Új privát üzeneted érkezett!

Hello!

Szezso hatalmas gratula Bendegúz babához, jó egészséget, gyors felépülést kívánok!!!!!

Lilli ez nagyon jó hírnek hangzik további szurok ragacsok mennek :wink:

Princzike még ne add fel!

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33
 
 


Lili
Azt hiszem 10-es a teszt, tehát azért kellene már valamit mutatnia. Mahoz 2 hétre (vagyis 12-én) volt az inszem. Szerintem ezzel már ki kellene mutatnia. :roll:

Klarissza
Igyekszem :roll:

Kép

Kép
princzike
 
 


SZEZSO
Hatalmas gratula Bende babához, mielőbbi sok-sok tejcsit kívánok nektek
Kép

Kata
rajtad a topik szeme, hajrá!!! :D

Zsú
azta micsoda kis hajasbaba :P

Puszedli
magadról pár sor? :wink:

Bettike
hát druszánk nagyon szép kislegyény, nemhiába, Máté a neve :wink: :lol:

Lili
halk gratula, és drukk a továbbiakhoz

Princi
:( ne add fel, látod itt mindenkinek lesz babája előbb-utóbb :wink:

Szilcsi
gondolkoztál, hogy szeptembertől bölcsi, végül mi lett? Szomszédom elment bölcsibe, hogy jövőre írja fel a kicsi fiút, hátt 112. a sorban :?

Máté ma kapta meg a rota vírus elleni oltást és a prevenalt. Nem akarta lenyelni a végét, de kellett neki, és ettől sírába kezdett, mi az hogy kötelező lenyelnem??? :cry: aztán jött a szuri is :? de hamar megvigasztalódott
jelentem 7320 gramm, 65 cm :P
Kép gyönyörű vigyor :D

Kép
gaby25
 
 

 
 

Stephie
bocsi, kimaradtál előbb :oops: örülök neki, hogy úgy nézki minden rendben van a picivel :D

Kép
gaby25
 
 


Gaby Máté gyönyörű hatalmas baba! És ez a vigyor mintha még nem is csak 3-és fél hónapos lenne! Kicsit súgok Puszinak péntekre kell szurkolni :wink:

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33
 
 


Szezsó! Gratulálok én is! Cup bébinek!

Kép
zölddisznó
 
 


Gaby, gyönyörű Máté!!! És a vigyor, nagyon tuti!! :D

Coca, mit csináltál hajnal kettőkor? :shock: Mizu veletek? Hanna kép?? Gyere mesélj!

Este voltak keményedések, sűrűn, de fájdalom nuku. Meglátjuk.....Én szívesen kivárom a jövő hetet. Bár pénteken telihold+ erős hidegfront. :lol:

Kép
kata05
 
 


gaby: Máténál nagyon csúcsszuper az a mosoly :)

kata: akkor készülj baby hidegfront meg telihold =tuti beindul

princzike: továbbra is nyugtatlak, itt még nincs eldőlve semmi, mondom, hogy nekem is a 51 nap lett pozitív, addig 3 nega tesztet ellőttem..

Képzeljétek, most hívtak, hogy akkor pénteken 3 kor várnak az ultrahang konferencián, már úgy izgulok, tuti jó lesz :)

puszi mindenkinek
stephie
 
 


Na... ma is teszteltem és megint nega :( Bacca meg! Majd a köv hónapban :)

Stephie
51-ik napon ?? :shock: :shock: Hogy a manóban?
Remélem jó lesz a konferencia. Majd gyere és mesélj :)

Gaby
Máté milyen nagy már? :shock: És nagyon szépek vagytok :)

Kata
Mindjárt itt a te időd is :)

Kép

Kép
princzike
 
 


princzike: valószínüleg az történhetett, hogy a 16. napon elkezdtem inni a palástfű teát, mert azt hittem már megvolt az ovu. Aztán pár nap múlva visszaesett a hőm, és a csajok azt mondták, hogy szerintük még el se jött az ovulációm. A teát nem hagytam abba, mert azt olvastam, hogy a menszikor kell abbahagyni.
Amikor a 26 napos ciklusom mellett még a 38.napon is negatív volt, akkor elmentem dokihoz, ott azt mondták nem vagyok terhes, utána 1 hét múlva újra teszteltem, megint negatív, újra doki, ultrahang, semmi baba,biztos hormonzavarom van. De akkor mi itt a csajokkal már észrevettük, hogy a hőm szépen felkúszott, így ők is úgy látták, hogy az ovum a 33. napon történhetett. SOSE késett előtte, most is lehet hogy a palástfű kavart be, de tudom milyen érzés volt a negatív teszteket látni. ...Aztán biztosra akartam menni, rászámoltam még bő 2 hetet és utána teszteltem, akkor lett végre pozitív. Egyébként a hőd hogy áll? Fent van, vagy visszaesett a normál hőmérsékletedre?
stephie
 
 


Szezso! Hatalmas gratula! Sok tejcsit, gyors felépülést! :wink: :lol:
(Hogy-hogy? Meg is csinálták a császárt?)

Kata! Hidegfront! Tavaly Mátét is kibújtatta! :wink:

Lili! Babaragik mennek!

Gaby! Ti Mátétok is igen gyönyörű! A név kötelez! :lol: :wink:

Stephie! Gyere a konferencia után!

Kép
bettike
Eger
 
 


Adta valaki a csemetének a rota elleni oltást és a prevenart? Aluszékony volt a baba nektek? Máté ma egész nap alszik, keveset volt ébren, amikor felébredt sírt, hogy még álmos. Gondolom ez még az oltás hatása, nem az időjárásé. Mostanában nem aludt sokat napközben. 6 után elaludt délután, és még alszik :shock: fél 8-kor szoktunk pancsizni. Hamarosan kiveszem cicire teszem.

Kép
gaby25
 
 


sziasztok lányok!

megvolt a konferenciás mozizás. Kb 20 percig tartott, és a szonográfus állandóan váltogatott a 2 dimenziós és a 3D/4D-s módokon. Mindent megnézett (sajnos a ciszta még mindig ugyanott, ugyanakkora méretben ott van) bár ő is azt mondta, hogy kell neki 3-4 hét is mire felszívódik. Csinált kicsi videoklippeket is, és kiírta nekünk DVD-re. Amikor hazajöttünk, akkor láttunk, hogy az egyik videon ami kb 7 mp-es a kicsi nyakán látszik, hogy körbe van csavarodva rajta a köldökzsinór. Volt valakinek ilyen?

felteszek képet a pofiról (ott is látszik), de inkább a másodikon látszik.

kata: péntek van, itt a hidegfront, fájások?
:wink:

gaby: én nem adattam be egyik gyereknek sem, így nem tudok nyilatkozni, de oltások után mindig kicsit aluszékonyabbak voltak
Kép buksi Kép zsinór
stephie
 
 


Step nem kell most még aggódni ugyanis még rengeteg helye van a babódnak a pocidban és ide-oda tekeregnek, forognak néha bele is akadnak a zsinórba néha a nyakukra néha a lábukra vagy a derekukra tekeredik, lehet mire hazaértetek már nem is ott volt :wink: !

Kata?

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33
 
 


Princzike, sajnálom! :(

Stephie, és lesz kontroll hogy elmúlt a ciszta? Köldökzsinór miatt ne aggódj!! Az még bármikor letekeredhet!

Én még egyben! Nagyon jól érzem magam, keményedés mintha több lenne. Front nem hatott eddig, de hát ez bármikor változhat! :wink:

Kép
kata05
 
 


sziasztok lányok!

kata: még nem múlt el :( Debrecenben azt mondták, hogy szept 24 kontrol, de hogy azt már itt is megnézethetem, nem kell átmenni.
A köldökzsinór dolog miatt aludni se nagyon tudtam, az járt a fejemben, hogy remélem nem tudja magára még jobban rácsavarni, mert az, hogy ez ellen semmit nem tudnak tenni, elég bizonytalanná teszi a dolgot. Majd 24-én erre is rákérdezek.

A nevekkel állunk hadilábon, bár nekem a mi vezetéknevünkhöz a Levente tetszik a legjobban, mert a férjem családneve elég kemény és mély hangzású, de neki meg nem tetszik. Azt mondja, hogy divatnév. Nekem korábban a Dávid, Dániel, Ádám tetszett, de most szinte elsőre a Levente jött. Mondtam neki kössünk alkut, megkapja a Leventét és mellé meg ő választ második nevet. De azt sem akarja...Ezek a férfiak..!!!
stephie
 
 


Steph nekem középső fiam végig úgy volt, hogy Iván-Milán lesz az utolsó héten változott meg és lett Ákos-Olivér. Mindet én választottam és szerintem igenis az ember érzi, hogy hogyan kell nevezni a babát és nagyon örülök, hogy az utolsó pillanatban más megérzésem támadt a nevével kapcsolatban :lol: !

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33
 
 


klarissza: tudom miről beszélsz, mert nekem is hasonló volt mindkét lánynál. Totál nem azokban a nevekben gondolkodtunk, csak egyszerűen nem éreztem azt az "na EZ az' érzést. Aztán amikor lett Eszter és Alexandra, akkor mindkét esetben jött a megnyugvás :)

Hiszem, hogy a babák sugallják a neveket, ezért nem érti a párom, hogy miért vagyok meggyőződve, hogy Levente:)
stephie
 
 


Stephie
nekem két ismerősnek is Levente a fia :-) Nekünk Máté és Szabolcs volt az utsó két név ami a rostában maradt, és mivel éreztem apa favoritja Máté, így az lett, persze ő azt mondta neki mindegy melyik :lol: tudom, hogy tömegnév most, de nem baj, jól cseng a vezetéknevével :)

Kata
nemsokára már nem leszel 2 in 1 :wink: :D

Bettike
bizony bizony, név kötelez :D

Tegnap este fagyóból kellett felvennem tejcsit vacsira :( kevesebbet is ittam szerintem mint kellett volna, de azért elkezdek fejni újra.

Kép
gaby25
 
 


jaa, azt még nem is írtam, hogy csütörtökön megfordult hátról hasra :D azóta minden nap fordul, a pelenkázón is átfordult, most már nagyon kell vigyáznom

Kép
gaby25
 
 


gaby: vettél végül kézi fejőt?
ne aggódj, lehet hogy nem csak kevesebbet ittál, de lehet hogy kevesebbet is aludtál satöbbi.
Nagyon ügyes Máté!!
Tudom, hogy tömegnév a Levente is, mert benne van az első 3-ban. Az első a Bence amit apa szintén megvétózott :)
stephie
 
 


stephie
én már szülés előtt megvettem a mellszívót :)

Kép
gaby25
 
 


Cici téma megint
Szóval bal cicit nem nagyon szereti manó, változó, hogy eszik belőle, volt amikor be se kapta, rögtön bőgött, hogy másik kell, de következő szopinál meg cicizett rendesen. Utóbbi időben 2-3 percig maradt rajta többnyire. Lassan jön a balból, és kevesebb, szóval ezt még meg is értem, mert nagy baba, és falni akar :lol:
Tegnap délután megint nem kellett neki, aztán kapott lefejtet, és csak 40 ml-t evett belőle, jobb cicizett előtte, balból viszon lefejtem 60 ml-t. Délután 5-kor szépen evett bal ciciből 20 percig majdnem, el is szunyókált. Este jött a fekete leves. Ballal szoktam kezdeni, hát üvöltés, jobb cicire csere, üvöltés :? ILnyenkor felmérgeli magát, és általában lenyugszik utána cicizik. Na nem jött be, ahogy újra cicire akartam tenni, megint üvöltés :( Lefejtet melegítettem, ami 80 ml volt, de hát azt elkezdte enni, de nem cuppant rá arra sem igazán, abbahagyta, újra sírás, később megint próbáltam a cicit, mikor nem sírt, újra üvölt :cry: nagy nehezen mwegette a cumisüvegből, aztán apa nehezen elaltatta míg én fejtem. Ki vagyok kicsit ettől :cry: ma reggel jobb ciciből szépen evett, második hami bal cici lett volna, megint hiszti. Próbálom ilyenkor pózcserével becsapni, hogy hónalj alól, de úgy sem kérte. Végén jobb cicizett, balból fejtem 60 ml-t. És már én is sírtam közben, mikor ő sírt :cry: Lehet jön a fogacska, attól viselkedhet így? Tapasztalt anyukák tudtok erre mondani valamit?
Azt nem mondhatom, hogy cumisüveghez szoktattam, mert itthon mindig csak cici volt, csak ha mentünk valahova, akkor vittem vizet vagy teát.

Kép
gaby25
 
 


Jó reggelt!

Újra itthon!

Szezsó drága itt is nagyon sok boldogságot kívánok és nőjjetek nagyra!

Lili jaj de jó hír ez! ölellek! és sok sok+++++UH ig is

Priczi sajnálom... remélem jobban vagy!

GAby sajnálom amin keresztülmentek. lehet hogy meg fog jönni és ezt érzi Máté? nekünk nem volt ilyen.kitartás!

Stephie édes a kicsi pocakosod

Katám drága rajtad a sor! itthon vagyunk tegnap délután óta így bármikor a csütörtököt kivéve jók vagytok!

sajnos az otthoni pihenés nem úgy sikerült, mint ahogy szerettük volna, mert összeszedtük a Rota vírust valószínű györökön, mert akik ott voltak velünk mindenki kidőlt utána a családtagok is.kivéve azokat a gyerekeket akik be voltak oltva Rota ellen, köztük Zsiga is.

nagyon féltem tőle,hogy Zoé is elkapja, mert sajnos húgomat és a férjét sem kímélte de szerencsére kopkopkop az anyatej védettséget nyújtott neki. remélem.jól elintéztük a tisztítókúrát a családnak :roll:

szerencsére egy nap alatt kijöttünk belőle.. de főleg azok akik tudtak hányni. :lol: minden játékát a Zsigának kifertőtlenítettem, itthon szerencsére mást nem kellett, mert nem voltunk itt. most már semmi bajunk.
Vendég
 


Jó reggelt!

Boni, üdv itthon! Szerintem holnap megyünk, ha jó nektek? Illetve ha az nst-m jó lesz.

Szezsóékkal mi lehet? Vajon otthon vannak már?

Én még egyben, semmi bajom, nem fáj sehol, nem járkálok éjszaka pisilni semmennyit, alszok rendesen! :lol:

Kép
kata05
 
 


KAtám persze hogy jó! :lol: addig puccbavágom kérót kicsit mert apa egyedül volt itthon... :wink: v
Vendég
 


Boni
még szerencse, hogy Zsiga be lett oltva. Mi is beadattuk, sosem lehet tudni. Örülök, hogy már jól vagytok. Lehet a héten megyek kajajegyért, akkor megint összefuthatunk :P Coca és mások is csatlakozhatnak :D
cici dolog majd csak rendeződik, lényeg hogy van tejcsi. tegnap este nem volt balhé :D reggel bal cici miatt volt hiszti, így bal ciciből 3x fejtem, 150 ml lett, ma maj megkapja valamikor bal cici helyett. ez van. néha azért cicizik balból is

Kata
na kiváncs vagyok, mikor aka kibújni kis pocaklakód :P

Kép
gaby25
 
 


Bocsi! Most csak képek! :oops:

Kép

Kép

Kép
bettike
Eger
 
 


Bettike! Mátét Isten éltesse szülinapja alkalmából, még vagy száz ilyet, jó egészséget a kisfiadnak!!! :lol:
Tortát küldesz? :lol: Guszta!

Kép
szilcsi
 
 


MÁTÉ nagylegénynek nagyon boldog első születésnapot kívánunk! nagyon szépek vagytok!!!!!
Vendég
 


Nst-ről megjöttem: Minden rendben, Lőrinc jól viselkedett. Szombaton ismétlés, ha nem jönne+amnioszkópia+uh. Jövő pénteken meg indít, ha addig nem lesz meg.

Bettike, Máténak Nagyon Boldog Szülinapot kívánok!!!

Kép
kata05
 
 


KAtám akkor jöttök? majd üzenj, lementünk játszóra
Vendég
 


Máté baba Sok Boldog Szülinapot!

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33
 
 


Sziasztok!
Köszönjük Mindenkinek a gratulációkat :-)
Vasárnap jöhettünk haza a kórházból és azóta új Főnök van itthon :-)
Bendegúz amúgy jó baba, nem sokat sír, alszik-eszik-cuki pofákat vág :-)
Kép

A kórház elég gáz volt, minden energiám ráment. Szopi úgy-ahogy működik, még van hova fejlődni.
Szüléstörténetet majd megírom, egyelőre minden percemet beosztotta VALAKI :-)
(Röviden: végül elsején éjjel meg kellett császározni toxémia miatt, elszállt a vérnyomásom, fehérje volt a vizeletemben.)

Puszi
Szezso
szezso
 
 


Szezsó csak ügyesen..ha kell valami tudod a számom :lol:

nagyon édes BEndegúz, kis komoly képet vágó. :lol: és látom hajas baba!

szorítok hogy a szopiba is belejöjjetek :lol:
Vendég
 


Bende baba egy tünemény! Marci meg még mindig zabálnivaló kiskrapek. Zsu n meg se látszik a szülés, Katánk meg gyönyörű kismama. :lol: jó hogy itt voltatok :lol:
Vendég
 


sziasztok lányok!

bettike : Boldog születésnapot Máténak, szépek vagytok

szezso: üdv közöttünk újra, látszik Bendén, hogy nagyon nyugodt és az a hajmennyiség se semmi. Ne aggódj, tejcsi majd megjön, csak tedd rá gyakran :) Várjuk a születéstörténetet, de mi ráérünk, nyugi

boni: akkor asszem ezek után majd én is elgondolkodom, hogy be kellene adatni a rota ellenit. Nekem (kop-kop) egyik gyerek se kapta el, de biztos nem lehetett könnyű . Örülök, hogy jobban vagytok.

kata: hogy bírod? :)

klara: remélem igazad lesz és 24-én már nem lesz ott a zsinór. azért kicsit aggasztó a tudat.

princzike: van piri azóta? (reméljük még nincs :)
babaimádó: hiányzol ám, remélem jól vagy

ami engem illet, igyekszek sokat feküdni, igazából szinte csak a reggeli elindulásnál meg amikor hazajön a család, akkor vagyok talpon. Néha vannak kisebb pecsételések, hamar elmúlnak, biztos puhul a méhszáj, de még olyan távoli az a február eleje.. :( jó lenne minél tovább befektetés nélkül megúszni, bár már a 36 hétben járnék akkor már nem nagyon aggódnék.
stephie
 
 


Boni, mi is nagyon jól éreztük magunkat!! :D

Stephie, teljesen jól bírom. Bár azért dumcsizok Lőrinccel hogy kint tágasabb, de ő tudja mi a dolga! :wink: Majd jön ha szeretne. Csak ne ma délután induljon mert szerdánként nincs szülésznőm. Bár a mai dátum nagyon jó lenne! :lol:
Nagyon vigyázz magadra!Nekem 14. héttől 2000-es volt a méhszájam 3 hete fel van teljesen puhulva és papírvékony...na erről ennyit! :wink:

Kép
kata05
 
 


HEllo!

Katám és ilyen méhszáj mellett a gyerek meg sehol :?: :lol: Sajna szüléskor ez nem sokat jelent :(

Szezso édes kis babóca :lol:

Kaptok kis képözönt rólunk is!

Mond, hogy csíííííííízzzzzzzzzzzz!
Kép

Fogmosás párosban jó!
Kép

Már 4 fogam van megmutassam?
Kép

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33
 
 


kata: az én méhszájam a csonkolás miatt már eleve 2000-ről indult :(
ezért reménykedem, hogy minél tovább bírom itthon. Szandival már anno a 28 hétre felsimult..

klara: a duett fogmosás nálunk is megy:) gyönyörűek ezek a srácok
stephie
 
 


Bettike
Boldog szülinapot utolag nagy Máténak :D jó a kép, és klassz a torta :D milyen izű volt?

Szezso
hát igen ez ilyen, mikor kifőnök megérkezik :lol: :D nagyon édes kis hajasbaba :D sok sok fincsi tejcsit kívánok nektek én is

Stephie
vigyázz magatokra, maradj is ágyban sokat. Doki mit mond?
nincs vonalzód, most hanyadik hétben is vagy? :roll:

Klarissza
remek képek :D nagyon helyesek együtt :D

Boni
egyelőre nem jött meg, néha görcsölgetek, de ez már jóvel hamarabb is volt. Neked mikor jött meg? szomszédomnak megjött mostanában, ő is szoptat még rendesen

Kép
gaby25
 
 


gaby : 18+5 csináltam már vonalzót, csak olyan macerás, hogy minden egyes alkalommal előbb a nagyonbaba-n be kell írni

Dokim azt mondta, hogy reménykedjünk, hogy a sok fekvéssel és azzal, hogy gyakorlatilag táppénzen vagyok, kihúzzuk végig. De mindig hozzáteszi, ha bármi van, keményedés, görcsölés, hívjam.

ami a szopit illeti nekem mindkét gyerek elkezdett finnyáskodni. nem olyan élvezettel szoptak, meg szerintem látszott is, hogy nem is ízlett nekik. 2-3 nap múlva meg is jött. Az egyikkel 6 hónapig, a másikkal 8-ig szoptattam
stephie
 
 


hát megint kellett kivenni fagyóból tejcsit :? egyre nagyobb lesz az étvágy, nem hiszem, hogy 6 hónapig csak tejcsit tudok adni, 4. hónapot betölti, akkor majd elkezdem kostóltatni az almát vele
bal cicit ma elfogadta viszont :) igaz cseleztem is kicsit, hónalj alól kapta, reggel végre 20 percig nyammogot rajta :D

Kép
gaby25
 
 


Csak gyors reagálás!

Gaby! Én is úgy csináltam, ahogy te készülsz! 4 hónaposan kóstoltattam vele az almát, de még este, reggel mindig cicizik! Ezt sikerült fenntartani! :lol: Én megnyugodtam, hogy ha nem lesz tejcsi, akkor sem hal éhen, és lám mégis maradt neki tejcsi! :wink: Kitartást és nyugi! Alkoholmentes sör megy?

Nekem 1 héttel hamarabb finnyás volt és hiszti és szopi frász, mielőtt megjött!

Marcipán torta, párizsi kocka ízű!

Stephie - drukkolok hogy húzzátok még!

Kata? Még 2 in 1? Nagyon kíváncsi vagyok mikor bújik elő!

Szezso - tündéri, szép nagy baba!

Kép
bettike
Eger
 
 


Sziasztok!

Lili, gratula a kétcsíkoshoz!!!!!

Szezso, Bendi nagyon édes!!! Sajnálom a toxémiát.

Gaby, Máté, milyen nagy baba már!!!! Hidd el nem fog elfogyni a tejcsi. Ha idáig ment, menni fog ezután is, ha úgy érzed nagyobb az étvágy szopiztasd sűrűbben.

Bettike szép család vagytok! A torta meg cuki volt, meg gondolom finom is! :lol: Máténak Nagyon Boldog Születésnapot utólag is!

Klara, Matyi nagyon szép!!! Azok a fürtök... .

Stephie drukkolok, hogy minden rendben legyen pocakbabával és minél tovább bírjátok 2in1.

Boni szuper volt nálatok! Zsigi igazi Zsivány fickó!

Rólunk: Ma voltunk oltáson Bendével. Pici fiam 6740!!! gramm és 61 centi. Veszett gyorsan hízik, igaz szopizik ezerrel, legyen az nappal vagy éjszaka. Marcival fele ennyit nem éjszakáztam, de dupla ennyire voltam fáradt. Ma voltam a 6 hetes kontrollon (egy picit csúszott), minden okés odabent és a vágásom is gyönyörű.
Kép

kispiskóta
 
 


Jó reggelt!

Katám a mai napon nem ajándékozol meg egy Lócival? :wink: :lol:

Szilcsi BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT! :lol:

GAby én 6 hósan adtam neki gyümit, ha a tejem elment volna akkor tápszer! szóval én nem aggódtam . most már 4 hónapja reggel este tápi van, és másfél éves korunkig marad is.

Klara nagyon édes a fiad! eza mosoly



:lol:


Szezsó remélem jól telnek az éjszakáitok!


Stephie bírni fogod csak ügyesen!


tegnap történt egy kis baleset a játszótéren, a homokozó szélét lefejelte Csiguszom.

:cry: gyönyörű mokkánk lett a bal szemünknél.

ZSu ZSiga imádja a kisvakondot! mondja ezerrel hogy va va és mutogat :lol: BEnde gyönyörű és szép méretei vannak.
Vendég
 


Klarissza, gyönyörűek a fiaid!!!!

Gaby, szopitémához MÉG nem tudok hozzászólni! :lol:

Boni, Nagyon Boldog Névnapot!!!!!!!! És jó színház látogatást, beszámolót kérünk!! Nem rajtam múlik....

Szilcsi, Boldog Szülinapot!!!

Bettike, még egyben vagyok! :wink: Szerintem ez az időszak egy időzített bomba. :lol:

Lili, tudom ám hogy nagyon jó lett a hcg-d!!! Gratula, és boldog babavárást!!!!

Puszinak meg nagyon drukk a babákhoz (mégha nem is ír ide).

Pusszantok mindenkit!

Kép
kata05
 
 


KAta lehet nem megyünk mert a srác akitől vettem a jegyet azt mondta tegnap, hogy bár kiküldték neki 2.án a tv2 n, még nem ért oda hozzá. így lehet ma itthon :cry: :twisted:
Vendég
 


Boni ne már akkor én mire fogok írigy lenni? a fejbeverést sajnálom szerencsére ezek a babók még gyorsan regenerálódnak, azért remélem nem sírt sokáig!

Matyikám ma nagyon nyűgi utálja az időváltozást!

Puszinak és sütékéinek babaragacsot küldök!!!!!!!!!!!!!

Kata már csak napok esetleg órák kérdése annyira szupi :lol:

Ünnepelteknek sok boldogságot és finom, szép ajándékokat kívánok!

Zsu hatalmas a "pici fiad!" :D

Gaby csak pozitívan! A tejcsi fejéssel visszahozható, szaporítható csak nagyon fárasztó! Mátyás nappal már csak kétszer, de éjszaka még mindig sokszor van, hogy 5-ször is szopizik, amikor jön a foga! Alap esetben kétszer. Az ugye 4 és eszik mellé rendesen mindent napi + 4-szer és képzeld szinte mégsem hízik csak kb. havi 300 gr-ot.

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33
 
 


Boni, Nagyon Boldog Névnapot kívánok!!!! A jegyet sajnálom... . :(

Szilcsi, Boldog Születésnapot kívánok!!!

Klara, hát nem aprózza el a növekedést... . 8)

kispiskóta
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?