Új privát üzeneted érkezett!

Kukucs.

mrsparis: nagyot nőtt a pocak tényleg. :D Csini lettél. :) Én ma voltam fodrásznál. Két ujjnyi rövid lettem. Öcsifrizura.. :roll: :lol: :lol:

Nita: :shock: :shock: :shock: Leül, méllyet lélegzik, és ooooooooooooooooommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm!!! Ha 2 hetet még kihúztok az jó. :) Amúgy nekem mindkét csajjal a 38. hét után volt hugyuti fertőzésem. Szétnyomták a veséimet, a pangó vizelet befertőződött. Nagyon szülési fájásokat produkáltam emiatt. Laránál még be is lázasodtam. De túlhordtam 2 nappal.. :lol: Remélem nektek is "csak" ez lesz. :D

Megyek, mert dörög, villámlik, esik, fúj a szél, a diófa ágait a tetőhöz csapkodja, a cserepek mozognak, apus meg most ment el dolgozni.... :roll: A rézfaszú bagoly meg engem ijeszteget az ablak előtt...... :evil: :evil: :evil: :oops:

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Nita az várható,hogy Te leszel a következő de még kicsit várhatna a Babócád.

Eszti nagyon jó lett a frizkód :) ,és nagyon csini vagy v :) alóban csak pocak és más semmi.Ügyes vagy.A hányinger nagyon rossz lehet.Biztosan azért mert már nagyon nyomja a gyomrodat.Nekem is az a baj azt mondta a dokim,hogy nagyon figyeljek oda mikor mit és mennyit eszem,akkor nem lesz vuk.Talán olvastad múlthéten volt 2x is.

Lányok ma jó kis napom volt azt sem tudtam hol áll a fejem olyan nyüzsi volt.Most jött vissza mindenki a szabiról a cégnél és ma volt az első szállítási nap.Minden vevőm megvolt őrülve,+tanítsam az új lányt. :? Jó kis móka volt.Így telt már a tegnapi napom is.Mire hazajöttem már semmihez sem volt kedvem. :(
Kicsit depis vagyok minden miatt.Úgy érzem ellenem van az egész Világ.

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


Pattogó még én is remélem marad Barni........legalább még 1 hetet :roll: :wink:
kicsike jó fiu még maradni fog!!!!!! :roll: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 

 
 

nita: azért nagyon durva abba belegondolni, hogy basszus egy hét múlva majdnem 38 hetes leszel... :shock: :shock: :shock: Basszus. Valahogy elröppent 7 hónap... Átaludtam?? :roll: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Na húzok aludni.. Jóéjt. SZÜLÉSMENTES éjjszakát!!! :wink: :arrow:

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Helló lányok!

A Csilla köszöni jól van a kis "parizerrel" együtt...már 2,05 kg-nak "mérték".
A méreteit remélem jól írom:) : BTD:8cm
HC:29.3cm
AC:29.1cm
FL:6.3cm
Talán a jövőhéten ha kiengedik,mert valamelyik veséjében kis tágulás lett ahogy a kisbabám elnyomta neki a vezetéket aztán nehézkes az működése így... :((
Üdvözöl és puszil mindenkit!!!!!!!!!!
Jó éjt!

Az apuka :)))
bobóbaba
 
 


Jó reggelt!

Ma én vagyok az éjjeli bagoly. 4 kor nem volt kedvem netezni. Remélem azért vmikor még vissza tudok aludni.

Nitácska!!!! Aztaaa!!!Huha!!!Most jelenleg ennyi az összes szókincsem. Mindjárt szülsz! Aztán jövünk sorban...

Bobópapa! Köszi a tájékoztatást. Örülünk, hogy jól vannak :) Reméljük nem lesznek bent sokáig és a pici "parízer" nem nyomja tovább azt a vezetéket.

Eszti! Szupi frizura lett. Na és az édi pocid :) Most hajnalban én is hasonló szerkóban figyeltem a pocim. A férjem szerint nem nőtt. Na ja, de már megint nem jön rám pár cucc.

Végre ásítozom 8) 8)

Pussz!

Sztercsi
Vendég
 


Szép jó reggelt kismamik!!!

Nita. már azthittem Te is bekerülsz a kórházba!!!!! de jó, hogy mégsem, bírjátok ki azt az 1-2 hetet, a 38-dik hét már tényleg oké, én is akkorra leszek megcsászározva és a fiamnál még egy kicsit előrébb is jártam azthiszem. Vigyázz magatokra, pihenj sokat addig!!!!!!!

Eszti: az a 6 (5) nap már tényleg nem sok, de tudom,hogy nehezen telik,mert állandóan arra gondolsz teljen már el!!!! :) A pocid szupi nagy, de nagyon csini vagy ahogyan azt a többiek is mondták!!! Narancsbőröm nekem is azóta van, hogy a kisfiamat megszültem. Utálom én is,mert sohasem volt.Én is rengeteget sportoltam( kosárlabda, futás, aerobic, stb)anno, de mióta itt vagyok csak egy futópadom van, semmi más sportolási lehetőség!!! Te legalább szép barna vagy és nem látszik egyáltalán a narancsbőr!!
Kitartás a hátralévő napokhoz, próbálj másra gondolni és meglátod hamar eltelnek!!!!!

