Új privát üzeneted érkezett!

Elszóltam magam!Most kelt fel!! :D :D
baba0727
 
 


Sziasztok!
Most voltunk dokinál és Hunor már 3 kiló!!! A múltkori uh-n még csak 2370 g volt, most meg már 3 kiló! Az elején kérdezte a doki hogy érzem magam, mondtam, h már nagyon terhesen. Az uh után meg mondta, h el is hiszi, h már nem olyan könnyen veszem, mint eddig... Sőt, azt is mondta, h már gyakorlatilag akármikor jöhetne, mert megvan a kellő súlya hozzá. Na, ettől frászt kaptam! Még maradhatna, annak ellenére, h már nagyon szenvedek, mert még nem érzem, h fel lennék rá készülve. Bevallom, még a dátumot sem néztem ki... a MAJD az sokkal messzebbnek tűnik, mint ha azt mondanám, h szept x.
szóval para van. :cry:

Veszélyben van a szept. 5-i esküvő meghívásunk is, mert az békés megyéban van... doki szerint túl messze van ekkora babához.

Megyek, asszem erre aludni kell... bár most inkább innék egyet...

Kép
Kép
nikilány
 
 


Borzasztó ez a meleg... De holnap-holnaputánra mondják a hidegfrontot :lol: Lehet, hogy többen összefutunk a Bajcsyban??
Kicsit tartok a túlhordástól, mert igazából semmi nyomát nem látom annak, hogy ki akarna bújni... Csak mostmár kezd egy kicsit sózsák lenni, két hete az uh-on 3600gramm volt, akkor mennyi lehet most?! Még jó, hogy csak 2 hétig szedtem az Elevitet, azt mondják, attól jókora babuk születnek! Viszont laza 19 kilót híztam! :roll:
Olyan jó lenne már a kezemben tartani! Eddig nem paráztam, viszont mostmár eszembe jut egy csomó negatív dolog... valahogy le kell tisztázzam magamban, hogy minden oksi lesz, mert muszáj, hogy így legyen :D
A nővérke mondta az sztkban, hogy vagyunk egy páran mostanára kiírva, biztos babaszüret lesz hétvégén-ha mi nem is leszünk benne!

Kép
eny
 
 

 
 

Eny!

Ne haragudj, de nem tudom megállni hogy ne reagáljak az írásod egy részére. Megnyugtatlak, az Elevit nem hizlal, az Elevit vitaminokat tartalmaz, ráadásul kb. annyit mint más magzatvédő vitamin (Gravida, Materna stb), vagy más vitaminkészítmény, pl. pezsgőtabletta. Bár sok orvos is azzal riogat, hogy ha Elevitet szedsz, akkor nagy babád lesz, de ez nem igaz. Teljesen alkatfüggő (apa, anya családjának génjei), mint ahogy az is, hogy mennyit hízol a terhesség során, persze te is tehetsz hozzá, pl. ha rengeteg édességet eszel, de ez sem törvényszerű.
Én szinte az egész terhességem alatt szedtem az Elevitet, az utolsó 2 hónapban már csak minden második nap, de addig minden nap. 40. hétre szültem egy 3020 g-os babát, 50 cm-el, kb 11-12 kg-ot szedtem fel, a 35. héten még csak 8-9 kilónál voltam, és az utolsó hetekben sok édességet ettem, mert baromira kívántam.
Azt mondják az Elevit étvágyat csinál, de szerintem ez se igaz. Akinek az "Elevit miatt" lesz nagy babája, annak amúgy is az lenne valószínűleg, nem az Elevit vagy más vitaminkészítmény a ludas. És lehet hogy vkinek nagyobb étvágya lesz az Elevittől, de nem mindenkinek. (Bár hangsúlyozom, szerintem nem ettől lesz nagyobb az étvágy).
fruzsa7
 
 


Én is szedtem az elevitet mindegyik terhességemnél, de csak a első 16 hétben, és ettől függetlenül nagy babáim lettek. Szerintem sem az magzatvédő vitaminok a hunyók abban hogy kinek mekkora babáik lesznek.

Nóra ma elég jól alszik. És képzeljétek a játszószőnyegen feküdt kb 1 órát és tök jól elvolt, sőt ma kezdett el nyúlkálni a lelógó játékokért, és gagyarászott nekik. Olyan édes volt.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Sziasztok!

Örömmel olvasom, hogy mindenkinek milyen szépen fejküődik a babája!! Olyan jó!

Mostmár kezdek kilenni a melegtől és sajnos nem igazán bírom a hosszabb sétákat és a lépcsőzést! Szúr a hasam alja. És még van 3 hét legalább... Néha olyan sokat mozog, néha meg alig. És a pisilés azért nem semmi, amikor 5 percenként tényleg úgy érzem, hogy bepisilek, az elég vicces. :D
Már 99%-osan be van pakolva a bőrönd. Azért meglepődtem, hogy mekkora csomag jött össze. És lesz még egy pár dolog, amit mondtam a férjemnek, hogy majd ő hozzon, ha elfogy.

Szép napot!

Kép

Kép
esztke
 
 


A gyorsírásom nem tökéletes... :lol: azt akartam írni, hogy fejlődik...

Kép

Kép
esztke
 
 


Sziasztok,

én meg Pregnacare-t szedtem 7 hónapig, utána csak 2 naponta, aztán az uccsó 3 hétben már semmit. És 10 kilót szedtem fel. Sztem is alkatfüggő a dolog, ezek a mai magzatvédők nem olyanok mint régen a Materna volt (a régi verzió) amitől sumó birkozó kölkök születtek.
És most, a szoptatás alatt is szedem a magzatvédőt, most Femibiont. És pont 62 kiló vagyok, mint amennyivel elkezdtem a szülést.

Gabi, akkor Nórika 6-7-szer eszik egy nap? Luca 4-szer, még mindig 140-170 közöttieket általában, reggelente van hogy 180at bezabál, ugyanis 8 órát laszik továbbra is. Ma 9 órát aludt!!!!! Szóval eddig mintagyerek, remélem ennek nem lesz böjtje....mert nagyon e vagyok kényeztetve ilyen szempontból.

Tengdi: még egyben?

Kép
szolnoki rita
 
 


egyben, egyben.... :(

mostmár el is megy, de a tegnap annyira megviselt, annyira összejött már minden, hogy este sírógörcsöt kaptam, mondjuk jót tett alaposan kibőgni magam. Valójában, ha nincs olyan irdatlan meleg, akkor nem hiszem, hogy ez kijön, de tegnap estére már annyira szenvedtem miatta, hogy így még egyszer sem talán. Valószínű amiatt is, mert azt gondoltam 20-a után - ahogy lenni szokott - már legalább ettől nem kell tartanom. Sosem hittem volna, hogy ilyen szinten képes leszek valaha a amelegtől szenvedni én, aki állandóan fázós voltam, jégcsap volt kezem lábam......

már azt mondom nem is baj, hogy így 2in1-ben csináltuk végig ezeket a meleg napokat, el nem tudom képzelni, hogy kínlódhat ettől egy pár órás pár napos baba, akinek még az átállással is küzdenie kell, meg a frissen szült anyuka. Mert mégiscsak más a 36 fokos magzatvízben dagonyázni... :D

Mostmár abszolút szeptemberi babára készülök, úgy látom Ábel is kivárja az idejét, ahogy a többi gyermekem, hiába harmadik, már a villámszüléstől sem tartok, mármint hogy annyira gyors lesz, hogy ne érjen haza valaki vagy ne érjen be a doki...Ábel fiam megcáfolja a statisztikákat....

Kép
Kép
tengdi
 
 


Nikilány mikor találkoztunk sem volt pici hasad, bár rajtad nem látszott semmi plusz, de a pocakod már akkor méretes volt.... :) hétfőn én is megyek, nagyon kíváncsi vagyok mekkora a kis csibész milyen stádiumú a méhlepény, mennyire vagyok vagy nem vagyok nyitva.....

Kép
Kép
tengdi
 
 


Ismét nem megy az alvás! :( Látom mindenkinek jól telt a vasárnapja! Szerencsére nekünk is. Voltunk dokinál, nézett UH-ot, levette a strepto-t és nst -re is beültetett. Minden rendben van, 3 kg körül van Orsi, zárva a méhszáj. Az nst se mutatott semmi rendelleneset. Azt mondta a doki, hogy jól érzi magát odabenn a lányunk. De egyátalán nem is érzem, hogy a végefelé járok. Néha görcsölget a hasam, de nem vészesen.
Tegnap megkaptuk a kislányunk ágyneműgarnitúráját is, már csak autósülést kell szereznünk és minden meg lesz. Bár lehet, hogy kapunk kölcsön. Szép reggelt mindenkinek!

Nikilány: jössz ma tornára? Lehet, hogy ma el tudok menni.

Kép

Kép
esztke
 
 


Andy milyen volt a szombat?

Esztke ki is az orvosod?

délutáán doki, jajj de kíváncsi vagyok!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
tengdi
 
 


Sziasztok!

Tengdi:jaj a szombat elég fársztó volt.1,20 perc az út,de le a kalappal Hanna előtt,végig jól bírta és végül is a barátnőm segített és amíg bent voltam.nála is jól viselkedett.haza felé elkapott a zuhi minket,estére jól elfáradt a kis hölgy és elég nyügi lett,gyors cici után aludt mint a bunda.
tesóm oda adja a nacit annyiért.valamelyik nap játszótér tali?


képzeljétek szerdán elvisszük Hannát ide a Köszi úsziba Babaúszára,kiváncsi vagyok hogy fogadja majd,

hozzátápival jól haladunk.ügyesen nyamizzza.

pocakosok: olyan izdi lassan ismét gyarapodik a csapatunk.kisfiúk ,kislányok ne kínozzátok meg anyukátokat nagyon.várjuk a híreket,addig is mindenki pihenjen sokat.

rita: milyen fura,már Luca is 9 hetes,nemrég még érted izgultunk és lám,hogy megy az idő.remélem a kövi talin veled is megismerkedhetünk.

marcsi:hogy van a hercegnő?

baba: örülök,hogy ízlik a süti,nálunk is ez a favorit,tesóm túróval csinálja.

gabi: holnap indul a suli,gondolom ma pörgés van.

jaj hanna felébredt,mennem kell

pusszantás mindenkinek

Andy

]Kép[/url]
békefiné
 
 


Sziasztok!
Esztke! a tornát már kihagyom. Nem akarom, hogy hamarabb beinduljon a szülés. A kórházba nekem autóval kéne mennem, és a vezetést is hanyagolom már...
Jó lett volna, ha sokkal korábban kezdem a tornát...

Tengdi! azért van rajtam némi plusz... :) elég sok csík a combomon mutatja ezt... :? mi túrázósok vagyunk és hát szeretném a korábbi combméretemet visszaszerezni, hogy a nadrágjaim feljöjjenek :)

Egyébként kitartást neked! most már csak napok lehetnek hátra!

Andy! hogy van a fognövesztő Bogi? Sírós még mindig?

Kép
Kép
nikilány
 
 


Amit még elfelejtettem,szeretném a fórum tagjait meglepni,ezért kérénk tőletek képeket,akinek megvan a babája,attól újszülőtt képet,anyával képet,tesókról képet,friss képet,aki még pocakos,attól UH képet,pocakos képet és a tesókról képet.

andy11@freemail.hu címre kérném.

előre is köszönöm

Andy

]Kép[/url]
békefiné
 
 


nikilány:nem tudom,hogy nekem akartál el írni,Hanna nem nagyon sír mostanában és csak nyáladzik ezerrel,hogy ebből mikor lesz fog kitudja.

Andy

]Kép[/url]
békefiné
 
 


Sziasztok

Andi hétvégén becsomagoltam a könyveket, füzeteke, elkészítettem a táskát. Ma már nem kell csinálnom semmit, de a gyerekek tiszta zizik. És én is, lehetne még vagy 2 hónap szünet, annyira utálom az őszt, a telet, hideget:( Jaj már előre depis vagyok le, és már most várom a tavaszt.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Andi küldtem a képeket

Teszek ide is.
Ma fotóztam Kép Kép Kép grimasz Kép

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Sziasztok!

Mi is megvagyunk, jól telt a hétvégénk. Jó zsúfoltak mostanában a napjaink. Meglátszik Emmán is, egyre nyűgösebb az öltözködésnél, pelenkázásnál. Este meg úgy kidől, hogy mostanában már csak reggel 6.30-kor kel. Amit mi persze nem bánunk. :lol:

Ma is jó nagyot sétáltunk. Elmentünk a dokinénihez az oltást megbeszélni, de feleslegesen, mert még egy hétig szabin van. Nem baj, jövőhéten megint megyünk.

Helyzetjelentés :lol: : Emma tegnap átlépte az 5 kg-t, pontosabban reggel 5080 g-ot mértünk és 64 cm! És ami a legnagyobb szám volt a hétvégén, hogy átfordult!!!!! Először a pelenkázón a nagy öltözködés közepette egyszercsak hasra vágta magát, amin nagyon csodálkoztunk, merthogy utál hason lenni!!!! Mindig kiakadt ha hasra raktuk le. Na, ezen felbuzdúlva elkezdtük hasra rakni és először a fejét emelte tök magasra aztán meg átpördült a hátára. :lol: De visszafele nem csinálja meg, mert azóta kiderült, hogy még mindig utál hason lenni. Csak véletlen lehetett, hogy akkor hasra fordult. :lol:
Hát látni kellett volna minket a férjemmel. Azt se tudtuk mit csináljunk magunkal, elhíreszteltük azonnal az egész családban, meg fotóztuk, videóztuk ezerrel. Tisztára meg voltunk bolondulva!!! :lol:

Gabi, nagyon édes a kiscsaj!!!! :)

Teszek fel én is egy pár új képet, Andy neked meg küldöm e-mailben!!!

Pocakosok kitartás, már nincs sok hátra és új babákkal bővülünk! De jó!!! :lol:

Kép Kép Kép Kép

Crissy

Kép

Kép
crissy
 
 


Sziasztok!

Nagyon szépek a bébik!!
Már én is alig várom, hogy meglássam Kendét! :)
Ma voltam dokinál, minden rendben van. Görcsöléseimre se mondott semmit a doki, méhszáj zárt. Kb. 2700g már a pici, ééééés... a koponyája már 9 cm, vagyis a születési nagyságot elérte. Húúú, hát vagy előbb fog jönni tényleg, vagy óriásbébi lesz! :D
Izgulok...

Lili

Kép
édi16
 
 


Tengdi, Eny: Mi újság? Egyben vagytok még?

Nagyon jó, hogy nincs az az őrítő meleg. Végre jól aludtam az éjjel. Igaz tegnap csak egy órát pihiztem napközben. Barátnőmék jöttek vendégségbe.
Nagyon édes Nóri és Emma. Kis mosólygósak... :)

Kép

Kép
esztke
 
 


Nagyon sokára értünk haza este...nem volt erőm írni.

Ábelnek egyelőre nem úgy állnak a paraméterei, mint aki 24 órán belül ki akar bújni....nincs annyira lent a feje, még magzatvizem is bőven van, méhszáj nem nyílt tovább, ugyanakkora az értéke, mint aug elején!!!!!!!!!!!! Csak tudnám mi az a rengeteg jósló akkor!!!!!!

Pici Ábel 3300 gr körüli, elég nagy pocakkal, - ezt már múltkor is mondta a doki, - meg is ijedtem, mondom ez baj, de mondta, hogy nem, nem kórosan nagy, nem ilyen értelemben mopndta.

Viszont a vasamat olyan kevésnek ítélte, hogy injekciókúra kell, ez nagyon nem tetszett neki. Most haragszom is magamra emiatt, mert ez sokban az én hibám, kb egy hónapja olyan szinten elegem van és fáraszt a kaja téma, meg a mit egyek/együnk, meg a mit is kell hozzá venni.....hogy rendszeresen elintéztem valami vacakkal...pedig a lelkiismeretem hangja állandóan piszkált...a másik meg, hogy annyi mindent beszereztem, amit szednem kéne, de egyiket étkezős előtt, másikat után, haramadikat evés előtt 2 órával....na a lényeg, hogy sokszor kihagytam hol ezt hol azt, mert nem volt energiám követni......nnna hát ez lett a kinkségemből....:(

Szerencsére Ábelre nem hat az állapotom, vagy legalábbis nem úgy, hogy baja legyen, szívhang minden a legnagyobb rendben, e téren ugye milyen bölcs a termsézet, még bőven van magzatvíz, amiben nyilván elég az oxigén...hááát lehet emiatt nem kell még születnie, hoigy előtte fel lehessen tölteni vassal minket.....

Na mennem kell, sok kis apró tennivalóm összejött mára....szép napot nektek!

Kép
Kép
tengdi
 
 


Sziasztok!

Andy
Köszönöm kérdésed, Bogi jól van és szépen fejlődik! Múlt héten oltást is kapott, de szerencsére nem viselte meg! friss képeim most nincsenek, majd nyaralás után! (Csütörtökön elutazunk, ezért 10 napig nem tudok jönni hozzátok! Már előre hiányoztok! :roll: )Vagy régebbi kép is jó?

Gabi, Crissy! Kiscsajok nagyon szépek és szépen fejlődnek! Gratula!

Dia!
Kitartás! Drukkolok Neked és majd a távolból is gondolok Rád!

Én is örülök, hogy már nincs hőség! De a telet nem várom! Nem is a hideg miatt nem szeretem, hanem a rövid nappalok miatt! ÚÚÚÚtálom, hogy ködös és sötét! Tiszta depiiiii!

baba!
Pü-t küldtem!

További szép napot!

MARCSI

Kép

Kép
marcsi68
 
 


Marcsi: szívednek kedves képet küldjél,amin bogival vagy és egy olyat amint újszülött volt, alvósat,fürdőset stb.

várom a többiektől is a képeket,aki szeretne egy közös videón rajta lenni,aki már küldött köszönöm neki

Andy

]Kép[/url]
békefiné
 
 


közben azt hiszem rájöttem, hogy a sportolás is amiatt jó, mert az izommunka révén több oxigén jut a sejtekhez...ergo, nekem a sok sok fájás gondolom most nem a tágítás miatt volt, hanem mert az egyúttal méhösszehúzódás, ami ugye egy nagy izom, a köldökzsinór dettó...vagyis így juttatott Ábelhez oxigént...( mert a nagyfokú vashiány egyik következménye, hogy a sejtek nem kapnak elég oxigént...) ez legalábbis így nagyon logikusnak tűnik...

Marcsi érezzétek nagyon jól magatokat! háát azért csüt-től 10 nap......sztem mire jössz már nem létezik, hogy egyben legyünk....., mert :shock: :evil: meg minden...........puszi

Kép
Kép
tengdi
 
 


mennyire sürgős Andi a kép? holnap lehet tali a lavottán....igyekszem korábban, inkább fél tíz tíz körül menni.

Kép
Kép
tengdi
 
 


tengdi: holnap jó a tali,majd ír,ha elindultok.

Andy

]Kép[/url]
békefiné
 
 


Sziasztok!
Marcsival beszéltük,hogy összehozhatnánk szeptember közepe,vége felé megint egy talit!
Kinek és mikor lenne jó?

Roli nagyon hörög,mintha a torkán lenne valami.Az orrát minden este porszívóval kiszívom olyankor egész sok jön,de utána is ugyanúgy szürcsög,hörög.Holnap megyünk orvoshoz vele.Szerintetek mitől lehet??Remélem nem komoly!!
Kép
baba0727
 
 


hali!

szeptember utolsó hetét kivéve nekem bármikor jó hétközbe a tali.

tegnap megvolt az első babaúszás,nagyon édi volt a Hanna kicsit megvolt szeppenve és nem is bírta végig,de az oktató mondta,hogy ilyen pici babáknak kb 30 óra a türelmi ideje,majd fokozatosan több lesz,jővő héten megint megyünk.
tök jó,mert mindketten bent lehetünk vele és szerintem 2200ft nem is sok,ez a köszi tanuszodája.

nagyon elvan tünve mindenki,talán vannak már új babáink?

Holnap megkezdődik a suli,izgulok,hanna hogy fogja bírni apukájával és persze elfogadja e tőle a kajcsit.

na mentem.

várom a képeket.

Andy

]Kép[/url]
békefiné
 
 


Baba!

Beni is sokat szörcsög, hörög, sokszor nehezen veszi a levegőt, amikor visszajön a kaja, köhög tőle, naponta szívjuk az orrát, de nekünk azt mondta a védőnő, ha nem sárga, vagy zöld hanem fehér, akkor az anyatej. Feljut az orrjáratba és az megjelenik. Bár én se nagyon nyugodtam meg, úgyhogy ha van vmi hír rólatok kérlek írd meg. Kíváncsi vagyok nektek mit mond a doki, lázunk nekünk nincs.

Fruzsa
fruzsa7
 
 


sziasztok!

Most indulunk nyaralni! :roll: Remélem minden rendben lesz!

Vigyázzatok magatokra! Pocakosoknak kellemes baba várást, a soron következőknek könnyű és gyors szülést, mamáknak-babáknak csendes, boldog együtt töltött időt kívánok!

Utána baba-mama tali??!!!

puszi mindenkinek

MARCSI

Kép

Kép
marcsi68
 
 


Sziasztok! Marcsi! Jó nyaralást, és vigyázzatok Magatokra! :D Dia! Hogy vagy? Egyben vagy még? Kitartás! :wink: Esztke,Nikilány! Ti vagytok a következők. :shock: :D Veletek mi újság? Nagyon nehéz már? :( Ha valakit érdekel, van egy csomag málnalevél teám. :wink: Rita! Használ a kapszula, hogy érzed? Fruzsa, Baba! Az én kincsemnek is szörcsög az orra, de én csak kitisztítani szoktam fültisztítóval. :oops: Andy! Nem tudok képet küldeni, mert nem tudom, hogy kell lekicsinyíteni. :oops: :roll: Tücsi! Mi van Veletek? Növögettek szépen? Mi ma megyünk doki nénihez mérlegelni. Egy kérdés: Melyik tápszert használjátok? Én úgy látom, hogy Eszternek nem nagyon ízlik a beba ha start. Szopi után szokta kapni pótlásként, de nem nagyon akarja elfogadni. Persze ordít, hogy éhes, még de amikor meghúzza a cumis üveget és rájön, hogy mi van, benne elengedi és sír. :shock: :cry Most mennem kell. Szép napot Mindenkinek
cunci
 
 


Most néztem vissza egy kicsit.

Eny! Csak nem....? :lol:

Nikike, Crissy, Gabi, Tücsi! Nagyon szépek a babáitok! 8) :wink:

Bocsi, ha valakit kihagytom. Most már tényleg megyek! :D
cunci
 
 


Marcsi: jó nyaralást és vigyázzatok magatokra.

cunci:küld át nagy méretbe és majd én lekicsinyítem,szeretném ha ti is benne lennétek a meglepimben.

akit érdekelnek rucik itt megnézheti az eladó dolgaimat.


http://picasaweb.google.hu/home

szép napot mindenkinek!

Andy

]Kép[/url]
békefiné
 
 


Sziasztok!

Mi még teljesen jól vagyunk, pont mondtam is a barátainknak, hogy egyátalán nem érzem, hogy kb. 19 nap múlva már szülünk. :D Persze nem olyan jó a hőség, de nem elviselhetetlen. Semmi jóslófájásom nincsen, aludni néha nem tudok. És folyton be van dugulva az orrom, ez a legrosszabb. Holnap megyek nst-re.
Nikilány: Te hogy vagy?
Marcsi: Jó nyaralást! Vigyázzatok Magatokra!

Kép

Kép
esztke
 
 


Elfelejtettem:
Andy: Megnyitottam a lapot, de csak a főoldalt hozza be.

Kép

Kép
esztke
 
 


egyben, egyben, .................. :( :evil: néha így viselem, néha jobban :D :lol:

Kép
Kép
tengdi
 
 


Sziasztok!

Remélem minden anyuka és bab jól van.

Tengdi: kitartást..én ilyenkor már tülkön ültem, nagyon türelmetlen voltam, pedig 40+1 napra szültem, azt hittem sosem szülök meg. Közben mindenki avval vigasztalt, hogy gyerek bent még nem maradt... úgyhogy én ilyeneket nem mondok, mert engem nagyon idegesített, jobban nem lettem tőle. Én "csak" jó szülést kívánok bármikor is kerül rá sor, legyen nagy élmény, nekem az volt, és Ábelhez előre is sok boldogságot!
de ez a többiekre is vonatkozik, Nikilány, esztke..nektek is kitartást, bocs ha valakit kihagytam, nemsokára ti si babáztok, nagyon izgi.

Kérdésem: a környezetetekben van olyan aki tejadó lett? Én gondolkodom rajta, nagyon sok a tejcsi és más babának jól jönne esetleg, csak nem tudom mennyire "komplikált" elintézni, mennyi vizsgálat van stb.

Mindenkinek szép napot!

fruzsa

Kép
fruzsa7
 
 


Sziasztok,

Tengdi még mindig itt???? :lol: Aszittem h már bent a kórházban....na majd a hidegfront meghozza a hatását figyeld meg!

Andy, egy szeptemberi taliban benne vagyok én is, szóljatok h mikor hol, és igyekszem ott lenni!
Képet is kéne küldenei neked....csak le kéne kicsinyítsek párat az új fotók közül, de lehet h régebbit küldök, még belefér ha holnap küldöm? Mindjárt pattanok etetni!

Sokan kérdezték: a More Milk kapszula egész jól bevált, ugyan nem vagyok tejcsárda (sajna), de a napi 120 miliket azért megkapja Luca, ez is vmi, ennek is örülök, jobb mintha nulla lenne.
Tegnap este pl. tuti kiszopizott vagy 60 milit, mert szivta ezerrel, és utána sokkal kevesebb tápszert evett meg mint szokott, és neki az esti adagja simán van 140-160 mili.
Szóval még szedem, és asszem veszek még egy dobozzal.
Tehát a magam részéről ajánlom azoknak az anyukáknak akiknek kevés a tejük. Ja, és még mindig iszom a Lektoherbet, naponta kb. 1 litert, komolyan mondom, h már megszerettem az ízét, hiányzik ha nem iszok.

Egyébként mi tök jól vagyunk, minden OK, Luca már hurkásodik, marha sokat nevet, sőt: röhög!!!

Most megyek etetni, üdv mindenkinek, Tengdinek és a "várakozó" kismamáknak kitartást!!!!

Rita

Kép
szolnoki rita
 
 


fruzsa: Nekem a barátnőm tejadó volt tavaly. Azt mondta, hogy egyátalán nem nagy kalamajka. Az elején, amikor elindítod, akkor kell egy pár vizsgálatot megejteni, székletvizsgálat, labor,... nem tudom még mi. Utána mindent intéznek, hetente 2szer elmennek a tejért, adnak hozzá tárolót is. Kb. ennyi.

Kép

Kép
esztke
 
 


Sziasztok

Rita én is megrendeltem azt a kapszulát, ma jön meg. Gondoltam kipróbálom. Néha van hogy kevesebb tej, és nekem az urtica most nem jött be. A laktoherb néha jó néha nem, én nem iszom folyamatosan mert hozzá szokik a szervezet. gy szoktam hogy2-3 napot iszom, ugyanennyit nem.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


a próféta szóljon belőled Rita! :D

Kép
Kép
tengdi
 
 


Sziasztok!

Tibor vagyok, Nikilány párja.
Csak pár sorban jelentem, hogy Hunor fiúnk 2009 szept 03-án 11 óra 49 perckor megszületett.
Előző este voltunk a szokásos NST-n, onnan hazamentünk 21 óra körül, és 21:45 kor elkezdett csordogálni a magzatvíz. 22:45 kor már a kórházban voltunk és másnap délig tartott amíg a Hunor úgy döntött hogy kibújik.
Kicsit fáradtan de mindketten jól vannak.
Előreláthatólag vasárnapig lesznek benn a kórházban.

Tibor

Kép Hunor

Kép
Kép
nikilány
 
 


Szia Tibor APUCI! Hatalmas nagy GRATULA a kisfiatokhoz. :D

Hunor nagyon szép babuci. Kérünk még képeket.
:oops: :lol:
Nikinek is gratulálunk, ügyesek voltak! Jobbulást Neki, és nagyon várjuk Őt vissza. :wink: Addig is , vigyázz a kis családodra! :roll: :lol:
Üdv:
Cunci
cunci
 
 


nikilány, Tibi hatalmas gratula nektek, sok tejcsit kívánok, és gyönyörű Hunor

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 




GRATULÁLOK!!!!!!! JÓ EGÉSZSÉGET, SOK TEJET, ÉS NAGYON ÉDES IGAZI KISFIÚ!!!!

Kép
Kép
tengdi
 
 


miért nem lett piros a gartuláció??? ha egyszer bejelöltem???

Különben meg NEM IGAZSÁG!!! :D Esztke, te nehogy beelőzz!!!!!!! na mostmár leülök, ha Máté békén hagy és tárgyalok az öcsivel, ugyanazt csinálja, mint Máté anno.
Persze még nem vagyok túlhordásban, nyilván sokan mondanák, csak akkor ők üljenek a fenekükön ilyen aranyérrel, :D meg még ha ülhetnék!!! rohangáljanak és birkózzanak a kétévessel, főzzenek a dögmeleg konyhában ( hol van már a huidegfront????????????? ) meg sorolhatnám.............meg aki ebben a helyzetben van/volt mindenki tudja milyenek ezek az utolsó napok...nem a hasamat akarom már simogatni, hanem a kisebbik fiamat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
tengdi
 
 


Sziasztok!

GRATULÁLOK NIKILÁNY ÉS TIBOR! NAGYON ÉDES HUNOR! Pedig pont arra gondoltam tegnap, hogy valószínüleg mi együtt leszünk bent. De nem baj, ha ki akart jönni, hát ez van. Sok tejet és egészséget kívánok!!!!

Tengdi: Én biztos nem foglak megelőzni.... :wink: Még nincs beékelődve a feje sem, szóval mi kivárjuk a sorunkat. Ma voltam nst-n és az sem mutatott semmi olyat, hogy szülünk. Bár Nikilánynak sem mutatott a beszámoló szerint.

Kép

Kép
esztke
 
 


Sziasztok!

Előkerültünk mi is így szeptemberre. Augusztusban otthon voltunk a szüleimnél, úgyhogy gyorsan eltelt a nyár.

Nikilány, és Tibor, gratulálok a csöppséghez. Igazán nagyon szép kisfiú.

Tengdi, gondolok rád, hátha a front megteszi a hatását. Az unokaöcsém ma hajnalban bújt ki a szeles idő örömére. A másik unokaöcsém meg múlt héten kedden, akkor nem volt front. Úgyhogy nálunk nagy babaeső volt :D :D

Visszaolvasok, mert úgy láttam itt is.... :lol:

KépKép
trinky
 
 


voltam a kórházban injekción, s épp meg akartam kérdezni a nővérektől Nikilány melyk szobában van, mikor jöttek Tiborral és Hunorral. Hááát egyszerűen csodálatos ez a pici baba!!! Tudjuk, hogy a képek sosem adják vissza a kis lényüket, igazán legalábbis videot kéne feltenni róluk! De álomszép a kis Hunor!!!

Andy mi újság veletek? Voltál suliban, hogy boldogult apa és Hanna?

Kép
Kép
tengdi
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: