Új privát üzeneted érkezett!

tabati türelem rózsát terem, csak akkor szoktasd ha jóllakott, nem kakis, nem fáj semmilye, nyugost mosolygós...cumit is érdemes bevetni, rájön hogy óóó jó ez itt nekem, megnyugszik és jó lesz...nem késtél le semmiről szerintem

alaposan nézd meg hgy nincs e meggyürödve valahol a combinál nem e vágja nagyon, segíts neki elhelyezkedni és perdülj táncra vele...

soksikert drukkolok

Kép
Kép
mniki84
 
 


Niki!

Köszi a biztatást, majd meglátom ehhez mennyi türelmem és kitartásom lesz... :roll: a tejcsi az más volt...ez nem létszükség, végülis van kengurunk, azt meg eddig komálta...de azért próbálkozom még... Amúgy neked alapból össze van mindig kötve és úgy húzod magadra, vagy frissen kötöd meg mindig? Mert már azt nehezen bírja Noé, míg megkötöm...

Manó köszi a linket!

Kép
Kép
tabati
 
 


Megjöttünk a bőrgyogyótól. Egyik szemem sír, a másik nevet.
Nem pikkelysömör, de dokinéni szerint allergiás megnyílvánulás. Próbáljak a házban minél pormentesebb megélhetést bíztosítani. De könyörgöm: nincs függőny (manzárdablakok), nincs szőnyeg (padlófűtés), kevés a plüss játék (útálom őket, de most már legalább orvosi ajánlásra hívom fel anyós figyelmét: nuku több plüss). Meg a lehetőségekhez mérten csak pamut cuccost adjak rá (eddig is nagyjából így tettem). Meg mondta, hogy van egy spéci mososzer, direkt bőrpanaszosoknak kifejlesztve. Vagy azt ajánlja, vagy a Persil Sensitive-et. Hát eddig ezen utóbbit használtam mindenkinek (már hosszú évek óta).
Írt valmi francia fűrdetőt, meg krémet (testápoló szerinte kevés a gyereknek ebből, ahogy kinéz a bőre), meg (ééééssss itt sír az a bizonyos szem) egy gyenge kortizon alapú kencét. Fürcsi után öltözés előtt a krém, s rá kb. 1,5-2 órára a kortizonos kenés. Nem mindenhol, a testét el kell osztanom 2 részre (pl. a homloka meg a háta egyik nam, mellkasa, pocija és combik másnap) s így csak kétnaponta 1x kortizonozódik. Hát ezt (is) szerettem volna elkerülni. Csak az a nagy büdös helyzet, hogy egy tuti jó dokinő, neki is van gyereke (kb. Edina korosztály), s nálam már bizonyított. Mondta is, hogy ha kicsit tájékozott vagyok, akkor berzenkedni fogok a kortizontól (sűrű bólogatás tőlem). Mondta, hogy elméletileg orvosilag még a megengedett kereten belül lenne 2 tubus kence elhasználása 1 hónapban, de mi ettől nagyon messzi állunk, közelébe sem járunk ennek a mennyiségnek. Hát....ám légyen. Szerinte még 1-2 hét múlva menjünk vissza kontrollba, s ő úgy látja, hogy 1 hónap alatt nagyjából meg kéne gyógyuljanak a bibik.
Hát én megteszem a tőlem telhetőt és nagyon reménykedem.


Tabati: azért majd még egy hatalmas alvás-kajálás után próbálkozz a kendővel. Hátha. Kicsit sokmindenbe ruháztok be, s mindnek a használatával a következő bébiig várni :?: (na jó, nem mondom most már azért a legrizikósabb része lejárt míg a légzésfigyelőt használnotok kellett volna, ha már van).

Na megyek, konyhatündérkedem picit.

Moncsy: azt a francos Babe krémet állítólag nemrég kezdték forgalmazni, 2 patikában sem kapott olyant a komám. Hát most egyenlőre lássuk azt amit a doki írt.

Kép
kissmanó
 
 

 
 

Manó,
sajnálom nagyon, remélem használ a kezelés.

Holnap gondoljatok rám, nehéz nap lesz :cry:

Most nem megy több írás.

Benta

Kép
benta
 
 


Benta: pussz s kitartás. Remélem azért a fiaid lelket öntenek beléd.

Kép
kissmanó
 
 


Sziasztok!

Nagyon el vagyok havazva, sok minden tortenik, miota elkezdodott az ovi. Bevallaltam egy koncertet is hetvegere (enekelni szoktam), Fertodre utazunk harmasban apaval es Lorkuccal. Estenkent ma kivetelevel probak vannak, Lorkanak meg pont most jut eszebe felkelni ejjel tobbszor is, pedig eddig ataludta az ejszakat. :?

Nagyok nalunk is nagyon vartak az ovit, es az ovonok is nagyon kedvesen fogadtak oket, ugyhogy mindenki nagyon boldog. :)

Benta!
Sok erot neked holnapra! :cry:

Mano!
En is megjartam ezt a kremes mizeriat, de hidd el, nagyon hamar el fog mulni, es Gezu is jobban erzi majd magat.

Tabati!
Szerintem jol van Noe a kendoben. En is kuldok majd Mei Tai-os kepet, mi is kezdunk belejonni. Nekem is meltatlankodik Lorka amig felveszem, de ha mar elindulunk, minden rendben. :)

Lorka is meg tud mar fordulni! Eddig ketszer sikerult hasrol hatra. Ugy orultem, nem gondoltam volna, hogy ilyen hamar menni fog, eddig lusti volt, es persze dagi. :D
Az a legviccesebb, hogy Emma ugyanigy 3 ho 10 naposan fordult meg eloszor. :shock:
Agi

KépKép
lys
 
 


Sziasztok!

Tegnap mi is megkaptuk a 2 hós oltás Benedek alig sírt,és nem is volt nyűgős és be sem lázasodott! 5260gramm és 59 cm a bébim!
Viszont a tegnapi nap nem a mi napunk volt!
Tökmag egyből eszembe jutottál tegnap,Benedekkel a babakocsi borult fel!
Nem lett semmi baja csak nagyon megijedt ő is én is és Jázminka
is! Hálistennek ki nem esett belőle!
A következő volt a helyzet:indultunk sétálni és Jázminka tolta a babát,én meg fogtam oldalt a kocsit!
A kutyánk kiszökött utánnunk és Réka nem tudta visszazavarni,mondtam hogy hagyja majd én,elengedtem a kocsit mondtam Jázminnak hogy fogjad,és tettem két lépést,de a kutya megint csak kijött Jázmin megijedt hogy kifut és elengedte a kocsit hogy visszazavarja ő is a kutyit!
A kocsi meg belegurult a fűbe!
Kaptam utánna de nem tudtam elkapni,és az oldalára borult!
Nem gurult sokat,talán még 1 métert sem,Benedeket kikaptam gyorsan iszonyúan sírt!
Közben pont jött apa kocsival és csak azt látta hogy babakocsi felborulva,és a gyerek üvölt,és totál pánik lett hogy kérdezgette mi történt!(De ki nem szállt volna ám a kocsiból vagy 2 percig csak ült!)
Leszúrt hogy azonnal nyugtassam meg Jázmint mert sokkot kap!
Aztán észbe kapott,és kiszállt!
Megértem nyugtatni Jázmint,hogy semmi baj a kezemben meg üvöltött a bébi!
Mellé a kutya is átfutott hozzánk a másik oldalra a kocsi elött!
A kutyusunkat 3 hete műtötték,mert elütötte a kocsi!
Szegény kislányom anyira sírt,de talán hamar elfelejti!
Este negyedóránként eszébe jutott,és csak mondogatta anya sajnálom,meg hogy az én hibám!
Mondtam neki hogy semmi baj meg anya hibája mert nekem nem szabadott volna elengednem a kocsit!
Este csak simizte a babát,és mondogatta neki ne haragudj nem akartam!
Azt hittem a szívem szakad meg!
Este amikor lefeküdtek és is jól kibőgtem magam,mára már sokkal jobb!
Azért hihetetlen,de mindegyik gyerekemmel történt valami ilyesmi!
Pedig annyira figyel az ember!

Egyébként Jázminnak nagyon tetszik a suli,lelkes nagyon és már kapott pirospontot is!
Készítettem róla képet is,majd felrakom!

Manó!
Én neten rendeltem a krémet ha gondolod majd felrakom a linket!

Felébredt a bébim megyek...
Szép napot Mindenkinek!
20140328174041
 
 


Moncsy: lökd át azt a linket, még jól jöhet. Köszi.

Hát sajna babakocsis zuhanásra is van példám, még sajnább, hogy enyémlányaimmal.
Edina 8,5 hós volt, mikor a kertben körtét szedtünk. Kimentünk apjukkal meg a csajjal bébjárgánnyal az oldalba, gyerek bekötve. Vígan szedtük a körtéket, s egyszer a lány megunta. Odamentem hozzá, kikapcsoltam a bízti övéből, apa épp mondott valamit, én odafigyeltem, a gyerek meg fejjel ki a kocsiból, s bukázott a domboldalon lefele. Ne mondjam, hogy megállt az ütő bennem. Hát kutyabaja lett a gyereknek, a mostani kezelhetetlenségét azért ritkán lehetne eme zutty róvására írni.
Másik csajom meg Téta volt. Apjukkal nem voltunk itthon, anyám volt a 3 lánnyal. Kint voltak az udvaron, Grét a kocsiba bekötve. Anyám közben főzte az ebédet is. Egy adott pillanatban fellépett a házba megnézni a kajtá, a következő percben meg Adriám bőgve jött utána, hogy "Mamaaaaa....felborítottam Grétát kocsistóóóóóól". Anyám azt sem tudta hogy rohanjon le. Hát csak a kocsi sérült (azóta is icipicit ferdén áll, házilag nem lehet helyrehúzni), a kicsi kis ijedtséggel megúszta. Az történt, hogy tologatta, s a lépcsőnél van egy kis beugró, de ugyanakkor kiálló rész. Szóval ha taszította a járdán a kocsit, s esze ágában sem volt a lépcsőkön lemenni, ha a kiugró résznek nekiment, kész volt a baj. Vagy 7 lépcsőt bukázott. De megúsztuk.
Adria nem bukázott, remélem tartjuk az egy síma egy fordított sort.
Amúgy én is meg a húgomis a rácsos ágyból estünk fejre. Én a piros pöttyös labdára álltam fel, s fejeltem meg a szőnyeget, a húgom pedig az ágyában található összes cuccost (takató, kispárna) gyúrta be egy sarokba, arra ráállt, s esett ki a parkettára, ahol a cumikája volt (azt szerette volna elérni).
Szóval vígasztald meg Jázmint, hogy vannak még ilyen esetek, s nem származik belőle semmi maradandónk, még élményben sem.

Kép
kissmanó
 
 


Magdi: ma 12 hetesek a nagylegényeink :wink:

Kép
kissmanó
 
 


Sziasztok!

Hát elég rég voltam.. :(
Azért olvasgattalak benneteket, bár most ebben is kicsit lemaradtam, majd pótolom.

Gyógytornára még kell járnunk, de úgy néz ki, hogy Marci szépen fejlődik és már csak párszor kell majd mennünk. Még a nyakacskáját kell kicsit erősíteni.

Kissmanó bocsi hogy nem küldtem az 1 hós adatokat, most pótolom : 4000 gr és 56 cm.
A múlt héten megkaptuk az oltásokat, szerencsére nem lázasodott be Marci. És szinte meg sem érezte, nem is sírt. Kicsi nyöszi és ennyi :)
Jaj és az éjszakák szuperek már több mint egy hónapja fél 9 - fél 7 -ig alszik, de van hogy tovább is elalszik.
Szoptatás: A tejcsi fogyóban. Nagyon kevés ami van, így tápszerre kényszerültünk... :(

Ja és vasárnap keresztelő.

Próbálok visszaolvasni, mig a picim alszik.

Addig is szép napot mindenkinek.

Puszi

Éva
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára begane 2009.09.03 10:58-kor.

KépKép
begane
 
 


kössz az adatokat mindenkinek.
a hiányzóktól még várom :wink:
Amadea, Puszedli: 3 hós adatok?
Noémitől is jöhet ha hazajöttek, s olvassa felhívásaim.
Niki: van még mérleged? Holnapután nem mérsz újból, egy ponty 3 hósat?

keresztelőről fényképes beszámolót szívesen veszünk ám.
s ez mindenkire érvényes :wink:

Kép
kissmanó
 
 


Sziasztok!

Manó,örülök azért,hogy Gézus nem a sömört szedte el ,hanem csak valami enyhébb vackot, ezt meg reméljük,most kikezeled ügyesen és egy életre elfelejthetitek!
És gratula a kis 12 hetesnek, meg Magdi Dávidkájának is!!!!

Moncsy! Niki 3 hónaposan volt pontosan akkora,mint Benedek :D Pedig Niki nagyobb súllyal született:)

Ja, és Moncsy,Tökmag, megkönnyeztem a babazuhanós sztorikat.:roll:

Begane, örülök,hogy Marci rendbejön szépen!!!!

Mi jól vagyunk,semmi extra, Niki még csak szopizik, egyre többször cumizza az ujját, nagyon édesen néz ki vele! :D Próbálnám inkább a cumit adni Neki, de nem barátok!
Egyre többet van hason,már nagyon érdeklődik a csörgő-zörgő vackok iránt. Nyála ömlik, remélem azért a fogacskák még váratnak magukra!

Mindenkinek szép napot!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára banyoszka 2009.11.22 00:42-kor.

Banyoszka
banyoszka
 
 


Sziasztok Lányok!

Gyors bekukk, rengeteg dolog jött most össze, ezért nem tudtam jönni :( De sokat gondolok ám Rátok :)
Hétfőn megyünk nyaralni, remek, hogy pont tök hideg lesz :( Itt kiböjtöltük a negyven fokokat, erre, amikor kéne, nem lesz jó idő. Mondjuk azért még reménykedem, hátha lesz olyan, mint a héten!

Manó, igen, 12 hét :) Tényleg rohan az idő!!!! Ma is válogattam a kinőtt cuccokat Dávid ruhái között, s akadt szép számmal :)

Ja, és akinek útba esik a Tesco (bocsi Manó :oops: ), ma még 30% engedmény van a gyerekruhákra, nagyon jókat lehet kapni! Mi jól bevásároltunk őszre, csupa csupa vagány pasis cuccokat vettünk :)

Megyek ebédelni, Dávid valami csoda folytán elaludt :D Ha még ebéd után is szunyál, visszaolvasok :)
magdii
 
 


Manó: 3 hós adatok majd szerdán, akkr megyünk tanácsadásra!
Vendég
 


Csak pár képet hoztam. Ma baromi nyűgösek, sírósak vagyunk :( Jön a front, kedden lesznek 3 hós adataink.

Kép
Röhögünk csiniben

Kép
Délutáni szundi után

Kép
Rázzuk a zörgő bigyónkat :)

Kép
Rágódunk (annyira szereti, hogy néha a fogóját tömi :D )

Kép
Mesét olvasunk :)
Vendég
 


Sziasztok!
Manó, sajnálom, hogy ilyen problémák vannak. Fel a fejjel, meg tudod oldani... 3 hós adatok mennek priviben.

Anuk, Emma baba csodaszép. Látom, őt is érdeklik a mesék. :) Beni énekel velem mostanában, ha álmos. Elaltatja magát... Tök aranyos. :)
Forogni még csak próbál, löki magát nagyon, de hason nem szeret lenni. Ma voltunk a doktornéninél, azt mondta, erőltessem a hason fekvést. Hát, majd meglátjuk. Rotavírus elleni oltást fog kapni, ma megbeszéltem vele, bár elég nagy dilemma volt...

Ma már én is tanítottam. Nagyon jól esett, hiányzott már. Benitó pedig egész jól bírta. :):) Játszott, aludt, aztán megint játszott... szóval nagyon toleráns volt.

Heni

Kép
tücsök75
 
 


Sziasztok!


Tegnap szabadnapos volt párom és elmentünk mászkálni + vacsizni. :)

Anuk: és ez a jelbeszéd tényleg beválik egy ilyen pici babánál is? Hihetetlen… Így viszont már nem csodálom, hogy naponta akár többször is gyakorolsz vele.
Nagyon jók a képek! Tiszta párod a csaj! :)

Cosmo: teljesen jogos kérdéseid vannak a hozzátáplálással kapcsolatban. Amúgy meg félnék/félek elveszíteni azt a szoros köteléket ami most összeköt a babával a szopi miatt…
Párom pedig már alig várja, hogy Őőő is etethesse végre! :roll:

Kata: gondolom beadnád napközibe a két srácot ha nem tudnál velük tanulni. Hadd döntsd már Te el hogy mennyit bírsz…
Párommal beszélgettünk erről a hashajtós sztoriról, azt mondta, hogy szerinte mindenképpen szólni kellene a gyerekvédelmiseknek HA tutibiztos, hogy kínozza a gyereket. Szerintem is…

Manó: én még hüle vagyok az ilyenekhez: miért gáz a Kortizon? Olyan, mint az Elocom?
És konkrétan milyen allergiát állapítottak meg Gézunál? Emiatt volt „büdös kölök”?
Egy ismerősöm is mesélt egy- két rémsztorit, amit a végén úgy fejezett be: megúsztuk a gyerekkort (20 éves a lánya). :D
Nekem a fejem szorult be a kiságy rácsába, hugom pedig kétszer esett ugyanarról a fáról ugyanarra a talicskára, ugyanott beverve száját. :P

Ági: miket szoktál énekelni?

Moncsy: hát kijutott nekünk mostanában! :) Elszorult a torkom, ahogy olvastalak!
Szegény Jázmin, remélem azóta már tényleg elfelejtette!

Banyoszka: nagyon édi Niki! Úgy nem szokott szopizni, hogy mind a négy ujja nyitva van? :)
Nálunk sem jön be a cumi, úgyhogy hagyom, hadd szopizza az ujját. Most vettünk neki gyongyót, mert állandóan a pelusokat dajkálta, megsajnáltam, gondoltam legyen egy állandó gyongyó. :)

Heni: én két napja próbálkozom a hason fektetéssel, két percnél Adél sem tovább nem bírja. Nem akarom kínozni, de azért minden nap megpróbálom egy kicsit… Amúgy nagyon édi: olyan, mint egy kíváncsi teknős! :D
tökmag79
 
 


Sziasztok!
Bocsi, most hirtelen csak ezt az utolsó oldalt tudtam elolvasni.

Manó, remélem hamarabb fog használni a kenőcs, mint számítassz rá! Jobbulást Gézunak!

Moncsy, szegény lányod, elhiszem, hogy mennyire megijedhetett. A lényeg, hogy nem lett semmi baj! Én is pont ma kötöttem Anyukám lelkére (először vitte sétálni Zétit), hogy nagyon erősen fogja a babakocsit, mert van a környékünkön egy hepe-hupás rész, árok szélén. Na, oda aztán könnyen beborulhat.

Benta, gondolok Rátok!

Anuk, milyen hosszú Emma. Igazi kecses, csajos.

Banyoszka, Nikiről is nagyon édes ez a szopizós kép!

Velünk minden oké. Továbbra sem panaszkodhatom Zétire. Maga a megtestesült nyugalom :D Eddig legalábbis.
Kedden megkapta az oltásokat. Csak pici sírás volt. Nagyon büszke voltam rá. A hője is "csak" 37,8-ig ment fel. Adtunk neki egy fél kúpot. Még ezt is mosolygósan tűrte. Férjem dugta be neki. A 3. próbálkozás lett sikeres. Az első kettőt kifosta az apja kezére :D
Ma is sokat aludt. No meg megkértem, hogy jófiú legyen, hogy ki tudjak takarítani. Hát szótfogadott.

Remélem Noémiék jól érzik magukat! Kiváncsi vagyok az élménybeszámolóra.

Gratulálok a 3. hót betöltött babáknak!

KépKép
süni76
 
 


Sziasztok!

Anuk!

Ez a mesélős kép nagyon aranyos! :D

Heni!

De jó, hogy már tanítasz!! Én ma voltam bent a suliban és a kolléganőm mondta, hogy "látod, pár órát elvállalhattál volna" Ugyanis Noé végigaludta az odautat az ottlétet és a visszautat is. Kolléganőm meg hívott nyáron, hogy ha úgyis tápszerezünk, akkor pár órára visszamehetnék, addig majd anyósom elvan vele. Jó lett volna, de a szoptatásról nem mondtam le, és milyen jól tettem.

Ma ugyanis már nem is kellett pótolnom egyáltalán, és érzem is, hogy több a tejem. Rendesen bekeményedik amikor jön a szopi ideje. Gondolom a tegnap éjjeli 2 :!: óránkénti szopi is besegített, pedig nem is fejtem, mert már nem volt erőm. Nem tudom mi volt Noéval, hihetetlen, remélem ma nem ez lesz. Bár most hiszti sem volt lefekvésnél, úgyhogy hátha...

Tökmag!

Olyan érdekes, mert Noé meg háton nem bír meglenni. Mindig üvölt. Ő hason van állandóan. Mi az elejétől fogva így altattuk, mert nem nagyonn büfizett és féltünk, hogy mi van ha bukik. És szépen magától büfizik is ha lerakom.

Az is fura, hogy írod, hogy párod is szeretné már etetni Adélt. Csak mert mi ugye amíg tápiztunk, párom is etette, és majd meglátod, hogy neked is milyen jó érzés lesz látni, hogy eteti. Teljesen megható... :oops: :D

Kép
Kép
tabati
 
 


Sziasztok!
Köszönöm a dícséreteket! :D

Tökmag: Néha nyújtva vannak a szomszéd ujjacskák is, de egyre többször becsukja a markát és csak a hüvelyket szopizza.
Milyen a gyongyó? Mert nálunk is a pelusokat gyűrögeti nagy élvezettel!

Anuk: Nagyon édi Emma, nekem a meseolvasós kép a kedvencem. Ahogy figyel.....Hihetetlen! :D

Banyoszka
banyoszka
 
 


Begane: elfelejtettem írni, hogy remélem már nem sokáig kell járnotok Marcival tornázni! (egyébként ismerősöm mesélte, hogy nagyon sok olyan baba van gyógytornán, akik szülés közben, a doki hibájából sérültek meg...)
Gyere többször! :)

Magdi: hát ha nem is lesz jó időtök, legalább együtt töltitek a jövő hetet! Vigyetek játékot és piát, biztos ami biztos! :)

Tabati: hűha, kétóránként kajolt Noé éjjel?! Nem csodálom, hogy nem fejtél! :shock:
Büfi: nekünk nagyon bevált az átfordulásgátló! Imádja a gyerek és engem is megnyugtat (bár gyönyörűen megfordul ezen is, sőt, ezzel együtt még kúszni is képes :P).
Így is vannak megható pillanatok, amiket le is fényképeztem. Nem tudom, lehet hogy önző vagyok, vagy egyszerűen csak a következő elszakadástól parázok (mint szülés előtt is volt egy fura érzés, hogy már nem 2in1 leszünk). Lehet hogy csak én vagyok a hülye, hogy így fogom fel a kajás dolgot :oops:

Banyoszka: most már Adél is általában csukott ujjakkal szopik, de jókat kacarásztunk pár hete, mikor az összes ujja nyitva volt és előfordult, hogy az orrába is jutott egy. :lol:
A gyongyónak kérlek tehén-maci-sárkány hibrid feje van (nem tudom megállapítani). Megszívjuk, ha megkedveli a fejét és pótolni kell. Párom mondta, hogy vegyünk Micimackósat, azt mindig lehet kapni, de nekem már herótom van ettől a figurától.
Ma mostam ki, holnap kapja meg először, majd küldöm az infót, hogy vált be.
tökmag79
 
 


Sziasztok!

Tegnap hazaérkeztünk, de igen ngy fàjdalommal vàlasztottam szét kisfiamat a szüleimtöl, nagyon megszerették az elsö unokàt és csak két hét jutott nekik :cry: :cry: :cry:
Rafael annyit vàltozott, hogy itt rà se ismertek: gügyög ezerrel (màr nem udom ki irta, de hasonlo nyelven: heö, gigigi, goigoi stb.) Reggel van csucsformàban, kitöl örökölhette :roll:

A bababalesetes sztorikon elöször sirtam, aztàn ahogy a sajàt történeteteket meséltétek, màr nevetnem kellett (bocs, de olyan börleszkszerü). én magam is tuleltem egy jonéhàny merényletet, amit bàtyàm követett el ellenem - mi baja lehetett velem, nem tudom, pedig biztos cuki voltam én is :oops:
Azért anyaként àtélni...

Tàpi: nekünk is csak frissen elkészitett tàpot engedett a doki, max. egy oràig aztàn eldobni. Viszont nem forralt vizbol, csak melegitett Evianbol :o A cumisüvegmelegitö baromi lassu, igy a vizet 20mp-re mikroba teszem és az pont a megfelelö höfok, mehet bele a tàpszer.
Mostanàban sikerült mellözni, kopp kopp kopp

A baba tényleg 3 honaposan màr kellene tartsa a fejét? Mi még sehol sem tartunk, hason alvàs megy, fejkinyomàs 1 percig ha joa kedve, egyébként kiszti. ölben meg lefittyen a nagy golyobis...

Most risztott a dràga, a "gyongyo" sarka bele volt tömbe a szàjàba :shock:
preta
 
 


mennyi-mennyi gyönyörű kép.
Niki a kis ujjszopó....Emma a játékra összpontosító, meg a mesét-könyvet-anyát figyelő.
Mi sem állunk még sehol a bukistartással, bár tegnap jöttem rá, ha akarná tudná.
Ugye tegnap elkezdtük a macerás esti programot. 1/2 8-kor fürcsi, 8-kor kencézés, öltöződés, kaja, aztán 9-1/2 10 között újabb kence. Kérdeztétek a kortizont: igen, szteroid, akárcsak az elocom. Na, de tegnap láttam, hogy tényleg hangyányi mennyiség elég volt a fél beteg felületre. Ma jön a másik fele. Aztán jövő 7 elején beszámolok a fejleményekről.
Kisfiam ujja a szájában, magyaráz, s ezzel egyidejűleg altatja magát. Közben pedig cuppog nagyokat. Én meg le kéne augusztust zárjam, odaadni az aktákat a könyvelőnőnek. Meg kéne érkezzen egy potenciális vevő, meg kéne menni a bankba.
Ráadásul rájöttem, hogy nálam mikor nincsenek itthon a haramia csajaim, mitől apad a tejcsi. Én barom, pl. kedd este már szerda hajnali közel 2 óra volt mire lefeküdtem. Szerda estére már látszott, s tegnap teljesen dúlt a tej pangás. Így este a második kence után ágybabújtunk, naná ilyen-olyan telefonhívások (anyám a lányaimmal, meg apa a verseny előestéjén) miatt nem bírtam elaludni. Meg nem is igazán jön nekem olyankor az ágybabújás, jöttek-mentek a gondolataimis, így aztán 11 előtt valamivel kitöltöttem egy szűk fél pohár bort, szépen elszopogattam, így hamar bealudtam. Hát még ma sem rózsás a helyzet. De remélem holnapra megoldódik.

Tabati: örülök, hogy a kettőtök kitartása meghozta a gyümölcsöt. Hajrá szopi!!!!!

Kép
kissmanó
 
 


Sziasztok!

Manó, szurkolok, hogy minél előbb rendbe jöjjön Géza baba, de amilyen erős kissrác, tuti hamar túl lesztek rajta!
Nálunk is van nagy cuppogás, amikor az egész öklét próbálja a szájába gyömöszölni :) Néha a kettőt egyszerre :) Még nem fedezte fel, hogy egy ujjal szopizzon, kíváncsi vagyok mikor fogja... Niki baba viszont nagyon aranyos ahogy szopizza az ujját :)

Anuk, nagyon édes Emma baba! A mesélős kép nekem is a kedvencem :)

Tökmag: közben rájöttem, hogy esős időben Dávid nem annyira hisztis, így még az is lehet, hogy fogunk tudni pihenni ha rossz idő lesz :D

Tabati, gratulálok a szopihoz és a kitartásodhoz!
magdii
 
 


Sziasztok!

Manó remélem Gézu hamar rendbejön.

Anuk csodaszép a kislánykád.
Banyoszka kislánya is tündéri, ahogy az ujjacskáját szopizza. Marci általában a 4 ujját szopizza. A cumi annyira nem kell neki, ritkán elfogadja.

Tökmag én is remélem, hogy nem sokáig járunk már. A legutóbbi alkalommal már mondta a gyógytornász, hogy még pár alkalom és akkor tovább nem kell járnunk.

Marci is inkább hason szeret feküdni.Bár mi is az elejétől kezdve ehhez szoktattuk. A gyógytornász is ezt javasolta, hogy napközben minnél többet legyen hason.

Most megyek mert felébredt.

KépKép
begane
 
 


Ja és elfelejtettem írni, hogy 2 napja felfedezte a kis kezét. Ökölbe szorítja és úgy forgatja, közben csodálkozva nézi. Annyira édes olyankor. Tegnap meg az orrára tette, és úgy nézte, teljesen bekancsalított.

KépKép
begane
 
 


Begane, örülök, hogy Marci szépen fejlődik! Nagyon édes lehet, ahogy játszadozik a kezével :)
Dávid a kórházban kapott kanült fedezte fel a kézfején, és azzal szórakozott. Ezen felbuzdulva vettem egy játékot, amit a kézfejére lehet tenni, na az egyáltalán nem érdekli :)

Tegnap voltunk vásárolni, és láttunk egy kisbabát, apukája hátán egy kendőben utazott. Nagyon édes volt, békésen nézelődött mindenfelé :)
magdii
 
 


Egy 12 hetes mosoly Dávidtól :)

Kép
magdii
 
 


Pár hét, és elindul a 2010 júniusi topik :)
Lassan egy éve, Lányok, hogy két csíkunk lett :)
magdii
 
 


Azóta nem volt netünk, hogy írtam :?
Most etetnem kell, aztán vendégek jönnek, de majd jelentkezem.

Kép
Kép
cosmopolita
 
 


:) Köszi én is imádom a mesélős képet.

Volna egy-két pelus kérdésem.

Ki milyen midi (3) méretet használ-használt, és milyen gumírozása volt. Most fedeztem fel, miután vettünk két baromi nagy csomaggal a hipilila tescost, hogy elől nincs gumírozása :( Mivel mi sokat vagyunk hason aggódom, hogy kifolyik belőle minden.

Pelus fajta
gumírozás elől
gumírozás hátul
gumírozás oldalt

Köszike :)


(Halkan megjegyzem, hogy nálunk szept 13-ról 14-re virradó éjjel készült Emma baba :D )

Megyek Emma játszani akar
Vendég
 


anuk akko rmi együtt akcióztunk tavaly :oops:

Kép
Kép
mniki84
 
 


vagyis egyidőben, hehhe

Kép
Kép
mniki84
 
 


szept 20 hajnal :?: :oops:

Kép
kissmanó
 
 


Sziasztok Lányok!

Megérkeztünk a nyaralásból!
Nagyon jól éreztük magunkat, bár a szállással mellélőttünk...
Szinte mindenhol mi voltunk a látványosság, ahol megjelentünk: két szimpla és egy ikrekocsival és egy 5 évessel. :)
Összességében jó volt, a lényeg hogy együtt voltunk! :)

Majd teszek képeket! :)

Tökmag, nagyon sajnálom a balesetet. Én is rettegek az ilyentől - szerencsére eddig elkerült!

A kaki nálunk is minden féle színben pompázik - sok zöld van nálunk is!

holnap folytatom...

KépKép
KépKép
kfnoémi
 
 


ja...

a mi napunk szeptember 5 vagy 6...
Holnap 1 éve fogant a kis csodababa! :)

KépKép
KépKép
kfnoémi
 
 


Kép

KépKép
KépKép
kfnoémi
 
 


Sziasztok!

Ki az, aki rajtam kívül étvágytalanságban szenved? Kajára gondolok és elfog a hányinger. :? A kg- k gyorsan mennek le, és ez elvileg jó, de akkor sem normális... Bár tejem van, és nem érzem magam rosszul, csak néha szédelgek.

Preta: éppen ma gondoltam rád, hogy vajon hazamentetek már? Jajj, de rossz lehet anyudéknak… Mikor találkoztok legközelebb?

Manó: nálunk is megy a cuppogás mikor zabálja a kezét- először mindig azt hittem, hogy éhes. :P

Magdi: na, akkor fogd fel úgy, mint egy szanatóriumot! Talán Dávid megkegyelmez nektek! :D
Mikor indultok?
Képhez nem kapsz kommentárt, úgyis tudod mennyire imádom (Adél súgta a fülembe). :)
Pont tegnap jutott eszembe, hogy nemsokára jönnek a 2010-es csajok!

Begane: ez nagyon jó hír!! És otthon azért folytatjátok magánszorgalomból a tornát, vagy leállsz vele? Marci hogy tűrte egyébént?
Adél is nagyon tud koncentrálni ha felfedez valamit: összevonja a szemöldökét, és még csücsörít is. :)

Noémi: örülök, hogy jól éreztétek magatokat!! Isteni időtök volt, szerencsések vagytok! Pont az esőre jöttök haza, hááát, ez mák! :)
Várjuk a képeket!
Miért volt gáz a szállás?
Jahh, nagyon kell vigyázni- és még így is megvan a baj hamar- de már elmúlt szerencsére. :( :)

(szeptember 2.: Peti akkor jött haza angliából... :oops: )
tökmag79
 
 


Sziasztok!

Ki az, aki rajtam kívül étvágytalanságban szenved? Kajára gondolok és elfog a hányinger. :? A kg- k gyorsan mennek le, és ez elvileg jó, de akkor sem normális... Bár tejem van, és nem érzem magam rosszul, csak néha szédelgek.

Preta: éppen ma gondoltam rád, hogy vajon hazamentetek már? Jajj, de rossz lehet anyudéknak… Mikor találkoztok legközelebb?

Manó: nálunk is megy a cuppogás mikor zabálja a kezét- először mindig azt hittem, hogy éhes. :P

Magdi: na, akkor fogd fel úgy, mint egy szanatóriumot! Talán Dávid megkegyelmez nektek! :D
Mikor indultok?
Képhez nem kapsz kommentárt, úgyis tudod mennyire imádom (Adél súgta a fülembe). :)
Pont tegnap jutott eszembe, hogy nemsokára jönnek a 2010-es csajok!

Begane: ez nagyon jó hír!! És otthon azért folytatjátok magánszorgalomból a tornát, vagy leállsz vele? Marci hogy tűrte egyébént?
Adél is nagyon tud koncentrálni ha felfedez valamit: összevonja a szemöldökét, és még csücsörít is. :)

Noémi: örülök, hogy jól éreztétek magatokat!! Isteni időtök volt, szerencsések vagytok! Pont az esőre jöttök haza, hááát, ez mák! :)
Várjuk a képeket!
Miért volt gáz a szállás?
Jahh, nagyon kell vigyázni- és még így is megvan a baj hamar- de már elmúlt szerencsére. :( :)

(szeptember 2.: Peti akkor jött haza angliából... :oops: )
tökmag79
 
 


Miért küldte el kétszer ez a sz@r...?

Noémi: Áron csodásan néz ki ebben a szerkóban!! Jól látom, hogy arcra egyre jobban hasonlít az apukájára? :)
tökmag79
 
 


Noémi: nagyon cuki Áron a képen! Micsoda nagy baba lett már :) És a szerkó, nagyon csini :)
Szállással mi volt a gond? Azért örülök, hogy jól éreztétek magatokat, tényleg nem semmi látvány lehetett ennyi baba egy helyen. Majd kérünk sok-sok fotót, ha lehet :)

Tökmag: szanatórium, ez jó :D Mindegy is, hogy milyen idő lesz, csak icipicit tudjunk pihenni :) (balesetet én is sajnálom - de tényleg, bármikor megtörténhet, akármennyire is vigyáz az ember!)
Nekem is tegnap jutott eszembe, hogy lassan egy éve indult a topic, amikor megláttam a májusiak topicját :)
Nálam nincs étvágytalanság, hányinger meg gyomorfájás viszont igen, miután kajáltam... még csak három napja, de fogalmam sincs, mitől lehet...

Anuk: nálunk a hármas pelenkából a pampers vállt be, ebből is a sleep and play fajta (most akciós az Auchanban...) Dávid is kizárólag hason tud aludni, és ebből sehol nem folyik ki semmi. (a huggies hármasa is jó, csak az Dávidra túl hosszú, a fél gyerek pelenkában van :) - de ebből sem távozik sehol semmi)

Itt bazi nagy vihar van... a szomszédnál megbontották a tetőt, épp felújítják, remélem nem repülnek le a cserepek - az autónkra :roll:
magdii
 
 


Sziasztok!

Anuk: Mi most vettünk Liberóból midit, 5-8kg-ig írja,de olyan nagy még Nikinek,hogy még félre raktam. Egyébként hátul van gumírozása. Eddig a 2-es Pamperst használtuk, annak nincs gumírozása, ki is folyik a kaki, ha nagyobb mennyiség távozik a lánykámból! :D

Magdi: Dávid csodaszép!!!!!

Tökmag: Nekem ilyen kajára gondolok=hányinger, szédelgés a tehességekkel járt karonöltve....
Én inkább éhesebb vagyok, de sokszor nincs időm akkor enni,mikor kéne és csak néhány kocka étcsokit hajítok be, ha már nagyon korog a gyomrom. Szép vékony is vagyok már :lol:

Noémi: Áron hatalmas legényke! És nagyon csinos!

Nálunk szept .9-11 között valamikor...

Banyoszka
banyoszka
 
 


Csajok, megnéztem a 2010 májusi topicot. Komolyan mondom, ha ilyen stílus lett volna itt is, tuti nem csatlakozom (egyébként elsőre Benneteket választottalak ki anno :) )!

Magdi: gyomorfájás is van. Pedig úgy odafigyelek, hogy mit eszem! Még mindig próbál helyreállni belül a cucc terhesség utánról?

Banyoszka: fúj étcsoki! :o
Nem mesélted, nálatok hogy kezdődött a suli! Minden zökkenőmentes volt? Fiadnak ez az uccsó éve általános iskolában?

Zuhog az eső, Peti egy óra múlva indul csak a melóhelyről (térdnaciban, ingben...) :evil: :cry:
tökmag79
 
 


Tökmag: Köszi kérdésed,sulikezdés szerencsére teljesen zökkenőmentes volt. Fiacskám évnyertes (nem 6,hanem 7 évesen kezdte a sulit mindkét nagy gyerekem), így Ő most hetedikes lett.
Hát, én is szívesebben ennék Milkát, vagy valami hasonló finom csokit, de sajna tejcukor-érzékeny vagyok,csak étcsokit tudok enni :cry: :roll: Ez van,már megszoktam!

Banyoszka
banyoszka
 
 


Sziasztok!

Köszönjük a dícséreteket! Ez a kollekció a nyaralás előtti beszerzésből van! :) A cipőt baromi nehéz ráadni, de meg lehet benne zabálni! :)

A szállás: hát a legrosszabb az volt, hogy kosz volt. A másik, hogy Balatonszemes tök kihalt ebben az időszakban. A parton már egyetlen egy büfé sem volt nyitva. Így keddtől csütörtökig minden nap átmentünk Siófokra. Ezzel az erővel lehettünk volna ott is. És abban egyöntetűen megegyeztünk, hogy inkább legyen drágább, de tiszta. (mondjuk ez tipikus magyar mentalitás - amiből élnek azzal nem foglalkoznak, bezzeg a szomszédban a saját kertjük tökéletesen rendezett volt)

Én több pelenkát is kipróbáltam. 1-2 alkalomtól eltekintve nem folyik ki a kaka. Szerintem elől nincs gumirozása egyiknek sem....én a babylove-ot (DM) kedvelem a legjobban)

KépKép
KépKép
kfnoémi
 
 


Sziasztok!
Na a hashajtós anyuka problémája megoldva.Megtették helyettem a bejelentést.
Hát nem tudom lányok ti hogy vagytok vele,de én napról-napra szerelmesebb vagyok a kisfiamba.A napirendünk a következő:reggel fél 7-kor ébredés,kajcsi,játék,vigyorgás.10-kor kajcsi,játék,vigyorgás,alvás kb.fél12-től kb.3-ig alvás,addig anya gyorsan megfőz.mos,takarít stb.Aztán kaja....Este fél 8-kor fürcsi,fél 9 körül vacsi és 10-től alvás reggelig.Egyszóval Dominik egy álombaba.Ja és szeptember 12-én fogant.
Ti hány naponta cserélitek babó lepedőjét és hány naponta mossátok a törölközőjét?Én 2 naponta másik lepedőt rakok neki és 3 naponta mosom a törölközőjét.Nem túlzás ilyen sűrűn?

Kép
kata840725
 
 


Kata: én eddig ritkán cseréltem. Azaz mostanában mióta újból rettenet hullik a haja, azóta a lepedőn a feje alatt levő textilpelust egyik nap feltettem, másnap megfordítottam, harmadnap lecseréltem. De ez most is így lesz, bár úgy tűnik a hajhullás ismét szünetet tart. Azért kell nekem most nagyon figyelnem, hogy tutira ne zavarja be külső tényező a bőr kezelést, amit esetleg ki tudok védeni.

Noémi: akkor most tanult a csapat a szállásból. Jó, hogy "csak" ennyi volt a baj.
3 hós adatok?

Kép
kissmanó
 
 


Sziasztok!

Kata: Én hetente cserélem a lepedőt is és a törcsit is. Persze ha valami kifolyik-kibukik rá, akkor azonnal! :D

Manó: Tudom,ez a kenegetés nem 2 nap alatt teszi helyre Gézu bőrét, de látsz már valami javulást? És ha most rendbe jön, akkor visszajöhet rá ez a nyavalya,vagy végleg elfelejthetitek?



Sziasztok
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára banyoszka 2009.11.22 00:43-kor.

Banyoszka
banyoszka
 
 


http://velvet.hu/poronty/2009/09/05/a_tulkoros_nyul/

az uccsó mondaton hangosan röhögtem. épp ma vettem lottót :wink:

Kép
kissmanó
 
 


Tökmag, Banyoszka, köszönjük a dicséretet :)

Banyoszka, Niki ezen a képen is tündéri! :)

Manó, ugye Gézu baba bőre már javul?

Noémi, koszos szálláshoz már nekünk is volt szerencsénk, akkor még gyerkőc nélkül, így gondolom, hogy mennyire rossz lehetett :( De a lényeg, hogy ennek ellenére jól éreztétek magatokat! Áron rucija a tesco-ból van?

Törülköző, lepedő csere nálunk is hetente van, ha nem bukik vagy egyéb mosnivaló dolgot nem tesz Dávid velük :)

Kata, irigykedhetem picit a kisfiadra?:) Dávidnak nem tudom, mikor lesz ilyen napirendje :) Bááááár Heni Benitójára is irigykedhetem, az ő napirendje is nagyon tetszik :) Szerintem Dávid már soha nem fog napközben tíz percnél többet aludni egyhuzamban :D

Kiteregettem ma az udvarra, bejöttem, és kb. öt perc múlva az egész szárítót eldöntötte a szél :( Minek fúj úgy mintabolond? (de végre eső nem esik, így azért lélekben jobb készülni a nyaralásra :) )

Jó étvágyat az ebédhez!
magdii
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?