Bobóapu: nagyon aranyos vagy, hogy hozod a híreket, nagyon köszönjük!!!!!!! Remélem hamarosan kijöhet Csilla!!!!!!!

most megyek, mert megtalált a fiam a dolgozószobában. :D :D

sok puszi mindenkinek, Jó hétvégét

Betty

KépKép
KépKép
betty76
 
 


Nita,hogy telt az éjszakád?Remélem minden rendben. :shock:


Bobópapa köszönjük a híreket és minden jót kívánunk.Csillának kitartás és nagyon várjuk már ide.

Perrsze a többiek is hiányoznak akik korházban vannak vagy othon fekszenek.

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


sziasztok!

Végre itt a lehülés és tudtam egyet aludni az éjjel. :)

Nita: Még egy hét és megnyugodhatsz. Bár tulképpen már most sem kellene aggódnod, ha a picid hamarabb szeretne kibújni. :D

Bobópapi: jobbulást Csillának!

Fodrászkodás: jövő héten én is megteszem az utsó látogatást a fodrászomnál az idénre- megpróbálok valami emberi külsőt kölcsönözni magamnak. Utána már úgysem lesz ilyenekre időm. 8)

Kicsike:
az "ellenem van az egész világ" érzés néha rám is rámtör. Kitartás! Ne hagyd, hogy kizsigereljenek a melóhelyen! Nem ér annyir egyetlen meló sem, hogy felidegeld magad rajta!

Most megyek, majd jövő héten még jelentkezem!

Jó hétvégét és hűűűűűűűűűűsöljetek! :lol:

Kép
Kép
tündér09
 
 


Sziasztok!

A vihar miatt megint elmászott a netem. Már tiszta ideg voltam.

Gyomorsavam orrmagasságban, igen kellemes :(

CHardonnay: A kushiest én is kissé nagynak találtam. A coola mivel állítható ezért sokkal kisebb, de a papírpelussal össze nem vethető méretben.

A Kálciumot úgy szabad szedni a magnéziummal, hogy kell kihagyni időt a kettő bevétele között, mert a magnézium nem szívódik fel tőle.

Paris: jóóóó a séród, a seggem én már csak fényképen nézegetem tükörben nem mert a fényképen nem látszik (annyira) :mrgreen:

Tilli: az én fiam most épp karatéra akar járni, kedden megnézzük aztán majd meglátjuk. A vizilabda tök szuper, és a vizilabdás pasik :shock: :lol: , ha az marad akkor jó lesz ha beszerzel egy csúzlit a csajokat távoltartani. :mrgreen:

Nita: Eljön még a te időd :) NEMSOKÁRA!!!!!

Pattogó: engem is ijesztgetett a vihar meg a baglyok :), kimentem az erkélyre, hogy arréb húzkodjam a széket meg az asztalt, hogy ne vigye ki az üveget, erre a gyerek rámförmedt, hogy: "anya te meg akarsz halni? Azonnal gyere be!" Hát bejöttem :mrgreen:
Látod milyen jó ha van egy fiad? Így vigyáz majd rád :)))

Földre ülés: én már csak így tudok a mosógépbe bepakolni :)

Bobó, Sziszkó, Zsrit puszi nektek, gyógyuljatok!!!!!
anyabebi
 
 


Chardonnay:
ennyi a méretbeni különbség
Babylove mini kontra Coolababy kontra Kushies Basic

Kép
Kép
anyabebi
 
 


Hello Lányok,

király ez a lehűlés :D Bár itt már megint 7 ágra süt a nap, de még nincs 40 fok.

Nita!
Még egy hetecskét bírjatok ki egyben :D Vesekő monnyon le :(

Bobópapa: köszi a híreket, Csillának pusszantás!

Eszti,
nagyon jól néz ki a pocakod és tényleg grandissimo :D és abszolút formában maradtál, no panic :)

Nemsokára indulunk a félig szar autóval Jászárokszállásra esküvőre. Kérek szépen drukkokat, hogy holnap estig Maszatkám ne érezzen késztetést beleszagolni a kinti levegőbe :D
Aztán ígérem, hogy nem hagyom el Budapestet, míg ki nem bújik.
Tegnap kellett vennem egy felsőt.
A Promodban nem jött rám semmi. Totál lelkibeteg lettem, tényleg akkora vagyok mint egy viziló. Így muszáj volt egy újabb kismama felsőre szert tennem, szal nem volt valami rentábilis beszerzés... Na egye fene, még a jövő heti esküvőn is felveszem oszt eladom a vaterán
:D

Jó 7végét, hűsölést mindenkinek 8)

Kép
screen
 
 


anyabebi írta:Sziasztok!

Tilli: az én fiam most épp karatéra akar járni, kedden megnézzük aztán majd meglátjuk. A vizilabda tök szuper, és a vizilabdás pasik :shock: :lol: , ha az marad akkor jó lesz ha beszerzel egy csúzlit a csajokat távoltartani. :mrgreen:


Anyabébi,
hajrá karate!!! :D
(Vackor az edző szerint totál vizilabdás alkat :shock: - Atyaég, veszem a csúzlit :mrgreen: :mrgreen: -
Apja épp egy kalasnyikovot (vagy még inkább vállról indíthatós rakétát :mrgreen: ) akar beszerezni Lencsi miatt :lol:

Nitácska,
ez a beszéd, tessék csak még egyben maradni! :D

Bobópapa Csillája :D
Örülök, hogy Ti is rendben vagytok! :D

(Néztem egy kicsit a szülőszobából - mármint a sorozatból...nem kellett volna :? épp egy olyan csajt néztem, akiből szó szerint kinyomták a gyereket az orvosok...na ilyet nem! :shock: )

Pussz Mindenkinek!

tillidian
 
 


Hello lányok!

szuper az idő odakint :D Csak elviszi a szél a ruhaszárítót...pedig rajta pihennek az ÚÚÚJJJJJJ HÁÁÁÁÁÁLÓÓÓINGEIM :D Igen, bizony, sikerült a lehetetlennek tűnő vállalkozás: egy eldugott kis kínai boltban tettem szert rájuk, 4 db, nem is annyira gáz mintájúak és darabja 1300 Ft volt. Az eladó néni hatalmas logikával és még nagyobb kedvességgel megkérdezte, hogy szüléshez lesz-e :roll:

Vettem TENA-s eldobható bugyit is és képzeljétek, tényleg igaza volt a múltkor a pasinak a gyógyszertárban, mert nem ez a neve, hanem "rögzítőnadrág"...de ebben a patikában a csaj egyből tudta, hogy miről beszélek. L-eset vettem, de kb ugyanakkora, mint a Jessa-ból a 44/46-os.

És szőnyeg is kaptunk az Ikea-ban. Világos krém színű, a szövésében kockás mintájú. Apáék pedig éppen most tapétázzák a szobáját, majd küldök képet, ha készen lesz. Szóval alakul a babaszoba.

Ma reggel Kristóf akkora tornát csapott a hasamban, hogy ijesztő volt szinte :shock: Azóta alszik, de a hólyagomon...vasalni sem tudtam fél óránál tovább, mert annyira fájt odalent...

Nita, kitartás még egy picit!

Tilli - köszi az aloe választ! Rögtön megyek és meg is iszom a "'felesemet"! Ha bármi hashajtó hatását vagy görcsök érzek, akkor legfeljebb abbahagyom...Az Aloe First-öt is nagyon dícsérték pelenka kiütésre és mellbimbóra is.

Char - vádligörcs :( Amikor állva csinálsz valamit, akkor próbálj meg minél többször lábujjhegyre állni, nem kell nagyon magasra, csak hogy nyúljon az izom. Nekem aqunatal óta nincs görcs.

Apropó aquanatal: ma kaptam sms-t az egyik oktató csajtól, idemásolom, hátha érdekel valakit:

"Aquanatal a Hóvirág Wellness-ben hétfő 19-20h, péntek 14-15 h, kismamajóga hétfő 17:30-19h, szombat 11-12:30. Bejelentkezést kérek. 12-én ingyenes óra. Anna 30/435-6267"

A Hóvirág a XII. kerület, Hóvirág u. 42. alatt van (Széchenyi hegy, 53-as busz végállomása).

Kicsike, még meddig dolgozol? Le a kalappal előtted!

Eszti - ha a tiéd narancsbőr, az enyém rhinocéroszbőr...

Bobópapa, köszi az infót, üdv Csillának és a "kisbabádnak" :D

Monica - remélem, hogy nem a depi miatt nem jössz???

Kép
kkia
 
 


Sziasztok Lányok! Szép hétvégét Mindenkinek! Kórházban levőknek kitartás, remélem hétfőn mindenkit kiengednek!

Tegnap este még megvolt a Tesco - járat, de mindketten olyan rohadt fáradtak voltunk, hogy alig bírtuk vonszolni magunkat/egymást :D de legalább bevásároltunk, így nem nekem kell mászkálnom és megvennem ezeket 3x ennyiért a szar Coopban a belvárosban :roll:
Hazaértünk, sétálgattunk még egy kicsit, jött a vihar, de LEHÜLÉS NULLA!!! Ugyanolyan döglesztő meleg van, mint eddig...talán csak a nap nem süt annyira.
Ma szépen lassan reggeliztem csak műzlit meg túrókrémet és nem volt hányingerem 8) 8) 8)

Nita, nem semmi vagy basszus, Te is csak ijesztgeted itt az aggódó kismamákat!!! Baba maradjon bent még egy kicsit, beszéld meg vele!!!

Mindenkinek köszi a dicsiket, mondjuk naná, hogy nem narancsbőrrel szemben fotóztam magam :D így nehezebb elképzelnetek, de ott van az higgyétek el, méghozzá durván :roll:
Hajamra Roland kissé kiakadt (túl rövid), de mondta Neki, hogy így kényelmes és kész, passz!

Ma "csak" 10-re kellett mennie dolgozni (persze este 8-ig ma is, ba***ák meg!), úgyhogy egy órával többet lehettünk együtt és egy órával kevesebbet vagyok nélküle...durva, de így számolgatok :roll: délelőtt olvastam, pihiztem, meg mostam (kézzel, kicsit már unom :roll: ), aztán jöttem netezni, a fél nap már majdnem eltelt, a holnapi nap meg teljesen a MIENK (ha csak nem találja ki a kedves férjem, hogy bemegy mégis 3-4 órára, hogy csütörtökön előbb indulhassunk haza :roll: )

BobóPapa köszönjük az infókat!!! Csillának gyógypuszik!!! :arrow: :arrow: :arrow:
Vendég
 


Pattogó lehet.......szeretsz aludni?! :)
Sztercsi tetszik a szókincsed!!!!!!! :) :)
Kicsike az éjjel úgy alszom mint akit fejbe vágtak....... :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Itthon vagyunk :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Szijja Andi!

Kérünk képeket méééééééééég!!!!!!!!!!!!!!!!
anyabebi
 
 


Andi, dejóóó!!! Beszámolót és képeket kééérünk!!! :D :D :D
Vendég
 


Szia Andi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Nagyon köszönöm a hiányolásokat, aggódásokat.♥♥
Igazából kb. 1 hete olyan vagyok, mint a mosott sz*r. Már nagyon "terhes" nekem ez a terhesség. :oops: :? Gyakorlatilag nincs olyan testrészem ami ne fájna...a fejemtől elindulva, a mellem feszít, nagyon sokszor nehezen kapok levegőt, a derekam, a térdeim, a lábfejem...szóval nagyon várom már, hogy október 5 legyen. :oops: :roll: Jah és ennek tetejében itt nagyon meleg van még mindig, és szárazság. :? :? Ráadásul Ákos is egyre türelmetlenebb (szerintem nagyon izgul, hogy mi lesz ha 2 gyerek lesz, és a nagy se olyan nagy még, hogy fogunk bírni 2 gyerekekkel stb.,stb) és nagyon ingerült is, mert a cégnél se minden oké mostanában, így mikor hazajön tök feszült, én meg a hormonok miatt, mindenen megsértődök, és csak sírok,sírok. :( De Char miatt meg nem kéne ilyeneket csinálni, meg hát miattam se... :( :(


Szóval hát lányok ennyi a panaszáradat. :oops: :oops:

Többen kérdeztétek, hogy Charnak hogy tetszik az ovi...hát eddig még tetszik neki, ahogy sejtettem ő a fő rosszcsont, állandóan be nem áll a szája, mindenkit rendezget,intézkedik. :lol: :lol: Jövő héttől ott is alszik már, na arra kíváncsi leszek. :roll:


De ígérem, hogy most már becsatlakozom. :oops: :lol:

puszi,Moncsi
Vendég
 


Kép
Vendég
 


Twins,
Isten hozott "itthon"!!! :lol: :lol: :lol:
(Atyaég, Te már babázol...nekünk meg még egy bő hónap :roll: :shock: )

Monica,
jó, hogy megvagy! :P Kitartás!!!! :roll:

Kkia,
hashajtó hatása lehet az aloénak (így tisztít), de csak a kúra elején. Görcsről még nem hallottam, hogy bárkinél lett volna, pedig 4 éve foglalkozom vele :roll

ParisEszti,
itt is meleg van :?
(és az allergiám ma durvább, mint eddig bármikor :shock: )

tillidian
 
 


Sziasztok!

Nem játszom az agyam, hogy visszaolvastam, bevallom, most csak átfutottam, úgy átlósan (ahogy asszem Tilli írta egyszer :lol: ), és csak egy gyors bekukk.

Zsrit, Sziszkó, Bobó! Vigyázzatok magatokra! Remélem, 1-2 napon belül hazajöhettek, drukkolok!

Andi, de jó, hogy már otthon vagytok! Nagyon szépek a csemeték! Majd belejönnek a szopiba, ne aggódj!

Mi szerencsére jól vagyunk, hétfőn megyünk dokihoz. Megpróbálok beszámolni kedden, mert lehet, hogy bemegyek a mh-emre, és akkor írok, ha tudok!

Múlt 7-en összeraktuk a kiságyat meg a pelenkázót. Mindkettőt még tavaly megvettük, csak két héttel később már nem volt kis gazdája, úgyhogy ki se bontottuk. És most hidegzuhanyként ért, hogy a pelenkázónak hiányzik a fiókja. :shock: Természetesen az 1 év jótállás már letelt. :roll: És képzeljétek! Rendeltek nekünk egy fiókot, nem is kell fizetnünk, nagyon rendesek voltak, és pusztán csak a jóindulatukon múlott, mert mondhatták volna azt is, hogy sajnos nem tudnak segíteni. Szóval emberségből nálam 5-ösre vizsgáztak, nagyon örülök. Majd teszek később képet is szobáról.

Vigyázzatok magatokra, babákra, minden depis kismaminak hangulatjavulást kívánok! :wink:
Vendég
 


sziasztok!!!
Monica szuper a tábli első két tagja!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Hahó -másodjára ma...

Andi: De jó, hogy már otthon vagytok!!!! gondolom nem unatkozol, s ha van egy kis szusszanásnyi időd akkor te is csicsikálsz egyet. Másképpen nehezen bírja az ember, főleg kettővel!!! Sok sok puszit küldök Neked és a babáidnak is!!!!

Moncsi: Teljesen megértelek...én is feszültebb és fizikailag gyenge vagyok ezekben az útsó hetekben. Ráadásul sokkal érzékenyebbek vagyunk, úgyhogy a veszekedés, ill. a párunk "rossz hangulata" nem az, amire most szükségünk lenne...Ehelyett egy kis ölelés, egy kedves szó..az együtt tervezgetés hiányzik nekünk. Sajnos ezekből én sem kapok sokat mostanában...Panaszkodd ki magad nyugodtan, az is segít valamit!!!

Őzike: a múltkor kérdezted miért autómatikus a császár a cukorbetegeknél. Elvileg attól félnek nehogy túlságosan nagyra nőjjön a baba odabent, illetve nehogy valami baj érje az édesanyja megemelkedett vércukorszintje miatt s biztos ami biztos előbb jönnek ezek a babucik világra. Persze, ha már diétával vagy inzulinnal stabilizálják a cukrot akkor szó sincs ilyesmiről, szóval simán megszülhetnénk természetes úton is.
Az én esetemben inkább arról van szó, hogy kis idő telt el a két szülés között (2 és fél év),s ezért császároznak. Erről jut eszembe, a barátnőm (itteni) most szept.15-én szül majd császárral, mert a kislánya is azzal született ezelőtt 1 évvel és 3 hónappal.

KépKép
KépKép
betty76
 
 


...úgy néz ki, nálunk is lesz egy kis lehülés..nagyon örülnék neki, bár holnapra fürdést terveztünk és pont akkortól mondják a rossz idő kezdetét.
Én ma is vasaltam, főztem ( kis fasirtokat, sűlt krumplit, salátát csináltam-persze ebből én csak minimálisat ehettem krumpli nélkül) és délutánra tiszta hulla lettem. Ráadásul fáj vagy 3 napja a pocim a bal oldalon. mintha tűket szurkálnának a bőrömbe. Iszonyatosan érzékeny. Ti éreztétek már ezt??? A kisfiammal nem emlékszem, hogy tapasztaltam e. Lehet, hogy csak a méhszalagok miatt, a baba növekedése okozza. Nem tudom.

na most megyek
puszi mindenkinek
Betty

KépKép
KépKép
betty76
 
 


végül is sikerült felraknom a gmailre a falrajzomat, ami megsemmisült. ha valakit érdekel nézze meg, bár nem egy nagy cucc!!!!

na most már tényleg lépek....

KépKép
KépKép
betty76
 
 


Andi! Nagyon örülök, hogy már otthon vagytok!!!!Sok-sok puszi a két drágádnak!


Betty! Akkor nem csak én érzem magam egyre terhesebbnek? :)
És te előbb szülsz mint én.

Eszti! Pedig én küldtem, tényleg küldtem azt a fránya lehülést és esőt!8) :oops: 8) Itt tiszta felhős az ég. Pedig ma van a Fásy mulató pár utcányira, azaz most fog 18 kor kezdődni. De már nem bírnék erre elmenni.

Mi Hétfőn megyünk nagybevásárolni az UH után. Meg kell most már vennünk szinte mindent. Igaz, 33 hetesek leszünk hétfőn, na de hogy itt már 3-an korházban vannak, Nitácskának is csak 1-2 hetet mondtak...és még nyanyás hálóingem nincs is.

Monica! Már én is nyüglődök, a hormonjaim miatt izzadok mint a "banyakórosok", leszakad a derekam és ha tehetném egész nap feküdnék. Azaz mégse, mert mikor azt teszem, akkor az is nyügös.Kitartás. Char bizti nagyon jó tesó lesz és már ovis. (Sógoroméknál 2 év lesz a gyerekek között, ők nem tudják oviba adni a nagyot, nekik kicsit nehezebb lesz így) Apuka meg azt hiszem olyan nálatok mint nálunk. Hamar felkapja a vizet, ők is terhesek :) (a munkahelyi gondokat sajnálom, remélem megoldódnak hamar)

Pussz!

Sztercsi
Vendég
 


Kicsike utólag is boldog szülinapot!!!! :D :D :D

Kép
Vendég
 


csak gyorsan jövök

Tilli és lányos anyukák ezt látnotok kell :oops:

Kép

Hát ez valami csodás!!!
anyabebi
 
 


Moncsi, jó, hogy jelentkeztél! Hidd el, nem vagy egyedül a bajaiddal, szerintem ez az utolsó hónap már mindegyikünknek nehéz és tényleg terhes (én pont tegnap este mondtam a férjemnek, hogy eddig tök jó volt minden, most kezdődik a neheze...), úgyhogy gyere csak és mondd, ha valami bánt. Én tegnap óta tiszta hülye picsa vagyok például :roll: :lol:

Sztercsi, délutánra enyhült az idő, most egész hűvös van, úgyhogy azért megérkezett!
Húúú, engem a Fásytól a hideg kiráz :roll:

És a jó hír: Holnap egyáltalán nem kell bemennie Rolinak dolgozni (mondjuk még jó, vasárnap :roll: ), csütörtökön pedig legkésőbb 2-kor indulhatunk haza (6 helyett)!!!
Vendég
 


Anyabebi, de szép!
Vendég
 


Persze nem az enyém SAJNOS!!

Egy csajszi készíti és van hozzáillő Mei Tai is, ha valakit érdekel felteszem a címet. :cry:
anyabebi
 
 


Tilli
és az allergiám ma durvább, mint eddig bármikor
:? :? :? :? :? :? ehhez meg Neked kitartást!

Judy
Örülök, hogy írtál végre! :wink:

A fiókkal nagy mázlitok volt, nem sok helyen lettek volna ilyen jó fejek. :roll:

Nita
Monica szuper a tábli első két tagja
Hát igen..gyönyörűek. :wink: :lol:

Sztercsi,Betty,Eszti
Akkor ezek szerint nem csak Én szenvedek már.. :roll: De már télleg nem sok van hátra, ezt már fél lábon is kibírjuk igaz Csajok? :wink:

Betty
Gyönyörű a falrajz :shock: :lol: De miért is semmisült meg? :shock: :( (bocsi ha írtad, lemaradtam róla :oops: )

Anyabébi
Gyönyörű a táska télleg. :lol:
Vendég
 


Anyabebi! Szupi a táska!!!!!!!!Ára?

Basszus! Hogy nekem hiába van papírom róla, nem tanítottak meg vmi jól varrni és miért nem tudok ilyeneket csinálni????
Össze kellene szednem magam! Remélem a Törpinek majd tudok csinálni vmi jót!

Eszti!
És már hangosítják a zenét. 4 utca, kb 400 m és hallom. :evil: Ja, én a barátok miatt néznék ki max.
Vendég
 


sztercsi: fingom nincs mennyi lehet, de pl. egy egyedi mei tai 16 ezer pénz. Azért belinkelem a blogcímet hátha kihozza belőled az állatot és vad varrásba fogsz :lol:
http://juditkrea.blogspot.com/
anyabebi
 
 


Sziasztok kismamik!

Üdv újra itt Andi! Ha lesz egy kis időd majd számolj be nekünk pár szóban, hogy boldogulsz! :)

Eszti! Nagyon csini vagy!

Anyabébi! Nagyon köszi a fotókat! Te hányfélét és hányat szereztél már be? Az eldobható pelus ezek szerint jóval kisebb a többméretes kis verziójánál is?

Betty, vérvételen már jó rég voltam, remélem nincs gond a vasammal azóta se!

Kkia, aquanatal biztos jó, tök szívesen mennék, csak nekem sajna baromi messze van az összes lehetőség :?

chardonnay
 
 


Chardonnay, köszi :D

Szolgálati közlemény allergiásoknak:

http://www.nlcafe.hu/eletmod/20090904/5 ... _allergia/

Na én léptem mára, legközelebb csak hétfőn jövök, mert holnap VÉGRE ROLIS NAPOM LESZ!!! Pusszantás Csajok, mindenki vigyázzon magára!!!
Vendég
 


Eszti,
köszi, aranyos vagy! :P
(sajnos nálam a homeós bogyó nem segít :oops: )

Ettől kaparom a falat: "Azoknak, akik régóta szenvednek a szezonális allergiától, általában azt szokták javasolni az orvosok, hogy a várandósság első három hónapját igyekezzenek az allergiamentes időszakra „időzíteni”."
Én 6 éve "IDŐZÍTEK", ezalatt 4 milla ment rá, hogy egyáltalán még egyszer babám lehessen :oops: - csókoltatom, aki ilyen tanácsokat osztogat és a tizedét sem kívánom, mint amit én átéltem :twisted:

Anyabébi,
ez tényleg szép :P De mei tai 16 ezerért? :shock: Nekem gremese (ez a nick neve itt a babaneten) 5.300 ért varrt alvócsuklyásat, de olyat, hogy megszólal!!! :D

Judy,
az a lényeg, hogy beugrottál és hírt adtál! :P

Monica,
hangulatjavító drukkok mennek! :P

tillidian
 
 


Andi és babák, welcome home :D De jó nektek! Majd ha lesz szusszanásnyi időd, gyere és mesélj!

Képzeljétek, van babakocsink :D Brevi Ovo...halál drága volt, de szuper és apa talált rá :wink:

A miénk narancssárga-fekete, de a modell ez:

Kép [img]
http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 4.4638.jpg[/img]

Holnap hozok róla képet, már bent áll a féligkész babaszobában, szuper lett a tapétázás is, ügyesek a fiúk :-)

Ja és teszvesz-en lőttem egy szoptatós fotelt, szóval nagyon happy vagyok, hogy Kristóf-bébinek lassan összeáll a kelengyéje :P

puszi mindenkinek!

Kinga

Kép
kkia
 
 


Anyabébi a gyomorsavtól Én is rettenetesen szenvedek,csak úgy tudok este is lefeküdni ha előtte 15 percel veszek be Renniet.+napközben is egyre gyakrabban,de van,hogy ébredés után is kell egyből.Ezt a 2 hónapot már csak túléljük :D :wink: A táska nagyon csajos és szuper.


Kkia talán még a jövőhéten melózom aztán pihi. :?


Andi végre itthon :D ha lesz egy kis időd gyere és mesélj,már nagyon várunk.Nagy puszi a Babáknak és Neked is.


Monica köszönöm szépen a köszöntést és a tortát is.Legalább virtuálisan van torta.Idén valahogy az is elmaradt. :(
A hangulatom Nekem is nagyon ingadozó sokszor érzem ,hogy sírhatnékom van és jólesik egyedül lenni.Férjem is kérdezi mibajom de ugysem értené meg és Ő is ingerlékeny inkább nem is szólok hozzá nehogy összevesszünk.Remélem ez az időszak hamar elmúlik.Szerintem Nálam az is közrejátszik,hogy már csak 1 hetet dolgozom ,furcs lesz a nyüzsi után, és aggódom a pénz miatt is mivel nem ehez a táppénzes dologhoz vagyok hozzászokva.De majd kitalálok valamit.

Judy a fiókkal nagy szerencsétek volt.

Betty persze,hogy érdekelnek a képeid megyk és megnézem Én is.


Sztercsi,Betty Nekem a szomszédasszonyom szokta mondani,hogy "Te már úgy látom kezdesz nagyon terhes lenni." :shock: :D

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


Kkia szoptatós fotelról is kérünk képet.Kinéztem egyet igaz üzletben de nagyon drága. :D

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


ANDI: ]Üdv. újra itt az újdonsült Anyukát! Ha lesz egy kis időd (mondjuk úgy karácsony környékén:D), akkor mesélj 1-2 szóban az élményekről!

Nita:Vigyázzatok magatokra, Barni okos fiú, és tudja, hogy most hűvös van idekint, maradjon még egy pár hetet, hogy felszedje a téli védőréteget magára.:D

Eszti: Bár én hosszú haj párti vagyok, de nekem nagyon tetszik a frizurád, mert tényleg jól áll, és nem is olyan rövid.

Én mostanában napok óta nem alszom éjjelente, passz, hogy miért, de nappal annál jobban tudok. Mondjuk éjjel jobban fáj a derekam és a forgóm is...talán ezért!


Ma Apával vasaltattam a kicsi fia rucijait, ágyneműit..., mert én előző nap sem bírtam sokáig, kivasaltam olyan 20 bodyt, rugit vegyesen, meg a pelusokat és az egyik ágyneműjét és azt hittem, hogy leszakad a vállam, meg keményedett a hasam is úgyhogy inkább lefeküdtem szunyókálni...:D

Plusz ,meg is csinálta a kisfiának az ágyát (megágyazott), mert már "így jöhet is bele a Pantika" címszóval...jó volt látni azt az örömöt a szemében ami a babavárással jár! :lol:

Hálóing: Én már 3 helyen néztem, de vagy nem volt gombos, vagy 1900 Ft, volt és csúnya is, ill. amit ma néztem az is 1700 pénzbe került, de azon is csak 3 gomb volt nem tűnt túl "kismamabarátnak" , és még ezt is drágállom, mert utána nem nagyon hordom őket majd, max. a köv. nyáron itthonra. Azért meg jó lenne kifognia valami occcsót! :P Talán a piacot is majd még célba veszem...

Jövő csütörtökre már megint 26 fokot mondanak, ami persze az előző 32 fokokhoz képest isteni, de szerintem az sem kellene már. Nem tudom hány fok volt ma, de a napot eltakarnám néha egy kis időre...

Akik tervezik a homeós bogyókat szedni azok mit fognak, és milyen mennyiségben? Tanácsot kérnék, mert hétfőn szeretném beszerezni őket és így igen vaktában fogom azt hiszem... :roll:

Na szép estét. [/b]
hajnalocska
 
 


Kkia
Babakocsi k*va jó, irigy-irigy érte, mi is megbántuk, hogy végül is nem ilyet vettünk. :roll: :lol: Azt hiszem Gináéknak is ilyen van. :lol:

Kicsike
Megemelem a nem létező kalapomat, hogy te még tudsz dolgozni. :roll: Nekem a létezés is nehéz lassan már nem hogy dolgozni. :oops: :oops:

Torta :( :( :(

Hajni
Milyen kis házias a TeApád, hogy így vasal,ágyaz. :lol: :lol:

Végül ti kérvényeztetitek a Pantaleon nevet?
Vendég
 


Chardonnay: egyenlőre 1 db kushies basic belső, 2 db külső és 2 db coolababy van. Akkor akarok inkább beruházni ha megszületik a baba, látom mi jó rá meg mi az ami megfelel majd. Meg anyukám megy október elején angliába és a kezébe nyomtam egy listát, hogy mit nézzen meg és ha ott olcsóbb akkor vegyen elsősorban Bumgenius V3 és organic, pop-in és totsbots easy fit amit szeretnék vele hozatni, hacsak 1-1 db-ot is, mert itt nagyon drága hátha ott kifogja. Ha nem hoz akkor marad a coolababy meg pár pop-in, aztán később 1-2 drágább. :)

Tillike: rakjál fel lécci képet a mei-tai-odról lehet engem is érdekelne. Köszi :)

Hajnalocska
: A piacra feltétlenül menj ki, én ott vettem "csodás" gombos hálóinget 800 pénzért, képet mellékelek.
Kép
A kórházba tökkkéletes!!!!

Na pusssz
anyabebi
 
 


kkia mit jelent a haláldrága?!! :oops:
hajnalocska üzid átadtam Barninak!!!!
ha jó neked holnap leírom a homeós bogyókat amiket a szülésznőm írt fel?!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Lányok, én kész vagyok... nincs időm terhesnek lenni, komolyan... Ez a hét így, hogy párom kidőlt, totálisan kikészített... ráadásul ezen a hétvégén a lízingelt gyerkőceim is vannak, szám szerint három, plusz felújítjuk a nappalit... Vagy az Ikeában kolbászolok, vagy bevásárolok, vagy főzök... Ja, vagy itthonról dolgozom még... Ja, és totál feszült vagyok, gondolom a front miatt is, plusz ez a pörgés – hát néha egy igazi Házisárkány Klasszik vagyok.
Három - négy hetem van hátra cirka és még rengeteg mindent kell vennem... A héten két csomag popsitörlőig jutottam. Na ennyit rólam.


Őzike, nekem azt mondták a Kútvölgyiben, hogy nincs para, mert nem fogják októberben áthelyezni a Sote felét... Már évek óta meg mindenféle hercehurca, de ők nem tudnak erről semmi konkrétat... Ettől függetlenül priviben megírhatom a szülésznőket, ha gondolod.

Screen, neked sem semmi napjaid vannak... Egy félig szar autóval kolbászolsz a városban fel s alá...

Sünci, tényleg ne parázz a szüléstől – nem félelmetes lesz, hanem izgi... Én legalábbis most így gondolok rá.

Kkia, hol lőttél hálóinget? Nekem még az sincs, ha így meg tovább tényleg naturálisan szülök, a szó minden értelmében... :roll:

ParisEszti, de jól nézel ki, azt a mindenit!!! Jól megnőtt Toffee, gratulálok! És milyen jó a kis szett rajtad! Nekem a seggem és a combom már hónapok óta narancsliget... Horrorisztikusan néz ki... Amúgy mikor árulod el, hogy mi lesz, hova költöztök??? Annyira kíváncsi vagyok!!! Vagy mondtad, csak lemaradtam???

Nitácska, neked már fájásaid vannak!!! Te jó ég!!! Tesség még picit bent tartani a babót!

Patogó: rézfaszú bagoly... :lol: :lol:

Bobó, még bírd ki te is!!!

Anyabébi, mint pelenka szakértő: nem tudtam utánaolvasni eddig, de leírnád pár sorban, hogy pontosan milyen egységekből áll egy ilyen "szerkezet"? Van egy belső és egy külső? Én úgy emlékszem anno, amikor az öcsém kicsi volt, hogy volt ez a külső védő bugyiszerű valami és bele kellett hajtogatni a kalsszikus pelenkát... De honnan lehet megtanulni a hajtogatást? Úgy tudom más módszer van lányoknak és más a fiúknak...

Till, Anyabébi... az én párom is vizilabdászkodik... Hát nem panaszkodom, pedig nem egy mai csóka... :D

Csajok mi a tosz az az eldobhatós bugyi????? Van benne egy betét, vagy csak sima bugyi...??? Valaki homályosítson fel lécci... (úgy látszik az ilyen pelenkaszerű dolgokhoz nincs érzékem...)

Andiiiiiiii!!! De jó neked!!! Csodálatosak kis babócák, jaj de jó lehet, hogy ott vannak veled!!!

Moncsi, tessék írni és nem eltűnni!!! Küldök pozitív energiákat ++++++++++

Kép
szilveeaa
 
 


Monica:
Igen kivételesen rá tudtam venni egy kis mosogatásra is, na persze fogadtunk és én nyertem meg a fogadást, és a fiacskájának, meg boldogan csinálta, ja és főzött is...:)
Nem kell kérvényeztetni szerintem, mert az iwiw-en már van 2 Pantaleon nevű férfi (apa-fia) és feltételezem, hogy akkor már be van jelentve, ill. a másik tippem, hogy ha a magyar utónévkönyvben szerepel, akkor lehet adni, nem? Vagy rosszul gondolom, mert ott bizony szerepel. :D

Anyabébi: Óóóó, ez igazán csodálatos :D, úgyhogy holnap meg is támadom a piaci kofákat. Teljesen igazad van a kórházba tökéletes! :)


Nita: Okés, köszi, persze hogy jóóó, mert holnap még csak úgy is vasárnap.

Én olyan éhes vagyok mostanában, éjjel is felkelek enni, persze egyszerre sokat nem tudok, de most is muszáj valamit kerítenem.

Ja és Anyabébi ma du. gondoltam Rád, mert ettem egy nagy tál gesztenyepürét..., már vagy 2 hete készültem...:D
hajnalocska
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: