Új privát üzeneted érkezett!

Nem itthon voltál uh-n?

Ki ez a doki?

KépKépKép
bikfy
 
 


Nem akartam a nevét írni .de itthon voltam amúgy a költő doki volt a Gyula....

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Próbálkozott jó képet csinálni de ahogy ütögette a hasam az uh fejjel nem tudtam mi a szart csinál érdekes Pécsen sosem ütögetik meg sosem kell felfelé húzni a hasam és nem kell térdig tóni a nacit meg a bugyit csak a hasam alá!

Kép

Kép
vius
Baja
 
 

 
 

Sziasztok!

Vius
sajnálom,hogy ilyen bunkó orvossal akadtál össze! :(

Dita
hát már mi is beszélgettünk,sőt viccelődtünk vele,mi lesz ha Lacika születik meg?! :roll:
A kocsi akciósan volt 150 ezer..... :shock:

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Dy az a kocsi magától megy?:)

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Vius
hát nem Magától,hanem tőlem..... :lol:

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


jó ára volt neki nem mondom mondjuk én is néztem de ennyire drágát nem.

Én 38ért vettem de nekem ez végig kiszolgálja Darinkát!!!
Bizok benne hogy minden ok lesz a kocsival ...

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Vius
nekünk sem volt szándékunkban ilyen drágát venni,csak egyszerűen beleszerettünk. Na, jó amúgy is mindenképp 3 kerekeset akartunk,az meg alapból nem olcsó. Ez is kiszolgál minket végi,sőt még a kistesót is kifogja! :wink: Legalábbis ennyi pénzért muszáj.... :lol:

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Rodina,
Ma voltunk védőnéninél első hivatalos méricskélésen. 19 naposan 5250g Levi és 55 cm. 4 naposan 4340-nel jöttünk haza. Az majdnem egy kiló 15 nap alatt :shock:
Na azért ezen aggódom egy kicsit. Jó, a mérleg teljesen új volt, vagyis nem új, csak a védőnéninél még nem méreckedtünk eddig. Itthon 5 kiló körülieket mérek ruhában, pelusban.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Halihó!

Babicsek! NAti!
Hogy vagytok? Valami izgis terhességi tünet? Nagyon izgulok értetek!

rodina74
 
 


DY
Hát ez a kocsi tényleg nem volt valami olcsó de ha két tesót még kiszolgál akkor teljesen megérte! :lol: :lol: :lol: kész van már a szoba teljesen?

LINA
Milyen ügyesen tankol Levi, jó étvágyú gyerek, hízik rendesen ebben hiba nincsen! :lol: :lol: :lol:

dita75
 
 


Sziasztok!

Nem tudtam jönni, mert olyan fáradt voltam már tegnap, hogy csak aludni volt erőm. :lol:

Mondjuk most se jobb, mert majd leragad a szemem.

Rodina: Jólesik a hiányolás, köszi, hogy gondoltál rám, aranyos vagy.

Hát velünk annyi, hogy próbálkoztunk hétfőn, kedden és szerdán is. Tegnap már nem, mert hát az az igazság, hogy belefáradtunk egy kicsit, meg a doki is azt mondta, hogy a csütörtökön már nincs esély szerinte. Szóval ma vagyok a 19. napon. Még van időm izgulni a 32.-ig. :) Hát mi megtettük, amit meg kellett, most már lesz ami lesz.

Közben apus is elment az andrológiára tegnap és kapott beutalót vérvételre, plusz jól megbögyörőzték szegényt. Panaszkodott is. Szóval azt mondták a spermaeredményeire, hogy nem valami bajnok eredmények. Hát ez van. :? Ma a drágaságom elment vérvételre de nemtudták levenni a vért, mert nincsennek olyan tesztek, amivel el tudták volna végezni a vizsgálatot. Majd szeptemberben kell a laborba telefonálnunk, hogy kaptak e már és majd akkor megint menni. Hát nem semmi ez az egészségügy.

Rodina: Nálatok mi újság?

Amit most érzek az az, hogy tegnaptól fájnak a cickóim, mint menzi előtt szoktak, meg egy kicsit mintha nagyobbacskák lennének. De semmi más tünetem nincs. Majd 2 hét múlva kiderül, hogy jól dolgoztunk e. :lol:

linácska nem semmi méretek! Ügyes ez a fiú! :) Mondjk ezek a mérlegek olyanok, hogy ha megméred 3 különbözőn, biztos nem mutatnak egyformát.

Még nem olvastam vissza, de pótolni fogom. De a drágaságom már ide akar csüccsenni a helyemre. Én meg megyek addig befőzni, vettem uborkát, meg almapaprikát. Hátha ettől felébredek.

Kép
babicsek
 
 


Itt vannak az LH tesztjeim ugye szerintetek is pozitív volt?

Kép

A 15 volt hétfőn. Akkor még megvolt a tüszőm, ami 20 mm volt és akkor a méhnyáálkahártya 9,8 mm volt.

Kép
babicsek
 
 


Babicsek!

Örülök, hogy minden rendben van veletek, és teljes szívemből kívánom, hogy sikerüljön!
Szerintem is pozitív a teszt. Nekem is most volt ovulációm 2-3 napja és az enyém is kb. ilyen csíkos lett. Majd lehet, hogy felteszem, hogy megnyugodj. Mi is dolgozunk a projekten, bár én nem voltam előtte se uhun, se semmin, most teljesen spontán megy a dolog. Mivel eddig sem sikerül soha, így nem fűzök hozzá sok reményt. De végül is ki tudja!

Lehet, hogy nem jöttem mostanában mert sok meló volt, de minden nap többször eszembe jutottatok Natival együtt! Nagyon szurkolok nektek!

Sajnálom, hogy apűnak nem túl jók az eredményei. Etess vele tökmagot! Az én páromnak nagyon jók az eredményei, és egyszer mikor 2-3 napig megevett egy zacskó tökmagot, kiemelkedően jó lett! Szóval én ezt ajánlom a férfiaknak!

Szóval mi spontánkodunk, de kedden megyek dokihoz és majd utána meglátom mi lesz.!

Nagyon szurkolok, hogy babásak legyetek!

rodina74
 
 


Dita
dehogy van kész a szoba..... :roll: a festés az megvan,a többi meg folyamatban.megrendeltük a bútort az asztalostól,mert méretre szeretnénk készíttetni, azt mondta,hogy legkésőbb szeptember végén kész lesz. most szaladgálunk szalagparketta után,ha az megvan,akkor megyünk megvenni a kiságyat. a függönyt meg a szőnyeget már kinéztük,de még várunk vele a szalagparkettázásig....

Babicsek
+++++++++++++++++++++++++++++

Tegnap voltam dokinál. minden ok,Gréta most kb 30 hetesnek felel meg... :lol: a méhszáj zárt,jól tart,szóval szerencsére nem ítéltek kényszerpihenőre. szept. 7-én megyek a 30 hetes uh-ra,akkor majd már méretügyileg is többet fogunk tudni,mert a doki nem igazán méricskél.... :roll:

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Sziasztok!
ne haragudjatok Lányok, hogy mostanában nem tudok jönni, de nem nagyon van időm. A melóhelyen ott az évkezdés, ami mellett ott nincs időm netezni. Ott van Feri nagymamája, aki még mindig nem javul, nem tud beszélni, írni. A maradék időmben meg a barátnőmet vigasztalom, akinek 13. hetesen megállt a babájának a szíve(lombik baba). Nekem meg ugye fogigátlós ciklusom van.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Szar a netem de azért fél óra alatt tudtam néhány képet tölteni a babásba ha valakit érdekel.

Bumi
Tényleg nem valami jó hírek de azért fel a fejjel.
Ölelés megy neked!

Többieknek is pusz!

dita75
 
 


Babicsek,
beszéltük is a védőnővel, hogy 3 mérleg, 3 mérés. De innentől már ugye mindig a védőnőjén fogjuk mérni, és akkor az már összehasonlítható lesz.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Dita
tök jók a képek! jól áll a kezedben Olcsi! :lol:

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Sziasztok!

Megtöröm a csendet. :) Hogy hogy sehol senki tegnaptól?
Nagyon eltűnt mindenki.

Rodina: Kösz a jótanácsot, kipróbáljuk a tökmagot. :) Várom a te LH-s képedet!!!! Így igaz ki tudja. Én is nagyon szorítok, remélem elcsíptétek ti is a megfelelő időpontot!

*dy*: Köszi a ++++++++-t! :)

Kép
babicsek
 
 


Babicsek!
Sajnos elromlott a fényképezőnk - már hónapokkal ezelőtt - de még mindig nem vittel el megjavítani. Minig a laptopom videokamerájával csináltam a képeket, de most ezen nem látszott semmi. De hidd el, az enyém is ugyanilyen lett. Szóval, azok pozitívak voltak!

HOgy vagy? Tünetek meg vannak még?
Megy a drukk! ++++++++++++++++++++++++++++++++++

rodina74
 
 


Sziasztok!

Nálunk most van a szokásos év eleji őrültekháza, így nemigen van időm jönni.
Néha felruccanok elolvasni kivel mi van, de írni már nincs időm. Ez még kb 2 hét, utána jobb lesz, és sűrűbben jövök.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


MA voltam dokinál. Abban állapodtunk meg, hogy ismét inszemet csinálunk, de már majd utrót!!!! kapok 3x2-t. Beszélt még valami injekcióról is, amit az izomba adnak és fáj, de ezt később nem részletezte, és fogalmam sincs mi az! Szóval nagyon várom már a következő hónapot!

Babicsek! NAti!
Tünetek????
:x
Tessék írni, hogy mi van veletek!! Én nagyon izgulok értetek!
Megy a drukk! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

rodina74
 
 


Tényleg! Valaki tud valami arról az injekcióról, amit a doki futólag említett?

rodina74
 
 


SZiasztok! Rodina, olvastam a blogodban a jó híreket, hogy indultok az inszemivel. De jó, hogy most utrót kapsz és 3x2-őt! Jaj, de jó! Talán még progeszteron szurit kapsz mellé, szerintem. Olvastam a neten, hogy szokták így adni. Na, akkor aztán tuti lesz a kapaszkodás:)
Úgy örülök, hogy indultok!!!! Drukkolok nagyon!:)

Bumi, sajnálom a munkahelyi őrületet, kitartás!

Nálunk is halom meló van, még utoljára bevállaltam egy nagy munkát, de október közepétől befejeztem és otthon leszek. Nagyon kellemes lesz, hogy nem kell 5-kor kelni és a tömegben utazni állandóan. Kezd kényelmetlen lenni a pocival közlekedés, bár nagyon imádom a pocimat, csak nehezen mászom a lépcsőket, fáradt vagyok és hisztisebb. Ez van :?
Vendég
 


Twist!
Pont most írtam emailt!
Puszi!

rodina74
 
 


Sziasztok!!

Bocsi hogy nem jövök de éjszaka helyett nappal alszom és amikor fent vagyok akkor is álomkoros vagyok!!!

Bikfy merre jársz????

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Sziasztok!

Velem semmi különös, ma van a 23. napom.Cicijeimet még mindig nagyobbnak érzem egy kicsit. De majd mindjárt leteszteltetem apussal. :lol: Egyébként nincs semmi tünetem.

Rodina: Örülök hogy újból belevágtok! Így már sikerülnie kell!!!!!Nem tudom milyen szuri lehet. Nem tüszörepesztő?

Nemtudom mikor tudok jönni, mert nekem is rengeteg a dolgom (munkahelyi), de mindenképpen jövök, és próbálom nyomon követni az eseményeket!

Puszi nektek!

Kép
babicsek
 
 


Csajszikáim!

Csak gyors bekukk, mindenkinek megy az óriási drukk.

Én most értem haza az egyetemről, marhára elfáradtam, holnap írok. Mindenkinek puszi: Bikfy :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


sziasztok,
vagyok én is, de inkább csak olvasó üzemmódban :oops: Nálunk is elkezdődött a szeptemberi mókuskerék, van két tanítványom, akik suli után jönnek és együtt tanulunk, persze Bence meg ott rosszalkodik ilyenkor :lol:

Bikfy,
veled mi a helyzet? egyetemen oktatsz? Mit?

Bumi,
remélem a nagyikátok jobban van már!!! Lassú folyamat nagyon, de az én apósom is felgyógyult szerencsére az agyvérzésből, pedig minden doki felkészített bennünket a legrosszabbra...
Kitartás Nektek, sokat gondolok Rátok!!!

Rodina,
ez aztán szuper!!!! bár még az is lehet, hogy nem is kell inszem, nem? mindjárt elolvasom a blogodat is, mert ide elég szűkszavúan írtál... rövid volt a konzi? doki milyen volt? szurit én nem ismerem.. de a 3*2 utró sem kevés!!

Babicsek,
drukkolok neked is!!!! Mikor fogsz tesztelni???

én már tükön ülök, csak vánszorognak a napok, ma vagyok a 10. dpo-n...
Vendég
 


Nati!

Nagyon szorgalmasan titkolod, hogy vannak-e tüneteid!
Ne áruld el, most már továbbra sem, de ezt a nagy titkolózást jó jelnek veszem! :wink:
HAjrá!

Babicsek, neked is megy a drukk!

Bumi!
Nagyon sajnálom a párod nagymamáját! Remélem már jobban van! Az én nagyikám is volt stroke-os, és ő sem beszélt egy ideig. Aztán szép lassan újra elkezdett beszélni, és szerencsére minden rendbe jött. Annyi maradt, hogy néha nem jutott eszébe néhány szó, volt, hogy keresgette a szavakat. Sajnos már 3 éve nincs velünk! Nagyon hiányzik! De nem a betegségben halt meg, csak egyszerűen este lefeküdt és reggel már nem ébredt fel. 87 éves volt, és testileg, lelkileg erős volt. Na, szóval azért írtam ezt le, mert a stroke után még nagyon sokáig lehet élni, úgy mint korábban. Csak lassan megy a gyógyulás! Szívből kívánom, hogy mihamarabb gyógyuljon meg!

Lányok, tudom hülye kérdés, és nálam még korai is. De mi a különbség a rövid ujjú body és a napozó között? ( Ez a 2 Ft-os - ja, olyan már nincs -, azaz 5 Ft-os kérdés!)

rodina74
 
 


Sziasztok!
A nagymama állapota változó. Beszélni még m indig nem tud, érteni általában ért. Viszont van, hogy egész éjszaka kiabál, meg most már epilepsziás rohamai is vannak. Még az idegen van, de utána átviszik a rehabra. Ahogy most kinéz a dolog, már nem fogja tudni ellátni magát, így otthont keresünk neki. Anyósom talált is egy jót, igaz nem olcsó, de ki tudják fizetni. Evvan.

Nálunk ugye babatéren pihi, merthogy fogigátlós ciklusom van.

Munkahelyen be kell tanulnom egy új feladatba, de még nem tudom, hogy hogy alakul az eddigi munkaköröm, így elég sz@r. Mert végzem a szokásos melót, ami 8 óra, de ezen felül még tanulnom kell az újat, de ezt már csak munkaidőn kívül tudom. Ráadásul nekem kell megcsinálnom a minőségügyi kézikönyvet is, és jövő héten meg beindulnak az óráim. Így tökre semmire sincs időm. Tényleg semmire.

Azért gondolok rátok és drukkolok is!

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Rodina,
a rövid ujjú body-nak van ujja, de nincs lába, a napozó meg rövidujjú, rövid szárú, és nem feszül a testére a babának :lol:

Olvaslak ám én is benneteket, meg szurkolok ezerrel, csak alig jutok gép elé. Ha meg igen, akkor egy kis sószsákkal a kezemben. Úgy olvasni lehet, de írni nem nagyon.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Rodina,
ez a napozó:
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Linácska!

Megnyerted az 5 Ft-ot! Köszönöm a válaszod! Fogalmam sem volt a különbségről, de most már értem.

Levi nagyon édes ebben a napozóban! Látszik, hogy jár a keze-lába! Tündéri!

Bumi!
Nagyon sajnálom, hogy nincs túl jól a nagymama. Nála biztos erősebb lefolyású volt a stroke. Legalább a közeletekben van az otthon? Most biztos nagyon nehéz nektek, és az, hogy ilyen nehéz döntéseket kell meghoznotok! Sajnálom! Puszi, és kitartást!

A meló most úgy látom mindenhol sok.

rodina74
 
 


Jó reggelt Lányok!

Látom ez a szeptemberi munkakezdés mindenkinek odavágott. Én is max. olvasni tudok esténként, egyébre már nem is lenne erőm. Kedden kellene megjöjjön a mensim, lehet attól, de most elég feszült vagyok. Jó a kedvem, nem depizek, de a férjem időnként olyan kis mamlasz, hogy megbolondít.
Amúgy minden okés, mensi 3. napján megyek Pécsre hormonra, aztán meg vissza a profhoz. Utána majd ő megmondja a tutit. ( Jó lenne, ha ebben a hónapban nem jönne meg.)
Bár érdekes, már nagyon régen nem voltam így, totál nyugodt ezen a téren. Néha már majdnem lemondó. Nem hőmérőzök, nem uh-oztak, sokszor azt sem tudtam, a ciklusom melyik napján tartok. Na ennyit rólam.

Linácska!
Ez a gyerek annyira gyönyörű, én teljesen szerelmes vagyok belé. Formás kis hajasbaba. Ha még azt is mondod, hogy jó gyerek, akkor én meg azt mondom, megérte várni rá.


:wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Bumi!
Nagyon sajnálom, ami nálatok történt. Ez a legrosszabb. Szegénykének a szenvedését látni.

Viusom!
Mi van a keményedésekkel? Vigyázz ám nagyon magadra. Nehogy baj legyen. Pihensz te eleget? Te olyan kis pörgős csaj vagy. :wink:

Natibébi!
2 nap múlva teszt? Annyit izgulok érted, (na meg mindenkiért) hogy az ne tovább. Minden reggel várom a meglepi pozi tesztedet. :wink:

Rodikám!
Örülök, hogy az inszem mellett döntöttél. Te eddig nem is szedtél Utro-t? :shock: Pedig ha jól emlékszem, alacsony a progid. Na sebaj, majd ez megemeli. Te pikk-pakk terhes leszel, de megverlek, ha aztán lelépsz. Nehogy itthagyd egyedül Bikfy nénit a zebra párodat.

Babicsek!
Te hogy állsz? Teszt?

Twist!
Remélem jól vagy és növeszted a babalakot. Puszillak milliószor. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Sziasztok.

Bikfy sokat pihizek nem megyek semerre sem igazán nincs is kedvem .a keményedéssel kapcsolatban meg iszom a magnézium citritet és az jó rá.

Remélem hogy most hogy igy állsz a dolgokhoz becsusszant a bébi:)

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Bikfykém!

Ne izgulj! Amíg babás nem leszel, addig nem szabadulsz meg tőlem! :twisted: :twisted: (Pedig majd lehet, hogy szeretnél! :wink: )

Kívánom neked, hogy ne jöjjön meg, és az egész dokiváltás fölösleges legyen!

NAti! BAbicsek!

Már csak 2 nap! Nem izgalmas!
Nagyon szurkolok! +++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

rodina74
 
 


Lányok!

Nem is tudom, hogy írjam meg nektek, de én most nagyon kész vagyok. Rájöttem, hogy az unokatesómék babát várnak. Ma rákérdeztem a nagynénémnél, ő pedig sejtetni engedte a dolgot. Én kb. 3 hete látom a csajon, talán ő még nem is tudta.
Vessetek meg érte, de ez nekem most nagyon fáj. 1-et kufircoltak és sikerült. Miért vagyok én ilyen selejtes? Nem az ő örömük bánt, hanem az én nyomorom.
K...va élet! Ez most nagyon fáj! És kb. 3 hét múlva lesz szerintem egy családi alkalmon a nagy bejelentés. Még nem tudom elképzelni, hogyan fogom könnyek nélkül kibírni.

KépKépKép
bikfy
 
 


Kicsi Zebrapárom!

Úgy odaülnék melléd és megvigasztalnálak. Teljesen megértem az érzéseidet, és tudom, hogy milyen érzés ez. Nagyon sajnálom, hogy ezt neked is át kell élned. Május végén jártam ugyanígy. Az unokatesóm, aki 6 évvel fiatalabb nálam, május közepén bejelentették a párjával, hogy babát várnak és majdnem 4 hónapos terhes. Mikor kérdeztem mondták, hogy október 18-ára van kiírva, én pedig ha megmaradtak volna a januári babáim október 17-én szültem volna. Ezek után június elején voltunk az esküvőjükön is, és azt néztem egész este, hogy mekkora hasam lenne nekem is. Szóval sz@r az élet. Én úgy éreztem, hogy a sors még a pofámba is dörgöli, hogy nesze nézd, ilyen pocid lehetne neked is, de nincsen!!
Szóval pontosan átérzem, hogy most mit érzel. Nekem legjobban a szüleim arca ivódott az emlékezetembe, ami egy kis irigység, fájdalom, és öröm egyvelege volt. Pedig soha nem szólnak egy szót sem az unoka miatt, pedig tudom, hogy nagyon vágynak rá.
Szóval Bikfy! Én azzal szoktam magam ilyenkor vigasztalni, hogy erős vagyok, és ezt is kibírom. Azt mondják, hogy a sors mindig annyit ad, amennyit kibírsz. Hát mi sokat bírunk. Igaz nincs is más választásunk. Ilyenkor a legjobb, ha megpróbálunk ebből erőt meríteni magunknak, és megrázod magad, és megfogadod, hogy mindent megteszel azért, hogy neked is legyen babád. Én ezt csináltam, és kicsit jobb volt. Nincs más, csak hogy ezeket a napokat túléljük és megyünk tovább. ÉS mikor már mi is terhesek leszünk, akkor könnyű szívvel fogunk erre visszagondolni! A 3 hét még sok idő, addig megemészted a történteket, és meglátod, majd könnyebb lesz.
Zebrapárom! Ezen is túl leszel! Ölellek! Puszi! És fel a fejjel!

rodina74
 
 


Rodi!

Köszönöm a szavaidat, most valamivel jobban vagyok. Kb. 1/4 órája zokogok. Megláttam a férjemet az ajtóban és azóta sírok. Szegény áll előttem és néz rám, de nem tud segíteni. Konkrétan most is bőgök. És most nem is akarok erős lenni.
Remélem a sírás kimossa a hetek óta bent tartott feszültségemet és holnaptól újult erővel menetelhetek.

Olyan jól esik, hogy most írtál. Köszönöm. Puszillak.

KépKépKép
bikfy
 
 


Sírd ki magad, nyugodtan. Legalább egy kicsit megkönnyebbülsz!
Remélem, holnap már kicsit jobb lesz!
Hidd el, el jön az a nap, amikor már te is önfeledten örülhetsz!

rodina74
 
 


sziasztok,
jövök én is egy kicsit depizni :cry: :cry: :cry:

Rodina,
olyan szépet írtál Bikfynek, hogy nekem is jólesett!!!! Én is rohadtul érzem most magam, bár talán már a nehezén túl vagyok...

Bikfy,
fel a fejjel, a terhes nőcik nagyon ézrékenyek tudnak lenne, lehet, hogy azért borultál ki. HIsz pont előtte írtad, hogy milyen béke van most a lelkedben, várod a jövő hetet... Ha pedig mégsem, akkor Rodina írásából próbálj erőt meríteni, sajna én most alkalmatlan vagyok ilyet írni, én is nyalogatom a sebeimet... :cry: :cry:

szóval a történet elejét ismeritek, két inszem, aztán múlt szombaton este kicsit görcsölgettem, majd utána elkezdett fájni mindkét cickóm belülről kifele sugározva. Aztán vasárnaptól pedig már csak bizsergés és égés volt, de olyan intenzítással, hogy volt nevettem az utcán, mert azt hittem hangyák vannak a cicitartómban :P . Ezen felbuzdulva már megint beleéltem magam, hogy babát várok... ilyen tünetek mellett ez nem lehet más.. - gondoltam én. Hát ma megint arconvágtak, hogy lehet más is, de nem tudni mi...
tegnap is teszteltem negatív. a mai teszten (gabriel) pár perc után lett egy halvány csík, ami pár óra múlva eltűnt :shock: , ezért elmentem vérvételre - negatív béta hcg eredmény... a doki szerint felesleges tovább szednem a duphastont. Nekem meg csak bizsereg és ég a cicim. Tegnap 3 órán keresztül olyat görcsöltem, hogy azt hittem megszülök... - a doki szerint ez nem jó jel...
én meg még bízok és szedem a gyogyit és várom a csodát, hogy valaki odabentről birizgálja a melleimet, üzenve, hogy talán még csak tegnap ágyazott meg magának és mai vérvétel még nagyon korai volt... :shock: . Nem tudom. Néha már azt hiszem begolyóztam és álterhes vagyok :shock: :oops: . De talán az mégse...
Az esti mesének vége, megyek bekuckózom magam az ágyba. Puszi nektek és kitartás, hamarosan mi is nagy pocakkal büszkélkedhetünk!!!!!!!!!
Vendég
 


Jó reggelt!

Köszi csajszikáim! Ma már jobb, és bár még mindig nem vagyok 100 %-os, azért sokkal jobb.

Mindenkit puszilok, köszönöm a vigasztalást.

Natikám, nagyon sajnálom. Nem is tudok mit írni. Fel a fejjel.

KépKépKép
bikfy
 
 


Natikám!

Úgy szerettem volna, ha te nyitod meg a sort, és boldog bejelentést teszel. Hát mit mondjak, neked sem könnyű. És mindig túlélni a csalódást hónapról hónapra, bizony idegileg megterhelő.
Ha még úgy gondolod szedd pár napig a duphastont, aztán tesztelj megint. Lehet, hogy később volt a megtermékenyülés és a beágyazódás, és még tényleg korai volt a teszt. A gyógyszer szedésével semmi rosszat nem okozol magadnak. Szóval add meg még magadnak az esélyt, és hátha örülhetsz a végén. Gondolj arra, hogy van egy szempár, aki csak rajtad csüng, édesen, meríts belőle, hogy legyen még egy ilyen édes babád, mint Bencus!

Én is néha úgy viselkedek, mintha terhes lennék, simogatom a kiadó pocimat, és babaruhákat vásárlok. Már nézem, hogy hol fogok Micimackós szőnyeget, függönyt, falvédőt ...stb. venni. Nézegetem a pelenkázókat és egyén bútorokat. Mintha aktuális lenne, pedig... sehol semmi. De ez kicsit megnyugtat, és erőt tudok meríteni belőle. Néha úgy érzem, hogy kezdek bekattanni, és napra pontosan meg tudom mondani, hogy mikor várható a következő beavatkozás. Szóval Natikám, nem vagy egyedül a begolyózással kapcsoltban. Szerintem ez egy pszichés védekezési mód, hogy a maradék józan eszünket se veszítsük el.
Azért vagyunk így együtt, hogy támogassuk egymást. Egyszer mi támogatunk másokat, próbálunk erőt adni, lelki segélyt, máskor mi kapjuk ugyanazt. Ezért is olyan jó ez a kis csapat!

Fel a fejjel, és lehet, hogy a Karácsonyt már 3 hónapos terhesen fogjuk ünnepelni!

Bikfykém!
Örülök, hogy ma már sokkal jobb. Az egyik barátnőm, akivel május végén azért keseregtünk mert még nem vagyunk terhesek, kiderült, hogy terhes. Most tudtam meg. Szóval hidd el, egyszer mi ránk is sor kerül, csak nekünk többet kell várni. De egyszer eljön a mi időnk is! Hamarosan....

rodina74
 
 


Sziasztok!

Én a PCO- s topikba írok, de most nagyon nagy szükségem lenne a véleményetekre és a tanácsotokra.
Most volt az első inszemem 27- én. Először clostit kaptam 2*1- et, lettek tüszőim, de nem nőttek meg, ezért kaptam 4 ampulla merionalt. Ettől lett a bal oldalon 2 db 20 mm-es ( ezen az oldalon nincs petevezetőm), a jobb oldalon 1 db 14 mm-es tüszőm. Kaptam tüszőrepit és meg volt az inszem, 2*1 utrót kellett dugdosnom. Minden ok is volt, a melleim majd szétrepedtek, ez azt mondják az utrótól van, gondoltam a progiszintemmel most tuti nincs baj.
DE most csütörtökön, egy héttel az inszem után elkezdtem barnázni :shock: . Tudtommal ez nagyon nem jó, főleg utro mellett nem. Felhívtam Tapolcát, azt mondták biztos csak kimart a kúp. De aztán elkezdtem vérezgetni. :shock: Mára úgy tűnik megjött :cry: . Vérzésem van, nem olyan nagy mennyiség, mint egy rendes mensikor, nem fáj, nem görcsöl a hasam. De ezt én mensinek mondanám.
Szerintetek ez most miért történt velem? Én ilyet még sosem hallottam, hogy valakinek inszem után egy héttel megjön, ráadásul utro mellett :cry: . Totálisan kétségbe vagyok esve, nem lehetek ennyire gáz :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: .
Egyébként ha nem kapok semmi progipótlást, akkor szoktam mensi előtt barnázni, úgy 4-5 napot. Na de az mégsem egy hét. Most meg utró mellett.......
Köszi előre is a válaszokat!

Kép

Kép
ranita1979
 
 


Sziasztok!

Lányok!

annyira aranyosak vagytok, hogy érdeklődtök mi van velem. Hát ma van a 27. napom. Szerintetek holnap már lehetne tesztelni? Szerintem a tüszőrepi 25.-e körül lehetett. Ez azt jelenti, hogy 12 napja. Egyébként olyan 32-33 napra szokott megjönni. szerintem túl korai még a teszt. Tegnap este meg pisilés után, mintha picit rózsaszínes lett volna a wc papír. De nincs azóta se semmi. Nem értem, most próbálok visszagondolni, hogy tényleg jól láthattam e. Már lehet hogy én is kezdek megbolondulni.

Na ti mire szavaztok? Ellőjjek egy tesztet holnap?

ranita1979: Én nemtzdok neked okosat mondani, mert még nem voltam ilyen helyzetben. Nekem most szeptemberben lesz az első inszemim. Bár mondjuk a barátnőmnek is volt mát inszemije és ő is vérezgetett utána nem sokkal és nem lett baba sem. Remélem nálad ez nem a menzinek a jele, hanem a beágyazódásnak. Szorítok nagyon!!!!! Azóta mi a helyzet?

rodina, bikfy: Ti most hol jártok a ciklusotokban?

Kép
babicsek
 
 


Babicsek,
Szia :D Ha van 10-es teszted akkor az már kimutathatja.
Nem hinném, hogy beágyazódás lenne, ahhoz ez a vérzés-barnázás sok lenne. A helyzet most változatlan, hol vérzek, hol inkább barna van. Egyszerűen nem tudom eldönteni, hogy ez mensi e vagy sem.
Egy valamitől félek még,de nagyon. Hogy nehogy méhenkívüli legyen. Sajnos volt már benne részem :cry: :cry: :cry: :cry: .

Kép

Kép
ranita1979
 
 


Ranita!
Szia, üdv köztünk!
Nekem most lesz a 4. inszemem, de soha nem volt olyan, hogy véreztem volna utána. Ha csak kicsi barnázás lenne, akkor azt mondanám, hogy ez a beágyazódás. De, hogy azt mondod, hogy ez már mensi, mert olyan sok, akkor szerintem ez nem beágyazódás. A múltkori méhen kívülinél, milyen előjelek voltak? Hasonlóak?Tanácsot sajnos én sem tudok adni, mert még nem jártam így, és másról sem tudok, aki ilyen helyzetben lett volna. Lehet, hogy hülyeség, de a méhen kívülinél pozitív tesztnek kellene lennie, nem? Lehet, hogy csinálnék egy tesztet, hogy ezt kizárjam. Bár csak ez egy gyenge próbálkozás részemről, és lehet, hogy még időben korai is lenne.
A dokit nem hívtad? Ha lehet, hívd fel és kérdezz rá.
Remélem nem lesz baj, és minden oké lesz. Szorítok!

rodina74
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: