a fogyasztását,mert a műtét utáni hasmenés és rendes emésztés már nálam is a múlté és úgy látszik probiotikus joghurt már kevés,hogy segítsen...én is magamra szedtem már 5kilót,tehát többet már nem kellene,ezért megelőzésképpen fogom inni!egyszer megkóstoltam és nem rossz az íze sem!
bocs,hogy beledumáltam,csak segíteni szeretnék!

Kép
nilabali
 
 


Julcsi-79 fogytál 2 kilót? Gratulálok! Marci hízásához is! :D Dologél-t mi nem használunk.. csak chamomillát de tegnap nem kapott.. hajnalban pedig nem volt kedvem olvasztani... :? ne de ma bekészítem... :D

Nilabali ma este n is bekészítem a chamomillát ... mert nem vagyok én ehhez hozzászokva :D Nálunk is kisütött a nap :shock: előbb még be volt borulva :D köszi a fogyás tippet! :D

Elif de ügyi vagy a fogyással! :shock: én megelégednék a 9 kilóval... :? akkor már súlyomnál lennék... :D

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


millye:bizony süt a nap,nemrég még esett!de most nyoma nincs a felhőknek...mondjuk nagyon fúj a szél,elvitte a felhőket,remélem nem hoz újabbakat!fiam most ébred...ebéd után elmegyünk megnézni apát!

Kép
nilabali
 
 


zsu:majdnem elfelejtettem megkérdezni,hogy az éjszaka hogy telt nálatok?remélem Bencus kisangyal volt és ma már nem lesz nyűgös!

Kép
nilabali
 
 


Nila: És ezt csak reggeli helytt issza a Tesód? Nincs véletlenül link róla?

Talán dologél is használna, Millye, nekünk bevált.

Ja, dettó, Elif, hajnali háromkor nem volt oylan vicces a négykézláb rugózás, szopi lett a vége nálunk is... :? (Tényleg, akinél már mászik a Gyerek, kb mennyi idő volt, míg ebből mászás lett?)

Nagyon könnyű esernyőkocsit keresek, aminek még alul tárolója is van és esővédője, és nem nagyon drága, nincs valakinek tippje? Előre is köszi!

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


Köszi Millye, 2 kg az semmi, de legalább elindult, és látszik is, Férjem és Sógornőm szerint is. :D (Még kb 5x ennyit kellene...)
Marcus nem hízott sokat, de én ennek is örültem, ilyen körülmények között... :?

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


julcsi:utánakérdezek a tesómnál!nálunk a négykézlábazásból kúszás lett,nem mászás,de az hamar!

Kép
nilabali
 
 


http://www.flpseeu.com/magyar/index.php ... logus&p=10

julcsi ezt találtam nekd4tesómék nem elérhetők,de később még hívom őt!

Kép
nilabali
 
 


Nilabali remélem marad a jó idő... :? Jól teszitek, hogy elmentek egy kicsit csavizni! Jó pizzázást! :D

Julcsi-79 lehet, hogy kipróbáljuk bár a dokinőm lebeszélt, hogy csak ideig óráig hat mert felhígul a nyállal... igazából a chamomilla bevált de most éjszaka adtam neki... :roll: A fogyásodnak tényleg örülök nagyon! Csak így tovább! :D

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


ezen az oldalon,ha tovább lapozol akkor megtalálod az italporokat is,nem tudom miért nem annak az oldalnak a linkjét adta be!Forever Lite a neve!

Kép
nilabali
 
 


KAja: rántott hús petrezselymes krumpli és húsleves

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Mukinak főztem azaz pároltam(mindent megpárolok)Almát,körtét,barackot,cékéát ,krumplit és sárgarépát és ezekből lett:
alma-barack,alma-körte,alma-krumpli,alma-cékla,alma-srépa
Barack-cékla,körte-cékla,cékla-krumpli,
srépa-krumpli,srépa-körte,srépa-barack,
és maradt még krumpli és ahhoz kevertem paradicsomot ma azt próbáljuk ki :wink: .
Következő zöldség a borsó és a cukkini lesz amit bevezetek...éés utána a husika.
Igy kb 1 hétre előre megfőztem a 10órait:gyümit és ebédre a főzeléket.

Julcsi:Igen cak homeot szedek mert nem voltam hajlandó feladni a szopiztatást az antibiotikum miatt.Ma elég jól vagyok csak a lábaim nehezek és a vállam :roll:

ÓÓÓ felébret Muki pápá
később jövök

Kép
zümis
 
 


zümis:jobbulást!jó sokat főztél Mukinak!

millye:mehetnék hozzátok ebédre?én ma nem főzök,tegnapi maradék van....mindjárt megyünk sétálni,ma Bazsi extra nyűg...semmi nem jó...kajolni se akar!

Kép
nilabali
 
 


Nila!
Bazsinak boldog felediket!

Millye igen megérkeztek az immunbogyók is tegnap óta szedi mindenkit kivéve Zolit :shock: .Mukinak is lehet?(mert adom neki :wink: )

Kép
zümis
 
 


Zsuzsi: köszi az infókat répa téren, azthiszem legközelebb ha ilyen lesz én is bevetem a szilvát, mert a sima barack nem használt, illetve még a sárgabarackon gondolkodtam...

Mára sütőtököt terveztem kipróbálni. Azt ti sütitek vagy főzitek? És mennyi ideig? Még soha nem volt dolgom vele. :oops:

Zümis:
nagyon ügyes vagy, az én kedvemet is meghoztad a babakaja spejzoláshoz. :D

Kép
Kép
elif
 
 


Elif!
én mindenképp a párolást ajánlanám botmixer és fincsi, de Gzsuzsi sütötte...Ti még csak az 1-es kajáknál tartotok?


Jut eszembe a könyvet folytassam?Érdekel vkit?

Kép
zümis
 
 


halihó!

Julcsi! Apumnak mikor eltört a karja, 4 hét után levették a gipszet, mert olyan hamar rendebjött...anyukám tojáshéjjal etette, meg rengeteg Béres cseppel.. összetörte a tojáshéjat apróra, porrá, és belekutyulta neki valami ehetőbe, napi 2X legalább...de haiszol sok-sok Calciumot, meg esetleg béres calcividet az kicsit humánusabb talán....mindenképp elősegíti a gyógyulást!!!! Gondolk ám rád sokat! Kitartás!

egy kis ízelítő a köv. korszakhoz:
Vinci homokozik:
KépKép
Kiscit vizes volt a homok, ezért csücsül párnán :)Kép
legózunk is:
KépKép
Kép

és bemutatom a barátomat Morzsit:
Kép
nézd csak Morzsi, így kell összeszottyozni apa telefonját:
Kép

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


zümis:köszönjük a köszöntést!mi voltunk z utolsó félévesek!!!!!!gyógyuljatok hamar!

elif:én üvegben vettem a sötőtököt,de sütni szokták,mint a neve is mutatja,de ahogy zümis írja a párolás gyengédebb módszer,több minden marad benne a tápanyagokból!nálunk Bazsi imádja!

lkverus:imádom Vincit,Morzsival irtó édes és olyan nagyfiú már!

apa szépen halad galériával,pizzáért és islerért még visszamegyünk,ha Bazsi aludt egyet!a nyűgjét elfújták,amint társaságba ékeztünk,édespofa volt,most már nagyon nyűgös,megyünk eszünk és remélhetőleg alszunk is!

Kép
nilabali
 
 


Sziasztok!

Zümis: nagyon durva amit írtál a 3 hónapos kislányról... :(

Nilabali+többiek: köszi, ma Mesi tündérbogyó, igaz kelt hajnalban de ma már 2x elaludt napközben, most is alszik:) Tudtam mosni, most épp marharpörit főzök, tudtam porszívózni:) juhéé!

Szerintem az időjárás miatt volt a tegnapi hiszti... Amúgy két órát aludt hason, aztán átfordítottam, mert nyügizett. Ez ám a haladás, a végén még átszokik a hasonalvásra. Mondjuk a doktornő azt mondta, hogy ha meg van fázva nem ártana ha hason aludna, erre most hason aludt el, mintha meghallotta volna mit mondott!!!:)

Téma lett a fogyás, ahogy látom.
Én 10 kg-t híztam a várandósság alatt, már lement...hát igazából nekem úgy ment le, hogy az első hónapokban sokat kellett Mesit cipelni, hogy elaludjon, na meg a babakocsi cipelés le a 2.emeletről és fel, mert lift nincs, plusz ha buszozunk, ott is csak kell emelni. Amúgy fogyhatnék még én is, mert a versenysúlyomtól picit messze vagyok, na meg hasról kéne hogy lemenjen, de persze onnan nem akar:(

Szép napot, itt süt a nap, csak hideg van:( Remélem azért délután tudunk egyet sétizni:)

Üdv.Andabella

Kép
Kép
andabella
 
 


andabella:örülök,hogy Mesi ma jól van!

zümis.engem érdekelne a könyv,úgyhogy jöhet!

olyankor mi van,ha a gyerek nem hajlandó enni és inni sem,amint a szájába ér a cumisüveg,azonnal ordítani kezd.........és hatalmas krokodilkönnyek hullanak és feszíti ki magát a karomból?tényleg tanácstalan vagyok!nem fog így kiszáradni?ma 250mili tápnál és háromnegyed üveg sütőtökös bébiételnél járunk,valamint talán egy fél barack ami lement....ugye nem lesz beteg?vagy tényleg a foga kínozza ennyire?????????????????

Kép
nilabali
 
 


Nila akkor a napokban neki is esek. :wink: :!:

Kép
zümis
 
 


Jaa és dettó amit művel Bazsi Muki is ezt csinálja.De neki már kibújt a foga :roll: betegnek betegecske...Remélem nem lesztek betegen.Komolyan nem írok semmit ha neten keresztül is fertőzünk . :?

Millye!Buli van??

Kép
zümis
 
 


zümis.Bazsinak is megvan már az alsó kettő azt észre sem vettem amikor kibújt,de ma űbermagihiszti és fél óra alvás után sikítva ébredt fel...nem tudom,hogy mit csináljak vele,láza nincs,chamomilla ezek szerint nem használ....azt hiszem visszaviszem a társaságba,hátha ott jobb lesz neki!
a könyvet köszi!

Kép
nilabali
 
 


Szerintem a sütőtökből nem vész el semmivel sem több sütés közben, mint párolás közben. Mi matrhára szeretjük sütve, így mindenki jól járt. Elif, még soha nem sütöttél? Furcsa, na csak 1x kóstold meg! Magjait kiszeded, feldarabolod valamekkorákra, és alufóliás tepsiben megsütized, amikor kezd kicsit feketés lenni néhánynak a teteje, akkor jó(kb 3/4 óra). Olyan puha, hogy szinte pép, csak adtam hozzá tejcit is.

Julcsi, a paradicsomos krumplit hogy csináltad, Mert én is ezt csináltam tegnap, és nem voltam megelégedve vele(persze Léna benyomta ma is és tegnap is).Főleg a pari érdekel, és a keverési arány.De ügyes Marcibogyesz, látod, lassan csak megjön az étvágya, lehet, neked is kondérra lesz szükséged :lol:
Meg azt szeretném felajánlani, hogy ha úgy adódik, hogy a drága családod nem tudja valamiért megoldani, szólj, és szívesen elmegyek segíteni, Bogyeszt sétizni, főzni, vásárolni, akármit! 8) nagyon örülök a kedvező súlyalakulásoknak! Bogi vett talán pénteken tuti kis esernyőkocsit, be is linkelte. Nem tudom, könnyű-e, de frankón nézett ki!

Zümis, de jó kis tartalékhami! Milyen jó kis párosítások, a nyál is összefutott a számban(jelentkezhetek hozzátok babának, cuki vagyok nagyon, és szeretek aludni is--meg enni :lol: )

Verus, a tojáshéj jó ötlet,de a kalcium pezsitabletta és a béres kalciumok sem szerves kötésben tartalmazzák a kalciumot, így nagyon kevés hányadát tudja felhasználni a szervezet. Én napi 2 kalciumot szedek már másfél éve, jó a csontoknak, meg lúgosít. :P
Vinci olyan édesen homokozik, hogy elkezdtem gondolkodni, hogy lehetne nekünk is homokozónk. Talán valami műanyag...

Millye, a gombok visszataláltak a helyükre, csak a betűméret big még mindig. Szóval Alt+shift(ez melyik?)+Print izé(ez is melyik?)?

Na és akkor a történés: tádáááááááááááááám! Mászik a kislányom! Olyan kis cuki! Hátha tudok még feltenni képeket(mert ma olyan aprókat alszik, amíg ezt is írtam, 2x megébredt, de visszaaludt)És le kell venni a bölcsőt a kötélről, mert ha felkapaszkodik a rácsán, kibillen
Így is történt ma egy baleset, kiesett a babakocsiból a kőre, olyan barom vagyok, persze hogy csak egy pillanatra tettem bele, amíg a kondérkából kitetem a tányérba a főzijét. :oops: De egyem a szívét nem is sírt, semmi baja, tuti vigyáz réa mamája!

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi
 
 


ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ, Bazsaládé barátunknak nagyon boldogságos félévest kívánunk! :P :P :P :P :P
És nyugi, elfogyni vagy kiszáradni bizti nem fog, szerintem nagyon fáradt, és azért nem akar enni (de lehet, hogy már annyira fáradt, hogy túlpörgött és amiatt nem alszik el)

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi
 
 


nilababa:köszi kérdéset, Füge nyekkenés nélkül aludta át az éjszakát, bezzeg a viharra felébredtünk hajnalban, aztán reggel 6-kor kipattant a szemem - a megszokás - átmentem Fügit megnéztem, be akartam takargatni, erre felriadt, de még cumival fél órát vissza szunyált. Nálunk nem volt nyügi a vihartól, viszont se lenn anyuméknál,sem fenn sógórnő lakásában nem éreztem jól magát. Ahogy a kis birodalmába haza lett hozva, már felélénkült,
tök jól elvolt. Szó nélkül elaludt. Reggel itt is hideg volt, de most hétágra süt a nap, Füge meg az utcán tekereg nagy csajokkal. Ha idejönnek mindig lenyúlják fügét.Fiad ma milyen?jaj látom tovább olvasva hogy nem az igazi...sajnálom. Ha nem jön vissza a kaja akkor annyira nem izgulj még.

zetibebi: de megható!!!!! boldog perc lehetett, mindig erre gondolj, ha anyós felhergelne. 5 percre...elég közel.

ladmon: itt jó idő de elküldtem felétek is, hogy jól sikerüljön a buli!!

millye: Szandra mikor megy bulizni,hova megy? Örült az órának? nem is tudom együtt választottátok ki vagy meglepi volt?

julcsi: mi neked a nem nagyon drága? mi 18-ért vettünk, de én elakarom adni a másikat,szóval úgy már nemlesz drága.

Kép
budabo
 
 


zsuzsi:szegény Léna!gondolom nagyon megijedtél!de a lényeg,hogy nem esett baja!gratulálunk a mászó kislányodhoz!és köszönjük a köszöntést! :D

bogi:köszi kérdésed,előbb fesikított,megnyugtattam és most talán alszik még egy kicsit!nagyon aggódom,nem szokott ő ilyen lenni!szépen ünnepli a felediket!pedig én nagyon is nosztalgikus hangulatban vagyok.....most kicsit pihizhetsz Füge nélkül!

Kép
nilabali
 
 


el is kiabáltam,már ébren van!megyek próbálok etetni,aztán visszamegyünk apához,ott talán a pocakos lány majd jó hatással lesz rá,délután ott semmi baja nem volt!

Kép
nilabali
 
 


Na igen, sügér vagyok, Bazsának boldogságos felediket!!!!!
Babakocsiban, kengurúban altatás? Én is arra tippelnék, hogy fáradt, ha hisztizik evés közben (nálunk mindig akkor megy). Egy nap alatt tutira nem szárad kis, jobbulást!

Verus, tippet nagyon köszi, valami effélével élni fogk biztosan. Vinyó milyen nagyfiús! Nem eszi meg a homokot?

Zsuzsi: Arányokat nem tudom, Anyum csinálta, de én úgy tippelnék, hogy két paradicsa, egy közepes krumpli. Paradicsom kcsit megfőzve, hája lehúzva és magjai kiszedve. Elég édes volt, szóval nyelte. :wink:
A felajánlást nagyon köszi, igazán jólesik, de Nektek is van elég dolgotok. SZerencsére a cslaád összefog itt a legnehezebb időben, de biztosan örülök majd a látogatsáotoknak, mikor már valamennyire mobilis leszek, de még nem tudok nagyon eljárogatni. Akkor örülök majd, ha jöttök. (Szerintem ez még 2-3 hét :( )
A tojáshéjet hogyan lehetne megenni szerinted? Vagy napi két kalcium inkább?

Bogi:
Belinkelnéd a kocsidat? (Bár 10 körül szeretném megúszni, de megnézem, nincs-e valahol használtan...)
Ja, és még régebben olvasam, és azóta ezen mosolygok (bár Nektek biztosan nem olyan vicces): Füge félálomban feláll? :lol: :lol: :lol:

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


julcsi:köszi :)

Kép
nilabali
 
 


Nila, nem fog kiszáradni, ahhoz több nap nem evés-ivás kell, a mi példánk is mutatja.
Biztos a foga, Zéti is alig evett, mikor jött neki. Ma überhiszti van, gondolom a szél miatt...jajjj nekem, már tök fáradt vagyok.

Üdv. Andi


Kép

Kép
andus70
 
 


Zümis nagyon ügyi vagy a babkajával! Muki is kaphatja az immunerősítőt! :D Könyvet légyszi folytasd! Á nem volt nagy buli ... megebédeltünk, felköszöntöttük elmentünk apuhoz és már itthon sincs...

Nilabali jöhetsz hozzánk enni! Maradt egy csomó kaja! VAn még egy nagy Feketeerdő torta meg csináltam gyümölcstortát is :D Boldog felediket Bazsinak!!! :D kérdezted, hogy olyankor mi van,ha a gyerek nem hajlandó enni és inni sem,amint a szájába ér a cumisüveg,azonnal ordítani kezd.. Olyankor az van, hogy fájhat az ínye...

Lkverus de édesen homokozik Vinci! :D Na és a legózás.... ügyes kismanó! :D

Andabella végre végre, hogy nincs nyűgimanód! :D

Gerendai Zsuzsi álllllljjjj mielőtt végleg elnyomkodnál bármit is :lol: írok egy egyszerűbbet :D nyomd meg a CTRL és a mínusz gombot (bal oldalon a + felett van) ezzel tudod a betűméretet csökkenteni... visszaállítani a Ctrl és a nulla gomb megnyomásával tudod. :wink: Nagyon ügyes Léna hogy már mászik! Az esést sajnálom! Örülök, hogy nem lett semmi baja! :roll:

Budabo nem kapta meg a karórát mert a végén lebeszéltek róla... fémallergiás Szandra és ez nem orvosi fém lett volna... sajnálom, de nem tudta volna hordani... kapott egy nagyon szép ékszeres dobozt ami egy asztali faragott óra egyben... (majd még kap ruhát amit vele együtt veszünk meg meg egy táskát... nélkül ilyet nem szeretünk venni... :roll:

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Julcsi, a tojás héját szerintem kifőzve és porrátörve kell. Én ilyet szem:(6250 pénz 100 db)

Korall Kalcium - Étrend-kiegészítõ tabletta

A Korall Kalcium a 21. század tápanyaga, az ásványi anyagok királya.

A japán okinawai szigetvilág – kristálytiszta vizû öblei mellett – korallzátonyairól vált híressé. Az SMP korall kalciumot az óceán mélyérõl, megkövesedett korallszirtekrõl nyerik. Az SMP (Sango Mineral Powder) korall por természetes eredetû kalciumot és szerves kötésû magnéziumot tartalmaz 2:1 arányban, valamint további 72-féle ásványi anyagot és nyomelemet, amelyek létfontosságú enzimek alkotórészei. Fiatal korban a maximális csonttömeg eléréséhez, ezt követõen pedig annak fenntartásához van szükség megfelelõ mennyiségû kalciumra. A magnézium a csontépítésben, ideg- és izommûködésben, a szénhidrát-, a fehérje- és a zsír-anyagcserében játszik szerepet.

Hatóanyagok: kalcium, magnézium, nyomelemek
Alkalmazási javaslat: Naponta 3 tablettát bõ vízzel lenyelni

Zétikének és Bazsának küldtem nyugincamanót!

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi
 
 


andus:veled vagyok,nálunk is ez megy,lehet e szélre a fogra a mittudoménmire fogni...remélem holnap már az étvágya jobb lesz... a hiszti az még csak egy dolog,de enni-inni muszáj,ezért aggódom,de most lehűtöm magam!aranyosak vagytok!

Kép
nilabali
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?