Új privát üzeneted érkezett!

szabccsi írta:Ktouch! Ilyenek a pasik...............:)


tényleg, mindegyik ilyen???? nahát, azt hittem, csak az enyém.....:D


Pandi, te szegény, vajon mitől lehet? Gondolok Rád, hogy semmi para ne legyen!!!

Kép

Kép
ktouch
 
 


ktouch
gyorsan béküljetek ki
nem jó haraggal lefeküdni

[/quote]

Szabccsi, ezt mondd a páromnak!!!! Én is ezt mondtam neki, de szerinted volt valami hatása? Még jó éjt puszit sem adott, és olyan makacs, hogy még ő sértődik meg, szerintem magára haragszik ilyenkor leginkább....

Kép

Kép
ktouch
 
 


Kép Kép Kép Sziasztok.
Bocsi a zavarásért,gondoltam Nektek is hasznos lehet.
Közvetlenül a gyártótól rendelhető ágyneműgarnitúra
3-részes:5500Ft.+postaköltség
4-részes:7000Ft.+postaköltség
Valamint jövő hétvégétől ismét lesznek kismamapárnák 4500Ft.+postaköltség.
Ha valakinek kérdése van vagy vásárlási szándéka írjon privit és válaszolok megbeszéljük.
További jó babavárást és szép napot

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 

 
 

Paracetamolt tényleg ne vegyél be, Algopyrint igen


Ez is egy olyan dolog amiről teljesen ellentétes vélemények vannak. Vannak akik azt állítják, hogy a paracetamol jobb, hiszen a kicsinek is az az első gyógyszere, mondjuk én inkább a nurofent preferálom mint a panadolt- mások meg az algopirinra esküsznek.

Én Algopirin párti vagyok, nekem amúgy is mindenre az hat csak. A dokim mindig azt mondja, hogy mértékkel vehetek be, inkább mint szenvedjek mert az rosszabb (nekem rettenetes fej és fülfájásaim szoktak lenni)

De az Algopirin az első harmadban nem túl szerencsés és az utolsóban sem mert akkor becsapja a szervezetet és túl korán kezdi el a kinti létre felkészíteni a baba szervezetét. De ez persze a kúra szerű szedésre igaz. Én minden babával vettem be alkalmanként. Kezdem egy féllel, ha nem hat akkor beveszem a másik felét is.

Pocakok nagyon szépek, és nagyon megnyugtatóan nagyok nektek is többedik babás mamák! Nekem brutál nagy... már a második alkalommal is nagyobb volt de most!!!!!

10 hetesen
Kép

9 hetes
Kép


Egy tipp: próbáljátok mindig ugyanolyan pózból ugyanabban a ruhában fotót készíteni hetente! Nagyon jópofa lesz a végén összehasonlítani.

Én ilyen montázst készítettem, remélem látszani fog a kép.


Áronpocak
Kép

Andorpocak
Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Na jó nagy lett mert nem a gépről töltöttem hanem a blogomról... :( bocsánat...

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Sziasztok!

Vagyok, csak kutyafuttában, elkezdődött a suli, a legnagyobb manóm, Csabi most elsős, most övé a figyelmem nagy része, jövő héten meg Lehelé, mert Ő pedig az oviba indul előszőr ( nem is értem Vivi, hogy csinálod, hogy ennyit tudsz jönni, nagyon jól szervezheted a napjaidat). Reggel 5h-kor kelek és így is állandóan rohanok mindennel, pedig a férjem is szabin van most 2 hétig...
Gyomorégés elmúlt, hányinger is csak hébe-hóba! Igyekszem sűrűbben jönni, de sokszor csak az olvasásig jutok!

Biribon!

Ki a védőnőd? Olvastad a másikban az új híreket a kórházról? Mázlink van, hogy márciusban szülünk, a fizetést illatően, csak nehogy császár legyen mert akkor aztán fizethetünk, mint a katonatiszt!

Ennyi voltam, rohanok főzni!


Márti
borossné becz márta
 
 


Szia Márti, elmondanád a híreket vagy a másik topikra utalnál, hogy hol lehet megtalálni vagy melyik az? Engem is érint a dolog...

Lányos-fiús családokhoz annyit, hogy nálunk a párom családjában mindenhol fiúk vannak (neki is van már egy nagy), így eléggé pesszimista, mivel lányt szeretne. Arra már nevünk is lenne... :oops: De persze az a lényeg, hogy egészséges legyen, mint mindenkinél! :lol:

KépKép
stike
 
 


Pandi

Még neked akartam, hogy ne izgulj! Főleg ne előre!

Nekem is voltak kiütéseim. Valami vírusos rózsafolt nevű, de kiderült ártalmatlan. Pár hétig vacakoltam vele de mostanra teljesen elmúlt.

NBem lehetett, vízbe menni, napozni, jobb ha nem éri ruha szappan, krém... :) gondolhatod... vicces volt. Férjem azt mondta semmi gond majd beakaszt a szekrénybe!

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


ktouch mit mondjak a párodnak? Én csak annyit írtam, hogy ilyenek a pasik! :) :)

Kép + 1 nap
Kép
szabccsi
 
 


Márti, közben megtaláltam a topikot, sőt beszéltem a dokimmal, aki azonban nem tudta megerősíteni a fizetős részét csak azt, hgoy aláírták a szerződést...

Mamacka, én nem látom a képeket, pedig kíváncsi lennék rájuk, szerintem túl nagyokra sikeredtek... :)

Sajnos nekem már volt pocakom indulásnál, így nem feltünő a változás. Viszont nagyon érzem a pocakom alján, hogy keményebb. Nagyon érdekes... már én is túl vagyok 3 kiló felszedésén, bízom benne, hogy a kis mozgással ellensúlyozhatom a növekedést... nem mintha többet ennék, de az első trimeszterben azért sok volt a pihenés, punnyadás, semmittevés... kímélés, orvosilag mondva! :lol:

Nekem jót tett ebből a szempontból, hogy visszajöttem dolgozni, mert így visszaálltam a normális kajálás, sok víz ivása és rengeteg gyümölcs evése rendszerhez... nyaralás alatt ezt nem lehetett megoldani... :roll:

KépKép
stike
 
 


Tényleg, nálatok tudják már mindenhol, akik dolgoznak persze, hogy babát vártok? Nekem még csak a főnököm értesült róla, mert a kórház után kértem, hogy otthonról dolgozhassak, amit meg is engedett. Ritka normális, egyébként. Nem magyar, ebből is látszik... :? De megegyeztünk, hogy addig nem terjesztjük a hírt, amíg én úgy nem döntök. Egyelőre még nem látom, hogy itt lenne az ideje, de előbb-utóbb nem fogom tudni titkolni... :shock:

KépKép
stike
 
 


Stike

Akkor itt tudod megnézni....

http://www.kiskrumplik.blogspot.com/

Nem a saját gépről írok így csak így tudtam feltenni. Nekem az előbb óriási volt, most meg én se látom.

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


szabccsi írta:ktouch mit mondjak a párodnak? Én csak annyit írtam, hogy ilyenek a pasik! :) :)


bocs, Yilonne mondta, hogy béküljünk ki, mert nem jó haraggal lefeküdni!!! csak elnéztem...bocsika :oops:

Kép

Kép
ktouch
 
 


dehogy semmi gond! :) Gondoltam, ha kell megmondom neki, hogy nem csak te vagy ilyen, hanem az összes pasi! :)

Kép + 1 nap
Kép
szabccsi
 
 


Csak olvasó üzemmód...még nem igazán tudok reagálni, de igyekszem!

Danyuci
danyuci
 
 


De mégis...nálunk a családban 5 fiúunoka van...gondoljuk Maszatka is fiú lesz, uh-on nem mondtak semmit.
Ha korábban megkérdeztéka férjemet mit szeretne, egyből rávágta : "3 kislányt!" A múltkor pedig azt mondja: "nem bánom, ha megint fiú lesz, úgy megszoktam már ezt a fütyi dolgot, egy kislánnyal nem is tudom mit kezdenék!"

Azért én is kíváncsian várom mindig az uh-okat, hátha mondanak majd valamit...egyébként a lényeg tényleg az, hogy egészséges legyen :roll:
danyuci
 
 


Sziasztok!

Megjött nekem is a kombinált teszt eredménye:

A vizsgált markerek eredménye:
PAPP-A szint: 1660.00 miu/L 0.76 MoM
Szabad ß-hCG szint: 31.90 Ng/ml 0.75 MoM
Tarkóredő vastagsága (NT): 1.60 mm 1.11 MoM

A szűrővizsgálat eredménye: negatív
Kockázat a Down-kór előfordulására: 1 : 3 800
Kozkázat a 18-as triszómia (Edwards-kór) előfordulására: kevesebb mint 1 : 50 000

Azért a dokimmal közös megegyezéssel még elmegyek a második vérvételre is (a négyes tesztre), hogy integrált legyen a végeredmény, de ezért ennek is nagyon örülünk.

Érdekes, hogy mi most egyáltalán nem foglalkozunk a nem kérdéssel, mármint hogy fiú vagy lány lesz-e a tesó. Gazdasági okok miatt a lány praktikusabb lenne, de valami miatt egyáltalán nem izgat, hogy mi lesz. Gyerek lesz, és ez a lényeg, meg hogy egészséges legyen.

Kép
Kép
detty74
 
 


Mamacka :)
Szuper jó sorozat!

Tábli:
Kép

Kép
Kép
Kép
minyu
 
 


Már név oszlop is van...lánynevünk van, a fiúért még meg kell verekedni apával...nem lesz könnyű menet...addig nálunk is TITOK :lol:

Márti ez jó, nagyon tetszik :lol: :lol: :lol:
danyuci
 
 


Kicsit ismerkedem a nevekkel :oops: pótlom a hiányosságaimat...hűűűű milyen sokan vagytok Pestiek. :shock:
danyuci
 
 


Üdv mindenkinek! :)

Ginnie!
Hát akkor ezt jól benéztem :D Azt hittem, ezen a héten voltál! Hát ja, mi elég sokat vártunk, jó 1 órát. Demendi Csaba nem az én dokim, én Ács Nándorhoz járok. Viszont Dettynek ő a dokija, és múltkor írta, hogy keddenként ő van, lehet, hogy Téged is ő fog vizsgálni.

Minyu!
Azért köszi! Már kaptam infókat! A kínais nekem is lányt jósolt, a genetikai UH-on mégis azt mondták, hogy 75% fiú. De hát ez még lehet, hogy változik, szerintem a 13. héten még nem lehet sokat látni. Meg olvastam azt is, hogy ebben a korban valakinél a megduzzadt szemérem ajkakat nézték heréknek, fiút saccoltak, aztán lány lett. Ki tudja... Majd csak kiderül, végülis oly mindegy.

Monccs!
Köszi az infókat! Megnéztem! Elvileg a Jónás naptár is lányt ír abban a hónapban. Hát mostmár nem tudom, minek higgyek. Az én megérzésem is idáig teljesen lány volt, meg egy barátnőmé is, akinek eddig mindig bejöttek a megérzései velem kapcsolatban. Na majd meglátjuk...

Pandi!
Biztos nagyon kellemetlen lehet ez a betegség. Nem lehet, hogy ez övsömör? A tünetekből nekem nagyon arra hasonlít. Viszont azt nem tudom, mennyire lehet veszélyes a picire. Minden esetre jobbulást Neked!

Ktouch!
Aranyos a pocid! :) Ha nem vagyok indiszkrét, mivel bántott meg a párod? Remélem minél hamarabb kibékültök! Én azért az én férjemből kiindulva tudom erősíteni a kivételek listáját! Ritka jó férj, nagyon szerencsés vagyok! :D

Danyuci!
Nagyon cuki az a kis gyerkőc a vonalzódon! :D De hogy létezik, hogy Maszatkáddal 13 hetes és 6 napos terhes vagy, és mégis március 5-re írja a születést? Nekem ugyanezzel a terhességi idővel március 12-t mondtak! Ez nagyon érdekes. Tudod ennek az okát?
Egyébként az első UH után (6. héten) én is Maszatkának neveztem el a pocaklakót, mert akkor a petezsákban még csak egy kis maszatot lehetett látni. :lol: De aztán a következő UH-nál, amikor már kicsit formásabb volt, átváltottam a Picúr névre. Remélem hamarosan meg már igazi nevet is találunk neki. Már van pár ötletünk, de mostmár lassan le kéne szűkíteni 1 fiú-1 lányra a repertoárt... :)

Detty!
Örülök, hogy jók lettek az eredmények! Gratulálok! :) Majd írj pü-t, ha van időd!

Egyébként tudja valaki, hogy a kombinált eredménynél mit jelent az IU/L és az MoM? A PAPP-A és Free-hCG-nél mi a normális érték?

Jaaa és ma már kerek 13 hetesek vagyunk ám!!! :D :D :D
Bár valamiért a vonalzóm késik egy napot...
Meg ma van a hónapfordulónk is a Férjecskémmel, 4 év és 4 hónap! :D :D :D

Kép


Kellemes napot mindenkinek!

Kép

Kép
dizzy
Pócsmegyer
 
 


Bocs Csajok, remélem nem baj, hogy mindig ilyen sokat írok! :roll:
Csak hát úgy pörögnek itt a hozzászólások, hogy nem győzöm olvasni és válaszolni rá. :)

Minyu!
Szép a tábla! :)

Kép

Kép
dizzy
Pócsmegyer
 
 


Dizzy, nem értem a dolgot! Beírtam és a gép ezt számolta ki. Márc 5 az időpontom utolsó mensi szerint, de uh-on mondták, hogy lehet egy héttel fiatalabb. Na most jól bekavarodtam :oops: Már azt sem tudom, hogy hol tartok...bezzeg Gabussal naprakész voltam :oops:
Maszatkára mindig mondom is, hogy olyan kis "árvagyerek", ahhoz képest amennyit a tesójával foglalkoztam a pocakban :roll:
danyuci
 
 


Dizzy, gratula az évfordulóhoz :)
nagyon szép!

Hát az bonyolult, mert tulajdonképpen semmiségen kaptunk össze,csak ő olyan bántó és haragtartó tud lenni, hogy utána még rátesz egy lapáttal, én meg kértem, hogy ne bántson (ezt általában a makacs és ,dühítő viselkedésével teszi) és vegye figyelembe, hogy érzékenyebb vagyok....aztán mikor közeledtem hozzá, nem akart puszit adni, mert nincs kedve, reggel meg mikor kérdezte, hogy nem adok puszit, mondtam neki, nincs kedvem, de ha ő akar, ha megjött rá a kedve , akkor szívesen veszem, mire megint bosszúállóan nyilatkozik, na majd várjak rá......ááááááááááá, na, mindegy, nem tart sokáig amúgy, most beszéltünk, és jó hangulatban váltunk el. Csak mindig ez a játszma, tudom, hogy ez egy játszma,mert mindig hasonló a forgatókönyv, és már közel állok a megfejtéséhez (Van erről egy jó könyv: Eric Berne: Emberi játszmák)

Kép

Kép
ktouch
 
 


Mamacka, szuper jó a montázsod!!!!

Kép
Kép
ginnie
 
 


Mamacka!

Nagyon tetszik a montázsod. :D

Minyu!
Köszi a táblicskut :D

ktouch!
Örülök,hogy haladtok a kibékülés útján.Csak így tovább.

Danyuci!
Dettó ezt érzem én is.A tesóval sokkal kevesebbet tudok foglalkozni...
:( ,de legalább a kismami könyvemet visszakaptam.Ott azért nyomon követem az eseményeket :wink:

Megjött az én kombinált teszt eredményem is:
Úgy örülök:
Papp-A szint 1180 miu/L 0,99 MOM
Szabad B-hCG szint 20,2 Ng/ml 0,79 MOM
Tarkóredő 0,7 mm 0,47 MOM
Eredmény: negatív
Down-Szindróma esélye 1:21000
Edwards-kór esélye kevesebb,mint 1:50000

Kép
Kép
a.m.
 
 


Mamcka, tényleg szupik a montázsok! És engedelmeddel linkelném a blogodat a blogomra :)

Ma megyek információs estre a napvilág Születésházba, hétfőtől meg kezdődik az információs hét, szülésfelksézítő program....kíváncsi vagyok, miket mondanak....:)

Kép

Kép
ktouch
 
 


Sziasztok!

Mamacka

Nagyon jók a képek!!
Az ami az ébredezős...Elolvadtam tőle :wink:
Hogy, hol tudok ilyen collaget csinálni?! :roll:

málna2162
 
 


Stike!

Kedden rákérdezek a dokimnál mindenre. Nekem elég sok dolgot elárult már, amikor kiderült, hogy babát várok ( nagyon rég nagyon jó viszonyban vagyunk), csak akkor még nem dőlt el biztosan, melyik pályázat lesz a befutó és kérte, addig maradjon köztünk a dolog... de annyit szerintem elmondhatok, hogy, ha az akkor legesélyesebbnek tűnő pályázat lesz a befutó, akkor olyan valaki lesz a főnök (vele beszélt is), hogy a személye garancia a nagyon jó szakmai színvonalra. Ha meg közben még tök jól felújítják a szülészetet és nekünk még fizetni sem kell érte, nagyon jól járnánk.
De majd kedden hátha okosabb leszek...
Eszméletlen, hogy Veled és Biribonnal egymást követjük a táblán és ugyanott szülünk majd! Remélem összefutunk! A mindjárt 1 éves kislányom topicjában sikerült így személyesen is megismerkednem az egyik topictársammal a kórházban! 2 nap különbséggel születtek a csemetéink! Jó volt találkozni velük és megcsodálni egymás kis újszülöttjeit...

Márti
borossné becz márta
 
 


Ktouch! Mindenképp mesélj majd, miket hallottál.
Én is fogok majd ilyen helyekre menni, de a 12. hetet mindenképp meg szeretném várni. Illetve úszni is szeretnék vagy valamit mozogni mindenképp, hisz azért a közel 6 hét fekvés+zabálás eredményét nem foghatom rá, hogy jah, hát terhes vagyok... Szerintetek mi a legjobb mozgás terhesen?

Kép
Kép
ginnie
 
 


Sziasztok! Ritkán jövök ezért elnézést is kérek!

Azért jöttem mert aggódtam Angie-ért? Nem tudjátok mi lett a vizsgálat eredménye?
kaviar
 
 


Szasztok lányok!

Rengeteget irtatok alig tudtam visszaolvasni.
Viszont nagyon jó volt. Itt ott el is érzékenyültem. Egyébként könnyen előfordul velem újabban.
Olyan jókat sírok a filmeken is. Közben szidom magam, hogy de hüly.. vagy ezen sírsz!!
Akinek megvan az eredménye gratulálok.
és a pocakfotókhoz is.
Meg a "valószínűleg" fiúkhoz is!!
Kicsit megnyugtattatok az enyémmel is, hogy nem kell izgulnom, hogy még egyáltalán nem nő.
Úgy döntöttem szerdán megyek a down szürésre. Akkor a naptár szerint már 12+5 napos leszek. Elvileg úgye 3 nappal fiatalabb, de még akkor is a 12. hét után megyek.
Az eredményre viszont 2 hetet kell várni. Szerintem rengeteg!!
Egyébként elkiabáltam megint hogy már jobban vagyok.
Azt hiszem ez nálam a fáradsággal is összefügg. Ha fáradtam vagyok, akkor rosszabbul vagyok.
A napi 1 vuk, az a minimum. Meg azért szinte fogyamatosan kavarok a gyomrom.
Ma kirohantam a csoportból. Még jó, hogy útközben összeakadtam a dajkával és mondtam neki, hogy menjen be.
Na, megint jó hosszú lettem.
Bocsi

Ja: A NAPTÁR SZERINT MÁR 12 HETES VAGYOK!!!!!!!!!!!

Kép
Kép+1nap
Kövi orvosi vizsg+uh:nov 5.
vadszi
 
 


ginnie írta:Ktouch! Mindenképp mesélj majd, miket hallottál.
Én is fogok majd ilyen helyekre menni, de a 12. hetet mindenképp meg szeretném várni. Illetve úszni is szeretnék vagy valamit mozogni mindenképp, hisz azért a közel 6 hét fekvés+zabálás eredményét nem foghatom rá, hogy jah, hát terhes vagyok... Szerintetek mi a legjobb mozgás terhesen?


Hú, ez csak egy információs est volt, de nagyon jó .) m
Bocs, de most nincs erőm leírni.

Mozogni én is szeretnék, és szerintem az úszás a legjobb! Már csak egy jó kis uszodát kellene találni, járhatnánk együtt is :D
meg jógázni fogok, már rég tervezem, gyakoroltam is itthon az öt tibeti jógagyakorlatot, de ezúttal kismamajógával és intimtornával folytatom, nagyon nagyon fontosnak tartom, és nem csak én....:)

Kép

Kép
ktouch
 
 


Lányok, ma voltam dokinál! végre annál, akinél már kétszer szültem, szoval az ÉN dokimnál!
Olyan aranyos volt!!! Azt mondta, nagyon dícséretes, hogy a negyedik babát várom :D:D:D
És képzeljétek, meg uh-zott! Igaz egy kezdetleges géppel, de annyira nem számítottam rá és úgy feldobott, amit láttam!!!
Úgy ficánkolt, mint egy kis halacska!!! Komolyan, mintha táncolt volna, meg is jegyezte, hogy nagyon élénk baba! és olyan igazi kisbaba buksija van!!! :D:D:D
Kérdeztem, mi a véleménye a kombinált tesztről. Mondta, megnyugtatásnak jó, de ez csak kockázati tényezőket mutat. És, poén, hogy ugyanoda küldött, ahova amúgy is jelentkeztem, a Magzati Diagn. Központba. Azt mondta, nem akarja mások üzletét rontani, de tekintettel arra, hogy negyedik és nem mindegy, hova költöm a pénzem, itt ingyenes. Azért ez sem mindennapi, hogy érdekli, ingyen megyek-e vagy fizetek...
Márti, nemtom, hogy csinálom! Enyhítő körülményként fogható fel, hogy 3 gyerekes anyaként ennyire sokat írok,hogy én vakon gépelek, vagyis marha gyorsan írom a hsz-eket... :D:D:D
Kaviar, Angie most nyaral, de a kombinált eredménye rossz lett, 25% az esély a down-ra, ezért fog menni amniocentézisre! De bízunk benne, hgoy az nega lesz, hisz több olyan eset volt már, hogy még az integrált is rossz volt, a baba meg egészséges!!!
Vadszi! és akik még émelyegnek, én ma vettem Kotányi őrölt gyömbért! És bekevertem joghurtba, és valóban elmulasztja a hányingert. Persze csak ideig óráig, de az is áldás!!!
Pusza és jó éjt!
Vivi
Vendég
 


Ja! És még azt is mondta, hogy az afp-vel kapcsolatos hírek nagy tévhit, mert semmi köze a down-kórhoz!!! A nyitott hátgerinc, nyitott hasfal derül ki belőle :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Vendég
 


ktouch,
huuu, ahogy olvastam a soraidat , gyanús lett, hogy a te párod igazából az én férjem!! :wink: :lol: :lol:
Tényleg minden pasi egyforma!

a.m, detty,
gratula a jó eredményekhez!!!

mamacka,
szuper az oldalat... úgy összeségében az egész csúcs! :)

vadszi,
az elérzékenyülésről csak annyit, hogy anno Flórával én mindenen bőgtem így az elején. Akkor ment az adó 1% kampány amikor 10-12 hetes voltam. Képes voltam megkönnyezni a metrón egy krisnás plakátot, amin egy boci evett egy margarétát!!! :shock: :shock:
Olyan aranyos volt a boci.... :oops: :lol:
A hormonok igazi hülyét tudnak csinálni belőlünk!!!

Kép

Kép

KépKép
honeymoon
 
 


pandi,
remélem minden ok lesz!!! Mi a fene tart 1 hónapig??!! :evil:
Normál esetben a leglassabb vérvizsgálati eredmény is 2 héten belül meg van. Nem lehet sürgősségi eljárást kérni a babára való tekintettel?

Rólunk:
én ma voltam dokinál. Azt mondta, hogy ha nem mondom hogy bármi bajom van/volt, akkor ő bizony észre nem venné, mert minden olyan, mint ahogy a nagy könyvben meg van írva. Ennek ellenére vett mintát és elküldi tesztelésre.
Amivel viszont nagyon beparáztatott az az volt, amikor megvizsgált bal felül, a méhem tetejénél nyomásra iszonyat érzékeny volt a hasam. Majd leugrottam az asztalról! Meg is kérdezte, hogy nin -e nekem miómám??!! :shock: :shock:
Sosem volt - feleltem, és a 2 héttel ezelőtti uh-n sem látott semmit a doki, pedid vagy 20 percig vizsgált.
Azt mondta, hogy akkor lehet csak a lepény miatt volt ott érzékenyebb... de az meg nem lehet, mert hátsófali a lepényem. :shock:
Szóval most nem vagyok túl nyugodt. Úgyhogy be is jelentkeztem iziben uh-ra a 4D Genesisbe jövőhét péntekre. Legalább hátha a neme is kiderül...

Kép

Kép

KépKép
honeymoon
 
 


bocs a sok elütésért...hulla vagyok

Kép

Kép

KépKép
honeymoon
 
 


ktouch

én is ott voltam ma!!!!!!!!!
az info esten
te már jövő héten elkezded?
yilonne
 
 


ITT AZ ŐSZ!!!
Vendég
 


Sziasztok csajok!

Már pár hete olvasgatom ezt a topicot és most gondoltam jelentkezek én is. Szóval első babámat várom és márc 10-re vagyok kiírva. Csatlakozhatok még hozzátok ilyen későn??

Budapesten fogok szülni a Jánosban, múlt héten voltam már a nyakiredő ultrahangon és úgy tűnik minden rendben van :D .
anicca
 
 


Szia Anicca, gratula az első babához! :)
Persze, hogy csatlakozhatsz! Vannak még tüneteid? Nekem sajnos még vannak! Még mindig hányingerem van...
Vendég
 


Köszi vivi123 :)

Nincsenek nagyon tüneteim, de nem is voltak. Hányinger, émelygés semmi...Elején az persze aggasztott is, de most már csak örülök hogy eddig így megúsztam :wink:

Most csak folyamatosan tudnék enni :roll:
anicca
 
 


szia annica

én ugyanezt művelem

had ajánljak mindenkinek:
http://www.tulasi.hu/index.php/
én egy vásáron találkoztam velük, azóta használok 1-2 dolgot és nagyon szuper, meg jó az ára is

Kép
yilonne
 
 


yilonne írta:ktouch

én is ott voltam ma!!!!!!!!!
az info esten
te már jövő héten elkezded?


óóóó, na és melyik voltál te? én az ablaknál ültem Geréb Ágihoz közel, színes virágos ruhában....:D
Nem, én kérdeztem azt, hogy ajánlatos-e betartani a sorrendet, úgyhogy mivel a hétfőt nem tudom végigülni, mert dokihoz megyek délután, így csak jövő hónapban megyek, és mivel dolgozom és sulim is lesz, valószínű, hogy minden hónapban elmegyek egy napra, vagy kettőre, a sorrend szerint.....

a tulasit is ismerem, és használom is :)

és te? :)

Nekem amúgy tetszett nagyon a hozzáállás és biztos, hogy elmegyek majd.

annica, én sem voltam rosszul, és hasonló jó étvágyam van :D

Kép

Kép
ktouch
 
 


Sziasztok,először is köszönöm,olyan arik vagytok,ma már egy kicsit jobb,voltam uh-n,rendben van a kicsike,CRL5,27cm,BPD1,81cm,a nyaki redő pedig 1,2 mm.Ó,istenem,milyen fontos dolgok ezek!A dokim leszidott,ő ezt előre megmondta,ez nem vírusos kiütés,hanem ekcémás,és hogy innentől fehérjét/húst,tejet/nem ehetek.

Kép
pandi34
 
 


ktouch

3an jöttünk késve (a két másik lány nagy pocakkal)
én sötét buggyos naciban nagy, főleg narancsos színű kendőbe bugyolálva ültem hátul
huhh rémlik az arcod, de nincs meg teljesen
sok ismeretlen ember volt....
jövő hónapban én is el szeretném kezdeni a dolgot, de én sem fogom szerintem lenyomni 1 hét alatt
meg beszélek apukával, szeretném ha ő is ott tudna lenni

Kép
yilonne
 
 


Sziasztok!
Én is csatlakoznék, ha lehet. Bár 100%, hogy februárban fogok szülni, de az én drága orvosom március 1-re írt ki! :)
Igyekszem visszaolvasni, hogy legalább nagyjából képben legyek, de gyanítom nem lesz egyszerű eset, szépen termeltétek a hozzászólásokat! :)
Mindenkinek gratulálok az érkező babához! :)
Vendég
 


Szia adrienne, gratula a babához!!! :)

Yilonne, nekem kitűnő arcmemóriám van és figyelem az embereket :), és rád is emlékszem :D
A végén , mikor kijöttem elköszöntem tőletek :)

Na, akkor esélyes, hogy még talizunk :)

Kép

Kép
ktouch
 
 


Szia Adrienn!
Miért vagy ennyire biztos benne, hogy februárban születik? Túl is hordhatod! Úgyhogy max 99%... :wink:
Vannak még rosszulléteid? Hol fogsz szülni???
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: