Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Nem igazán tudok visszaolvasni, mert rengeteget írtatok!
Ha valaki valamit nekem írt,akkor kérem írja meg pü-ben.
Azt láttam, hogy Emese kérdezte a csepeli fodrászt!
Ha én megfelelek, akkor szívesen megcsinálom a hajadat, de ha ragaszkodsz az üzletben történő hajvágáshoz,akkor keresek Neked valaki jót! (Bár csepelen nem sok jó van sajnos :? )

Lányok!

Van esetleg valaki,aki már nem szoptat, de van elektromos mellszívója? (és esetleg pár napra kölcsön tudná adni, kipróbálásra,mert feleslegesen nem vennék)
Gondoltam megpróbálok azzal fejni, hátha sikerül valamennyire visszaállítani a tejtermelést, mert a kézivel nem bírom, olyan nehezen indul be. Sikerült szereznem kölcsönbe, kipróbálásra egy pesztonkát, de kézzel többet fejek le, mint vele. Venni viszont nem merek, mert kidobni nem akarom a pénzt az ablakon! :oops:

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Sziasztok!

Höhö, fél órával megint előrejött a fürcsi, úgyhogy negyd 10-kor alszik a gyerek! (Azt nemtom meddig...) :P

Csaninak a BCG oltása most kezdett el felpúposodni, és nagyon vörös. Még ki is fakadhat, ahogy elnézem...? Ez normális? Már 3,5 hós!!!

Huh, megmondtam anyóspajtinak, hogy nem kezdjük a hozzátápit és kész. Először akadékoskodott, hogy miért, de aztán beletörődött. Végre! Tiszta frusztrált voltam, mert minden nap elmondta, hogy mostmár kapjon almalevet, én meg csak tereltem...

Kinéztem egy fasza bébikarámot járóka helyett, és licitáltam rá, de mások is licitálnak. Tapasztalat teszveszesek, mit csináljak, hogy az enyém legyen, és lehetőleg ne horror áron? Egyáltalán van ilyen módszer?

Petrus, nagyon faján nyomod az ikrekkel, olyan büszke vagyok rád, mindenkinek mesélem, hogy iymerek egy lányt, aki egyszerre szopiztatja az ikreit!

Na jó, megyek is...

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Tinu,köszi a rizspépes linket,majd nézek valamit erre a célra.
Netti írtam a blogba!
Hú,a lányok extra nyafit levágtak ma este.Nem akartak aludni.Előtte meg a szoba közepén ketten locsiztak a kiskádban.Majd holnap hozok képet róla.Apának fájt a gyomra és gondoltam így gyosabb lesz.Holnap mennek a nagykádba,mert élvezték.
Dóri örülök hogy jobban vagy!
:arrow: hulla vok!
Szép álmokat!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 

 
 

Mozza
nagyon jó kis ajándék lett. Jó ötlet.

Böbi
sima ügy volt. Azért apának nem így adom elő, nehogy rendszer legyen belőle :-)
Amíg Kolost fürdettem, ős is megfürdette játsziból a babáit. Amikor szoptattam megnézhetett pár kisvakond részt. Aztán kb 2 percig voltam benn nála, hamar elaludt.
Azt mondta este, hogy majd ha Kolos nagy nővérke lesz és kinőnek a fogai, akkor kaphat csokit. :-)

Szofi
én tuti receptet nem tudok, be szoktam írni az általam még jónak tartott összeget és akkor a finisben licitál magától.
pumuklii
 
 


Ja, én is ilyeneket etettem Majával. Holle 3 mag kását, meg Holle babamüzlit.
http://www.egeszsegbolt.hu/314-bebietel ... aknak.html
Neten rendeltem, de személyesen elmentem. Nálunk is sokáig kitartott egy doboz, de mi jó sokat el is használtunk. Sokáig babamüzlit reggelizett banánnal.
pumuklii
 
 


szofi, addig ne licitalj ra egyaltalan amig nem eri el a licit veget! ha akkor is megfelelo az osszeg,akkor az utolso par mp-ben nyomj licitet,ne 1el tobbet mint amennyit lehet hanem kb 2vel.. ha mas vki is ezt csinalna igy nagyobb az eselyed h a tied lesz. nemtudom mennyire volt ez igy ertheto :roll:
Pl: 15nel tart, licitlepcso 500ft akkor ne 15500ftot uss be az utolso mpben hanem 16ezret.. :)
mennyinel tart a licit es mekkora a cucc?
en lattam ilyen 8 metereset! 30korul

Netti
Kép
maumau
 
 


Netti, értem, jó ötlet!!!
6 m-es (nekünk nem kell nagyobb), és 18 100-on van. De még 10 nap hátra van. Egy kretén licitálgat ellenem, most megpróbálom elaltatni a gyanakvását, és a végén jól rányomok 20 000-t!!! MUHAAHAHAHA! Csak működjön is a taktika... :oops:

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


az szupi! ne is foglalkozz vele, had licitalgasson. van aki sajat magara licital h feljebb menjen :wink:
ha a vegen is ugy gondolod meger annyit.. akkor licitalj. csak ne felejtsd el mikor jar le :lol:

Netti
Kép
maumau
 
 


A postaköltséget hogy kell kifizetni? Azt is átudalod az eladónak, és ő úgy adja fel? vagy a postásnak fizetem? Vagy hogy?

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


szofi, attol fugg h akarjatok, van utanveteles, ezt nem minden elado akarja, akk az egeszet a postasnak. van banki atutalas, akkor a pk-val egyutt utalod az osszeget! v szemelyes atvet.. de nezd meg a lapon h miket adott meg, mindenki be szokta jelolni h h hajlando eladni!

Netti
Kép
maumau
 
 


Most azt írja, banki átutalás. Akkor majd az árat+ a megadott postaköltséget kell utalnom, ugye?
Mit csinálok, ha elutalom nneki a pénzt, ő meg egyszerűen nem küldi a cuccot???

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Felpakoltam magam rendesen a facebook-ra, ha valaki szeretne ottan megtalálni!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Tinu,
de jó, hogy leírtad a hozzátáplálást ilyen részletesen... jó viszonyítási alap... a céklát egyébként hogyan adtad? Úgy megfogja a fazekat, hogy én nem is csináltam még soha... legalábbis a nagyiét emlékezetem szerint....

Petrus,
hú, tényleg le a kalappal a szoptatást illetően! És ha éhesek, akkor hogy tudod elérni, hogy kivárja türelmesen a sorát a második delikvens? Az egyedüli büfi is olyan megható.... szükség törvény... 3-as ikreknél láttam olyat, hogy a mami ölelésére is sorba álltak türlemesen a lurkók... akkor már voltak vagy 1,5 évesek..

Mozza,
próbálta, visszakeresni, de nem találom... hol vettétek ezt a lenyomatos csomagot? Mi annak idején sókerámiából csináltuk az ilyet, azaz a mi szüleink... csak nem tudom mennyire bababarát a só a pici tappancsának... nehogy kicsípje neki.. jobb az előre elkészített cucc...

Szofi,
nálatok a karám tuti lesz, nagy a tér... én azt hisezm előbb felköltöztetem a cicát a szomszédba, még mielőtt mászik, és habtapizunk a nappaliban...

Böbe,
hogy alakul az ismerősötöknél a szopi? És Iringón tapasztaltál változást, hogy csak anyatejet kapott?
Habtapi:
nálatok jó nagy felületen van a fotó alapján... mekkora kb? És ti ezt a nagyot hol vettétek? Én is ilyet szeretnék...
altatás:
írtad, hogy már egyedül alszik el a manód... hogy sikerült elérni? Nekem visszafelé fejlődik.. tegnap pl csak a mellkasomon volt hajlandó... egyébként üvöltött... igaz, a 3 oltás hatása alatt volt még szerintem...

Netti,
apa-segítség: hát, irigyellek, hogy ennyire kiveszi a részét a párod a babázásból.. nekem későn jön majdnem mindíg, már alszik a manó... reggel mi nem pótolunk.. majd a hozzátápinál...

Annus,
hogy van Izus? Fogacskája?

el is felejtettem írni, mát nem kell a terpeszpelus:) Olyan megkönnyebbülés...
vanni
 
 


Trixi,
én kaptam kölcsön mellszívót, az Avent ISIS-t, de nekem nem elég erős.. a kézi aventtel sokkal jobban lejön nekem a tej....
vanni
 
 


Jó reggelt!
Férjem kölcsönkérte az anyja kocsiját tegnap,mert a miénket vinni kell zöldkártyára.erre a kulcsot nem kérte el. :roll: Egyem a lelkivilágát. Szal szegény anyum vitte el kukutyinba dolgozni.
Tegnp délután voltunk anyuméknál hintapalintázni.Azt úgy szereti Cicó, nagyokat mosolygott közben.
Mi elkezdtük a hozzátápit.Sajnos, teszem hozzá, mert a tejem nem akar visszajönni rendesen.Mindig kell pótolnom. És nem tudom miért,de minden porcikám tiltakozik a tápszer ellen. És azt beszéltük a dokinővel, hogy akkor inkább a kaja.De szerintem kelleni fog tápszer, mert nem haladunk annyira gyorsan,ahogy ürül ki a tejema fagyóból. De hogy mi a csuda bajom van a tápszerrel????? :roll: Nem értem magam. Viszont nagyon szomorú vagyok, hogy nem tudtam visszahozni a tejem. Igaz,ma reggel egy ciciből evett,és még bukott is utána, szal tele a pocak.
Köszi Petrus a segítséget. TÉnyleg minden tisztelet a Tiéd az ikrekkel!!!
Na megyek fejni.Szép napot mindenkinek, bár rettentő borult. :(

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Vanni: úgy csináltam a céklát, mintha krumpli lenne. Meghámoztam, felkockáztam (hamarabb megpuhul) és felraktam főni. Fémedényeink vannak, azt nem fogta meg. Hamar megfő amúgy. AZtán egy kis főzővízzel összemixeltem és ennyi. Jó édes, lehet hozzá almát, krumplit adni, mindegyik jól illik hozzá. Én is fotóztam TÜcivel céklafejes képet, ez szerintem minden gyereknek van. :lol:

Kép
Kép
tinu
 
 


Vanni!

Sztem az enyémnek az a baja, hogy régebbi, és a gumik el vannak benne öregedve, ezért nem elég hatékony. Mire beindul, már elfárad a kezem! :(

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Jó reggelt :)

Netti, gratula a foghoz :)

Mi ma megyünk lagziba :)
Vendég
 


Panndi
öltözzetek fel melegen :-)

Ritka szar éjszakánk volt. ALig tudtam elaludni, mert felettünk vmi buli volt. Aztán meg Kolos kelt 2x is.

Maja meg apa elmentek nekem meglepit venni. Kiváncsi vagyok...
pumuklii
 
 


Jó reggelt!

Vanni, mi az öreg ördögöt csináltál hajnali 3 óra 53-kor? :shock: Örülök, hogy elhagyhattátok a terpeszpelust, ügyesek vagytok!

Szofi, én is a Netti-féle módszert alkalmazom, azzal kiegészítve, hogy a leírt esetben ne kerek összeget üss be (tehát ne 16 000 HUF-ot), hanem dobj rá még 1 vagy 11 forintot (ezzel is tovább növeled az esélyeidet :wink: ) És tényleg ne licitálj, csak a legeslegvégén (én amikor kiírja, hogy "kevesebb mint egy perc" van hátra, elmondom az egyedem-begyedem-dínom-dánom kezdetű mondókát, és amikor annak vége, akkor nyomom a licitet, ez kb. pár másodpercet jelent a vége előtt :D ) Sok sikert. Nem fognak szeretni, de eredményes leszel :lol: Ja és nekem nem eddig egyetlen olyan tapasztalatom volt, hogy átutaltam a pénzt és eltűnt az eladó (szerencsére tán 1500 HUF-ot ha buktam), de ilyen esetben rögtön le is tiltják az eladót. Ezt nem sokan kockáztatják meg, mást is el akarnak adni, azaz nem kell félned szerintem.

Panndi, jó lagzizást nektek, majd hozz képet!

Na mennem, kell, tapmancs engem kíván. Sziasztok lyányok.

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


szofi!
nezd meg az illetonek az ertekeleseit! ha nincs nagyon negativ neki akkor nem lehet nagy problema, ha van olvasd el miert.. egyebkent nem hiszem h megteszi, kitessekelik akkor onnan..
egyebkent ha nincs tul messze erdemes mindig a szemelyes talalkozot eroltetni!

vanni, tappancsos brendonbol!
nekunk kell minden szopi utan potlas,minden alkalommal 60at szopizik ki,szoval az keves lenne neki :) azt nem irtam meg apahoz, h hetvegen meg alig lehet elvenni tole a gyereket, mindent o csinal.. peig sok a munka,de inkabb dolgozik ejjel ha ugy adodik,de ha hazaer o babazik..

Niki, a kenyszer nagy ur,de sztem Riki mar nagy fiu..

Tinu, hozool Tuncirol ceklafejes kepet?? :)

Panndi, koszi :D majd most megvizsgalom.. de az az ugye?? tok reces egy helyen..... de ha felhuzom neki a szajat annyira nem latom konkretan.. na de eddig ott sima volt ..
Jo bulit! gyerekek hol lesznek?

pumukli, kivancsi vagyok mit vesznek ketten! :)

Gyongyi, amit irtal azzal kapcsolatban, nekem halistennek meg nem fordult elo h eltunt az elado, de sztem minden esetben kell ertekelest nezni.. hany eladas h teljesitett stb.. egy noname-nek nem utalnek 20ezret at.. :lol:

Netti
Kép
maumau
 
 


Itt van az ősz,itt van újra!Szép jó reggelt!

Na tegnap nem volt sírás,így bepótoltam a vasalát ,mosást és társait!Ma reggel már port töröltem,délután takarítás lesz! :wink:

Izának most egyszerre jön az alsó 2 foga amúgy,lehet már írtm.Használok én mindent,de ami hat az is csak rövid ideig...na majd remélem kibújnak a fogak!
Ma 4 kor evett a drágám...2 cicit kiszippantotta :shock: Utána alig tudott visszaaludni,na meg én is....Folyton hasrafordult,meg kacarászott,aztán a zenélős tevét püfölte,ami csörög is...szóval ÁÁÁÁÁÁÁ.Előtte meg mikor kivettem szopizni már hason volt,de a feje a kiságy másik végében :shock: Annyira menne,egyem is meg!És már a tenyerén támaszkodik fel,nem csak könyököl....Na éjjel meg azt álmodtam h feláll...olyan furi hogy már ilyen kis mozgékony :wink:

Petra!
Én láttam a blogodban hogy szoptatod őket egyszerre!Annyira édes!!!!

Na megyek reggeli

Tegnap bevásároltunk apával,holnap megy pecázni,meg jön uncsitesóm is vmikor mosni,nincs mosógépe....
Na és imádom ezt az időt!!!!Hurrá!Végre picit enyhült ez a nagy meleg!!!!Ja és ma is kell enni boltba,mert kiderült h pár dolgot kihagytunk...mondjuk el se tudtuk volna hozni...apánál 2 szatyor,Izánál is 2 :wink: :roll: :lol:

Netti gratula afoghoz!Akkor nektek is csak most jött ki teljesen?Ma ég nem néztem Izust,de lehet h neki is kijött...mivel tegnap nem sírt...de lehet csak szünetet tart :roll:


Kutyafüle!
Iza is kap pótlást!!!De még nem kezdtem el a hozzátápit!Amúgy is ha már lefejtem,akkor kapja már meg!Csoda hogy megissza!Amúgy lehet h főzelékben meg ne fogja elfogadni,megőrülnék ha megmaradna egy csomó tej!Én majd akkor kezdem a hozzátápit ha már csak pár szacsi tejem lesz! :wink: :arrow:

annus11
 
 


Jó reggelt!
Hú,olyan bolondul aludtunk.Vihar volt,dörgött villámlott.Gréti észre sem vette,de Hanna vergődött.Na meg én.....jobban félek mint egy gyerek :oops: ...pedig ugye én vok a szülő,akinek azt kéne mutatni hogy nem kell félni,nem bánt.....nem a fenét :lol:
Netti gratula a fogacskához!
Annus lehet már kibújt akkor Izusnak is az újabb fog. :wink:
Panndi jó szórakozást!
Trixi,nekem a kézi Avent nagyon kiszívta,az utolsó cseppig.Csak ugye már semmi tejem, :(
Kutyafüle,mivel indítatok???
Mozza,nagyon szép ajit csináltatok a mamának!
Szofi hajrá,teszvesz!Remélem a tied lesz!
Na :arrow: még most reggelizek.

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Netti, jönnek ők is :) Este ha elaludtak, bébiőrrel ott maradnak a szobában, mi meg bulizunk ;)
Vendég
 


Jó reggelt!

Mozza, nagyon szupi az ajándék, nagyi biztos meghatódik :)

Fogakhoz gratula, no meg kitartás!

Gyöngyi, ma én fiam is mini standupcomedyvel kezdte a napot. 5.50-kor.... :evil:

Panndi, viszitek Fruzsit is a lagziba? Mi jövő héten megyünk, és nagyon dilemmázom, hogy vigyük-e Zsombit. Szeretném, csak nem tudom, hogy aludna-e a zajban... Valaki tapaszatalat?

KisLilinek boldog 3 hónapot :D

Petrus, nem semmi vagy a szinkron-szopival, le a kalappal! De azt hogy csinálod, hogy egyszerre egyenek? Ha előbb éhes, akkor is vársz? Csak mert én az egyszem gyerekemmel sem tudom elérni, hogy kb ugyanakkor egyen... Pedig már jó lenne!

Annus, köszi mindent :lol:

Ancsi

KépKép
k.ancsi
 
 


Tinu,Viktornak boldog névnapot!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Ancsi
vidd nyugodtan. Kolost nem zavarta, Maját volt csak nehéz elaltatni.
pumuklii
 
 


Gyöngyi,
az én Marcim éjjel egyszer eszik,vagyis hajnalban,, 3 körül. És rengeteget szintén, mint Petrus ikrei. Olyankor 1 perc alatt alszik tovább, én akkor fejek, és jövök fel a netre... volt, hogy 4-ig aludtunk hajnalban, és úgy bedurrant a cicim, hogy kő kemény volt, és tele volt csomókkal... egyszer volt mellgyulladásom is... szóval emiatt ezsik ő hajnalban... amíg visszaalszik könnyen, addig csinálom így, ha nem a,kkor szerintem nem kapom ki az ágyból amint mocorog, hagyom inkább, én meg lefejem aztán megkapja azt pótlásnak tápszer helyett késő délután, amikor is nagyon kevés a tejem, és tápszert is kap már hetek óta...

Netti,
köszi az infót a tappancsos ajádékról:)

Ismeretlen helyen a baba: nekünk Marci is riadt egy darabig.. ismeretlen ember láttán is, de egy fél óra alatt feloldódik... csak gondolom rá kell jönnie, hogy nincs vész:)

Tinu,
én is kíváncsi vagyok a céklafejes képre most már:)
vanni
 
 


Sziasztok!

Tyű, jó sok mindent írtatok tegnap, még nem olvastam át :) De biztosm lesz vagy 1 óra :)

Ma 5-kor arra ébredtem, hogy csend van..épp kezdtem örülni, hogy talán megint alszunk fél7-ig, mikor is kezdetét vette a szokásos forgolódás... majd kb. 15 percen keresztül kakált Bogi, persze nem egy felvonásban :) végül kijöttem, és a kanapén aludtam még kb. neged7-ig, utána láttam, hogy felkelt a gyerek, így ettünk fél7-kor. Most a 10-es szopi után beájult.

Viszont félig átfordult hátról hasra, a kezét nem tudja még kihúzni maga alól, de tök jól elvolt :)

na megyek olvasok!

emese1979
 
 


Hát nem semmi vihar volt itt.Anyuék szomszédjánál úgy bevágott a villám, hogy áll. tönkre ment minden elektromos kütyüjük.Anya szerint az ő DVD lejátszója sem jó.Majd megvizualizáljuk.Ahogy a hintapalintánkat is, mert azt is felborította a vihar,és ahogy mamám nézte össze is tört.Hát ha tönkrement én sírva fakadok.Nem tudunk másikat venni az fix,és azt úgy szereti Cicó is én én is.
Mozza,nagyon klassz aji!!!Mi a neve a cuccnak? Én is szeretnék ilyet!!!!!
Anita,almalevet kóstolgatunk. Eddig 2x egy-egy kanállal.Fintorog de megette. Viszont odatettem a szájához az almát és nyalogatta, sőt be is kapta és elkezdte szopizni.Vagy negyed óráig kellett neki tartani,mert szívogatta.Nagyon tetszett neki!!!!! De csak óvatosan csináljuk.Még csak ismerkedik az ízzel,nem akarok még kaját kiváltani.A vége lehet az lesz, hogy az első két evés megy ciciből,a második kettőnél pótolni kell tápival majd,amíg nem szokja meg a kaját.
Annus,kb egy liter tej lehet még a fagyóban, de minden nap elfogy 100g. Úgyhogy nem tart már sokáig.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Ancsi!
Mi is voltunk lagziban, amikor Samu másfél hónapos volt, simán elaludt, nem zavarta őt sem a zene. Egy kis kikapcsolódás nektek is jár!

Panndi!
Jó lagzit! Bár az ilyen idő nem épp ideális, de a hangulat attól még lehet frenetikus!

Anita!
Samu is nagyon megérezte az időt! Éjfél után másfél- 2 óránként kelt. Mire rendesen visszaaludtam volna. Bezzeg most durmol ...

Mozza!
Tuti az ajándék! Bizti a mama is értékeli majd!

KépKép

KépKép

KépKép
gerbomoncsi
Andocs
 
 


Vanni, a hajnali forgatókönyv ismerős. Énmarcim is ébred 4 óra körül. Úgy érzem álomba tudnám simogatni, de választhatok. Vagy visszaaltatom és nekiállok fejni, vagy megetetem és durmol tovább. Gondolom a választásom egyértelmű :-) Eszik egy jót, aztán alszunk :wink:

Ancsi, szerintem is menjetek lagzizni, csak legyen egy B terv is arra az esetre, ha Zsombi túlságosan lefáradna és nem tud elaludni a lagziban.

Netti fog(ak)hoz gratulálok! Elhiszem hogy nektek (Annusnak meg neked) már bizonyíték kell, nem ígéret :lol:

Petrusnak maximális riszpekt. Nekem is van egy nagyon kedves barátnőm, akinek ikerfiai vannak és én is mindig ezt kérdeztem: "hogy csinálod?" Ő meg azt mondta, neki fogalma sincs milyen egy "darab" kisbabát gondozni. Nekik kettő van és nekik ez a feladat jutott, amit meg kell oldani. Nem gondolkozik rajta, milyen lenne eggyel :D

Bakker már el is ment a fél nap :shock: Össze kell kapni magam.

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


HAhó!

Szinkron szopi:
igen, egyszerre esznek, kivéve este, akkor amikor ébrednek... aztán ha közben felkel a másik, akkor jön a párna és ott folytatjuk :) Napközben kitűztem fix időpontokat, amiket már ez a 3. nap, hogy tartok, ha törik-ha szakad :) Szerencsére kisebb nyűglődéssel birják. Szórakoztatom őket, sétálunk. Ha alszanak, ébresztek, eddig nagyon engedékeny voltam, de nagyon szétcsúsztak. Persze ha mondjuk 15 perc van az adott időpontig és már nagyon nem birják, akkor engedek a nyomásnak :)))

Főzés: este, ha apa hazajön és vigyáz rájuk ;)

Enni utánuk szoktam, ők meg nézik :)

Múltkor piacon kérdezte 1 ember, hogy mit csinálok szabadidőmben? Kinevettem : )))) Olyan nekem nincs : ))) Most itt van anyukám, kicsit lefoglalja őket, ezért vagyok ilyen aktiv :)

Igy esznek :)
Kép Négylábas vacsi
Vendég
 


Petrus, nagyon cukik a zseboroszlánok, néztem a blogodat!!!!
Anita, Grétike tényleg meseszép volt!!!!!Hát csoda ha nem akarta azt a gyönyörűséget levenni?????

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Kép

Kép
Kép
tinu
 
 


Petrus, jó a kép :)

Fruzsit is visszük, de kapunk szobát, és ott fognak ők aludni :)
Vendég
 


Halihó!

Jól lemaradtam, nem nagyon írtam kedd óta. Olvasni azért sikerült. :D Szerdán szuri volt 2, Prevenar elsőt is megkapta. Érdekes módon csütörtök estére lett hőemelkedése. Tegnap meg jött a front, azzal elvoltunk. :? Du. 3/4 óra sírás volt, végén beraktam babkocsiba és kint álomba tologattam. Azt hittem, milyen ügyi vagyok, de 5 percen belül elkezdett esni, szal csak megkönnyebbült a kis barométerlány. :lol:
Ma este jön át anyósom, mert miután lefektettük Mucit, megyünk moziba a Tarantino-remeket megnézni.
Most meg mosás, vasalás :arrow:

A pirostetü-feltalálás-sztorin nagyot röhögtem! :lol: :lol:

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


4lábas vacsi nagyon tuti!

Tüci rúzsa is jó!

Ime a meglepim, fincsi volt:

Kép Kép itt még él
Kép itt már nem
Kép ennyi husa maradt
Kép így ettük meg

És még folytatódik a gasztro 5 éves évfordulónk, kaptam még hízott libamájat (1 éve nem ettem), vargánya gombákat, meg bélszint.
Hát, szeretjük a hasunkat :-)
pumuklii
 
 


Tinu,
jó a céklás kép :) :)
A kislányoknak mikor kezd el nőni úgy igazából a haja? Csak kivi vagyok :)

Mozza,
nagyon jó kis ajcsit csináltatok! Karácsonyra tök jó lenne nálunk is ilyen, szerinted addig a tappancsa belefér még a gyurmába? Legfeljebb a kezecskéjét nyomatjuk bele :wink:

Amina, Alíz és Tüci hogy vannak?

Hean,
Alízról nem raksz fel képet a blogra? Kiváncsi lennék rá!! :D

Hozzátplálásnál - anyatejjel hogyan lehet sűríteni, hiszem az is híg :)

Na amúgy meg jó témák voltak.
Hát nálunk a férjem durván rendmániás... ha egy tányér nem a mosogatóban van, már nyünnyög... én meg pont az ellenkezője, szóval nálunk visszafele működik a dolog :)

emese1979
 
 


Az igen Pumukli!!!!Nem semmi!!!És hogy kell kinyírni a rákot????Ugye nem úgy, hogy élve bele a forró vízbe??Ha igen,akkor inkább ne válaszolj,és akkor fogom tudni. :lol: :lol: :oops:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Pumukli,
jó kis kaják!! Imádom a bélszínt (jó angolosan :), a vargányát meg a libamájat is!!!
A rák jól néz ki :) hol vettétek?

emese1979
 
 


Kütyafüle
nem válaszolok.

Emese
ezt a sűrítést én se értem. Én is raktam el Majánál tejet, aztán utáltam hozzákeverni a cuccokhoz, mert túl híg lett minden. Most már nem is raktam el.
pumuklii
 
 


Metroban vették a homárt, 1 kilós volt. Mi szeretünk ott vásárolni, jó ott a hús, a hal. Lazacot is ott szoktunk, garnélákat.
Olcsóbban kijöttünk, mintha elmegyünk étterembe ünnepelni :-)
pumuklii
 
 


Én nem szeretem se a rákot,se a halat,se az ilyen tengeri herkentyűket. Nem szeretem a májat se és a bélszínt se. :( Vargányát még nem ettem,de a gombákat imádom!!!!Nekem ilyen gasztronómiai cuccal nehéz lenne meglepit okozni, kevés dologért rajongok. :oops: De egy jó mákostésztára mindig vevő vok,meg mindenféle sütire.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Hű de meg is kívántam egy jóféle dobostortát!!!Tényleg,valaki el tudja házilag készíteni????Vevő lennék a receptre, mert főzni nem,de sütni imádok!!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Emese: az anyatejjel nem sűríteni kell, hanem higítani. :lol: Pl. krumplit lehet. Mert eleinte azért jó hígnak kell lennie a kajának, amit adsz a bébinek, csak fokozatosan lesz tényleg szilárd. Még meg kell tanulniuk nyelni a szilárdabbat. Az üvegesek is ilyenek, minél idősebb babának valók, annál kevésbé híg.

Kép
Kép
tinu
 
 


sZIASZTOK!

Pumukli, ügyes vagy! Eleinte én is úgy adtam elő, hogy hű, de nehéz volt az este! :-)
Jók a kaják, én a libamájért odavagyok meg vissza.

Vanni, a habtapik Panndinál vannak, nekem már nincs meg, DE ugyanilyen volt, csak betűkkel.
Ma még nem volt széklete Iringónak, így nem tudom, hogy milyen lesz a tejtől, de szerintem másabb lesz, majd beszámolok! :wink:
Az altatásnál szerencsém volt, Iringó magától szokott rá, hogy egyedül aludjon el. Nem mindig tudtam felvenni, ha nyüszizett és egyszer csak rászokott, hogy elalszik egyedül.
Gyöngyvirágnál viszont egy 1 hónapos folyamat volt, leírom, hátha segít.
Ő csakis ringatással aludt el, nappal babakocsi, este rajtunk. 4 hónapos korára untam meg. Egy hétig azt csináltam, hogy hasratettem a kiságyban és ráztam a fenekét. Az első héten ez egy órán át is eltartott.
Utána már csak rövidebb ideig ráztam, majd abbahagytam, kimentem. Amikor elkezdett sírni, akkor visszamentem és álomba ráztam.
Következő héten már kicsit később mentem vissza, kevesebb ideig ráztam, megint kijöttem, ha sírt vissza. Busójárás.
Aztán a 4. héten arra lettem figyelmes, hogy már nem sír és amikor bementem már aludt.
Onnantól egészen 15 hós korig egyedül aludt, akkor nagyon beteg lett az oltástól és a fogtól, kijött a kiságyból és most csak úgy alszik, ha vele vagyunk (egy-két kivételt leszámítva)

MOzza, apán jót mosolyogtam, hogy összekeverte a kopasz buksikat, pedig Iringó feje sokkal nagyobb! :lol:
Én apám meg ma gumicukrot nyalogatott a gyerekkel! :roll: Ízlett neki! :lol:
Vendég
 


Emese: nem tudom, mire gondolsz a hajnövést illetően. Tücinek mindig olyan hosszú volt a haja. Ha olyasmire gondolsz, hogy mikortól lehet cofizni, akkor ez nálunk olyan 15 hósan volt először.
Íme:
Kép
Kép

Kép
Kép
tinu
 
 


Emese még, csak részletekben válaszolok. :) Tüci jól van már, néha szívom még az orrát, de ez a vége nagyon. Csongor nem kapta el! 8)

Kép
Kép
tinu
 
 


Tinu, Csongi ezen a képen kiköpött Tüci! Jó a rúzsa! :lol:
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: