Új privát üzeneted érkezett!

Morca, küldtem privit.

Kép
anhel
 
 


Sziasztok!

Egyszerűen képtelen vagyok napközben időt szakítani a netezésre. Akár mennyire is eltervezem, soha nem sikerül. Este meg örülök, ha álomra hajthatom a fejem. Nagyon gyorsan telnek a napok. Ma is este vendégeink voltak és pizzát sütöttem. Egész jó volt :D :D.
Képzeljétek, vettünk Dórinak pihenőszéket, hátha abban jobban ellesz, és lássatok csodát, egész jól elvan benne. Persze nem egyedül, mert beszélnem kell hozzá, de így ki tudom vinni a konyhába és együtt főzünk. Mindig elmondom neki, hogy mit csinálok, számolom a hozzávalókat stb. És tetszik neki... Nagyon jó találmány. És este majdnem el is aludt benne, csak nem hagytam, hogy 6 után aludjon.

És ma olyan jót nevettem neki, a könnyeim is folytak. Hasra fektettem és felemelte egyszerre mindkét kezét és lábát, majd a hasán kezdett el hintázni, közben pedig nyögdécselt. Nagyon vicces volt :D. Ilyet sem csinált még eddig. És ma már a csörgőt is magától megfogta, már nem kell a kezébe tuszkolni. Tudom, hogy ez még reflex, de így tanulja meg, hogy mire is való a keze...

A kíváncsiságra rátérve,ami a baba nemét illeti születés előtt, mikor még Dóri tervben sem volt, én úgy gondoltam, nem szeretném előre tudni, legyen meglepetés. Aztán mikor mentünk UH-ra, akkor már teljesen egyértelmű volt, hogy szeretnénk megtudni, ki lakik odabent. A kistesónál megint úgy gondolom, hogy nem szeretném megtudni, de addig még sok víz lefolyik a dunán. De majd én is szeretném megnézni, hogy milyen lett a felújítás, bár nekem a kika szoba nagyon bejött. A kád miatt... Az annyira jó volt, pedig amikor hallottam róla, mosolyogtam magamban, én biztos nem fogok fürdeni vajúdás közben. Nem lesz nekem ahhoz kedvem. Igaz, hogy összesen "csak" 20 percig voltam benne, de az első 10 perc alatt szinte nem is éreztem fájásokat. Mielőtt beleültem, azt mondta a doki bácsi, hogy még kb 2 óra szülésig, aztán lett belőle kb fél óra.

Most megyek aludni, holnap megyünk Veszprémbe :D :D :D


jó éjszakát

Kép
plutonella
 
 


Amit még meg szerettem volna kérdezni, hogy ki mikor kezdte el a hozzátáplálást? Én addig nem szeretném, amíg elegendő a tejcsi, de azt olvastam, hogy fél éves korában az anyatej már nem fedezi az összes vitaminszükségletet. És a gyerekorvosunk pedig már a 4. hónaptól el akarja velünk kezdeni. Szerintem az még korai. Bár nagymamáink mindig azt hajtogatják, hogy édesanyád/apád már fél évesen mindent evett...

Kép
plutonella
 
 

 
 

én is remélem ki fogom tudni probálni a kádat!!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Plutonella: csak gyorsan a hozzátáplálásról.. 8) mind a két fiam fél éves koráig csak anyatejet evett.. :lol: onnantól kezdve kaptak mást is, és sokáig azt is csak a szopi után.. 8) aztán szép lassan megfordult a dolog.. :lol: :lol: így is Matyi 18 hós koráig szopizott, Ákos pedig még mindig cicizik elalvásoknál, meg hajnalban egyszer.. :lol: :lol: nagyon ügyes Dórid, hogy már ilyen nagylányos dolgokat csinál.. :lol: :lol: a pihiszék nekünk is bejött, (Ákosnál).. :lol: :lol:

Anhel megkaptam a privit.. :lol: én is próbáltam felcserélgetni, kiváltani egy-egy szopit, de Ákos szigorúan ragaszkodik az adagjához.. :lol: :lol: bár már nincs sok tejcsim, tényleg csak annyi, amennyi erre a pár alkalomra elég.. 8) már én sem tiltakoznék, ha abbahagyná, de egyenlőre neki más tervei vannak.. :lol: :lol: de szerintem már csak passzióból cicizik, nem a hamiért, mert mindent megeszik, igazi haspók, és nem hiszem, hogy ennyi kaja mellett még éhes marad.. :lol: :lol: egyszerűn csak szeret a cicin megpihenni és kipihenni a nap fáradalmait. :lol: :lol:

húúú, képzeljétek, voltunk este bulizni apával.. :P :P mióta Matyi megszületett, nem volt ilyesmire lehetőségünk, de most végre elmehettem.. :lol: :lol: olyan jól éreztem magam, annyira jó volt kikapcsolódni.. :lol: :lol: mamáék itt aludtak nálunk és addig vigyáztak a törpökre, akik annyira rendes gyerekek, hogy simán végigaludták azt az időszakot, amíg nem voltunk itthon.. :lol: :lol: de ahogy hazaértem, (fél kettőkor) Ákos már ébredt is, :lol: :lol: úgyhogy még vele is bulizhattam egy kicsit.. :lol: :lol: úgyhogy ezen felbátorodva, szerintem időnként beiktatunk egy-egy bulit apával.. :lol: :lol:

Beagle: Dóri, megkímélte a nagymamát..??:wink:

pussz

Móni

Kép

Kép
morca
 
 


Plutonella, a hozzátápiról: a saját babanaplóm szerint 5 hónaposan már csirkemájat ettem (na jó, gondolom, pépesített formában), igen, és nagyjából ugyanazt félévesen, mint a család. Meg kaptam tejet is. Más elvek, más idők...
Szerintem is 6 hónapos korig ha ven elég tejed, az elég a babának. Rengeteg időd van még addig. :)

A Kika szoba tényleg szuper és egy másk fórumos lánytól, aki előttem 2 nappal szült, tudom, hogy a lila is, de azok a régi lefüggönyözött kalickák azért tényleg megkívánták már a felújítást. Végülis két szállodai színvonalú szoba mellett azok a helyiségek egészen mások lehettek. A vizsgálóba menet én magam is láttam, hallottam, ha történt bent valami (márpedig folyton történt :) bár tudom, olyankor aligha érdekelheti a szülő nőt, ki látja vagy hallja éppen. Szóval biztosan nagyon klasszak az új helyiségek!

Morca, végre, hogy buliztatok Ti is! :) Dóri dettó ilyen, Madonna koncertről hazaértem, éppen azon gondolkodtam, zuhi aztán elmenjek-e aludni vagy várjak még egy kicsit, majd fél 2kor már indult is a "felébredtem, foglalkozz velem" sziréna. :) :) De ez már tök jó, mert azért fektetéstől a hajnali ébredésig egy csomó időnk van programozni! :)

Kép
anhel
 
 


Szióka!

még a szülőszobáról: Matyit a lefüggönyözött részben szültem, és hát volt bizony, hogy arra "sétálgatott" egy apuka, igaz nagyon diszkréten, (és igazság szerint azokban a pillanatokban nem nagyon izgatott a gyalogos forgalom.. :P ) de azért valóban elférnek a falak és egy ajtó.. :lol: Ákost már én is a kika szobában szültem, de volt szerencsém a lila szobát is kipróbálni, igaz ugyan, hogy "csak" egy ctg apropójából.. :lol: :lol:

Anhel: huncutak ezek a manók.. :lol: :lol: tuti van bennük egy radar.. :lol: :lol:

pussz

Móni

Kép

Kép
morca
 
 


Jaj, Morca, de jó lehetett! :)

Nálunk itt voltak Danó jövendőbeli keresztszülei tegnap este, aztán ittragadtak.. :lol: Együtt mentek templomba reggel, akik befértek az autóba. :) (Mi maradtunk Danóval itthon. - Meg persze az idősebb generációk, ők nem templombajárók.) Nagyon jó vol velük. :) És most, hogy van gyereknappali, amit úgy találtam ki, hogy nappal gyereknappali, éjjel vendégszoba, meg van 2 fürdőszoba, szupin el is fértünk. :)

Plutonella, én annyira örülök, hogy Danót sikerül csak szoptatni (nem így nézett ki az elején...), hogy nem tudom hogy lesz ez a hozzátáplálás. Én nem tudom elképzelni... :lol: Pedig Samut már nem szoptatom, ő 1 éves koráig cicizett.

Szaladok, mert Danó kajaideje közeleg. :) Pussz.

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Sziasztok! A hozzátáplálásról: a mai álláspont szerint az a jó, ha féléves koráig csak szopik a kisded, onnan szabad a pálya az egyéni variációkra. Ahogy az élet minden területén itt is nagyok az egyéni különbségek. A gyerekek általában jelzik az igényeiket, csak figyelni kell rájuk. Meg mi sem vagyunk egyformák. Nem szégyen, ha 8-10 hónapos csecsemőt már valaki nem akar szoptatni. Van akit a munkája kényszerít, hogy abbahagyja, van aki maga is megelégeli. Ez nem baj. Lényeg, hogy féléves koráig, ha lehet, csak szopjon. Azért a gyerekek nagy része egy-másfél éves kora között abbahagyja a cicizést. Ha az anyuka is akarja. Ha meg mindketten összebújásra vágynak, ám legyen!
bábaildi
 
 


Anhel én a lilaszobába szültem!!!!!!!!!:)))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Látom, történnek az események :) sajna tegnap már csak visszaolvasni volt energiám, és így már nem nagyon emlékszem külön-külön mindenkire....

Kattika, tök jó, hogy jöttél megint! :)

Anhel, nagyon szép ez a hely!!!

Morca, nagyon édesek a fiúk!!!! :)

És én is hoztam egy képet, ahol voltunk most esküvőn, és vártam a menyasszonytáncra :)
Kép :) :) :)

Szép napot, majd még jövök, csak már a héten pakolunk, hogy hétvégén tudjunk költözni :) :) :)

Kép
Kép
etelka
 
 


Etelka hogy te milyen csinos vagy!!!!!!!!!! :shock: :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Hááát... :) :) :) köszönöm :) :oops: esküvőre próbáltam öltözni, de úgy, hogy akár máshova is fel tudjam venni a rucikat. Talán a nadrág, ami kiöltözős :) azt nem fogom tudni a mindennapokra is felvenni. A felső alá meg majd hosszú ujjú is befér, ha hűvösebb lesz :)

Kép
Kép
etelka
 
 


korházba mikor mész be? :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Ööööhhhh kellene??? Vagy Bábaildihez a szülőszobalátogatásra? Vagy valami más program miatt? Kicsit elvesztettem a fonalat :D:D:D

Kép
Kép
etelka
 
 


Hahó! Csak jóéjtkívánni jöttem, beteg vagyok sajnos, orrfolyós, köhögős-tüsszögős-lázas vagyok... :cry: De bírnom kell, nem szabad nagyon lerobbanni... :roll:

Etelka, SZÉP vagy! :)

Milyen vizsgálatok, meg ilyenek vannak mindenkinek mostanság??? Kéretik beszámolni!!!

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


nyugi Etelka.....csak hátha össze futnánk..........másért nem kellene..... :)
Dóri mielőbbi jobbulást!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nekem holnap ctg+uh lesz!!!!!!! :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Köszönöm a bókokat Lányok :) aranyosak vagytok!! :) :) :)
Dóri, nekem most egy hónapig pihi van vizsgálatok terén :) :) :) nem kell mennem most sehová sem :) és úgy élvezem, hogy nem böködnek, meg zaklatnak, meg semmi...
Viszont Neked meg jobbulást kívánunk!!!! Én is kicsit megfáztam szerintem szombaton az esküvőn.... előbb dögmeleg volt, aztán meg jött a vihar.... hiába volt nálam kardigán..... Úgyhogy most kúra van nálunk is, ma is inkább hosszú ujjúban meg nadrágban jöttem, mert fáztam mikor elindultam. Remélem ez azt jelzi, hogy jön a kicsit hűvösebb idő napközben is :) :) :) már nagyon várom!!!! :)

Kép
Kép
etelka
 
 


sziasztok!!!!!
rólunk......mai ctg átcsúszott péntekre mert csontra tele vannak a szülőszobák.........:(
uh viszont volt........Barni még mindíg fejvégű...
méretei:bpd:91mm
th:90mm
fl:71.4mm

most először fájt az uh.......nem tudom mért.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Zdori: jobban vagy? Honnan szedted össze ezt a téli betegséget? Olyan szép idő van még! Vigyázz magadra!!!

Nitacska: te szinte egyszerre fogsz szülni tesómmal. Ő okt. 10-re van kiírva. Viszont elég sokat keményedik mostanában, ki tudja, kihúzza-e addig?! Szupi, hogy szépen befordult. Most már nem valószínű, hogy átfordulna. Drukkolok!!!

Etelka! Hogy rohan az idő!!! Már bőven túlvagy a félidőn, sőőőt!!! Pedig csak nem rég jöttél az örömhírrel!!!

Morca: A fiúk döglesztően aranyosak!!! :-)

Mindenkinek sok-sok puszi, csak nem tudok sokat gépnél ülni.

Ma voltunk a Jahn-ban: Danónak UH volt. Minden rendben!
Zita megcsodálta Danót, nagyon aranyos volt!! Arrajárt egy doki, aki egyből lecsapott Danó koponyájára, hogy ez dokiknál szokás, és közölte, hogy "még lyukas a feje". :-) És hogy milyen szép baba, biztos van már 3 hónapos!!! :-) :-) :-) Jah, épp a fele! :-)
Egyébként épp tegnap volt egy ilyen "heuréka" jellegű élményem, mikor reggel felvettem Danót, hogy érezhetően és tapinthatóan nagyobb lett és nehezebb, mint előtte nap volt! Hihetetlen!! Sosem éreztem még ilyet előtte, Orsival sem!!! Van ilyen, hogy egy éjaszaka alatt annyit nő, hogy az érezhető???
Sajnos Ildivel nem találkoztam, mert végül nem volt bent ma, de pénteken megyek tesókával hozzá, majd akkor. Még meglátom, tudom-e vinni Danót! Úgy szeretném, ha látná!

Puszi mindenkinek!
Jah, apropó szobák: én is a Kikásban szültem, de NST-n voltam a lilában is, nagyon szép mindkettő. Én ugyan nem fürödtem, mert épp csak egy órácskát töltöttünk bent szinte, de szép a szoba. És a felújítást is láttam, igaz részlegesen, de tényleg nagyon színvonalas lesz a dolog!!

Sziasztok!!!

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter
 
 


Esztién is egyek pénteken Ildihez ctg-re!!!délelőtt.......... :) :) :) :)
tök jó volna ha egyszerre szűlnék tesóddal......melyik korházba szül?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Én úgy tudom, Nitácska, hogy Eszty tesója is a Jahnban, Ildinél szül. :lol: Még az is lehet, hogy tényleg találkoztok ott! :)

Én még mindig vergődöm, majd csak jobb lesz. Fogalmam sincs hogyan szedtem össze ezt a nyavalyát. :roll:

Etelka, akkor élvezd a nyugit! :) De azért az is jó, mikor sűrűsödnek a vizsgálatok, akkor már közeledik a nagy nap! :)

Eszty, akkor szépen nődögél Danó! :) Örülök, hogy minden rendben volt az UH-n! :)

Jó éjt mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Sziasztok!

Eszty, igen, rohan az idő :) már a 24 héten járunk :) :) :) és ez a kis Lurkó egyre többet mocorog :) és egyre nagyobb :) és én nagyon élvezem érezni ahogy ficánkol, meg meccsel :D tuti focizni fog :D:D:D:D de legalább mehet külön programra majd az apjával :D
És örülök neki, hogy Danóval is minden rendben. Ez rutin uh volt, vagy miért kellett menni? Szép nagy fiú már ő is, ha 3 hónaposnak nézték :D hihi

Nitácska, nem néztem utána, de Barni biztos szépen fejlődik :D szép nagy lehet már!! :) :) Most nézem, hogy pont három hónap van közöttünk!! :) :) :) :) Már ha a babák is úgy akarják :D:D:D

Dóri élvezem a nyugit :D de persze, szívem szerint uh-ra mennék szívesen akár minden héten is!! :D:D:D:D:D és várom már a ctg-ket, hogy halljuk a kis "hangját" :D:D:D:D

Azért tök jó menni uh-ra a délpestibe, mert ott lehet találkozni a többi kismamával is :D és ahogy ott ücsörögnek, meg elmélyedeznek, tök jó látni :D meg a kispapák lelkes arcát :D főleg amikor még nem is látszik, hogy babát várnak, és kiderül a beszélgetésből, hogy először járnak ott, az nagyon érdekes, hogy melyik kispapa hogyan viszonyul az egészhez. :) Aranyosak tudnak lenni :) Ahogy pátyolgatják asszonypajtást, amikor még nincs is pocakja... :lol: :lol: jaj egyél, igyál, hozok vizet :D édesek :))))))

Kép
Kép
etelka
 
 


Dóri köszi az infót........Ildit jól megfuttatnánk akkor..... :) :D
Etelka nagyon pereg az idő nálad is!!
hamarosan érted is izgulhatunk!!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Igen, igen, gyorsan, de előbb még Nektek szorítunk!!! :) :) 8) Barninak, hogy gyorsan ügyesen jöjjön :) és Neked, hogy jól bírd! :)

Kép
Kép
etelka
 
 


köszi.....remélem villám gyorsak leszünk! :roll: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


De lehet, hoyg félreértettem vmit... :oops: Bocs, ha mégsem úgy van! Ildit meg sztem nem fogja készületlenül érni a dolog, mindkettőtökről tud! :wink:

Szép napot! :)

Etelka, aranyos vagy a sok vigyorival! :)

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Dóri semmi gond akkor! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Igen, Tesóka is Ildinél fog szülni itt a Jahn-ban, Dóri jól emlékszik!

Nitacska: mi megyünk reggel olyan 9 körül, de előtte rácsörgönk Ildire, hogy áll a szülőszoba. Ha akkortájt jössz, akár talizhatunk is egy kicsit! Ma szegény tesómnak elég kemény nap volt, sokat feszült a hasa, nehezen viselte magát. Már tényleg közeleg a finis nagyon! Neked is! Vigyázz magadra!

Etelka: neked is kitartás! Nagyon szépen viseled a dolgokat!

Morca: merre vagy? Minden OK?

Szegény Danókámnak ma olyan nem jó napja volt: melege volt, bántották a szelek, nem bírt aludni. 4 körül elaludt, azóta fel se kelt még. Remélem, éjjel is fog aludni!
Orsikám meg hazajövetel előtt kitalálta, ott akar aludni mamiéknál, úgyhogy most épp csak egy gyerkőcöm van. :-) Jó lenne valamit kettesben csinálni apával, kimenni a Duna partra sétálni vagy valami, dehát Danci azért itt van, és őt nem rángatnám ilyen nap után. Na, majd legközelebb. Mára meg kitalálok valami helyben végezhető közös progit apával. :wink:

Puszi nektek!

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter
 
 


Eszti mi is olyan 9 fél 10 fele érünk oda........ :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Eszty: én is pont érdeklődtem volna felőled.. :wink: :lol: megvagyok, csak anyukám kevesebbet van itt mostanában és így kevesebbidőm marad netezni.. :lol: estére meg kidőlök, mert már harmadik hete alig alszom.. 8) Ákosomnak jönnek a fogai, az is bezavar, de olyan is volt mostanában többször is, hogy felébredt egy-kettő körül éjjel és csak négykor aludt el.. :? ráadásul kitalálta, hogy ismét óriás cuminak használ reggel fél öttől.. 8) negyedóránként felébred cicizni és ha nem adok neki, akkor forgolódik, nyafizik, csapkod, meg macerál engem.. :? úgyhogy most harcolunk, mert nem tudom ezt a kérést teljesíteni, mert nagyon fáj a derekam és reggelre meg már így is alig tudok feküdni, nemhogy még órákig egy oldalra fordulva.. :? próbálom rávenni, hogy a hajnali cicizést tegyük át a valódi ébredés utánra.. 8) így is hatkor kel, de nem igazán értem, hogy minek, mert csak nyafizik, hogy vegyem fel, mert nagyon fáradt, ha meg felvettem, nyafizik, hogy tegyem le, mert így uncsi.. :? 8) :lol: úgyhogy zajlik az élet nálunk továbbra is.. :lol: :lol: ja, és amit írtál Danóval kapcsolatban, hogy reggelre nehezebb lett, én is rendszeresen tapasztalok ilyesmit Ákosnál.. :lol: (Matyinál is így volt) reggelre nehezebbnek érzem és megváltozik a fogása, valahogy másképp áll a kezemben.. :lol: :lol:

Etelka: tényleg nagyon csini voltál az esküvőn.. :lol: :lol: élvezd csak a nyugit, mert nemsokára beindul a nagyüzem.. :lol: :lol:

Nitacska: mi fájt az uh-n?? :? :roll:

pussz

Móni

Kép

Kép
morca
 
 


Sziasztok!

Jó éjt mindenkinek, hamarosan talán kezdek már gyógyulni. Örülök, hogy mindenki rendben!

Eszty, remélem, sikerült vmi jó programot csinálni Apával! Orsi aranyos, hogy nagyiáknál akart aludni! :)
Milyen jó lesz nektek minitalizni Ildivel és Nitácskával! Irigykedem! :lol: Nem mehetünk mi is? :lol: Na, nem fogjuk ott rontani a levegőt, de azért majd meséljetek, mi volt!

Morca, kitartást, és akkor aludj vhogy! Én is 3 órákat alszom naponta, kicsit már nem bírom...

Tényleg jó éjt!

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Sziasztok!

Morca, Ákos csak az élő cumit szereti? Arra gondoltam, talán egy cumival, talán... bár az enyém sem szereti, azt sem tudja, mit kell vele kezdeni. :?
:( Sajnálom a kiborító éjszakázást, Veletek vagyok lélekben, Morca és Dóri! Gondolom, Esztynek is mozgalmas, pláne ha pocakfájó Danó.
Valami egyébként lehet a levegőben is, mert Dóri is nagyon nyugtalan, zaklatottan alszik és a napközbeni játéknál is többször van visítás, mint szokott.

Beagle, ha erre jársz: Szept. 7-én nyílik egy új Liliputi cipőbolt a közelemben! Már kész a kirakat, tegnap megcsodáltam a kis topánkákat! Ha érdekel, megosztom a tapasztalatot, most már tuti beszerzek egy párat!
Árakat még nem tudok, de majd összehasonlítjuk a netes árakkal, hogy hogyan éri meg jobban.


Betegeknek jobbulást!
És csajok, ha van időtök, tegyetek be friss képeket a picikről! Olyan jó látni, hogy' nőnek! :)

Én teszek be frisset a ribiről. :)
[img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1251966634.2524.jpg
[/img]
Kép
Kép

Kép
anhel
 
 


na, az egyik csatolandó képet elrontottam.
újra
Kép

Kép
anhel
 
 


Morca igazából olyan volt mintha egy kő lett volna a hasamba és azt uh-nák......kellemetlen volt......

Dóri gyere!!!!!!!!!!!!!!!szivesen megismernélek titeket is!!!!!!!!!!!!!

Anhel gyönyörű a kis "ribid"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Anhel: Ákos a cumit úgy elhajítja ilyenkor, hogy a szoba másik végéig repül.. :lol: :lol:

Dóri: akartam még este írni, hogy jobbulást neked.. 8)

Nitacska: nemsokára meglesz Danó.. :lol:

most mennem kell, később jövök.. 8)

pussz

Móni

Kép

Kép
morca
 
 


Sziasztok!!
Ezer éve nem jártam felétek..........ezer bocsí!
Csak jönnék alátámasztani hogy Eszti,a Danó tényleg gyönyörű,igaz én csak messziről kukkoltam meg!!! De láttam Zita kezében nagyon elvolt!!! :):):)
Ja és tesóddal le sem tagadhatnátok egymást!!!:)
Én ugyanis bent fekszem,vagyis ma megyek már haza.......remélem már csak szülni jövök legközelebb!!

Szülőszobával kapcsban,én is ott voltam tegnap ctg-n ,csak én a sárgában,tényleg nagyon jóóóó lesz minden.....csak kicsit idegesítő volt hogy a kopácsolástól nem hallottam a kisasszony szívhangját!!!!:):):):):):)

Pocakosok vigyázzatok nagyon magatokra!!!! Nekem már csak 21 nap!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D

Lilypie Trying to Conceive 21 to 37 day cycle tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers

pancsika20
 
 
 


Pancsika örülök hogy már mész haza!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Anhel, mindenképp írd meg légyszi az észrevételeket. Nekem azt mondták, hogy a Deichmnaban vannak elérhető áron szép cipők. Szerintem azt is meg fogjuk nézni.

Betegeknek jobbulást, nem alvóknak (én is ide tartozom) sok csendes éjszakát, pocakosoknak kitartást, mindjárt jön a hűvösebb idő.

Babák nagyon szépek mindenkinél.
Vendég
 


Sziasztok! Zdori: bocsánat, hogy nem vettem fel a telefont, 2 éjszakám volt egymás után, és délelőtt aludtam, mint a kő. (ilyenkor a férjem tart telefonügyeletet, tudja, hogy milyen névnél kell felébresztenie (pl. Nitácska :wink: :wink: :wink: ), most viszont másfélórás fogorvosi kezelésen vok túl, a bal fele a fejemnek akkora mint egy focilabda, és zsibbadt, mert tripla adag érzéstelenítő után tudott csak csiszolni a doki. Szóval, ez nem az én napom! :cry: :cry: Holnap majd felvidulok, ha találkozom a kismamáimmal, és remélem Eszty Danójával is. Nagyon sajnálom, hogy Dóri Danóját nem láthattam. :? :? :? Na, remélem, nem túl zavaros, de kicsit kába vahyok tényleg.
bábaildi
 
 


Sziasztok!

Pancsika! Miért nem jöttél oda, mikor láttál minket? Vagy csak később raktad össze, hogy én vagyok az? Jó lett volna talizni!
Vigyázz nagyon magadra!!!

Nitacska: te is!!! Már itt a vége! Aztán jelezzetek mihamarabb! Van már hírmondód? Ki fogja hozni a hírt?

És neked, Pancsika?

Anhel: ez a csajszi hihetetlen aranyos!! Micsoda csibész!! Egy fiú is megirigyelhetné azt a csibészséget a mosolya mögött!!!

Morca: remélem, minden rendben! Én folyamatosan a csodálód vagyok, hogy bírod ilyen jól a strapát! Kitartás!

Bábaildi: próbálom úgy intézni, hogy Dancit is hozzam magammal, mikor kísérjük tesómat! :-) Olyan fél 10-10 körül érünk szerintem, mert van kis csúszás az indulással. De talán még így is össze tudunk futni Nitacskával. Remélem, sikerült kipihenned magad! Húúú, a fogad miatt nem irigyellek! Vigyázz magadra!!!

Danó egy angyal!!!Úgy mosolyog, mint a tejbetök, nagyon cuki!!!
Nagoyn figyeli már az arcokat, minden érdekli!!! Szerintem sokat élesedett a látása, mert apró, távolabbi, összetettebb dolgokat is észrevesz már! És így kevésbé is unatkozik!

Puszi mindenkinek!

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter
 
 


Szióka! :P

Anhel: a kis csajszid, tényleg nagyon komoly.. :lol: :lol: olyan hihetetlen csibészség van a mosolyában, hogy az valami fantasztikus.. :lol: :lol:

Bábaildi: húú, szegény, nem irigyellek a fogad miatt, de remélem már jobban vagy.. 8)

Eszty: nem bírom ám mindig olyan jól sajnos, de azért igyekszem.. :oops: Ákos ma este is olyan cirkuszt csinált, pedig négyszer is cicizett este és ebből kettőt közvetlenül elalvás előtt, összebújva, ahogy szoktuk.. :roll: de minden alkalommal ott hagyott így gondoltam, hogy most már elég lesz.. :roll: olyan patáliát csapott, 1 órán keresztül, hogy öröm volt nézni.. :shock: szegény Matyi, meg ott aludt el az ordító tesója mellett, mert mindenképpen össze akart velem bújni.. :? most már teljesen tanácstalan vagyok, mert nem értem ezt az egész cirkuszt, ezáltal nem tudok segíteni sem neki.. :( nem értem, mert egyáltalán nem akarom leszoktatni a ciciről, csak ezt a hajnali őrületet szeretném beszüntetni (de ezt mindenképpen).. na mindegy, már készülök a hajnali összecsapásra.. 8) Bábaildi: ötlet??:roll:

úgy megnézném már élőben is Danódat.. :lol: :lol: cuki lehet, ahogy vigyorog folyamatosan.. :lol: :lol: Orsi lány is jól van??

ja, és szerintem Nitacska nekem küldi az sms-t.. 8) :lol: ( a változatosság kedvéért.. 8) :lol:)

Pancsika: de jó, hogy jöttél, szorítok neked is a nagy naphoz, ami már nemsokára itt lesz.. :lol: :lol: miért kellett befeküdnöd??

pussz

Móni

Kép

Kép
morca
 
 


Sziasztok!

Először is köszi az infókat a hozzátápiról, még nem izgulok miatta, várunk még 2-3 hónapot. Olyan hihetetlen, hogy már ezen töröm a fejem, mintha most született volna Dóri. És már napról napra okosabb és olyan jó látni a fejlődését :D:D:D

Anhel nagyon kis aranyos Dórid, és azok a sonkák... :D Kis vidámság az egész csajszi.

Nitacska, kitartást még erre a pár hétre, végre jön a hűvös is :D. Pici fiaddal mi a helyzet? Várja már a kistesót?

Különben Dórim is csak az élő cicit szereti, a műanyaggal nem tud mit kezdeni, löki ki a szájából. Amit nem is bánok, de a cicin alvás már néha nekem is kényelmetlen. Tudom, hogy ezt én rontottam el, de attól tartok mostmár nagyon nehéz lenne leszoktatni. Mikor áttértünk a csak cicire, annyi ideig hagytam szopizni, amíg csak akart, hogy biztos elég legyen neki a kaja. Aztán most megszokásból alszik el rajta.

Most megyek aludni, hátha mire felébredek, nem lesz ennyire meleg. Nagyon nem szeretem a meleget, mióta Dóri van. Még csak pocaklakó volt már szenvedtem, ha kicsit melegebb volt...

Jó éjszakát!

Kép
plutonella
 
 


Hahó!

Jó éjt kívánni jöttem csak, de:
Ildi, semmi baj, csak próbálkoztam... :) És BOCSÁNAT! Jobbulást!

Pancsika, örülök, hogy hazamehetsz, és remélem, tényleg szülni mész legközelebb!

Mindenkinek minden jót!

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Sziasztok!!

Eszti,igen utána állt össze a kép,azt tudtam hogy valahonnan ismerős vagy.........aztán gyorsan megnéztem a laptopon,hogy mit is írtál itt a babaneten hogy mikor lesztek a korházban,és mikor rájöttem,és összeállt a kép már nem voltatok ott!!! :)

Morca: Magas vérnyomás, fehérje volt a vizeletben.....meg nagyon vizes volt a lábam..........jaj meg B típúsú streptococcusom van......kicsit beszartam tőle,de a Csütörtöki Dr. augmentint javasolt,most azt szedem..........igaz szülésnél igy is kellesz majd nekem is meg Laurának is szuri,de addigra hátha javul valamit az antibiotikumtól!!:)

Köszönöm szépen a kedves szavakat lányok!!! Én szerintem Nitácskának küldöm majd az sms-t!!!! :D

Ildi kitartást a fogadhoz,én is 3hete jártam fogdokinál,hát nem volt egy leány álom,másodszor érzéstelenítő nélkül gyökérkezelte!!!
Kitartás!!!! :)

Lilypie Trying to Conceive 21 to 37 day cycle tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers

pancsika20
 
 
 


Sziasztok!

Köszönöm a bókokat Dóri nevében! :) Aranyosak vagytok. És hát tényleg egy csibész, egy rosszcsont fiú veszett el benne. Illetve nem is veszett el annyira...:)

Pancsika, a Laura nagyon szép név! Mikor még nem volt Dórim, bár már régóta tudtuk, hogyha egyszer lesz, akkor Dóri lesz, nekem a másik kedvencem a Laura volt.
Kitartás, már nincs sok hátra, pláne ahogyan jönnek-mennek ezek a frontok! Te is Ildinél szülsz?

Beagle, ha megnyílt a bolt és körülnéztünk, írom, mit láttam. Arra gondoltam, hogyha konkrétan tudod majd, mit szeretnél Dórinak de a távolság miatt problémás elmenni a boltba, akkor én szívesen megveszem Neked. Ha sima ajánlott levélküldeményként adom fel, még akkor is olcsóbb, mint a liliputis futárszolgálat (asszem 990 Ft most).
Mindegy, nem erőszakoskodom, csak ha érdekel. :D

Nekünk pokoli napjaink vannak. Nem az éjszakák és nem is az egész nap (szerencsére, kopp-kopp-kopp), hanem a délutánok. Már egy hete menetrendszerint du. fél 4 körül elkezdődik az őrület, függetlenül attól, hol vagyunk és mennyit aludt/evett addig Dóri. Elképesztő hisztériás visítást rendez. Tegnap kb. 2 és fél órát tologattam és nem volt képes elaludni, pedig eddig mindig működött a du-i bababkocsis szundi séta közben. Most nem. De hát akkor ne menjünk sehova...? Délelőtt 10-12ig szintén szokott aludni, így de. nem nagyon tudunk kimozdulni. Utána ebéd, játék, elvileg séta...na ezek érnek véget valami iszonyatos ördögűzős ordítással.
Aztán ma mondta a barátnőm, hogy telihold volt. Náluk is ment a műsor. Morca, szerintem Ákos is ezt érezhette... persze sokmindent meg lehet magyarázni az időjárással, de hát valamibe kell kapaszkodni nekünk is. :)

Cicinaltatáshoz saját tapasztalat: kb. 7-8 hónapos koráig nekem is cicin aludt el Dóri, este szinte mindig, de sokszor napközben is. Aztán egyszercsak ez megváltozott magától. Eleinte a napközbeni szundi kapcsán, aztán már az esti cicizés után is még ébren volt. Olyankor vagy hagytam még játszani a kiságyában (van egy nyuszija és egy békája, azokkal szeret bírkózni meg beszélgetni) vagy hagytam a karomon és 5 perc altatósdal meg ringatás után láttam, hogy lecsukódik a szeme. Mióta nem cicizik, cumizás majd ugyanez a koreográfia.
Imádnak hozzánkbújva elaludni és bevallom, én is imádtam ezt, de úgy látszik, változnak az igények. Az én lányom amúgy nem nagyon bújós, sajnos...

Kép
anhel
 
 


Anhel: Köszönöm szépen! :) Én nem az Ildinél szülök,én Zitánál!!!
A dokim magánrendelőjében ő az asszisztens a dokim mellett,és ő tud mindent rólam,most is hozzá járok,mert a dokim szabin van.........14.-én jön vissza!! kikötötte hogy várjam meg,de azt is mondta ha hamarabb jönne a kiscsajos akkor Zitánál jó kezekben leszek!!!! :D:D
És ezt én is igy gondolom!!! :D:D:D:D

Lilypie Trying to Conceive 21 to 37 day cycle tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers

pancsika20
 
 
 


sziasztok!!!!!!
ma hajnalba begörcsölt a bal vesém......be kellett menni a korházba.......azt tudtam hogy vese homokom van.......de ma az urológián csináltak uh-t és már sajna vese kövem van......gyógyszert nem kaphattam Barni miatt.....

voltam ctg-n is......3-5 percenként vannak joslófájásaim......már elég rendesen érzem őket........szóval bármikor mehetek szűlni.......


Pancsika szivesen hozom a hírt!!!!!!!!!!!!

Esztii örülök hogy találkoztunk!!!!!!!!!!!nagyon cuki vagy!!!!!!!!!
na és Danó valami meseszép baba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


NAGYON SOK JÓT NEKTEK, NITÁCSKA!!! Hajrá, gondolunk rátok!

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Dóri köszönöm!!!!!!!!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?